www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com

Fagbevægelsen - links
LO Ugebrev

Fagbevægelsen (©)

(Sitemap)

De tykke pampere
Fagforeningstvang
Løn og privilegier
LO - Lønmodtagernes Organisation
Fagligt Fælles Forbund - 3F
Handel og Kontor - HK
Dansk Sygepleje Råd - DSR
Dansk Lærerforening
KRIFA, BUPL, De gule, DJF, Malerne, VSL mv.De tykke pampere
Pamperne
En »pamper«, er en fagforeningsleder, der har skaffet sig indflydelse og sikret sig selv, men ikke længere er forbundet med den menige arbejder, hvis interesser han skulle varetage.
Fagbevægelsen er fyldt med pampere. Store tykke mænd og kvinder, der lever højt og flot af de penge, som arbejderklassen knokler ind. De bygger store flotte pamperpaladser på de bedste adresser med glasfacader og kostbare italienske klinker og marmorgulve. Store kontorer med mahogniskriveborde og persiske tæpper. Ægte kunst på væggene. I garagerne står store fede luksusbiler. Arbejdsdagene fra 9:00-14:00 bliver forsødet med lækre middage og dyr rødvin. Kurser og hotelophold i hjem- og udland med alt betalt er en selvfølge. Møder ud af huset 25-30 gange på en måned bliver betalt med fede diæter. Kørselsregnskab bliver godkendt og betalt af en enkelt medarbejder uden kontrol.
Der bliver flere og flere af disse fagforeningspampere. De myldrer rundt under råddent træværk. Og de bliver tykkere og tykkere. Derfor bliver udgifterne til fagbevægelsen ved med at stige. Pamperne arbejder ikke længere for arbejderklassen og manden på gulvet. De arbejder kun for deres egne interesser. I fagbevægelsen går kammarateri, pamperi og svindel op i en højere enhed.
I oktober 2016 fortalte en tidl. formand for Dansk Socialrådgiverforening i Jyllands-Posten om sine erfaringer med fagbevægelsen. »Aldrig har jeg på samme tid haft så stor magt, så høj løn og så få udgifter, som dengang jeg var formand for en fagforening. Når man har den slags arbejde, flyver de stegte duer nærmest ind i munden på en. Og man får ikke bare de daglige måltider serveret. Man får også både telefon, computer, mobil- og internetabonnementer, medielicens, parkeringsafgifter og sågar de daglige aviser forærende. Samtidig har man privilegeret adgang til pensionskassens fede lejligheder, hvis man gerne vil bo tæt på jobbet. Det er altså ikke småting, som dem med de gode stillinger og ditto månedslønninger får, som de mindrebemidlede selv må afregne. Det burde der blive talt meget mere om. For alle privilegierne gør tydeligvis eliten blind for, hvad det vil sige at suge på labben« - udtalte hun til avisen. Så har vi det fra fagbevægelsen selv. De er pampere hele bundtet.De tykke pampere
Det er ganske uforståeligt. Når folk starter som lønnede medarbejdere i fagbevægelsen, så har de normal adfærd og kropsvægt. Hvis de herefter gør karierre med diverse forfremmelser, så går det galt. De bliver tykkere og tykkere. Dovne og mærkelige at se på. Efterhånden får de et skulende ondt blik i øjnene. Som om de konstant går rundt med dårlig samvittighed. Agressivt og voldsomt fører de sig frem ved mindste kritik af fagbevægelsen.
På et tidspunkt bliver nogle få udvalgte med den rette indstilling lukket ind i den inderste kreds. Det er her, tingene foregår. Det er her pengekassen står. Kassen med de tvangsudskrevne kontingenter. Så er vejen åben for fest, luksus og forgyldning. Det er bare med at rage til sig og bruge løs. Kurser, hoteller, middage og rødvin. Kongresser og fester. Gratis telefon og bil. Alle er med på vognen. Man skal virkelig lægge grove løjer på bordet for at blive bemærket. Og nu går det helt galt med kropsvægten. Fødder og ankler svulmer op. Sko, skjorter, bluser og jakker strammer til bristepunktet. Nyt tøj skal hele tiden købes. Det bliver svært at gå normalt. Armene svinger mægtigt ud fra kroppen med en roende bevægelse. Fedtet gynger og blævrer omkring maven. Dobbelthagerne skvulper i takt med de enorme mængder mad, der skubbes ind i ansigtet. Sveden driver ned af det vamle flæskebjerg. Og man kan stille to kasser guldøl på den enorme bagperron.
Kan nogen forklare fænomenet?FagforeningstvangTvang og trusler
Fagforeningspamperne og deres øldrikkende håndlangere forsøger at tvinge og true folk til at melde sig ind i fagbevægelsen. Alle midler tages i brug. Når folk starter på arbejdspladsen, så kommer de røde lakajer listende med et truende blik med påstande om pligt og nødvendighed af medlemsskab af netop deres fagforbund. Man bliver mobbet, udpeget og truet med fyring, hvis man er uenig.
På denne måde forsøger pamperne at skabe »deres egen stat i staten«. Et sært forskruet univers med underforståede og uskrevne regler. En pengemaskine, der udelukkende har til formål at vedligeholde pampernes luksusliv. I 2003 havde de 12 største fagforbund hengemt knap 11,6 milliarder kr. Lønmodtagerne betaler. Pamperne bruger pengene.
Arbejderklassen i Danmark betaler verdens højeste fagforeningskontingent. Manden og kvinden på gulvet knokler og betaler pampernes fest. Det er naturligvis ude af trit med et moderne arbejdsliv. Pamperne går svære tider i møde. Arbejderne bør tvinge disse tykke snyltere til at finansere deres eget luksusliv. Spar dine penge og gør som alle os andre:

Meld dig ud af fagforeningen
Eksklusivaftaler og fagforeningstvang dømt ulovlige
Gennem mange år blev det danske arbejdsmarked terrorriseret af de såkaldte eksklusivaftaler. Det er aftaler mellem en fagforening og en arbejdsgiver om, at arbejdsgiveren kun beskæftiger folk, der er medlem af pågældende fagforening eller melder sig ind i denne. Formålet er at tvinge folk til at betale kontingent til et fagforbund under LO.
Hvis man nægtede at melde sig ind i den fagforening, der havde overenskomsten på arbejdspladsen, så blev man fyret. Knap en million lønmodtagere arbejdede under disse slavelignende forhold. Især forbundet 3F benyttede sig af denne tvangsmetode for at få medlemmer. En offentlig arbejdsgiver må ikke tage usaglige hensyn som tilhørsforhold til en fagforening ved ansættelse.

I 1996 blev en mand ansat som lagerarbejder hos FDB. Forbundet SID havde eksklusivaftalen. Man forsøgte forgæves at tvinge ham ind i fagforeningen. Efter fyring anlagde han sag ved danske domstole. Sagen blev endelig tabt i Højesteret. Den 11. januar 2006 vandt han imidlertid sagen ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg. Denne domstol har nu dømt eksklusivaftalerne ulovlige. Man må ikke tvinge arbejdstagere ind i en bestemt fagforening.

Det siger sig selv. Eksklusivaftalerne er i direkte modstrid med menneskerettighederne (artikel 20, pkt. 2). Det har vi andre vidst i årevis. Hvordan kan danske domstole dømme i modstrid med disse paragraffer? Vi forstår det ikke. Vi forstår det simpelt hen ikke. Menneskerettighedsdomstolens konklusion blev efterfølgende implementeret i dansk lovgivning i »loven om foreningsfrihed« med bred enighed i Folketinget bortset fra stalinisterne fra Enhedslisten. Eksklusivaftaler er nu ulovlige.

Danske fagforeninger får færre og færre medlemmer. Naturligvis. Vor tids unge mennesker kan sagtens gennemskue svineriet. De vil ikke betale for pampernes luksusliv og marmorpaladser. Fagforeningsbosserne påstår, at de kæmper for medlemmernes interesser. Det er naturligvis noget vrøvl. De kæmper udelukkende for deres egne privilegier. Medlemmerne betaler. Se nu og vågn op.LO-medlemmer og arbejdsgivere trues
Efter at Menneskerettighedsdomstolen dømte eksklusivaftalerne ulovlige i januar 2006, er danske fagforeninger begyndt at true medlemmer og arbejdsgivere (kilde: Ritzau). Repræsentanter for Kristelig Fagforening og Det Faglige Hus beretter om LO-medlemmer, der trues, chikaneres og fejlinformeres til at blive i en af forbundene under LO. Chikanerierne skulle især finde sted i Dansk Metal, Malerforbundet, FOA, Dansk El-forbund, HK og 3F. Medlemmer er blevet truet med at blive hængt ud i diverse fagblade, hvis de ikke makker ret.

Fagforeninger under 3F og RBF er begyndt at true arbejdsgivere med sanktioner, hvis deres ansatte ikke er medlem af en bestemt fagforening. Der trues med »bøder« på 500 kr. pr. ansat pr. måned og blokadevagter, hvis virksomhederne nægter at gå ind på betingelserne.

Nu har de stupide fagforeningspampere drukket for mange bajere igen. Hver gang vi ser en fagforeningsboss på TV, har vedkommende taget 5 kg. på i vægt. Stor og tyk og glinsende af sved sidder de og smiler på toppen af det tvangsudskrevne bjerg af penge. Det har de fattige arbejdere bygget op. Kurser, rejser, middage med god rødvin og underholdning er hverdag for forbundenes topchefer. Store fede biler, millionlønninger og pensioner er en selvfølgelighed for disse tykke pampere. Deres underbetalte lakajer udfører det beskidte arbejde på arbejdspladserne. De belønnes med bajere og røde pølser. Rundt om de røde faner sidder de og fulder sig og føler sig solidariske. Inde på forbundskontorerne sidder pamperne og griner og bliver tykkere og tykkere. Vi siger velbekomme.Stavnsbinding efter udmelding
Mange af landets store fagforbund stavnsbinder deres medlemmer efter udmelding ved en halvårlig opsigelsessperiode. I dette tidsrum er man tvunget til at betale kontingent. Dette foregår eksempelvis i DJØF. Derved scorer forbundene millioner af kroner. Til sammenligning er Kristelig Fagbevægelse kun syv dage om at foretage en udmeldelse (kilde: Lyllands-Posten).
Ja, ja. Pamperne rager til sig sig med alle midler.Fagforbund uden overenskomst
Hvis en lille erhvervsvirksomhed ansætter folk uden overenskomst, så udkommanderer og bestikker fagforeningepamperne den sædvanlige hær af tabere til at chikanere virksomheden. Højtråbende og røde i hovedet af druk tager de opstilling ved arbejdsstedet med røde faner for at true og forhindre medarbejderne i at passe deres arbejde. Det er i totalt strid med både Grundloven og Menneskerettighederne. I stedet for at spule dem til med iskoldt vand lader de fleste virksomhedsejere sig herefter kujonere til at tegne overenskomst. Men hvad med pamperne i pamperpaladserne? Har de selv tegnet overenskomst for medarbejderne?
Selvfølgelig har pamperne ikke tegnet overenskomst i deres egne butikker. I januar 2017 blev LO, FTF, AC, 3F, DJØF, Finansforbundet og en række mindre forbund afsløret i at have undladt at tegne overenskomster for en lang række medarbejdere. »De har jo ikke efterspurgt det.....!!« - lød forklaringen fra en pamper i den anledning. Det er ikke løgn.
Samme gamle historie. I fagbevægelsen går hykleri, kammerateri og svindel op i en højere enhed. Man forhøjer bare kontingenterne. Arbejderne betaler.
Løn og privilegierPamperløn
Mindstelønnen på det danske arbejdsmarked er ikke lovbestemt. Den aftales under overenskomstforhandlingerne i de forskellige brancher. I 2006 var den generelle mindsteløn ca. 87 kr. i timen. Det svarer til en årsløn under 200.000 kr.

I fagforeningspaladserne bliver de tykke pampere belønnet helt anderledes. En forbundsformand har en grundløn på mellem 600.000-900.000 kr. om året. Dertil kommer honorarerne for at sidde i fagbevægelsens egne bestyrelser. Disse beløb ligger typisk på 500.000-800.000 kr. årligt. En årsløn på 1,5 million kr. er således meget almindelig. Desuden har pamperne nogle fede pensionsordninger.
I september 2007 besluttede LO´s hovedbestyrelse, at ledelsens honorarer skal tilfalde forbundskassen. Det betyder, at LO-formandens samlede honorarer på ca. 848.000 kr. årligt skal tilfalde forbundet. Som kompensation fik han dog en årlig lønforhøjelse på 300.000 kr. oven i årslønnen på 789.600 kr. Årslønnen kommer således op på over en million kroner. Til sammenligning tjente et LO-medlem i 2007 i gennemsnit 325.000 kr. om året.
Samme ordning for honorarer valgte FOA at gennemføre i 2002. HK og 3F indførte samme system i hhv. 2005 og 2007. Officielt for at dæmme op for den megen snak om pamperi.
Ja, ja. Det går i den rigtige retning. Men under alle omstændigheder får pamperne en fyrstelig løn - for en ofte uforståelig minimal arbejdsindsats. De griner og klapper sig på deres blævrende tykke maver hele vejen til banken. Arbejderne knokler og betaler.A-kassernes overpriser
Danmark har nogle af verdens højeste fagforeningskontingenter og A-kassepriser. Naturligvis. Vi har også nogle af verdens tykkeste pampere. I en rapport fra Arbejdsdirektoratet december 2006 kunne man læse, at danske lønmodtagere ville kunne spare 287 millioner kr., hvis de ansatte i A-kasserne satte farten op. Forskellen i priserne på at servicere efterlønnere og arbejdsløse er op til 300 pct.
Beskæftigelsesministeren (V) udtalte i december 2006 til Ekstra Bladet:

»De danske A-kasser er generelt meget, meget dyre. Jeg tror bestemt, at man kan sige, at nogle betaler for meget for det, de får. Det er jo helt åbenlyst. Jeg tror, at det hænger sammen med, at A-kasserne har levet godt og skjult«.

Ifølge rapporten kunne følgende A-kasser spare:

 • HK / Danmarks A-kasse: 95.9 mio. kr.
 • ASE: 28.6 mio. kr.
 • DANA.... A-kasse for selvstændige: 26.4 mio. kr.
 • FOA A-kasse: 25.5 mio. kr.
 • Træ Industri Byg A-kasse: 21.4 mio. kr.
 • Ingeniørernes A-kasse: 17.4 mio. kr.
 • IT-fagets og Merkonomernes A-kasse: 12.7 mio. kr.  Fagforeningspampernes privilegier
  Ekstra Bladet bragte den 13. november 2006 og den 7. september 2009 en oversigt over nogle nøgletal i danske fagforeningsforbund. Læs nedenfor:

 • LO
  Formand: Harald Børsting, 2007-2015. Herefter Lizette Risgaard.
  Årsløn til formanden: 1.235.544 kr.
  Årlig livsvarig pension til Børsting: 604.800 kr.
  Forbundshuset (fuldtid): 139 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 598.000 kr.

 • HK/Danmark
  Formand: Kim Simonsen
  Årsløn til formanden: 1.229.475 kr.
  Forbundshuset (fultid): 367 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 620.000 kr. inkl. pension.
  Gennemsnitsløn for butiksansatte under HK: 296.592 kr. årligt.

 • BUPL (Børne- og Ungdomspædagogernes Landsforbund)
  Formand: Henning Pedersen, formand siden maj 2006.
  Årsløn til formanden: 649.968 kr. (heraf 79.452 kr. i årlig pension).
  Antal medlemmer: 55.000
  Kontingentindtægter i 2005: 271 mio. kr. Heraf blev 103 mio. kr. brugt til forbundets drift.
  Ansatte i forbundshuset: 150
  Pædagogernes gennemsnitlige årsløn: 267.000 kr. inkl. 13 pct. i pension.
  Ledernes gennemsnitlige årsløn: 340.000 kr. inkl. 13 pct. i pension.

 • FOA (Forbundet af Offentligt Ansatte)
  Formand: Dennis Kristensen, formand siden 2002 (og næstformand i PENSAM).
  Formandens årsløn: 1.046.418 kr. (heraf 108.577 kr. i pension).
  Forbundshuset (fuldtid): 236 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 549.963 kr.
  Antal medlemmer: 182.000
  Kontingentindtægter 2006: Forventet 640 mio. kr. Heraf går 264 mio. kr. til forbundets drift.
  Medlemmernes gennemsnitlige årsløn: 247.000 kr.

 • Dansk Metal
  Formand: Thorkild E. Jensen, formand siden sept. 2003.
  Formandens årsløn: 1.423.604 kr. (heraf 80.382 kr. i pension og 350.000 kr. i honarer).
  Forbundshuset (fuldtid): 207 ansatte med en årsløn på 531.401 kr.
  Antal medlemmer: 136.000
  Kontingentindtægter: 450 mio. kr. som i 2005 gik til forbundets drift.
  Medlemmernes gennemsnitlige årsløn: 298.500 kr. inkl. 7.2 pct. i pension.

 • Politiforbundet i Danmark
  Formand: Peter Ibsen, formand siden 2002.
  Formandens årsløn: 636.600 kr. (grundløn på 375.600 kr., honorar 105.000 kr. og tillæg på 13.000 kr. om måneden). Tjenestemandspension.
  Antal medlemmer: knap 13.000
  Kontingentindtægter 2005: 44 mio. kr. Heraf gik knap 23.4 mio. kr. til forbundets drift.
  Ansatte i forbundshuset: 18
  Medlemmernes gennemsnitlige årsløn: 289.300 kr. for alm. dagarbejde og 334.300 kr. for dag-vagtarbejde.

 • 3F (Fællesforbundet)
  Formand: Poul Erik Skov Christensen, SID-form. fra 1996 og 3F-form. fra januar 2005 til sept. 2013.
  Formandens årsløn: 1.157.000 kr. (heraf 107.000 kr. i pension samt 333.000 kr. i honorarer).
  Forbundshuset (fuldtid): 425 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 560.659 kr.
  Antal medlemmer: 381.545
  Kontingentindtægter: 611 mio. kr. som i 2005 gik til forbundets drift.
  Medlemmernes gennemsnitlige årsløn: nyansat postbud 216.000 kr., kommunal rengøringsassistent 223.000 kr., stilladsarbejder 480.000 kr.


  Ifølge B.T. den 17. januar 2008 tjener andre fagforeningsformænd en årsløn som nedenfor:

 • Dansk Sygeplejeråd
  Årsløn til formanden: 1,1 million kr. inkl. pension
  Forbundshuset (fuldtid): 157 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 503.538 kr.

 • Danmarks Lærerforening
  Årsløn til formanden: 1.533.426 kr. inkl. pension (15 pct.) og honorarer.

 • FTF
  Årsløn til formanden: 1.500.000 kr. inkl. pension (16 pct.)
  Forbundshuset (fuldtid): 70 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 558.571 kr.

 • HK
  Årsløn til formanden: 1,1 million kr. inkl. pension

 • Socialpædagogerne
  Årsløn til formanden: 708.000 kr. samt arbejdsmarkedspension på 14 pct.

 • Dansk Magisterforening
  Årsløn til formanden: 588.000 kr. samt pension på 16,8 pct.

 • Kristlig Fagbevægelse (Krifa)
  Årsløn til direktøren: 1.671.000 kr.
  Årsløn til formanden: 1.264.000 kr.
  Forbundshuset (fuldtid): 208 ansatte med en gennemsnitlig årsløn på 377.538 kr.

 • Det Faglige Hus
  Årsløn til formanden: 1.200.000 kr.  Public Services International - PSI
  PSI er en international sammenslutning af fagforbund for offentligt ansatte fra 150 lande. Hvert femte år afholdes en solidaritetskongres for medlemmerne. I november 2012 fandt mødet sted i Durban i Sydafrika. Det syntes pamperne var et spændende feriemål. I alt 33 personer deltog. Forbundsformænd, hovedbestyrelses- og forretningsudvalgsmedlemmer, sekretariatschefer, konsulenter og administratorer pakkede ferietøjet i kufferterne. Regningen på 657.605 kr. blev betalt af de kontingentbetalende medlemmer. Læs om deltagerne nedenfor (kilde: Ekstra Bladet).

 • FOA: 8 deltagere (inkl. forbundsformanden). Pris: 122.045 kr.
 • HK Kommunal: 6 deltagere (inkl. forbundsformanden). Pris: 133.560 kr.
 • HK Stat: 5 deltagere. Pris: 100.000 kr.
 • Socialpædagogernes Landsforbund: 5 deltagere (inkl. forbundsformanden). Pris: 110.000 kr.
 • Dansk Metal: 3 deltagere. Pris: 66.000 kr.
 • Dansk Sygeplejeråd: 2 deltagere (inkl. forbundsformanden). Pris: 37.000 kr.
 • Dansk Socialrådgiverforening: 2 deltagere (inkl. næstformanden). Pris: 45.000 kr.
 • Hærens Konstabel- og Korporalforening: 2 deltagere (inkl. formanden). Pris: 44.000 kr.

  Da Ekstra Bladet mødte op på kongressen på Hotel Hilton i Durban, fandt de pamperne bag store fadøl i baren på hotellet. De afholdt »egentid« på et tidspunkt, hvor der var fuld gang i mødet i kongressalen. Formålet var at få den danske formand genvalgt. Det lykkedes naturligvis ikke i sprittågerne.
  Det er uforståeligt, at nogen vil bruge penge på at være medlem af disse pamperforbund. Velbekomme.  Pampernes farvel-penge
  Når en fagforeningsformand forlader sit arbejde i utide, så kan vedkommende ofte stikke en mindre formue i lommen. I januar 2008 fik HK´s afgående formand eksempelvis 750.000 kr. i farvel-penge. Formændene for HK og Socialpædagogerne kan beholde hele beløbet. De øvrige får modregnet lønnen fra et evt. nyt job i pengene. Medlemmerne betaler festen. Se tabellen nedenfor:  Fagforeningspampernes farvel-penge
  Formand Farvel-penge (kr.)
  Dansk Sygeplejeråd 1.300.000
  FTF 1.200.000
  Danmarks Lærerforening 1.083.915
  HK 750.000
  Socialpædagogerne 700.000
  AC ca. 600.000
  BUPL 425.000
  FOA 0
  Dansk Metal 0
  Dansk Magisterforening 0
  NNF 0
  3F 0
  (kilde: Ekstra Bladet, den 14. januar 2008)
  Dansk Folkeferie
  »Dansk Folkeferie Fonden« (folkeferie.dk) er en selvejende erhvervsdrivende institution, der driver ferie-, kursus- og rejsevirksomhed. Firmaet finanseres desuden af lønmodtagernes uafhentede feriepenge. Ialt 76 millioner kr. glemmer folk at hæve hvert år. Statskassen tager 50 pct. af disse penge. De resterende 50 pct. fordeles efterfølgende af Arbejdsmarkedets Feriefond. Nogle af disse midler havner i Dansk Folkeferie.
  Virksomheden ejer en lang række sommerboliger rundt omkring i Danmark. Og disse boliger udlejes. I 2007 besluttede man at sælge en del af sommerhusene. Og gæt engang. Planen var, at sælge husene til fagforeningsbosserne i LO og 3F. Det er ikke løgn.
  Planen måtte frafaldes efter voldsom kritik. Derefter besluttede man at sælge husene til lønmodtagere organiseret under LO. Det fik Kristelig Fagbevægelse til at protestere (kilde: Politiken.dk, april 2007).

  Vi kunne godt tænke os at få svar på flg. spørgsmål:

 • Hvilke mennesker sidder i bestyrelsen i Dansk Folkeferie? Er der fagforeningsbosser fra LO og 3F? Og har de været involveret i beslutningen om at sælge husene til sig selv?
 • Hvilken salgspris havde man planlagt? Skulle fagforeningsbosserne købe husene til under markedspris?
 • Var den første plan ulovlig iht. dansk lovgivning?
 • Foregår der andre mystiske ting i Dansk Folkeferie i relation til dansk fagbevægelse?  Kongresserne
  Hvert år afholder fagforbundene en kongres. Her holder en masse mennesker en masse højtidelige taler under de røde faner. »Kammerater, vi er samlet her i dag for at diskutere bla, bla, bla, bla .......«. Så tror de tilstedeværende og de menige medlemmer, at de på demokratisk vis er med til at bestemme tingene i forbundet. Men det er de ikke. De har absolut intet at skulle have sagt.
  Før hver kongres aftaler hovedbestyrelsen og særligt nedsatte udvalg strategien for de beslutninger, der skal vedtages på kongressen. Det foregår bag hermetisk lukkede døre. Herefter inviteres det såkaldte »apparatnik« bestående af tillidsfolk og kongresdelegerede. Disse mennesker gør herefter, hvad de har fået besked på. Beslutningsforslagene vedtages. Altid. Til slut klapper alle i hænderne. Nu har vi demonstreret demokrati i fagbevægelsen. Ikke et øje er tørt. Om aftenen spiser, drikker og fester de fremmødte. Regningen på ofte flere millioner kroner betales af de tvangsudskrevne kontingenter. Tak for kaffe.


  Fagforeningsflugt
  I perioden 1995-2011 mistede fagforbundene under LO 350.000 betalende medlemmer. I 2012 var medlemstallet faldet til 1,2 million. Naturligvis. Unge veloplyste arbejdende mennesker er blot interesserede i at være forsikret i en A-kasse i tilfælde af arbejdsløshed. De vil ikke finansere det røde fagforenings-pamper-cirkus med luksuslønninger til bosserne og hovedkvarterer til hundredevis af millioner af kroner. De vil ikke betale for lokale faglige klubber, lokale forbundskontorer, feriekontorer, sommerhuse, indkøbsforeninger, forsikringstilbud, mærkelige kurser, ligkistemagasiner og ligegyldige forbundsblade. Hele dette cirkus vedligeholder blot overbygningen af tykke uproduktive pampere. Hvorfor skulle man betale for det?
  LO  LO
  Fagforbundenes landsorganisation LO blev dannet i 1898. I dag har LO hovedsæde i en bygning på 4.820 kvm. til 150 millioner kr. på Islands Brygge ved havnefronten i København. Stedet beskæftiger 160 personer. En hel etage er bemandet med jurister med forstand på ansættelsesret. LO administrerer 18 fagforbund med ialt ca. 870.000 aktive medlemmer (2011). I 1995 var 1,2 million lønmodtagere medlem af et LO-forbund.
  LO-formanden tjener ca. 1.623.200 kr. om året. Dertil kommer en fed pensionsordning svarende til 2/3 af lønnen resten af livet. LO-formand Harald Børsting (2007-2015) var dog den sidste med denne luksusordning sv.t. 605.000 kr. årligt resten af livet. Til sammenligning tjener et typisk LO-medlem ca. 300.000 kr. årligt. I januar 2007 under overenskomstforhandlingerne mellem Dansk Industri og CO-Industri foreslog den tidl. formand, at arbejdernes lønninger ikke skulle stige mere end fire pct. Naturligvis. Så var der flere penge til pampernes luksusliv.
  LO støttede Socialdemokratiet økonomisk gennem mange år. Det var fast kotyme, at man forærede sosserne otte millioner kr. om året. Desuden betalte hvert medlem 10-16 kr. til partiet under en valgkamp. Denne praksis ændrede sig i 2003. Medlemmerne var utilfredse med at være tvunget til at finansere et bestemt politisk parti. I dag er den økonomiske LO-støtte til Socialdemokraterne formelt afskaffet. I landets forbund kan medlemmerne i dag fravælge støtten til Socialdemokratiet. Pengene går dog til andre formål. Og forbundene støtter stadig partiet under valgkampe. Ved folketingsvalget i 2005 fik partiet 10 millioner kr. af forbundene 3F, HK og METAL.
  Socialdemokratiet lever stadig fedt på fagbevægelsen. Hvis du er medlem af en fagforening, så er du tvunget til at støtte socialismen. Sådan er det bare. Hvis du vil ændre på dette, så er der en nem løsning:

  Meld dig ud af fagforeningen
  LO mister medlemmer
  Gennem 16 år i perioden 1995-2011 mistede LO 350.000 kontingentbetalende medlemmer. I 1995 var 75 pct. af lønmodtagerne medlem af en fagforening. I 2011 var det tal faldet til 60 pct. svarende til et medlemstal på 870.000. Se eksempler på meddlemsflugt fra fagforeningerne nedenfor (kilde: Politiken):

 • Landets største fagforbund 3F mistede 10.064 medlemmer i 2007. Restmedlemmer: 342.387
 • Næststørste forbund HK mistede 16.289 medlemmer i 2007. Restmedlemmer: 329.679
 • FOA mistede 3.117 medlemmer i 2007. Restmedlemmer: 204.979
 • Dansk Metal mistede 2.975 medlemmer i 2007. Restmedlemmer: 132.113
 • TIB mistede 1.198 medlemmer i 2007. Restmedlemmer: 65.537

  Til sammenligning havde de såkaldt gule fagforeninger tilsammen 236.808 medlemmer i 2012 svarende til 20 pct. af medlemstallet i LO. Naturligvis. Et medlemsskab i en gul fagforening koster typisk under 100 kr. pr. måned plus 455 kr. for A-kassen. Et medlem under LO betaler omkring det dobbelte.
  Hurra! Hurra! Hurra! Det går den rigtige vej. De tykke svedglinsende fagforeningspampere må stige ned fra det tvangsudskrevne bjerg af penge og spænde livremmen ind. Hvis de kommer i pengenød, så må de jo sælge nogle af guldvandhanerne og de ægte persiske tæpper i pamperpaladserne.  Kvindelig LO-formand i 2015
  Ledelsen af den danske fagbevægelse er en indspist forening af vamle gamle mænd med hang til luksus på medlemmernes bekostning. I Harald Børstings LO-formandsperiode 2007-2015 forsøgte et kvindeligt medlem at gøre sig gældende i LO-toppen. Det var en næsten umulig opgave med voksenmopning på programmet. Vigtige møder og aftaler blev holdt hemmelige af de gamle mænd. Der blev ikke lyttet til hendes meninger. Konstant blev hun overset i vigtige sammenhænge. »Hun var ligesom ikke på omgangshøjde med vores andres erfaring.....!!« - udtalte en pamper til medierne i 2015.
  På den tre dage lange medlemsbetalte LO-kongres i Aalborg i oktober 2015 blev den tidligere moppede Lizette Risgaard valgt som ny LO-formand som afløser for Harald Børsting. Sædvanligvis holder medarbejderne på Islands Brygge en uges betalt ferie for at pleje tømmermændene efter tre dages fest og druk. Men fire pampere blev hver især indkaldt to dage efter kongressen på forskellige tidspunkter til samtale i hovedkvarteret. Her sad den nye formand med et hold eksterne advokater. Og så fik en cheføkonom, udviklingschefen, kommunikationschefen og sekretariatschefen en fyreseddel. En advokat fulgte dem til kontoret. Her fik de lov til at tage deres personlige ejendele. Herefter blev de ledsaget til udgangen.
  Man skal ikke fryde sig over andre menneskers nedtur. Men mon ikke disse medlemsbetalte pampere fortjente en tur på røv og albuer. Godt gået af den nye formand.  Børstings luksusliv
  Harald Børsting startede sin karriere i SID. I 1995 blev han LO-sekretær og medlem af forretningsudvalget. I 2003 avancerede han til medlem af hovedbestyrelsen. I 2007 blev han ophøjet til LO-formand efter Hans Jensen. Som LO-formand tjener man årligt 1.235.544 kr. Det giver en årlig pension på 603.000 kr. ved pensionsalderen på den gamle tilsagnspensionsordning (to tredjedele af grundlønnen på 603.669 kr.). Børsten gik på pension i 2015 med en livslang pension på 605.000 kr. årligt.
  Børsting er gift med den tidligere formand for Kvindeligt Arbejderforbund (KAD). Hun får ca. 530.000 kr. i årlig pension. Dermed kommer parrets totale pension op på godt 1,1 million kr. om året. LO-medlemmerne betaler.  LO sender arbejdspladser ud af Danmark
  LO driver privat forretning for medlemmernes kontingent. Blandt andet ejer pamperne A-Pressen. Denne virksomhed udgiver en lang række blade og tryksager, som intet har med fagbevægelsen at gøre. A-Pressen ejer 25 pct. af aktierne i JSL Media. Dette firma havde i 2012 et underskud på over fem millioner kr. Og næsten samtlige udgivelser trykkes i Serbien.
  LO støtter altså udflytning af dansk arbejdskraft ved ikke at lade trykningen foregå i Danmark. Og de kan ikke undskylde sig med uvidenhed. Den tidligere 3F-formand Poul Erik Skov Christensen sad i 2013 i bestyrelsen for A-Pressen (kilde: Ekstra Bladet).  LO støtter Socialdemokraterne, SF, DSU og SFU
  I mange år havde fagbevægelsen et hemmeligt kontor på Åboulevarden i København. Her indsamlede man med hård hånd kontingentmidler fra landets forskellige fagforbund. Pengene i millionstørrelsen havnede herefter hos Socialdemokratiet og Danmarks Socialdemokratiske Ungdom. De kontingentbetalende medlemmer var tvunget til at finansere sosserne.
  Denne form for mafiavirksomhed hører kun hjemme i Italien. Derfor måtte løjerne i det hemmelige kontor ophøre. LO-formand Hans Jensen proklamerede derfor i 2003 i Politiken, at »dermed er der ikke flere økonomiske mellemværender mellem LO og Socialdemokraterne.....« Den økonomiske støtte fra LO ophørte altså officielt i 2003. »Vi giver ingen støtte til nogen partier. Vi varetager kun vores medlemmers interesser.....« - udtalte LO-formand Harald Børsting den 4. februar 2011 til Jyllands-Posten.
  Men ak, ak, ak. Lige som alt andet i fagbevægelsen var disse udtalelser de pureste løgne. Fagforbundene HK, 3F og METAL forærede Socialdemokratiet over 10 millioner kr. til valgkampen i 2005. I valgkampen op til folketingsvalget i september 2011 forærede fagbevægelsen rød blok 70,6 millioner kr. til annoncekampagner. Siden 2011 har LO årligt foræret Socialdemokratisk Ungdom (DSU) omkring tre millioner kr. Socialistisk Folkepartis Ungdom fik 500.000 kr. i støtte fra LO i 2011. Til gengæld lovede disse politiske ungdomsorganisationer ikke at optage medlemmer fra de gule fagforeninger.

  I 2011 modtog Socialdemokraterne knap 24,7 millioner kr. fra forskellige faglige organisationer. Eksempelvis donerede nedenstående pamperforeninger over 20.000 kr.:

 • 3F
 • Dansk Metal
 • Arbejdernes Landsbank
 • Bryggeriforeningen
 • Malerforbundet
 • Blik og Rør
 • Dansk El-Forbund
 • NNG
 • Rockwool International
 • BAT-Kartellet
 • Forsikringsagenturforeningen
 • Service Forbundet
 • Dansk frisør og Kosmetikforeningen
 • HK (bidraget med mødefaciliteter)
 • Dansk Metal (bidraget med mødefaciliteter)
 • Hjemmeværnsskolen (bidraget med mødefaciliteter)


  LO-støtte til DSU
  LO yder økonomisk støtte til »alle foreninger, der arbejder for at fremme faglige interesser blandt danske unge, blandt andet at mindske ungdomsarbejdsløshed og forbedre vilkårene på erhvervsskolerne«. Men hvordan er virkeligheden? Er de frelste ord endnu et eksempel på partistøtte i forklædning? Selvfølgelig er de det.
  I 2012 fik Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU) bevilget 2,7 millioner kr. af LO´s ungdomskonsulent. Han er samtidig kreds- og kommuneformand for DSU. Det er ikke løgn. I januar 2013 ansøgte Konservativ Ungdom (KU) og Dansk Folkepartis Ungdom (DFU) derfor også om LO-midler fra samme pulje med et principprogram om at opprioritere erhvervsuddannelserne. De fik identiske afslag på grund af et forkert værdigrundlag (kilde: BT)!!

  LO yder partistøtte  LO-pampere på studietur i USA
  I oktober-november 2012 rasede valgkampen til præsidentvalget i USA. Det kunne pamperne i LO ikke modstå. De sendte deres kommunikationschef på studietur og valgfest. De dejlige »studier« blev afholdt i Virginia, Washington og New York. Middag og rødvin med den danske ambassadør. Middag og drinks på Capitol Hill Club i Washington. Valgfester i Bristow, Virginia og på Hotel Sheraton i New York. En kommunikationschef fra FOA og en forbundssekretær i HK deltog også i løjerne. Studierne kostede i alt 132.000 kr. svarende til 43.810 kr. pr. person. »Når jeg er godt uddannet, så kommer det også medlemmerne til gode.....« - udtalte HK-pamperen til Ekstra Bladet i november 2012. Skål!!
  Hvem betalte? Det gjorde de kontingentbetalende medlemmer. Velbekomme.  Blå LO-medlemmer
  En Gallup-undersøgelse fra marts 2012 viste, at 41 pct. af alle LO-medlemmer stemmer på et af de borgerlige partier (kilde: Berlingske). Dansk Folkeparti førte an med 16,9 pct. af stemmerne. Det er naturligvis i direkte modstrid med fagbevægelsens økonomiske millionstøtte til de socialistiske partier i Folketinget.  LO-kongres
  Hvert fjerde år afholder LO en kongres. Det officielle formål går ud på at fastlægge den fremtidige strategi. Men det er det rene nonsens. Strategi og mål for de næste fire år aftales i hovedkvarteret bag hermetisk lukkede døre. Kongressens eneste formål er at fejre sig selv med fest, underholdning og solide branderter. Sådan foregår tingene traditionelt i pamperbevægelsen.
  Den 37. kongres i oktober 2011 for 400 delegerede fra 15 fagforbund blev afholdt i Aalborg Kongres og Kultur Center. Man vedtog lønforhøjelser til cheferne på 18.000 kr. årligt i fire år svarende til 72.000 kr. Nogle foreslog forsigtigt en afskaffelse af bilordningen, hvor hver LO-chef får en bil til 450.000 kr. hvert fjerde år. Men det blev forkastet. De 3-4 dages fest kostede 5,8 millioner kr. Regningen betales af de kontingentbetalende medlemmer. De var ikke inviteret.  Efterlønnen skal afskaffes
  I starten af 2011 proklamerede statsminister bilags-Lars (V), at regeringen nu var klar til at afskaffe efterlønsordningen. Så gik fagbevægelsen i panik. Millioner af kroner blev brugt i en annoncekampagne til forsvar for efterlønnen. De hylede, klynkede og skreg som små pattebørn. Og hvorfor nu det? Fordi efterløn er betinget af medlemsskab af en arbejdsløshedskasse/fagforening. Hvis ordningen bliver afskaffet, så vil folk melde sig ud af fagforeningerne. Og så mister pamperne deres kontingentbetalte luksus og privilegier. Alle de dejlige middage med rødvin og underholdning. Alle kurserne med hotelophold og sightseeing under fremmede himmelstrøg.
  I øvrigt lavede FOA i 2011 en analyse af efterlønsordningen blandt sine medlemmer. Den viste, at ud af 353 efterlønnere havde 50 pct. valgt efterløn for at få mere tid til familie og venner.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Bilags-Lars vil ryge pamperne ud af hulerne. Pøj, pøj.  LO´s løgneannoncer
  VK-regeringens såkaldte »genopretningsplan« blev vedtaget i Folketinget i juni 2010. Dermed kunne man højest få et skattefradrag på 3.000 kr. årligt på sit fagforeningskontingent. Desuden blev dagpengeperioden reduceret fra fire til to år. Det blev de sure over i LO. Nu ville endnu flere melde sig ud af deres fagforening. I den anledning lancerede LO en række helsides annoncer i de største dagblade.
  En arbejdsløs pladesmed fra Nordjylland var blevet fyret fra sit arbejde. Han kunne ikke få hverken dagpenge eller efterløn. Nu måtte han gå fra hus og hjem. Stakkels, stakkels mand.
  Den 27-årige Maria fra Ålborg var arbejdsløs kontorassistent med mand og børn. Hun søgte forgæves arbejde hvar dag. Nu frygtede hun at miste sine dagpenge. Den stakkels familie kunne ikke få tingene til at hænge sammen.
  Annoncerne kørte i nogle dage. Så blev det afsløret, at historien om pladesmeden var fri fantasi. Den stakkels Maria havde selv opsagt sit job den 1. januar 2010 for at flytte sammen med sin kæreste i Aabenrå. Hun er aktiv i fagforbundet HK. Kæresten er formand for HK Ungdom i Sydjylland. Og parret har ingen børn (kilde: B.T.).
  Da løgnehistorierne var afsløret, stoppede kampagnen øjeblikkeligt. »Jeg kan for helvede ikke tjekke al ting selv......« - udtalte LO-formanden vredt.
  På Facebook kunne man læse en sørgelig beretning om Jonas Hansen. På siden »Alt gives bort - så jeg kan få bistand« skrev han, at han ville sælge alle sine ejendele, ellers kunne han ikke få kontanthjælp. Det viste sig at være en fup-annonce fra A-kassen STA. I virkeligheden var Jonas en skuespiller.

  Så blev pamperne afsløret i endnu flere løgnehistorier. Man kan tydeligvis ikke være fagforeningspamper uden at være lystløgner. Løgnagtighed er et krav for ansættelse som fagforeningspamper. I øvrigt koster en helsidesannonce ca. 30.000 kr. pr. dag. Kampagnen må have kostet millioner af kroner. Det rager pamperne en fjer. De griber bare i kontingentkassen.

  Ifølge Gallup (januar 2011) brugte LO ialt 17,3 millioner kr. på avisannoncer i 2010. Pamperne brugte altså en formue på løgnehistorier, ligegyldigt pladder og selvforherligende snik snak. I en tid, hvor medlemmerne flygtede væk fra fagforeningerne. Man forstår hvorfor.  LO og indvandrerne
  Den 26. januar 2007 pustede LO-formanden sig op med flotte ord: »Der skal 50.000 flere flygtninge og indvandrere i arbejde. Det er præcis, hvad det danske samfund sukker efter«. Udtalelsen var møntet på de stygge arbejdsgivere. Udlændingene udgør 10-11 pct. af befolkningen. Dette tal skulle gerne afspejle sig på arbejdspladserne.
  Men hvad gør LO og forbundene selv? Ansætter de indvandrere? Eller er de bare nogle ynkelige hyklere som sædvanligt? Se opgørelsen nedenfor og døm selv (kilde: 24timer):


  Ansatte indvandrere i danske fagforeninger
  Fagforening Ansatte Indvandrere Indvandrere i pct.
  LO 154 12 7,8
  3F 500 17 3,8
  AC 28 1 3,6
  FOA 320 10 3,2
  FTF 68 2 2,9
  HK 1640 25 1,5
  (kilde: 24timer, 7. januar 2007)
  LO-pension
  Mange ting i livet er svære at forstå. Eksempelvis er det svært at forstå, at universet er uendeligt. Der er ting, som er endnu sværere at forstå. I LO-toppen sad i mange år en flok idioter, som troede, at de kunne hæve fuld LO-pension, uanset hvornår de valgte at forlade organisationen. De gik ud fra, at LO automatisk ville blive ved med at indbetale deres pensionsbidrag, selv om de ikke længere arbejdede i fagbevægelsen. Det er ikke løgn.
  Sådan hænger virkeligheden naturligvis ikke sammen. Man opnår kun fuld pension i LO, hvis man arbejder helt op til pensionsalderen. Det måtte en tidligere næstformand erkende. Læs nedenfor.  LO-næstformand fik pamperpension
  I november 2007 blev der valgt ny LO-formand. Den siddende 44-årige næstformand tabte valget med 17 stemmer. Under valgkampen til formandsskabet tordnede hun blandt andet mod de »gyldne håndtryk« i det private erhvervsliv. Da valgnederlaget var en realitet, opsagde hun fornærmet sit job. Og fik dermed et »gyldent håndtryk« på 732.000 kr. svarende til en årsløn.
  Men det var ikke nok til damen. Efterfølgende forlangte hun, at LO indbetaler en årlig pension på ca. 488.000 kr. fra hendes 61. år frem til hendes død. Ialt over ni millioner kr. Det skulle tilsyneladende være kotyme, at LO-bosserne får 2/3 af deres sædvanlige tårnhøje løn, når de går på pension. Selv om de ikke har arbejdet i fagbevægelsen i flere år. Tilsagnet om den tårnhøje pension skulle være givet, da hun i 1995 blev valgt ind i LO. Man tror, at det er løgn.
  Da damen var næstformand i LO, var hun medlem af FOA. Da problemet med pensionen opstod efter valgnederlaget, meldte hun sig ind i HK/Privat. