www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
Danskfolkeparti.dk
amnesty.dk

O. Dansk Folkeparti (DF) (©)

(Sitemap)


Pianisterne (landsbytosserne)
Tulle
Parabol-Pia
Den heilende skrårem
Fremmedhaderne og racisterne
Kvajesagerne


Nummer 2
Pianisterne fører sig frem med benhård indvandringspolitik og gammeldags nazional socialpolitik. Det gav dem 37 mandater i Folketinget ved valget den 18. juni 2015. En fremgang på 15 mandater i forhold til valget i 2011. Dansk Folkeparti er således Danmarks andet største politiske parti kun overgået af Socialdemokraterne.


Ministerposter: ingen!!!!!
Pianisterne
Sejle op ad åen
Dansk Folkeparti blev stiftet i oktober 1995 på »resterne« af Fremskridtspartiet. Det oprindelige politiske program gik ud på at reducere det tårnhøje danske skattetryk. Det er historie. Partiet fungerer nu som »blindt« støtteparti for enhver borgerlig regering. Ganske langsomt fraviges de gamle idealer til fordel for velbetalte poster i råd, nævn og udvalg.

Det er så dejligt at rage til sig

Når pianisterne holder skatteyderbetalt fest, så synger de »Marken er mejet« og »Det var såmænd Jens Vejmand«. Så blusser kinderne af rødme og tilfredshed over det gode skatteyderbetalte liv.Dansk Folkeparti
Marken er »mejet«
Landsbytossernes paradis
Man kan blive optaget i folketingsgruppen i Dansk Folkeparti, hvis man gør følgende:

 • Lærer at sige: Allah er stor, Gud er større og Pia eller tulle er størst
 • Lærer at synge: »Der er et yndigt land«
 • Lærer at holde kæft og krybe for partiledelsen
 • Lærer at sige: »Pia eller Tulle skal være statsminister« (den rykker)

  Dansk Folkeparti er topstyret som et stivfrossent militærdiktatur. Som partimedlem bliver man automatisk ekskluderet, hvis man udtaler selv den mindste kritik af partiet via radio, TV eller læserbrev. Med jævne mellemrum dukker bizarre fremmedfjendske udtalelser op fra de underkuede parti- og folketingsmedlemmer. Herefter bliver de banket på plads som krybende hunde af partiledelsen. Sandhederne må ikke siges offentligt.


  Skrup skøre landsbytosser
  I perioden 2001-2009 var Dansk Folkeparti mandatmæssigt det tredjestørste parti i Folketinget. På landsplan burde det give ca. 14 borgmesterposter i de 98 kommuner. Men partiet havde ikke leveret en eneste borgmester. Og hvorfor nu det?
  Ganske enkelt fordi, de fleste kommunalpolitikere fra DF er en flok skrupskøre landsbytosser. Underlige hjemmefødninge med forskruede halvfascistiske holdninger. Man kan naturligvis ikke sætte sådanne fedtehoveder til at repræsentere en kommune på en borgmesterpost. Det siger sig selv. Læs om kvajesagerne nedenfor.


  DF er et midterparti
  Da partiet blev dannet på de sørgelige rester af Fremskridtspartiet i 1995, var mærkesagerne lavere skat og stram udlændingepolitik. Dansk Folkeparti var et protestparti. Det ændrede sig. Partiledelsen blev efterfølgende så ivrige efter at komme ind i klubben af »rigtige« politikere med korrekte holdninger, at partiformanden i 2006 udnævnte partiet til at være et »midterparti«.
  Hvad betyder det? Det betyder, at DF-politikerne er blevet levebrødspolitikere med sugerøret nede i statskassen. Ligesom alle de andre skatteyderbetalte politiske fedtspillere. Landsbytosserne i DF snylter nu på skatteyderne med god selvretfærdig samvittighed og politisk korrekthed. Kun hadet til muslimer står tilbage fra det oprindelige politiske program. Læs nedenfor.


  DF elsker den Den Europæiske Union
  EU-modstand var et vigtigt element i det politiske program for Dansk Folkeparti gennem alle årene. Man betragtede det som en sejr for partiet, da Danmark stemte nej til EUROEN i september 2000. Man var modstandere af den europæiske forfatningstraktat, som franske og hollandske vælgere forkastede i 2006. Men i februar 2007 - hvor partiformanden fejrede 60 års fødselsdag - ændrede partiet holdning. Den aldrende formand udtrykte nu sin EU-støtte.

  Dansk Folkeparti er nu tilhængere af EU


  I perioden 2005-2006 stemte partiet for ca. 67 pct. af de forhandlingsforslag, der blev fremsat i Europaudvalget. Dermed gav de deres støtte til, at VK-regeringen kunne stemme for forslagene i Bruxelles. Generelt stemmer partiet ja til ca. 90 pct. af EU-forslagene i Folketingssalen. Det gør DF til det mest EU-liderlige parti.
  Hvorfor ændrede man 12 års EU-modstand til EU-støtte? Svaret er enkelt. I perioden 2001-2007 fungerede Dansk Folkeparti som »halehæng« og støtteparti for VK-regeringen. Partiets EU-skepsis var en hindring for, at pianisterne kunne være med i en borgerlig regering. EU-modstanden var en hindring for de dejlige højtbetalte ministerposter. Derfor ændrede man holdning med henblik på at komme med i en borgerlig VKO-regering.
  Og så lige et par enkelte spørgsmål. Har den nye positive holdning til EU været til afstemning på et landsmøde? Er DF´s bagland enigt? Eller har partiets diktator opfundet den nye stil ved morgenkaffen?
  Enhedslisten med en vælgertilslutning på 3,4 pct. i 2005 er nu det eneste parti, der vil have Danmark ud af EU. Det afspejler ikke stemningen i befolkningen, hvor op mod 50 pct. er EU-modstandere. Politikerne er igen ude af trit med vælgerne.


  DF´ere i Sæd
  Landsbytosserne i Dansk Folkeparti har fået smag for skatteydernes penge. De raaaaager til sig, det bedste de har lært. De har nu så mange penge, at de er begyndt at investere dem i fast ejendom. I marts måned 2001 købte de et hus i Sæd. Det skulle dreje sig om en gammel grænsestation i Sønderjylland.


  Skattetrykket
  Partiets oprindelige mærkesag var at reducere det tårnhøje danske skattetryk. På partiets website kunne man i 2006 læse:

  »Dansk Folkeparti vil arbejde for, at skattetrykket i Danmark gradvist nedsættes til et niveau, der svarer til gennemsnittet i de lande, vi sammenligner os med«.

  På almindeligt dansk betyder denne formulering, at Dansk Folkeparti er godt tilfredse med at stjæle skatteydernes penge. Derved kan de opretholde alle deres privilegier og leve det fede skatteyderbetalte luksusliv.


  DF og homoseksualitet
  Dansk Folkeparti har intet imod bøsser og lesbiske. Sådan lyder den officielle holdning. Lad os nu se.
  I juli 2010 rundsendte en DF-pressemedarbejder en mail til sundhedsordføreren og ligestillingsordføreren. Ved en fejl havnede den også hos det samlede pressekorps på Christiansborg. Anledningen var, at Dansk Folkeparti vil marchere med i bøssernes parade (Gay Pride) i august 2010. Mailen blev efterfølgende beklaget af en pressechef. Man kunne læse (kilde: Politiken.dk):

  »DF skal ikke blive et indhold af bøssernes egen form for hatecrime i paraden. Jeg tror heller ikke, det er en god ide, hvis vi i stilhed trækker os fra paraden. Melder vi fra, skal det have mediernes bevågenhed, og de ekstremistiske homoseksuelles fraktionsgrupper skal have nogle tærsk (jeg håber, de ikke kan lide den slags!)......«

  En af fætrene (»de sorte præster«) udtalte tidligere:

  »Homoseksuelle er handikappede, fordi de ikke kan opfylde betingelserne for et ægteskab og skabe en familie. Derfor kan de heller ikke forlange at blive ligestillet på det område......«

  Hvad skal man nu tro? Hader Dansk Folkeparti bøsser og lesbiske? Gæt engang.


  Uld-i-mund og DF
  »Dansk Folkeparti bliver aldrig stuerent. Uanset hvor mange anstrengelser man gør sig. Set med mine øjne - stuerene - det bliver I aldrig......« - udtalte uld-i-mund fra Socialdemokratiet fra Folketingets talerstol den 7. oktober 1999. Han mener altså, at politikerne fra Dansk Folkeparti er hunde, der skider i stuen. Den socialdemokratiske udmelding gav i mange år flere DF´ere et ømt mindreværdskompleks. De brød sig ikke om at blive sammenlignet med hunde.
  Torsdag den 1. marts 2012 indgik Dansk Folkeparti trafikforlig med S-R-SF-regeringen. Dermed var deres trængsler som ikke stuerene hunde tilsyneladende forbi. Er de stuerene - blev der spurgt. »Det er de bestemt. Jeg synes, at de er seriøse, og jeg synes, der er arbejdsomme....« - udtalte socialministeren (A). Uld-i-mund ville ikke kommentere sine tidligere udtalelser. Og det ville han heller ikke i juni 2015. På dette tidspunkt var Dansk Folkeparti blevet landets andet største politiske parti efter folketingsvalget den 18. juni 2015. Og parabol-Pia var blevet formand for Folketinget. Nu krøb uld-i-mund sammen som en pryglet hund i flyverskjul under sofaen. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

  Dansk Folkeparti blev stuerent i 2012 og landets andet største parti i 2015  DF og kongehuset
  Alle politikere i Dansk Folkeparti er ydmyge undersåtter. Af en eller anden mærkværdig grund som de ikke selv kan forklare, tilbeder de krybende og underdanigt kongehuset med lange Margrethe, dronning Henrik, Pingo, kornprinsen og alt afkommet. I 2015 kostede det royale cirkus skatteyderne omkring 500 millioner kr. Og udgifterne går kun een vej. Nærmest lodret opad. Inden for en overskuelig fremtid skal undersåtterne på Christiansborg nemlig afgøre, om de otte prinser / prinsesser skal på Finansloven med evig skatteyderbetalt overførselsindkomst (apanage). Uden at røre en finger naturligvis.
  Ekstra Bladet tog problemet op i oktober 2015. Flere talspersoner fra partierne dristede sig diplomatisk og forsigtigt frem med en spag mening. De fleste gav udtryyk for, at afkommet måtte klare sig selv med en uddannelse og et job. Lige som alle os andre. Men undersåtterne i Dansk Folkepart havde den stik modsatte mening. »Vores indstilling er meget simpel. Majestæten bestemmer, hvem der skal have, og hvor meget de skal have.....« - udtalte Søren Læspersen (undskyld: Espersen) til avisen. DF-folkene mener altså, at den til enhver tid siddende majestæt kan rage til sig fra statskassen til alt royalt yngel i al fremtid. Det kan blive til hundredevis af millioner til børn, børnebørn, oldebørn mv. Kongehuset må håbe, at Dansk Folkeparti bliver siddende i Folketinget.
  Tulle, partileder 2012  Skjulesen-Dahl
  På et DF-sommergruppemøde for DF-folketingsgruppen på Gl. Skovridergaard i Silkeborg den 7. august 2012 kl. 21:50 meddelte parabol-Pia tårevædet sin afgang som partiformand efter 17 år på posten. Tulle-manden overtog jobbet. Han blev valgt ind i Folketinget umiddelbart efter sin embedseksamen som handelsjurist. Han har aldrig haft et arbejde uden for Christiansborg bortset fra et job som flaskedreng i Brugsen og rengøring på en småkagefabrik. I 2014 sad han i Nationalbankens bestyrelse og repræsentation til et årligt honorar på 77.000 kr. En loppetjans i Landsskatteretten gav 83.000 kr. årligt. DF-formandstillægget gav 308.148 kr. pr. år. Derved tjente han årligt 1.144.593 kr. inkl. folketingslønnen og det dejlige skattefri omkostningstillæg. Ikke nogen dårlig løn for en person helt uden erhvervserfaring.

  Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 fik Dansk Folkeparti 37 mandater i Folketinget. En fremgang på 15 mandater i forhold til valget i 2011. Dansk Folkeparti blev således Danmarks andet største politiske parti kun overgået af Socialdemokraterne. Formand tulle fik et rekordstort valg med 57.371 personlige stemmer. »Vi er i øjenhøjde med vores vælgere, og vi har stået med lorten i hånden.....« - udtalte et nyvalgt DF-medlem stolt til Berlingske som forklaring på valgsejren. Men sejren blev ikke omsat til optimal politisk indflydelse. Den 28. juni 2015 dannede bilags-Lars en Venstre-mindretalsregering uden Dansk Folkeparti. Partiets vælgere stod som forstenede i forbløffelse. Man stemmer på politikere og politiske partier for at bringe dem frem til maksimal indflydelse i en regering. Men skjulesen-Dahl påstod nu at have mere politisk indflydelse udelukkende som støtteparti uden ministerposter!!!! Den må vi lige have igen. Ifølge tulle har almindelige folketingspolitikere har altså mere politisk indflydelse end politikere med en ministertitel på visitkortet. Det er naturligvis en historie fra de varme lande. Pianisterne turde simpelt hen ikke tage ansvar i en regering. De havde ikke den nødvendige erfaring. De kunne ikke stille med et hold med de nødvendige kvalifikationer. De luskede ind og gemte sig på kontorerne. De stak halen mellem benene. Nu kunne de fortsætte det dejlige luksusliv finansieret af skatteyderne på den ligegyldige sidelinje. Her kan man sidde et helt politisk liv uden ansvar og love guld og grønne skove uden finansiering. Vor herre bevares for en flok tøsedrenge.
  I øvrigt truede flere kultur-fise-fimser fra København med et forlade Danmark på grund af DF-fremgangen. Ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Se så at komme afsted på en enkeltbillet. Så sparer skatteyderne overførselsindkomsterne til disse overflødige platugler.


  Skatteyderbetalte grisefester
  Dansk Folkeparti har altid ført sig frem med ærlige rene linjer og voldsom kritik af svineriet med skatteydernes penge i EU. Men som bekendt ophører alle idealer ved folks egne dørtrin. Det kaldes hykleri.
  I 1992 efter befolkningens nej til Maastricht-traktaten oprettede jubeleuropæiske politikere det såkaldte Europa Nævn i København til reklame for det europæiske projekt. Her kan man hente penge efter ansøgning til arrangementer omhandlende EU-problematik. Og så vælter rotterne naturligvis frem fra træværket. I 2015 hentede otte politiske partier og Folkebevægelsen mod EU knap 7,6 millioner kr. hos nævnet. Dansk Folkeparti holdt sig ikke tilbage med knap 1,4 million kr. Så skulle man tro, at der blev diskuteret EU til den store guldmedalje. Men sådan forholder virkeligheden sig naturligvis ikke. Pianisterne brugte en del af pengene til partiets almindelige drift stik imod de simple regler. Det afslørede Ekstra Bladet i januar 2017.

 • I 2010 og 2011 blev partimedlemmer fra lokalforeningerne i Silkeborg, Skive og Viborg inviteret til grundlovsmøde på Marsvinslund. I 2010 hentede man 9.666 kr. fra Europa-Nævnet til gaver, mad, telte mv. I 2011 hentede man 14.084 kr. fra nævnet til diverse udgifter. Dette år talte hovedtaleren Skaarup om EU i kun 12 pct. af taletiden. Og man havde ikke nævnt EU i nogen af invitationerne i lokalaviserne. Alligevel finansierede nævnet en stor del af grundlovsfesten. »Jeg kan slet ikke huske, at vi talte om EU.....« - udtalte et tidl. DF-medlem i Viborg Byråd til avisen.

 • Før valget til EU-parlamentet i 2014 indkøbte partiets lokalafdeling i København forskellige effekter som 200 kuglepenne, 100 muleposer og 100 mønter til indkøbsvogne i partietes egen merchandise shop. Effekterne blev uddelt til folk på gaden som reklame for Dansk Folkeparti. Udgifterne på 2.500 kr. blev hentet i Europa Nævnet i april 2014.

 • Gennem flere år brugt partiet gentagne gange penge fra Europa Nævnet til såkaldt »lokale arrangementer«. Den 28. august 2011 afholdt man sommerfesten »DF på toppen« i Hjørring. Her hentede man 7.479 kr. fra nævnet til leje af lokaler, mad og drikke samt spidstegt pattegris. Den stakkels gris kostede 3.000 kr. En arbejdsmarkedsordfører holdt et lille indlæg om den svenske Euro. Dermed skulle grundlaget for at få pengene være i orden.
  Den 10. juni 2012 afholdt man igen grisefest for lokalforeningerne i Nordjylland. Her hentede man 22.423 kr. til diverse udgifter fra nævnet. Et DF-folketingsmedlem og Mogens Camre talte om EU i samlet 15 minutter.
  Den 5. oktober 2013 hyggede man sig igen til grisefest på Knivholt Hovedgaard uden for Frederikshavn. Her holdt parabol-Pia et lille indlæg om EU. Det skabte grundlag for at hente 30.000 kr. fra Europa Nævnet til diverse udgifter inkl. helstegt pattegris.
  I 2016 inviterede partiet folk til grisefest som tak for god indsats efter det gode valg i juni 2015. »Tag med til grisefest.....« - stod der på forsiden af partibladet Dansk Folkeblad. Deltagerne skulle selv købe billetter. Herefter afholdt man fire grisefester i maj 2016. Mon ikke en del af pengene blev hentet i nævnet?

  Ekstra Bladet var kommet i besiddelse af flere revisionspåtegninger fra partiets regnskaber. Her kan man se parabol-Pias og tulles underskrifter på bilag indberettet til Europa Nævnet som dokumentation for pengene. Og de ville ikke selv kommentere sagen. Men Søren Espersen (DF) fra Vordingborg udtalte sig på vanlig selvsikker facon. »I dag er avisen kun egnet til at pakke fisk ind i - samt i øvrigt anvendelig, hvis man i en snæver vending lige skulle sidde og mangle toiletpapir.....« - udtalte han i medierne.
  Ifølge repræsentanter fra andre af Folketingets partier anvender man ikke nævnets midler på samme måde som Dansk Folkeparti. Det tror vi naturligvis ikke på. Ingen politikere vil have en eneste krone op af egen eller partiets lomme i demokratiets sag.
  Parabol-Pia, partileder 1995-2012  Parabol-damen
  Fænomenet parabol-Pia blev handelsuddannet i en butik i 1960´erne og fik senere et job som hjemmehjælper. I 1984 kvalificerede det hende til en plads i Folketinget for Fremskridtspartiet for perioden 1984-1995. Den 6. oktober 1995 stiftede hun Dansk Folkeparti. Her var hun partileder i perioden 1995-2012. I 2015 blev hun formand for Folketinget.
  Som folketingsmedlem tjente hun 592.000 kr. om året. Dertil kom et skattefrit omkostningstillæg på 150.000 kr. samt et DF-formandstillæg på 240.000 kr. Det gav en årsløn på 982.000 kr. I 2012 var hendes årsløn kommet op på 1.014.000 kr. DF-ægteparret havde dermed en skatteyderbetalt årsløn på 1.812.000 kr. i 2012. I perioden 2005-2012 tjente de 11,5 millioner kr. på deres politiske arbejde. Efter folketingsvalget den 18. juni 2015 blev den 68-årige parabol-Pia efter 31 år på Christiansborg udnævnt til formand for Folketinget. Derved kom hendes faste årsløn op på 1.470.000 kr. Dertil kommer det årlige skattefrie omkostningstillæg på 60.103 kr. Og ægteparrets årsløn var nu oppe på 2,3 millioner kr. Der er dejlige lettjente penge i politik. Derfor er det med at hage sig godt fast i træværket.
  I øvrigt stemte parabol-Pia på Det Radikale Venstre som naiv 21-årig. I dag hader hun fjolserne i denne mærkværdige politiske sekt. Velkommen i klubben.


  Den 70-årige folketingsforkvinde
  Den 23. februar 2017 fejrede parabol-Pia sin 70 års fødselsdag med en stor reception på Christiansborg. Omkring 400 mennesker mødte op til gratis mad og drikke. Men hvem betalte festen? Det gjorde skatteyderne. Velbekomme.


  Ægtemandens fede ben
  Der er økonomiske fordele ved at være gift med en landskendt folketingspolitiker. De »fede ben« ligger bare og venter. Det er små loppetjanser til en god hyre på skatteydernes regning. Lagt sammen bliver det til en fed årsløn for næsten intet arbejde. Fede ben til parabol-Pias ægtemand nedenfor (2015):

 • I 1998 blev parabol-Pia´s ægtemand statsrevisor på foranledning af og udpeget af Dansk Folkeparti. Den lukrative loppetjans giver 312.442 kr. om året. I perioden 1998-2015 tjente han altså 5,3 millioner kr. på denne loppetjans. Desuden giver jobbet 171.000 kr. årligt i pension efter pensionering.

