www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
free-europe.org

EU - links
EU-observer.dk
Europa.eu
DR.dk/EU
EU-oplysningen
EU´s website
Europakommissionen
Europaparlamentet
Folkebevægelsen mod EU
Farmsubsidy.org
EU.webdialog.dk
Europa-huset.dk

EEC (©)

(Sitemap)

Forbundsstaten
EU og Grundloven
Forfatningstraktat
EU-solkongerne
EU-budget
EU-svindel mv.
EU-kommissionen
EU-parlamentet
EURO
Bananrepublikken Tyrkiet
Medlemslande
EU-historie


Lad os sige det straks. EU er verdens største svindelforetagende. Et stort antidemokratisk fupnummer. Ideerne bag vanvidsprojektet er så skingrende skøre, at kun franskmænd forstår dem. De europæiske skatteydere bliver taget ved næsen og står tilbage med lommesmerterne. Fupforetagendet har nemlig udviklet sig til at være en bistandsunion, hvor de hårdtarbejdende skatteplagede befolkninger i nordeuropa forsørger de syd- og østeuropæiske taberlande. Politikerne, medløberne og plattenslagerne griner og fylder bankkontoen op. Læs: Medlemslande


BREXIT
Det tog den britiske befolkning 43 år at at gennemskue svindelforetagendet EU. Men så gik den heller ikke længere. Torsdag den 23. juni 2016 stemte den britiske befolkning sig ud af det antidemokratiske fransk-tyske fupnummer med et flertal på 52 pct. Dermed lå det vanvittige projekt i ruiner. England med 65 millioner mennesker var den andenstørste økonomi i EU. Nu måtte man skaffe penge fra andre naive EU-lande til at forsørge de fattige øst- og sydeuropæiske snylterlande. Dagen efter afstemningen rendte de halvsenile gamle mænd i Bruxelles rundt som forvirrede høns. Ville der nu opstå en domino-effekt med andre folkesfstemninger og udmeldelser? I så fald ville deres fede lønninger og pensioner komme i fare.

Et stort tillykke til EnglandIngen kvaler - amerikanerne betaler
Amerikanerne reddede røven på Europa under 2. Verdenskrig. De reddede røven på Europa efter krigen med Marshallhjælp. De reddede røven på EU i Golfkrigen og konflikten i Jugoslavien. Og amerikanerne betaler forholdsmæssigt meget mere til NATO og FN end europæerne. Det er alt sammen meget mærkværdigt. Der bor omkring 280 millioner mennesker i USA. Der bor over 500 millioner mennesker i EU. EU-økonomien er meget større end den amerikanske økonomi. Alligevel forventer europæerne som en selvfølge, at amerikanerne altid kommer og redder deres røv. Samtidigt har mange europæere en nedladende holdning over for USA og amerikanere. Det hænger naturligvis ikke sammen.
I 2017 blev Donald Trump (rep.) præsident i USA. Så hylede og klynkede de sædvanlige europæiske levebrødspolitikere i skræk over at få nogle sandheder smidt i hovedet. Ville amerikanerne nu ikke længere redde røven på Europa? Ville de ikke længere sende unge amerikanske mænd i krig for at blive dræbt? Skulle europæiske soldater nu risikere livet over konflikter i deres egen baghave? Skulle de europæiske forkælede befolkninger nu selv finansiere og løse problemerne? Mon dieu.

Keep going Donald.....Danskerne må ikke stemme om EU-medlemsskabet
En gang imellem kører tingene helt af sporet for forvirrede levebrødspolitikere. Det skete i Danmark i marts 2017. Her forsøgte lårde-Mården fra Det Radikale Venstre, kaospiloten fra Alternativet og de røde lakajer i Socialistisk Folkeparti at skabe flertal for en aftale om i al fremtid at udelukke den danske befolkning fra at stemme om EU-medlemsskabet. Det er ikke løgn. Det lyder som en historie fra en afrikansk bananrepublik. Det vanvittige antidemokratiske forslag blev naturligvis straks skudt ned hos de øvrige partier. Bag lukkede døre på Christiansborg blev der grinet og rystet på hovedet af tosserne fra de tre partier. I det gamle Sovjetunionen ville man have tvangsindlagt dem på et psykiatrisk hospital. I Danmark nøjes man med at grine.
Den europæiske forbundsstat - EUEF - Europæisk Fællesmarked
Ved folkeafstemningen den 2. oktober 1972 stemte Danmark ja med et flertal på 57 pct. til medlemsskab af det EUROPÆISKE FÆLLESMARKED (EF). Den 1. januar 1973 blev Danmark fuldgyldigt medlem. Jens Otto Krag fra Socialdemokratiet underskrev tiltrædelsestrakaten som sin sidste politiske »bedrift«. I virkeligheden var han fuldt bevidst om foretagendets vanvittige formål. Nogle journalister spurgte ham en aften i Bonn: »Hvorfor fortæller du ikke folk, hvad sagen i virkeligheden drejer sig om.....?« Krag svarede:

»Hvis jeg fortæller dem sandheden, så stemmer de NEJ......!!«


I officielle sammenhænge lovede politikerne fri samhandel over grænserne, større konkurrence og billigere varer. Hvad fik medlemslandene? Et skatteyderbetalt europæisk fup- og svindelforetagende af hidtil uset omfang i verdenshistorien. Socialdemokratiske politikere kalder det et »socialistisk eksperiment«. Normalt tænkende mennesker ved godt, hvad det betyder:

Pengene op af lommerne


Vi blev altså medlem af det store forjættede »fællesmarked« med lovning om fri samhandel og billige varer. Men der skete ingenting. Varerne blev ikke billigere. Samhandelen blev ikke fri. Og medlemslandene ville ikke harmonisere told- og skatteregler. Det frie handelsmarked med varernes frie bevægelighed var naturligvis et stort fupnummer. Det virkelige formål var at danne »Europas forenede stater« med Tyskland og Frankrig som overherredømme i skøn forening.


Schengen-traktaten
I juni 1985 underskrev fem EF-lande (Vesttyskland, Belgien, Holland, Luxembourg og Frankrig) Schengen-traktaten på et skib i Mosel-floden ved landsbyen Schengen i Luxembourg. Formålet med traktaten var fri bevægelighed over grænserne med nedlæggelse af grænseposter og fjernelse af grænsekontrol. Pr. 2011 havde 25 EU-lande underskrevet Schengen-traktaten. Bulgarien og Rumænien holdt man udenfor af frygt for en invasion af fattige krimelle.
Danmark indgik i Schengen-samarbejdet den 25. marts 2001. Grænseposterne ved den dansk-tyske grænse blev nedlagt. Herefter gik det naturligvis galt. Kriminelle psykopater fra Europa væltede ind i landet. Menneskesmugling, narkosmugling og hjemmerøverier blev hverdagskost. Nu var lille Danmark blevet et tag-selv-bord for alverdens plattenslagere. Hurtigt ind og hurtigt ud. Sådan. Ingen toldere og ingen betjente. Især østeuropæerne klappede i hænderne. De fik kronede dage i det lille eventyrland mod nord. I veritable bus- og lastbil-korteger begyndte de at fragte tyvekoster ud af landet. Læs: Østeuropæiske psykopatbander

I 2011 efter 10 år i Schengen-helvedet havde den danske befolkning fået nok. I Folketinget var der bred tilslutning for en stramning af grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse:

 • »Jeg vil have den gamle grænsekontrol tilbage, som vi havde den for nogle år siden. Vi må i en periode vende tilbage til den gamle grænsekontrol, mens noget bedre bygges op......« - udtalte Gucci-Helle (S) til DR den 5. juni 2009.

 • »Der er et kæmpe flertal for det. Det her kunne de (læs: VK-regeringen) have kommet med for lang tid siden......« - udtalte integrationsordfører landposten fra Vorbasse (S) til pol.dk i maj 2011.

 • »Det har været SF-krav i flere år, at der kommer flere ressourcer til toldindsatsen ved grænsen og i baglandet......« - udtalte SF´s skatteordfører til pol.dk i maj 2011.

 • »SF og Socialdemokraterne har foreslået at fastholde grænsekontrollen, fordi det kan forhindre forbrydelser......« - udtalte røde-Ole (SF) til Berlingske den 12. maj 2011.

  I maj-juni 2011 under de såkaldte 2020-forhandlinger gik VK-regeringen så i gang med at forberede en skærpelse af grænsekontrollen ved Padborg, Frøslev, Kruså, Sæd, Rødby, Helsingør og Øresundsbroen under de eksisterende rammer i Schengen-traktaten. Den danske grænse skulle fungere på samme måde som i eksempelvis Sverige, Tyskland, Portugal, Litauen og Polen. I disse lande har man døgnbemanding af toldere ved grænseovergangene. Det havde SKAT fået bekræftet ved henvendelser til landene. På A6 i Tyskland ved Saarbrücken på grænsen til Frankrig har man opført et stort toldanlæg med bygninger, ensporet vej og belysning. Desuden har den tyske regering krævet grænsebomme, kontrolområder på mindst 1.000 kvm. og tilstrækkelig belysning ved den dansk-tyske grænse ved den planlagte Femern-forbindelse. Lignende toldkontroller eksisterer adskillige steder ved diverse grænseområder i Tyskland.
  Danmark ville nu forhindre kriminelle bander i at komme ind i landet. Så blev der ballade i EU. De europæiske jubelidioter hylede, klynkede og skreg. Hvad biiiildte Danmark sig ind? Ville vi ikke tage vores del af EU´s fattige krimininelle? I Tyskland blev man for alvor nervøse. Nu kunne forbryderne ikke få adgang til Danmark. Dermed ville kriminaliteten forblive i Tyskland. Sagen var helt oppe på tysk regeringsplan. Den tyske ambassadør i Danmark skældte os ud. Tyske TV-stationer lavede smædekampagner om Lego-landet mod nord. Den polske EU-formand - Donald Fusk (polsk regeringschef) - udtalte, at »jeg er decideret imod at indskrænke den frie bevægelighed under påskud af, at der findes indvandringsproblemer......« Han var altså utilfreds med, at kriminelle landsmænd nu ville få sværere ved at begå forbrydelser i Danmark.
  VK-regeringen lavede herefter en »blød« beskrivelse om »toldkontrol af varer« på engelsk til EU. Den danske version omtalte »personfarlig kriminalitet«. Det var udeladt i den engelske version. Naturligvis. I øvrigt opstod der intern ballade i Venstre over planen. Læs: muslim-Birthe
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 dannede Socialdemokraterne regering med Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti. Og nu havde Socialdemokraterne pludselig den modsatte mening om grænsekontrol. Nu skulle al kontrol ved grænsen afskaffes. Nu skulle menneskesmuglere, narkoforbrydere og østeuropæiske psykopatbander igen have uhindret adgang til Danmark. Stataminister Gucci-Helle (A) fik ros af EU-kommissionens totalfjols af en formand i Bruxelles. Efterfølgende måtte man betale millioner af kroner i erstatning til de firmaer, som allerede havde skrevet kontrakt på levering af bygninger, el-installationer mv. I Sverige og Norge måtte man acceptere fri adgang gennem Danmark for årligt smugleri af tonsvis af narkotika til svenske og norske misbrugere. I øvrigt har man 5-6 gange så mange toldere i disse lande i forhold til Danmark. Og nu kunne udviste kriminelle psykopater frit returnere til Danmark efter en udvisningsdom. Læs: Udviste kriminelle returnerer til Danmark
  I 2015 væltede det ind over især de sydeuropæiske EU-landes grænser med velfærdshungrende fattige analfabeter fra Afrika og diverse muslimske lande. Efter ankomst vandrer de videre til de mest velfungerende central- og nordeuropæiske lande med de højeste velfærdsydelser. Tyske CDU-politikere og det tyske politiforbund krævede nu 1.000 ekstra betjente og interne EU-grænsekontroller genindført for at kunne håndtere og begrænse folkevandringen. I Ungarn opførte man pigtrådshegn og byggede mure samt indsatte politi og militær ved grænserne for at holde migranterne ude. Schengen-samarbejdet kollapsede. Læs i øvrigt: Asylansøgerne, migranterne og bekvemmelighedsflygtningene


  EF-pakken
  I 1986 vedtog man så EF-pakken. Dermed afskaffede man princippet om enstemmighed ved beslutninger i parlamentet. Et medlemsland kunne ikke længere modsætte sig en beslutning. EF kunne hermed lave regler hen over hovedet på medlemslandene. Pludselig havde man forladt ideen om det fælles marked. På dette tidspunkt begyndte intelligente mennesker for alvor at undre sig.


  Maastricht- og Edinburghtraktaten og EU-retsforbeholdet
  Årene gik. Bureaukratiet og udgifterne i Bruxelles voksede og voksede. Flere og flere mystiske EF-regler og forordninger dukkede op. Folk begyndte at grine over alle de sære påfund. Agurker måtte ikke være krumme. Børn måtte ikke puste balloner op alene. Og pludselig skiftede projektet navn til den EUROPÆISKE UNION. Også kaldet EU eller EEC.
  I 1991 i Maastricht i Holland lavede man nemlig »Traktaten om Den Europæiske Union« - også kaldet Maastricht-traktaten. Den omhandler fælles regler for valuta, miljøpolitik, socialpolitik, indvandrerpolitik, sikkerhedspolitik, uddannelse, kultur og udviklingssamarbejde med 3. verdens lande. Traktaten skulle herefter vedtages i de 12 medlemslande. Danmark stemte »nej« med 50,7 pct. ved folkeafstemningen den 2. juni 1992. Læs: Maastricht-traktaten
  Politikerne gik i panik. Danmark havde stemt »forkert«. Derfor lavede man det danske EU-retsforbehold omhandlende fire forbehold om unionsborgerskab, forsvarspolitik, den økonomiske og monetære unions 3. fase samt retspolitik og indre anliggender. Året efter den 18. maj 1993 stemte Danmark så »rigtigt« med et flertal på 56,7 pct. til den modificerede traktat. Dermed blev den såkaldte Edingburgh-aftale vedtaget. Det medførte voldsomme demonstrationer på Nørrebro i København, hvor politiet skød med skarpt mod folk. Læs: Nørrebro 18. maj 1993
  Efterfølgende oprettede politikerne det danske EU-propagandakontor Europa-Nævnet i København til fremme af befolkningens forståelse af det vidunderlige EU-projekt.

  Noget havde nu ændret sig. Politikerne talte ikke længere om et fælles marked og fri samhandel over grænserne. Nu talte man om en politisk union. Et fantastisk europæisk projekt. En alliance til sikring af fred og økonomisk velstand for Europa. Men det fik befolkningerne ikke at vide. Stille og roligt havde EF udviklet sig til planer om en union. En slags europas forenede stater.

  Efter folkeafstemningen i juni 2015 dannede Venstre mindretalsregering. Og som bekendt er der mange jubel-europæere i dette vamle parti. Så forsøgte man sig igen. Nu skulle de danske EU-retsforbehold afskaffes ved en ny folkeafstemning. Venstrefolkene med bilags-Lars i spidsen truede befolkningen med alverdens ulykker ved et nej. Danmark ville blive smidt ud af EUROPOL. Vi ville ikke længere kunne efterforske pædofili og menneskesmugling. »Så skal jeg bruge al min energi på at rende rundt og feje op efter et nej.... I kan stole på mig, til solen brænder ud.....« - udtalte statsministeren nedladende i medierne. På intet tidspunkt redegjorde politikerne for de 22 andre retsakter i afstemningsprojektet. I Venstre troede man naivt, at befolkningen ville lade sig skræmme af EUROPOL-truslen. Denne ynkelige taktik kunne folk naturligvis sagtens gennemskue. Torsdag den 3. december 2015 stemte befolkningen nej med et flertal på 53 pct. mod 47 pct. med en valgdeltagelse på 72 pct. Naturligvis.
  Efter afstemningen står Danmark heldigvis uden for de andre EU-landes fremtidige civil-, politi- og strafferet. Danmark bestemmer selv over disse overordentlig vigtige ting. I 2017 forlader Danmark endvidere EUROPOL-samarbejdet. Herefter sammenskruer man med lethed en parallelaftale ligesom i Norge. Det er jo bare et spørgsmål om at skrive noget ned i nogle papirer og logge ind i nogle computere. Det må EU-tåberne vel kunne finde ud af?


  Amsterdam-traktaten
  Flere og flere mennesker begyndte at undre sig. Retsakter fra Bruxelles væltede ind over landet. Nu var der fart på EU-toget. Danske folketingspolitikere var pludselig blevet »jubel-europæere«. De fleste danske politikere talte om det fantastiske europæiske projekt. De gik rundt med EU-sokker og EU-halstørklæder. Det var der en helt specifik grund til. De havde nemlig opdaget, at de kunne berige sig ganske voldsomt i det horrible bureaukrati.
  I 1999 vedtog man så Amsterdam-traktaten. Den afskaffede endnu mere demokratisk suverænitet for medlemslandene. Den var forløberen for en egentlig EU-grundlov. Samtidig udhulede den de fire danske forbehold. Grundlovens §3 om Folketingets lovgivende magt blev tydeligvis overtrådt. Og ingen greb ind. Skandaler, korruption og svindel så dagens lys. Udgifterne til EU eksploderede. Pludselig skulle alle europæiske landmænd forsørges med landbrugsstøtte. Og de europæiske politikere og embedsmænd fik øjnene op for de privatøkonomiske muligheder i foretagendet. Politikere, der tidligere havde været modstandere, blev ivrige tilhængere. Rotterne myldrede ind under træværket. Alle begyndte at suge løs og rage til sig fra pengekassen.


  Forfatningstraktaten
  I 2004 underskrev adskillige EU-medlemslande Den Europæiske Forfatningstraktat. Traktaten er en europæisk grundlov og det første virkelige skridt hen mod en EU-stat. Men franske og hollandske vælgere stemte nej. Derefter blev traktaten stillet i bero. Læs nedenfor: Forfatningstraktaten


  Europagten / Finanspagten
  I marts 2011 fik statsminister bilags-Lars (V) af Folketingets Europaudvalg lov til at indlemme Danmark i en kommende Europagt. Den ikke juridisk bindende pagt skal forbedre medlemslandenes konkurrenceevne og økonomi. Blandt andet nævnes pension og løn som midler til at begrænse de offentlige udgifter.
  Sidst i 2011 blev Europagten for alvor aktuel på baggrund af den elendige økonomi i Grækenland, Spanien, Portugal og Irland. De fire EURO-lande var reelt gået statsbankerot. Og Italien var lige ved at gøre det samme. EURO´en var i krise og det monetære samarbejde ved at briste. Den 8-9. december 2011 holdt man derfor krisemøde i Bruxelles. Man ville lave en finanspagt under Lissabon-traktaten med strenge sanktioner til de 17 EURO-medlemslande, der ikke overholder de økonomiske EU-regler om statsgæld mv. Eksempelvis blev der foreslået udelukkelse fra EU-tilskud og fratagelse af afstemningsretten i Parlament og Kommission ved manglende vilje til at overholde reglerne. En sådan traktat vil fratage de enkelte lande retten til at bestemme over egen finanspolitik.
  Men England ville ikke være med. Og Gucci-Helle (A), som var blevet statsminister efter folketingsvalget i sept. 2011, foreslog et kompromis for alle 27 medlemslande i stedet for traktatændringer for kun de 17 EURO-lande. Så blev den franske præsident (Sarkozy) sur. »I står uden for EURO´en. I er et lille land. Og du er ny. Vi gider ikke høre på dig......« - udtalte den lille solkonge med indlæg i skoene (indlæggene bruger han for at virke højere og mere mandig).
  Fredag den 2. marts 2012 underskrev 25 ud af 27 medlemslande Finanspagten. Irland skulle afholde folkeafstemning om pagten. England afstod fra at underskrive.


  Berlin-erklæringen
  Rom-traktaten (EØF) blev underskrevet af seks europæiske lande (Nederlandende, Luxemborg, Belgien, Frankrig, Italien og Vesttyskland) i Rom den 25. marts 1957. Traktaten trådte i kraft den 1. januar 1958. Man oprettede et økonomisk fællesskab, som senere dannede grundlag for EF.
  Den 25. marts 2007 fejrede man Rom-traktatens 50-årsdag i Berlin. I anledning af dagen underskrev medlemslandene den såkaldte »Berlin-erklæring«. En ligegyldig skåltale om ingen ting. Men alligevel en slags forløber for endnu et forsøg på at få alle medlemslande til at underskrive Forfatningstraktaten inden sommeren 2009.


  EF-domstolen
  Den øverste dømmende myndighed i EU er den uafhængige EF-domstol. Den blev oprettet i 1952 og hører hjemme i Luxembourg. Domstolen har en dommer pr. medlemsland (pr. 2008 altså 27 dommere) samt otte rådgivende generaladvokater. Hvert land udpeger deres egen dommer for seks år af gangen. De er alle skatteyderbetalte multimillionærer. Månedslønnen er ca. 120.000 kr.
  Domstolen kan kun dømme i sager, som angår principperne i »det indre marked« nedskrevet i EF-traktaten. Det skal sikre, at medlemslandene overholder gældende EU-lovgivning. Medlemslandenes retsvæsen, politi og udenrigspolitik kan endnu ikke indklages for domstolen. Men det kommer.
  Domstolen er politimanden i EU. Det forventes, at medlemslandene retter sig efter afgørelserne. Alt andet ville være ulogisk. I modsat fald kunne man lige så godt melde sig ud af fællesskabet. Der er nu planer om at oprette en militær europahær. Når dette bliver en realitet, så er demokratiet for alvor i fare.


  Frankrigs Forenede Stater
  Planen er selvfølgelig at lave en stor europæisk forbundsstat. Guds gave til menneskeheden - Frankrig - skal lede foretagendet med den franske Solkonge i spidsen. På en eller anden måde er det lykkedes at overbevise danske politikere om dette vanvittige projekt. Naive danske politikere er vildt imponerede over dette europæiske middagsselskab. Med ærefrygt stiller de underdanigt op på de bonede gulve med nypudsede sko, håndtasker og røde kinder. Herefter går deres største drøm i opfyldelse. De indtager deres »siddeplads ved bordet«. Efter at have talt i timevis om ting af den allerstørste vigtighed stiller de op til fotografering. Solkongen, den tyske kansler og den engelske premierminister stiller op i centrum af billedet. De øvrige mindre betydningsfulde personer stiller op ude på flankerne. Her skubber og maser de i hemmelighed for at komme tættere på Solkongen.
  Se hvilke lande der er hoppet på det franske fupnummer: EU-medlemslande


  Nobel´s fredspris 2012
  Mandag den 10. december 2012 fik EU Nobel´s fredpris. Herman von Rompoy (en sygdom?) modtog prisen i Oslo. Nu skulle verdens største eksportør af våben til krigsførende lande have en fredspris. Man tror, at det er en vanvittig løgn.


  EU og USA
  Hvad synes amerikanerne om EU? Det udtrykte den amerikanske viceudenrigsminister Victoria Nuland i tre ord i januar 2014. Under en privat telefonsamtale med den amerikanske ambassadør i Ukraine gav hun udtryk for sin utilfredshed med europæernes vilje og evne til at løse den politiske konflikt i landet. »Det ville være rigtigt godt, hvis FN kunne hjælpe med at løse det her..... og du ved, fuck EU.....« - lød det i røret.

  Amerikanerne: Fuck the EU!  Europa-Nævnet
  EU er verdens største svindelforetagende. Det er gennem årene blevet dokumenteret utallige gange. Og det har den danske befolkning naturligvis gennemskuet. Derfor stemte vi nej ved afstemningen om Maastricht-traktaten i 1992. Det gjorde jubel-europæerne blandt danske politikere så nervøse, at de oprettede EU-propagandakontoret »Europa-Nævnet« (Nævnet for Fremme af Debat og Oplysning om Europa) under Kulturministeriet i København. Nu skulle befolkningen bombarderes med argumenter om fordelene ved at svindle med skatteydernes penge i det vidunderlige EU-projekt.
  Ud over et antal medarbejdere består nævnet af fem folketingspolitikere udpeget af den siddende kulturminister. Det giver hvert medlem et årligt honorar på knap 50.000 kr. og formanden et årligt honorar på knap 70.000 kr. I 2015 havde nævnet et budget på 20,4 millioner kr.
  Hvert år uddeler nævnet et antal millioner kr. til såkaldt EU-oplysning efter et sæt uklare regler. Og hvorfor er reglerne uklare? Det er de, fordi man så kan fråse, fuske og svindle med pengene i tråd med alt andet i EU. Det bliver naturligvis udnyttet af de sædvanlige rotter fra træværket. Eksempelvis blev Dansk Folkeparti i 2017 afsløret i at have afholdt et større antal grisefester med penge fra nævnet ved at snik-snakke om EU i 15 minutter. I 2015 fik flg. partier i alt 7.599.999 kr. fra nævnet:

 • Socialdemokratiet: 1.550.388 kr.
 • Dansk Folkeparti: 1.381.275 kr.
 • Venstre: 1.216.026 kr.
 • Det Radikale Venstre: 723.863 kr.
 • Socialistisk Folkeparti: 651.066 kr.
 • Det Konservative Folkeparti: 592.828 kr.
 • Folkebevægelsen mod EU: 476.353 kr.
 • Enhedslisten: 456.194 kr.
 • Liberal Alliance: 412.516 kr.
  EU og Grundloven  EU er grundlovsstridig
  Danske EU-liderlige politikere forsøger vedvarende at overføre dansk suverænitet til EU. Stille og roligt mister den danske befolkning, som kun udgør 1 pct. af EU´s befolkning, flere og flere demokratiske rettigheder. Planen er at lave en stor europæisk stat, der kan matche USA i både økonomisk og militær henseende. Der er bare et problem. Planen kan ikke gennemføres uden at bryde den danske grundlov.

  I Den Danske Grundlov §3 står der at læse: Den lovgivende magt er hos kongen og Folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen (læs: regeringen). Den dømmende magt er hos domstolene.

  Politikerne bryder Grundlovens §3, når de afgiver lovgivningsmagt til EU. Det er tilfældet med forfatningstraktaten, der blev vedtaget uden folkeafstemning i Danmark i 2007. Det er soleklart. Hver eneste gang den danske regering accepterer en ny EU-lov, så er det danske Folketing blevet frataget sin grundlovssikrede lovgivende magt. En tilslutning til den nye forfatningstraktat vil også være et brud på Grundloven.

  Politikerne vil naturligvis ikke indrømme, at de bryder Grundloven. Derfor henholder de sig til Grundlovens §20 stk.1:
  Beføjelser, som efter denne grundlov tilkommer rigets myndigheder, kan ved lov i nærmere bestemt omfang overlades til mellemfolkelige myndigheder, der er oprettet ved gensidig overenskomst med andre stater til fremme af mellemfolkelig retsorden og samarbejde.
  §20 blev indført ved grundlovsrevisionen i 1953. Den blev oprettet, så Danmark kunne tilslutte sig mellemfolkelige organisationer som FN. Politikerne bruger denne paragraf som lovhjemmel til at afgive vores grundlovssikrede rettigheder til EU. De handler selvfølgelig i ond tro.

  Politikerne kan ikke både puste og have mel i munden. Hvis de vil overføre dansk suverænitet til EU, så må de ændre Grundloven. Og det tør de ikke. Det kan nemlig kun ske gennem en folkeafstemning (§88). Derfor er vi konstant vidne til deres ynkelige fiflerier i krogene. Skjulte møder uden referater og hemmelige dagsordener. Mystiske EU-møder hvor der diskuteres taktik og strategi. Det hele har til formål at luske EU-staten ind ad bagdøren - uden at vi opdager det.


  EU lovgiver for Danmark
  I 2007 blev 84 pct. af al lovgivning i Tyskland truffet på baggrund af beslutninger fra EU. Det konkluderede man i en officiel tysk undersøgelse. I Danmark turde man på dette tidspunkt ikke lave en lignende undersøgelse. Det ville nemlig afsløre grundlovsbruddene og åbne folks øjne for det komplet udemokratiske taberprojekt. I Danmark bliver formentlig 80 pct. af al lovgivning lavet af de gamle halvsenile mænde i EU. Ifølge officielle tal fra EU konstrueres omkring 94 pct. af EU-kommissionens lovgivning ud fra de multinationale selskabers lobby-virksomhed helt uden om EU-parlamentet med de folkevalgte medlemmer. Og Danmarks repræsentation i denne forsamling udgør 1,7 pct. Danmark står dermed helt uden inflydelse på 80 pct. af lovgivningen i eget land. Det er totalt vanvittigt i normale folks øjne. Læs i øvrigt: Parlamentet uden indflydelse
  I Ekstra Bladet søndag den. 11. marts 2007 kunne man læse om en undersøgelse foretaget af en lektor i international politik på Københavns Universitet. Hun baserede sine tal på direktiver fra EU. Det viser sig, at op mod 80 pct. af lovgivningen i visse ministerier baserer sig på beslutninger foretaget i EU. Læs nedenfor:

 • Erhvervsministeriet: 70 pct. af lovgivningen kommer fra EU
 • Miljøministeriet: 77 pct. af lovgivningen kommer fra EU
 • Fødevareministeriet: 77 pct. af lovgivningen kommer fra EU
 • Videnskabsministeriet: 70 pct. af lovgivningen kommer fra EU

  I april 2011 lavede Berlingske Research en opgørelse over hvilke ministerier, der pålægger Danmark flest regler. Det gjorde det typisk EU-regulerede Fødevareministerium, Miljøministerium og Økonomi- og Erhvervsministerium. I 1986 udsprang under 5 pct. af alle danske love fra EU-retten. I 2010 var dette tal steget til 25 pct.


  Svindelforetagendet EU!  EU straffer Østrig
  I 1999-2000 fik vi bevis for, at EU er en antidemokratisk institution. I 1999 var der folketingsvalg i EU-medlemslandet Østrig. De Konservative (ÖVP) og Frihedspartiet (FPÖ) vandt valget og fik regeringsmagten fra Socialdemokratiet (SPÖ). Den slagne Socialdemokratiske Kansler ringede til de andre 11 socialdemokratiske Europæiske regeringsledere og bad om hjælp! Han ville ikke acceptere valgnederlaget. Man enedes om at indføre politiske/diplomatiske sanktioner mod den nye demokratiske regering i Østrig.
  Den danske Socialdemokratiske statsminister Uld-i-mund blev ringet op en sen aftentime. Han meldte straks Danmark ind i den antidemokratiske sammensværgelse - og brød dermed den danske Grundlov. Dette er sagen kort fortalt. De følgende måneder gik det op for disse vamle antidemokrater, at de havde dummet sig. De havde sat deres lyssky intentioner til offentlig skue. Herefter smuldrede sanktionerne.
  Disse hændelser viser, hvad fupforetagendet EU i virkeligheden står for. Vi har lært følgende:
  1. EU er en antidemokratisk institution
  2. De europæiske regeringsledere ønsker at afskaffe demokratiet
  3. STEM NEJ til alle EU-valg for at bevare frihed og demokrati


  Alternativet til EU er demokrati


  Hvorfor gør de det?
  Politikerne ved godt, at de europæiske befolkninger ikke bryder sig om at afgive national suverænitet. Almindelige mennesker er jo glade for demokrati. Det er kun 60 år siden, vi oplevede konsekvenserne af nazisternes stormagtsdrømme.
  Derfor forsøger politikerne at få grøden til at glide ned, uden at vi opdager det. Dette er grunden til de evigt tilbagevendende traktater. Hver gang vi tilslutter os en ny traktat, så forsvinder en lille smule af vores demokrati. Hver gang underlægger vi os nye tåbelige EU-regler. Politikerne tør ikke kalde dem »love«. Det lyder nemlig ikke rart. I stedet hedder det »traktater« og »retsakter«. Betydningen er den samme. Afgivelse af demokrati og suverænitet til EU-staten.
  Hvorfor forsøger politikerne at afskaffe demokratiet? Er de svagt begavede? Er de ude i et egoistisk amokløb? Ønsker de bare at rage til sig i det store bureaukrati?
  Forfatningstraktaten  Den europæiske grundlov
  EU´s 25 stats- og regeringschefer underskrev den 29. oktober 2004 den nye »Europæiske Forfatningstraktat« i Rom. Traktaten er det første skridt hen mod dannelsen af en europæisk stat, hvor Frankrig indtager den ledende rolle. Traktaten skulle herefter til afstemning i de forskellige medlemslande. Den franske Solkonge drømte om at få traktaten vedtaget i hele EU ultimo 2006. Han var på TV adskillige gange og true med verdens undergang, hvis vi ikke stemte »ja«.

  I traktaten kan man eksempelvis læse: »Unionen har kompetance til at fremme og sikre samordning af medlemsstaternes økonomiske og beskæftigelsesmæssige politikker. Unionen har kompetance til at definere og gennemføre en fælles udenrigs- og sikkerhedspolitik«.

  Hvad betyder dette for Danmark? Det betyder ganske enkelt, at vi afgiver endnu mere suverænitet til det europæiske svindelcirkus. Det er i direkte modstrid med Grundlovens paragraf 3. Demokratiet vil ganske langsomt forsvinde. Den rådne franske salami bliver skåret og serveret i ganske små stykker. Så opdager vi ingenting. Den franske Solkonge og politikerne griner. Vi andre står tilbage med håret i postkassen og røven i vandskorpen.


  Afstemning
  Traktaten skal vedtages i alle medlemslande for at have gyldighed. På baggrund af meningsmålinger vidste EU-pamperne, at mange europæiske befolkninger var imod. Folk vil gerne beholde deres demokratiske rettigheder. Hvad gjorde man så? Man startede med at afholde folkeafstemninger i de lande, der var mest positive over for traktaten. I nogle lande blev afstemningerne bare begrænset til de respektive parlamenter. Deres positive resultater skulle så virke afsmittende på de mere skeptiske lande. På denne måde ville man »narre« befolkningerne til at stemme »ja«.
  I 2008 havde ialt 18 medlemslande ratificeret (godkendt) traktaten. Læs nedenfor:

 • Den 11. november 2004 godkendte Litauen traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 20. december 2004 godkendte Ungarn traktaten uden folkeafstemning.
 • I februar 2005 stemte Spanien »ja« til traktaten med et flertal på 76,73 pct. Valgdeltagelsen var dog kun på 42,32 pct.
 • Den 1. februar 2005 godkendte Slovenien traktaten uden folkeafstemning.
 • April 2005 godkendte Italien traktaten uden folkeafstemning.
 • April 2005 godkendte Grækenland traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 28. april 2005 godkendte Belgien traktaten uden folkeafstemning.
 • Maj 2005 godkendte Tyskland traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 9. maj 2005 godkendte Estland traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 11. maj 2005 godkendte Slovakiet traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 25. maj 2005 godkendte Østrig traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 29. maj 2005 stemte Frankrig »nej« til traktaten med et flertal på 54,68 pct. Valgdeltagelsen var på 69,34 pct.
 • Den 1. juni 2005 stemte Holland »nej« til traktaten med et flertal på 61,6 pct. Valgdeltagelsen var på 62,8 pct.
 • Den 2. juni 2005 godkendte Letland traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 30. juni 2005 godkendte Cypern traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 6. juli 2005 godkendte Malta traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 10. juli 2005 stemte Luxemborg »ja« til traktaten med et flertal på 56,52 pct.
 • Den 17. juni 2005 aflyste Danmark den planlagte folkeafstemning (27. september 2005). Den 13. december 2007 vedtog man traktaten uden folkeafstemning.
 • I 2006 godkendte Finland traktaten uden folkeafstemning.
 • Den 12. juni 2008 stemte Irland nej til traktaten. Den 3. oktober 2009 stemte de ja.
 • I 2008 vedtog det ellers så nidkært demokratiske Sverige forfatningstraktaten i Riksdagen på helt udemokratisk vis.
 • I 2009 vedtog Tjekkiets parlament traktaten.
 • England, Portugal, Polen, Rumænien og Bulgarien har foreløbig ikke stemt(?).


  Forfatningstraktaten er død
  Dansk folkeafstemning om den franske forfatningstraktat var fastsat til den 27. september 2005. Selve afstemningen ville have kostet danske skatteydere 83 millioner kr. Oplysningskampagnen var budgetteret til 30 millioner kr. En stor del af disse penge blev brugt til ingen nytte.
  Statsminister Fjogh nægtede at husstandsomdele traktaten, fordi han mente, at det blev for dyrt. Det er første gang, vi hører den undskyldning fra en Venstreminister. Han var naturligvis bange for, at vælgerne skulle opdage fupnummeret. Man kan downloade traktaten på følgende netadresse: eu-oplysningen.dk
  Den 29. maj 2005 stemte Frankrig NEJ. Den 1. juni 2005 stemte Holland NEJ. Den 17. juni 2005 aflyste Danmark folkeafstemningen om fuptraktaten.

  På grund af det hollandske og franske »nej« opgav man indtil videre at godkende traktaten på samlet europæisk plan. Efterfølgende tog EU-politikerne en »tænkepause« til januar 2009. Vi ved godt, hvad det betyder. Pamperne ville narre traktaten ind af bagdøren.
  Følgende partier går ind for den franske fuptraktat. De ønsker at afskaffe det danske demokrati og sælge Danmark til Solkongen:
   A. Socialdemokratiet
   B. Det Radikale Venstre
   C. Det Konservative Folkeparti
   F. Socialistisk Folkeparti
   V. Venstre

  Grundlovsmaleriet  Panikmøder i EU
  De europæiske befolkninger vandt altså første omgang i kampen mod EU-pamperne. Forfatningstraktaten blev stillet i bero. Meningsmålinger tydede på, at befolkningerne i England og Danmark også var imod traktaten. De politiske plattenslagere gik herefter i panik. Deres skatteyderbetalte fupforetagende var i fare. Var planerne om at afskaffe demokratiet gået i vasken?
  EU-politikerne mødtes til EU-topmøde 16-17 juni 2005 i Bruxelles. De drøftede taktik med Solkongen. Tirsdag den 23. januar 2007 holdt statsminister Fjogh sit ugentlige pressemøde fra Statsministeriet på Christiansborg. Han udtalte, at en ny forfatningstraktat ikke nødvendigvis skulle til dansk folkeafstemning. En revideret traktat skulle kunne godtages inden EU-parlamentsvalget i 2009. En af Venstres EU-parlamentsmedlemmer gav ham ret. Hun udtalte: »vi stemte jo heller ikke om kommunalreformen«.
  Et kolossalt fæhoved fra Det Radikale Venstre udtalte i 2007, at »den eneste måde, man konstruktivt kan komme videre på, er at undgå folkeafstemninger«.

  Er der tale om landsforræderi?  Lissabon-traktaten
  Natten til lørdag den 23. juni 2007 mødtes EU´s regeringschefer i Bruxelles for at diskutere den kuldsejlede forfatningstraktat. Resultatet blev, at den fælles EU-grundlov bliver præsenteret i en ny indpakning. Men indholdet er i virkeligheden identisk. På denne måde skal EU´s befolkninger narres til at acceptere traktaten. »Traktaten har fået nyt navn, og er blevet gjort endnu mere ubegribelig. Men indholdet er det samme.....« - udtalte den tidligere franske præsident, Giscard d´Estaing.

  Den nye »luske-traktat« fik betegnelsen »reformtraktaten«. Danske politikere og embedsmænd fik det tyske formandsskab til at fjerne ni paragraffer, som ville medføre dansk suverænitetsafgivelse ifølge §20 i Grundloven. Dermed påtænkte man med at kunne vedtage traktaten uden en folkeafstemning i Danmark. Og dermed indrømmede man, at den tidligere traktat var ulovlig iht. til dansk lovgivning. Af samme grund ønskede man ikke traktaten husstandsomdelt og diskuteret i Danmark.

  Man fjernede desuden bestemmelserne om et fælles EU-flag, et fælles motto og en fælles EU-nationalsang. EU får en fælles udenrigsminister - EU´s høje repræsentant - som skal beskæftige sig med fælles udenrigs- og sikkerhedspolitik. De 27 EU-kommissærer skal reduceres til 15 fra år 2014. Stillingerne skal herefter fordeles efter en rotationsordning. EU skal desuden have en præsident for 2,5 år af gangen i stedet for de tidligere seks måneder.

  Under behandlingen af luske-traktaten steppede statsminister Fjogh rundt i gangene som en overivrig hanekylling. Han argumenterede energisk for, at den danske befolkning ikke skulle stemme om traktaten. I den forbindelse er det interessant, at Enhedslisten tog initiativ til en meningsmåling om emnet. Ifølge denne foretaget af VILSTRUP ønskede 70 pct. af vælgerne en folkeafstemning. Vores statsminister var altså helt ude af trit med befolkningsflertallet.

  Fjogh var bange for vælgerne

  I oktober 2007 mødtes EU-regeringslederne i Lissabon for at lave et endeligt udkast til traktaten. Den 19. oktober blev de enige. Reformen fik navnet »Lissabon-traktaten«. Den blev efterfølgende vurderet af jurister i det danske justitsministerium. Og de konkluderede i december 2007, at der ikke ville være tale om suverænitetsafgivelse i forhold til Grundloven. Torsdag den 13. december 2007 underskrev statsminister Fjogh (V) traktaten sammen med flere andre europæiske regeringsledere i Lissabon. Helt udemokratisk uden en dansk folkeafstemning. Og uden en offentlig politisk og folkelig debat. Den 24. april 2008 vedtog det danske folketing traktaten hen over hovedet på befolkningen. I december 2010 ændrede man traktaten til også at indeholde en paragraf om socialhjælp til fattige EU-lande.
  Efterfølgende anlagde en række borgere sag mod VK-regeringen for brud på Grundloven ved ikke at have sendt traktaten til folkeafstemning. Fredag den 15. juni 2012 afgjorde Østre Landsret, at regeringen ikke handlede i strid med den danske Grundlov. Dette blev stadfæstet af Højesteret i februar 2013. Naturligvis. Domstolene dømmer aldrig mod det etablerede politiske system.

  Hvorfor var Fjogh (V) så bange for vælgerne? Hvorfor var han så bange for et »nej« til traktaten. Svaret er ganske enkelt. Fjogh vil trække sig tilbage med et højtlønnet pamperjob i EU. Ligesom alle de andre afdankede folketingspolitikere. På denne måde sparer de nogle millioner sammen til pensionen. Ved at tilslutte sig traktaten stod Fjogh stærkere i forhold til sit kommende topjob som generalsekretær for NATO. Til gengæld mistede Danmark suverænitet. Sådan. Det kan man kalde en bananrepublik.


  Irland stemte nej
  Den 12. juni 2008 stemte Irland nej til »tåbe-traktaten«. 46,6 pct. af vælgerne stemte ja. 53,4 pct. stemte nej. Naturligvis. Man kan ikke narre alle mennesker altid. Irland var det eneste land, der demokratisk bragte Lissabon-traktaten til folkeafstemning. Regeringslederne i alle de andre medlemslande turde ikke spørge vælgerne.
  Den irske premierminister Brian Cowen indrømmede før afstemningen, at han ikke selv havde gennemlæst hele traktaten. Og landets EU-kommissær udtalte, at man må være mentalt forstyrret, hvis man gennemlæser alle 387 sider. Efterfølgende udtalte den franske præsident Nicolas Sarkozy, at den irske folkeafstemning må gå om. Tilsvarende kunne man foreslå, at det franske præsidentvalg burde gå om. Frankrig kan ikke være tjent med denne ynkelige lille mandsling af en præsident.
  Lissabon-traktaten kan nu ikke implementeres fuldt ud. Alle medlemslande skal nemlig have godkendt traktaten. Derved bortfalder de topjobs - eksempelvis posten som EU-præsident - som den danske statsminister Fjogh havde sat næsen op efter at få. Nu må den store danske statsmand »nøjes« med Danmark.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


  EU-lande skal fratages stemmeret
  I oktober 2010 foreslog Tysklands Angela Merkel og Frankrigs speedy Sarko i ramme alvor at ændre på den kun 1 år gamle Lissabontraktat således, at EU-stemmeretten fratages medlemslande, der ikke lever op til unionens økonomiske krav. Disse lande skal altså straffes i en udemokratisk skammekrog og stå helt uden for indflydelse. Det er ikke løgn. Det ville i 2009 have ramt 21 medlemslande. Inklusive Frankrig. Læs: Straf til EU-lande
  Desuden påbegyndte man et arbejde, der skal spænde et økonomisk sikkerhedsnet ud under økonomisk kriseramte medlemslande. Altså socialhjælp til EU´s taberlande. Danmark skal nu være med til at finansere korrupte inkompetente regeringer. Ganske utroligt.
  Hvis Tyskland og Frankrig ikke overholder kravene, så skal deres stemmeret annulleres. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!
  EU-solkongerne  Solkongen over alle solkonger
  Den franske præsident - solkongen, alias Jacques Chirac - var svindelforetagendets overhoved i adskillige år. Han havde stor erfaring med tingene. I perioden 1995 - april 2007 var han Frankrigs præsident for det borgerlige parti UMP. Han var en sand mester i løgn og plattenslageri. Han dansede ballet på lokummet, mens han jonglerede med fuskeri i milliardklassen. Han smilede stort, mens han stjal vores penge og forærede dem til ineffektive franske landmænd.

  Chirac var tidligere formand for partiet RPR og overborgmester i Paris i perioden 1977-1995. Man har mistanke om, at han i denne periode modtog penge fra entrepenørfirmaer og underleverandører for til gengæld at give dem lukrative byggeordrer for byen. Det kaldes korruption. Man har endvidere mistanke om, at han fik udbetalt lønninger til 28 ikke-eksisterende kommunale medarbejdere for efterfølgende at overføre pengene til sine politiske kolleger. Det kaldes svindel.
  I perioden 1992-1995 skulle han have modtaget ialt 2,7 millioner kr. i returkommission. I 1992 oprettede han en hemmelig konto i en japansk bank. Den franske polynesiske guvernør indsatte herefter 330 millioner kr. på kontoen. I den anledning besøgte solkongen Japan ialt 57 gange. En stor del af de 2,7 millioner kr. blev tilsyneladende brugt på luksusferier og hotelophold med familie og bekendte. Borgmesteren kunne altid hive kæmpestore kontante pengebeløb op af lommen. Det undrede mange mennesker i den nærmeste bekendtskabskreds.
  Ca. 30 af partifællerne var blevet dømt for korruption ved udgangen af 1995. Men Chirac blev præsident samme år. Dermed kunne han gemme sig bag politisk immunitet. Ifølge fransk lov kunne han ikke retsforfølges i korruptions- og svindelsagen.
  Søndag den 11. marts 2007 meddelte den 74-årige Chirac, at han ikke genopstillede ved præsidentvalget i april 2007. Den borgerlige Sarkozy vandt valget. Man har mistanke om, at den korruptionsmistænkte solkonge forsøgte at lave en handel med den nyvalgte præsident. Sarkozy skulle give solkongen vedvarende immunitet mod til gengæld at få præsidentposten. Men solkongens immunitet udløb herefter mandag den 18. juni 2007. Den 7. marts 2011 startede retssagen mod ham i Paris for korruption og svindel. Torsdag den 15. december 2011 blev han af en domstol i Paris idømt to års betinget fængsel for svindel med offentlige midler til fordel for sit parti under sin borgmestertid fra 1977-1995. Og nu gemte den gamle plattenslager sig under alderdomssvækkelse.

  Den 24. marts 2006 deltog solkongen i et EU-topmøde om servicedirektivet. Da en fransk erhvervsleder begyndte at tale engelsk, blev Chirac fornærmet og forlod mødet i protest!!! Denne lille episode illustrerer, hvad det er for nogle uhyrlige fæhoveder, vi har med at gøre. Føj for satan.
  De fleste danske politikere tilbad den korruptionsanklagede solkonge. Kinderne blussede af nervøsitet og rødme, når han rakte hånden frem. Håndtasken fra Det Radikale Venstre var ved at besvime af benovelse over at sidde til bords med denne latterlige selvglade franskmand. Der skal vist en psykiater til at forklare dette fænomen.


  Solkongen

  Den gale Solkonge: EU er et europæisk eventyr!!!  Solkongen i outer space
  Læs lige engang. I 2005 planlagde den franske regering at lave en bog med forfatningstraktaten indbundet i det reneste guld. Man ville sende bogen ud i det ydre rum med en raket!!!! Det er ikke løgn. Solkongens traktat skulle ud i universet ved siden af GUD.
  Dette franske påfund overgår enhver skør feberfantasi. Fra hvilke forskruede hjerner stammer denne vanvittige tanke? Er det bare ganske almindeligt fransk storhedsvanvid? Vi foreslår, at man sætter Solkongen på spidsen af raketten og sender den afsted hurtigst muligt. Kun håndtasken fra Det Radikale Venstre vil savne ham.


  Speedy Sarko solkonge i 2007
  Søndag den 6. maj 2007 fik Frankrig ny borgerlig præsident. Den sjette i rækken siden republikkens oprettelse. Det blev den 52-årige Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bócsa (en sygdom?) - også kaldet »speedy Sarko«. Han vandt over socialisternes Ségolène Royal med 53 pct. mod 47 pct. Omkring 37 millioner franskmænd stemte svarende til en valgdeltagelse på 85 pct. Hans første politiske bedrift var at bevilge sig selv lønforhøjelse på 170 pct.
  Speedy Sarko er af ungarsk afstamning. Han går i plateausko for at virke højere. Frankrig valgte en østeuropæer til at lede landet. En ungarsk solkonge. Han har bollet Chirac´s datter. Hans første job var at tage stilling til en ansøgning om amnesti for den gamle solkonge. I modsat fald ventede der denne en straffesag for korruption og svindel (læs ovenfor).

  I Frankrig må private givere ikke donere mere end 7.500 Euro pr. år til politikere. I 2010 blev det afsløret, at Sarkozy under valgkampen i 2007 ulovligt havde modtaget 1,1 million kroner i partistøtte fra arvingen til L´OREAL. Oplysningerne kom fra giveren selv. Til gengæld skulle hun (Europas rigeste) have fået lov til at gemme en halv milliard kroner i skattely. Konen til arbejdsministeren var hendes investeringsrådgiver. Viceministeren måtte fratræde sit job fordi han havde brugt 90.000 kr. af skatteydernes penge til dyre Cuba-cigarer. En anden minister fratrådte, fordi han havde brugt 1 million kr. på et privatfly til Haiti efter jordskælvskatastrofen den 12. januar 2010.
  Flere franske aviser bragte billeder af en mand, som tørrede sin røv i det franske flag. Det blev speedy Sarko så fornærmet over, at man i al hast lavede et direktiv, der gjorde det forbudt at fornærme flaget. Brud på direktivet kan give 11.000 kr. i bøde.
  I 2012 tabte speedy Sarko det franske præsidentvalg. Socialisten Hollande blev indsat som præsident tirsdag den 15. maj 2012. Umiddelbart efterfølgende blev Sarko anklaget for ulovlig kampagnefinansering, korruption i en våbenhandel og magtmisbrug ved at lade efterretningstjenesten overvåge en kritisk journalist.
  I juli 2014 blev han anholdt af politiet og forhørt i 15 timer og bragt under efterforskning for korruption. Tidligere skulle han have modtaget omkring 373 millioner kr. fra den gale hund (nu afdøde) Muammar Gadaffi fra Libyen til støtte i sin valgkamp. Det blev naturligvis opdaget. Herefter forsøgte han at hente oplysninger om sagens efterforskning hos en dommer ved at love ham et velbetalt job.
  Speedy Sarko har det liggende i generne. Han kan ikke lade være!!


  Den belgiske solkonge
  Efter endelig vedtagelse af den såkaldte Lissabontraktat i november 2009 udpegede EU-politikerne en ny solkonge. Den første EU-præsident (formand for Det Europæiske Råd) blev Herman Von Rompoy (navnet lyder som en sygdom) fra Belgien. Han blev ikke valgt af parlamentet. Han blev udpeget af vennerne på helt udemokratisk facon. De andre solkonger ville nemlig ikke have en præsident, der overskyggede dem selv. De ønskede en anonym, ikke alt for dygtig og kedelig person. Den stakkels lille mand frabad sig jobbet. Men det hjalp ikke. Han blev på en eller anden måde overtalt. Formentlig med en ordentlig pose penge.
  Den tidligere britiske leder Tony Blair var også interesseret i jobbet. Men han var for stærk en person for EU-bureaukraterne. Desuden er den britiske befolkning EU-modstandere.
  Rompoy ønskede fra første arbejdsdag at indføre en EU-skat. En ekstraskat for almindelige mennesker ud over den statslige indkomstskat, som alle i forvejen betaler. Et totalt vanvittigt forslag. I 2014 belærte han os om, at den danske debat om velfærdsturisme var blæst helt ud af proportioner, og at det var et emne, som vi selv måtte løse. I øvrigt er hans største lidenskab at skrive kinesiske 3-linje-digte (Haiku). Den lille blege solkonge får formentlig flere millioner kroner årligt for at sidde og nikke med hovedet på kontoret. I 2012 genvalgte vennerne ham til endnu to år på posten frem til november 2014.


  Den franske sex-solkonge
  Lørdag den 14. maj 2011 ved 13-tiden bankede en 32-årig stuepige på døren til suite 2806 på 28. etage på Manhattanhotellet Sofitel i New York. Ingen lukkede op. Derfor låste hun sig ind i den luksuriøse suite til 15.000 kr. pr. døgn for at gøre rent. Pludselig kom en nøgen mand ud fra badeværelset. Det var den 62-årige franske chef for Den Internationale Valutafond IMF. Stuepigen undskyldte og gik hen mod døren for at forlade rummet. Men det forhindrede franskmanden. Han trak den modvillige pige ind på sengen i soveværelset, og sprang op på hende. Hun fik sig vristet fri. Efterfølgende trak han hende ud på badeværelset og tvang hende til en eller anden form for oralsex. Desuden forsøgte han at afklæde hende. Herefter stak pigen af.
  Umiddelbart efter fortalte hun sine kolleger om overfaldet. De kontaktede politiet. Franskmanden flygtede ud af hotellet til en taxa. I en sådan hast, at han glemte sin mobiltelefon, en kalender og andre småting i suiten. I JFK-lufthavnen købte han en billet på 1´ste klasse på et Air France-fly til Paris. Ombord på flyet begyndte han at bage på en af stewardesserne. »Quel beau cul....« (sikke en lækker røv) - udtalte han. Da han opdagede den glemte mobiltelefon, ringede han til hotellet. Det fik de tilkaldte betjente at vide. De kontaktede lufthavnspolitiet. Få minutter før take-off blev den fine franskmand anholdt og ekskorteret ud af flyet. Herefter gik turen til politistationen. Her påberåbte han sig politisk immunitet. Men det havde han ikke. Han var i USA på privat forretningsrejse. Nu blev han sigtet for indespærring, legemsbeskadigelse og voldtægtsforsøg. Efterfølgende blev han fængslet på Rikers Island i East River i New York i fire dage. Men den fine franskmand ville ikke sidde i fængsel. Han blev sat i husarrest med en fodlænke og konstant overvågning i en lejlighed på Manhattan. Det var ikke fint nok til frøspiseren. Efter en uge flyttede han ind i et 600 kvm. stort byhus i tre etager med hjemmebiograf, motionsrum, spabad samt tagterasse på Franklin Street i Trebeca på Manhattan. Til en månedlig husleje på 250.00 kr. Desuden måtte han fratræde chefjobbet i IMF. Et job, der havde givet ham 10 millioner skattefrie kroner om året.
  Den forurettede stuepige blev anbragt på en sikret hemmelig adresse. Af frygt for at franskmændene ville bestikke hende til at holde kæft og trække anklagerne tilbage. I stedet rejste de til hendes fødeby i Guinea i Afrika for at bestikke hendes familie. Formentlig med et beløb på fem millioner kr. Hans forsvarsadvokater hyrede flere privatdetektiver til at fremgrave kompromitterende ting om hende. I januar 2013 skrev den franske avis Le Journal de Dimanche, at han havde indgået forlig med stuepigen med en erstatning til hende på 8,4 millioner kr. (det var en god timeløn!!).

  I juli 2011 anmeldte en fransk forfatter samme frøspiser for et voldtægtsforsøg i Frankrig i 2003. Som 23-årig skulle hun lave et interview med ham. Han krævede, at det foregik i en privat lejlighed. I en sofa skulle han have gjort ret voldsomme tilnærmelser af seksuel karakter. Da han blev afvist, forsøgte han angiveligt at flå trusserne af hende. Det endte med et voldsomt slagsmål på gulvet.

   Den sigtede IMF-chef var kandidat til præsidentposten for det franske socialistparti ved valget i 2012. Han er tidligere socialistisk finansminister, fhv. borgmester i en forstad til Paris og medlem af Nationalforsamlingen. Han kører Porsche Panamera, og ejer palæer i New York, Marrakech og Paris. Desuden er han gift med en kendt amerikansk journalist. Et planlagt møde med den tyske Angela Merkel om søndagen den 15. maj 2011 angående den europæiske gældskrise måtte aflyses.
  Som pensionist vil den fine franskmand kunne hæve en skatteyderbetalt årlig pension på 1,6 millioner kr. resten af livet. En rigtig socialistisk solkonge.

  Den 22. februar 2012 blev han anholdt af gendarmeriet i Lille i Sydfrankrig på mistanke om medskyldighed i rufferi og misbrug af virksomhedsmidler. Gennem flere år skulle han have været medarrangør af sexorgier med prostituerede i Lille, Paris, Bruxelles, Murano, Whasington og New York. Bordelejeren Dominique Alderweireld skulle have skaffet ludere til ham personligt overalt i verden betalt af nordfranske forretningsmænds firmakonti.

  I juli 2011 blev den nye chef for IMF udpeget. Hun er tidl. fransk finansminister. I 2011 påbegyndte den franske anklagemyndighed en sag mod hende for magtmisbrug ved at have foræret to milliarder kroner af skatteydernes penge til den tidl. ejer af ADIDAS. IMF´s søsterorganisation Verdensbanken måtte i 2007 fyre sin chef for at have givet sin elskerinde to millioner kr. i årsløn.

  En rigtig rotterede
  Den franske sexchikane-solkonge
  I maj 2011 måtte den franske viceminister og frøspiser G. Tron forlade sit job efter anklager om sexchikane. I sin egenskab af borgmester i forstaden Freveil skulle han have chikaneret to kvindelige medarbejdere seksuelt. Anklagemyndigheden indledte forundersøgelser. Herefter skete der ikke mere.


  Den italienske solkonge
  I 2015 vandrede 1,6 million muslimske bekvemmelighedeflygtninge fra Afghanistan, Nordafrika og Mellemøsten ind i Europa. Nu ville de forsørges af de vantro. Flere af dem deltog i terroristangrebet i Paris den 13. november 2015, hvor adskillige muslimer pludselig dukkede op på flere restauranter og skød og dræbte 130 uskyldige mennesker og sårede omkring 300. Herefter udtalte den italienske EU-minister for eksterne anliggender Frederica Mogherini, at »islam hører hjemme i Europa. Det har en plads i Europas historie, i vores kultur, i vores mad - og mest vigtigt i vores nutid og fremtid.....«
  Den italienske flaskeblondine glemte at nævne »islamisk terrorisme«. Disse to ting hænger nemlig sammen som plat og krone.


  Den tyske solkonge
  Den tyske forbundskansler Angela Merkel (CDU) afviste i september 2017 et tyrkisk EU-medlemsskab. Og straks rettede resten af den grinagtige EU-flok ind i geleddet. Eksempel den danske udenrigsminister Audi-Anders fra Liberal Alliance (måske den mest kompetente nogensinde). Proceduren dokumenterer i al sin enkelhed EU-vanviddet. Mutter Merkel har ingen som helst EU-beføjelser. Hun er ikke ansat og aflønnet af EU. Alligevel udstedte hun totalt udemokratisk en ordre på unionens vegne. Og mærkværdigvis blev der ikke sat det mindste spørgsmåltegn ved den sag. Tyrkiet skal naturligvis aldrig indlemmes i EU. Men det er en helt anden diskussion.
  EU-budget  Budget og EU-kontingent
  Der er nu 27 EU-medlemslande og et befolkningsgrundlag på 493 millioner mennesker. Medlemslandene betaler kontingent efter evne. De rigeste lande betaler mest. De fattige lande bliver forsørget. Det er rendyrket socialistisk planøkonomi. Danske skatteydere sender hvert år 20 milliarder kr. ned til den europæiske svindelfabrik. Danmark har nu det største underskud på syv milliarder kr. om året blandt medlemslandene på EU-medlemsskabet. Og underskuddet vil bare vokse og vokse. Danmark er nemlig EU´s duksedreng. Danske politikere gør altid, hvad der bliver sagt. Når EU udskriver en regning, så sendes den bare videre til skatteyderne. England, Tyskland og Sverige betaler forholdsmæssigt mindre EU-kontingent end Danmark, fordi de forhandler sig frem til rabat.

  I december 2005 blev der lavet EU-budget for perioden 2006-2013. Hvert år skal der bruges ca. 1.126 milliarder kr. til Solkongernes fornøjelser. Danmark, Holland, Tyskland og Østrig har de største udgifter med bidrag på ca. 0,33 pct. af BNP. Danmarks bidrag stiger med 600-800 millioner kr. om året. I 2011 sendte de danske skatteydere 20,1 milliarder kr. svarende til næsten 4.000 kr. pr. dansker ned til EU. England får stadig rabat på medlemsbidraget. Det betyder, at Danmark skal betale over 1 milliard kr. til briterne hvert år. Ingen andre lande i verden får samlet set så meget i U-landsbistand fra Danmark.

  Jubeleuropæer og tidl. statsminister Fjogh (V) har sagt, at vi ikke skal være »smålige og bogholderagtige« i forhold til EU-kontigentet. Ved budgetforhandlingerne i 2005 lagde han en ekstra milliard årligt i EU-kassen fra Danmark til budgetperioden 2006-2013. Og hvorfor nu det? Fordi han ville købe sig til en EU-toppost. Det kostede Danmark 6-7 milliarder kr. i ekstraudgifter frem til 2012. I februar 2013 lykkedes det Gucci-Helle (S) at genforhandle bidraget og reducere det med en milliard kr. årligt. Da den endelige aftale skulle behandles i EU-parlamentet i marts 2013, stemte Rohdehovedet (V), Anne E. Jensen (V) og Morten Løkkegaard (V) nej - stik imod Danmarks interesser. Aftalen blev ikke vedtaget. Venstrepolitikerne fastholdt altså ekstreregningen til de danske skatteydere. Læs i øvrigt: Fjogh generalsekretær for NATO


  EU-inkompetance til milliarder
  I 2014 rapporterede Den Europæiske Revisionsret, at der i 4,8 pct. af alle EU-udbetalinger i 2012 var så mange fejl og mangler, at pengene aldrig burde været udbetalt. I alt blev der udbetalt 52,6 milliarder kr. i strid med reglerne og direkte ulovligt. I 2009 lå fejlraten på 3,3 pct. I 2010 var den steget til 3,7 pct. Og i 2011 var tallet 3,9 pct. En klar stigende tendens tydende på en total inkompetance i forhold til administration og overholdelse af regler og EU-lovgivning.


  EU-lønfest
  I EU-medlemslandene faldt lønniveauet med 5 pct. i perioden 2008-2011. Det var helt i overensstemmelse med EU´s økonomiske planer om tilbageholdenhed i lyset af den globale finanskrise i samme periode. Men i selve EU-administrationen steg lønnen med 4 pct. for de ca. 46.000 ansatte. Hovedparten af disse mennesker er ansat i EU-kommissionen. Ca. 20 pct. af medarbejderne tjente i 2011 over en million kr. om året. Op til 1.600 ansatte tjente over 1,4 million kr. pr. år og kun 20 pct. i skat. En repræsentant for EU-kommissionen udtalte, at det var helt, som det skulle være (kilde: Politiken).
  I øvrigt lever en mindre hær af embedsmænd godt i skjul hos EU-kommissionens repræsentation i Danmark. De tjener det samme som kollegerne i Bruxelles. Og de betaler ikke dansk skat men EU-skat på mellem 20-40 pct. Selv om de nyder alle de danske velfærdsydelser i fulde drag. Skatteyderne betaler.


  2006-regnskab
  I oktober måned 2006 blev hele EU-regnskabet forkastet af EU-revisorerne for 12 år i træk. De nægtede simpelt hen at underskrive papirerne. Der var så meget fusk med tallene og så mange mystiske transaktioner, at det hele lignede et økonomisk svindelnummer. Store millionbeløb forsvandt på uforklarlig vis ud i den blå luft.
  Eksempelvis viste det sig, at Slovenien fik økonomisk støtte til dobbelt så mange stykker kvæg, som der reelt var i landet. Der var fejl i 42 pct. af udbetalingerne til hektarstøtte til landbruget. En stikprøve på 12 udbetalinger til olivenolie viste fejl i dem alle.
  I marts 2008 blev 2006-regnskabet godkendt af Parlamentets budgetkontroludvalg trods manglende dokumentation for brug af 30 milliarder kr. Med andre ord. Ren svindel.


  Landbrugsstøtte
  EU-hektarstøtten blev indført i 1992 som kompensation for, at prisstøtten til landbruget blev afskaffet. Formålet med den nye støtteform var at hjælpe små- og mellemstore landbrug og forhindre en befolkningsflugt fra land til by. I dag er støtteordningen eksploderet i et rablende vanvid.
  Landbrugspolitikken er konstrueret på samme måde som i det gamle Sovjetunionen. Skatteyderne forsørger landmændene. 46 pct. af hele EU-budgettet går til landbrugsstøtte. På EU-plan udbetales der årligt ca. 241 milliarder kr. Det svarer til 35.000 kr. i årlig støtte til hver af EU´s syv millioner landmænd. De engelske landmænd får flest penge - fordi de er de største bonderøve. Hver engelsk landmand får i gennemsnit 159.000 kr. om året. Hver dansk landmand får ca. 125.000 kr. årligt svarende til en årlig støtte på ca. otte milliarder kr. I 2005 og 2006 fik danske landmænd udbetalt 166 millioner kr. for meget i støtte. Den regning blev skatteyderne tvunget til at betale. Landmændene fester. Danske landmænd nogle af de værste tudefjæs når det kommer til at klare sig selv. De ligger på førstepladsen i EU angående økonomisk støtte i bruttofaktorindkomsten. I 2008 var støtten på 62 pct. Det er en stigning på 47 pct. i forhold til 2007. På andenpladsen ligger Sverige med 54 pct. Hollandske landmænd er vant til at klare sig selv med en støtte på kun 14 pct. i 2008.
  I øvrigt hører danske landmænd til blandt de støtste storsvindlere angående landbrugsstøtte. Læs: Dansk storsvindel med landbrugsstøtte

  Fødevaredirektoratet fordeler støtten i Danmark. I 2005 blev 9,7 milliarder kr. fordelt på 70.647 modtagere. De 20 pct. største landbrug fik 81 pct. af pengene. 108 danske godser får mellem 1 og 5 millioner kr. om året i støtte. Dette er deres største indtægt. De behøver ikke at drive landbrug. Danske landmænd modtager i gennemsnit 130.000 kr. om året i støtte. Den danske landbrugskommissær forærede sig selv knap 400.000 kr. om året i landbrugsstøtte. Det er ikke løgn.

  Tingene går galt, når ikke-rentable landbrug holdes kunstigt i live. Det ved enhver skoleelev. Det siger lidt om politikernes intelligens. Landbrugsstøtten medfører overproduktion af fødevarer og risiko for prisfald. Hvad gør man så? Man destruerer eller oplagrer fødevarerne. Vi sidder som store måbende spørgsmåltegn.
  I 2005 indførte de europæiske åndsfyrster en ny støtteregel. Hvis du har en græsmark med noget græssende kvæg - eksempelvis et par ponyer - så kan du få landbrugsstøtte. Det er så skørt, at man får lyst til at tude. Hvem finder på disse vanvittige ting? Er der ingen normale mennesker i dette europæiske svindelforetagende?

  Den 19. juni 2005 kunne man læse i et dagblad, at Odense Lufthavn vil søge landbrugsstøtte. Lufthavnen ejer store græsarealer, og mener sig berettiget til økonomisk støtte fra EU. Vanviddet kender ingen grænser.

  Oplysninger om landbrugsstøtte har hidtil været hemmeligholdt for befolkningen. Gennem halvandet år forhalede Landbrugsministeriet under VK-regeringen ansøgninger om aktindsigt. Nu kan man se databaserne over støttemodtagere på websitet: dicar.dk og farmsubsidy.org
  Se nogle støttemodtagere i tabellen nedenfor:


  EU-hektarstøtte (2004)
  Modtager Beløb (kr.)
  ARLA FOODS 714.000.000 (2005)
  Brengtved Godskontor 5.750.318
  Frijsenborg & Wedellsborg 4.437.801
  Overgård Gods 3.320.013
  Christian D. Lassen 2.378.933
  Fiil-Sø A/S 2.306.753
  Økologi Birkelse 2.228.349
  Gisselfeld Klosters Landbrug 2.131.488
  Rosenfeldt Gods 2.090.666
  O. C. Sehested Juul 2.015.892
  Danmarks Jordbrugsforskning 1.961.807
  Schackenborg Gods (Prins Joachim) 1.600.000 (2005)
  Schelenborg Gods (LEGO) 1.000.000 (2005)
  Bramsløkke (Mærsk Mc-Kinney Møller) 300.000 (2005)  Svinestien
  EU-svindel mv.  EU er verdens største svindelforetagende
  EU sætter idioti og plattenslageri i system. Hvert medlemsland betaler knap 1 pct. af deres bruttonationalindkomst til EU. EU-budgettet var i 2005 på ca. 810 milliarder kr. Såkaldt »udokumenterede« projekter lægger beslag på 30-60 milliarder kr. årligt. Det drejer sig formentlig om ren svindel. Hvert år forsvinder 20 milliarder kr. sporløst. Der fuppes og svindles i en grad, som kun garvede forbrydere, italienske mafiosi og skizofrene har fantasi til at forestille sig. Ifølge en rapport i 2014 fra EU´s kommissær for indre anliggender Cecilia Malmström, koster korruption årligt EU 895 milliarder kr.
  EU er et slaraffenland for politiske plattenslagere. EU er et monetært tag selv bord. EU er en politisk og økonomisk svindelfabrik, hvor platuglerne kan boltre sig og rage til sig. I visse af medlemslandene betragter man svindel og korruption som en helt naturlig del af hverdagen. I disse lande er man unormal, hvis man ikke snyder. Nogle er naturligvis større svindlere end andre. EU´s Revisionsret har opgjort, at Italien lavede svindel for 13 milliarder kr. i perioden 1971-2002. I samme periode svindlede Tyskland for tre milliarder kr. og Danmark for 300 millioner kr.
  I de fleste EU-lande inkl. Danmark ansætter private store erhvervsvirksomheder og kommunerne konsulenter med specifik forstand på EU-ret og tildeling af EU-støtte. Reglerne er nemlig så skingrende skøre, at det næsten kræver en helt selvstændig universitetsuddannelse for at forstå dem. Konsulenterne tjener hurtigt deres løn ind ved at rådgive om mulighederne for at hente penge op af EU-kassen. Ofte til helt åbenlyse vanvittige projekter. Men det gør ikke noget. Skatteyderne betaler. I DR2-Debatten den 27. oktober 2016 udtalte den danske folketingsformand Pia Kjærsgaard (DF) om EU, at »jeg tror mageligt, at man kan kalde det en rotterede.....«


  Skatteyderbetalt EU-paradis
  De fleste politikere er varme fortalere for EU. Venstre og Det Radikale Venstre er euforiske EU-tilbedere. Der er en ganske simpel grund til dette. Vamle egoistiske motiver. Ganske almindelig primitiv grådighed. EU giver høje lønninger og fede pensioner. Skattetrykket er næsten ikke eksisterende. Man får fede rejser og dejlige skatteyderbetalte middage. Rødvinsglassene er store og vinen god. Man kan gemme sig for nysgerrige journalister i de mange kontorer. Arbejdspresset er småt og alt kan vente til næste måned. Alle kan rage til sig uden at vække opsigt. Alle gør det med den største selvfølgelighed.
  Alle politiske skandaler kan syltes i EU. Alle budgetoverskridelser kan bortforklares med EU-bestemmelser. Alle politiske fæhoveder kan gemmes af vejen i Bruxelles. Alle svære politiske spørgsmål kan sendes til hjørnespark i EU. Politikerne elsker det. Danske politikere bruger medlemsskabet af EU som pensionsopsparing. Når man har kvajet sig eller ikke længere gør gavn i Folketinget, så kan man få et retrætejob i EU. Afdankede partiledere bliver næsten alle parlamentsmedlemmer. På få år kan de spare flere millioner kroner sammen til pensionen. EU er en politisk kirkegård. Politikerne har været dygtige til at opbygge denne europæiske svindelfabrik. De har været dygtige til at legitimere dette fupnummer over for befolkningen. Kan det virkelig blive ved?


  OLAF
  I 1999 blev EU-kommissionen afsat efter omfattende korruption. For at genskabe tilliden oprettede man anti-svindel-enheden OLAF. Det er EU´s center for efterforskning af korruption og svindel. I 2014 havde centret 435 medarbejdere og et årligt budget på 429 millioner kr. Samtlige medlemslande har pligt til at indberette svindel med EU-midler over 10.000 Euro til OLAF. I perioden 1999-2014 undersøgte man 3.500 sager resulterende i 900 års fængsel til i alt 335 personer. Årligt inddriver OLAF ca. 750 millioner kr. i svindlede penge.
  Den 22. juli 2008 fremlagde EU-kommissionen OLAF-rapporten om såkaldte »økonomiske uregelmæssigheder« (EU-slang for svindel) for 2007. Fup og svindel var steget svarende til et samlet beløb på ca. 60 milliarder kr. i forhold til 12 milliarder kr. i 2006. Ca. 60 pct. af de nye sager kom fra medlemslandene Tyskland, Belgien, Italien, Bulgarien og Rumænien. Danmarks andel udgjorde tre sager ud af i alt 666 sager. I perioden 2010-2012 blev der afsløret svindel til i alt 10 milliarder kr. I 2013 var antallet af svindelsager tredoblet i forhold til 2012. Danmark, Bulgarien, Rumænien og Italien stod for 75 pct. af svindlen. I 2014 afslørede OLAF 397 svindelsager svarende til et tab i EU-budgettet på 6,7 milliarder kr.
  De fleste OLAF-sager involverer svindel med støtteordninger. I Danmark drejer næsten alle sager sig om svindel med landbrugsstøtte. Eksempelvis blev godsejer og hofjægermester på Børglum Kloster i Vendsyssel af OLOF bedt om at tilbagebetale 498.288 kr. for ulovlig brug af gødning i 2012 og 2013. Forpagteren på Vemmetofte i Faxe måtte returnere 1,9 million kr. til EU. Dernæst kommer svindel med tobakshandel og tobakssmugling svarende til mistede skatteindtægter for ca. 10 milliarder kr. Alt går sin vante gang i verdens største fup-, svindel- og plattenslagerforetagende.

  Journalisten Hans-Martin Tillack har i flere år afdækket EU-svindel for det tyske blad STERN. I marts 2004 blev hans kontor i Bruxelles pludselig ransaget af det Belgiske politi. Man fjernede alt hans edb-udstyr og alle hans papirer. Det viste sig efterfølgende, at OLAF havde givet ordre til ransagningen. Journalisten klagede efterfølgende til EU-domstolen over det mærkværdige forløb. Er OLAF i virkelighed en fupenhed, som skal chikanere EU-kritikere og forhindre, at EU-svindel bliver opdaget?


  Røver-bulen
  Den tidligere EU-kommission (1995-1999) under kommissær Jacques Santer blev afsat af parlamentet i 1999 på mistanke om svig, forsømmelser og nepotisme. Flere af kommissærerne viste sig at være rene plattenslagere. Men ingen blev dømt efter straffeloven. Den franske kommissær Edith Cresson ansatte venner og bekendte i lukrative jobs. Hendes tandlæge-ven, Rene Berthelot, blev ansat som højtlønnet AIDS-ekspert uden at have skyggen af forudsætninger for jobbet. Den 11. juli 2006 besluttede EU-domstolen i Luxemborg at tildele hende månedlig pension på 28.000 kr. resten af livet. »Afsløringen skulle være straf nok i sig selv« - blev der udtalt.
  I EU belønner man svindel. På almindeligt dansk:

  EU er et paradis for svindlere


  SU og studielån til alle EU-studerende
  Som studerende fra et EU-medlemsland har man ret til at optage et studielån i andre EU-lande. I dukselandet Danmark har man naturligvis ekstra lempelige regler. Her har man desuden ret til SU på 3.500 kr. pr. mnd. oven i et studielån på betingelse af et studiejob på 10-12 timer pr. uge. En total vanvittig ordning. Alle kan indskrive sig på et studium og hente pengene direkte op af statskassen. Efter et luksuriøst ophold i landet på skatteydernes regning returnerer man til hjemlandet uden at betale gælden. EU-direktivet på området nævner nemlig intet om et samarbejde landene imellem angående opkrævelse af studiegæld. I 2017 blev der ikke afbetalt en eneste krone på 40 pct. af disse studielån til udlændinge. I 2011 var der misligholdt gæld for 58 millioner kr. I 2017 var gælden eksploderet til svimlende 123 millioner kr. Og danske myndigheder kan intet gøre for at hente pengene hjem. Man har ingen juridiske muligheder. Man kan ikke finde skyldnernes opholdssteder.
  Naivitet bliver altid udnyttet af plattenslagere. Og det går altid værst ud over de mest tossegode lande. Tilsyneladende et helt ukendt fænomen for danske politikere. Kan man ikke politianmelde disse skyldnere via SKAT og forlange dem fængslet for bedrageri ved fornyet indrejse til Danmark?


  Privatfly - naturligvis
  Topembedsmændene i EU vil ikke rejse med pøblen. Derfor indgik man i 2012 en fireårig kontrakt med det belgiske ABELAG om altid at have en Falcon 7X-jet eller en Boeing 737 stående klar til kommissærerne. Kontrakten kostede 90 millioner kr. I perioden 2006-2011 rejste middagsherrerne i privatfly for 60 millioner kr. Eksempelvis fløj Barroso og 35 embedsmænd til klimatopmøde i New York i 2009 i et privatfly. Det kostede 1.867.500 kr. Skatteyderne betaler.


  EU er en gave til mafiaen
  Den italienske mafia elsker EU. Mafiosoerne er nemlig eksperter i at svindle sig frem i skøre, korrupte og ineffektive systemer. Og EU har det hele til overflod og mere til. I november 2013 afslørede EU´s antisvindelenhed OLAF sammen med italiensk politi et italiensk mafianetværk i at have svindlet sig til 77,2 millioner kr. fra Den Europæiske Udviklingsfond. Man havde ganske enkelt fusket med og opfundet ikke eksisterende udviklingsprojekter i Afrika. Tidligere samme år afslørede man Sicilienske mafiosoer i at have svindlet sig til værdier for 209 millioner kr. fra Den Europæiske Socialfond.
  Den nye trend for mafiaen går ud på at svindle med EU-projekter for vedvarende energi. Via skuffeselskaber investerer man i eksempelvis vindmølleprojekter med store EU-tilskud. Derved får man hvidvasket ulovlige penge. »Alle de her midler fra EU blev set som en gave til mafiaen, et let bytte, specielt udviklingen af vindmølleparker og bæredygtig energi.....« - udtalte den tidligere mafiachef Antonio Birrittella til BBC i 2013.
  Mafiaen kan bare gribe løs i pengekassen i det vanvittige EU-system. Der er ingen styr på noget som helst. Et rent tag-selv-bord. Velbekomme.


  EFSA-svindel
  I 2002 oprettede man Den Europæiske Fødevareautoritet (EFSA) efter en lang række fødevareskandaler. Formålet med organisationen var at udarbejde objektive og uafhængige vurderinger om fødevaresikkerhed, ernæring, dyresundhed og plantebeskyttelse. Næsten al dansk lovgivning om fødevarer var pr. 2013 skruet sammen på basis af EFSA´s vurderinger.
  I 2013 afslørede en rapport, at op mod 60 pct. af EFSA´s såkaldte eksperter i hemmelighed var direkte eller indirekte aflønnet af den fødevareindustri, som de selv skulle regulere. Det kaldes korruption på dansk. Og hvad fik det af konsekvenser for Danmark? I 1989 indførte man i Danmark det røde Ø-mærke som en garanti for myndighedernes kontrol af danske økologiske fødevarer. I 2013 truede EU med et forbud mod medlemslandenes egne Ø-mærker til fordel for EU´s eget mærke. Nu skulle den høje danske standard for fødevarer ødelægges og underlægges korrupte EU-embedsmænd. Føj for s....!!


  Dr. uredelighed blev EU-rådgiver
  I marts 2011 måtte den tyske forsvarsminister Karl-Theodor zu Guttenberg (CSU) forlade sit job efter afsløring af svindel med sin doktordisputats. En person havde opdaget, at han via internettet havde kopieret tekst over i sin egen disputats fra artikler tilhørende 15 andre akademikere. Uden at oplyse om det i teksten. Det er videnskabelig uredelighed i højeste potens. Han fik herefter øgenavnet Dr. Googleberg.
  I november 2011 ansatte EU-kommissionen Dr. Googleberg til at rådgive om »fri adgang til internettet« i totalitære regimer. Det er ikke løgn. Nu skulle han rådgive om det internet, som han selv havde misbrugt til sin falske disputats.
  Virkeligheden overgår fantasien i svindelforetagendet EU. Fæhovederne overgår bestandig sig selv i sindssyge beslutninger.


  EU-støtte til landingsbaner
  I 2011 gennemgik Fødevare-Erhverv under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri en række mistænkelige sager om landbrugsstøtte til danske landmænd. Man havde eksempelvis anvendt sattellitfotos og diverse opmålinger til efterforskningen. Det viste sig, at 800 landmænd uberettiget havde fået økonomisk støtte svarende til 1.100 hektar landbrugsjord. »Landmændene har ikke handlet i god tro......« - lød det fra Landbrugsstøttekontoret. Med andre ord. De havde bevidst svindlet med EU-støtten. Ligesom landmændene i Øst- og Sydeuropa.
  Eksempelvis var der blevet ansøgt og udbetalt penge til grusgrave og småsøer. Ni landmænd havde fået penge til private små landingsbaner på deres marker. Dette fupnummer havde godsejeren på Egeskov Slot på Fyn benyttet sig af. Han måtte tilbagebetale 11.000 kr.
  EU er plattenslagernes paradis.


  Svindel med CO2-kvoter
  CO2-kvoter blev indført af EU i 2005 som et forsøg på at begrænse udledningen af drivhusgasser. Forurenende virksomheder blev nu pålagt grænser for, hvor meget CO2 de måtte udlede. Ved overskridelse af grænsen skal man købe CO2-kvoter på det åbne marked. Kvoterne kan sælges, hvis man ikke udleder hele sin tildelte kvote. En enkelt kvote koster 70-100 kr. svarende til 1 ton CO2.
  Traditionen tro endte hele EU-kvotesystemet i en gigantisk svindelsag. I perioden 2005-2009 blev der svindlet for 38 milliarder kr. i de såkaldte momskarusseller. Danmark var udgangspunkt for svindelen. Her blev kvotehandlerne ikke bedt om at identificere sig. Det så de lalleglade EU-entusiaster i klimaministeriet ikke nogen grund til. Først da Ekstra Bladet gjorde dem opmærksom på problemet, ændrede man holdning. Så faldt antallet af kvotehandlere fra 1.200 til ca. 100. Læs: Venstre


  EU forringer flysikkerheden
  Undersøgelser har vist, at 15-20 pct. af alle flyulykker skyldes overtrætte piloter. Men det preller af på EU-tåberne. I 2009 slog de til igen. Nu skulle flysikkerheden ødelægges. Medlemslandene skulle have fælles flyvetidsregler under det europæiske EAS. Og som sædvanligt indførte man de regler, som den laveste fællesnævner kunne acceptere. Arbejdstiden for piloter og kabinepersonale blev sat op til 60 timer pr. uge og maksimalt 190 timer pr. mnd. Danske piloters arbejdstid steg med 15 timer ugentlig fra 45 til 60 timer pr. uge. Det samme gælder kabinepersonalet. De skal altså arbejde op til 12 timer om dagen. Undersøgelser har vist, at 80 pct. af flypersonalet med den gamle arbejdstid har oplevet at døse hen under en vagt. Og 70 pct. har oplevet at falde i søvn. Med en forøget arbejdstid vil disse tal naturligvis stige. I 2011 fremkom EU med endnu et vanvittigt forslag. Nu skulle piloterne kunne tvinges til at arbejde op til 15-17 timer pr. døgn.
  I april 2011 lavede Politiken i samarbejde med Sammenslutningen af Erhvervspiloter en spørgeskemaundersøgelse blandt 575 medlemmer. Ca. 82 pct. svarede, at deres arbejdstidsbestemmelser er uforsvarlige. 90 pct. svarede, at træthed havde fået dem til at lave fejl i cockpittet. Knap 50 pct. havde oplevet at falde i søvn uden at aftale det med medpiloten under en flyvning.
  I 2013 lavede 21 Søndag en undersøgelse i samarbejde med Dansk Pilotforening. Ud af 600 piloter havde 60 pct. oplevet at falde i søvn under en flyvning. Ca. 80 pct. havde oplevet at være så trætte, at de ikke burde have siddet i cockpittet.

  I 2010 var det lige ved at gå galt på en SAS-flyvning mellem København og Stockholm. En af piloterne gik på toilettet. Da han returnerede til cockpittet, var døren låst. Piloten bag styrepinden til det store Boeing 737 var faldet i søvn. Han vågnede først efter ivrig hamren og banken på den låste dør. Da han vågnede, troede han sig ombord på et helt andet fly!!!!

  I april 2011 blev den danske trafikminister asfalt-Schmidt (V) af oppositionen bedt om en forklaring og vurdering af flysikkerheden og piloternes arbejdstider. I den anledning blev han udstyret med en rapport fra Trafikstyrelsen. Embedsmændene mente sig i besiddelse af data, der dokumenterer, at flysikkerhed og pilotfejl ikke har noget med arbejdstider at gøre. Styrelsens cheflæge havde i årevis vurderet, at 20 pct. af sikkerhedsmæssige hændelser i luften kan relateres til søvnige piloter. Men det havde man undladt at nævne i rapporten til ministeren (kilde: Politiken). Dertil svarede styrelsen, at de ting har lægen ikke forstand på!!!

  Ønsker EU-idioterne at være ombord på flyene, når piloterne falder i søvn?


  EU-svindel i 2007
  I februar 2008 blev der igen afsløret svindel i EU-parlamentet. Hver af de 785 EU-parlamentarikere fik årligt 1,29 million kr. til dækning af personaleudgifter. 40 parlamentarikere stak simpelt hen pengene i egen lomme. EU-parlamentet kendte i lang tid til svindlen. Detaljerne eksisterer i en intern rapport. Men den blev hemmeligholdt. Og parlamentarikerne fik besked på at holde kæft med deres viden. Den engelske parlamentariker Chris Davies krævede fængselsstraffe til de involverede. Det skete naturligvis ikke. I EU er svindel en del af den normale hverdag. Man hæver ikke et øjenbryn.
  Vi gentager:

  EU er verdens største svindelforetagende  Dansk storsvindel med landbrugsstøtte
  I Danmark svindles der med landbrugsstøtte til den helt store guldmedalje. Alle EU-medlemslande har pligt til at indberette svindel med EU-midler over 10.000 Euro til OLAF. Landets kommuner har pligt til at udføre kontrol med landmændenes tildeling af støtte. I 2013 viste en rapport fra Rigsrevisionen og Naturerhvervsstyrelsens kulegravning af fire års kontroller, at der i 17 af landets kommuner var kommet opsigtsvækkende få anmeldelser om overtrædelse af reglerne om EU-landbrugsstøtte. I Aabenrå Kommune kom der ikke en eneste indberetning om snyd i 2010 ud af 195 kontroller. Dermed opstod mistanke om aftalt spil. Kommunerne kunne tænkes at advare landmændene før kontrolbesøgene. Det fik Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri til at forlange en redegørelse fra kommunerne. Staten risikerer bøder fra EU, hvis kontrollerne ikke kan godkendes. Dermed kommer skatteyderne til at betale (kilde: Politiken).
  I 2014 måtte Videncenter for Svineproduktion under Landbrug og Fiskeri tilbagebetale 19 millioner kr. i støtte til EU for »forkert« håndtering af tilskud fra EU´s Landdistriktsprogram for perioden 2007-2013. Eksempelvis havde man brugt penge på udvikling af et website for penge øremærket til foderudnyttelse. Direktøren for centret fik en fyreseddel.
  I 2013 viste tal fra EU´s antisvindelenhed OLAF, at Danmark havde 66 sager om svindel med EU-støtte svarende til 19 millioner kr. Alle sagerne drejede sig om landmænds snyd med afgifter og ikke registreret gødning. I perioden 2009-2013 havde Danmark 118 af den slags sager. Det var 15 gange flere sager end i Sverige. I forhold til 2012 var der en tredobling af EU-svindelsager i 2013. Det skyldtes svindel i overvejende Danmark, Bulgarien, Rumænien og Italien. Disse fire svindel-lande stod for 75 pct. af sagerne.
  I 2012 blev der indberettet et sagskompleks til EU omhandlende svindel for 10 millioner kr. med indkøb af gødning. I alt 56 danske landmænd skulle i perioden 2006-2009 have indkøbt gødning fra udlandet via to underleverandører. De omfakturerede gødningen til andre varegrupper. På denne måde undgik både leverandørerne og landmændene at indberette gødningen til myndighederne stik imod reglerne. Sagen blev efterforsket af Østjyllands Politi (mange af betjentene er landmandssønner!!).
  I perioden 2002-2004 fik dansk landbrug ifølge EU-kommissionen uretmæssigt 750 millioner kr. i såkaldt braklægningsstøtte. Det opdagede man ved en revisionen i 2009. Landmændene skulle ifølge EU have indberettet ubrugelige jordarealer, som alligevel aldrig ville blive brugt til afgrøder. På denne måde scorede de landbrugsstøtten uden at braklægge jord.
  Når »hr. og fru Jensen« svindler for et lille beløb, så rykker myndighederne straks ud med en eller anden form for straf. Mon ikke man skulle give de skyldige landmænd en lille tur i spjældet? De kan medbringe træsko og halm. Det plejer at lette forståelsen for reglerne.


  EUROSTAT-svindel
  I 2001 var en dansk kvinde projektleder i EU´s statistiske kontor EUROSTAT i Bruxelles. Hun opdagede, at et firma fik betaling for projekter, som aldrig blev udført. Dette indberettede hun naturligvis til sine chefer. Hvad skete? Firmaet fik forlænget kontrakten!!!
  Da hun efterfølgende nægtede at udbetale en falsk regning, blev hun mobbet af cheferne. Hun forlod herefter EU - systemet.
  Vi gætter. Ovennævnte firma giver EU-cheferne penge »under bordet«. Til gengæld får firmaet penge for arbejde, som aldrig bliver udført. Ren svindel. Skatteyderne betaler.


  Huslejeskandalen
  EU har siden 1979 betalt 80 millioner kr. årligt for leje af to store bygninger i Strasbourg i Frankrig. Bygningerne er ejet af det hollandske pensionsselskab SCI ERASME. Bystyret i Strasbourg lejer bygningerne af pensionsselskabet og genudlejer dem derefter til EU.
  EU har nu planlagt at købe de to bygninger af det hollandske selskab for ca. 1 milliard kr. I den forbindelse har bystyret i Strasbourg forlangt 217 millioner kr. i kompensation. Det overrasker alle EU-parlamentarikerne. Man har hidtil troet, at huslejen er gået direkte til ejeren af bygningerne. Man har nu mistanke om, at det franske bystyre har lagt 7.5 millioner kr. oven i huslejen hvert år i 27 år - ialt ca. 200 millioner kr. I bekræftende fald er der tale om en overpris, som nogle EU-embedsmænd må have været bekendt med og burde have reageret på. EU-parlamentarikerne overvejer nu at anmelde sagen til EU´s svindelenhed OLAF.
  Ak ja. Franskmændene griner. Solkongen griner. Vi er så lette at narre. Vi knokler bare løs for at finansere EU-vanviddet. Og embedsmændene får penge under bordet for at holde kæft. Du betaler.


  EU-parlør
  På det Europæiske Råds møde 15-16 juni 2006 vil EU-politikerne fremlægge forslag om produktionen af en politisk korrekt EU-sproghåndbog. Bogen skal være vejledende, og har som formål at rense sproget for ord, som kan støde muslimer og opildne til radikalisme. 20 sprogeksperter arbejder på sagen.
  Forslaget får dansk støtte fra foreningen Demokratiske Muslimer, hvor eksempelvis erhvervsmanden Asger Aamund er bestyrelsesformand for støttegruppen.
  Ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha! Disse EU-idioter. Disse europæiske tåber. Nu vil de forbyde os at sige bestemte ord. De vil forbyde talens brug og begrænse ytringsfriheden. Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha!


  EU vil tillade farlige stoffer
  Transfedtsyrer er syntetiske giftige molekyler, der er produceret af industrien ved hydrogenering af vegetabilsk olie. Det indbygges i kroppens cellemembraner som herefter begynder at lække. Herved trænger toksiske substanser ind i cellen. Man har mistanke om, at det kan medføre hjertekarsygdomme, blodpropper, forringet leverfunktion, sukkersyge og lav fødselsvægt. Transfedtsyrerne forekommer især i margarine, fast-food, suppeblandinger, kager, kiks, slik, chips, donuts, wienerbrød og pommes frites mv.
  Danmark har skrappe regler angående anvendelse af det skadelige transfedt. Danske madvarer må maksimalt indeholde 2 procent af stoffet. April 2006 har EU-politikerne stillet forslag om, at grænseværdien skal fastsættes til 10 procent. De kalder de danske regler for en "teknisk handelshindring".
  Vi må konkludere:
  EU ønsker at skade dit helbred

  Hvorfor vil politikerne forøge mængden af farlige stoffer i madvarerne? Det strider mod enhver sund fornuft. Det kan vi sagtens give en forklaring på. Det er fordi EU-politikerne er korrupte. De modtager penge og andre ydelser under bordet for at rende industriens ærinde. Så enkelt er det!


  EU vil beskytte babser
  Enhver normalt begavet person ved, at overdreven solbadning forøger risikoen for at få hudkræft. Nu går Solkongens soldater i krig mod solen.
  Et nyt EU-direktiv skal pålægge alle arbejdsgivere at informere og beskytte deres medarbejdere mod solen. Tyske bureaukrater har foreslået, at nedringede servitricer ikke må arbejde udendørs. Det er for farligt for babserne.
  Ingenting kan længere overraske os. Svindelforetagendet EU producerer nye vanvittige regler i en vedvarende strøm. Hvad bliver det næste skøre påfund? Skal solen forbydes?


  EU vil registrere terrorister
  September 2005 gik det galt igen. EU-kommissionen fremsatte forslag om at registrere alle europæiske foreninger som led i forebyggelsen af terror. Alle foreningers medlemmer skal registreres i et centralt europæisk register.
  Ja. Det lyder for skørt til at være sandt. Hvis du melder dig ind i Røde Kors eller den danske Ældresag, så skal du altså registreres med navn og personlige oplysninger. Nye kontorer skal oprettes. Tusinder af kontorfolk skal ansættes. Små mappemænd med jakkesæt og slips og tynde stikkelsbærben skal sidde og snage i dine personlige data.
  Forslaget er endnu et bevis på EU-vanviddet. Det vil bevirke, at folk ikke melder sig ind i velgørende foreninger. Det strider formentlig mod grundlæggende menneskerettigheder. Tror disse åndsfyrster virkelig, at terrorister melder sig ind i foreninger og oplyser navn og adresse? Vi får os et godt grin.


  Europæiske toldmure
  Alle ved, at de sydeuropæiske befolkninger ikke kan finde ud af at drive forretning. De vil hellere sidde på fortovscafé og bælle rødvin og fægte med armene! Derfor har EU lavet toldmure, så lande fra andre kontinenter ikke kan sælge deres varer i Europa. På den måde får vi dårlige og dyre europæiske varer, mens de fattige afrikanske og asiatiske lande ikke kan komme af med deres produkter. Solkongen griner.
  August 2005 standsede den europæiske handelskommissær pludselig for al yderligere import af T-shirts og hørgarn fra Kina. Kvoten var opbrugt. Hundredevis af danske tøjforretninger kan derfor ikke få deres Kina-varer udleveret fra toldmyndighederne. Mange små forretninger risikerer at gå konkurs. Solkongen griner.
  Tjah. Vi må formode, at EU-tilhængerne klapper i deres små hænder. Nu får de deres ønsker opfyldt med svindelforetagendet EU: Socialistisk planøkonomi og antidemokrati. Velbekomme. Det bliver endnu værre.


  Straftold på sko
  Februar 2006 besluttede åndsfyrsterne i EU at pålægge ekstra told på 20 pct. på billige sko importeret fra KINA og VIETNAM. Derved beskytter man de ineffektive sydeuropæiske skofabrikanter. Beslutningen trådte i kraft pr. april 2006. Massevis af danske skoimportører kom i økonomisk klemme, fordi de allerede havde bestilt skoene hjem.
  Det er næsten ikke til at bære. EU opbygger den ene store europæiske toldmur efter den anden. Det er rendyrket socialistisk planøkonomi. Det er uforståeligt, at såkaldt liberale politiske partier går ind for denne form for protektionistisk socialisme. Vi forstår det ikke.


  Fremmed arbejdskraft
  Danske fagforeninger går varmt ind for medlemsskabet af EU. De bruger medlemmernes tvangsudskrevne kontingentpenge til at støtte Socialdemokraternes EU-forelskelse. Men hov! Rundt omkring i landet står de med bajere og røde faner og demonstrerer. De forsøger at chikanere og skræmme østeuropæiske arbejdere ud af Danmark. Hvad sker der? Hvorfor klynker de? Er de usolidariske med deres fattige polske arbejdskammerater? Fagforeningerne har selv bedt om medlemsskabet af svindelforetagendet EU. Nu får de, hvad de har bedt om. De steger i deres eget fedt.


  Terrorlovgivning i EU
  Efter angrebet på World Trade Center i New York 2001 lavede man i EU en anti-terrorlovgivning. Hvis man udøver en handling, der betragtes som ulovlig i et andet EU-land, kan man udleveres til strafforfølgelse i dette land. Som dansk statsborger kan man altså risikere at blive udleveret til straf i eksempelvis Grækenland eller Polen. Vi ved alle, hvordan menneskerettighederne bliver fortolket i disse lande. Man risikerer at blive udsat for tortur.
  I Danmark kan man få op til 10 års fængsel, hvis man økonomisk eller på anden måde støtter en organisation, der af EU eller USA betragtes som en terrororganisation.
  Til opfølgning af loven har man lavet en EU-terrorliste. På denne liste står eksempelvis det palæstinensiske HAMAS. Denne terror-organisation vandt valget med et flertal på 55 pct. i den palæstinensiske del af Israel januar/februar 2006. Den israelske regering og USA standsede derfor al udbetaling til det palæstinensiske selvstyre. Men tossegode EU har efterfølgende bevilget HAMAS 895 millioner kr. i støtte.

  EU støtter altså en terror-organisation  EU-politi


  Den Europæiske Socialfond
  Bare et enkelt lille eksempel på EU-fup. Den Europæiske Socialfond uddeler hvert år 1 milliard kroner til danske beskæftigelsesprojekter. Halvdelen af beløbet betales direkte af de danske skatteydere. Pengene bruges til totalt nyttesløse og tåbelige projekter. Mange af pengene havner i lommerne på selvlærte fusentaster, der afholder mærkelige kurser og skriver mystiske rapporter, som ingen gider læse. Der er ingen kontrol med projekternes resultat.
  Den ansvarlige politiker var den Konservative erhvervsminister Bambi. Den 25. marts 2005 kunne man læse i en avis, at et dansk ægtepar har fået 250.000 kr. for at skrive en rapport om beskæftigelse. De rejste rundt i Europa og lavede research for pengene. Rapporten kom aldrig. Tidsfristen var udløbet!! Avisen forsøgte forgæves at få en kommentar fra Bambi. Den nægtede at udtale sig om sagen. Naturligvis. Der er ingen fornuftig forklaring på dette idioti.


  Fødevarefup
  Hvis du køber en forgiftet madvare, risikerer du at blive syg. I værste fald kan det betyde invaliditet og død. I bedste fald slipper du måske med mavepine og nogle sygedage. Man forventer herefter at kunne gå tilbage til den ansvarlige forretning og klage sin sag. Måske har man ret til erstatning. Sådan har reglerne hidtil været skruet sammen. Det har grødhovederne i EU nu lavet om på.
  Fra 2006 har europæiske forretninger ikke længere juridisk ansvar for de fødevarer, de sælger. Hvis dit helbred lider skade af et giftigt produkt, skal du klage til producenten eller importøren. Disse instanser kan være lokaliseret i et helt andet land. I praksis står du altså uden mulighed for at klage. Det løber os koldt ned ad ryggen.
  Enhver må kunne se, at EU er et tosseforetagende. En bindegal svindelfabrik hvor inkompetente politikere og mystiske embedsmænd sammenskruer regler, der skal genere befolkningerne. Hvorfor gør de disse ting? For at berige sig selv. Du betaler.


  EU tillader kræftfremkaldende stoffer
  Industrien tilsætter nitrit, nitrat og sulfit til madvarerne for at forlænge holdbarheden. Disse stoffer er kræftfremkaldende på grund af deres omdannelse til nitrosaminer. Derfor har Danmark hidtil haft nogle ret strenge grænseværdier for disse giftstoffer. Det ville Solkongen ikke acceptere. Derfor blev Danmark indklaget for EU-domstolen (madsminkesagen).
  Marts 2003 afgjorde denne, at Danmark ikke må have strengere grænseværdier. Vi skal nu til at spise kræftfremkaldende madvarer med den dobbelte koncentration af madsminke. Endnu et bevis på, at EU er et svindelcirkus. Et latterligt fransk fupforetagende, hvor Solkongen kan svinge sin rynkede gamle røv i en can-can på et skatteyderbetalt glat marmorgulv. Velbekomme.


  Krumme agurker
  Intet er for småt eller for dumt til EU. Når en rigtig europæisk åndsfyrste får fat i en sag, så bliver alle midler taget i brug. Koste, hvad  det vil.
  EU lavede standarder for 30 forskellige grøntsager. Enhver lille grøntsag skulle opdeles i 4 forskellige klasser afhængig af modenhed, størrelse og form. Krumme agurker skulle ligge i en kasse for sig. En agurk i klasse 1 måtte højest krumme 10 mm. pr. 10 cm. De hjerteformede jordbær lå for sig selv. Lignende regler blev lavet for andre grøntsager.
  Det er naturligvis totalt grinagtigt. Når bureaukratiet går amok, så sker den slags ting. Det viser, at der er for mange højtlønnede skrivebordsgeneraler, der har for lidt at lave. Der er for mange små næsepillende åndsfyrster med tynde knæ og siddesår i røven. Ingen sag er for lille. Alt bliver undersøgt og endevendt som ren beskæftigelsesterapi. Skatteyderne betaler.
  I november 2008 besluttede man sig for at stoppe dette idioti. Fra 2009 bortfaldt de tåbelige regler for i alt 26 slags grøntsager. Agurkerne måtte igen være krumme.


  EU finanserer dyrplageri
  November 2004 blev transportdirektivet vedtaget i EU. Slagtekvæg må nu transporteres rundt på de europæiske landeveje i dagevis. Køer, heste, grise og får pakkes sammen i lastbiler og køres til det billigste slagteri. Mange af dyrene dør undervejs af udmattelse og tørst.
  Den 7. april 2005 kunne man læse i aviserne, at op mod 200.000 stykker slagtekvæg transporteres til Libanon hvert år. Dyrene pakkes i lastbiler og er 10 - 17 dage undervejs. Transporterne udgår især fra Irland, Tyskland, Spanien og Frankrig. EU udbetaler 450 millioner kr. om året til de eksportfirmaer, der står bag dyremishandlingen.
  Alle normale mennesker kan se, at disse transporter er det rene dyrplageri. Vi undrer os vedvarende over, at såkaldt ansvarsbevidste politikere kan vedtage sådanne uhyrligheder. Vi undrer os over, at kvægavlerne tillader dette forbandede dyrplageri. Parlamentsmedlemmer og journalister har forsøgt at få den danske landbrugskommissær i tale. Ingen kan finde hende. Vi ved hvor hun er. Hun har låst sig inde på lokum. Der sidder hun arrogant og tæller alle de penge, hun har tildelt sig selv i landsbrugsstøtte. Konen aner ikke, hvad hun skal gøre. Hun har aldrig prøvet at tage en politisk beslutning.
  Maj 2005 forlød det, at den tværpolitiske fraktion i EU-parlamentet ville samle underskrifter mod dyrplageriet for at tvinge den danske kommissær til at handle. De kan godt spare sig. Hun har alt for travlt med at tælle penge. Hun har ikke taget kommissærjobbet for at skulle lave noget.


  EU forsvarer myrderi af sæler
  Hvert forår bliver 325.000 sælunger myrdet på bestialsk vis på isen ved New Foundland i Canada. Mange af dem bliver slået bevidstløse med køller og derefter flået levende. På denne måde sparer de canadiske fangere patroner. Skindene bliver herefter solgt til pelsindustrien. Det er ren og skær mishandling af forsvarsløse dyr.
  EU-parlamentet havde indstillet til EU-kommissionen, at man skulle indføre et europæisk forbud mod import af sælskind fra Canada. Men i januar 2007 afviste Kommissionen forslaget. Afvisningen blev støttet af den danske Konservative justitsminister (Kavalergangen).
  Man kan kun undre sig. Kommissionens politikere støtter psykopatisk mishandling af dyr. I vores vildeste fantasi kan vi ikke komme på et eneste argument til forsvar for deres beslutning. Har de fået penge under bordet? Er der tale om den sædvanlige EU-korruption?
  Læs i øvrigt mere om emnet: Korruption


  ECHELON
  ECHELON er et verdensomspændende elektronisk overvågningssystem, der opfanger kommunikation fra fastnettelefoni, mobiltelefoni, fax-telefoni, e-mails og TV-billeder. Systemet blev påbegyndt i slutningen af 80´erne på initiativ af USA, England, Canada, Australien og New Zealand. Systemet er så hemmeligt, at alle lande og alle politikere nægter, at det eksisterer.
  I 90´erne henvendte ECHELON-landene sig til EU, fordi de ville have en samarbejdsaftale om overvågningen. De var bange for, at europæiske teleselskaber ville kryptere telekommunikation. I 1996 blev EU så tilsluttet ECHELON. Afgørelsen blev besluttet i yderste hemmelighed på ministerielt plan. Medlemslandenes parlamenter blev ikke hørt. Altså en udemokratisk beslutning. Danmark er nu med i ECHELON.
  Danske politikere benægter vedvarende, at ECHELON eksisterer. De har aldrig hørt om navnet ECHELON. Hvor dumme tror de, at vi er? Der er formentlig 6-7 elektroniske aflytningsstationer i Danmark. Eksempelvis ligger der en Echelon-station på Aflandshage på Amager og Skibsbylejren i Hjørring. Den danske befolkning bliver således konstant overvåget og aflyttet. Når du taler i telefon, sidder der måske en hemmelig spion med skæg og blå briller og lytter. Uuuha. Uuuha. Vi ryster af skræk.
  Politikerne lyver. EU træffer udemokratiske beslutninger. Myndighederne overvåger befolkningerne. Tak for kaffe.
  PS: USA bruger Echelon til industrispionage i deres eget favør.


  Lobbyisme
  Private firmaer og mange forskellige interesseorganisationer forsøger at påvirke de politiske beslutningsprocesser på alle planer i EU. De forsøger at få politikerne til at lovgive til deres fordel. Dét kaldes lobbyisme eller korridorvirksomhed.
  Firmaerne har ansat tusindvis af lobbyister i Bruxelles. Der er lavet regler for lobbyisme, og de fleste rigtige lobbyister er akkrediterede og registrerede. Se lister over lobbyister på websitet:

  eu-oplysningen.dk (tjenester>leksikon>L>lobbyisme>akkrediterede lobbyister) og lobbyisme.info

  Hvad foregår der egentlig i de mørke EU-korridorer? Udveksles der penge mellem politikerne og lobbyisterne? Får politikerne gratis ferierejser? Får de kassevis af vin og spiritus? Er der i virkeligheden tale om ren og skær organiseret svindel og korruption?


  Fiskefup
  EU har indført fiskekvoter over hele Europa. Fiskerne må kun fange bestemte mængder fisk i nærmere angivne perioder. Kun i Danmark overholdes reglerne - naturligvis. Politikerne har ansat en mindre hær af små emsige fiskebetjente. De sniger sig rundt på molerne og udspionerer fiskerne. I alle de andre lande blæser man højt og flot på kvoterne og fanger alle de fisk, man har lyst til. De ulovlige fisk sælges eksempelvis i Norge.
  Nu har åndsfyrsterne i EU indført et nyt princip. Man kan købe en gammel udslidt fiskekutter og overføre dens fiskekvote til et nyere skib. Det har medført, at der ligger gamle 'spøgelsesskibe' i havnene og ruster. Ak ja! Disse EU-generaler er geniale. Alt det tåbelige, der tænkes kan, bringes i brug. Intet er for dumt.
  I øvrigt overvåges fiskerne at satellitudstyr. På enhver lille fiskekutter er der installeret elektronisk udstyr, der kan fortælle EU-åndsfyrsterne, hvor båden befinder sig. Solkongen ser alt.


  Sprogvanvid
  Der er 23 officielle sprog i EU. Arbejdssprogene er engelsk og fransk. Den 15. juni 2005 blev gælisk tilføjet som officielt sprog. Det kom til at koste 26 millioner kr. ekstra i tolkebistand. Tolkningen ved møderne koster over 100 millioner kr. om året.
  Der er ansat tusindvis af tolke og oversættere. Alene i 2004 blev der ansat 1.500 nye tolke. Translatørkorpset består af 2.500 personer. De oversætter over to millioner sider tekst om året. Det koster 2,5 milliarder kr. pr. år. Man forventer en stigning i oversættelsesbyrden på fem pct. om året.
  Det er naturligvis det rene vanvid. Hvad bliver det næste officielle sprog? Kaudervælsk? Volapyk? Skraldespansk?


  Skibakken på Bornholm
  I 2005 kom et kærestepar på Bornholm ikke på skiferie. »Vi kan jo bare lave vores egen skibakke.....« - sagde manden i spøg. Herefter lavede han for sjov en ansøgning til EU om økonomisk støtte til skibakken.
  I 2006 fik kæresteparret sig et chock. Der kom et brev fra EU. Man havde bevilget 750.000 kr. til skibakken. Den glade modtager brugte herefter selv en lille million kroner til projektet. Præpareringsmaskine, skilift og snekanon blev indkøbt. Desuden 80 par ski og støvler til udlejning. Foreningen Skibakkens Venner blev dannet af 50 skientusiaster. »Kravene til projekterne har ikke været skrappe nok......« - udtalte fødevare- og landbrugsministeren fra Venstre. I 2011 fik Skibakkens Venner tilsagn fra EU om 200.000 kr. til en lift mellem skibakken mellem Gudhjem og Østerlars.
  EU-vanviddet er totalt.


  Afrikanske stammekrigere
  I 2001 fik en mand på den lille ø Birkholm i det sydfynske øhav en god idé. Han ville lave sit hus om til en højskole. Udenrigsministeriet forærede ham herefter 200.000 kr. fra EU-puljen »Udvikling til Landdistrikterne«.
  Højskolen har ingen elever. Derfor fik manden endnu en god idé i 2006. Han inviterede 22 afrikanske stammekrigere fra Tanzania til højskolen i 10 dage. EU-puljen finanserede festen med 366.000 kr.
  EU-vanviddet er totalt.


  Udvikling i landdistrikterne
  I perioden 2001-2006 udbetalte EU og det danske Fødevareministerium 727 millioner kr. til såkaldt udvikling i de danske landdistrikter. Fra 2007-2013 blev der til samme formål afsat yderligere 218 millioner kr.

 • En kulturhistoriker fra Lolland fik 270.000 kr. til at lave en sangbog - Syng i Vilden Sky - med 38 lokale viser. Bogen står i et eksemplar rundt omkring på 15 biblioteker.
 • På Ærø fik man 250.000 kr. til en international maskefestival.
 • I Lemvig fik man 58.000 kr. til at arrangere dans på Bovbjerg Fyr.
 • I Davinde Forsamlingshus fik man knap 43.000 kr. til at åbne en kulturcafé.
 • En landmand i Glud fik 117.000 kr. til et traktortræf.
 • Danmarks Traktormuseum i Eskildstrup fik 189.735 kr. til plancher.
 • KFUM-spejderne fik over to år 1.291.245 kr. til at hygge sig for. Et kursus til personlig udvikling for 100 spejdere i alderen 18-24 år kostede 510.245 kr. En sommerlejr blev finanseret med 781.000 kr. En bil til rekruttering af nye medlemmer blev indkøbt for 105.470 kr.
 • I 2001 fik det tidl. Borholms Amt 200.000 kr. til at etablere en kulturuge på øen. I september 2008 afholdt man et talentshow og fire pop-koncerter i Rønne, Almindingen, Gudhjem og på et gymnasium. EU og Fødevareministeriet spenderede 800.000 kr. på projektet.


  EU forbyder glødepæren
  I 2008 opstod der enighed i EU om helt at forbyde glødepæren ved udgangen af år 2012. Den danske klima- og energiminister (K) syntes, at det var en rigtig god beslutning. »De forbrugere, som lægger vægt på lyskvalitet, kan vælge halogenbaserede lyskilder i stedet for glødepæren« - udtalte hun.
  Vores gode gamle glødepære blev altså forbudt af EU. Vi har et bedre forslag. Forbyd tåberne og jubelidioterne.


  Kødklister
  Mandag den 8. februar 2010 vedtog et EU-ekspertudvalg, at man inden for det europæiske fællesskab må bruge enzymet thrombin til at sammenklistre affaldskød. Herefter må man sælge kødet som et helt produkt - eksempelvis koteletter og steg. På produktet skal der dog stå »sammensat kød«.
  Så fik svindelforetagendet vedtaget endnu en forbrugerskadelig svinestreg. Ren svindel. Jubelidioterne fester.


  Danmark godkender ulovlige madvarer
  Hvert år laver EU en liste over ulovlige fødevarer fra udlandet og fra EU-lande. Varerne må ikke sælges eller distribueres i EU. Årsagerne er mange. Det kan eksempelvis dreje sig om madvarer med ikke EU-godkendte tilsætningsstoffer. Men der er en smutvej. I Danmark kan man få lov at importere og sælge de ulovlige varer ved at betale et gebyr på ca. 6.100 kr. til Fødevarestyrelsen pr. varegruppe (kilde: Ekstra Bladet).


  EU kvæster dansk foreningsliv
  I september 2011 ville EU-kommissionen ikke længere acceptere momsfritagelse i dansk foreningsliv. I Danmark er foreninger fritaget for moms. Danmark risikerer en sag ved EU-Domstolen i den sag.


  Fisk på latin
  I 2012 vedtog EU-tåberne en helt ny form for idioti. Ifølge en ny EU-regel skal alle medlemslandenes fiskehandlere skilte med og kunne oplyse forbrugerne om fiskenes latinske navne. Den danske Fødevarestyrelse er tvunget til at implementere vanviddet. Der vanker bøder ved overtrædelse af reglen.
  Fiskehandlernes brancheforening har nu udstyret medlemmerne med lange lister over latinske nonsens-udtryk på fisk.


  EU-orkestre
  I perioden 2007-2011 brugte EU godt 80 millioner kr. på forskellige orkestre til underholdning i forskellige sammenhænge. EU´s eget kammerorkester kostede fem millioner kr. Det europæiske Chamber Orchestra of Europe kostede knap 12 millioner kr.

  Idioti  Ingen forkortelser i EU
  I 2012 udsendte EU´s centrale administrationsmyndighed en mail til alt EU-personale med en besked om, at det fra nu af er forbudt at bruge forkortelser om EU´s bygninger!!!! »I overensstemmelse med generalsekretæren er det fremover påkrævet at afholde sig fra al brug af akronymer og initialer for at betegne Europaparlamentets bygninger i officiel kommunikation og i dokumenter, da det er vigtigt at sikre synligheden af navnene på fædrene bag europæisk integration.« - stod der i den vanvittige mail.
  I 2012 skulle en korridor i en af EU-parlamentets bygninger navngives. Så satte man det helt store EU-apparat i gang. »The Baltic Way« blev foreslået. Herefter blev 76 EU-bureaukrater sat til at diskutere emnet. De kunne ikke blive enige. Herefter blev sagen sendt til »Working Group on Buildings, Transport and Green Parliament« under overvågning af EU-parlamentets præsident (kilde: Ekstra Bladet).
  Altiero Spinelli-bygningen. Pierre Pflimlin-bygningen. Hva´ ba´???


  EU-støtte til spansk tyrefægtning
  Hvert år støtter EU via landbrugsordninger spansk tyrefægtning med ca. 1 milliard Euro. Årligt dør 250.000 tyre i denne bizarre folkeforlystelse i Spanien. EU-parlamentet uddeler desuden fem millioner kr. årligt til opdræt af spanske tyrekalve. De stakkels dyr bliver efterfølgende brugt til kamptyre og pint til døde i et horribelt dyrplageri i tyrefægtningsarenaer i Sydspanien. Til stort morskab for syge mennesker.

  EU finanserer dyremishandling  EU-støtte til Somalia
  I perioden 2008-2013 sendte EU 4,4 milliarder kr. i U-landsbistand til det bundkorrupte afrikanske land Somalia. Omkring 70 pct. af pengene havner i lommen på korrupte politikere og embedsmænd. Som tak for pengene deltager de flittigt i planlægningen af gidseltagning og drab på søfolk fra skibe i farvandet ud for det afrikanske horn. Dermed supplerer de deres indtægt med millioner af kroner direkte fra bistandsgiverne.
  Terroristorganisationerne al-Qaida og al-Shabab holder til i landet med forgreninger langt ind i politi- og regeringskontorerne. Dermed finanserer EU et veritabelt terroristregime. I stedet for at invadere landet sender EU-tåberne endnu flere penge afsted. Ganske utroligt.
  Læs i øvrigt: Skatteyderbetalt U-landsbistand

  EU finanserer terrorisme  EU-støtte til fødevaredestruktion
  Stort set alle europæiske landmænd får økonomisk EU-bistand. Når fødevarerne er produceret med bistand, yder EU efterfølgende bistand til destruktion. Denne praksis gennemføres i udpræget grad inden for mælkeproduktion. Det rene skøre skingrende vanvid.


  EU-støtte til udflytning af danske arbejdspladser
  Danmark har nogle af de højeste produktionsomkostninger i verden. Det skyldes en kombination af verdens højeste lønninger, skatter og afgifter. Af samme grund udflyttes årligt tusindvis af danske arbejdspladser til især Polen, Letlan og Ungarn. Der kan man producere varerne til omkring to tredjedele af det danske niveau. Og EU yder økonomisk støtte til udflytning af arbejdspladserne. Eksempelvis flyttede Coloplast 600 danske arbejdspladser til Ungarn gennem en kortere årrække med en økonomisk støtte på 170 millioner kr. fra EU og den ungarske regering. Coloplast-direktøren fik desuden et ungarsk ridderkorps. I Danmark ansætter rådvilde politikere de arbejdsløse i den offentlige sektor og hæver skatter og afgifter. De finder aldrig frem til den nærliggende rigtige løsning på dette problem.


  Den europæiske dødsliste
  Torsdag den 4. august 2016 trådte den europæiske dødsliste i kraft. Ifølge denne skal 37 forskellige dyr og planter udryddes indenfor de to følgende år i samtlige EU-lande. Desuden er det ulovligt at købe og sælge arterne. »Vi bruger enorme beløb på at bekæmpe invasive arter i de enkelte lande. De ødelægger vores natur, og de truer vores økonomiske interesser.....« - udtalte den danske miljø- og fødevareminister i december 2015 (kilde: Ekstra Bladet). Ifølge Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning kaldes arterne invasive, fordi de ikke naturligt lever i Europa og ikke har gjort det siden sidste istid. Ud af de 37 dødsdømte arter lever de 12 i Danmark: vaskebjørn, skarveand, båndgrundling, kinesisk uldhåndskrabbe, signalkrebs, sumpbæver, gul kæmpekalla, muntjak, hellig ibis, carolina cabomba og sumpskilpadden terrapin. Nu skulle små uskyldige dyr jages og dræbes, mens tobenede invasive arter væltede ind over EU-grænserne for at lave terrorisme med ødelæggelse af vores infrastruktur og økonomiske interesser. De har heller ikke levet naturligt i Europa siden sidste istid. Hvad skal der ske med disse invasive arter??
  EU - Kommissionen  Fupkommission
  Europakommissionen er foretagendets politiske ledelse. Det daglige kontorarbejde varetages af 25.000 fastansatte funktionærer. Det hører hjemme i Bruxelles i Belgien. I 2014 bestod kommissionen af 27 kommissærer. Een fra fra hvert medlemsland. Kommissærerne fra de fattige medlemslande kan glæde sig. De bliver alle multimillionærer.
  Ifølge EU-traktaten må en kommissær ikke drive erhvervsmæssig virksomhed. Det er for at undgå korruption. Den danske Landbrugskommissær pr. 2004 ejer et stort gods på Fyn. Hun drev altså privat erhverv til den helt store guldmedalje. Hendes politiske kollegaer bestemte alligevel, at hun ikke driver erhvervsmæssig virksomhed. Dermed kunne hun få jobbet. I EU kan alt lade sig gøre. Hvidt er sort, og sort er hvidt.
  I 2008 havde Danmark to kommissærer:

 • Poul Nielson (A) (Kommissær for udvikling og humanitær bistand). Det er ham med øjenbrynene. Han kalder os »dumme«, fordi vi stemte nej til Euroen i år 2000. Han er klogere end hele den danske befolkning. Læs: Storhedsvanvid

 • Mariann Fischer Boel (V) (Landbrugskommissær og hestehulker). Hun ejer et stort gods på Fyn, og sidder derfor og tildeler sig selv 600.000 kr. om året i landbrugsstøtte. I perioden 2005-2008 scorede hun i alt ca. 2.025.000 kr. i støtte. Dette arrangement forsøgte hun ulovligt at hemmeligholde, før hun fik jobbet i 2004. I øvrigt var vores landbrugskommissær kendt for at hulke med heste og sidde på hænderne.
  Damen stoppede som kommissær ved udgangen af 2009. I de efterfølgende tre år modtog hun lavt beskattet EU-overgangsydelse på 900.000 kr. årligt. Sammen med folke- og ministerpension gav dette en årlig indkomst på ca. 1,2 million kr. Efter år 2013 scorer hun EU-pension, folke- og ministerpension svarende til et beløb på ca. 740.000 kr. årligt.

 • Den 1. januar 2010 tiltrådte Connie Hedegaard (K) som klimakommissær i EU.

 • I september 2014 blev Margrethe d. 3 (R) konkurrence-kommissær for fem år.


  Europa-huset og Miljøagenturet i København
  EU er i Danmark repræsenteret ved Europa-huset i Gothersgade og Miljøagenturet på Kgs. Nytorv i København. Her nyder 76 EU-embedsmænd livet i lange baner på skatteydernes regning. Den tårnhøje løn kommer fra det danske EU-bidrag på 20 milliarder kr. årligt (2012). Medarbejdernes familier nyder godt af den danske velfærd med eksempelvis gratis folkeskole til børnene og børnebidrag. Årslønnen ligger typisk mellem 320.000 - 520.000 kr. for assistenter og akademikere. Chefen for EU-kommissionens repræsentation i Europa-huset tjener knap to millioner kr. årligt. Hans pension som 63-årig udgør 70 pct. af den seneste grundløn. EU-skatten ligger mellem 8-45 pct.
  Ud over grundlønnen overøser EU dem med en lang række luksuriøse tillæg:

 • Rejsedagpenge til ud- og indlandsrejser. Hoteludgifter kompenseres med maksimalt 1.119 kr. pr. døgn. Madudgifter betales med 895 kr. pr. døgn.
 • Stedtillægget pr. måned udbetales ved at gange grundlønnen med 1,34.
 • Børnetillægget udgør 2.775 kr. pr. barn pr. måned indtil det 26 år. Tillæget er skattefrit.
 • Husstandstillægget udgør 1.268 kr. plus 2 pct. af grundlønnen pr. måned. Tillæget er skattefrit.
 • Børne-uddannelsestillægget udgør 679 kr. pr. måned for børn under fem år. I aldersgruppen 7-26 år udgør tillægget 1.880 kr. pr. måned. Tillæggene er skattefrie.
 • Flyttegodtgørelse udbetales til dækning af alle udgifter.
 • Bosættelsespenge udgør to måneders løn ved flytning fra Bruxelles til Danmark.
 • Familieforøgelse belønnes med 1.477 kr. pr. barn.
 • Alle embedsmænd pensioneres som 63-årige med 70 pct. af deres seneste grundløn.


  17 ugers skatteyderbetalt ferie
  Chefen for EU´s fælles udenrigs- og sikkerhedspolitik (EU´s udenrigsminister) hed i 2012 Catherine Ashton. Hun var populær blandt sine underordnede medarbejdere. Hun gav dem nemlig årligt 83 feriedage svarende til knap 17 ugers ferie. Med fuld løn. Herre Gud. Skatteyderne betaler.
  EU-Parlamentet  Tåbe-parlamentet
  Op til 1979 hed det EF-parlamentet. Medlemmerne (MEP´erne) blev valgt blandt politikere i medlemslandene. I Danmark gennemførte Folketinget denne opgave med intentionen om at skabe en politisk forbindelse mellem befolkningen og EU. Det lykkedes naturligvis ikke. Efter 1979 blev parlamentet omdøbt til EU-parlamentet. Og efterhånden blev forsamlingen en privatøkonomisk malkemaskine for sære opportunistiske badutspringere og fusentaster. Fra Italien, Frankrig og Tyskland ankom billige fotomodeller, pornoskuespillere, racerkørere, TV-værter, skumle erhvervsfolk og uduelige politikere. Unge brushoveder startede deres politiske karrierer i parlamentet. Således Gucci-Helle (S) og blak-out (S) i perioden 1999-2004. Afdankede politikere som gulvtæppe-Poul (K), uld-i-mund (S) og Bambi (K) anvendte stedet som magelig retræte og pensionsopsparing. Alt sammen på skatteydernes bekostning. Mare-Ritt (S) (fhv. EU-miljøkommissær) udtalte, at »EU-parlamentet ikke er et rigtigt parlament«. Det fik hun stor ballade for i EU. Men det er naturligvis sandt. Denne højtbetalte pjat-forsamling er bare en økonomisk gavebod for medlemmerne. Parlamentet koster årligt de europæiske skatteydere ca. 14 milliarder kr. (2015). Ca. 37 pct. af pengene går til personaleudgifter. Herunder 6.000 tjenestemænd i generalsekretariatet og diverse politiske grupperinger. I 2014 var der 766 MEP´ere. Heraf var 13 fra Danmark. Ca. 3,5 milliarder kr. svarende til 27 pct. af parlamentets budget går årligt til lønninger, rejser og kontorhold.
  EU-parlamentet kan intet bestemme. Tiden går med ævl, kævl og bizarre skænderier op og ned af stolper om ligegyldigheder. »De balrer bare højt af deres talepapir, og så rejser de hjem.....« - udtalte en dansk topembedsmand i november 2014 (kilde: Altinget). Derfor gider ingen i virkeligheden deltage i møderne. Af samme grund forærer man hvert medlem 2.280 kr. for at møde op. Man skriver sig på en liste ved indgangen, og går igen. Så klinger pengene i kassen. EU-kommissionen, Ministerrådet og landenes egne parlamenter bestemmer tingene. DF´s EU-parlamentsmedlem foreslog i 2011, at man nedlægger forsamlingen.


  Parlamentets flyttecirkus
  Politikerne kunne ikke blive enige om, hvor EU-parlamentet skulle ligge. Franskmændene mente, at det skulle placeres i Solkongens land. Tyskland mente, at det skulle ligge i Bonn eller Berlin. Derfor har man placeret parlamentet i to forskellige lande. Fire dage i hver måned året rundt, flyttes hele EU fra Bruxelles i Belgien til flodbyen Strasbourg i Frankrig. Alt materiale pakkes i 3.500 store flyttekasser i 7-10 store lastbiler og transporteres 450 km. på landevejen. Hver gang drejer det sig om 20-30 tons papirer. 766 politikere, embedsmænd, lobbyister og tolke flytter med. I alt ca. 4.000 mennesker. Dette vanvittige arrangement koster 1,5 milliard kr. om året. Alene udgiften til den store parlamentsbygning, som står gabende tom 90 pct. af året, koster skatteyderne omkring 100 millioner kr. årligt.
  I maj-juni 2006 opstod en folkeprotest mod svineriet på initiativ af en liberal svensk statsborger. Knap 1 million underskrifter blev på kort tid indsamlet via internettet (oneseat.dk). På et topmøde blev det udtalt, at EU-lederne ikke kunne tage sig af denne sag (læs: af frygt for den franske præsident - Solkongen). Den danske statsminister Fjogh udtalte: »Sådan er de faktiske forhold i jernindustrien«.
  Den 11. juli 2007 foreslog man, at der skulle indskrives en ordning angående EU-hovedkvarteret i den meget omtalte reformtraktat. Men dette blev forkastet ved afstemning af 370 parlamentarikere mod 280. Man ville end ikke diskutere forslaget. »Det skal fortsætte.......!« - udtalte franske politikere.
  I januar 2015 flyttede parlamentet igen til Strasbourg i en uge. På trods af, at der bare var arbejde til en enkelt dag. »I mine otte år i EU-parlamentet har jeg aldrig oplevet en tyndere dagsorden end den, vi skulle igennem i denne uge. Vi har ikke lavet noget i denne uge, som man ikke kunne have klaret på en enkelt dag i Bruxelles.....« - udtalte Christel Schaldemose (A) til medierne. »Det er fuldstændigt vanvittigt, at vi er i Strasbourg i denne uge.....« - udtalte Anders Vistisen fra Liberal Alliance.
  I 2017 var politico.eu kommet i besiddelse af et hemmeligstemplet dokument fra EU. Her kunne man læse om planer for den blot 24 år gamle parlamentsbygning i Bruxelles. »Administrationen anbefaler en genopbygning frem for en renovering.....« - kunne man eksempelvis læse. En renovering vil ifølge dokumentet koste omkring 223 millioner kr. En genopbygning vil koste omkring 3,2 milliarder kr. EU-pamperne ønskede sig nu nye fine bygninger med kontorer, parlamentssal, foredragssale, kantiner, fittness-centre, biblioteker, bederum, saunaer og swimming pools. Et greb i lommen. Skatteyderne betaler.

  Sådan er de faktiske forhold i verdens største svindelforetagende.  EU-gribbene i aktion
  Parlamentet uden indflydelse
  Hele EU-projektet er baseret på antidemokrati med maksimal indflydelse fra gamle tyske og franske mænd bragt sammen i en lukket klub. Det kan man naturligvis ikke gå ud og fortælle medlemslandenes befolkninger. Derfor oprettede man EU-parlamentet for at give foretagendet et demokratisk udseende. Her sidder knap 800 folkevalgte personer uden nogen som helst indflydelse. Lønnen og pensionen er bevidst kørt op i vanvittige højder for at få dem til at holde kæft. Og under alle omstændigheder har man gjort deres arbejde umuligt. Intet medlem må stille forslag til parlamentet uden at være medlem af en politisk gruppe på mindst 25 medlemmer fra mindst syv forskellige medlemslande. Eventuelle forslag skal desuden fremstilles i fuld enighed mellem gruppens medlemmer. EU-kommissionen kan efterfølgende forkaste forslag uden nogen som helst form for begrundelse.
  Et sådant parlament kunne ikke have været lavet bedre i Nordkorea eller det gamle Sovjetunionen. At nogle mennesker kan lovprise noget sådant pjat er naturligvis udelukkende baseret på naivitet, uvidenhed eller privatøkonomiske fordele.


  Parlamentsmedlemmer (MEP´ere)
  I EU-parlamentet sidder der tre slags mennesker:

 • Politikere, der skal belønnes med luksus, tårnhøj løn og fed pension for mange års tro tjeneste i hjemlandets politiske system. Dem er der flest af.
 • Afdankede politikere, som har dummet sig, gjort sig besværlige eller blevet uvenner med hjemlandets partifæller.
 • Politikere, som brænder for den europæiske idé. Dem er der ganske få af.

  Danmark har 13 medlemmer svarende til 1,7 pct. i Europa-parlamentet ud af i alt 766 medlemmer. Dermed er de overflødige pyntefigurer uden reel indflydelse. Deres eneste opgave er at få arrangementet til at lugte demokratisk. De laver absolut intet. Deltager måske i nogle få ugentlige møder. Man går ned til mødelokalet og skriver sig på en deltagerliste. Så kommer mødepengene til udbetaling. Efter en halv time lusker man væk fra mødet og tager flyet hjem for at tjekke sin dejlige bankkonto.
  Efter jobtiltrædelsen hører man aldrig mere fra parlamentsmedlemmerne. De lever en stille og fed luksustilværelse med millioner på kontoen. Mange danske politikere bruger parlamentet som retræte før pensionsalderen. Herved sparer de en formue sammen til pensionen på ganske få år. Mange står i kø for at blive forgyldt på skatteydernes regning.


  »Politisk forræderi«
  Politikerne i EU-parlamentet bliver valgt i medlemslandene. Dermed dannes en forsamling af mennesker med forskellig politisk observans. I parlamentet bliver man herefter medlem af en politisk gruppe på tværs af landegrænserne. Så dyrkes meninger og handlinger til fordel for egne politiske holdninger med nedrakning af dem derhjemme. Herved kan man forsøge at undergrave hjemlandets demokratisk valgte regering og give landet et dårligt rygte i udlandet. På den måde kan man i virkeligheden skade sit hjemland politisk, kulturelt og erhvervsmæssigt og dermed økonomisk mange år ud i fremtiden. Det kan man betegne som »politisk forrædderi« i forhold til sit hjemland. Det er ikke ulovligt men overordentlig usympatisk. Danske skatteydere betaler ikke parlamentsmedlemmerne en formue i løn og pension for at skade Danmark.

  I 2015 vandrede omkring 21.000 muslimer ind i Danmark for at blive forsørget. Dermed var Danmark blandt de ti EU-lande, der modtog flest flygtninge pr. indbygger i 2015. Og Danmark lå som nr. to i verden mht. flygtningerelaterede udgifter pr. indbygger. De havde hver i sær betalt mellem 30.000-60.000 kr. til forskellige menneskesmuglere for at rejse tusindvis af kilometer for at komme til det forjættede danske paradis med evig offentlig forsørgelse. En veritabel bombe under vores velfærdssystem. V-regeringen gennenførte derfor en lovgivning (smykkeloven) gående ud på at konfiskere deres værdier over 10.000 kr. for at kunne medfinansere udgifterne. Samme princip anvendes i Tyskland i Bayern og Baden-Württemberg og i Schweitz. Og samme princip gælder for etniske danskere på offentlig forsørgelse. Så påbegyndte EU-repræsentanterne fra Socialistisk Folkeperti og Det Radikale Venstre en tilsvining af Danmark med usande rygtedannelser og vandrehistorier og sammenligning med nazi-Tyskland. Forholdet blev kommenteret af udenrigsministeren (V) på TV i januar 2016. Kaospiloten fra Alternativet lod sig ligefrem interviewe til en amerikansk avis for at tilsvine Danmark. Historierne blev herefter taget op i flere aviser i eksempelvis England og USA. I Saudi-Arabien, hvor man halshugger tyveknægte og homoseksuelle og stener utro kvinder, bad man Danmark om at udvise mere kulturel forståelse!!! I januar 2016 måtte udenrigsministeren (V) forklare sig over for FN´s Menneskerettighedsråd og udvalget for borgerrettigheder i EU-parlamentet i Bruxelles. Nu skulle Danmark sættes i EU-skammekrogen. Vor herre bevares.

  Danmark er det land i verden næstefter Sverige, der betaler mest til flygtninge i forhold til antallet af indbyggere. Så politikere fra andre lande må nødvendigvis knytte spalten for ikke at udstille deres eget ynkelige hykleri. Og et »dårligt rygte« for Danmark på netop dette område er en overordentlig stor fordel for skatteyderne. Så holder bekvemmelighedsflygtningene sig forhåbentlig langt væk.


  Censur i parlamentet
  Når et medlem af EU-parlamentet indleverer et forslag, så bliver det gennemset af parlamentets formand, før det sættes til debat og afstemning i salen. Formanden »tilretter« herefter forslaget. På denne måde bliver uanstændige udtryk, »ulovlige« og upassende forslag samt kritiske bemærkninger om EU-samarbejdet bortcensureret. Altså ganske almindelig censur som i det gamle Sovjetunionen. Totalt skørt.


  Porno-censur på internettet
  I marts 2013 havde idioterne i EU-parlamentet lagt en resolution med 66 paragraffer frem til afstemning. Tre af paragrafferne handlede om at fjerne kønsstereotyper i EU. Eller sagt på en anden måde. Porno på internettet skulle gøres ulovligt. Censur på samme måde som i Kina, Nordkorea og muslimske lande. Det er ik´ løgn. Det er fan´me ikke løgn.
  Protester om porno-censuren væltede ind til parlamentarikerne. Derfor blev de tre punkter fjernet. Resulotionen blev herefter vedtaget. I øvrigt ville det være så let som at klø sig selv i nakken at omgå et sådant forbud på internettet. Men det er er EU-tåberne for dumme til at forstå.


  Parlamentsvalg 2009
  Søndag den 7. juni 2009 var der i Danmark folkeafstemning til EU-parlamentet. Afstemningen var lagt sammen med en afstemning om tronfølgerloven under Grundloven. Det var den tidligere statsminister Fjogh´s (V) påfund. Og hvorfor nu det?
  Alle politikere ved godt, at befolkningen skider EU en lang march. Hvis man nu lagde en afstemning om ligestilling i kongehuset sammen med EU-valget, så ville det trække flere vælgere til stemmeurnerne. Måske endda i borgerligt favør. Det var den snedige plan. VK-regeringen havde endda betalt et reklamefirma fem millioner kr. for en TV-kampagne om det royale emne. Ifølge reklamen skulle man stemme ja til den nye tronfølgerlov.


  Valgforbund
  Under et parlamentsvalg forener de forskellige partier sig i såkaldte valgforbund. Typisk danner de socialistiske og borgerlige partier hver deres forbund. Efter valget handler de med stemmerne. Det drejer sig nemlig om penge.
  Hvis et parti i et valgforbund ikke får stemmer nok til et EU-mandat, så sælger de deres vælgerstemmer til nogen i forbundet. Ved parlamentsvalget i 2009 fik Det Radikale Venstre ikke et eneste mandat. De solgte derfor deres stemmer for 100.000 kr. til Socialdemokraterne. Som vælger kan man således ikke regne med, at den afgivne stemme går til en bestemt politiker el. et bestemt politisk parti. Vælgerne bliver snydt.


  Løn og privilegier
  De 13 danske parlamentsmedlemmer lever som grever og baroner på skatteydernes regning. Hver måned året rundt koster hver parlamentariker knap 392.000 kr. svarende til ca. 4,7 millioner kr. årligt. Det dokumenterede Folkebevægelsens medlem af parlamentet i december 2016 ved at lægge sine lønningsforhold frem i offentligheden. »Pengene flyder nærmest frit til parlamentarikerne, og der er nærmest ingen kontrol med, hvordan de bliver brugt.....« - udtalte hun til medierne.
  Med jævne mellemrum opstår der ønske om indsigt og offentlighed i deres regnskaber. Derefter sker der ikke mere. Folk må ikke vide noget om alt svineriet. »Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal have så meget udbetalt, så jeg har mere på kontoen end statsministeren hver måned.....« - udtalte en DF-politiker i november 2014. Hver måned fik han 99.715 kr. i løn fra parlamentet efter skat. Nogle nøgletal for danske parlamentsmedlemmer nedenfor (2014):

  Grundløn pr. mnd.: 59.866 kr. (dansk beskatning) sv.t. 718.392 kr. pr. år.
  Blyantspenge: 32.250 kr. pr. mnd. (skattefri).
  Rejsepenge: ca. 40.000 kr. pr. måned (skattefri).
  Diætpenge: 2.274 kr. pr. dag under rejse (skattefri).
  Møder uden for EU: 1.135 kr. pr. dag.
  Sekretariatsgodtgørelse: 158.496 kr. pr. måned (løn til assistenter).
  Pension: 3,5 pct. af årslønnen stigende efter anciennitet. Efter 10 år giver det 250.000 kr. om året i pension resten af livet. Efter 20 år ca. 500.000 kr. årligt resten af livet.
  Fri rejse til parlamentsmøder og 2.280 kr. pr. møde.
  Fri rejse overalt i verden - maksimalt 39.000 kr. pr. mnd.
  Fri sygeforsikring.
  Tilskud på 2/3 af alle udgifter til medicin og behandling (inkl. viagra, hårfjernelse, brystforstørrelse, ansigtsbehandling og spa-ophold).
  Fri tyveriforsikring.
  Fri livsforsikring.
  Gratis sprogkurser.
  Gratis IT-kurser.
  Gratis briller, brilleglas og tandproteser (inkl. ægtefælle og børn).
  Gratis kur- og badeophold under/efter sygdom.

  Nogle af pengene går til egentlige udgifter. Men ved at spare på disse, kan politikerne få et stort overskud. Ved at købe billige rejser kan alene rejsepengene give et overskud på ca. 200.000 kr. om året. Junibevægelsens parlamentsmedlem har 25.000 kr. i overskud pr. måned.
  Nogle af politikerne bruger overskuddet til politisk arbejde eller lægger dem i partikassen. Andre stopper dem i lommen. Derfor ønsker de ikke tilgængelige offentlige regnskaber. Sådan lever platuglerne stille og fedt. Skatteyderne betaler festen. Danske EU-millionærer nedenfor:


  Danske parlamentsmedlemmer 2014
  A. Socialdemokratiet
  Christel Schaldemose
  Jeppe Kofod
  Ole Christensen
  C. Det Konservative Folkeparti
  Bendt Bentsen (bambi)
  F. Socialistisk Folkeparti
  Margrethe Auken
  Folkebevægelsen mod EU
  Rina Ronja Kari
  O. Dansk Folkeparti
  Anders Primdahl Vistisen
  Morten Messerschmidt
  Rikke Karlsson (løsgænger okt. 2014)
  Jørn Dohrmann
  R. Det Radikale Venstre
  Morten Helveg Petersen
  Jens Rohde
  V. Venstre
  Morten Løkkegaard (på afbud)
  Jens Rohde (udmeldt af V dec. 2015)  De hemmelige blyantspenge
  I de glade EU-dage i 1970´erne indførte man »godtgørelse for generelle omkostninger« til EU-parlamentarikerne. Midlerne skulle finansere »udgifter til sekretariat« i politikernes hjemlande. Og meget belejligt skulle man ikke dokumentere udgifterne over for EU. I 2015 var disse skattefri »blyantspenge« kommet op på over 32.000 kr. om måneden svarende til 384.000 kr. om året til hvert parlamentsmedlem. Det er en samlet udgift på ca. 25 millioner kr. for de 13 danske MEP´ere over en periode på fem år alene i blyantspenge. Og pengene kan bruges uden nogen som helst krav om dokumentation. Der føres absolut ingen EU-kontrol med midlerne. En sådan frihed bliver altid misbrugt.
  Ifølge EU´s »General Expe nditure Allowance« kan pengene også bruges på hotelophold og restaurationsbesøg i hjemlandene. Men der er ikke en udtømmende liste. Nogle af pengene går utvivlsomt til blyanter, frimærker, fotokopier og clips mv. Men lur os om ikke de fleste af pengene havner i lommerne på de glade MEP´ere. Og det skal naturligvis holdes hemmeligt. I november 2014 kontaktede Ekstra Bladet de 13 nyvalgte danske parlamentsmedlemmer angående dokumentation og bilag for brug af blyantspengene. Og 17 af dem krøb i totalt flyverskjul. »Vi følger bare reglerne.....!!« - skrev nogle af dem i e-mails efter hårdt pres fra journalisterne. I november 2015 forsøgte avisen sig igen. Folkebevægelsen mod EU, SF og to MEP´ere fra DF var villige til at lægge regnskaberne frem. Men resten af flokken krøb igen i flyverskjul med den sædvanlige kommentar »jeg følger reglerne.....«.


  Luksuspensionerne
  Gennem 20 år hemmeligholdt EU-parlamentet navnene på 1.100 EU-politikere, som var pensionsmedlemmer i en skattefri pensionsfond i Luxemborg. Fonden sikrer politikerne en livslang luksuspension på op til 700.000 kr. årligt med en skat på kun 11,8 pct. ud over de eventuelle hjemlige pensioner. Pensionerne er så store, at der i 2009 var opstået et trecifret millionunderskud i regnskabet. Med en EU-luksuspension samt en folketings- og ministerpension kan en dansk politiker hæve 1,1 million kr. efter skat årligt i pension resten af livet. Læs eksempelvis: Margrethe d. 3 (R)
  I alt 29 danske politikere nyder godt af den hemmelige fond. Deres navne blev i marts 2009 offentliggjort i Jyllands-Posten. Et par eksempler på livslang EU-pension inkl. folketingspension:

  EU-modstanderen Jens-Peter Bonde: 661.000 kr. pr. år.
  Pistol-Camre (DF): 550.717 kr. pr. år.
  Bertel Bims (V): 666.762 kr. pr. år.

  Hvorfor hemmeligholdt EU navnene på disse politikere? Fordi EU er et svindelcirkus. Pengesvineriet skal skjules for skatteyderne. Politikerne raaaaaager til sig, det bedste de har lært. Det trecifrede millionunderskud i fonden kommer skatteyderne også til at betale.


  Den nye fortælling om Europa
  Ved parlamentsvalget i 2009 blev en tidligere studievært på TV-avisen (DR) valgt ind i parlamentet for Venstre. Som privat kommunikationsrådgiver producerede han i 2006 Kanal 5´s største fiasko »Viva Las Vegas«. Herefter gav han sig til at skrive læserbreve. Eksempelvis »kvinders bryster må gerne være større« i BT. Alt dette pjat kvalificerede ham til en plads i pjat-parlamentet. Det gik naturligvis galt.
  Det lykkedes ham at tiltuske sig en loppetjans som næstformand i parlamentets kulturudvalg. Her sad han og hyggede sig i lang tid. Så fik han en utrolig idé. Nu skulle de 500 millioner EU-borgere oplyses om det fantastiske EU i en filosofisk og intellektuel fortælling. Fra hele EU samlede man nu 20 kulturpersonligheder, kunstnere og intellektuelle. Det tog dem herefter 10 måneder at forfatte et fem siders charter om EU. »Europa er en sindstilstand og langt mere end en gruppe nationalstater..... Europa er en sindstilstand, der deles af borgere på hele kontinentet.....« - kunne man læse i »Den nye fortælling om Europa«. De fem siders tekst kostede skatteyderne ca. 10 millioner kr. til løn, management, launch events og hyggemøder i Bruxelles, Warszawa og Milano i perioden 2013-2014. »Jeg mener, at det er dybt, dybt nødvendigt..... vi snakker om peanuts. Ti millioner kr. er jo ikke mange penge.....« - udtalte han til BT i oktober 2014. På det tidspunkt havde man smidt ham ud af parlamentet efter valget den 25. maj 2014.
  Alle klaskede sig på lårene af grin. »Absurd..... et klassisk eksempel på, at systemet ikke har respekt for skatteydernes penge..... man må erkende, at det er endt som en fiasko..... man kan ikke just kalde papiret for en triumf.....« - lød nogle få af de mange kommentarer. En dansk forfatter forlod simpelt hen projektet i flovhed over makværket.

  EU-idioti  Rejsefup
  En EU-parlamentariker foretager omkring 50 tur/retur flyrejser om året mellem København og Bruxelles. Hver tur giver 9.000 kr. i rejsegodtgørelse. Flybilletten koster ca. 5.000 kr. Resten af pengene er ren fortjeneste. Det giver en ekstraindtægt på ca. 200.000 kr. om året. Beløbet er skattefrit. Hokus pokus.
  I juli 2006 foreslog det Radikale parlamentsmedlem, at rejseregnskaberne skal offentliggøres. Nogle politikere bruger rejseoverskuddet til politisk arbejde. Andre stikker bare pengene i lommen. Og det skal kunne ses af skatteyderne. Men parlamentsmedlemmerne fra Venstre og Dansk Folkeparti var imod forslaget.
  Vi konkluderer hermed, at disse politikere stikker pengene i lommen. Velbekomme.


  Svindel med diæter
  Alle ved, at EU er et svindelforetagende. Kommissærerne og parlamentsmedlemmerne får tårnhøje skattefrie lønninger og pensioner. Alligevel fupper og bedrager de systemet for at berige sig. I 1996 blev svineriet optaget på »skjult kamera« af et engelsk kamerahold. I maj 2009 viste DR-TV atter en serie optagelser af fuskeriet.
  Når politikerne går til møde i EU-parlamentet, skriver de sig på en mødeliste udenfor salen. Dette udløser et skattefrit mødediæt på ca. 2.200 kr. Reglerne foreskriver, at man kun må hæve beløbet, når man deltager i et officielt møde i parlamentet indenfor EU-unionens område. Det britiske ITV havde en fredag i 1996 opstillet et kamera udenfor parlamentssalen. Hvad skete? Politikerne ankom og skrev sig på mødelisten og forlod herefter parlamentsbygningen. Uden at deltage i noget møde. Herefter skyndte de sig til lufthavnen for at komme hjem.
  En af diætsvindlerne kom fra Danmark. Han var parlamentsmedlem for Socialistisk Folkeparti i perioden 1984-1995. I 1996 kom han igen i parlamentet som erstatning for Lilli Gyldenkilde. Efter afsløringen forsøgte han ynkeligt og løgnagtigt at bortforklare sit fuskeri. Han skulle hjem til sin søns fødselsdag! Han havde været på arbejde siden kl. 07:00 om morgenen! Alle de andre gør det også!!
  Diætfuskeren blev Socialdemokrat og tabte senere sit mandat til Gucci-Helle. I dag fungerer han som EU-rådgiver for Socialdemokraterne. Han har altså stadig snablen nede i EU-kassen.
  I maj 2009 havde Danmarks Radio opstillet et kamera udenfor parlamentssalen. En strøm af politikere med kufferter i hånden skrev sig på mødelisten. Herefter forlod de straks bygningen. Et par af dem var danske politikere. De forsvarede efterfølgende fuskeriet på TV. De havde været tidligt oppe og arbejdet meget. Derfor mente de sig berettiget til at hæve pengene - stik imod reglerne.

  Der sidder tusindvis af højtbetalte EU-rotter og gemmer sig i træværket. Når de først er kommet ind, så får man dem aldrig ud igen. De fusker, fupper og fifler med skatteydernes penge. I EU er det helt legalt. Alle gør det.

  Plattenslagere  Hemmelige diæter i Danmark
  Før parlamentsvalget i 2009 udvidede man i dybeste hemmelighed diætordningen til også at gælde ved officielle møder i parlamentsmedlemmernes hjemlande. Det betyder, at EU-politikerne kan hæve 2.200 kr. i diætpenge ved deltagelse i et møde, mens de opholder sig i Danmark.
  Ordningen var så hemmelig, at flere af de danske medlemmer ikke kendte til dens eksistens, før medierne tog sagen op. Kun to socialdemokratiske nyvalgte medlemmer havde gjort brug af den. Naturligvis. De havde hver på 5-10 møder på Christiansborg scoret 11.000-22.000 kr. i hemmelige diætpenge.
  Tjah. Vanviddet trives i bedste velgående i EU. Nu vedtager man hemmelige ordninger. Og håber på, at befolkningerne intet opdager.


  Kokainmisbrug i EU
  Nu forstår vi bedre, hvorfor EU-parlamentarikerne kræver så høj en løn. De er narkomaner!!
  Den 17. juli 2005 skrev Ekstra Bladet, at den tyske TV-station SAT-1 i hemmelighed har undersøgt Parlamentets toiletsæder for kokain. Ud af 46 kemiske prøver var 41 positive for spor af kokain.
  Vi vidste det. Parlamentarikerne kommer ikke til møderne. De sidder på lokummerne og sniffer coke.


  Tyrefægtning
  I 2009 vedtog parlamentet at bevilge 4,5 milliarder kroner til spansk tyreopdrætning. En stor del af tyrene bruges til tyrefægtning. En psykopatisk spansk form for underholdning, hvor dyrene langsomt bliver pinet til døde. Parlamentet bevilger altså penge til dyremishandling.


  Tilskud til skirejser
  I januar 2010 blev det afsløret, at EU-parlamentet i februar 2010 inviterede 80 af de parlamentansattes børn i alderen 8-17 år på en uges skitur på det norditalienske skisportssted Spiazzi. Der blev bestilt trestjernet hotel med fuld forplejning. Gratis skiundervisning, skileje og liftkort. Parlamentet gav 3.500 kr. i tilskud pr. barn til den samlede udgift på ca. 7.000 kr.
  En ansat i parlamentet tjener ca. 600.000 kr. om året og betaler kun ca. 8 pct. i skat. Og så har de ikke råd til at betale for deres børns skiferier!!!!!


  EU-præsidenten er en karklud
  I 2009 fik EU en præsident. En totalt ligegyldig kransekagefigur fra Belgien, som blev udnævnt bag lukkede døre af slipseklædte mappemænd under behørig indtagelse af skatteyderbetalt kaviar og champagne. Manden hedder Herman Van Rompuy. Det er ikke løgn. Det lyder som en sygdom.
  I marts 2010 blev det for meget for et britisk medlem af EU-parlamentet. Henvendt til Van Rompuy udtalte han, at »du er en lejemorder af europæisk demokrati med en karisma som en fugtig karklud og en fremtoning som en andenrangs bankfuldmægtig...... som kommer fra et ikke-land......«
  Efterfølgende måtte briten stille til skideballe hos den polske parlamentspræsident. Han bad ham give en undskyldning til Rompuy og det belgiske folk. Det ville han ikke. Han undskyldte i stedet over for alverdens bankfuldmægtige over sammenligningen med Rompuy. Sagen endte med en bøde til briten på 22.000 kr.
  Sandheden er ilde hørt.


  Skatteyderbetalt journalistik
  Europas befolkninger gider ikke høre om svindelforetagendet EU. Derfor beskæftiger pressen sig naturligvis ikke med emnet. Det er spild af tid og tryksværte. Men det irriterer nogle EU-fæhoveder så meget, at man nu har foreslået skatteyderbetalt EU-journalistik.
  ET af de danske parlamentsmedlemmer fra Venstre udtalte i juli 2010 til Media Watch:

  »Mit udgangspunkt er, at markedet ikke dækker EU godt nok. Medierne mangler penge, og prioriterer ikke stoffet, derfor er andre nødt til at gøre det. EU-støtte er ikke ideelt, men det er desværre nødvendigt.......«

  Og det skal man høre fra en liberal politiker. Godt nok en ukendt EU-pladdernakke. Men alligevel. I øvrigt pjækker vedkommende fra parlamentets afstemningsdage i 25 pct. af tilfældene.


  EU betaler medicin og Viagra
  De 736 medlemmer af EU-parlamentet får helt eller delvist refunderet medicinske udgifter af EU. I 2010 var disse udgifter budgetteret til 27 millioner kr. Medlemmerne kan bare slå op i parlamentets »Guide til Refusion af Medicinske Udgifter«. Så kan de vælge ud på listen over gratis fornøjelser. De fleste udgifter bliver refunderet med 100 pct. Skatteyderne betaler.
  Behandling for enhver form for afhængighed bliver betalt. Ludomani, alkoholisme, rygning, kokain-, hash- og morfinmisbrug. Man kan også få kroppen optimeret med hårfjerning, fedtsugning, brystreduktion og lymfedrænage på skatteydernes regning. Parterapi kan kombineres med termiske kure og spabade. Og koner, kærester, elskerinder og børn følger med i prisen.
  EU refunderer udgifterne til de mandlige medlemmers forbrug af Viagra. Det er ikke løgn. Og hvorfor nu det? Der er to grunde. Et overjende flertal af medlemmerne er halvgamle impotente mænd med tykke maver. De yngre mandlige medlemmer har problemer med potensen, fordi de har et overforbrug af alkohol. De har for lidt at lave. Derfor sidder de og bæller Belgisk øl.
  EURO  EURO - fælles fupvaluta
  Formålet med den fælles møntfod EURO er at skabe valutastabilitet. Den 1. januar 2002 blev EURO´en indført i 12 medlemslande. Pr. 2014 havde 18 ud af 27 medlemslande indført EURO´en. Den er ikke et stykke krøllet papir værd. EURO-landene har næsten alle oplevet prisstigninger på 15-20 pct. umiddelbart efter indførelsen. Som konsekvens er en del af folkekulturen forsvundet i Italien. Almindelige mennesker har ikke længere råd til at gå på restaurant og spise. Under den globale finanskrise i 2009-2011 gik flere EURO-lande bankerot. Eksempelvis Grækenland og Irland. I 2011 viste beregninger, at EURO-lande i de foregående år havde haft en vækst i det private erhvervsliv på 0,1 pct. Væksten var på 2,7 pct. i lande uden for EURO´en. Disse uhyrlige konsekvenser vil EU-jubelidioterne ikke tale om.
  I øvrigt er europas svindelstater meget interesserede i at indføre EURO´en. Og hvorfor nu det? Fordi EURO´ens værdi er EU-støttet. Man kan svindle og bedrage med landets finanser, så meget man vil. Det får ingen konsekvanser for valutaens værdi. EU hælder bare nogle flere penge i hullet.

  I marts 2007 viste en meningsmåling fra den britiske tænketank »Open Europe«, at 49 pct. af befolkningen i alle EURO-lande ønsker deres gamle valuta tilbage. Kun 47 pct. ønskede at beholde EURO´en.

  Betingelsen for at være med i valutasamarbejdet er, at statsunderskuddet ligger under 3 pct. af bruttonationalproduktet. Hvis et land bryder reglen, vanker der store bøder. I 2005/2006 viste det sig, at Frankrig og Tyskland ikke kunne overholde betingelserne. Og gæt engang. Reglerne blev ændret, så disse to stakkels lande ikke skulle betale bøder. Så kan EU-idiotiet ikke blive større.

  Et flertal på 53,2 procent af den danske befolkning stemte heldigvis »nej« til disse franske fup-penge ved afstemningen den 28. september 2000. Dermed står Danmark uden for det økonomiske EU-samarbejde. I den forbindelse gik »håndtasken« fra Det Radikale Venstre smågrædende rundt blandt de andre EU-politikere og undskyldte den danske befolknings opførsel!!! EU-kommissær Poul Nielson kaldte os »dumme«. Det ikke løgn.
  Se listen over lande, som lider under EURO´en nedenfor:


  EURO - lande
  Belgien
  Finland
  Grækenland
  Holland
  Irland
  Italien
  Luxembourg
  Portugal
  Spanien
  Tyskland
  Østrig
  Cypern
  Malta
  Slovenien
  Slovakiet
  Frankrig
  Estland
  Letland
  PIIGS-lande
  »Pigs« er det engelske ord for »svin«. I 2010 blev de fem Eurolande Portugal, Irland, Italien, Grækenland og Spanien samlet under betegnelsen PIIGS. Og hvorfor nu det? Fordi disse inkompetente lande i realiteten gik bankerot i 2010-2011. Det medførte en ændring af Lissabon-traktaten i december 2010 med en paragraf om socialhjælp til fattige medlemslande. De andre ansvarlige EU-lande skulle nu betale deres fest.
  I november 2010 gik Irland bankerot. I juli 2011 gik Grækenland bankerot. På samme tidspunkt truede en bankerot i Italien på grund af et statsunderskud på 13.680 milliarder kr. Nu ville italienerne også have socialhjælp fra EU. Investorer begyndte at sælge ud af deres sydeuropæiske værdipapirer. Bankfolk begyndte at tvivle på EURO´en som en levedygtig valuta. Men EU- og EURO-jubelidioterne hørte man intet til. De gemte sig.


  Hjælpepakke til EURO-zonen
  Den 9. maj 2010 mødtes EU´s finansministre til krisemøde i Bruxelles foranlediget af Grækenlands bankerot og truende problemer med økonomien i Portugal og Spanien. Man enedes om at oprette et økonomisk sikkerhedsnet for svage EURO-lande i form af garanti for billige lån på et totalbeløb på 750 milliarder EURO (5.582 milliarder kr.). 500 milliarder af disse kommer fra EU-landene. 250 milliarder fra Den Internationale Valutafond. Ud af dette gigantiske beløb stiller Danmark garanti for op mod 67 milliarder kr. På trods af, at vi ikke er med i EURO-samarbejdet. Danske skatteydere kautionerer altså for statsgæld i korrupte EU-lande.
  Det måtte komme. EU har indlemmet flere fattige lande med korrupte og inkompetente statsledere. Disse lande vil altid hænge med røven i vandskorpen. Nu kommer regningen til os andre. Vær så god at betale ved kasse eet.


  Straf til EURO-lande for regelbrud
  Ved at indføre EURO forpligter et EU-land sig til at overholde nogle økonomiske regler. Et underskud på statsfinanserne må højest beløbe sig til 3 pct. af BNP, og statsgælden må højest anddrage 60 pct. af BNP.
  I 2010 fremkom et forslag om intens overvågning af alle 27 medlemsstaters økonomi. Ved brud på reglerne skulle et land kunne fratages sin EU-støtte. VK-regeringen var i juni 2010 indstillet på at støtte forslaget. Den danske finanslov skal i så fald sendes til gennemsyn i EU. Der er bare et problem. Danmark stemte nej til EUROEN. Vi står udenfor det formelle økonomiske samarbejde. Det vil formentlig være grundlovsstridigt at lade EU blande sig i finansloven.

  I 2009 kunne 21 medlemslande ikke overholde betingelserne for at være med i Euro-samarbejdet. Irland havde et underskud på 14,4 pct. af BNP. Grækenland havde et underskud på 13,6 pct. I gennemsnit havde EU-landene et underskud på 6,8 pct. af BNP i 2009. I 2008 var underskuddet på 2 pct. I 2007 og 2006 var tallet 1 pct.
  Flg. seks lande havde et underskud under 3 pct. i 2009: Danmark, Finland, Sverige, Tyskland, Estland og Luxembourg. Ifølge de nye regler om straf skulle de 21 andre medlemslande altså fratages deres EU-støtte i 2009. Det bliver spændende. Rigtigt spændende.


  EURO i frit fald
  Danske politikere har været så dumme at »binde« Kronen til Euroen. I 2010 var værdien faldet så meget, at danskere på ferie i udlandet måtte betale ca. otte milliarder kr. mere for varerne.


  Nej til EURO
  I efteråret 2010 gik sandheden om den europæiske fupvaluta langsomt op for nogle af de politiske ungdomsorganisationer i Danmark. Venstres Ungdom (VU) vedtog på deres årsmøde i september på Nørresundby Gymnasium med stort flertal et nej til EUROEN. »Vi kan ikke være i en økonomisk situation, hvor vi kan risikere, at det er grækere, italienere, og spaniere, der skal stå i spidsen for vores valuta.....« - udtalte VU-formanden til Ekstra Bladet. Konservativ Ungdom (KU) gav udtryk for en lignende holdning.
  Rambøll Analyse Danmark lavede i september 2010 en undersøgelse for JyllandsPosten som viste, at 48,4 pct. var imod Euro´en mens 45 pct. var for. I 2012 viste en undersøgelse foretaget af TNS Gallup for Berlingske, at kun 22 pct. af den danske befolkning ville stemme ja til Euro´en.
  Der var ingen kommentarer fra jubeleuropæerne!!


  Spanien genindfører Pesetas
  I Spanien indførte man EURO´en i 2002. Herefter gik det naturligvis galt. I 2010 var landet ved at gå bankerot på grund af EURO-samarbejdet. Derfor genindførte befolkningen Pesetas ved siden af EURO i den lille nordspanske by Mugardos i begyndelsen af 2011. Og initiativet var en stor succes lige fra start. Folk kom langvejs fra, og købte varer med deres gamle Pesetas. Naturligvis.


  Tyskland siger nej til EURO´en
  I september 2011 lavede Marshall Fund en rundspørge blandt den tyske befolkning. Det viste sig, at EURO´en kun havde tilslutning blandt 48 pct. Tyskerne var trætte af at forsørge de fattige EU-lande. Eksempelvis Grækenland.
  Bananrepublikken Tyrkiet  Tyrkiet
  I oktober 2005 indledte EU-fjolserne forhandlinger med Tyrkiet om EU-medlemsskab. Tyrkiet er et uciviliseret, korrupt og udemokratisk land. At indlemme 80 millioner muslimer i EU vil være det rene vanvittige selvmord. Der bliver naturligvis aldrig tale om et fuldgyldigt tyrkisk EU-medlemsskab. Der er utallige grunde hertil:

 • I 1951 var der 19 millioner muslimer i Tyrkiet. I dag er der ca. 80 millioner. Hvis befolkningstilvæksten fortsætter med samme hastighed, så vil der i år 2057 være omkring 250 millioner tyrkiske muslimer. I løbet af de kommende år vil Tyrkiet blive det befolkningsmæssige største land i vores del af verden. Et EU-medlemsskab vil medføre en vanvittig muslimsk indvandring af velfærdsjagtende tyrkere ind i de civiliserede EU-lande med ødelæggelse af velfærden. I 2017 havde omkring 11.000 tyrkere taget ophold i Danmark.

 • Tyrkiet er muslimsk. Europa er kristent. Tyrkerne betragter europæerne som vantro. Ifølge Koranen (2:192-193 og 9:5) »skal muslimer dræbe og slagte de vantro, hvor end de finder dem«. Tyrkerne forfulgte og terroriserede kristne mennesker i 1876, 1896 og 1908. I årene 1914-1916 begik muslimske tyrkere massemord på 1,5 million kristne armenere i Armenien og 500.000 kristne armenere bosat i Tyrkiet. I Tyrkiet kan man komme i fængsel for at kritisere dette folkedrab.

 • I 1923 forsøgte Kemal Atatürk at gøre Tyrkiet uafhængigt af Koranens lovreligion og dermed demokratisk. Det ønskede tyrkerne tilsyneladende ikke. I årene 1961, 1971, 1980, 1997 og 2016 forsøgte man sig forgæves med militærkup. I 1954 blev Recep Erdogan født ved Sortehavskysten som søn af en kystvagt. Efter at have brugt sin barndom på at sælge lemonade og sesamboller på gaden i Istanbul gik han på muslimsk grundskole. Det kvalificerede ham til at blive borgmester i byen i 1994. I 1998 røg han fire år i fængsel for at have opfordret til religiøst had. I 2001 stiftede han sammen med Abdullah Gül partiet AKP. I 2003 blev han valgt til landets premierminister. Og i 2014 blev han efter en folkeafstemning valgt som præsident. Nu skulle Tyrkiet ledes efter muslimske retningslinjer.
  Som landets præsident påstod Erdogan at have fået en grad i ledelse fra Marmara Universitet. Men man kunne ikke finde nogen optegnelser om hans tid på universitetet. På et tidspunkt blev han derfor opfordret til at fremvise sit eksamensdiplom. Det ville han ikke. Efter nogen tid fremviste han et eksamensbevis fra 1981. Men universitetet blev først indviet og åbnet i 1982. Og diplomets skrifttyper fandtes ikke på dette tidlige tidspunkt. Præsident Erdogan var altså fuld af løgn. Desuden begyndte han nu at rage til sig fra den tyrkiske statskasse. I 2017 skulle han være i besiddelse af en milliardformue og tre store paladser i landet. Eksempelvis ejer han »Det Hvide Palads« i Ankara bygget for fire milliarder kr. med 1.100 værelser.
  Desuden havde man nu opbygget et forsvarsbudget på årligt 132 milliarder kr. med et militær med 12 måneders værnepligt og en stående forsvarsstyrke på 360.000 soldater og 40.000 civile forsvarsmedarbejdere. Dermed er Tyrkiet det tredjestørste NATO-medlemsland.

 • Under valgkampen i 2003 til premierministerposten udtalte Racep Erdogan: »Tyrkiets moskeer er vores kaserner. Og vi har 40 millioner soldater......« I 2015 udtalte han til nyhedsbureauet Dogan, at »der er allerede eksempler i verden. Man kan se det, hvis man kigger på Hitlers Tyskland.....« - på et spørgsmål om den udøvende magt kan fungere samtidig med den tyrkiske stats struktur. Den tyrkiske præsident beundrer altså nazisterne.

 • I 2004 forsøgte den tyrkiske regering at gennemføre en lov, hvorved utroskab mellem ægtefæller skulle medføre fængselstraf. Over 70 pct. af den voksne tyrkiske befolkning ville havne i fængsel.

 • Tyrkiets premierminister Racep Tayyip Erdogan kommenterede ifølge Jyllands-Posten de 12 avistegninger af profeten Muhammed. I januar 2006 skulle han have udtalt: »de er et uacceptabelt angreb på muslimers åndelige værdier, og at eksemplet viser, at ytringsfriheden bør begrænses......«

 • I juni 2006 stod Tyrkiet og Spanien for formandsskabet i dialogkomiteen »Alliancen af Civilisationer« under FN. I den anledning udtalte tyrkiets premierminister Racep Tayyip Erdogan til Jyllands-Posten: »Ytringsfriheden bør ikke være ubegrænset. Der må være nogle undtagelser og nogle grænser. De grænser skal defineres, så det ikke kan tillades at fornærme personer med en anden trosretning......«

 • Tyrkisk TV har bandlyst tegneserien Peter Plys fordi Grisling medvirker. Muslimer betragter grisen som et urent dyr.

 • Kurderne i Tyrkiet kræver selvstændighed. I årevis har det tyrkiske militær derfor forfulgt og terroriseret det kurdiske mindretal. Det har bragt Det Kurdiske Arbejderparti (PKK) på EU´s terrorliste. Den kurdiske TV-station ROJ-TV har base i København. Udsendelserne kan ses på satellit-TV i Tyrkiet og 77 andre lande. I 2006 forlod Racep Erdogan et pressemøde på Christiansborg i vrede over, at ROJ-TV var til stede. I juni 2006 skrev 56 tyrkisk-kurdisk borgmestre til den danske statsminister (V) og opfordrede ham til ikke at lukke for den kurdiske TV-station. Den tyrkiske regering svarede igen med at retsforfølge dem og true med 10 års fængsel!! En klar overtrædelse af menneskerettighederne og knægtelse af ytringsfriheden.

 • Cypern har været græsk område siden arkæiske græske bosættere ankom til øen i det 11-12 århundrede før Kristus. Efter åbning af Suez-kanalen i 1869, blev Cypern en Britisk koloni i perioden 1878-1960. Herefter blev øen en selvstændig græsk republik. I 1974 invaderede Tyrkiet så øen og gjorde en tredjedel af grækerne til flygtninge i deres eget land. Den nordlige del af området inklusive en del af byen Nicosia er stadig besat. Den 1. maj 2004 blev det ubesatte Cypern medlem af EU.
  Det muslimske Tyrkiet har altså besat et andet europæisk land. De nægter at forlade området. Dette er naturligvis helt uforeneligt med et EU-medlemsskab. Se et billede af grænsen i Nicosia nedenfor. De tre huller i væggen er tyrkiske skydeskår. Der kan muslimerne stå og skyde på grækerne. Hvis Allah og profeten befaler.

 • I juli 2007 lavede Rambøll en meningsmåling for Jyllands-Posten om den danske befolknings holdning til Tyrkiets optagelse i EU. Det viste sig, at 55,7 pct. er imod et tyrkisk medlemsskab.

 • Søndag den 22. juli 2007 var der valg i Tyrkiet. Det muslimsk dominerede regeringsparti AKP med Recep Tayyip Erdogan i spidsen vandt valget med godt 47 pct. af stemmerne. De vil formentlig omdanne Tyrkiet til en fundamentalistisk sharia-stat som Iran. Derved reduceres muligheden for optagelse i EU yderligere.

 • I Tyrkiet kidnapper man bare en kvinde, hvis man imod hendes vilje ønsker at gifte sig med hende. Tyrkisk politi gør intet ved den slags sager. De får nemlig »penge under bordet«. Allah er stor og Muhammed er hans profet.

 • I juni 2012 var tre danske unge mænd på en uges badeferie ved Mamaris i Tyrkiet. På vej til diskotek Arena blev en af dem stukket i venstre skulder med en kniv af en lokal tyrker. Såret krævede lægebehandling. Efterfølgende henvendte de sig forgæves på flere hospitaler. Alle steder ville hospitalspersonalet have 1.000 Euro i betaling på trods af gyldig forsikring. Derfor kontaktede de tre mænd det lokale politi. De kørte den sårede til et hospital. Men pludselig begyndte betjentene at råbe og skrige af den sårede, som nu lå med drop i armen. Han fik flere knytnæveslag i hovedet. Herefter hev de ham op af sengen, og kørte op i bjergene uden for byen. Her blev han gennembanket.
  Da de tre venner ankom til den lokale politistation for at afgive forklaring, sad den tyrkiske knivstikker og drak te og grinede med betjentene. Derfor turde de ikke udpege ham som gerningsmanden. De blev tilbageholdt på stedet i syv timer, og fik først lov at gå efter at have betalt 300 kr. til betjentene. Resten af ferien måtte de tilbringe på hotelværelset af angst for at blive forfulgt af de tyrkiske myndigheder (kilde: Ekstra Bladet).

 • I 2013 ville den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan indføre skærpede islamiske regler i Tyrkiet. Folk måtte ikke kysse hinanden offentligt. Alkohol måtte ikke serveres udendørs og i øvrigt kun mellem kl. 06-22. Indtagelse af en enkelt øl var ensbetydende med alkoholisme.
  Den tyrkiske befolkning reagerede naturligvis med demonstrationer mod vanviddet. På Taksimpladsen samledes tusindvis af mennesker gennem adskillige dage i juni 2013. Regeringen kvitterede med vandkanoner, peberspray og politibrutalitet. Flere tusinde mennesker blev skadet og tre mistede livet. Erdogan kaldte dem terrorister. Lørdag den 22. juni 2013 blandede et par danske EU-politikere sig i løjerne. De blev spulet væk. Læs: Den heilende skrårem

 • Den 5. februar 2013 begik en ukendt mand et drabsforsøg ved at affyre et skud mod Lars Hedegaard (formand for Trykkefrihedsselskabet) på Frederiksberg. Attentatet mislykkedes. Den 25. april 2014 anholdt og varetægtsfængslede man den formodede 27-årige gerningsmand med et falsk pas i Tyrkiet. De danske myndigheder begærede ham udleveret til retsforfølgelse i Danmark. I oktober 2014 afslørede et familiemedlem til gerningsmanden, at han i al hemmelighed var blevet løsladt fra det tyrkiske fængsel. Formentlig i en udveksling med 49 tyrkiske fanger hos IS (Islamisk Stat) og 100 IS-medlemmer fængslet i Tyrkiet.
  Den tyrkiske ambassadør i Danmark kunne ikke redegøre for sagen over for Justitsministeriet. Og man kunne ikke få yderligere oplysninger fra den tyrkiske stat. Naturligvis ikke. Tyrkiet havde nu meldt sig ud af internationale udleveringsaftaler. Landet er bundkorrupt og uciviliseret. Den slags hører ikke hjemme i EU og heller ikke i NATO.

 • Lørdag den 10. oktober 2015 var tusindvis af mennesker på gaden i Tyrkiets hovedstad Ankara i en fredsmarch arrangeret af det pro-kurdiske parti HDP (Folkets Demokratiske Parti). Tæt på hovedbanegården sprang to kraftige bomber, hvorved 97 mennesker mistede livet. Ingen tog officielt ansvar for attentatet. Og det var der naturligvis en god grund til. Regeringens forbrydere med præsident Erdogan i spidsen stod formentlig bag myrderierne.

 • Den 31. marts 2016 ville den tyske komiker Jan Böhmermann lave lidt sjov med tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdogan. På TV-kanalen ZDF oplæste han et digt i programmet »Neo Magazine Royale«:

  »Dum som snot, fej og hæmmet, sådan er præsident Erdogan
  Hans pik stinker slemt af döner, selv en svineprut lugter bedre
  Han er manden, der tager gummimaske på og slår piger
  Han kan bedst lide at kneppe geder og undertrykke mindretal
  træde på kurdere og tæske kristne, mens han ser børneporno
  Og selv om aftenen går han ikke i seng, men sutter den af på 100 får
  Ja, Erdogan er fuldt og helt en præsident med en lille pik
  Og alle tyrkere går og fløjter, at det dumme svin har skrumpenosser
  Fra Ankara til Istanbul ved enhver, at manden er bøsse
  Pervers, fuld af lus og zoofil, Recep Fritzl Priklopil
  Hans hoved er lige så tomt som hans testikler,
  han er stjernen til alle gruppesex-fester
  Indtil hans pik gør ondt når han pisser,
  han er Recep Erdogan den tyrkiske præsident«


  Alle grinede - inklusive den tyrkiske befolkning. Men Erdogan blev så fornærmet, at han ringede Angela Merkel op og klynkede over satiren. Han forlangte en officiel undskyldning fra Tyskland og en retsforfølgelse af komikeren. Det afviste domstolene med henvisning til ytringsfriheden. Herefter anlagde Erdogan en privat injuriesag ved en tysk somstol mod komikeren. Domstolen forbød herefter denne at gentage visse dele af digtet i offentlig sammenhæng.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvorfor er sandheden altid ilde hørt?

 • Fredag og lørdag aften og nat den 15-16. juli 2016 forsøgte islamiske kræfter i tyrkisk militær at begå et statskup mod den siddende halv-demokratisk valgte Erdogan-AKP-regering. Kupforsøget mislykkedes. Omkring 360 personer mistede livet. Erdogan arresterede herefter 2.839 militærfolk og fyrede 2.745 dommere og 8.000 politifolk. I de følgende uger fyrede eller suspenderede han 21.000 lærere på statslige og private læreanstalter. I juli 2016 var 60.000 offentligt ansatte blevet fyret. Omkring 9.000 mennesker var blevet anholdt. Og 18.000 var tilbageholdt på ubestemt tid. Desuden var 1.000 skoler og 150 nyhedsmedier blevet lukket. »Vores land stræber efter de højeste standarder for demokrati, som vi hele tiden forsøger at fremme.....« - udtalte tyrkiets ambassadør i Danmark til Politiken. Desuden ville Erdogan ikke udelukke genindførelse af dødsstraf. I årene 1961, 1971, 1980 og 1997 forsøgte militæret sig forgæves med lignende statskup. Men de tyrkiske militære chefer er ikke dygtige nok. Man skal kunne både læse og skrive for at gennemføre sådanne projekter.

 • Efter det mislykkede militærkup i 2016 stak tingene helt af i hovedet på præsident Erdogan. Nu ville han indføre et muslimsk diktatur i Tyrket ved en folkeafstemning søndag den 16. april 2017. Omkring tre millioner tyrkere var i 2017 flygtet fra Tyrkiet til forskellige EU-lande. Disse mennesker med stemmeberettigelse ønskede han nu at påvirke for at vinde valget. Tyrkiske ministre blev derfor beordret til Holland, Tyskland og Danmark for at holde valgkamp. Den omgang vanvid ønskede man naturligvis ikke. Tyrkiske politikere må holde valgkamp i deges eget land eller holde sine statsborgere hjemme. På trods af offentligt indrejseforbud forsøgte eksempelvis den tyrkiske familieminister at tiltvinge sig adgang til Holland og Tyskland. I Holland blev hun tilbageholdt. I Tyskland blev hun opdaget og standset af politiet og efterfølgende smidt ud på røv og albuer. Efterfølgende beskyldte Erdogan gentagne gange i medierne Holland, Tyskland og EU for at være »facister og nazister«. »Hun benytter sig lige præcis af nazi-metoder..... når vi kalder dem nazister, så bliver de utilpasse.....« - udtalte han om mutter Merkel. Desuden truede han med at oversvømme EU med muslimske flygtninge. Og han oprettede en »stikker-linje« med et telefonnummer direkte til et regeringskontor i Istanbul for indberetning af udenlandske tyrkere med anti-Erdogan holdninger.
  Søndag den 16. april 2017 fik Erdogan flertal på 51,4 pct. for sin fremtidige politik i Tyrkiet. Blandt Danmarks 11.300 stemmeberettigede tyrkere stemte 60 pct. ja til Erdogan. Herefter er Tyrkiet et muslimsk diktatur. Erdogan forbliver præsident til år 2029. Han kan afsætte det tyrkiske parlament og fyre alle ministre. Han kan fyre og ansætte dommere og embedsmænd efter forgodtbefindende. Dermed besidder han alene den lovgivende, dømmende og udøvende magt. Og det er naturligvis en kæmpe fordel for Europa. EU optager kun demokratiske lande som medlemmer. Tyrkiet bliver som en diktaturstat ikke optaget i EU de næste 30-40 år.

 • I september 2017 tog mutter Merkel under valgkampen i Tyskland sig endelig sammen. Hun afviste nu totalt et tyrkisk EU-medlemsskab. Umiddelbart efterfølgende turde EU-komissionens formand Claude Juncker derfor udelukke et tyrkisk EU-medlemsskab inden for en overskuelig fremtid. Og så turde danske politikere heldigvis indtage samme holdning. Læs: Tyrkiet aldrig med i EU

  Tillykke til EU - Tyrkiet er ude
  Græsk-tyrkisk grænse i Nicosia, 2006.

  Græsk-tyrkisk grænse i Nicosia, Cypern
  Medlemslande  EU - Medlemslande
  26 lande med et samlet befolkningsantal på 433 millioner har efter mere eller mindre demokratiske procedurer indmeldt sig i svindelforetagendet EU. Politikerne taler i svulstige vendinger om »et genforenet Europa« og »det fantastiske europæiske projekt«. Den franske Solkonge (Chirac) talte om »det store europæiske eventyr«. I juni 2016 meldte England sig ud af foretagendet med et flertal på 52 pct.

  De EU-liderlige politikere jagter et tåget fatamorgana. En tåbelig drømmeverden. De flyver forvildede rundt i den blå luft i feberfantasier uden kontakt med virkeligheden. Det er ikke gået op for dem, at befolkningerne har fået nok af dette svindelcirkus. Europa bliver aldrig genforenet. Landene og befolkningerne er for forskellige. Det ved enhver fladpandet idiot. Tag en smuttur til Rumænien og sammenlign med Sverige!!

  De østeuropæiske lande har nu indmeldt sig i en ny socialistisk klub efter at være sluppet ud af det russiske socialistiske helvede. Der er een eneste grund til dette. De vil forsørges. De vil ind i det forjættede land, hvor det flyder med penge og socialhjælp. Ved optagelsen af de 10 nye lande i 2004 var der ingen grænser for deres krav om bistandshjælp. Polen med 40 millioner potentielle bistandsklienter truede med at forlade forhandlingerne, hvis vi ikke diskede op med flere skatteyderpenge. Og det gjorde vi så med statsminister Fjogh (V) i spidsen.
  EU-landene kan deles op i A-lande og B-lande afhængigt af krav om bistandshjælp. A-landene forsørger de fattige B-lande.


  EU - medlemslande
  A-lande
  (vinderlande)
  B-lande
  (taberlande)
  Tyskland
  Østrig
  Sverige
  Holland
  Luxemborg
  Danmark
  Finland
  Frankrig
  Grækenland
  Belgien
  Portugal
  Spanien
  Italien
  Irland
  Malta
  Cypern
  Tjekkiet
  Letland
  Ungarn
  Slovakiet
  Litauen
  Estland
  Polen
  Slovenien
  Rumænien
  Bulgarien  Lille naive Danmark
  Det vælter ud med totalt tåbelige retsakter og regler fra EU-hovedkvarteret i Bruxelles. Nogle af reglerne er så skøre, at ingen mennesker forstår dem (bortset fra franskmænd og håndtasken fra Det Radikale Venstre). Af samme grund skider medlemslandene højt og flot på paragrafferne - undtagen Danmark.
  I lille Dannevang sidder de sædvanlige tyndbenede embedsmænd og politikere og fortolker EU-reglerne til mindste komma. Nidkært vogter de over selv den særeste paragraf. Enhver tåbelighed bliver overimplementeret i dansk lovgivning. Og eventuelle lovbrydere bliver straffet. Jo, jo. Kom ikke her. I dumnaive lille Danmark går vi altid foran med et godt eksempel for at dele endnu flere penge ud til andre lande. Imens nyder de livet i resten af Europa. Og får sig et godt grin. Læs nedenfor.


  Island fortrød EU-ansøgning
  I 2009 røg det islandske samfund økonomisk helt på røven efter et totalt vanvittigt overforbrug for lånte penge. Bankerne lukkede med en hær af plattenslagere flygtende ud af bagindgangen. Offentligt ansatte kunne ikke få lønnen udbetalt. Statskassen var simpelt hen tom. Politikere og befolkning havde i mange år vænnet sig til et luksusliv med ubetalte store huse, firehjulstrækkere og islandske heste. Landet var konkurs. England og eksempelvis Danmark måtte frivilligt donere og udlåne penge for at give dem mad på bordet. Og skyndsomst sendte islændingene en ansøgning om medlemsskab til EU. Nu ville de have bistandshjælp for at kunne fortsætte tilværelsen på 1´ste klasse.
  I 2015 var islændingene hjulpet på benene. De nægtede herefter at tilbagebetale enhver skygge af den økonomiske hjælp givet til dem under krisen. Og i marts 2015 trak de ansøgningen om EU-medlemsskab tilbage. I EU hersker der nemlig skrappe økonomiske vilkår for medlemsskab. Desuden skal EU-kontingentet betales. Den slags er ikke noget for uansvarlige øboere med hjemmestrikkede tophuer. Indtil det går galt næste gang!!

  Vor herre bevares  Velfærdsturisme
  I august 2010 lavede Danmarks Statistik en undersøgelse for JyllandsPosten. Den viste, at antallet af rumænere, polakker og litauere på dagpenge i Danmark blev femdoblet til 575 i perioden 2007-2009. I perioden 2009-2012 steg antallet af EU-borgere på danske dagpenge med 59 pct. til i alt 12.000 personer i 2013. Og hvorfor nu det? Fordi højeste danske dagpengesats på 17.658 kr. pr. mnd. er 10 gange højere end satsen i de østeuropæiske lande. I samme periode blev antallet af østeuropæere på kontanthjælp 16-doblet fra 75 til 1.243 personer. Efter blot ti ugers arbejde i Danmark er man berettiget til kontanthjælp. Det havde 7.000 EU-borgere fundet ud af i 2012. Heraf havde 1.000 opholdt sig i landet i mindre end et år. En kontanthjælp i Danmark er større end en gennemsnitlig fuldtidsløn i Polen. Undersøgelsen bekymrede ikke danske politikere et sekund. Alt var i den skønneste orden.
  Torsdag den 18. juli 2013 afsagde EU-domstolen dom, hvorved studerende fra andre EU-lande med arbejde i Danmark kan hæve SU (statens uddannelsesstøtte). Ekstra Bladet gjorde herefter politikerne opmærksomme på den tikkende bombe under det danske velfærdssystem. Eksempelvis kan alle EU-borgere hæve børnecheck i Danmark efter syv timers arbejde i landet. EU-borgere kan frit rejse ind i Danmark og hæve en lang række velfærdsydelser efter et kortvarigt arbejde. En veritabel bombe under velfærdssystemet. Eksempler:

 • Børnecheck
 • Særligt børnetilskud
 • Ældrecheck
 • Førtidspension
 • Begravelseshjælp
 • Medicintilskud
 • Tilskud til tandlæge
 • Transport-tilskud til sygehusbehandling
 • Sygedagpenge
 • Læge- og sygehusbehandling
 • Revalideringsydelse
 • Barselsdagpenge
 • Tilskud til børnepasning
 • Tilskud til fysioterapi
 • Boligsikribng
 • Tilskud til flytning
 • Tilskud til fleksjob
 • SU
 • Kontanthjælp (efter syv års ophold)

  Efter Ekstra Bladets afsløringer i juli 2013 hørte man intet fra de danske jubel-europæere. De var på sommerferie. Eller også gemte de sig. Det er nemlig ikke rart for en politiker at tage fejl. »Jeg deler Marianne Jelveds vrede over, at nej-siden fører en uvederhæftig kampagne ved at bilde befolkningen ind, at det danske velfærdssystem er truet.....« - udtalte Fjogh (V) den 19. september 2000 i Berlingske. I sommervarmen i 2013 fik begge politikere uret. Man hørte intet fra dem. Og heller intet fra statsminister Gucci Helle (A). Hun planlagde nemlig en toppost i EU ved et nederlag i det kommende planlagte folketingsvalg i 2015. Læs: Velfærdsturisme og Danske velfærdsydelser til alle EU-borgere

  Danmark bliver socialkontor for hele Europa  Tjekkiets præsident stjal kuglepen
  I 2011 var Tjekkiets præsident Vaclav Klaus på statsbesøg i Chile. På et pressemøde sad den fine herre ved et bord mens værtslandets præsident holdt tale. Vaclav fik øje på en fin kuglepen med et logo og specielle lapissten fra Chile foran sig. Den studerede han i nogle sekunder, mens han rullede den rundt med fingrene. Herefter forsvandt den ned under bordet. Til sidst havnede den i hans venstre lomme. Det hele blev filmet for snurrende TV-kameraer.
  »Alt jeg har at sige, er, at det ikke er en pen, men bare en skrivestift..... folk gør det hele tiden..... de beholder notesblokke og kuglepenne fra sådanne begivenheder......« - udtalte Vaclav Klaus, da han efterfølgende blev konfronteret med tyveriet.
  Se tyveriet på You Tube: Præsident stjæler kuglepen


  Østeuropæiske psykopatbander
  På et tidspunkt besluttede man sig for at indlemme de fattigste østeuropæiske lande i EU. I disse lande har kriminelle bander lige så stor magt som politikerne. Korrupte udemokratiske regimer skulle nu være medlem af klubben, hvor det flyder med mælk og honning. Og østeuropæerne og sigøjnerne klappede i hænderne. Nu skulle de forsørges. Nu kunne de bare rejse ind i de forjættede lande i vest. Nu kunne de eksportere deres primitive kriminalitet til den civiliserede naive del af Europa. Og sådan blev det.
  Efter få år gik det naturligvis galt. I Danmark væltede østeuropæiske kriminelle psykopater ind over grænsen. Vi blev forsvarsløse vidner til en veritabel kriminel invasion. Vi oplevede en eksplosion i indbrud, hjemmerøverier, meneskehandel og prostitution. Vanvittige voldtægter. Voldsomme røverier af pengetransporter og banker. Væbnede røverier og tyveri fra forretningsdrivende. Udspekuleret Dankortsvindel. Plattenslageri og tiggeri på gader og stræder. Og de kriminelle har ingen respekt for vores retssystem. Dansk politi gider nemlig ikke efterforske hovedparten af sagerne. Hvis de undtagelsesvist skulle blive sigtet og dømt, så bliver de ifølge reglerne løsladt efter afsoning af 7/12 af straffen. Oftest efter måneder eller ganske få år. Røverne gider ikke engang at maskere sig. I danske fængsler er der nemlig luksuriøse forhold med god mad, varme, bordtennis og lommepenge. Et 37-timers fængselsarbejde giver 1.100 kr. om måneden svarende til en gennemsnitsløn i Rumænien. Det er alt i alt bedre end et gennemsnitligt liv i hjemlandet. En østeuropæer kan forsørge hele familien i hjemlandet ved at sidde i spjældet i Danmark. De befinder sig nu i et europæisk tag-selv-bord. På Sjælør Station syd for København ankommer dagligt hele busfulde af disse mennesker. Nogle af dem drager herefter på tyvetogt i byens villakvarterer på stjålne cykler. Tyvekosterne afleveres til herboende bagmænd, som sælger varerne videre til hælerne. Laptops, mobiltelefoner, fladskærme, tablets mv. Efter en uges arbejde tager tyvene bussen tilbage med penge på lommen.

  I april 2011 udtalte formanden for det norske politiforbund til den estiske avis Posteem, at 80 pct. af alle forbrydelser i Skandinavien begås af kriminelle personer fra EU-medlemslandene Estland, Letland og Litauen. I Litauen har man sat kriminaliteten i system med de to dominerende mafia-netværk Kamuoliniai og Agurkiniai (Agurkas). I 2011 udsendte Nordsjællands Politi et internt ugebrev med en advarsel til områdets 700 betjente med ordlyden »at der er kommet efterretninger frem, som godtgør at dansk politi har været meget naive med hensyn til deres tilgang til østkriminelle. De er formentlig meget bedre organiseret end vi hidtil har troet. Det betyder, at alle østeuropæere hovedsageligt fra Rumænien, Bulgarien og Ungarn som udgangspunkt skal antages for at være platugler og svindlere og langt hovedparten af dem, der træffes i DK er her med kriminalitet for øje. Lavpraktisk betyder det, at at vi i antræffelsestilfælde skal være meget mere mistroiske og som udgangspunkt anholde dem, således at vi kan få deres troværdighed afprøvet.....«.
  Nogle ganske få eksempler nedenfor i en kort årrække:

 • Onsdag den 25. februar 2015 slog dansk politi med 400 betjente til mod 62 adresser på Sjælland i operation »Hvepsebo«. I otte måneder forud havde man efterforsket en bande på omkring 300 personer bestående af østeuropæere, en dansk advokat og en dansk revisor. Nu anholdt man 95 personer på mistanke om menneskehandel og økonomisk kriminalitet på mellem 13 og 54 millioner kr. På en adresse i Korsør anholdt man 11 beskidte rumænere. Betjentene måtte holde sig for næsen. I huset var der et ubeskriveligt svineri og en stank af rådden mad, afføring og urin.

 • Den 4. september 2014 gik tre rumænske mænd på hhv. 32, 46 og 57 år rundt og samlede flasker på græsplænen ved Copenhagen Business School, Solbjerg Plads på Frederiksberg. Her sad flere CBS-studerende og hyggede sig i det gode vejr. En af østeuropæerne kunne ikke styre sig. Han befamlede to tilfældige danske piger. »I like your pussy.....« - kunne han meddele en af pigerne. Kl. 03:40 om natten indfangede de tre rumænere en 20-årig udvekslingsstudent fra Irland. Hun blev herefter gruppevoldtaget i mørket. En medarbejder fra CBS opdagede forehavendet. Han tilbageholdt den 57-årige. De to andre blev anholdt og varetægtsfængslet senere samme dag. De tre forbrydere blev hver idømt tre års fængsel og herefter udvist af Danmark for bestandigt.

 • I 2014 sad en rumænsk mand i Nyborg Statsfængsel som straf for at have begået 24 indbrud i Danmark. Ved at arbejde i fængslet tjente han 4.500 kr. pr. måned. Ud af disse penge sendte han hver måned 2.000 kr. hjem til sin mor i Rumænien. Og han var overordentlig godt tilfreds med at opholde sig i et dansk fængsel. »Det er meget anderledes end fængslerne i mit land. Her er det ligesom et femstjernet hotel. De giver os penge, og der er meget gode forhold. Det er faktisk en fornøjelse at sidde i fængsel her i Danmark..... tag til Danmark og begå kriminalitet« - udtalte han til TV2-programmet »Station 2«.

 • Fredag den 9. august 2013 fik Christianshavnerne nok af de østeuropæiske plattenslagere. Omkring 20 mænd mødte op ved herberget Fedtekælderen og uddelte tæsk til de tilstedeværende romaer. En af dem røg en tur i baljen (så fik han et gratis bad).

 • I en boligforening på Vodroffsvej på Frederiksberg i København stod affaldscontainerne i 2013 tilgængelige fra offentlig vej. Det kunne østeuropæerne ikke modstå. En mand på en damecykel mødte dagligt op og afmærkede interessante containere. Herefter ankom grupper på 2-3 østeuropæere op til syv gange dagligt og tømte indholdet ud på pladsen foran legende børn. De åd madrester som rotter. Hev i nogle tilfælde skraldeposer ud af hænderne på folk. Afslutningsvis efterlod de en veritabel svinesti. Beboerne var magtesløse (kilde: Ekstra Bladet).

 • Sigøjnere ankom i sommeren 2013 til Københavnsområdet i busser til centrale områder. Efter en hurtig omklædning til nusset og fattigt tøj optrådte nogle af dem som tiggere. Det giver op til 1.000 kr. om dagen. Andre forsøgte sig som lommetyve i busser, storcentre, gader samt Strøget. Desuden holdt de postbiler og andre transporter under opsyn for at stjæle pakker fra ladet.

 • I sommeren 2013 ankom en mindre hær af »døvstumme« østeuropæere til Danmark. De udgav sig for at være indsamlere fra »Handicap International«. Folk blev bedt om at nedskrive navn, postnummer, by og størrelsen af et doneret beløb. Indsamlerne var ikke døvstumme. Det hele var svindel.

 • I perioden efterår 2012 til 4. marts 2013 ankom 40-70 serbiske asylansøgere (sigøjnere) om ugen til Center Sandholm i Nordsjælland. Deres ophold var åbenbart grundløs, hvorfor man gav afslag på asyl. Herefter ansøgte 700 af dem om humanitær opholdstilladelse for at forlænge opholdet. På det tidspunkt var sigøjnerne den største asylgruppe på centret. Og hvorfor nu det?
  Fordi man gav dem både kost- og lommepenge. En veritabel formue for den slags folk. Rejs til Danmark og få penge uden at røre en finger. Et rent slaraffenland. Den 4. marts 2013 ændrede og skærpede Udlændingestyrelsen reglerne for udlevering af skatteydernes penge. Nu blev de sat på en madordning i stedet for penge. I april 2013 ankom der ikke en eneste sigøjner til centret!!!
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

 • Fredag den 30. december 2011 brød to bulgarske mænd ind i et hus på Nordfrontvej i Herlev ved København. De bagbandt og kneblede den 81-årige kræftsyge kvindelige husejer med hendes eget tøj. Rullede hende ind i en dyne og et sengetæppe. Herefter stjal de hendes smykker og Dankort. De tvang hende til at udlevere pin-koden. Rundt omkring i København hævede de 13.000 kr. på kortet. Dagen efter fandt datteren sin mor liggende død i huset.
  Tirsdag den 10. januar 2012 anholdt politiet fire bulgarere på Frederiksberg. To piger på hhv. 14 og 19 år blev løsladt efter afhøring. To brødre på hhv. 20 og 22 år blev anholdt og sigtet for røveri og rovmord. De havde i en længere periode arbejdet som rengøringsassistenter. Den ene havde boet på en vej tæt på gerningsstedet. De nægtede sig skyldige.

 • Fredag den 4. november 2011 anholdt Københavns Politi to rumænske mænd på hhv. 21 og 43 år for at have udgivet sig for at være politibetjente. De blev varetægtsfængslet i 17 dage.

 • Mandag den 24. oktober 2011 anholdt politiet tre rumænske mænd på Axeltorv i København netop som de var i færd med at hæve 22.000 kr. på et kreditkort. Det havde de stjålet fra en turist. De blev sigtet for seks trick-tyverier, hvor de formentlig havde udgivet sig for at være politibetjente.

 • Torsdag den 20. oktober 2011 blev fire litauiske mænd i alderen 20-42 år anholdt i Risskov ved Aarhus og sigtet for tyveri af cykler for 20.000 kr. En person hevde set dem luske rundt i kvarteret med to cykler. Politiet blev tilkaldt. De jagtede de fire tyve under en vild biljagt.

 • Lørdag den 8. oktober 2011 anholdt politiet to rumænere og sigtede dem for tyveri af 675 kg. messing og kobber fra Frederiksberg Kirkegård. De skulle have stjålet metalhegn, låger og kæder. Tingene var herefter i to omgange solgt til en skrothandler i Nordsjælland. Han fattede dog mistanke og politianmeldte dem. Da de anden gang ankom med stjålent metal, stod politiet parat.

 • I perioden september-oktober 2011 var der 15-20 bizarre tricktyverier på Strøget i København. Turister var blevet opsøgt og kropsvisiteret af falske betjente. Deres penge var herefter blevet stjålet.
  Fredag den 7. oktober 2011 anholdt politiet to polakker. De fremviste et falsk politiskilt til en mand på Strøget. De ville undersøge ham for narko. Men manden var politimand i civil. Så faldt hammeren. Polakkerne blev anholdt. Over for dommeren i Dommervagten lød undskyldningen, at de bare havde været »fulde«. Det troede han på. Han løslod dem!!!!!

 • Tirsdag den 13. september 2011 rullede en 25-årig handicappet litauer rundt i en hjemmelavet rullestol i Bilka i Tilst ved Aarhus. Personalet blev mistænksomme. De tilkaldte politiet. Det viste sig, at rullestolens ryglæn og sæde var indrettet med hemmelige rum. De indeholdt for 3.350 kr. stjålne strømper, jakker og andre småting. Manden blev anholdt og senere udvist.

 • I august 2011 tog politiet to litauiske mænd på fersk gerning under et indbrud i et hus i Fensmark. Da de flygtede over et hegn, brækkede en af tyvene begge arme. De blev begge anholdt. Den ene tyv måtte efterfølgende have hjælp til at tørre sig i rø...!!!

 • I august 2011 blev en 44-årig rumænsk mand fængslet og sigtet for Dankortsvindel efter fem år på flugt. Fem rumænere var i forvejen blevet straffet for medvirken til svindel med hæveautomaterne.

 • I august 2011 blev to rumænske mænd idømt 30 dages fængsel og udvisning af Danmark ved Viborg Byret for at have stjålet 350 kg. kobberkabel fra Danish Crown i Skive.

 • Mandag aften den 18. juli 2011 blev tre kroatere anholdt af politiet, mens de var ved at læsse stjålne kobberkabler fra en container over i deres bil på genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg.

 • Natten til søndag den 17. juli 2011 kl. 04:00 gik en 25-årig kvinde hjem fra en fest på Refshaleøen på Amager i København. Pludselig blev hun antastet af en mand. Han trak hende ind i et buskads, og forsøgte at voldtage hende. Nogle andre festdeltagere kom hende til undsætning. Herefter forsvandt manden. Han blev senere anholdt af en hundepatrulje. Det viste sig at være en 30-årig litauer.

 • Den 10. juli 2011 blev Østjyllands Politi af nogle vidner gjort opmærksom på mystisk adfærd hos tre mænd. De blev herefter anholdt for at være i besiddelse af 13 stjålne cykler. De var tilsyneladende østeuropæere.

 • Tirsdag aften den 7. juli 2011 brød en mand ind i huset til en 79-årig kvinde på Tønnesvej på Amager. Han slog hende i hovedet, bandt hende med gaffatape og truede hende til at udlevere koden til sit Dankort. Herefter forsvandt han sporløst. Han er engelsktalende, ca. 180 cm. høj, mørklødet og østeuropæisk af udseende.

 • Den 7. juli 2011 stormede politiet en lejlighed i Helsingør. Den var fuld af tyvekoster. Otte rumænere blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør.

 • Den 5. juli 2011 kom to mænd ind på Statoil-tanken på Roskildevej i Albertslund ved København. Med skruetrækkere truede de den unge kvindelige ekspedient til at ringe efter chefen. Da han ankom til stedet, blev han snittet i halsen med en skruetrækker og tvunget til at udlevere dagens omsætning. Mændene stak af i en bil med rumænske nummerplader.

 • I juni 2011 blev to serbiske mænd idømt tre års fængsel og efterfølgende udvisning af landet for den 18. februar 2011 at have røvet guldsmed Klarlund på Vesterbrogade i København. Efter at have stjålet smykker og ure for 4,7 millioner kr. flygtede de i en bil. Under en biljagt med politiet i hælene blev en cyklist påkørt.

 • Den 1. juli 2011 blev Golden Sham på Nørrebrogade i København røvet af tre østeuropæiske mænd. De stak af med ti kg. smykker.

 • Den 23. juni 2011 blev Dubai Jewellery på Nørrebrogade i København røvet af fire østeuropæiske mænd. I en Mercedes stak de af med ti kg. guldsmykker.

 • Onsdag den 22. juni 2011 anholdt politiet en 36-årig litauer i et hus på Herlufsholmvej i Vanløse i København for gennem en uge at have holdt en 19-årig litauisk kvinde som sexslave i kælderen. Hun blev tvunget til prostitution. Via internettet havde kvinden kontaktet Europol. Dansk politi blev herefter informeret. Manden blev varetægtsfængslet og sigtet for menneskehandel. Huset ejes i øvrigt af et pakistansk ægtepar.

 • Tirsdag den 21. juni 2011 blev en rumænsk kvinde anholdt i en skobutik i Slotsarkaderne i Hillerød for forsøg på at stjæle sko. Hun gav politiet falsk identitet. Hun fik en dom for tyveri samt udvisning af Danmark.

 • Mandag den 20. juni 2011 blev en 23-årig bulgarsk kvinde anholdt for et lommetyveri i Kvickly i Algade i Roskilde. Hun blev varetægtsfængslet i 30 dage.

 • Mandag den 20. juni 2011 blev en rumænsk 32-årig butikstyv anholdt af politiet i Magasin i København. Han havde stjålet parfume for 10.700 kr.

 • Søndag den 19. juni 2011 blev en 42-årig rumæner set indsamle cykler i Guldsmedegade i København. Politiet blev tilkaldt. I et skur havde han placeret flere stjålne cykler og forskelligt EDB-udstyr. Han blev varetægtsfængslet i 10 dage.

 • På festivallen Copenhell i juni 2011 i København fik nogle tilskuere øje på en 20-årig rumænsk kvinde med mange mobiltelefoner på sig. De kontaktede politiet. De fandt 26 mobiltelefoner i hendes taske. Formentlig tyvekoster. Hun blev varetægtsfængslet i 10 dage.

 • Lørdag den 18. juni 2011 anholdt politiet to rumænske tricktyve ved Christiansborg i København. Politihundene måtte i aktion med bid ved anholdelsen. En japansk turist var et par timer forinden blevet antastet af rumænerne. De påstod at være civilklædte politifolk. Nu ville de have pinkoden til hans betalingskort. Men den hoppede japaneren ikke på. Han fotograferede dem og kontaktede politiet.

 • Den 11. juni 2011 blev en 14-årig rumænsk dreng anholdt og sigtet for fem gaderøverier i København begået i perioden 6-9 juli 2011.

 • I maj 2011 idømte Frederiksberg Byret en 23-årig bulgarsk mand to år og seks måmeders ubetinget fængsel for at have opsat skimmingsudstyr på hæveautomater i København i foråret og efteråret 2010. Derved havde han afluret folks personlige data. Pinkoder og kortnumre var blevet sendt videre til kriminelle i udlandet. De havde i 130 tilfælde hævet penge på udenlandske hæveautomater svarende til 170.000 kr.

 • Tirsdag den 17. maj 2011 anholdt Nordsjællands Politi fem østeuropæiske mænd i Nordsjælland. De blev sigtet for at have stjålet 320 meter strømkabler i Høvelte. Det bizarre tyveri medførte store forsinkelser i S-togstrafikken.

 • I maj 2011 afholdt SKAT og Syd- og Sønderjyllands Politi en såkaldt udrejsekontrol ved den dansk-tyske grænse. En litauisk mand blev taget med to ATV motorcykler, en havetraktor, to cykler, to motorsave og to højtryksrensere i varevognen. Tre rumænere blev taget med tyvekoster fra et indbrud i Vojens. To litauiske mænd havde fem stjålne cykler i bilen. To litauere havde falske forsikringspapirer på en varevogn indregistreret i England. Desuden var de i besiddelse af peberspray og værktøj til indbrud.

 • I april 2011 viste en opgørelse fra Danmarks Statistik, at indvandringen fra Rumænien steg med 289 pct. i perioden 2008-2011. Pr. 2011 har 8.917 rumænere taget ophold i Danmark.

 • Den 9. maj 2011 blev en 29-årig kvinde fra Rumænien idømt 12 års fængsel for drab på en 57-årig landsmand ved Retten i Ålborg. Drabet blev begået i Nørresundby i 2010 under en drukfest.

 • I april 2011 beskrev Ekstra Bladet i en række artikler en storkriminel herboende sigøjnerfamilie. De kom til Danmark i 1970´erne. Herefter startede en veritabel kunstopvisning i kriminalitet. Bankrøveri, indbrud, tricktyveri og voldtægt. De kvindelige familiemedlemmer gjorde det til et speciale at røve penge, smykker og Dankort fra enlige ældre under påskud af at komme fra hjemmehjælpen. Den 6. juli 2011 blev to af dem idømt 10 måneders fængsel for to af disse grove tricktyverier. I 2011 havde familien kostet samfundet ca. 74 millioner kr. i sociale ydelser, institutions- og fængselsophold, politiefterforskning og retssager. I 2012 havde socialforvaltningen bekostet 5.132.855 kr. svarende til 301.933 kr. pr. måned på familien på 17 måneder. Ud af de 14 kriminelle sigøjnere er 10 på kontanthjælp og to på førtidspension. En i fængsel og en på folkepension. Tre af dem mødte den 10. maj 2011 op hos Ekstra Bladet. De tilbød at forlade Danmark for altid mod at få tre millioner kr. pr. familie svarende til 24 millioner kr.!!
  I stedet for at politianmelde sigøjnerne for socialt bedrageri, valgte socialborgmesteren fra Enhedslisten i januar 2012 at politianmelde det politiske Socialudvalg for at lække fortrolige oplysninger om familien til medierne. Det er ikke løgn. Nu skulle munden lukkes på de skatteydere, der betaler sigøjnernes fest. I maj 2016 blev den 44-årige sigøjnerboss idømt 1,5 års fængsel i Højesteret for besiddelse af en skarpladt pistol. »Jeg knepper hele Korsør.....« - udtalte han tidligere i den anledning. I 2016 havde han modtaget i alt 28 domme og tilbragt 11 år i spjældet. Anklagemyndigheden forsøgte nu at få ham smidt ud af landet. Men det afviste dommerne i Højesteret med henvisning til Menneskerettighederne.

 • I april 2011 lavede B.T. en rundringning til landets politikredse. Den viste, at Sydsjællands og Lollands Politi i 2010 sigtede 40 pct. flere østkriminelle (især rumænere) end i 2009. I Københavns Dommervagt drejede 25 pct. af alle grundlovsforhør sig om østkriminelle. Hos Nordsjællands Politi udgjorde rumænere ca. 33 pct. af alle sigtede i indbrudssager. Hos Sydøstjyllands Politi fordobledes antallet af sigtelser mod østkriminelle i perioden 2007-2011.

 • I april 2011 anholdt politiet fire polakker i en bil ved grænseovergangen i Padborg. De fandt tyvekoster i bilen for 50.000 kr. samt et ukendt elektronisk apparat. Man har mistanke om, at dette skulle kunne afbryde butikkernes tyverisikringer.

 • I april 2011 anholdt politiet tre rumænere i Kastrup Lufthavn for besiddelse af seks kufferter med 115 kg. khat. Mange somaliere bruger den euforiserende plante som slik.

 • Den 31. marts 2011 brød tre polakker ind hos en 59-årig produkthandler i Salling ved Limfjorden. De slog ham ned, og truede med et oversavet jagtgevær. Herefter stjal de ca. 25.000 kr. i kontanter.

 • Den 29. marts 2011 blev juveler Infinity på Vesterbrogade i København røvet af tre serbiske mænd. De flygtede i en bil med smykker og ure for et ukendt beløb.

 • I marts 2011 lavede politiet en tilfældig kontrol ved færgerne i Rødbyhavn. En 35-årig mand fra Estland blev taget med 40 kg. heroin i bilen.

 • Torsdag eftermiddag den 3. marts 2011 begik tre serbiske mænd fra Beograd røveri mod guldsmed Hvelplund på Strøget i København. Bevæbnet med mukkerter og økser trængte de ind i forretningen, og smadrede glasset i skabe og montrer. Herefter stak de af med ure for ca. seks millioner kr. i en stjålet Audi. Politiet anholdt en af dem i Nyhavn og to andre på Østerport Station.

 • Den 25. februar 2011 trængte to østeuropæiske mænd ind i en landejendom hos en 40-årig mand i Aalbæk nord for Frederikshavn. En af røverne stak en pistol i hovedet på ham, mens han lå og sov. Herefter måtte han ligge på maven på gulvet i seks timer, mens de gennemrodede huset. De stjal et mindre pengebeløb.

 • Den 23. februar 2011 blev en juveler i Skoubogade i København røvet af to serbiske mænd. De stak af med ure for en million kr.

 • Den 19. januar 2011 anholdt Nordsjællands Politi en tyvebande på ni østeuropæiske mænd for en lang række indbrud i private hjem i Frederiksværk og Fredensborg. Seks blev efterfølgende varetægtsfængslet.

 • I december 2010 anholdt politiet fire rumænske mænd i 20´erne på en P-plads i Karlslunde på mistanke om at have afluret betalingskort. I deres bil fandt man mistænkeligt apparatur.

 • I november 2010 blev fire østeuropæiske mænd set pakke tyvekoster ned i deres bil i et villakvarter i Snoldelev ved Roskilde. En husejer forsøgte forbigående at tilbageholde en af tyvene ved at lægge sig oven på ham. Det lykkedes politiet at fange to polakker.

 • I november 2010 blev fire østeuropæiske mænd varetægtsfængslet på mistanke om at have lavet dokumentfalsk og berigelseskriminalitet på basis af personoplysninger fra en kundedatabase hos forsikringsselskabet CODAN. Data på 50 personer var blevet misbrugt til fremstilling af falske køre- og sygesikringskort. Disse var herefter blevet brugt til optagelse af pengelån.

 • I november 2010 blev to polske mænd anholdt af politiet i Padborg. I deres bil fandt man et større parti stjålne herreunderbukser, cremer og deodoranter. Under samme aktion anholdt man tre litauiske cykeltyve.

 • Natten til den 19. november 2010 trådte tre østeuropæere ind på en motorvejskiosk på en Østjysk motorvej. De optrådte agressivt og provokerende. Det førte til lidt skubberi med tre mænd fra Bjert ved Kolding. Da de senere blev overhalet af en bil syd for Ejer Baunehøj, rullede udlændingene bilvinduet ned og skød tre gange med en pistol efter dem.

 • Den 22. oktober 2010 blev en østeuropæisk mand anholdt af politiet for at have installeret et apparat til aflæsning af pinkoder i en hæveautomat i Valby.

 • I 2010 bad de fem politikredse på Sjælland de rumænske myndigheder om hjælp til at bremse eksplosionen i kriminalitet forårsaget af rumænske forbrydere. Rumænske betjente blev sendt til Danmark. Tal fra Dommervagten i København i 2009 viste, at 10 pct. af dommerfremstillede stammede fra Rumænien.

 • Den 10. oktober 2010 blev tre rumænske tricktyve anholdt i København for at have udgivet sig for at være politibetjente over for turister. De udbad sig turisternes pas og tegnebog. Herefter forsvandt pengene.

 • Den 6. oktober 2010 blev juveler Ole Mathiesen i København røvet af fire mænd. De stak af med ure til 15 millioner kr. En serber blev efterfølgende efterlyst internationalt for røveriet.

 • I oktober 2010 anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi to litauiske mænd i en kassevogn på sydmotorvejen i Sønderjylland. I bilen fandt man 19 nyere og ældre cykler.

 • Den 25. september 2010 måtte man standse S-togsdriften ved Jægersborg Station i Nordsjælland. Tre rumænere havde forsøgt at begå indbrud i en villa på Jægersborg Allé. Efterfølgende rendte de rundt på baneterænnet. En af dem blev anholdt.

 • Den 26. september 2010 kørte tre litauere i en kassevogn mod storebæltsbroen. Da de nærmede sig betalingsanlægget, vendte de om og kørte med 80 km. i timen mod motorvejens ensretning i nødsporet. De havde ingen penge. Det lykkedes politiet at anholde dem.

 • I september 2010 blev en 27-årig kosovo-albaner anholdt i Schweitz på mistanke om at være en af gerningsmændene til bankbokskuppet i Danske Bank ved Nørreport i København den 28-31 maj 2010. Tyvene sneg sig ned i bankens kælder via kantinen. Da medarbejderne var gået hjem, tømte de i løbet af weekenden 130 bankbokse for værdier til et anslået beløb på 3-4 millioner kr.

 • Tiggeri på offentlig vej er blevet et almindeligt fænomen i Danmark. På Strøget i København sidder »invalide« sigøjnere og rumænere i timevis og tigger penge af folk. Tilsyneladende ude af stand til at bevæge sig selv. Når politiet nærmer sig, forsvinder tiggerne på mærkværdig vis op i den blå luft. Efter et stykke tid sidder de og tigger igen.

 • Hvert år mister Røde Kors og Frelsens Hær i Danmark over to millioner kr. på stjålne effekter fra deres ca. 2.000 indsamlingscontainere rundt omkring i landet. Røde Kors får stjålet 300-400 tons genbrugstøj årligt. De typiske tyve kommer fra Østeuropa. De lader eksempelvis et barn krybe ind i containeren. Vedkommende rækker så tøjet ud til en ventende bil. Effekterne bliver herefter solgt i Østeuropa (kilde: MetroXpress).

 • I august 2010 anholdt politiet 18 østeuropæere i København for at være trængt ind på private steder - såkaldt husfredskrænkelse. Eksempelvis opholdt de sig i nedlagte lagerhaller, en nedbrændt villa samt en forladt postbygning. De fleste var fra Rumænien og Bulgarien.

 • En århusiansk folketingskandidat (K) skrev på sit website i august 2010, at »Romaer el. sigøjnere har en ret god begrundelse for, hvorfor de modsat andre folkefærd godt må stjæle. Jesus skulle nemlig, da han blev korsfæstet også have haft en nagle gennem brystet, men den blev stjålet af en sigøjner. Derfor ser Gud mellem fingre - eller hænder - med sigøjnernes småkleptomaniske tilbøjeligheder«.

 • I august 2010 efterlyste politiet en lettisk mand på mistanke om at have begået op mod 50 indbrud i private hjem i Nordsjælland. Han tog ophold i husene, og stjal mad- og drikkevarer samt forskellige dagligdags ting til dagen og vejen.

 • I august 2010 idømte Retten i Århus tre litauiske mænd fem og seks års fængsel for i august 2009 at have røvet ca. 250.000 kr. i Nordea i Århus. Under røveriet skød og dræbte de en politihund.

 • I august 2010 blev to rumænske mænd anholdt i Tyskland i en stjålet VW Passat indeholdende computere, smykker og armbåndsure. Tingene menes at være stjålet under otte indbrud i Nordsjælland sidst i juli måned. Bilen var stjålet i omegnen af Humlebæk den 26. juli. Tyvene blev begæret udleveret til Danmark.

 • I juli 2010 blev to polske brødre varetægtsfængslet i 13 dage for tyveri af 28 cykler svarende til en værdi på ca. 31.000 kr. Umiddelbart efter at de var kommet i land fra færgen i København, begyndte de at samle cyklerne sammen i deres varevogn. En stilladsarbejder så det mærkelige optrin og tilkaldte politiet.

 • I juli 2010 idømte Københavns Byret en 22-årig rumæner en bøde og udvisning af Danmark for ulovligt at have opholdt sig i et kolonihavehus.

 • Den 18. juli 2010 anholdt politiet tre rumænere på fersk gerning i at sælge falske guldsmykker på en rasteplads ved Kiplev i Sønderjylland. Smykkerne var af messing. Politiet havde gennem længere tid modtaget adskillige anmeldelser om lignende episoder langs områdets motorveje. De tre falsknere fik en bøde, som de betalte. Herefter blev de eskorteret til den tyske grænse.

 • Natten til fredag den 17. juli 2010 blev to polakker set lave et indbrud i Ikast. Politiet startede herefter en jagt på tyvene til fods. En politihund fandt polakkerne på en kornmark og i en skov.

 • Den 12. juli 2010 trængte tre mænd i alderen 18-24 år fra Litauen ind hos en guldsmed på gågaden i Esbjerg. De smadrede montrene med en økse. Personalet blev truet med en pistol. Efterfølgende stak de af til fods med smykker og ure. Efter anholdelse blev de dagen efter idømt fængsel i et år og ni måneder samt udvisning af Danmark i 10 år.

 • I juni 2010 blev to polske mænd idømt hhv. 10 og 16 års fængsel ved retten i Helsingør for at have drevet en narkohandel i Helsinge. Politiet beslaglagde 3,6 kg. kokain og 29 kg. amfetamin.

 • Den 16. juni 2010 fangede Syd- og Sønderjyllands Politi en litauisk biltyv, efter at denne havde lavet en U-vending på motorvejen nær Christiansfeldt. I nattens løb var tre minibusser af mærket Mercedes Sprinter blevet stjålet hos en autohandler i området. Biltyven kørte i en af disse. Den var blevet forsynet med litauiske nummerplader. De to andre busser befinder sig formentlig i Litauen.

 • Natten til mandag den 14. juni 2010 blev en 58-årig mand overfaldet af to rumænere i Ørstedsparken i København. De stjal hans mobiltelefoner og fingerringe. Efterfølgende blev de anholdt på Rådhuspladsen sammen med to andre landsmænd.

 • Lørdag den 29. maj 2010 blev tre polakker i alderen 19-31 år anholdt og varetægtsfængslet i fire uger for omfattende butikstyverier i Vejle-området. I Føtex skulle de eksempelvis have stjålet makeup, barbermaskiner og ladyshavere.

 • Den 27. maj 2010 blev en 33-årig polak idømt 11 års fængsel i Østre Landsret for at have skubbet sin 31-årige danske kæreste i døden fra en altan på 7. sal i Københavns Nordvestkvarter. Efter straffens udståelse bliver han udvist fra Danmark.

 • Søndag den 16. maj 2010 blev en 34-årig polsk mand anholdt og sigtet for at have dræbt sin 32-årige kæreste ved kvælning i det københavnske nordvestkvarter. Manden indrømmede at stå bag drabet.

 • Den 15. maj 2010 kvalte en 46-årig serber bosiddende i Sverige sin 40-årige kæreste på Hillerødholms Allé i Hillerød. Manden erkendte drabet. Kvinden efterlader sig to børn.

 • I maj 2010 anholdt Københavns Vestegns Politi en tyvebande på ni rumænere med utallige indbrud på samvittigheden. Der var stjålet smykker, elektronik og chokolade.

 • Natten til den 7. maj 2010 blev to litauiske mænd anholdt af Fyns Politi efter en biljagt på Fyn. De var mistænkt for at have forsøgt at sprænge en pengeautomat i luften i Vissenbjerg. Men man måtte løslade dem igen på grund af mangel på beviser.

 • I april 2010 stod to rumænske mænd og to rumænske kvinder tiltalt i Roskilde Byret for at have opsat spionudstyr på hæveautomater i København, Roskilde og Ringsted for derved at have stjålet tre millioner kr. på kopierede hævekort.

 • Den 24. april 2010 blev tre litauere anholdt af politiet ved Haderslev, da de med en slange forsøgte at stjæle 50 liter diesel fra en lastbil.

 • I april 2010 anholdt politiet en 33-årig østeuropæisk mand på mistanke om i 10 tilfælde at have seksuelt forulempet tilfældige kvinder tidligt om morgenen i perioden 28. marts 2009 - februar 2010.

 • Den 7. april 2010 brød to røvere ind hos et ægtepar i et hus i Tommerup på Fyn. De forsøgte at stjæle familiens mobiltelefoner. Det lykkedes manden at jage dem væk. De talte et østeuropæisk sprog.

 • I påsken 2010 begik fire litauiske gæstearbejdere omfattende hærværk på Håndværkerforeningens Kollegium i Haslev på Sydsjælland. Ruder blev knust og 20 døre sparket ind. Møbler og låse var smadret. Køkkenet blev raseret. Æg og ketchup var smidt rundt på vægge og gulve. Komfuret var ødelagt. Halvrådne fødevarer flød overalt. Den vanvittige sag blev politianmeldt.

 • Den 1. april 2010 blev en 56-årig rumænsk mand uden fast bopæl fundet dræbt af knivstik i et ubeboet hus på Skovvej i Nørre Sundby. Dagen efter blev en 28-årig rumænsk kvinde anholdt og sigtet. Dagen efter blev hun løsladt. Hendes 32-årige kæreste mistænkes for drabet.
  Huset skulle i årevis have været bosted for to rumænske røverbander. På et tidspunkt boede der 17 kriminelle rumænere på stedet.

 • Den 24. marts 2010 røvede to østeuropæiske mænd guldsmedeforretningen Chr. Ørsnes i Ålborg. Ekspedienterne blev med en pistol truet til at udlevere penge og smykker. Den ene blev bagbundet i et baglokale. Røverne flygtede til fods.

 • Den 1. marts 2010 tævede en 56-årig rumænsk vaneforbryder og tidl. morder en 42-årig norsk stewardesse ihjel med et koben og et jernrør på Hotel Radisson Blu på Amager. Han var rejst til Danmark på tyvetogt. Han skar hendes hals over med en hobbykniv, og snittede hende 38 forskellige steder på kroppen. Gulv, vægge og loft blev oversprøjtet med blod. Kraniet blev flækket ni steder. Efterfølgende røg han en smøg og drak en lille flaske vodka fra minibaren på brandtrappen. Bare for at slappe lidt af. Derefter dækkede han liget til med en dyne - fordi det lugtede af blod. Han stjal hendes ur, pung og mobiltelefon. Efter drabet gik han stille og roligt ned i kasinoet og drak en øl. Herefter tog han til Malmø for at sælge uret.
  Den 24. februar 2011 blev han idømt 14 års fængsel for røveri og drab. På trods af, at Retslægerådet anbefalede opbevaring på ubestemt tid. En mentalerklæring betegnede ham karakterafvigende i alvorlig grad (læs: stjernepsykopat). Under retssagen førte han sig arrogant og grinende frem som meget klogere end anklageren. »Du taler om mig, og jeg kysser dig (mens han levede kysselyde med munden) - du anklager mig, men du hører til i en swingerklub......« - udtalte han om den kvindelige anklager. Efterfølgende fik luksusophold med fine møbler, TV, playstation og adgang til køkken i hhv. Nyborg Statsfængsel og Østjyllands Fængsel. I 2013 blev han udvist til et rumænsk fængsel til afsoning. Det havde han ihærdigt forsøgt at forhindre ved at klage til Justitsministeriet og den rumænske højesteret. I Rumænien kan enhver embedsmand bestikkes. Om få år er han klar til nye eventyr.

 • Den 16. marts 2010 tiltvang to østeuropæiske mænd sig adgang til et hus på Karlemosevej i Køge. Familiens voksne søn lå og sov. Han fik en skarpladt pistol stukket i panden. Faderen kom i samme øjeblik ud fra badeværelset. Han blev slået i hovedet med pistolskæftet. Han greb en urtekniv og stak ud efter røverne. De tog herefter flugten. Det lykkedes far og søn at fange en af dem. Den 25-årige tilfangetagne mand fra Montenegro blev fremstillet i grundlovsforhør.

 • Den 5. marts 2010 anholdt politiet fem litauere i et hus i Valby. Stedet var en svinesti og indrettet som en veritabel aflæsningsplads for tyvekoster. Naboerne turde ikke udtale sig af frygt for deres liv.

 • I 2008 tæskede og sparkede en rumænsk tyvebande en 76-årig mand ihjel i Skovby ved Århus under et hjemmerøveri. Hustruen undgik døden ved at spille død. De seks mænd i alderen 21-51 år stak af med værdier for ca. 1.500 kr. De blev senere anholdt og idømt fængselsstraffe af 1,5 - 10 års varighed. De stod endvidere bag 56 indbrud i perioden 2007-2008 svarende til en værdi på ca. 2,7 millioner kr.
  DR-TV sendte journalister til mordernes hjemby. Og her fortalte en chefanklager og tilfældige folk, at hjemmerøverier med drab hører til dagens orden i Rumænien.

 • Den 3. marts 2008 overfaldt tre pistolbevæbnede røvere fra Montenegro en juvelér i København. De røvede 118 ure til en værdi på ca. 10 millioner kr.

 • Den 16. januar 2007 blev en urmager i København overfaldet i sin butik af tre serbiske pistolbevæbnede røvere. I selvforsvar skød og sårede han to af dem med en pistol (urmageren fik en dom for ulovlig våbenbesiddelse).

 • I 2001 overfaldt og tævede tre litauiske mænd en tilfældig 27-årig mand på en rasteplads ved Ringsted. Derefter smed de ham i bagagerummet i hans egen bil. På en strand ved Korsør strangulerede de ham og stjal 200 kr. En uge efter overfaldt de en 37-årig lastbilchauffør på en anden rasteplads.
  Et par uger forinden begik de et røverisk overfald på en 65-årig mand i Skåne. De låste ham inde i bagagerummet i hans bil. To uger senere fandt tilfældige forbipasserende ham død.

 • Pr. 2010 stod østeuropæerne for ca. 5 pct. af berigelseskriminaliteten i Danmark (kilde: Rigspolitiet).

 • I januar-februar 2010 tegnede rumænere sig for næsten det dobbelte af 11 andre sammenlignelige kategorier fra Øst- og Centraleuropa mht. til kriminalitet (kilde: Københavns Politi).

 • I 2008-2009 steg rumænsk-relateret kriminalitet med næsten 70 pct. I perioden 2009 til marts 2010 var stigningen på 30 pct. (kilde: Københavns Politi).

 • I marts 2010 fremkom Rigspolitiet med tal for fængslede rumænere i perioden 2006-2010 i danske fængsler:
  2006: 22
  2007: 24
  2008: 29
  2009: 46
  2010: 61

 • I sidste kvartal af 2011 blev 223 rumænere sigtet for 544 forbrydelser, 153 litauere sigtet for 299 forbrydelser og 126 polakker sigtet for 168 forbrydelser.

 • Danmark har den højeste indbrudsrate i EU med 883 indbrud pr. 100.000 indbyggere. Den 1. januar 2007 blev Rumænien medlem af EU. Herefter steg antallet af indbrud i Danmark med 10.000 om året. I 2012 blev hvert tredje indbrud i Danmark begået af en østeuropæer svarende til 15.219 indbrud. Ca. 30 pct. af alle tyverier af personbiler svarende til et antal på 1.708 blev begået af en østeuropæer. Ca. 90 pct. af alle tyverier af lastbiler og varevogne svarende til et antal på 1.280 blev begået af en østeuropæer (kilde: NEC). Samme år afsonede 1.100 udlændinge domme for tyveri, røveri og menneskesmugling i fængsler i København og på Sjælland. Det svarer til 27,5 pct. af alle indsatte i landet.
  I perioden 2007-2012 steg politiets sigtelser mod østeuropæerne med 161 pct. fra 2.613 i 2007 til 6.823 i 2012. Det kostede for et år 640 millioner kr. i fængselsudgifter (daglig udgift pr. indsat på 1.603 kr.). I 2013 blev 7.112 rumænere sigtet af politiet. I 2014 var antallet af sigtelser steget til 10.214. I 2014 blev 50 pct. af alle indbrud i Danmark begået af en østeuropæer - overvejende rumænere (kilde: Task Force Indbrud). I 2015 var 25 pct. af alle domfældte i Danmark fra Østeuropa.
  I perioden 2009-2015 afslørede SKAT svindel for omkring to milliarder kr. i såkaldt »kædesvindel«. Nu svindlede østeuropæerne den danske statskasse for moms gennem etablering af en lang række fup-firmaer med fiktive direktører. Alene i 2014 måtte man bruge tid på 300 sager. »Det er super nemt at begå kædesvig i Danmark. Det kræver ikke nogen kapital eller noget som helst.....« - udtalte en chefkonsulent hos SKAT. I april 2015 sendte Ekstra Bladet og TV3 en under-cover-medarbejder ud på adressen Jyllingevej 54 i København. Her boede omkring 40 østeuropæere i et ubeskriveligt svineri. »Du kan låne penge, du kan optage lån, du kan købe telefoner, bærbare og TV. Du kan gøre lige, hvad du vil.....« - udtalte en rumæner til medarbejderen. Og han kunne endvidere oplyse, at den danske stat bliver bedraget i samarbejde med araberne. Efter nogle få dage besøgte man igen huset. Da var alle beboerne forsvundet!!

 • Bag Københavns Hovedbanegård parkerer »hælerekspressen«. Bussen kører i fast rutefart mellem Bukarest og København. Når der er fyldt op med tyvekoster, er der afgang. Politiet ransager bussen en sjælden gang. Så vil ingen kendes ved de stjålne mobiltelefoner, computere, digitalkameraer, fladskærme mv. Varerne bliver konfiskeret. Men ingen bliver anholdt.
  I øvrigt sender østeuropæerne tyvekosterne med lastbiler, personbiler og PostDanmark i kasser og containere til markeder i Poznan, Warszawa og Gdansk i Polen. I litauen bliver tyvekosterne afsat på markeder i Kaunas og Vilnius. Helt åbenlyst. Det lokale politi får et par håndører under bordet for at se den anden vej.

 • Den 21. april 2017 blev tre herboende rumænske kvinder og en rumænsk mand varetægtsfængslet og senere idømt fængsel for menneskesmugling. De havde i berigelsesøjemed involveret sig i ulovlig menneskehandel fra Rumænien til Danmark. Nu blev de dømt til udvisning og afsoning af straffene i Rumænien. Men de ville naturligvis ikke forlade det danske paradis med offentlig forsørgelse og alverdens skatteyderbetalt luksus. Derfor blev dommene anket til Landsretten. Og her godkendte dommerne udvisningen. Efterfølgende blev dommen afvist af Højesteret med argumentet om, at Menneskerettighedsdomstolen og Menneskerettighederne kræver mindst tre kvm. personlig plads til hver fange. Og det kan man ikke tilbyde i Rumænien. Ifølge en fange interviewet af Ekstra Bladet i juli 2017 »er der i Rumænien så mange mennesker, der gør dårlige ting, at vi ikke kan have så meget plads i fængslerne«. Efterfølgende blev de tre kriminelle rumænske kvinder løsladt i Danmark.
  Sagen vakte naturligvis en del forargelse blandt de ferierende danske politikere. En forudsætning for EU-medlemsskab er at kunne tilbyde fanger mere end tre kvm. plads i et fængsel som foreskrevet i Menneskerettighederne. Det kan visse østlande ikke leve op til. Alligevel har de fået EU-medlemsskab. Som konsekvens kan Danmark altså ikke længere udvise østeuropæiske forbrydere til afsoning i deres hjemlande. Nu fungerer vores land som friplads for tusindvis af øst-kriminelle.

 • Se et lille videoklip af en typisk østeuropæer

  Da en politichef i København udtalte sig om de kaotiske forhold angående østeuropæernes kriminalitet i marts 2010, blev han truet med politianmeldelse for racisme af en politiker fra Det Radikale Venstre!!!! Det er ikke løgn. I 2011 havde befolkningen fået nok. Et flertal i Folketinget tog initiativer til at stramme grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse. Men det fraveg S-R-SF-regeringen efter folketingsvalget i september 2011. Nu ville Socialdemokraterne have endnu flere kriminelle psykopater ind i EU. Læs: Bulgarien og Rumænien i Schengen - nej tak


  De fleste østeuropæere vil hellere sidde i fængsel i Danmark end sulte i Østeuropa
  Grækenland statsbankerot
  EU-medlemsskab medfører en økonomisk forpligtelse. Man skal overholde nogle bestemte økonomiske retningslinjer. Eksempelvis må et underskud på statsfinanserne højest være på 3 pct. Det kan og vil grækerne naturligvis ikke overholde. Godt 25 pct. af Grækenlands økonomi er »sort«. Ifølge ganske almindelig græsk tradition holdes skattevæsnet uden for økonomiske forhold. Ud af 11 millioner indbyggere er kun 150.000 personer registreret med en årsindtægt over 750.000 kr. Skattebetaling foregår efter 4-4-2-systemet. Skatteinspektøren og skattebetaleren stikker 40 pct. i lommen. Statskassen får 20 pct. Politikerne er inkompetente og korrupte. Regeringen baserer sin politik på vennetjenester og plattenslageri. Igennem mange år svindlede man med de indberetningspligtige tal og manipulerede med statistikkerne over for Den Europæsike Centralbank og EU-kommissionen. Hvorfor selv betale regningerne, når man kunne få de nordeuropæiske lande og især Tyskland til at gøre det. Sådan var holdningen. Desuden kan man som offentligt ansat i Grækenland gå på fuld pension som 42-årig efter 25 år på arbejdsmarkedet. Store dele af den græske befolkning i den arbejdsdygtige alder går uvirksomme rundt på pension uden at røre en finger. Disse vanvittige forhold var man bekendte med i EU. Men man handlede ikke på sagen. Taberlande og svindelstater er nemlig yderst velkomne i EU-fællesskabets mærkværdige hellige navn.
  I 2010 ville EU ikke længere se igennem fingre med den græske svindel. Underskuddet på statsfinanserne var kommet op på 15,4 pct. af BNP. Statsgælden var eksploderet til ca. 300 milliarder EURO (over 2 billioner kroner) svarende til 144,8 pct. af BNP. Landet var i realiteten statsbankerot. Da regeringen iværksatte økonomiske stramninger og spareforanstaltninger, blev der ballade i befolkningen. Nu var man blevet vant til at feste og nyde livet på andres bekostning. Det endte med, at EURO-landene, Den Europæiske Centralbank og Den Internationale Valutafond bevilgede landet 900 milliarder kr. i socialhjælp svarende til 85.000 kr. pr. græker i april 2010. Pengene blev udbetalt på betingelse af en lang række økonomiske reformer. Grækerne lovede højt og helligt at stramme op og spare på udgifterne. Men hvad skete?
  I juni 2011 var der ikke flere penge i den græske statskasse. Socialhjælpen fra EU var brugt op. Man havde ikke overholdt løfterne om økonomiske reformer. Blot festet videre på andres bekostning. I oktober 2011 besluttede EU-kommissionen derfor at finansere bankernes eftergivelse af 50 pct. svarende til 740 milliarder kr. af den græske statsgæld. Man bevilgede hjælpepakke nr. 2 på 800 milliarder kr. til de europæiske banker. Især franske, spanske og tyske banker havde nemlig været dumme nok til at udlåne penge til den græske regering og købe græske statsobligationer. I Danmark fik Jyske Bank 500 millioner kr. i klemme. Værdien af græske værdipapirer var nu faldet med 50 pct. Betingelsen for den nye socialhjælp var, at landet overholdt en række finanspolitiske spareprogrammer. Det var de græske politikere flere måneder om at acceptere. Tyske politikere og Angela Merkel blev hånet og sammenlignet med Hitler. I februar 2012 gik de ind på betingelserne. Umiddelbart efter gik befolkningen i generalstrejke.
  I 2015 var den græske gæld eksploderet til 340 milliarder Euro svarende til omkring 2.500 milliarder kr. Den største långiver Tyskland havde udlånt 634 milliarder kr. Danmark havde udlånt ca. 2,9 milliarder kr. Grækenland var statsbankerot. Bankerne helt uden penge lukkede og lønudbetalinger standsede. Folk blev advaret om at rejse til landet på ferie. De græske politikere blev igen bedt om at tilbagebetale nogle af de lånte penge og iværksætte reformer til genoprettelse af økonomien. Men det ville de ikke. Og den forkælede befolkning gik råbende på gaderne og sammenlignede deres største långiver Tyskland med nazi-Tyskland. Ved en hurtigt etableret folkeafstemning stemte 67 pct. af 10 millioner grækere nej til den af kreditorerne opstillede redningspakke med nødvendige reformer. I EU diskuterede man nu muligheden for at smide Grækenland helt ud af EURO-samarbejdet. I juli 2015 blev den græske premierminister Alexis Tsipras bedt om at møde op i Bruxelles med et realistisk forslag til reformer. Han mødte arrogant og grinende op med et enkelt stykke A4-papir med håndskrevne noter!
  Men igen blev jubel-europæerne og skatteyderne trukket rundt i cirkusmanegen. På et møde fredag den 17. juli 2015 i Den Tyske Forbundsdag vedtog man med Angela Merkel i spidsen at indlede forhandlinger om en ny hjælpepakke til Grækenland på 645 milliarder kr. finanseret af EU (EFSM - den fælles hjælpefond), Den Internationale Valutafond og Den Europæiske Centralbank. Som et akut nødlån for at åbne de tomme græske banker blev der straks sendt 52 milliarder kr. til landet. Danmark måtte sende 1,05 milliard kr. afsted i nødhjælp. »Danmark taber ikke en bøjet femøre ved at give Grækenland et lån.....« - udtalte den nye finansminister Claus Hjort Frederiksen (V) storskrydende til medierne. I Grækenland klaskede man sig på lårene af grin. Nu var det igen lykkedes at narre de naive nordeuropæere. Så var det med at komme ud på tavernerne og stranden og nyde livet.

  Hvordan kan et land svindle så meget med finanserne? Det skyldes naturligvis EURO´en. Svindelstaterne gemmer sig bag den europæisk støttede fup-valuta. Hvis Grækenland havde beholdt sine drachmer, så havde landet måttet rode med sine egne økonomiske problemer og korrupte politikere. I stedet for at tørre lortet af på andre. Der findes kun een fornuftig løsning på det »græske problem«:

  Smid Grækenland ud af EU  Irland bankerot
  I november 2010 gik EURO-landet Irland bankerot med en statsgæld på 148 milliarder EURO svarende til ca. 94,9 pct. af BNP. En stor del af gælden skyldtes en gigantisk økonomisk hjælpepakke til irske banker med inkompetente bankchefer. Over de kommende fire år skulle landet spare 25 milliarder kr. pr. år for at komme blot i nærheden af EU´s konvergenskrav. Desuden kommer der skatteforhøjelser.
  EU forventes at ville yde socialhjælp på 85 milliarder EURO til landet.


  Socialhjælp til taberlande
  I oktober 2010 påbegyndte EU´s stats- og regeringschefer et arbejde, der skal resultere i et permanent økonomisk sikkerhedsnet for kriseramte EU-medlemslande. Initiativtageren var tysklands Angela Merkel. Ifølge Silivio Berlusconi (Italien) skulle hun være en »ukneppelig flæskerøv«. Årsagen var Grækenlands bankerot i 2010. Desuden lå Italien, Portugal og Spanien med røven i den økonomiske vandskorpe med statsgæld på hhv. 1.842,6 mia. EURO, 161,3 mia. EURO og 641,8 mia. EURO. Den endelige aftale medførte en ændring af den kun 11 måneder gamle Lissabontraktat.
  Nu skal alle medlemslande tvinges til at betale socialhjælp til unionens taberlande. Disse lande bruger alle deres penge på fest. Derefter hæver de bare nogle flere på EU-socialkontoret. Nu var EU blevet en bistands-union. Utroligt.
  Historie
  EU-lidelseshistorie
  2012: 2. marts underskrives Finanspagten af 25 medlemslande.

  2007: Lissabon-traktaten underskrives.

  2007: 25. marts underskrives Berlin-erklæringen.

  2006: Rumænien og Bulgarien optages i EU den 31. december.

  2005: Dansk folkeafstemning om EU-forfatningen aflyses 17. juni.
  Frankrig og Holland stemmer nej til traktaten.

  2004: Forfatningstraktaten underskrives i Rom 29. oktober.

  2004: Det Europæiske Råd vedtager EU-forfatningen 18. juni.

  2004: Valg til EU-parlamentet 10 - 13. juni.

  2004: 1. maj optages 10 nye lande i EU.

  2003: Det Europæiske Råd i diskuterer forfatningen, men
  forhandlingerne i Rådet bryder sammen.

  2003: Regeringslederne mødes i Rom i oktober og sætter med
  en erklæring Regeringskonferencen i gang.

  2003: Forfatningsudkastet præsenteres ved Det Europæiske
  Råd i Thessaloniki i juni.

  2003: Nice-traktaten træder i kraft 1. februar.

  2002: I oktober fremlægger Konventets formand Valéry Giscard
  d’Estaing det første udkast til EU-forfatning.

  2002: I april/maj nedsættes 11 arbejdsgrupper som del af
  Konventet.

  2002: Konventet begynder den 28. februar.

  2001: Laeken-topmødet beslutter at benytte konvent-metoden
  til at lave en EU-forfatning/forfatningstraktat.

  2000: EU’s Charter om grundlæggende rettigheder (ikke retligt
  bindende) udarbejdes af et Konvent. Vedtages 18. december.

  2000: Nice-traktaten vedtages i december.

  1999: Amsterdam-traktaten træder i kraft 1. maj.

  1998: Ja til Amsterdam-traktaten ved folkeafstemning i maj.

  1997: Amsterdam-traktaten vedtaget i juni.

  1993: Maastricht-traktaten træder i kraft i november.

  1993: Danmark stemmer ja til Edinburgh-afgørelsen den 18. maj.

  1992: Danmark stemmer nej til Maastricht-traktaten den 2. juni.

  1986: Valg om EF-Pakken (Det Indre Marked).

  1985: Fem EF-lande underskriver Schengen-traktaten.

  1973: Danmark bliver medlem af EF 1. januar.

  1972: Danmark stemmer ja til EF-medlemskab den 2. oktober.

  1957: Rom-traktaten underskrives af seks europæiske lande.  Tilbage til top