 • 2016 næstformand for Hovedstadens Letbane: 200.000 kr. årligt.

 • I 2006 blev han medlem af Regionsrådet for Region Hovedstaden for Dansk Folkeparti. En tjans til 103.691 kr. årligt.

 • Næstformand i Region Hovedstaden: 82.930 kr. årligt.

 • Region Hovedstadens Forretningsudvalg: 50.090 kr. årligt.

 • Udvalget for tværsektorielt samarbejde: 14.323 kr. årligt.

 • Bestyrelsen for Danske Regioner: 68.304 kr. årligt.

 • Kommunernes lønningsnævn: 28.068 kr. årligt.

 • Patienterstatningen: 50.630 kr. årligt.

 • Udvalget for Sundhedsinnovation og Erhvervssamarbejde: 23.120 kr. årligt.

 • Næstformand i Udvalget for Psykiatri- og Socialudvalget: 35.000 kr. årligt.

 • Pensionskassen for sygeplejersker, PKA: 37.142 kr. årligt.

 • Landstandlægenævnet: 4.600 kr. pr. møde (ca. otte møder årligt).

 • Skatteankenævnet i Nærum: 39.900 kr. årligt.

  Ægtemanden hiver altså som et minimum en million kr. årligt hjem i honorar for fede ben. Næsten uden at røre en finger. I øvrigt blev sønnen puttet ind som konsulent for partiet. Altså et helt familieforetagende. Skatteyderne betaler.


  Parabol-Pia kræver undskyldning for tegninger
  Under den såkaldte Muhammed-krise i 2005-2006 forsvarede parabol-Pia og Dansk Folkeparti Jyllands-Postens ret til at offentliggøre tegninger af profeten Muhammed. Og de afviste i lidet skjulte nedladende vendinger totalt muslimernes krav om en officiel undskyldning for at have fornærmet profeten.
  I 2015 vandrede 1,6 million muslimske bekvemmelighedsflygtninge ind i EU for at blive forsørget af de vantro. Ca. 22.000 af disse havnede desværre i Danmark. Så måtte V-regeringen af simpel nødvendighed stramme lovgivningen omkring asyl- og flygtningepolitik. Eksempelvis skal migranterne selv medfinansere udgifterne ved personlig eje af værdier over 10.000 kr. Desuden skal flygtninge på midlertidigt ophold vente tre år på famileisammenføring. Lignende regler praktiseres i Norge, Tyskland og Schweitz. Men de sædvanlige skatteyderbetalte plidder-pladder-humanister fra Alternativet og Det Radikale Venstre påbegyndte nu en undergravende nedrakning af Danmark i udlandet. Herefter offentliggjorde den britiske avis The Guardian i januar 2016 nogle sjove tegninger af Den Lille Havfrue og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i nazi-uniform.
  Så blev parabol-Pia fornærmet. Nu krævede hun, at avisen trak tegningerne tilbage og gav en undskyldning!!!!! Hva´ ba´? Det kan da ikke være rigtigt. På den måde dokumenterer man sort på hvidt sit eget ynkelige hykleri. Og glemmer i øvrigt den store gevinst i sagen for Danmark. Et dårligt rygte som modtagerland rundt omkring i verden holder forhåbentlig bekvemmelighedsflygtningene langt væk fra vores breddegrader. Brug nu pæren!!


  Muslimer - ikke hos os
  I december 2015 blev Gentofte Kommune tildelt 294 flygtninge ud af de mange tusinde, som samme år vandrede til landet via motorvejen. I april 2016 gav Region Hovedstaden derefter kommunen besked på at modtage og huse 50 flygtninge i en 1.700 kvm. ledig bygning på Gentofte Hospital ca. 200 meter fra parabol-Pias privatadresse. Så gik der panik i ægteparret. Manden stemte som næstformand i regionen imod forslaget og foreslog at huse flygtningene i et område i Bernstorffsparken. Desuden skrev ægteparret flere læserbreve om sagen.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ingen af politikerne vil have muslimerne boende i deres nærområder. Men de tør heller ikke mande sig op til at holde bekvemmelighedsflygtningene ude af landet. De er nemlig blevet narret til at underskrive nogle totalt tåbelige flygtningekonventioner for at fremstå politisk korrekte. Man skal bare fylde nogle flere flygtninge ind i politikernes nabolag. Så kommer der garanteret andre boller på suppen.


  Hold så kæft i biografen
  Man betaler penge for at komme en tur i biografen. Og man forventer naturligvis ro i salen for at kunne nyde filmen. Det forudsætter normal hensynsfuld adfærd. Eksempelvis skal man holde sin kæft og ikke sidde og rasle med slikposen. Desuden skal man helst ikke smaske, pille næse og prutte. Det skal man ordne på lokummet før filmen. Nogle mennesker har svært ved at forstå disse simple spilleregler. De har formentlig også problemer på andre fronter i deres tilværelse.
  Tirsdag den 3. februar 2015 var komiske Inger (V) en tur i biografen på Fisketorvet i København. En flok muslimske drenge var også mødt op. De havde tilsyneladende aldrig lært at opføre sig normalt. Komiske Inger skrev efterfølgende på Facebook:

  »Hvornår lærer I at opføre jer ordentligt? Jeg er lige kommet hjem fra biografen. Her sad en flok indvandrerdrenge på vel omkring 14-15 år bag ved mig, og generede fra start til slut. De sparkede på stolen, talte, kommenterede og kastede med slik. Hvornår er der nogen forældre der griber ind, og hvornår sænker I drenge skuldrene? I bor i Danmark, og jeg begriber simpelthen ikke, at I ikke gør jer umage for at opføre jer ordentligt. I bliver ikke til noget, hvis I fortsætter sådan. Jeg vil hellere end gerne give jer en chance, og jeg ønsker, at I skal blive en del af vort samfund. Gode borgere, der bidrager. Men fortsætter I på samme måde som nu, så får I det rigtigt svært. Behandl andre som I selv gerne vil behandles, hvor svært er det?«

  Komiske Inger havde beklaget sig til de purunge medarbejdere i biografen. Men de turde ikke gøre noget ved situationen. Sagen havnede i medierne. Og nu blev hun i forskellige vendinger beskyldt for racisme. Så kom parabol-Pia på banen med sin støtte til hendes udtalelser. Dermed kvajede hun sig igen big time. En skuespiller stod nu frem i Politiken med sine oplevelser under en tur i biografen for 10 år siden. »Vi bliver forstyrret af to kvinder, som sidder ved siden af mig. Hele filem igennem sidder de og småsnakker og tjekker mobiltelefonen..... efter en ødelagt filmoplevelse ser jeg til min store overraskelse, at det er Pia Kjærsgaard, som har siddet ved siden af mig og har forstyrret hele filmen igennem.....«
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Parabol-Pia har lige så dårlig en opdragelse og opførsel som indvandrerdrengene. Man skal have fornemmelse for at holde kæft også uden for biografen. Især hvis man i bund og grund er en hykler.


  Parabol-Pia med fuckfinger
  Den 11. december 2013 kom en mand med et udenlandsk navn kørende i sin bil ved Kgs. Nytorv i København. Pludselig bemærkede han parabol-Pia i en bil ved siden af. Manden rullede vinduet ned, og ønskede hende »god jul og godt nytår«. Hun kvitterede ifølge manden med en »fuckfinger«. Derfor kaldte han hende »fucking so« og tilsyneladende nogle andre mindre pæne ting. Det tog hun som en fornærmelse. Manden blev efterfølgende tiltalt af politiet for ved »fornærmeligt sprog at have overfaldet et folketingsmedlem, der udfører sit hverv i offentlig tjeneste« (kilde: Ekstra Bladet).
  Den sag taber parabol-Pia nødvendigvis. Som folketingspolitiker i offentlig tjeneste kan man vel ikke tillade sig at kommunikere med »fuckfingre«?? Den slags politikere hører ikke hjemme i Danmark.


  Fordi jeg var nødt til det
  I 2013 udkom parabol-Pia´s selvbiografi »Fordi jeg var nødt til det«. Nu skulle man tro, at en sådan bog kunne sælge sig selv på baggrund af en spændende politisk karriere. Men næeh, nej. Bogen blev lanceret i medierne med en tårevædet gennemgang af hendes »følelser« for en hidtil »hemmelig« lillebror. Han var alkoholiker og kriminel og hjemmehørende i E-huset (plejehjem for alkoholikere) i København indtil sin død i 2008. I det meste af hans voksne liv havde han ikke haft kontakt med sin kendte søster. Det var nemlig uforeneligt med hendes politiske liv. I 2008 kørte hun lige forbi ham i en bil på vej til Christiansborg uden at give sig til kende. »Han var ussel.....« - skriver hun i bogen, hvor et helt afsnit omhandler hans liv. »Det er virkelig hårdt..... jeg har jo skrevet om ham, fordi jeg elsker ham..... jeg synes, han fortjente det..... jeg har grædt ret meget det sidste stykke tid.....« - kunne man læse om den nu tårepersende parabol-Pia i medierne. Nu skulle bogen sælges ved hjælp af en afdød bror, som hun ikke ville være bekendt i levende live.
  Læs mere om bogen nedenfor: Fremmedhaderne og racisterne

  Føj for en falsk forestilling.....!!  Bulgarien og Rumænien i Schengen
  I juli 2011 indførte VK-regeringen og Dansk Folkeparti skærpet kontrol ved Danmarks grænser for at dæmme op for invasionen af kriminelle østeuropæere. Det blev EU og især Tyskland sure over. Nu ville de kriminelle bander blive i Tyskland. En politiker fra en tysk gammelnazistisk delstat opfordrede til ferieboykot af Danmark. Den tyske ambassadør i København skældte os ud.
  Parabol-Pia udtrykte i sit ugebrev skepsis over, at »givetvis korrupte toldbetjente i Rumænien og Bulgarien nu beskytter EU´s ydre grænser«. Dermed mente hun, at de to lande havde tiltrådt den såkaldte Schengen-traktat. Men det havde de ikke. Bulgarien og Rumænien var på dette tidspunkt ikke med i aftalen om åbne grænser i EU. Det vidste parabol-Pia ikke.


  TV-censur i Danmark
  I oktober 2010 foreslog parabol-Pia i ramme alvor i Berlingske Tidende, at man indfører censur på TV i Danmark og dermed brud på Grundlovens paragraf 70 og 77. Der skulle indføres forbud mod TV-paraboler i indvandrerghettoer som Vollsmose, Gellerupparken og Mjølnerparken. Kabel-TV kunne man også censurere. Formålet var at blokere arabiske TV-stationer som Al Arabiya og Al Jazeera. De »indpoder had til den verdensdel, man bor i......« - mente hun. Man kunne rette henvendelse til Radio- og TV-nævnet og bede dem undersøge mulighederne.
  Dansk Folkeparti går altså ind for de samme ekstreme principper mht. censur som nazister, kommunister og arabiske torturregimer. Parabol-Pia ville falde godt til i Nord-Korea. »Jeg er helt enig i, at ytringsfriheden skal holdes i hævd......!!!!!« - udtalte hun efterfølgende til Politiken.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ja - og parabol-Pia elsker muslimer.


  Pjækkeri fra Kunstrådet
  I efteråret 2009 blev parabol-Pia medlem af repræsentantskabet i Statens Kunstråd. Nu skulle der andre boller på suppen. »Jeg ved faktisk temmelig meget, og jeg har tænkt mig at levere et stykke seriøst arbejde. Jeg plejer at sige, at dansk kultur handler om tre mennesker, der løber nøgne hen over en scene og siger pling......« - udtalte hun selvsikkert til medierne. I september 2010 viste det sig, at hun ikke havde deltaget i et eneste af rådets møder. Hun havde ikke haft tid - lød den ynkelige undskyldning.
  Får man penge for at være medlem af rådet? I bekræftende fald skal hun naturligvis tilbagebetale disse.


  Dødstrusler, 2010
  I februar 2010 rejste parabol-Pia sammen med sin mand og et vennepar fire dage til Prag. På samme tidspunkt modtog partikontoret på Christiansborg et anonymt brev. Det var et tip om, at fem navngivne somaliere havde planlagt at myrde partilederen. Der skulle være udlovet en belønning på 500.000 kr. til den person, der udfører likvideringen. En kopi af brevet blev sendt til Prag. Herefter blev sagen anmeldt til PET. Og så gik hele det københavnske politikorps i panikangst.
  Torsdag morgen den 18. februar 2010 blev fem ledende skikkelser i det københavnske somaliske miljø anholdt. Tyve kampklædte betjente mødte op kl. 04:00 hos en 41-årig somalier. Døren blev sparket ind. Hele flokken stormede ind i soveværelset, og pegede med pistoler på mandens hoved. Møbler, papirer og computere blev konfiskeret. Kone og barn måtte stå ude i kulden i fire timer, før de fik tilladelse til at returnere til lejligheden. En flok betjente med skudsikre veste mødte op på Rigshospitalet og anholdt en anden somalier. Han blev flået ud af sygesengen trods lægernes advarsler. Ifølge rygter blev en 80-årig blind somalisk kvinde anholdt.
  Efter få timer blev fire af de anholdte løsladt igen pga. manglende beviser. Der var simpelt ikke skyggen af tegn på, at de havde gjort noget som helst kriminelt. En 37-årig imam forblev fængslet pga. besiddelse af 50 falske 500-kronesedler. Sigtelsen på trusler blev opretholdt.
  Ved ankomst i Kastrup Lufthavn fik parabol-Pia en masse dejlig reklame i medierne. Med våde øjne blev der berettet om bekymring, søvnløse nætter og endeløse telefonsamtaler. Uuuuuha. Uuuuuuha. Ferien var skam blevet ødelagt. En somalisk talsmand påstod efterfølgende, at Dansk Folkeparti selv havde opdigtet historien og afsendt brevet for at få medynk og bedre meningsmålinger.


  Hvem lyver?
  Efter folketingets åbning tirsdag den 2. oktober 2007 gik formanden og gruppeformanden for Dansk Folkeparti ned på slotspladsen. Her var 50.000 mennesker samlet til velfærdsdemonstration. De to DF-politikere ville tale med vælgerne. Men pludselig blev de omringet af en flok unge mennesker iklædt Robin-Hood-kustumer. Der blev kastet konfetti og papirstrimler. Herefter valgte DF-politikerne at forlade pladsen. De unge mennesker fulgte efter, mens de råbte »vi vil ikke have racister i vores gader.....«.
  Torsdag den 4. oktober 2007 tog parabol-Pia ordet på talerstolen i Folketinget. Her beskyldte hun SFU (Socialistisk Folkepartis Ungdom) for at have chikaneret og truet hende på slotspladsen. Efterfølgende beskyldte formanden for Socialistisk Folkeparti - Villy Sleepingvalley - parabol-Pia for at lyve om sagen. Han krævede en undskyldning. SFU havde nemlig intet med sagen at gøre. De unge mennesker i Robin-Hood-kostumer var fra SUF (Socialistisk Ungdoms Front). Og de er tilknyttet Enhedslisten.
  De følgende dage blev episoden en stor sag i medierne. Villy Sleepingvalley (SF) truede DF-formanden med politianmeldelse. Han nøjedes dog med at indberette hende til folketingets formand mhp. en vurdering af hendes beskyldninger.
  Og vi griner. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Vi siger det igen. Christiansborg er en koldbøttefabrik.


  Diktatorens 60-årsdag
  Den 23. februar 2007 fejrede parabol-Pia 60 års fødselsdag i millionvillaen i Gentofte. Dagen forinden blev hun fejret med gaver og taler under en stor reception i Fællessalen på Christiansborg. På trods af en hylende snestorm udenfor, mødte 400 mennesker op og mæskede sig med mad og drikke. Statsministeren (V) forærede fødselaren en grill. Erhvervsminister Bambi fra Det Konservative Folkeparti forærede hende et træ med visne blade. Og skatteyderne betalte festen.


  Enevælde
  Partiformanden i DF er enevældig med uindskrænket magt og revselsesret. Den rygklappende næstformand og gruppeformanden tager ukritisk imod enhver besked og udfører alle hendes ordrer. De andre politikere i partiet har ikke en kæft at skulle have sagt. De fungerer bare som sprællemænd og dikkende lammehaler. Enhver tyran og diktator ville blegne af misundelse.
  Parabol-Pias magtfuldkommenhed har efterhånden udviklet sig til et problem for hele partiet. Man ser fjender og spøgelser overalt. Føler sig vedvarende forfulgt og bagtalt. Al denne paranoia tærer på kræfterne. Er det mon derfor, hun altid går rundt med hektiske røde kinder og et mistænksomt skulende blik?


  60-årig diktator

  60-årig diktator - uden peberspray  Peberspray
  I november 2002 blev parabol-Pia antastet af en ophidset negerkvinde, da hun kom gående på fortovet i en gade i nærheden af Christiansborg. Negeren var tilsyneladende sur på Dansk Folkeparti. Parabol-Pia »følte sig truet« og »verbalt overfuset« og trak derfor en peberspray mod kvinden. Ingen af parterne kom til skade. Episoden havnede i medierne og parabolen blev politianmeldt. I starten af 2003 fik hun en bøde på 3.000 kr. for ulovlig våbenbesiddelse. »Det er helt gak-gak. Fuldstændig tåbeligt« - udtalte hun efterfølgende.
  Dansk Folkeparti går ind for lovliggørelse af peberspray til selvforsvar. Midlet indeholder vand iblandet chili. Det virker stærkt lokalirriterende på øjnene - men skulle i øvrigt være uskadeligt. Peberspray kan købes via internettet. Kig på: pepper-spray.eu


  Parabol-Pia og islam
  Chefpianisten er ikke meget for at indrømme det. Det er nemlig ikke politisk korrekt. Ganske uklogt i forhold til at få nogle dejlige ministerposter. Og en dejlig ministerbil. Men det kan ikke skjules. Parabol-Pias udtalelser nedenfor:

 • Udtalelse til BBC den 19. februar 2005: »Hvis de (Sverige) ønsker at forvandle Stockholm, Göteborg og Malmö til et skandinavisk Beirut med bandekrige, æresdrab og massevoldtægter, så lad dem gøre det. Vi kan altid afspærre Øresundsbroen.«

 • Udtalt fra Folketingets talerstol den 2. oktober 2001: »En kamp mellem civilisationer ville betinge, at der var tale om to civilisationer, og det er ikke tilfældet. Der er kun én civilisation, og det er vores.«

 • Udtalelse til Politiken den 9. marts 2001: »Når muslimerne først har opnået flertal, så tror jeg ikke en pind på, at de vil optræde demokratisk. Derimod er jeg ikke et sekund i tvivl om, at i det øjeblik vil de uvægerligt indføre diktaturet, for det ligger jo netop i islams natur at dominere. Kun tåber frygter ikke islam.«

 • DF´s ugebrev i april 2000: »Muslimer i Koranen får at vide, at de gerne må lyve, bedrage og snyde alt det, de bare vil - så længe det ikke går ud over andre muslimer.«

 • Information den 27. december 1997: »Selv om det lyder lidt firkantet, så mener jeg ikke, at Danmark er et naturligt sted for muslimer. De har en kultur og en levevis, der ikke passer til den danske.«


  Feriehuset på Santorini
  Boligskatten i Grækenland udgøres af en procentdel af boligens købspris. Jo lavere købspris, jo lavere boligskat. Derfor bruger folk den lave offentlige boligvurdering som købspris på skødet i stedet for den højere markedspris. Differencen betales til køber »under bordet«. På denne måde snyder køber sig til lavere boligskat. Og sælger snyder skattevæsenet. Sådanne metoder er helt almindelige og nærmest obligatoriske i Grækenland. Størsteparten af landets økonomi er kul hamrende sort. Derfor gik grækerne statsbankerot i 2011.
  I september 2001 blev parabol-Pia introduceret for en græsk tolk ved den græske ambassade i København. Han formidlede en fuldmagt til en græker på den græske ø Santorini. Denne skulle fungere som mellemmand for købet af en feriebolig på øen. Parabol-Pia og ægtemanden havde forelsket sig i stedet efter en ferie. Nu ønskede de at købe en 49 kvm. bolig på en 82 kvm. grund med udsigt til havet. Den 19. september 2001 optog de et lån på 313.000 kr. i deres villa i Gentofte. Og fem måneder efter i januar 2002 købte de via mellemmanden boligen for 19.484 EURO svarende til ca. 145.000 kr. En overordentlig favorabel pris for et hus på øen. Sælger modtog pengene af mellemmanden uden for notarens kontor et helt andet sted i byen. Rettighederne til grunden blev købt og betalt hos det græske skattevæsen for 1.404 EURO svarende til ca. 10.450 kr. Dette beløb var som reglerne foreskriver en procentsats af boligens officielle købspris.
  I november 2011 var Ekstra Bladet kommet i besiddelse af skødet og dermed købsprisen på ferieboligen. De kontaktede herefter flere lokale ejendomsmæglere på øen. Og disse mente samstemmende, at købsprisen burde have været 2-3 gange så høj. Hermed opstod mistanke om, at parabol-Pia havde betalt penge under bordet for huset. Det benægtede hun. Huset var billigt på grund af en dårlig tilstand.  Nørrebro er fjendligt territorium
  I 1998 fik en journalist på DR-P3-Strax en god idé. Han ville interviewe parabol-Pia under en gåtur i »lille Somalia« (Griffenfeldtsgade) på Nørrebro i København. Den 24. marts 1998 ankom hun så kørende i en hyrevogn for at møde journalisten på Griffenfeldtsgade. Her havde en mindre folkemængde taget opstilling. Et par personer hev bildøren op. En af dem sparkede ud efter hende på bagsædet. Herefter kørte hyrevognen skyndsomst via Stengade til Nørrebrogade ved Unibank. Her flygtede hun ind i banken og videre op på 1´ste sal. I et tilfældigt lokale gemte hun sig med en brødkniv i hånden. Personalet kontaktede politiet. Så ankom flere mandskabsvogne med betjente inkl. hunde for at redde parabolen ud af banken. På det tidspunkt havde en større folkemængde forsamlet sig på stedet. Iklædt politihjelm og skudsikker vest blev hun nu omringet af adskillige betjente ekskorteret ind i en mandskabsvogn under en regn af æg og tomater. Fem muslimer blev anholdt. Ingen har set hende på Nørrebro siden 1998. Denne bydel er DF-fri zone.
  Den heilende skrårem  Den talende, heilende skrårem
  I 2005 blev den jurastuderende novice, alias »den talende skrårem«, med et efternavn identisk med det nazistiske Messerschmidt-kampfly - valgt ind i Folketinget for Dansk Folkeparti med 3.812 personlige stemmer. Forinden havde han i 2003 fået en betinget dom for at stå bag en avisannonce, der relaterede muslimer med grov vold og massevoldtægt. Efter folketingsvalget blev han EU-ordfører og 2. suppleant til Europa-Parlamentet. I 2009 blev han medlem af parlamentet. Konstant førte han sig frem på partiets vegne med kritiske og forhånende udtalelser om EU. »Alt for meget i EU foregår i dag i lukkethed. Det gælder både i Kommissionen, Rådet, EU-parlamentet og ved Domstolen. Dansk Folkeparti ønsker langt større åbenhed - eksempelvis om pengesager, afstemninger og om domme, så borgere og journalister kan se med og kontrollere magthaverne« - kunne man læse på DF-websitet i 2015. På samme tid dyrkede han alle EU-privilegierne til en guldmedalje og modtog en tårnhøj hyre for sin loppetjans. I 2015 nægtede han at lægge sine EU-bilag frem. Den adfærd ser man kun hos skumle fedtspillere med hjertet på det forkerte sted.
  Den heilende mandsling har aldrig haft et rigtigt job uden for politik bortset fra en midlertidig tjans som toiletrenser og opvasker på en restaurant i Frederikssund. Resultatet blev derefter. Partiet hældte ham med vilje ned i EU-syltekrukken. Man kan nemlig ikke styre ham på dansk jord (lige som Rohdehovedet hos Venstre). Læs nedenfor.

 • I 2006 afslørede Ekstra Bladet, at han havde afholdt hemmelige møder med den muslimske organisation MKO (Folkets Mujahedeen). Organisationen er opført på EU´s og USA´s terrorliste. MKO stod bag drab på vestlige militærfolk og civile amerikanere i 1970´erne i Iran. I 1980 udførte de en bombesprængning, der kostede over 70 dræbte. I 1990´erne dyrkede de tæt samarbejde med Saddam Hussein i Irak i forbindelse med undertrykkelse og folkemord på Kurderne.
  MKO arbejder nu på at styrte præstestyret i Iran. Derfor afholdt EU-ordføreren flere møder med de europæiske repræsentanter. Han ville støtte den muslimske terrororganisation. Det skrev Ekstra Bladet den 26. maj 2006. DF-politikeren udtalte til bladet:
  »For os handler det om at bekæmpe det frygtelige præstestyre i Iran. De, der vil det til livs, dem støtter vi«.
  Få dage efter forsøgte DF´s udenrigsordfører at redde situationen. Det er nemlig strafbart at støtte organisationer, der står opført på terrorlisten. Han udtalte til Ekstra Bladet:
  »De er nogle banditter, islamister og kommunister. Og det er ikke med deres hjælp, vi skal skabe demokrati. Vi sympatiserer da selvfølgelig ikke med voldelige grupper«.

 • Den 17. august 2004 udtalte skråremmen til JyllandsPosten: »Jeg har ikke noget imod muslimer. Men jeg har noget imod, at muslimer bor i Danmark.«

 • I et nyhedsbrev i november 2006 skrev EU-ordføreren (kilde: JP): »Det er og bliver et ubestrideligt faktum, at islam er rekrutteringsideologi for terrorisme; ingen kan bestride, at islam er den afgørende terrorårsag og at denne voldelige udlægning har opbakning i brede muslimske kredse«.

 • I marts 2007 var han en tur på Toga Vinstue i St. Kirkestræde i København. To politikere fra Socialistisk Folkeparti sad tæt ved. De hørte en tydeligt beruset EU-ordfører ytre sig i negative vendinger om partikolleger, venstrepolitikere og statsministeren.
  På et tidspunkt løftede en person fra selskabet armen. Det blev kommenteret af EU-ordføreren med: »Hvis du skal heile, så skal du gøre det med den rigtige arm«.
  Senere på aftenen kom han i diskussion med et Venstre-medlem. Denne blev kaldt »din korrupte neger«. Derefter kom det til en brydeagtig fysisk kontakt mellem de to politikere (kilde: Politiken.dk).

 • Den 13. april 2007 fejrede den 26-årige DF-politiker åbningen af Tivoli ved en sammenkomst i Restaurant Grøften. Selskabet ankom kl. 13:00, og blev siddende til ud på aftenen. Der blev drukket en del snaps og fadøl. Efter en diskussion med en tidligere socialdemokratisk folketingspolitiker (sundhedsminister og officiel bøsse), begyndte DF-politikeren at synge nazistiske slagsange. Desuden råbte han »Heil Hitler« og heilede. Dette afslørede dagbladet B.T. den 27. april 2007. Avisen baserede sin afsløring på flere vidneudsagn - eksempelvis den tidl. socialdemokratiske sundhedsminister og hans mand. Efterfølgende fik han af DF-partitoppen besked på at anlægge injuriesag mod BT - og vinde den - ellers måtte han forlade partiet. Den tilstedeværende socialdemokratiske eks-politiker bekræftede og bevidnede begivenhederne over for TV2.
  I TV-avisen den 29. april 2007 påstod en teltholder og medejer af Bakkens Hvile, at ingen af tingene passede. Hun var nemlig med til festen. DF-politikeren havde ikke sunget nazisange og heilet - kun gramset hende på lårene (de blev senere kærester). Og dette er interessant. Kulturordføreren i Dansk Folkeparti har nemlig tidligere forsøgt at støtte Bakkens Hvile med penge fra tipsmidlerne. Læs: Kulturordfører

 • Den 29. april 2007 meldte den heilende DF-politiker sig ud af Dansk Folkeparti. Det meddelte han fra sin ferie i Beograd. Partiet skulle ikke lægge ryg til B.T.´s beskyldninger mod ham. Det var vel nok en herrestiv kæmpebrandert.
  Den 22. maj 2007 indgik B.T. forlig med DF-politikeren og trak nogle af sine påstande tilbage. Men allerede samme aften blev de uenige om aftalens ordlyd. I TV lød det som om, at den unge politiker ikke kunne huske, hvad han havde foretaget sig i Tivoli. Var der i virkeligheden tale om et banalt alkoholisk black-out?
  Den 24. maj 2007 meldte han sig igen ind i Dansk Folkeparti. Og han blev taget til nåde og genoptaget i folketingsgruppen. Det var allerede aftalt på forhånd i partiledelsen i al hemmelighed måneden forinden. Partiet stævnede herefter B.T. for æreskrænkelse. Den 26. februar 2009 afgjorde Københavns Byret, at B.T.´s beskyldninger mod ham var ubegrundede. Chefredaktøren og en journalist blev idømt 10 dagbøder á 500 kr. samt 25.000 kr. i tort til ham. Desuden skulle de betale sagens omkostninger. Retten fandt det dog godtgjort, at han havde heilet.
  Hvad blev næste træk i denne druksag? Næste træk blev, at den 26-årige DF-politiker blev kæreste med den 49-årige bakkesangerinde, der forsvarede ham i medierne. Tak for mad.

 • Bakkesangerinden og hendes familie påbegyndte i 2008 opførelsen af en 30 millioner kr. dyr rutsjebane på Dyrehavsbakken nord for København. Men Lyngby-Tårbæk Kommune havde på foranledning af Skov- og Naturstyrelsen og en skovrider truet med politianmeldelse og udskudt byggegodkendelsen og dermed byggeriet, fordi forlystelsen blev større end forventet og overskred den tilladte støjgrænse.
  Så meldte bakkesangerindens kæreste - »den talende skrårem« fra DF - sig på banen. I en mail den 19. december 2008 til kommunens tekniske direktør beklagede han sig over udskydelsen, og forlangte øjeblikkelig grave- og støbetilladelse. Desuden mailede han til miljøministeren (traktor-Troels (V)), og beklagede sig over skovrideren samt Skov- og Naturstyrelsen. Allerede 49 minutter efter reagerede ministeren på sagen. Og det er bemærkelsesværdigt. Han er kendt for at forhale langt vigtigere ting. Sagen endte med, at kommunen umiddelbart efter gav midlertidig byggetilladelse (kilde: DR-nyheder). Forlystelsen er nu opført. På trods af det alt for høje støjniveau.
  Sagen tangerer embedsmisbrug. Der kan ikke være tvivl om, at skråremmen brugte sin politiske position til at presse en kommunal beslutning igennem i sin kærestes favør. Han var så forelsket, at han var villig til at sætte sin egen position over styr. Den 51-årige bakkesangerinde har uden tvivl bragt de frække tekster til virkelighed over for den 28-årige skrårem. Det var dog spildte kræfter. I 2015 gik de fra hinanden.

 • I 2009 blev den 28-årige »talende skrårem« valgt ind i Europaparlamenter for DF. Men ingen af de øvrige politiske grupper i parlamentet ville samarbejde med ham - undtagen nogle få skumle typer fra højrefløjen. Det betragtede han som en »sejr«.
  Efter nogle få måneder kvajede han sig for alvor. Han skrev til Sundhedsstyrelsens Udlandsvaccination for at få en vaccination til sig selv og sin kæreste mod »svineinfluenza«. Argumentet var, at de rejste meget, og at det ville være til stor gene for arbejdsindsatsen at blive syg.
  Styrelsen afviste naturligvis anmodningen. Der blev indkøbt vaccine til ca. en tredjedel af den danske befolkning. Folk med risiko for at blive alvorligt syge eller dø af influenzaen stod først i køen. Dernæst de personer, som varetager kritiske funktioner - eksempelvis sundhedspersonale. De sidste i køen udgøres af folk med særlige funktioner - eksempelvis politikere på vigtige poster.
  Skråremmen ville altså først i køen. Dermed dokumenterede han sit sande jeg og sin svaghed for at misbruge sin stilling. Først mig selv. Først mig selv. Først mig selv. Efterfølgende undskyldte han sig ynkeligt med, at han ikke havde forstået reglerne. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Platnakke.

 • Dansk Folkeparti vil standse al ikke-vestlig indvandring til Danmark. Det var hovedbudskabet på sommermødet i august 2010. Men hvad med den talende skrårem? Tjah. Ekstra Bladet afslørede den 6. august 2010, at han fremlejer sin 70 kvm. store ejerlejlighed i Randers til to kinesere for ca. 4.250 kr. pr. mnd. Han tjener altså penge på ikke-vestlige indvandrere.

 • I juni 2011 foreslog skråremmen et brud på grundlovens paragraf 77 om ytringsfrihed. En professor og EU-ekspert ved Københavns Universitet havde kritiseret VK-regeringens aftale om skærpet grænsekontrol ved den dansk-tyske grænse ved i TV2 at udtale, at »det er, som jeg vurderer det, ren og skær valgflæsk. Det handler om, at man kæmper om nogle vælgere, og man apellerer til den laveste fællesnævner og den indre svinehund......«
  Skråremmen kaldte herefter forskeren for et »broddent kar« og »en plet på universitets renommé«. Han bad universitets rektor lave et særligt kodeks for, hvad forskere må sige og udtale sig om i medierne. Det samme gjorde integrationsminister »lille Søren fra Østermarie« (V). Men på universitetet afviste man at bryde Grundloven og begrænse forskernes ytringsfrihed.

 • I perioden januar-juni 2012 havde Danmark formandsskabet i EU-parlamentet. Onsdag den 18. januar 2012 holdt statsminister Gucci-Helle (S) tale i parlamentet i Strasbourg. Efter talen tog den heilende skrårem ordet i salen. Han udtalte:

  »Her er vi for alvor vidner til en ægte love story. Hun er uden tvivl en statsminister, som I alle vil elske her. Uddannet på bureaukratakademiet i Brügge, oplært her i Europa-Parlamentets glaspalads og helt i tråd med EU´s historie valgt som statsminister på en lang række af løgne...... Brug så meget tid som overhovedet muligt her i EU. Det vil begrænse den skade, som din regering vil forvolde på vort land. Til gengæld vil skaden her i EU være minimal. EU er allerede en supertanker, der er sprunget læk......«

  Alle EU-fjolserne måbede. Turde nogen virkelig sige sandheden om svindelforetagendet EU? Læs i øvrigt: Grækenland statsbankerot

 • Lørdag den 22. juni 2013 sad den heilende skrårem med det socialdemokratiske EU-parlamentsmedlem på en restaurant på Taksimpladsen i Istanbul i Tyrkiet. De skulle forberede et TV-program om EU og Europa for DR. I den anledning blandede de sig med demonstranterne på pladsen. Så fik det tyrkiske politi nok af de danske amatørpolitikere. De fik en omgang med vandkanonen og et par små pift med peberspray´en. De blev spulet væk fra pladsen. Skråremmen hylede som en afstraffet hundehvalp. Han kunne ikke se ud af sine DF-øjne. »Jeg var fuldstændig blændet og kunne intet se. Jeg kunne ikke engang åbne øjnene, så jeg frygtede at miste synet, ligesom tankerne om hvad der ville ske med mit ansigt, for gennem hovedet.....« - udtalte han grædefærdig til Ekstra Bladet.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Læs: Tyrkiet og Peberspray

 • I juli 2013 sammenlignede en journalist fra DR2 Dansk Folkeparti med Vogternes Råd i Iran på Facebook. Det blev skråremmen så fornærmet over, at han nægtede at deltage i et interview på DR2, hvis ikke udtalelsen blev fjernet og beklaget.
  Efterfølgende gentog en spindoktor fra Socialdemokraterne sammenligningen. Iført lyse sommerbukser og stråhat blev skråremmen fornærmet igen. »Hvad agter du at gøre for at forhindre den slags i fremtiden?« - skrev han til sossernes politiske ordfører.

 • En restauratør fra Bakken købte i 2008 Damhus Tivoli ved Damhussøen i København. Det hyggelige lille tivoli med børnekarrusel, radiobiler, skydetelt, restaurant mv. har ligget i Damhuskroens have i 80 år. Efterfølgende lod køberen stedet forfalde. I 2010 henvendte hun sig til Rødovre Kommune med en plan om at udstykke og sælge grunden til boliger. Borgmesteren »Erik den røde« var straks med på ideen. Han ville nu rejse et 14 etagers højhus på stedet. Han var på det tidspunkt formand for Kommunernes Landsforening (KL). Derfor skulle PFA stå for byggeriet. Restauratøren ville få en gevinst på adskillige millioner kr. Og hvad har det med »den heilende skrårem« at gøre«?
  I 2007 blev han kæreste med den 25 år ældre restauratør. Så nu begyndte han at føre dansk kommunalpolitik fra EU. Det mystiske selskab Aps HEH NR. 1045 købte i 2011 50 pct. af aktierne for 1 krone i restauratørens Damhus-Holding. Herefter blev DF-politikeren indsat som direktør i Aps´et. Han holdt møder med de tre politikere fra Dansk Folkeparti i byrådet i kommunen. Efterfølgende stemte de for at nedrive tivoliet og bygge højhuset. I august 2013 begyndte man at fjerne forlystelserne. I 2014 udkom Aps HEH NR. 1045 med en negativ egenkapital på 6 millioner kr. og en samlet gæld på omkring 18 millioner kr.

 • Søndag den 1. december 2013 kom han kørende i sin bil på Rådhuspladsen i København med sin mobiltelefon i hånden. Angiveligt for at »tjekke klokken« (ha ha ha ha ha!). Det blev set af en politibetjent i en patruljevogn. Han benægtede at have talt i telefonen. Det troede betjenten naturligvis ikke på. Herefter vankede der en bøde på 1.500 kr. (kilde: Ekstra Bladet).

 • I 2014 havde de danske EU-parlamentsmedlemmer fået nok af den heilende skrårem. De var blevet enige om hans dovenskab og medieliderlighed (kilde: Ekstra Bladet, marts 2014):

  »Han er den mest dovne. I parlamentet altså. For han er jo aktiv nok alle mulige andre steder, for eksempel når pressen stiller op..... han skriver kun til Facebook.....« - udtalte Margrete Auken (SF)
  »Nogle gange er han slet ikke til at forstå, når han taler i parlamentet - simpelthen fordi han taler til sin Facebook og ikke forsamlingen..... - udtalte Anne E. Jensen (V).
  »Han bruger parlamentet som reklame for sin egen person.....« - udtalte Jeppe Kofod (A).
  »Den gruppe, han tilhører, sidder jo kun i plenarsalen og skriger.....« - udtalte Britta Thomsen (A).
  »Hvad skal man stille op med folk, der er uden for pædagogisk rækkevidde.....? - udtalte Anne Rosbach (tidl. DF).
  »Ingen har fortalt ham, at han skal opføre sig ordentligt..... han kan blive rød i hovedet, smække med døren og endda kaste med møbler af ophidselse.....« - udtalte flere kilder til Ekstra Bladet i okt. 2015.


 • Søndag den 25. maj 2014 var det valg til EU-parlamentet. Dansk Folkeparti fik fire mandater efterfulgt af Socialdemokraternes tre mandater og Venstre´s to mandater. Hermed fortsatte den heilende skrårem med 465.758 personlige stemmer sit amokløb i parlamentet. DF blev nu optaget i den såkaldte ECR-gruppe med den britiske David Cameron (kons.) i spidsen. Og skråremmen blev præsident for gruppen MELP og fonden FELP. Pengene i disse mystiske systemer kommer fra EU-parlamentet. De er øremærkede til EU-oplysning (reklame for EU). Iflg. reglerne må midlerne ikke bruges til kampagneudgifter i relation til folkeafstemninger undtagen valg til EU-parlamentet. Og det er naturligvis kompliceret information for en dansk bondedreng.
  I oktober 2015 udmeldte et medlem sig af DF-gruppen i EU for at blive løsgænger. I april 2015 var hun blevet præsenteret for flere tomme stykker A4-papir af skråremmens sekretær med krav om at sætte sin underskrift. Det fandt hun meget mystisk. Efterfølgende bad hun om indsigt i udgifter og bilag for 10 millioner kr. fra de to fonde for 2014. Det blev afvist af skråremmen med hånlige bemærkninger i medierne om, at »hun har været en noget forvirret pige, og jeg tror, at parlamentsarbejdet er kommet bag på hende..... hun er en lidt forvirret pige, der kommer fra Rebild til Bruxelles og ikke kan overskue, hvad der sker omkring hende.....«. I 2011 forlod en anden kvindelig DF-politiker parlamentet på grund af skråremmen. »Hun er en forskruet lille pige.....« - udtalte han i den anledning. Nu havnede sagen naturligvis i medierne.
  Hurtigt viste det sig, at 141.000 kr. fra MELP og FELP i sensommeren 2013 var blevet brugt til at finansere en 10 dages lang sejltur til 760.000 kr. under mottoet »Det sejler for EU - vi sejler for Danmark« rundt til 15 danske byer med det gamle sejlskib Halmø. »For at sikre et bedre kommunalvalg, end vi plejer at få.....« - udtalte Tulle på TV. Samme år i november var der regions- og kommunalvalg. Partiets topledelse, skråremmen, journalister og TV-folk deltog i løjerne på skibet med fest, underholding og fadølsanlæg. Tilsyneladende var fondsmidlerne blevet brugt til kommunal valgkamp stik imod reglerne. Efterfølgende viste det sig, at Europa-Nævnet under Kulturministeriet havde støttet sejlturen med 483.000 kr. Fra samme nævn modtog partiet i alt 3.007.651 kr. i perioden 2012-2014. Midler fra nævnet må kun bruges til EU-oplysning.
  »Alt er foregået efter bogen.....der er ikke noget at komme efter.....« - bedyrede skråremmen over for medierne. Men hvorfor lagde han så ikke bilagene frem? Den 15. oktober 2015 påbegyndte parlamentets »Financial Services« en efterforskning af sagen. Og straks viste det sig, at man uberettiget havde foræret en opsagt MELD-medarbejder 1.344.000 kr. i gyldent håndtryk af de betroede midler lige efter EU-valget i maj 2014. Skråremmen blev bedt om at tilbagebetale beløbet med en officiel bemærkning om »skødesløs« og »overdreven« omgang med pengene. Tilbagebetalingen skete herefter i al hemmelighed med midler fra det kommende års budget. Næsten samtidigt blev det afsløret, at han i september 2013 havde deltaget i et debatmøde med valgkampsproblematik i Ringsted for EU-midler. Og herefter fik man mistanke om misbrug af EU-midler under skråremmens EU-valgkamp i 2014 ved hans besøg i 17 byer i en stor lastbil med det påklistrede valgmotto »MORTEN - mere Danmark, mindre EU«. Inde i lastbilen havde man indrettet en kolonihave med havestole og borde med rød- og hvidternede duge. Yderligere viste det sig, at 86.000 kr. i marts 2015 fra en af EU-fondene var blevet brugt på en DF-kampagnevideo ved folkeafstemningen om EU-retsforbeholdet. I juni 2015 var 950.000 kr. blevet brugt på en annoncekampagne om social dumping. I november 2015 fik Dansk Folkeparti fra EU-parlamentets generalsekretær besked om, at EU-midlerne brugt til sejlturen med Halmø var uberettigede. Man indstillede derfor et krav om tilbagebetalig af 120.700 kr. De to fonde blev herefter tangslukket den 31. december 2015.
  I medierne fremturede den stakkels skrårem nu med påstande om at være »forfulgt« på grund af sine EU-kritiske holdninger. »Der er ikke noget at komme efter.....« - gentog han med jævne mellemrum i diverse interviews. »Det er min polske forgænger som MELD-formand, der har lavet fratrædelsesaftalen..... det er ikke mit ansvar.....« - udtalte han ynkeligt til Ekstra Bladet i et forsøg på at kaste skylden på andre. Men den polske tidl. midlertidige formand Jacek Wlosowicz frasagde sig ethvert kendskab til aftrædelsesaftalen på ca. 1,3 million kr. Skråremmen sprællede nu panisk med totalt skøre udmeldinger og undskyldninger for sin egen selvskabte elendighed i misbruget af EU-pengene.
  I maj 2016 havde ERNST & YOUNG revideret regnskaberne fra MELD og FELD. Man konkluderede, at der var foregået ulovligheder i forbindelse med årsregnskabets tilblivelse. »Hvis det ikke er muligt at få dækket beløbet hos Meld og Feld, foreslåes det at tage passende juridiske skridt, så lederne af de to organisationer kan blive dømt til at betale.....« - lød udmeldingen fra EU-parlamentets generalsekretær angående de manglende ca. 2,9 millioner kr. Ca. halvdelen af disse penge havde DF brugt på EU-kampagner for partiet. Og nu tilbød partiledelsen af betale 1,6 million kr. for at redde en del af kastanjerne ud af ilden. Skråremmen vil i så fald være skattepligtig af pengene. Nu brændte lokummet under ham. Han havde jo ikke længere en velhavende bakkesangerinde til at finansiere sine kvajesager.
  Den 18. august 2016 politianmeldte »den forvirrede lille pige« skråremmen for identitetstyveri. Ekstra Bladet var kommet i besiddelse af et referat fra MELD-generalforsamlingen i den 19. november 2014. Ifølge dette var skråremmen den eneste tilstedeværende dansker. Og han havde tilsyneladende meldt hende og Dohrmann (DF) ind i MELD-bestyrelsen med ansvar for regnskaber og budget uden deres vidende. Referatet nævnte intet om denne indmeldelse. Og nu havde hun pludselig fået identitet som litauisk statsborger. Der skulle nemlig være mindst syv forskellige nationaliteter i bestyrelsen iflg. reglerne. »Jeg kan ikke leve med, at jeg er blevet indsat i hovedbestyrelsen for MELD, seks måneder før jeg kendte til fondens eksistens. Jeg kan heller ikke leve med, at min nationalitet er blevet ændret.....« - udtalte hun til bladet. Så måtte man have en kommentar fra skråremmen. »Papirerne ligger i Bruxelles. Men jeg tror, at det må handle om et gedigent hukommelsestab..... det er det rene kuk kuk, hun kommer med.....« - svarede han selvsikkert. På TV2 påstod han herefter, at de begge havde »nikket ja« til at sidde i bestyrelsen. Og nu fik Dohrmann (DF) af partileder Tulle besked på at holde helt kæft om sagen over for medierne. Det var selvfølgelig omsonst. »Det er slet ikke noget, jeg har været involveret i. Jeg kan sige med 100 pct. sikkerhed, at jeg ikke har været til et møde i MELD og FELD. Det var også derfor, at jeg ikke ville skrive under på det blanke stykke papir i foråret 2015 da de kom med det.....« - havde han allerede udtalt til Ekstra Bladet. »Jeg vil ikke have noget problem med at stemme for en ophævelse af Morten Messerschmidts immunitet, hvis dansk politi anmoder om det.....« - udtalte Rohdehovedet (R) til medierne. Og nu gik DF-partiledelsen ind i sagen med en direkte ordre. Skråremmen trak sig som formand for DF-gruppen i EU-parlamentet onsdag den 24.8.2016. Bagmandspolitiet (SØIK) fik nu overdraget efterforskningen mod skråremmen fra Nordjyllands Politi.

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Som bekendt er EU verdens største svindelforetagende. De fleste EU-politikere forsøger at score en del af kagen. Det gælder naturligvis også Dansk Folkeparti. Formålet med MELD og FELD var EU-reklame. Men i virkeligheden røg en del af midlerne i medlemmernes partikasser. Der eksisterer snesevise af den slags fuske-arrangementer i EU-systemet for at omdirigere skatteydernes penge til politikerne. Alle kan jo gennemskue denne simple sag. Platuglerne steger i deres eget fedt. Hvorfor indrømmer de ikke bare fuskeriet, så vi kan få fred?
  Fremmedhaderne og racisterne  Ingen ekstremister
  Alle ved, at folkene i Dansk Folkeparti hader muslimer. Men hadet må helst ikke komme til officielt udtryk. Der er nemlig politisk ukorrekt. Det kan ikke accepteres i seriøse politiske sammenhænge. Her står man nemlig rødmende af stolthed til fotografering over at have underskrevet internationale konventioner om humanisme over for verdens milliarder af fattige mennesker. Naturligvis uden at have haft beslutningerne til folkeafstemning. Da partiet blev dannet i 1995, besluttede man sig for ikke at acceptere ekstremister i partiet. Nogenlunde sådan udtrykte partiets næstformand sig i TV2-nyhederne søndag aften den 20. august 2006. I øvrigt findes der en ganske simpel metode til at få muslimerne til frivilligt at forlade landet. Ifølge den danske overrabiner vil jøder og muslimer forlade Danmark ved lovgivning med forbud mod omskæring af drengebørn. Læs: Omskårne drenge bliver måske autister


  Skyd på dem.....
  I december 2016 udtalte EU-ordføreren fra DF i en debat om flygtninge, at »du må ikke sejle inden for den her territorialgrænse, hvis du gør det, så bliver du enten beskudt, eller også bliver du vendt om og sejlet tilbage.....« Den udmelding vakte en del harme hos de sædvanlige statsfinansierede grædekoner. »Du er jo syg i hovedet.....« - skrev rohdehovedet (R) på Facebook. »How low can we go« - skrev kaospiloten fra Alternativet. »Det er rystende« - udtalte partilederen fra SF.
  Grædekonerne skulle have opdateret deres viden i stedet for at skyde løs på EU-ordføreren. Ifølge den europæiske grænsemyndighed FRONTEX blev der i flere år op til 2015 skudt med skarpt adskillige gange mod migranter i både på vej mod EU. Men denne virkelighed ligger selvfølgelig dejlig langt væk fra danske politikeres baghaver. Det er altid nemt at sidde med kaffe og blødt brød i lille trygge Danmark og gøre sig klog på andre landes problemer. Det er ligefrem danske politikeres varemærke.


  De dræber og voldtager.....
  I weekenden 17-18 september 2016 holdt Dansk Folkeparti årsmøde i Herning. Et partimedlem udtalte eksempelvis fra talerstolen:

  »Hvorfor skulle udlændinge klare sig selv, nu hvor de har krav på husly og lommepenge fra staten, så snart de kommer hertil? De sviner, de svindler, de stjæler, de voldtager og de dræber.....« Udtalelsen fik en venligboer i Roskilde til at politianmelde taleren for brud på racismeparagraffen.

  En anden taler udtalte:

  »Jeg har en meget bedre idé. Giv i stedet migranterne et par kondisko. Hvis de kan gå hele vejen herop, så kan de også gå hjem igen.....«


  DF-næstformand foreslår muslimstop
  I december 2015 dræbte et muslimsk kærestepar 14 mennesker ved en julefest i San Bernadino i Californien i USA. Det fik den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump (rep.) til at foreslå et indrejseforbud for muslimer til USA på grund af sikkerhedsrisiko. »Det er kugleskørt. Han siger de skøreste ting, med dette her er nok en af de allerskøreste ting, han har fundet på.....« - udtalte DF-næstformanden forarget til TV2.
  I juli 2016 begik muslimske indvandrere flere terroraktioner med mange dræbte mod helt tilfældige mennesker i Frankrig og Tyskland. Eksempelvis kørte en muslim en stor lastbil ind i en stor menneskemængede ved stranden i Nice i Frankring med 83 dræbte. I Sydfrankring gik to muslimer ind i en katolsk kirke og skar hovedet af en 83-årig præst. I Sydtyskland knivdræbte en muslim en mor og sårede hendes to små døtre alvorligt for at være for letpåklædte. »Vi bør have et stop for flygtninge og indvandrere fra muslimske lande i en periode. Det er herfra, langt størstedelen af terroren i Vesten har sine rødder, og indtil vi har et overblik over rækkevidden af det her, og hvad vores fremtidige indsatser skal være, har vi brug for et pusterum.....« - udtalte samme DF-politiker til Berlingske i april 2016. Nu mente han pludseligt det samme som Donald Trump. Muslimer skulle have indrejseforbud i Danmark i 4-6 år. Ekstra Bladet forsøgte at få en kommentar fra næstformanden. Men nu turde han ikke kommentere sine egne holdninger. Han henviste blot til partiets udlændingeordfører.
  DF-næstformanden og Donald Trump mener i virkeligheden det samme. Vi kan ikke blive ved med at importere muslimske terrorister til vores lande. Muslimsk indvandring udgør generelt en sikkerhedsrisiko. Forskellen er bare, at Trump som et mandfolk tør stå ved sine holdninger. Blandt andet derfor blev han republikanernes præsidentkandidat. DF-næstformanden bliver højst præsident for en klub af hyklere.

  I august 2016 var den gal igen. I maj 2016 forlangte EU 2,9 millioner kr. tilbage fra Dansk Folkeparti for ulovligt at have brugt MELD-penge til valgkamp. DF-næstformandens niece startede sagen som medlem af EU-parlamentet allerede i 2015. Her blev hun nægtet adgang til MELD-fondens regnskaber. Næstformanden ville herefter ikke blande sig i sagen pga. inhabilitet grundet de familiære relationer. Men han undlod at fortælle hele sandheden. I august 2016 afslørede Ekstra Bladet, at han den 25. september 2012 blev valgt ind i MELD-fondens bestyrelse for en 2-årig periode. Han sad altså i bestyrelsen med ansvar for budget og regnskaber under partiets ulovlige pengeforbrug til sejlturen med skonnerten Halmø i 2013. Det var tilsyneladende en dyb hemmelighed selv for partiets inderkreds. Da Ekstra Bladet ringede for en kommentar, gik han amok i et raserianfald. Det er jo aldrig rart at blive afsløret med snavsede underbukser nede om hælene. Læs i øvrigt om den stinkende sag under: Skråremmen


  Svinet bør kastreres.....
  I 2015 vandrede 1,6 millioner muslimer fra Mellemøsten, Afghanisatn og Nordafrika ind i EU for at leve på offentlig forsørgelse hos de vantro. Nytårsaften 2015 samledes omkring tusind muslimer på banegårdspladsen i den tyske by Köln for at fejre nytår på muslimsk facon. De overfaldt omkring 600 tyske piger med seksuelle krænkelser, voldtægt og tyveri. Tysk politi stod totalt handlingslammede og magtesløse. Efterfølgende fremkom beretninger om samme muslimske adfærd fra to andre tyske byer og Schweitz. Fænomenet under navnet »taharrush gamea« (gruppeoverfald) er velkendt og accepteret i den muslimske verden. I Danmark ville man nu sende muslimske mænd til seksualundervisning efter ballade mellem unge muslimske mænd og danske piger på jyske diskoteker. I den anledning havde formanden for DF Ungdom et par kommentarer (kilde: Ekstra Bladet, jan. 2016):

  »De mange flygtningemænd i Danmark, der tydeligvis ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt over for kvinder, skal ikke have seksualundervisning, som var kongeriget Danmark en anden kaffeklub; de skal kastreres og sendes hjem. Flygtninge, der kommer her til Danmark for at få beskyttelse og store ydelser for danskernes penge, skal ikke særbehandles, som var de naive børn, der ikke aner, at de begår noget forkert. De skal bures inde og retsforfølges, fuldstændig ligesom vi gør med den danske borger, der bryder loven. Sender vi f.eks. en dansk mand, der har voldtaget en kvinde, til seksualundervisning? Nej, vi smider ham i fængsel, og står det til os i DF Ungdom, så burde svinet kastreres.....«

  Nogen indvendinger??


  Muslimer på et lavt dyrisk niveau.....
  Den 4. januar 2016 lagde en DF-lokalformand fra Fyn flg. besked på Facebook:

  »Danmark må lukke af for disse dyriske primitive muslimer..... de befinder sig på et lavt dyrisk niveau.....«

  Den 5. januar 2016 var det blevet tid til endnu en besked:

  »Disse venligboere udfører landsskadelig virksomhed på samme måde som de danskere, der under den tyske besættelse bød tyskerne velkommen...... den dag det går op for den danske befolkning, at den er helt gal, skal vi klippe disse venligboere helt skaldede, som tyskerpigerne blev i sin tid.....«

  Efterfølgende blev politikeren politianmeldt. Desuden modtog han en skriftlig advarsel fra partiledelsen (kilde: MetroXpress).


  Den humanitære stormagt Sverige
  I 2015 væltede det ind over EU-grænserne med velfærdssøgende muslimer fra Afghanistan, Mellemøsten og Afrika. Nu ville de forsørges af de vantro. Politikerne i den humanitære stormagt Sverige stod som sædvanligt parate til at byde alle velkomne. Der skulle være plads til 30 millioner flygtninge ifølge en svensk politiker. Men almindelige svenskere var ikke enige. Ukendte gerningsmænd afbrændte 20 flygtningecentre på et par måneder. EU-ordføreren fra DF udtalte til Jyllands-Posten:

  »Sveriges politiske elite har ført landet lige lukt ned i afgrunden. Svenskerne må redde sig selv - og skaffe sig af med de politiske døgenigte, der er mere optaget af at være humane end at sikre, at der også er et land for svenskerne om 30-40 år«.

  I øvrigt indførte Sverige midlertidig grænsekontrol med transportøransvar den 4. januar 2016. På det tidspunkt var 163.000 nye muslimer vandret ind i landet. Nu kunne selv de mest pladder-humane politikere se galskaben og de uoverkommelige økonomiske konsekvenser. Herefter skal alle rejsende fremvise eksempelvis pas el. kørekort til et privat security-firma i Danmark før rejsen til Sverige.


  Dom for brud på ytringsfrihen i 2015
  I 2013 blev omkring 700 udlændinge tildelt dansk statsborgerskab med dertil hørende rettigheder og pligter. Ifølge PET havde en enkelt af disse personer »udvist bekymrende og mistænkelig adfærd« og »var mistænkt for terrorplaner«. Den besked blev serveret til medlemmerne af Infødsretsudvalget af justitsminister »bødeskovl« (A). Men identiteten på den pågældende person var hemmelig. En potentiel terrorist rendte nu frit omkring i Danmark. Efterfølgende offentliggjorde Dansk Folkeparti en liste med navnene på de 700 personer med teksten »én på listen er til fare for Danmarks sikkerhed - nu bliver han dansker«. Det blev politianmeldt.
  I okt. 2015 blev partiet idømt en dom for æreskrænkelse og brud på ytringsfriheden med betaling på 10.000 kr. til hver af de 15 sagsøgere og ti dagbøder á 1.000 kr. På trods af at hele navnelisten i forvejen var offentligt tilgængelig på internettet i det fremlagte lovforslag. Dommen blev straks anket til Landsretten.


  Den muslimske folkevandring i 2015
  I 2015 vandrede omkring 1,6 million velfærdsjagtende muslimer fra Afghanistan, Mellemøsten og Nordafrika ind i EU. Nu ville de forsørges af de vantro. Omkring 163.000 vandrede via Danmark til Sverige med resulterende udgifter på 22 milliarder kr. i de første 10 måneder af året. Svenskerne afbrændte herefter 15 flygtningecentre. »Indvandringen er nu så massiv, at Sverige er blevet en tikkende bombe..... vi er som svenskere blevet sat i arbejde som sorte slave-arbejdere, mens indvandrerne får lov at køre rundt i store biler. Sverige betaler..... unge svenskere må blive boende hjemme i børneværelset hos far og mor længere, fordi indvandrerne får de boliger, der er til rådighed.....« - udtalte et par svenskere til Ekstra Bladet. Tyskland modtog 500.000 migranter med Merkel stående hjælpeløst i spidsen. I Danmark modtog man 12.500 migranter svarende til en ekstraudgift på 2,4 milliarder kr. Og de sædvanlige pladderhumanister fra Enhedslisten, Det Radikale Venstre og Alternativet på Christiansborg klappede i hænderne. »Tyske og svenske politikere er ude af stand til tøjle deres behov for at flashe en grænseløs og narcissistisk selvgodhed..... det er let at være god på andres bekostning, når man sidder i lejligheden på Frederiksberg eller Gentofte og drikker kølig hvidvin.....« - udtalte en DF-politiker fra talerstolen i Folketinget tirsdag den 22. okt. 2015. Læs i øvrigt: Asylansøgerne, migranterne og bekvemmelighedsflygtningene


  Lad dem drukne.....!
  Hvert år betaler hundredevis af nordafrikanske fattige analfabeter op til 20.000 kr. for at blive sejlet til Lampedusa eller det italienske fastland og andre nærliggende lande for at ernære sig som kriminelle eller i lavtlønnede jobs som illegale indvandrere. Bådene er ofte primitive og ude af stand til at klare turen. Derfor drukner flere hvert år. »De kunne jo også bare lade være! Jeg har ikke ondt af de, der drukner på den farefulde tur! Deres valg, deres skæbne« - skrev et DF-byrådsmedlem fra Herning på Facebook i juli 2014. Så kom der en skideballe fra partiledelsen. Efterfølgende undskyldte han sin kommentar af angst for at blive ekskluderet fra partiet.
  De fleste mennesker mener formentlig det samme. Men for Guds skyld. Det er noget man tænker, og ikke siger!! Vi lever jo i et lille bondeland med en hær af hændervridende politisk korrekte fedtehoveder.


  Begræns muslimerne
  I januar 2014 mente DF-forsvarsordføreren, at »vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark«. Hun foreslog, at man simpelt hen skal standse dem ved grænsen og forbyde dem adgang.


  Fordi jeg var nødt til det.....
  I 2013 udkom parabol-Pia´s selvbiografi »Fordi jeg var nødt til det«. »De fremmede må også gerne have deres egen kultur. De må for min skyld også gerne bo i lejligheder med mærkelige gulvtæpper og spise fremmedartet mad, men de skal ikke tvinge mig til at spise det, og når de går på gaden, synes jeg, at de skal tale dansk.....« - kan man læse i den mærkelige bog. Det totalt bizarre synspunkt blev gentaget i Deadline på DR2 den 31. oktober 2013. Udlændinge skal altså tale dansk på gaden!!!
  Parabol-Pia ejer et sommerhus på øen Santorini i Grækenland. Taler hun græsk på gaden på Santorini? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Nu rablede det for furien.
  Læs mere: Fordi jeg var nødt til det


  Husk storskraldet i morgen.....
  I 2013 blev et tidligere folketingsmedlem og daværende byrådsmedlem i Svendborg for Dansk Folkeparti tiltalt for brud på straffelovens racismeparagraf 266 b, stk 1. På Facebook havde hun lagt et billede af to niqab-beklædte kvinder. Ved siden af stod to skraldesække med teksten »he, he..... husk storskrald i morgen.....«


  Hulabula-land
  I marts 2013 mente Dansk Folkeparti´s borgmesterkandidat i Vejle, at folk fra hulabula-lande uden dansk statsborgerskab ikke skulle kunne stemme til lokalvalg. »Hvis jeg flyttede til et hulabula-land i Afrika, ville jeg da heller ikke være i stand til med det samme at tage stilling til politiske spørgsmåkl og stemme.....« - udtalte han til Lokalavisen Budstikken.
  »Det er en uheldig og lidt klodset bemærkning. Der er ikke noget, der hedder hula-bula-land. Der er ikke nogen grund til, at man betegner andre lande på den måde.....« - udglattede DF´s udlændinge- og integrationsordfører i Folketinget efterfølgende.

  Der er altså ikke noget, der hedder hulabula-land. Hvad så med zulu-kaffa-land? Humba-mumba-land? Eller huli-gumbi-monkey-land?


  Grækenland uden indvandrere...
  I august 2012 skrev næstformanden for Dansk Folkeparti´s afdeling i Sorø et indlæg på Facebook under SIAD´s profil (Stop Islamiseringen af Danmark):

  »Der er sket en kraftig stigning i volden mod indvandrerne i Grækenland. Dejligt at se. Håber, at Grækenland kan blive et dejligt sted at holde ferie igen.....«

  Umiddelbart efter blev hun ekskluderet fra partiet af partiledelsen.


  Husk storskrald i morgen.....
  Tirsdag den 17. april 2012 offentliggjorde en byrådspolitiker fra Svendborg fra Dansk Folkeparti et billede af to burka´er sammen med to sorte skraldeposer på sin Facebook-profil. »Husk storskrald i morgen.....!!« - stod der under billedet.
  Dagen efter blev hun politianmeldt for racisme.


  Gratis saftevand og kage i venteværelserne
  I november 2010 skrev DF´s medlemsblad Nationen, at "de store indvandrerfamiliers appetit hos lægen og på sygehusene er årsag til, at der ikke som i gamle dage er gratis kaffe, saftevand, kage eller frugt i landets venteværelser og til pårørende på sygebesøg".
  Efterfølgende modtog DF på Christiansborg 200-300 citronmåner og roulader fra folk. Partilederen fra Det Radikale Venstre henvendte sig personligt på partikontoret med en citronmåne. DF´erne spiste sig mætte i nogle af kagerne. Resten blev givet til de hjemløse.
  Øøhhhh - hvad var egentlig meningen med denne aktion? Alle ved, at indvandrere fra muslimske lande møder op i hele familier på sygebesøg på sygehusene.


  Stop for ikke-vestlig indvandring
  På sommermødet på Hotel Vejle Fjord i august 2010 foreslog Dansk Folkeparti, at man stopper for al ikke-vestlig indvandring til Danmark. Disse indvandrere koster nemlig tre gange så meget i offentlige udgifter som indvandrere fra vestlige lande.


  Nej til moskeer i Danmark
  I 2010 rumlede københavnske politikere igen med planer om at bygge en stor moské på Amager. Lignende planer forelå i Århus. En bygherre fra Viborg blev bedt om at forberede byggeriet. Det fik en 19-årig byrådspolitiker fra Dansk Folkeparti i Tårnby Kommunalbestyrelse til at kommentere planerne på Facebook. Han skrev:

  »Tænk, at de vil være landsforrædere for usselt mammon. Der er en del værnemagere, som uden tøven vil hjælpe muslimerne med deres gøren og laden. Men så må vi jo gøre som i 1944.
  Vi må vise resten af Danmark, at dette landsforræderi ikke accepteres.«


  Efterfølgende blev han ekskluderet via e-mail af Dansk Folkeparti (kilde: Ekstra Bladet).


  Ingen børn med muslimer
  Den 27. januar 2010 skrev et folketingsmedlem fra DF i et mailsvar i Information, at »der er da ikke nogen, der ved deres fulde fem får et barn med en muslimsk mand - som oven i købet er gift med sin kusine og har fem børn med hende«.


  Børn må ikke tale udenlandsk
  Den 5. februar 2010 foreslog et folketingsmedlem fra Dansk Folkeparti i Politiken, at »Folketinget bør omgående forbyde børn at tale udenlandsk indbyrdes i skolegården«.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Denne DF´er bør holde sig til at være en dum blondine. Tænke kan hun ikke.


  Hvor dum har man lov at være.....
  I januar 2010 sendte en enlig mor et brev til flere folketingspolitikere. Hun har et barn med en muslimsk mand. Nu mente hun at være kommet i klemme i forhold til den nye forældreansvarslov angående barnets samkvem med eks-manden.
  Trafikordføreren fra Dansk Folkeparti besvarede brevet via e-mail. Han skrev:

  »Tak for mail. Det er jo en rørende beretning om, hvordan voksne mennesker gør et barn fortræd. Nu retter du kritikken og hele din vrede mod forældreansvarsloven!! Men reelt er fejlen din..... OG TABEREN ER DET BARN, DU HAR BRAGT TIL VERDEN.....
  Der er da ikke nogen, der ved deres fulde fem får et barn med en muslimsk mand - som oven i købet er gift med sin kusine og har børn med hende..... Hvor dum har man lov at være.....
  Jeg har rigtigt ondt af David..... Han er den eneste, som det er synd for.....«


  DF-politikerens mail havnede i medierne. I et interview fastholdt han sin mening. »Vi må som politikere indstille os på, at man ikke kan lovgive mod dumhed.....« - udtalte han (kilde: Politiken.dk). Så blev han kaldt ind til skideballe hos partiledelsen. Efterfølgende undskyldte han sin uheldige formulering - men ikke indholdet.


  Onkler voldtager muslimske piger
  I december 2009 fremkom formanden for Trykkefrihedsselskabet med en række udtalelser om muslimer. Det vakte en del postyr i pressen. I et debatindlæg i Berlingske Tidende lørdag den 23. januar 2010 forsvarede en folketingspolitiker fra Dansk Folkeparti så udtalelserne. Han skrev:

  »Selvfølgelig skulle Hedegaard ikke have sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) - og i øvrigt vender det blinde øje til onklernes voldtægt«.

  Dagen efter rundsendte Hamid el Mousti (A) fra Københavns Borgerrepræsentation 300 SMS´er til danske og udenlandske muslimer for at fortælle, at Danmark regeres af et parti, der siger, at muslimske mænd dræber og voldtager deres døtre. Dermed beviste han, at han ønsker at skade Danmark i udlandet.
  To dage efter beklagede omtalte DF-politiker det generelle element i sine udtalelser. Han mener ikke, at alle muslimske mænd voldtager og dræber deres døtre. Partilederen beklagede efterfølgende formen men ikke indholdet i udtalelserne. I december 2010 idømte Randers Byret ham en bøde på 5.000 kr. for krænkende udtalelser om muslimer iht. racismeparagraffen.

  Samme politiker (og præst) udtalte den 24. maj 2007 til Information: »Her er tale om en så alvorgelig trussel for hele Europa (islam, red.), at det ikke betyder noget, om nogen bliver fornærmet.«


  Årsmøde 2007 - ud med muslimerne
  Dansk Folkeparti afholdt det 12. årsmøde i Odense Kongrescenter i weekenden 14-16 september 2007. Fra talerstolen udtalte et menigt DF-medlem:

  »Også hvad angår intelligens er der desværre langt mellem snapsene hos muslimerne. Ud med alle muslimer i Europa og ind med jøderne i stedet.....!«

  Efterfølgende kaldte DF-gruppeformanden udtalelsen »en dårlig spøg....!« Dagen efter blev partimedlemmet ekskluderet af Dansk Folkeparti.


  Tabersamfund
  Den 20. april 2007 skrev et DF-medlem i Nyhedsavisen, at »jeg mener, at alle muslimske samfund per definition er tabersamfund. Muslimerne er ikke i stand til at tænke kritisk. Når man sætter idiotiske religiøse hensyn over fornuften, så udvikler man et tabersamfund med hungersnød, undertrykkelse og brud på de mest elementære frihedsrettigheder«.


  Tørklæder og hagekors
  Enhedslisten har en 25-årig muslimsk lokalpolitiker - Asmaa Abdol-Hamid - som bærer et stramt hovedtørklæde. I 2006 blev hun landskendt som TV-vært i et debatprogram i DR2. De mandlige studiegæster nægtede hun at give hånd under henvisning til sin religion. I april 2007 deltog hun i en urafstemning om et folketingskandidatur. I den anledning udtrykte hun på TV, at hun agter at bære tørklædet i Folketinget, hvis hun bliver valgt.

 • Infødsretordføreren (den sorte præst) i Dansk Folkeparti sammenlignede efterfølgende det muslimske tørklæde med et hagekors. Han udtalte (kilde: Jyllands-Posten og Politiken, 19. april 2007):
  »Islam er et totalitært system, der svarer til de totalitære systemer, som vi har haft i Europa tidligere. Og de symboler, der udtrykker islam og nazismen, er een og samme ting.
  Det mener jeg fuldstændig. Ligesom nazisterne mente, at alle fra een race skulle udryddes, mener islam, at alle, der er af en anden tro, skal omvendes, og det vil i sidste instans sige udryddes«
  .

 • DF´s EU-parlamentsmedlem - pistol-Camre - var også på banen med en kommentar. Til Nyhedsavisen udtalte han:
  »Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly - så simpelt er det. Jo før hun rejser, jo bedre«.
  »Det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament«
  .

  Til Politiken.dk udtalte han:
  »Tørklædet er en politisk manifestation, ligesom sortskjorterne var det for Italiens fascister, og hagekorset var det for Hitlers tropper«.

  Dagen efter den 20. april 2007 beklagede han en af sine udtalelser. Han udtalte (kilde: Politiken.dk):

  »Jeg har ikke ønsket at give udtryk for, at Asmaa Abdol-Hamid har behov for psykiatrisk behandling. Det har ikke været min hensigt at udtale mig om Asmaa Abdol-Hamids psykiske velbefindende, men alene om den islamistiske verdensopfattelses absurditet. Så derfor beklager jeg udtalelsen«.


  Den Danske Forening
  Den 17. marts 2007 talte infødsretordføreren (den sorte præst) fra Dansk Folkeparti til Den Danske Forenings 20-års jubilæum i Roskilde. Han udtalte, at »vor tids frihedskæmpere er den Danske Forenings mænd« (kilde: Politiken.dk).
  Nævnte DF-politiker er i øvrigt præst og var medlem af samme forening indtil år 2002.


  Abu Laban skal holde kæft
  I anledning af julen udtalte imamen Abu Laban fra Islamisk Trossamfund til Ekstra Bladet den 24. december 2006:
  »Jeres jul er blevet misforstået, perverteret og omdannet til et materielt orgie....«

  Efterfølgende udtalte formanden for Dansk Folkeparti til avisen:
  »Jeg har efterhånden svært ved at tage Abu Laban alvorgeligt, for han er vel bare at betragte som en latterlig gammel nar......«
  »Han skal holde sin dertil indrettede...... Han er fuldstændig forrykt......«
  »For alt det, han har sagt og gjort, burde han være smidt ud af landet......«  Fødselsdag og politianmeldelse
  Fredag den 6. oktober 2006 fejrede Dansk Folkeparti 11 års fødselsdag. I dagens anledning havde 66 offentligt kendte personer slået sig sammen om en fødselsdagsgave til partiet. De politianmeldte partiformanden og syv andre DF-toppolitikere for racisme og overtrædelse af »racismeparagraf 266b«. En af initiativtagerne til politianmeldelsen var medstifteren af Minoritetspartiet og kommentator for dagbladet Politiken (rød avis).
  Landsbytosserne i DF fejrede dagen på deres egen sære facon. De ekskluderede ni partimedlemmer for partiskadelig virksomhed. De ekskluderede havde kritiseret partiledelsen for topstyring og udtrykt ønske om mere åbenhed i partiet.
  Vi siger tillykke til landsbytosserne.


  Dansk Front
  Flere medlemmer af den højreekstremistiske bevægelse DANSK FRONT er tidligere skolet i Dansk Folkepartis Ungdom. Det skrev Ekstra Bladet 23. juli 2006. De bragte desuden et stort interview med den 32-årige lokalformand for Dansk Folkeparti i Kalundborg. Ved kommunalvalget 15. november 2005 fik han 131 personlige stemmer. Det gav ham en post som partiets 1. suppleant.
  I et mørkt hjørne i Restaurant Slotskælderen indrømmede han desuden tilknytning til DANSK FRONT. Til avisen udtalte han:

  »Jeg ved sgu ikke, hvordan jeg skal forklare det. Men jeg holder tingene adskilt. Dansk Folkeparti for sig og Dansk Front for sig. Og jeg hader f.eks. ikke jøder. Det er vigtigt for mig at sige, at det bare er de satans muslimer«!

  Efter interviewet blev han kontaktet af partisekretæren i Dansk Folkeparti. Denne gav ham valget mellem en eksklusionssag og en frivillig udmeldelse af partiet. I Radioavisen samme dag benægtede han så pludselig forbindelsen til DANSK FRONT!! Ifølge Ekstra Bladet blev han smidt ud af Dansk Folkeparti mandag 24. juli 2006. Han blev desuden fyret fra sit arbejde i DEN DANSKE BANK. Det var formentlig ulovligt. Den 11. august 2006 gav banken ham 166.000 kr. i erstatning for fyringen.


  Dansk Front og DNSB
  I august måned 2006 ringede Ekstra Bladet og TV2-nyhederne anonymt til 13 tilfældigt udvalgte lokalformænd for Dansk Folkeparti rundt omkring i landet. Journalisterne bad om optagelse i partiet og udgav sig for at være medlem af DANSK FRONT eller DNSB (Dansk Nationalsocialistisk Bevægelse).
  Seks af formændene bød velkommen til Dansk Folkeparti og accepterede samtidig medlemsskab af Dansk Front. Syv af formændene accepterede på lignende vis medlemsskab hos nazisterne. Avisen prøvede forgæves at få en kommentar fra partitoppen i DF. De var imidlertid gået under jorden.
  Artiklen blev bragt søndag 20. august 2006. Vi kan levende forestille os panikken i dagligstuen hos partilederen i millionvillaen i Gentofte: Nu har vi forsøgt at bevise, at vi er stuerene. Og så er det hele bare løgn. I virkeligheden er vi en flok racister og fremmedhadere. Ak, ja. Ak, ja. Så havde uld-i-mund alligevel ret: »Stuerene - det bliver I aldrig......«
  Den 21. august 2006 blev otte af de involverede lokalformænd samt en sekretær ekskluderet fra Dansk Folkeparti.


  DFU håner Muhammed
  Lørdag den 5. august 2006 holdt DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) sommermøde på Fyn. De underholdt hinanden med at gøre grin af profeten Muhammed. Det skrev Politiken.dk den 6. oktober 2006. De unge mennesker skulle have fremført Muhammed som en øldrikkende skidende kamel og som en plørefuld terrorist, der bomber København. Iført turban og bombebælter konkurrerede de unge DF´ere om at tegne profeten på den mest nedværdigende måde. Flere fremtrædende partimedlemmer deltog i festen. Hele hovedbestyrelsen for DFU. To folketingskandidater og fem byrådskandidater. En lokalformand og en næstformand for en vælgerforening.
  Løjerne er dokumenteret på en videooptagelse optaget af et medlem af kunstnergruppen »Defending Denmark«. Vedkommende var i 18 måneder medlem af DFU for at afdække ungdomspolitikernes holdninger. En del af videoen blev vist i DR1-Nyhederne den 6. oktober 2006. Se mere på websitet: defendingdenmark.com
  Forhånelsen af profeten vakte efterfølgende vrede i Tyrkiske medier. Det Muslimske Broderskab i Egypten fordømte tegningerne og opfordrede til boykot af danske varer. Muslimer i Indonesien, Pakistan og Iran demonstrerede. Der blev kastet brandbomber mod den danske ambassade i Teheran i Iran. Den århusianske imam Shaykh Raed Hlayhel opildnede til hadefulde reaktioner mod Danmark i en udsendelse fra den arabiske nyhedsstation Al-Jazeera.
  Søndag den 8. oktober 2006 kom DF-partilederen hjem fra tre dejlige skatteyderbetalte uger i New York. Hun havde været til FN-møde. På et pressemøde på Christiansborg udtalte hun, at der ikke kommer nogen undskyldning fra Dansk Folkeparti. Flere medlemmer af DFU modtog efterfølgende dødstrusler. Muslimske ambassadører blev inviteret til forsoningsmøde i Udenrigsministeriet.


  Send dem hjem
  I 2006 skrev en folketingspolitiker fra Dansk Folkeparti på sit private website: »Den eneste løsning på dette problem er hjemsendelser, stramninger og en jernhård linje over for de muslimske mænd. Send mændene hjem til tortur og politisk forfølgelse.«


  Terrorbekæmpelse
  Den 7. november 2005 blev der indgået finanslovforlig med VK-regeringen. Dansk Folkeparti fik indført i forliget, at der i 2006 blev brugt 150 millioner kr. på terrorbekæmpelse. Javel ja. Muslimerne skulle altså bekæmpes med millioner af skatteyderbetalte kroner under begrebet »terror«.
  Okay. Fangede man så nogle farlige terrorister? Hvordan blev pengene brugt? Hvem fik alle millionerne? Blev der afholdt kurser og temadage? Blev der spist gode middage og drukket rødvin? Kom politikerne og embedsmændene ud at rejse? Eller forsvandt skatteydernes penge bare ned i det sædvanlige sorte hul? Hvorfor smider Dansk Folkeparti ikke bare terrorristerne ud af landet?


  Nazister
  Poul Schlüter fra Det Konservative Folkeparti var statsminister i perioden 1982-1993. Hans søn - hanekyllingen - blev medlem af Københavns Borgerrepræsentation ved kommunalvalget den 15. november 2005. Sønnen sammenligner Dansk Folkeparti med nazisterne.
  Ifølge Ekstra Bladet den 11. oktober 2005 skulle den 42-årige Konservative amatørpolitiker have udtalt:

  »Vælgerne skal vide, at partiet agiterer for nazisme, racisme og etnisk udrensning. Fremtrædende politikere som Pia Kjærsgaard, Søren Espersen, Louise Frevert og Mogens Camre står for en politik, der er dybt racistisk, og som læner sig tæt op ad nazisternes. Det er branduhyggeligt, for det svarer til, at vi har nazister siddende i Folketinget. Dansk Folkeparti stiller sig uden for demokratiets spilleregler. Det var nøjagtig det samme, nazisterne gjorde i 30´erne. Udskifter man ordet 'jøde' med 'muslim', er der heller ikke forskel på deres politiske meldinger«.

  Gulvtæppe-Pouls lille hanekylling har åbenbart lært at pippe. Det skal nok blive sjovt. Efterfølgende blev udtalelserne fjernet fra hans website. Han påstod derefter, at han havde kvajet sig med vilje. Det passer selvfølgelig ikke. Den Konservative hanekylling har et medfødt kvajegen. Han kan ikke andet.


  Vandrehallen  Muslimer og kræftceller
  Folketingsmedlem og kulturordfører i Dansk Folkeparti blev i september 2005 meldt til politiet for racisme. På hendes private website kunne man indtil den 30. september 2005 læse artikler, som skulle have sammenlignet muslimer med kræftceller og betegnet dem som mordere og voldtægtsforbrydere. Man skulle endvidere have foreslået, at slynglerne blev sendt i russiske fængsler.

  Efter politianmeldelserne blev artiklerne fjernet fra websitet. Det pågældende folketingsmedlem og partiledelsen meddelte herefter, at det drejede sig om afviste læserbreve skrevet af et andet medlem af partiet. En repræsentant fra Minoritetspartiet påstod, at dette var løgn. Han mente, at artiklerne var skrevet af det pågældende folketingsmedlem. Han foretog derfor en politianmeldelse. Anklagemyndigheden afviste at rejse en sag.

  Den 1. oktober 2005 stod en pensioneret orlogskaptajn frem på TV og påtog sig ansvaret for de skrevne artikler. Han meddelte samtidig sin udmeldelse af Dansk Folkeparti. Kaptajnen blev også politianmeldt. Dagen efter kunne man læse i Ekstra Bladet, at samme person har en hobby, der går ud på at bygge modeller af søværnets skibe fra perioden 1960-1999. I juni måned 2004 blev det bekendtgjort i en pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti, at Kulturministeriet foranlediget af partiet havde givet 250.000 kr. til kaptajnens modelbyggeri!!! Et af modelskibene stod i kulturordførerens kontor. Det blev hastigt fjernet, da sagen blev afsløret i medierne. Efterfølgende blev kulturordføreren sendt på tre måneders »tvungen« orlov.
  Danske skatteydere finanserede altså et partimedlems private interesser. Modelskibe. Hvad bliver det næste? Skal vi til at betale for frimærkesamling og blomsterdyrkning. Mon der er flere skeletter i skabene? Bliver andre partimedlemmers hobby betalt af skatteyderne?

 • Tirsdag den 8. maj 2007 meldte kulturordføreren sig ud af folketingsgruppen og Dansk Folkeparti. Dette exit havde tilsyneladende været planlagt i lang tid. Dagen efter udkom hendes bog »Grib chancen«. Der kan man læse om alle de syge ting, der kendetegner Dansk Folkeparti. Herefter fortsatte hun med fuld løn som løsgænger i Folketinget.

 • Fredag den 28.september 2007 blev hun til alles overraskelse medlem af Centrumdemokraterne (D). En DF-politiker kaldte det »grotesk og surrealistisk«. Det hensygnende CD blev på denne måde repræsenteret i Folketinget af løsgængeren frem til folketingsvalget i 2009.

 • Tidligere skrev hun på sit private website: »Vore love forbyder os at dræbe vore modstandere officielt«.
  Og endnu et citat: »Vi europæere er "hvide" mennesker, der under alle forhold vil behandle vore medmennesker humant«.

 • Den 15. september 2005 skrev hun på sit website: »Vi kan bruge milliarder af kroner og timer på at forsøge at integrere muslimer i landet, men resultatet bliver det, som lægen observerer. Kræften breder sig uhindret, mens vi snakker.«


  Arabiske forbrydere
  Ved et DF-landsmøde den 15. september 2001 udtalte et medlem af hovedbestyrelsen: »Faktum er, at flertallet af disse unge arabere er forbrydere.....«


  Parabol-Pia og muslimer
  Den tidligere DF-leder har nogle meninger om muslimer. Eksempler nedenfor.

  »Danmark er et lille land, og vi vil ikke forstyrres. Og selv om det lyder lidt firkantet, så mener jeg faktisk ikke, at Danmark er et sted for muslimer«. (Information, 27. dec. 1997).

  »Muslimer i Koranen får at vide, at de gerne må lyve og bedrage, snyde og svindle alt det, de vil - så længe det ikke går ud over andre muslimer«. (Ugebrev, april 2000).

  »Bistandsloven er passé, fordi den passede til en dansk familietradition og arbejdsmoral og ikke til muslimer, for hvem det er hæderligt at blive forsørget af andre, mens konen føder en masse børn. Børnechecken udnyttes, da en indvandrer opnår rekordindtægt i kraft af en lille snes børn«. (Ugebrev, 25. febr. 2002).

  »Det har været nævnt, at den 11. september bleb anledningen til en kamp mellem civilisationerne. Deri er jeg ikke enig. For en kamp mellem civilisationerne ville jo betinge, at der var tale om to civilisationer, og det er ikke tilfældet. Der er kun een civilisation, og det er vores«. (Folketingets åbning, 2. okt. 2010).

  »Titusindvis og atter titusindvis af mennesker, der tilsyneladende civilisatorisk, kulturelt og åndeligt befinder sig i 1005 - i stedet for 2005 - er søgt til et land, der for århundreder siden lagde middelalderen bag sig«. (Ugebrev, 13.6.2005).

  »Islamiske tørklæder og alt, hvad det repræsenterer, hører ikke hjemme i Danmark«. (Berlinske Tidende, 16. sept. 2007).

  »Vi har en religion i Danmark i det 1000-årige rige, som Danmark er, og det skal vi holde fast i. Og derfor er det væsentligt, at islam ikke vinder frem i Danmark«. (Politiken, 26. jan. 2010).

  »Vi skal ikke finde os i arabiske familier, som opdrager dres børn efter middelalderlige principper«. (TV2.dk, 29. jan. 2013).

  »De muslimske kvinder føler sig provokeret af den reaktion, som deres hovedtørklæde fremkalder. Jeg føler mig også provokeret. Af dem og deres valg af tørklædet frem for det danske samfund«. (TV2.dk, 14.7.2014).
  Kvajesagerne  Den pæne lille bøssedreng.....
  Forud for det franske præsidentval den 7. maj 2017 var en af DF-præstefætrene inviteret i Debatten på DR2. En af præsidentkandidaterne Emmanuel Macron blev som 15-årig forelsket i sin 24 år ældre gifte lærerinde og mor til tre børn på la Providence-gymnasiet i Amiens. Hun lod sig forføre af knægten. Hans forældre forflyttede ham efterfølgende til et andet gymnasium. Men lærerinden lod sig skille fra sin mand. Og som 18-årig optrådte Macron officielt som kæreste med lærerinden. I 2007 blev de viet som ægtefolk. På DR2 gav den tidl. DF-politiker nu sin mening til kende om den kommende franske præsident:

  »Jeg ville aldrig stemme på den der lille pæne bøssedreng, var jeg lige ved at sige, som jeg ikke overhovedet kan tage alvorligt.....«

  De fleste franske mænd er skabsbøsser i et eller andet omfang. Men alligevel. Er den 38-årige franske præsident en bøssedreng?


  DF-parlamentariker i slagsmål med fotograf
  Den 3. maj 2017 tog en fotograf fra Nordisk Film opstilling på offentligt område 200-300 meter fra en bondegård nær Vamdrup tilhørende en EU-parlamentariker (JD) fra Dansk Folkeparti. Fotografen skulle filme gården som led i en dokumentarudsendelse om DF og EU for DR2. Pludselig kom JD farende ophidset ud fra gården. Han hev herefter kameraet fra fotografen i en slags håndgemæng. Det bragte han tilbage til gården.
  Fotografen tilkaldte politiet. De to betjente bankede herefter på hos JD på gården. Modvilligt fik de ham til at udlevere kameraet. Det blev udleveret til den forbløffede fotograf. Men memory-kortet manglede. De to betjente måtte igen banke på hos JD. Og nu nægtede han at have taget kortet ud af kameraet. Efter nogen diskussion afleverede han også kortet til betjentene.
  Til Ekstra Bladet (maj 2017) påstod JD efterfølgende, at fotografen havde taget ophold på privat ejendom. Men det var løgn. Fotografen stod ifølge politiet helt lovligt på offentlig vej. Sydøstjyllands Politi forbereder nu en sag mod politikeren.
  I 2007 havde JD indbrud på gården i Vamdrup. »Jeg har aldrig tidligere haft indbrud, men nu forstår jeg bedre, hvorfor folk kan få i tankerne at begå selvtægt..... jeg havde slået dem til fugleskræmsler.....« - udtalte han til medierne.
  God underholdning. Rigtig god underholdning. Hvornår ryger låget af?


  Danmark til Ejderen
  Efter 2. Verdenskrig i 1945 ville USA, England og Frankrig udvide Danmark sydpå til Ejderen for at reducere Tyskland. Men det turde de danske politikere ikke. Nogle af dem var direkte nazi-venlige. Andre var så forskræmte over krigen, at de ikke længere kunne træffe rationelle beslutninger. Tyskland beholdt den tidligere danske landsdel.
  I februar 2017 kommenterede formanden for Folketingets Udenrigspolitiske Nævn fra DF sagen. »Vi vil gerne have Danmark til Ejderen. Hvorfor skulle vi da ikke ville det? Det er da et håb og en drøm.....« - udtalte han i et DK4-interview. Den udmelding skabte stor nervøsitet i Tyskland. Ville Danmark nu tilbageerobre det tabte land? Ville danske vikinger i nattens mulm og mørke flytte den dansk-tyske grænse? Den nye danske udenrigsminister Audi-Anders (LA) måtte herefter på banen for at berolige mutter Merkel med en bemærkning om, at »som bekendt er det hverken Danmarks eller den danske regerings politik.....«.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Tyskerne behøver ikke frygte en dansk invasion. I 2017 havde danske politikere gennem en længere årrække lavet så mange nedskæringer i det danske forsvar, at landet ikke ville kunne forsvare sig selv i et angreb fra en afrikansk bananrepublik. Læs: De snyltende NATO-lande


  Bøde til københavnsk DF´er
  I februar 2017 blev et DF-medlem af Københavns Borgerrepræsentation idømt en bøde på 10.000 kr. i Byretten for at have lækket perosnlige oplysninger om terroristen Omar el-Hussein til to journalister. Oplysningerne skulle han have skaffet sig via Borgerrepræsentationen. Han nægtede sig skyldig.


  Valgkamp for EU-penge
  Europa-Nævnet under Kulturministeriet bevilger penge til forskellige formål gående ud på at gøre reklame for EU. Pengene må ikke bruges til andre formål. Eksempelvis må pengene ikke bruges til privat politisk valgkamp. Ganske enkle regler.
  Den 25. september 2013 deltog DF-gruppeformanden og »den talende skrårem« fra EU-parlamentet i et kommunalt debatmøde i Ringsted Kongrescenter forud for kommunalvalget og EU-valget det kommende år. »Det er vigtigt, at Dansk Folkeparti får et godt kommunalvalg, for mange ting, vi stemmer for på Christiansborg, afgøres i byrådet.....« - kunne han blandt andet meddele (kilde: Dagbladet Ringsted).
  I oktober 2015 blev det afsløret, at debatmødet blev støttet økonomisk af Europa-Nævnet. Det indskrænkede automatisk mødets emner til at dreje sig om EU-problematik. Men det anfægtede tilsyneladende ikke de to DF-herrer. Formentlig førte de privat valgkamp for EU-midler helt i strid med reglerne. Senest den 2. november 2015 skulle der foreligge en redegørelse fra partiet om brug af midlerne. Alene i 2013 modtog Dansk Folkeparti næsten en million kr. fra nævnet. Og i oktober 2015 var »skråremmen« kommet i søgelyset for misbrug af EU-midler.


  Jeg er 48.....
  Ved folketingsvalget i juni 2015 gik DF frem med 15 mandater. Så myldrede det ind i Folketinget med nybegyndere fra nær og fjern. Fra sydfyn ankom en DF-blondine fra Svendborg Byråd. Under valgkampen påstod hun at være 48 år gammel. Men det var løgn. Hun var 50 år. Det afslørede Ekstra Bladet umiddelbart efter valget få dage før hendes første gruppemøde. »Jeg ønskede ikke opmærksomhed omkring denne her runde fødselsdag, og derfor sagde jeg 48..... det beklager jeg.....« - lød hendes hurtigt opfundne forklaring på at lyve om sin alder. Så let slap hun dog ikke. »Hun har fået et offentligt erhverv som folketingsmedlem, og der pynter man ikke på noget. Heller ikke alderen. Det har hun selvfølgelig fået at vide.....« - kunne gruppeformanden efterfølgende oplyse. Hun havde altså fået en skideballe. Et par dage efter stod hendes alder stadig opført som 47 år på DF-websitet!!


  Flugt-Bent
  I weekenden 7-8 februar 2015 befandt en folketingspolitiker og arbejdsmarkedsordfører fra Dansk Folkeparti sig i sin bil med påspændt trailer på parkeringspladsen foran »Jem og Fix« i Frederikshavn. Under bakning påkørte han en parkeret Ford Mondeo. Han steg herefter ud af sin bil for at iagttage skaden. Der var kommet en bule og en stor revne i bagdøren på den fremmede bil. Han satte sig derefter bag rattet og kørte derfra. Uden at efterlade nogen som helst kontaktinformation til den skadelidte.
  En tilfældigt tilstedeværende betjent blev vidne til episoden. Han politianmeldte DF-politikeren (kilde: Nordjyske). »Jeg havde bare en dårlig dag.....!!« - undskyldte flugt-Bent sig efterfølgende over for Ekstra Bladet som årsag til at stikke af fra ulykkesstedet.
  I 2008 stillede Dansk Folkeparti flg. beslutnngsforslag i Folketinget: »Folketinget pålægger regeringen inden udgangen af indeværende folketingssamling at fremsætte lovforslag, der får den virkning, at trafikanter, der flygter fra et færdselsuheld, skal straffes med fængselsstraf, uanset om nogen er kommet til skade«. Nu var der en oplagt mulighed for at efterleve ønsket med et godt eksempel ved at fordømme flugtbilisten fra egne rækker. Men som bekendt er man verdensmestre i hykleri i dette parti. »Jeg er sikker på, at han ikke har gjort det med vilje.....!!« - lød det spagt fra en DF-repræsentant. Alle andre partifæller holdt kæft. Den sag burde ligge lige til højrebenet for anklagemyndigheden.


  DF-reglerne gælder ikke »Poul blods« kone
  Dansk statsborgerskab er en betingelse for at blive medlem af Dansk Folkeparti ifølge partiets eget regelsæt. Men reglerne gælder ikke for alle. »Poul blod« blev i 2008 gift på Taiwan med en taiwanesisk kvinde. I 2013 flyttede hun til Danmark for at bosætte sig i Odense med DF-politikeren. Hun havde i 2015 stadig ikke fået dansk statsborgerskab. Alligevel var hun blevet medlem af partiet (kilde: Ekstra Bladet, febr. 2015). Hokus pokus.
  »Poul blod« rejser som partisekretær rundt i landet og uddeler skideballer og eksklusioner med rund hånd for ikke at følge partiets og partiledelsens spilleregler. Deraf det usympatiske øgenavn. Nu skulle han naturligvis selv ekskluderes for ikke at respektere reglerne??


  Skilte på arabisk
  I 2014 hængte FØTEX i Sønderborg et skilt op på arabisk af hensyn til asylansøgerne på det lokale flygtningecenter. Det blev nævnt i BT. Efterfølgende opfordrede DF-integrationsordføreren til boykot FØTEX på grund af skiltet. Men han havde lige glemt en lille ting. Dansk Folkeparti har oversat partiets principprogram til både arabisk og hebraisk. Så nu skulle han også boykotte sit eget parti. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Landsbytosser.


  Præsten er dårlig betaler
  DF-præsten og hans to døtre ejer et sommerhus på en 5.500 kvm. grund på øen Anholt i Kattegat. I dette område står ejerne selv for reparation og vedligeholdelse af grusveje og stier til adgang for postbud, renovation og brandvæsen mv. Disse udgifter skal naturligvis ikke hænge på øens 160 fastboende. Dertil indbetaler sommerhusejerne årligt en fællesudgift på 500 kr. til »Vejklubben«. Pengene indbetales årligt efter opkrævning.
  Men DF-præsten og hans to døtre (hhv. sognepræst og medl. af DR-bestyrelsen) undlod i mindst fem år (2008-2014) at betale den lille regning. De er nemlig vant til at få alt betalt fra statskassen. »Der er så mange ting, man skal holde øje med..... jamen, jeg har simpelt hen ikke været klar over det.....« - lød det ynkeligt fra DF-præsten i oktober 2014 efter afsløringen i Ekstra Bladet. På trods af, at den lille vejklub årligt har afsendt et brev til præsten om udgiften.
  Tre voksne mennesker ville ikke betale en lille fællesudgift for deres egne fornøjelser. Den slags dårlige betalere eksisterer overalt. Vor herre bevares.


  Overbudspolitik til milliarder
  I august 2012 blev »tulle« partileder for Dansk Folkeparti. Så blev der delt ud af feberfantasierne for omkring 155 milliarder kr. Det kom Socialdemokraterne frem til efter at have regnet lidt på overbudspolitikken fra perioden 2011-2014. Et udpluk af de ufinanserede DF-forslag nedenfor:

 • Reduktion af bilafgifter til vesteuropæisk niveau: 15 mia. kr.
 • Sænkning af medielicens: 1,341 mia. kr.
 • Fradrag for forældre for børneudgifter: 9,6 mia. kr.
 • Fibernet i hele Danmark: 13 mia. kr.
 • Renoverinbg af kloaknettet: 33 mia. kr.
 • Minimumsstraf for vold mod tjenestemand (eksempelvis mod parabol-Pia): 1,057 mia. kr.
 • Nye alderdomshjem: 11,5 mia. kr.
 • Dagligt bad, ugentlig støvsugning og vask til ældre: 6,5 mia. kr.
 • To gåture pr. uge til ældre: 3,4 mia. kr.
 • Gratis off. transport til folkepensionister: 1,1 mia. kr.
 • Afskaffelse af modregning af private pensioner i efterløn og folkepension: 6,5 mia. kr.
 • Mere i lønposen til plejepersonale: 4 mia. kr.


  DF fortrød Genopretningspakken
  I Danmark kunne det i mange år bedre betale sig at gå arbejdsløs end at tage et gennemsnitligt aflønnet arbejde. Dagpengene var højere end lønnen. Man betalte folk for at holde sig væk fra arbejdsmarkedet. Herved opstod en hel hær af voksne inaktive mennesker. Denne samfundsnedbrydende politik blev opfundet af Socialdemokratiet. Efterhånden skulle 45 pct. af befolkningen forsørge de ikke arbejdende inaktive 55 pct. Man havde ret til at dovne den som arbejdsløs i fire år, før man overhovedet begyndte at tænke på at søge et arbejde. Sådan kan man ikke drive et velfærdssamfund. På et eller andet tidspunkt gider ingen lette røven fra sofaen. Samfundsvæksten går i stå.
  I sommeren 2010 gennemførte VK-regeringen sammen med Dansk Folkeparti derfor den såkaldte Genopretningspakke. Nu blev dagpengeperioden sat ned fra fire til to år. Socialdemokraterne og fagbevægelsen hylede og skreg. Nu risikerede deres vælgere at skulle finde sig et arbejde. Hvad biiiildte den borgerlige fløj sig ind?
  Da S-R-SF-regeringen fik regeringsmagten ved folketingsvalget i sept. 2011, blev pakken efter pres fra Det Radikale Venstre alligevel indskrevet i regeringsgrundlaget. Efterfølgende blev man dog nervøse. Tænk, hvis et par langtidsledige dovenpetere skulle op om morgenen for at passe et ærligt arbejde. Et totalt traume. Derfor lavede man i august 2012 Akutpakke 1 med en pose penge til dem, der nærmede sig udløbet af den to-årige dagpengeperiode. Men der skulle mere pusse-nusse-forkælelse til. I oktober 2012 lavede man Akutpakke 2 med et løfte om 12.500 såkaldte akut-jobs for langtidsledige. Men kun 191 personer fik job på trods af 5.000 opslåede stillinger. Så lavede man Akutpakke 3 i Finansloven for 2013 med løfte om ret til en særlig uddannelse og økonomisk hjælp et ekstra halvt år. Så fik tusindvis af ledige et gaffeltruck-certifikat til ingen nytte.
  I 2013 risikerede op mod 30.000 arbejdsløse at miste deres dagpenge. Så rendte Dansk Folkeparti fra deres egen Genopretningspakke fra 2010. »Vi foreslår, at man forlænger dagpengeperioden midlertidigt - og at man i det hele taget gør dagpengeperioden afhængig af konjukturerne. Man kan også kigge på genoptjeningsperioden.....« - udtalte gruppeformanden med et mærkeligt skævt udtryk i ansigtet. Nu rendte man hændervridende fra sin egen lovgivning. Hvad kalder man det?

  Hykleri  Transportordfører på DSB-smøretur i 2012
  Nogle politikere har ikke mentalt overskud til at styre sig. I egenskab af folketingspolitikere betragter de statskassen som deres egen bankkonto. Et lille eksempel nedenfor.

 • I perioden 3-9 juli 2012 rejste DF´s transportordfører på sommertogt med DSB med en kollega fra Venstre. En dejlig ferie med alt betalt. Læs: Smøretur - På sporet af Danmark

 • I 2009 mødtes transportordføreren med direktøren for Waterfront´s Copenhagen Climate Network. Her aftalte DF-politikeren at levere 530 kopper og 55 termokander til firmaet. Porcelænet skulle påtrykkes firmaets logo. Det kunne politikerens hustru ordne. Det gav ham en privat fortjeneste på ca. 21.000 kr.

 • Waterfront forærede transportordføreren flere koncertbilletter. Eksempelvis en Elvis-koncert med konen. I 2011 og 2012 bespiste firmaet ham syv gange med alt betalt. Desuden hjalp man ham med at formulere flere kronikker.

 • Læs om Waterfront´s opgave for DSB i forhold til Dansk Folkeparti: Waterfront inddæmmede DF for DSB

 • I maj 2012 tiggede transportordføreren gratis DSB-billetter til sin datter og hendes venner af Waterfront. Den 14. maj 2012 skrev han flg. e-mail til Waterfront´s direktør (kilde: BT, marts 2013): »Hej Lars. Har du stadig DSB som kunde. Jeg har videresendt en mail fra min datter, som er ved at afslutte sin uddannelse. Hun skal være producerassistent til at lave denne film..... de har fået nogle spillere med, som arbejder gratis, men der skal betales transport, så lidt fribilletter fra DSB vil gøre..... er det noget, du kan formidle eller hjælpe mig med et navn«.
  Waterfront´s direktør afsendte samme dag en mail til underdirektøren i DSB: »Kære Peder. Tak for et godt møde i dag. Prøv lige at overveje om ikke vedhæftede vil være en god idé, og i den overkommelige kategori. Vi har en god ven i Kim, når det brænder«.
  Transportordføreren fik ikke gratis DSB-billetter. »Hvad sker der tredje gang, vi afslører ham?« - spurgte BT efterfølgende DF-gruppeformanden. »Der bliver ikke en tredje gang.....« - blev der svaret. Det var en fyreseddel i forklædning. Naturligvis. Transportordføreren ville gøre sig bedre blandt ligesindede i en bananrepublik i Afrika.

  Waterfront tjente 7,9 millioner kr. på forskellige ydelser for DSB (læs: skatteyderne) i 2012. DF-transportordføreren mente sig tilsyneladende berettiget til en del af kagen. Vi henviser til: Lovgivning om korruption


  Præst i højresvingsulykke
  Søndag den 4. december 2011 overså en af præstefætrene sin vigepligt over for en cyklist i et højresving med sin bil i Randers. Den 46-årige kvindelige cyklist blev ramt af bilen. Hun fik skrammer i ansigtet efter en ordentlig flyvetur. Politikeren måtte blæse i et alkometer. Promillen var 0,0 efter indtagelse af altervin. Han blev sigtet for vigepligtforseelse.


  Udenrigsordfører scorer formue på valgkamp
  Statsminister bilags-Lars (V) udskrev folketingsvalg den 26. august 2011 til afholdelse torsdag den 15. september 2011. Så gik DF i gang med valgkampen. Det blev den udenrigspolitiske ordfører glad for. Hans kone driver nemlig reklamebureauet Apple Farm Grafik og Reklame. Og firmaet fik ordren på annoncer, valgvideoer, reklamemateriale og kampagnebrochurer mv. En ordre til ca. seks millioner kr. Midlerne kommer fra de skatteyderbetalte partistøttepenge.


  Sygemeldt DF´er
  I januar 2011 udtrådte en DF-politiker af Mariagerfjord Byråd efter kritik af hans sygemelding siden sommeren 2010. Byrådsarbejdet betales med ca. 85.000 kr. om året. Samme person er medlem af Folketinget for Dansk Folkeparti. Og dette arbejde passede han som sædvanligt. Desuden fandt han tid til at medvirke i inspilning af en valgvideo sammen med de andre partikolleger i januar 2010. »Når man bliver beskyldt for at være umoralsk, så har man ikke lyst til at vende tlbage......« - udtalte manden fornærmet til DR-Nyheder.
  Man har en enkelt kommentar:

  Pjækkerøv  Præsten sov i Folketinget
  Under Folketingets åbning den 5. oktober 2010 faldt en af DF-præstefætrene i søvn i stolen under den 40 minutter lange åbningstale. Med hovedet nede mellem skuldrene kun 15 cm. fra bordet sad han og snorksov. Episoden er dokumenteret på foto. Dagen efter blev han bedt om at kommentere sin skønhedssøvn på TV2. Og her benægtede han at have sovet. Næehhh - han havde bare taget notater!!!!
  Det er ingen skam at falde i søvn i Folketinget. Bare spørg dronning Margrethe og prinsgemalen.


  Mamma Mia på landsmødet 2010
  I weekenden 18-19 september 2010 afholdt Dansk Folkeparti sit årlige landsmøde. Partilederen brugte anledningen til at kalde Sverige en »bananrepublik«. Stik-i-rend-drengene fra partiets ungdomsorganisation hyldede hende under fremførelse af ABBA-sangen »Mamma Mia«. Det havde de ikke fået lov til af komponisterne Benny Andersson og Björn Ulvaeus. De vil ikke have deres sange misbrugt i politiske sammenhænge. Derfor truede de efterfølgende med at sagsøge DF. Det blev dog kun til en protest fremført af Universal Records.


  DF´er tog penge fra gammel dame
  Ved kommunalvalget den 17. november 2009 blev en 47-årig kvindelig social- og sundhedsassistent valgt ind i Greve Byråd for Dansk Folkeparti. Den 10. december blev hun med øjeblikkelig virkning bortvist fra sit arbejde i Greve Kommune. Desuden blev hun politianmeldt. Det skyldes angiveligt, at hun havde fået, lånt eller stjålet et ukendt pengebeløb fra en 70-årig dame, som hun passede i sit arbejde som SOSU-assistent. Pengene ville hun bruge til nye døre og vinduer i sit eget hjem. Efter afsløringen valgte hun at træde ud af byrådet efter samråd med partiledelsen. Hun blev med andre ord smidt ud. »Det var hende selv, der ville.....!!!!!« - lød forklaringen fra den 47-årige DF´er, da Ekstra Bladet i december 2009 interviewede hende om sagen.
  Endnu en landsbytosse blev taget på fersk gerning.


  Landsbytosser i håndgemæng
  Om aftenen efter kommunalvalget den 17. november 2009 i Odsherred luskede spidskandidaten for Dansk Folkeparti ind hos Socialdemokraterne. Her indgik han en aftale om at gøre en socialdemokrat til borgmester. Da de andre DF´ere fra bestyrelsen fandt ud af, hvad der foregik, tvang de sig adgang til mødelokalet. Og så blev overløberen trukket ud i gangen og korporligt rusket. Det var nær endt i slagsmål.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Landsbytosser.


  Skatteyderne betalte frimærker
  Op til kommunalvalget i november 2009 i København udsendte en politiker fra Dansk Folkeparti 50 valgbrochurer i kommunale kuverter med frimærker betalt af kommunen. Da politiken.dk afslørede pengemisbruget, betalte fæhovedet pengene tilbage.
  Ja, ja. Går den, så går den. Ynkelige landsbytosser.


  Pædofile skal straffes flere gange
  I oktober 2009 foreslog partiledelsen i Dansk Folkeparti, at dømte pædofile skal hænges ud på internettet. De foreslog i ramme alvor, at man skal omdele løbesedler med foto, navn og adresse i lokalområdet, hvor de bor. Forslagene var en del af en såkaldt »tryghedspakke«.
  Endnu en gang beviste DF-politikerne deres landsbytosse-mentalitet. En domfældt pædofil skal altså straffes flere gange. Det samme må jo så gøre sig gældende for mordere, voldtægtsforbrydere og andre dømte kriminelle. Og så burde man tage den fulde konsekvens og omdele løbesedler i lokalområdet med oplysninger om medlemmer og politikere fra Dansk Folkeparti. For at advare beboerne. Folk, der har været i konflikt med straffeloven, er nemlig overrepræsenteret i dette skøre parti.


  Præst kørte uden kørekort
  Søndag den 27. september 2009 kl. 13:00 blev en rød Peugeot observeret i slingrende og usikker kørsel på Viborgvej i Randers. Et vidne tilkaldte politiet på mistanke om spirituskørsel. En patruljevogn ankom straks til stedet. Bilisten viste sig at være et folketingsmedlem - en præst - fra Dansk Folkeparti. Med venstre hånd i gips. Og uden et gyldigt kørekort. Undskyldningen lød, at han ikke var klar over, at man skulle forny kortet ved det fyldte 70´ år. Og det gjorde han den 31. august 2009.
  Betjentene testede ham for spirituskørsel. Og han fik forbud mod at køre bilen videre. Desuden vanker der en bøde.
  Hvem sagde landsbytosse?

  Den 18. april 2007 udtalte præsten i Folketingssalen: »Tørklædet er et totalitært symbol, der er ligestillet med de totalitære symboler, som vi kender fra henholdsvis nazismen og kommunismen.«

  Den 1. januar 2006 udtalte præsten til International Herald Tribune: »Muslimer, der kommer her, afviser vores kultur. Muslimsk indvandring er en måde for muslimerne at erobre os, lige som de har gjort det de sidste 1.400 år.«

  Den 4. november 2005 udtalte præsten til Politiken: »Det, der gør det så forbistret vanskeligt at tale om revselsesret i dag, er, at vi er blevet oversvømmet af en kultur (islam, red.), for hvilken vold - mandens hellige ret til at banke sin kone og børn gule og blå - er naturligt.«

  Den 2. februar 2005 udtalte præsten til Berlingske Tidende: »Hvor islam hersker, er det den højere selvretfærdighed, der rent logisk ender ud i et altædende had og en uhyggelig trang til at udrydde andre mennesker.«

  Den 23. marts 2002 udtalte samme præst til B.T.: »Islam er en ny totalitær pest over Europa.....«


  Skudsikre veste skal være ulovlige
  I 2009 gik det helt galt for en folketingspolitiker fra Dansk Folkeparti. Han foreslog i ramme alvor, at skudsikre veste skal omfattes af våbenloven, således at de bliver ulovlige at bære. Det skøre argument lød, at på denne måde vil bandemedlemmer føle sig så usikre, at de vil undlade at rende rundt og skyde på hinanden.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha! På samme måde kunne man foreslå, at sikkerhedsseler i biler skal være ulovlige. Deved holder folk op med at køre råddent. Man kunne også foreslå, at sikkerhedssko på arbejdspladser skal være ulovlige. Det vil få folk til at passe bedre på.
  Pianisterne kan bare ikke skjule deres landsbytosse-mentalitet.


  Knivstikkeren
  Et 68-årigt byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Sorø var utilfreds med, at en nabo parkerede sin kassevogn på en fælles parkeringsplads. En dag kom det til et skænderi om sagen. Naboen stak DF-politikeren en på skrinet. Denne løb til gengæld ind efter konens køkkenkniv, og stak den i armen på naboen. Ifølge den offentlige anklager var der tale om grov vold.


  DF-politiker nægtede at betale bøde
  En kommunalpolitiker fra Dansk Folkeparti i Svendborg fik en bøde på 25.000 kr. efter en arbejdsulykke i hans firma. En ansat kom slemt til skade. Men DF-politikeren nægtede at betale bøden. Sagen endte i retten.


  DF-politiker bankede konen
  En kommunalpolitiker for Dansk Folkeparti i Svendborg blev dømt for vold efter at have banket konen. Han forlod herefter partiet i maj 2007. Konen kom til gengæld i folketinget for DF.


  Sten tobak
  Næstformanden »Sten tobak« for Dansk Folkeparti på Langeland blev den 20. november 2007 anholdt og afhørt af politiet på mistanke om smugleri. Efter længere tids efterforskning og en husransagelse fandt man desuden tegn på ulovligt salg af tobak og alkohol fra privaten i Tulle-Bølle. En decideret smugler-ring skulle have skaffet varerne i Tyskland. De blev herefter distribueret og solgt på Langeland.
  Efterfølgende blev den anholdte ekskluderet fra partiet.


  DNA-register
  I september 2007 foreslog DF-næstformand og formand for Folketingets retsudvalg, at man opretter et landsdækkende DNA-register. Det skulle hjælpe politiet med at opklare forbrydelser. Ordningen skal være frivillig.
  Vi foreslår, at man starter med at registrere kommunal- og folketingspolitikernes DNA-profiler. Så ville politiet have lettere ved at identificere og fange de politiske plattenslagere og forbrydere.


  Præsten løb fra regningen
  Præst, folketingsmedlem og kirkeordfører for Dansk Folkeparti har tilsyneladende et anstrengt forhold til regninger. I maj 2007 ankom han med et fly til Tirstrup Lufthavn i Jylland. Foran lufthavnen satte han sig ind i en taxa. Turen gik til privatadressen i Randers. Regningen på 651 kr. ville han betale med et Diners-Card. Men kortet virkede ikke i taxaens kortlæser. DF-politikeren og vognmanden blev i stedet enige om, at Norddjurs Taxa skulle sende ham en regning på beløbet. Den blev afsendt samme aften.
  Efter 14 dage var regningen endnu ikke blevet betalt. Derfor blev der sendt en rykker. Nu lød det skyldige beløb med rykkergebyr på ialt 801 kr. Yderligere 20 dage gik uden betaling. Herefter afsendte vognmanden en regning på 951 kr. Men pengene blev ikke betalt.
  I stedet for at sende endnu en rykker til præsten, forsøgte vognmanden nu at ringe til ham hos Dansk Folkeparti på Christiansborg. Men han var ikke at træffe. Hans sekretær sørgede dog for, at Dansk Folkeparti indbetalte 651 kr. til taxaselskabet den 18. juni. Restbeløbet skulle politikeren selv betale. Men pengene kom ikke. Tredje rykker på restbeløbet 459 kr. blev derfor afsendt den 2. juli. Så havnede sagen på forsiden af Ekstra Bladet.
  Da DF-politikeren blev interviewet om sagen, indrømmede han at have sløset med regningen. Desuden udtalte han, at »manden (læs: taxavognmanden) er lidt af en kværulant. Han burde have sørget for, at kortlæseren virkede i taxaen. Så havde vi slet ikke haft de problemer.......«!
  Sådan får man andre til at betale sine regninger. Dårlige betalere skyder altid skylden på andre mennesker. Dansk Folkeparti er sandelig landsbytossernes paradis.


  Udenrigsordfører betalte erstatning
  I perioden 1. januar - 25. maj 2005 bragte udenrigsordføreren i Dansk Folkeparti 57 artikler skrevet af 43 journalister på sit private website. Uden at have indhentet tilladelse fra forfatterne. Efter henvendelse fra »Dansk Journalist Forbund« blev artiklerne fjernet. Og DF-politikeren indrømmede at have overtrådt ophavsretsloven. Han undskyldte sig med, at kun ganske få mennesker havde læst artiklerne på hjemmesiden!
  Efterfølgende krævede forbundet en erstatning på 165.641 kr. I december 2007 indgik man forlig, således at DF-politikeren betalte 65.000 kr. i godtgørelse for at have bragt artiklerne.
  Pågældende politiker er tidligere pressechef for DF og har tidligere haft ansættelse hos dagbladet B.T.


  Lokalformand smides ud
  Mandag den 2. august 2006 skrev lokalformanden for DF i Haderslev et lille læserbrev i Jydske Vestkysten. Han havde været medlem af partiet i syv år. Han skrev: »det er et sundhedstegn, at der er debat og meningsudvekslinger i Dansk Folkeparti. Ellers ville det jo være forstenet«.
  Et par dage efter blev han ekskluderet af partiet. Partiledelsen skrev: »Du har valgt at fortsætte din kritik gennem pressen og ikke ved direkte henvendelse til ledelsen, eller de personer, du er utilfreds med. Det meddeles derfor, at du med omgående virkning er ekskluderet af Dansk Folkeparti«. 14 dage forinden havde han fået en skriftlig advarsel, fordi han på partiets landsmøde krævede større åbenhed. 101 partimedlemmer bakkede ham op i dette (kilde: Politiken.dk).
  Partiledelsen i DF er tydeligvis bange for ytringsfrihed og demokrati. Det er fordi, at de er en flok landsbytosser med et møgbeskidt politisk projekt. Hvis den ekskluderede lokalformand har oplysninger om svindel og ulovligheder i Dansk Folkeparti, så opfordrer vi ham til at offentliggøre detaljerne.


  Eksklusionssagerne
  Partiledelsen i Dansk Folkeparti tåler ikke kritik. De er så forhippede på at komme op på ministertaburetterne og hæve den fede hyre, at de ekskluderer alt og alle. Der er ca. 7.700 registrerede medlemmer af partiet. Siden 1995 er 70 af dem blevet ekskluderet.
  Partiets 38-årige organisatoriske næstformand står for gennemførelsen af eksklusionerne. Han er medlem af Københavns Borgerrepræsentation og var med til at starte DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) i 1995. Blandt fjender bliver han kaldt »landsbytossen uden nåde«.
  I oktober 2006 bleve flere partimedlemmer ekskluderet for at kritisere den diktatoriske topstyring af partiet. I den forbindelse forsøgte flere medier at få en kommentar fra partiformanden. Men hun var ikke at træffe. Pressechefen for DF forklarede, at hun var i USA. Men det var løgn. TV-avisen forsøgte eksempelvis at kontakte hende den 8. oktober 2006. Det lykkedes ikke. Men partiformanden var sandelig hjemme. Pressechefen indrømmede efterfølgende at have løjet for pressen. Han undskyldte sig med, at det var for at beskytte en syg slægtning til partiformanden (kilde: Nyhedsavisen).
  Eksklusionssager nedenfor (kilde: Ritzau og Politiken.dk):

  I februar 2015 ekskluderede man en DF-byrådskandidat fra Silkeborg for at sige sin mening om den muslimske terrorisme i København den 14-15 febr. 2015. »Her ses de virkelige skyldige i terroren og islamiseringen af Danmark« - skrev han på Facebook ved et billede af Gucci-Helle (A) og kronprins Frederik.

  I juni 2014 ekskluderede man et DF-byrådsmedlem i Middelfart for »lokale samaerbejdsproblemer«. »Jeg har mødt mange røvhuller, og mange røvhuller har set mig som et røvhul, men derfor kan man godt have et professionelt samarbejde.....« - udtalte den ekskluderede til Fyens Stifttidende.

  I september 2012 blev en DF-kommunalpolitiker i Viborg ekskluderet efter en voldsdom på 60 dages fængsel.

  18. februar 2010: En DF-kommunalpolitiker i Tårnby Kommunalbestyrelse blev ekskluderet for at have truet personer involveret i et kommende moské-byggeri på Amager.

  17. september 2007: Et medlem blev ekskluderet efter partiets 12. årsmøde for at have antydet, at muslimer er mindre begavede.

  11. oktober 2006: Et partimedlem i Haderslev ekskluderes for at have foreslået et nyt slogan til DF i et læserbrev i Jydske-Vestkysten: »Heil Hitler. Smid skjorten ud og brug kitler. Så er vi alle ens«. Vedkommende er ægtefælle til den tidligere lokalformand, som blev ekskluderet i august 2006.

  10. oktober 2006: Lokalformand og byrådsmedlem for DF i Greve melder sig ud af partiet i protest mod de mange eksklusioner. Han fortsætter som løsgænger i byrådet.

  7. oktober 2006: Formanden for Køge lokalforening og et partimedlem i Sønderjyllands amtsbestyrelse ekskluderes for at ønske mere åbenhed i partiet.

  6. oktober 2006: Ni DF-medlemmer - heraf fem i Sønderjylland og amtsformanden i Nordjylland - ekskluderes for partiskadelig virksomhed efter kritik af partiets topstyring.
  I februar 2008 dømte Københavns Byret to af eksklusionerne i Sønderjylland ulovlige. Herved kom DF til at betale sagsomkostningerne på 13.200 kr.

  August 2006: Lokalformanden i Haderslev ekskluderes (læs ovenfor).

  August 2006: Otte lokalformand og en sekretær ekskluderes for at hverve medlemmer, der udgiver sig for at være tilknyttet Dansk Front og DNSB (læs ovenfor).

  Juni 2006: Lokalformand i Augustenborg ekskluderes efter kritik af partiledelsen.

  August 2005: Næstformanden i Århus ekskluderes. Han fik besked på at sende alle pressemeddelelser til gennemlæsning i partiet, før han offentliggjorde dem. Det nægtede han.

  2002-2003: 10 medlemmer af DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) ekskluderes for sympati med Dansk Front.

  Marts 2001: Folketingskandidat på Bornholm udmelder sig på grund af uenighed om EU og udlændingepolitik.

  November 2000: Hele bestyrelsen for lokalforeningen i Holbæk melder sig ud grundet intern uenighed.

  Oktober 2000: Fire sjællandske partimedlemmer ekskluderes.

  Oktober 2000: Hele bestyrelsen på 18 medlemmer for lokalforeningen i Gørlev udmelder sig i protest mod eksklusion af formanden.

  Juli 2000: Folketingsmedlem ekskluderes i opgør om topstyring af partiet.

  Juli 2000: Byrådsmedlem for DF i Århus ekskluderes for at sige om en kollega, at »han er en forvokset umoden barnerumpe«!

  Marts 2000: Tre byrådsmedlemmer for DF i Køge Byråd går over til Det Konservative Folkeparti. Den lokale partibestyrelse melder sig ud af partiet.

  August 1999: 19 medlemmer af DFU ekskluderes på mistanke om at ville overtage magten i partiet og tilknytning til Dansk Forum.

  Juni 1998: En sekretær i Sønderjyllands amtsbestyrelse ekskluderes på grund af kritik af arbejdsmetoderne i bestyrelsen.

  Februar 1998: Partimedlem i Sønderjylland ekskluderes for at have udtalt følgende: »Kameler hører til i Sahara og pingviner på Antarktis. Selv om Mustafa er nok så flink, så bliver han aldrig dansk. Udlændinge er avlet af svin og tænker som svin. De skal bare blive nede i kloakistan, hvor de hører hjemme«!

  April 1997: Tidligere byrådsmedlem og amtsformand ekskluderes efter kritik af partiets opstillinger og vedtægter.


  DF og Grønland
  Tal fra Justitsministeriet viser, at der er over 10 gange så mange anmeldelser for pædofili og incest i Grønland, som der er i Danmark. I efteråret 2006 blev næstformanden for Dansk Folkeparti interviewet om emnet i DR´s P1. Han er desuden formand for Folketingets Retsudvalg. Han udtalte: »Det at have sex med børn er tilsyneladende mere eller mindre accepteret visse steder i Grønland«!
  Retsudvalget rejste i august-september på studietur til både Øst- og Vestgrønland. Men formanden for udvalget med ovennævnte skrappe udtalelser turde ikke deltage i rejsen til Vestgrønland. Han turde ikke møde de grøndlandske politikere. Ynkelige tøsedreng!!


  Æresdrabet i Slagelse
  I 2005 blev en ung pakistansk kvinde skudt og dræbt på banegården i Slagelse af sin bror. Forinden havde hun imod familiens ønske giftet sig med en ung afghansk mand. Man har mistanke om, at drabet var nøje tilrettelagt og planlagt af den pakistanske familie. Et såkaldt æresdrab. Adskillige familiemedlemmer blev i 2007 kendt skyldige og idømt strenge fængselsstraffe.
  Uddannelsesordføreren og medlem af Folketinget for DF skrev i maj 2006 om begivenhederne på sit eget private website. Han skrev ifølge Politiken.dk:

  »Den eneste løsning på dette problem er hjemsendelse, stramninger og en jernhård linje over for muslimske mænd. Send mændene hjem til tortur og politisk forfølgelse og lad kvinderne opleve vestens frihed. Vi vil frydes, når mændene udleveres til tortur og politisk forfølgelse«.

  Efterfølgende fik han en skideballe fra DF-partitoppen. Til Ritzau udtalte han: »Jeg mente det ikke alligevel«. Websitet blev herefter lukket.
  Hvis han ikke mente det - hvorfor skrev han det så? Ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha!!


  Kulturordfører forærer penge væk
  I 2004 fik en pensioneret orlogskaptajn 250.000 kr. af Kulturministeriet. Pengegaven blev givet på opfordring fra kulturordføreren i Dansk Folkeparti. Pengene skulle bruges til bygning af 25 modelskibe. Kaptajnen var medlem af Dansk Folkeparti og privat ven med kulturordføreren (læs ovenfor).
  Gennem flere år forsøgte samme kulturordfører at forære penge til syngepigerne på »Bakkens Hvile« på Bakken i København. Kulturministeriet bevilgede dog aldrig pengene. Naturligvis. Bakkens Hvile er en millionforretning. Hvorfor i himlens navn skulle dette rigmandsforetagende have statsstøtte? Det er helt ude i hampen.
  Ligger der flere lig og lugter? Får hele bekendtskabskredsen i DF penge fra Kulturministeriet? Bruger man statskassen som en gavebod til venner og bekendte?


  Kulturordfører anklager nyhedsdirektør
  I DR2-programmet »Deadline« fredag den 16. marts 2007 udtalte kulturordføreren i Dansk folkeparti, at den tidligere nyhedsdirektør i Danmarks Radio havde udarbejdet politiske udspil til Socialdemokraterne, mens hun var direktør i DR. Dermed satte DF-politikeren altså et stort spørgsmålstegn ved eks-direktørens journalistiske objektivitet og uafhængighed. Denne kontaktede efterfølgende kulturordføreren og bad om en dementi. På TV kaldte hun udtalelsen for en løgn.
  Dagen efter beklagede DF-politikeren sin udtalelse: »Det var en misforståelse. Jeg kom med udtalelsen på baggrund af hendes egne politiske udtalelser, hendes tidligere ansættelse på AKTUELT og hendes forhold til Socialdemokraterne i øvrigt«.
  Det er almindelig kendt, at Danmarks Radio er en socialistisk rotterede. Løgn eller ej - den tidligere nyhedsdirektør behøver ikke være så fornærmet. Læs mere om DR under: Tyveri


  Pædofili og voldtægt
  Partiformanden skrev i 2003 flere læserbreve om de somaliske indvandrere. Hun beskyldte dem for at lemlæste deres børn med omskæring, og sammenlignede »Den Somaliske Forening« med pædofile og voldtægtsforbrydere (kilde: Ritzau/Urban 5.10.05). Somalierne anmeldte partiformanden til DRC (Dokumentations- og Rådgivningscentret for Racediskrimination). Politiet afviste at rejse sag. Sagen bliver nu vurderet i FN´s racediskriminationskomite. De vil undersøge, om racistiske udtalelser bliver overvåget og behandlet efter reglerne i Danmark!
  Nogle mennesker går åbenbart ind for skamfering af deres børns kønsorganer. Vi kan ikke se fidusen.


  Partilederens hykleri
  Danmark har en EU-særregel. Ifølge denne må udlændinge ikke købe og eje et sommerhus i Danmark (sommerhus-reglen). Den forhindrer, at alle vores sommerhuse bliver opkøbt af rige tyskere. Dansk Folkeparti er varme fortalere for denne ordning. Fint nok.
  Nu skulle man tro, at politikerne efterlever deres egne regler. Men sådan spiller klaveret ikke. Partilederen i Dansk Folkeparti mener, at der skal gælde andre regler for politikerne. Hun ejer selv et sommerhus på øen Santorini i Grækenland. Grækerne må ikke købe sommerhuse i Danmark, men danske politikere må altså gerne købe sommerhuse i Grækenland. Det kaldes hykleri.


  Pianister vil have ulovlig partistøtte
  Hvis man giver en politiker eller et politisk parti en pengegave over 20.000 kr., så skal giverens navn fremgå i partiets regnskab. Regnskabet er offentligt tilgængeligt. Beløb under denne grænse kan gives anonymt. Sådan er loven.
  Den 28. januar 2005 udgav journalister fra Ekstra Bladet sig for at være en direktør, der ville give fem forskellige politikere et bidrag over 20.000 kr. Tre af de fem politikere var parat til at bryde loven ved at gøre direktøren anonym, således at hans navn ikke ville fremgå i partiregnskabet. De tre politikere med ulovlige hensigter var fra Dansk Folkeparti, Venstre og Konservative Folkeparti.
  Partiformanden i Dansk Folkeparti udtalte, at hun har givet den pågældende DF-politiker en generalskideballe. Det skulle hun nok ikke have gjort. Det viste sig efterfølgende, at partiformanden i 1998 forbrød sig mod samme lov. Hun forsøgte ulovligt at modtage 30.000 kr. fra en bidragsyder, som krævede ulovlig anonymitet. Under interviewet med lovbryderen blussede kinderne rødt som en socialdemokratisk valgplakat.
  Nogle mennesker befinder sig bedst i en svinesti. Når man kradser lidt i overfladen, så vælter gyllen frem. Bliver de nogensinde stuerene?


  Jørn motorcykel
  I juli 2005 blev der givet politiske signaler om initiativer, der skulle gavne danske motorcykelforhandlere. Motorcykelimportørernes forening udsendte herefter en pressemeddelelse om branchens dårlige vilkår. Og samme dag fik DF´s folketingsmedlem i Trafikudvalget en Suzuki 1,5 cc motorcykel til 160.000 kr. stillet til rådighed på ubestemt tid - kvit og frit. Ingen aftale om tilbagelevering.
  Da sagen blev afsløret, forsvarede han sig ynkeligt til Politiken: »Jeg har betragtet det her som en måde til at finde ud af, hvad det her er for en maskine. Hvis jeg nu skulle købe den......«

  I forsommeren 2006 gik Dansk Folkeparti i overvejelser om at stemme for et lovforslag, der ville tillade etablering af varehuse over 3.000 kvm. Det ønskede brancheorganisationen for 1.300 købmænd - »De Samvirkende Købmænd« - og »COOP Danmark« (Fakta-Brugsen og Kvickly) at modarbejde. De var bange for konkurrence fra BILKA og FØTEX. Derfor arrangerede de en række møder med Jørn motorcykel fra Dansk Folkeparti.
  Ved et sådant møde i et Kvickly-varehus i Sydjylland overrakte DF-politikeren en COOP-direktør sit visitkort med ordene »støtter I politiske partier? Det er dyrt at føre valgkamp.....« På bagsiden af kortet havde han med blyant skrevet »ÅRRE ANDELSKASSE« samt kontonummeret 5950-1036103. Direktøren for De Samvirkende Købmænd blev også på et møde opfordret til at yde økonomisk støtte. DF-politikeren forsøgte således at tigge sig til penge i anledning af en politisk sag.
  Jørn motorcykel fik ingen penge ud af købmændene. Og Dansk Folkeparti stemte for lovforslaget, således at den tilladte butiksstørrelse blev øget fra 3.000 kvm. til 3.700 kvm. Da han blev konfronteret med oplysningerne i november 2008, kunne han næsten intet huske fra forhandlingerne i 2006. Han benægtede dog ikke eksistensen af den mystiske konto (kilde: B.T.).
  Efterfølgende viste det sig, at Jørn motorcykel rejser rundt i landet med en bidragsbrochure med følgende ordlyd:

  »For at hjælpe dig og andre er det vigtigt, at vi er stærkt repræsenteret. Så hvis I vil støtte og hjælpe til med, at vi kan fortsætte med at være stærkt repræsenteret, kan det ske på flg. kampagnekonto: 5950-1036103«.

  Mon ikke SKAT skulle kigge lidt på omtalte konto. Bruges midlerne til private formål? Vi har jo at gøre med en rigtig vaskeægte landsbytosse.


  Gruppeformand på ludertur
  VK-regeringen planlægger at sælge TV2. Flere private mediekoncerner står på spring for at købe. Gruppeformanden for Dansk Folkeparti sidder i styregruppen for forhandlingerne af salget. Han interesserer sig desuden for fodbold. Det har MTG, som ejer TV3, fundet ud af. I februar 2005 betalte firmaet gruppeformandens hotelophold og fodboldbilletter til en kamp i England. Flybilletten betalte han selv - påstår han.
  Er denne politiker stueren? Døm selv.


  DF får penge fra medicinalindustrien
  Formanden for folketingets Sundhedsudvalg er fra Dansk Folkeparti. Maj 2005 blev det afsløret, at hun modtog 30.000 kr. til valgkampen januar-februar 2005 fra firmaerne PFL og PHARMA NORD. Sidstnævnte firma forærede hende 19.700 kr. Ved pengegaver under 20.000 kr. kan giverens identitet være hemmelig. Hun modtog altså penge fra den industri, hun skal sidde og regulere og overvåge i Sundhedsudvalget.
  I oktober 2005 talte samme politiker kosttilskudsproducenternes sag i en demonstration foran Christiansborg.
  Er denne politiker stueren? Døm selv.


  Pistol-Camre
  I 1999 blev socialdemokraten gennem 20 år (1968-1988) pistol-Camre medlem af Dansk Folkeparti. Som en rigtig sosser havde han i Folketinget i 1988 skældt og smældt imod den skattefidus, der gik ud på at købe og sælge obligationer for lånte penge og efterfølgende score skattefrie gevinster. »Det er dybt umoralsk.....« - kunne han meddele forsamlingen. Via et tip til Ekstra Bladet blev han herefter afsløret i et sjældent set hykleri. Han havde nemlig selv benyttet sig af skattefidusen og tjent omkring 50.000 kr. Den form for dobbeltmoral blev man naturligvis skuffede over hos Socialdemokraterne. Svend Auken (A) fratog ham alle hans økonomiske ordførerposter, og kredsbestyrelsen annullerede hans folketingskandidatur. »Jeg har jo ikke gjort noget ulovligt.....« - forsvarede han sig med beskyldninger mod banken for at have sladret til avisen. I flere år gemte han sig herefter på et kontor som almindelig embedsmand i Finansministeriet.
  I 1998 så parabol-Pia fra Dansk Folkeparti ham på slap line i et debatprogram på TV. Nu kunne hun tænke sig at kigge ham lidt efter i sømmen. Han gav nemlig udtryk for antimuslimske holdninger. Et eftermiddagsmøde med blødt brød og kaffe blev arrangeret på hendes private bopæl i Gentofte. Det endte med en plads i EU-parlamentet samme år som den første i partiet og et genvalg som MEP´er i 2004. Manden blev på denne måde parabol-Pias egen opfindelse. I Bruxelles ansatte han efterfølgende »den talende skrårem« som studentermedhjælper. Pistol-Camre udlevede nu sit inderste væsen for fuld udblæsning til manges forbløffelse og andres henrykkelse. Han døde 80 år gammel mandag den 5. december 2016. Læs nedenfor.

 • I 2014 udtalte Camre til Politiken, at »Danmark er både et lalleglad fristed for fundamentalister og en åben gavebod«.

 • I oktober 2014 så pistol-Camre en TV-journalist med mørk hudfarve interviewe landets indiske integrationsminister Manu-3-kroner (R). »En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten i TV-Avisen interviewer en integrationsminister, som er inder..... de drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark. Deres pejlemærker er konventioner, som er vedtaget af folk i fremmede lande, uden at danskerne er blevet hørt. Folk fra fremmede kulturer bestemmer, hvad der skal ske med dette land.....« - skrev han efterfølgende på Facebook.

 • I juli 2014 kidnappede og dræbte Hamas i Gaza tre tilfældige israelske drenge. De affyrede missiler ind i Israel ved hjælp af hemmelige underjordiske tuneller ind i landet. Efterfølgende angreb israelerne Gaza for at få ram på de skyldige Hamas-folk. Det medførte døden for mange civile uskyldige mennesker. »Om jødernes situation i Europa: Muslimerne fortsætter, hvor Hitler sluttede. Kun den behandling, Hitler fik, vil ændre situationen« - skrev pistol-Camre fredag den 25. juli 2014 på Twitter. På det tidspunkt sad han i Gladsaxe Byråd for Dansk Folkeparti. En palæstinenser bosiddende i Esbjerg politianmeldte herefter Camre for brud på racismeparagraffen. I august 2015 blev han idømt 10 dagbøder á 800 kr. for brud på paragraffen. Dommen blev anket til Landsretten. Den 1. februar 2016 idømte østre Landsret ham en bøde på 8.000 kr. for at have udtrykt sig racistisk.
  Man må undre sig over, at den herboende palæstinenser ikke rejser til Gaza og forsvarer sine muslimske brødre i stedet for at sidde trygt og godt i Danmark og klynke over ytringsfrihed.

 • I april 2014 var der blevet tid til at ytre sig lidt igen. »Indvandrerkriminaliteten og det forhold, at danskernes antal svinder, mens andelen af fremmede vokser absolut og relativt, og det deraf følgende økonomiske pres får danskerne til at rykke sammen om en værdipolitik, der afviser den socialdemokratiske model« - lød det i Jyllands-Posten fra pistol-Camre mod Socialdemokraterne, som forsørgede ham i 20 år.

 • I januar 2014 foreslog komiske Inger fra Venstre, at peberspray skal lovliggøres til brug i befolkningen. Den slags våben har man god erfaring med hos DF. Men pistol-Camre havde et bedre forslag. »Venstre vil have peberspray legaliseret til brug mod overfald i private hjem. Men hvad med at bruge jagtgeværet? Det virker meget bedre - og modsat peberspray kan man få tilladelse til at have et jagtgevær« - skrev han på Facebook. På det tidspunkt var han medlem af byrådet i Gladsaxe for DF.

 • I juni 2011 udtalte han til B.T., at »hvis folk mødte tyske soldater under besættelsen, gik de ikke over på den anden side af gaden. Det gør de i ghettoerne i dag, hvis de møder unge muslimer...... Det er en kendsgerning, at unge muslimer er mere kriminelle end unge danskere......«

 • I maj 2009 gav han i sin egenskab af næstformand for »Nationernes Europa« et interview til radiostationen »Radio France International« (RFI). »Rumænien og Bulgarien har flere stemmer end Danmark, Sverige og Finland. Jeg mener ærlig talt, at vi er dygtigere, end de er« - udtalte han.

 • I 2008 udtalte han til det hollandske Nederland-2-TV: »Ingen skal være i tvivl om min holdning til nazisme, men de tyske drenge opførte sig meget bedre end vores muslimske drenge. Vi har mere uro i gaderne, end vi havde under den tyske besættelse......«

 • I en tale ved DF-landsmødet i september 2008 udtalte pistol-Camre: »Islam kan ikke integreres. Islam vil dominere Europa. Islam er uforenelig med vore værdier. Derfor skal islam sendes ud af Europa«. Manden vil altså indføre religionsforbud. Det ville kræve en omfattende grundlovsændring i Danmark. Vi venter spændt.

 • Ved folketingsvalget den 13. november 2007 lod han sig opstille til valg i Sønderjylland. »Jeg har langt mere omfattende politisk erfaring end praktisk talt alle andre, der stiller op i Sydjylland. Derfor vil jeg kunne varetage Fredericias interesser bedre på Christiansborg.....« - udtalte han dagen efter valgudskrivelsen den 25. oktober 2007. Herefter brugte en masse mennesker i valgkredsen deres tid og penge på at få ham valgt.
  På valgaftenen mødte den 71-årige olding op med sin nyfødte baby på armen. Og da hans valgsejr med 2.828 personlige stemmer var en realitet, hævede han armene i triumf. Men tre dage efter valget nedlagde han sit folketingsmandat. Han ville alligevel ikke sidde i Folketinget. Argumentet lød, at han hellere ville færdiggøre sit arbejde med forfatningstraktaten i EU-parlamentet. Og denne beslutning havde han allerede taget, da valget blev udskrevet tre uger forinden. Alle var lamslåede. Højt og flot svigtede han sin valgkreds og sine vælgere. Hvorfor nedlagde du ikke dit kandidatur, da du traf beslutningen tre uger før - blev han spurgt på TV. »Det var for bøvlet at lave det om......!!!!« - svarede han.
  Pamperjobbet i EU giver 50.000 kr. mere om måneden end et job som folketingspolitiker. Derfor snød han sine vælgere.

 • I april 2007 opstillede Enhedslisten en muslim som kandidat til folketinget til valget i 2009. I den anledning udtalte pistol-Camre, at »det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly, så simpelt er det. Jo før hun rejser, jo bedre.....« Efterfølgende trak han udtalelsen tilbage. Og Enhedslisten trak kandidaten tilbage på grund af meningsmålinger under spærregrænsen. Læs: Enhedslistens muslim

 • Den 8. august 2006 udtalte pistol-Camre til Kristeligt Dagblad: »Forestillingen om fornuftige muslimer, der støtter demokrati og menneskerettigheder, er en illusion«.

 • I september 2004 på et DF-landsmøde udtalte han, at »muslimer skal bo i muslimland, og det er ikke her.....«

 • »Muslimerne udgør på grund af deres kultur et stort problem i alle vestlige lande. De færreste af dem ønsker integration, for de er kommet med en kultur, som de tror, skal erobre verden. Det er derfor, de betyder så meget i den offentlige debat - og det er derfor, de er en så voldsom belastning for vores offentlige kasser.....« - udtalte han den 1. juni 2004.

 • I 2003 var han så uforsigtig at ansætte Morten Messerschmidt som sin assistent i Folketinget. Denne hyggede sig i flere år under hans vinger som »Camre-klonen«.

 • Ved et DF-årsmøde den 16. september 2001 udtalte han: »Alle vestens lande er infiltrerede af muslimerne - nogle af dem taler pænt til os, mens de venter på at blive nok til at slå os ihjel«.

 • Den 24. august 1999 udtalte han til Information: »Muslimer kommer med tiggerstaven i hånden, og så snart de er inde i varmen, bliver den til en stok, der skal banke os på plads«.

 • »Det er en kendsgerning, at mange af indvandrerkvinderne er undertrykte og fejlernærede, fordi mændene gerne vil vise deres rigdom ved, at kvinderne er store og tykke.....« - udtalte han i TV-programmet »Helt Ærligt« i 1998.

 • I 1971 blev pistol-Camre anholdt af politiet. På en flyrejse fra Oslo til Danmark forsøgte han at smugle en revolver med otte skarpe skud ind i Kastrup Lufthavn!!! Det kostede ham en bøde på 1.000 kr. I dag ville han have fået 2-3 år bag tremmer for terrorisme. Han blev i samme anledning afhørt om sin færden den 10. november 1967. Den dag blev en direktørfrue i Højbjerg ved Århus skudt og dræbt med en 9 mm. Walther P38-pistol. Mordet er aldrig blevet opklaret.

 • Pistol-Camres veje er uransagelige. »Jeg laver hjernegymnastik og masser af armbøjninger hver dag. Jeg kan tage 35 med gasmaske på......!!« - udtalte han tidligere. Mod denne olding kæmper selv guder forgæves. Ingen almindelige mennesker har en chance mod denne gasmaskebærende lykkeridder.
  Det eneste positive man kan sige om pianisterne  De er gode mod dyr.


  Tilbage til top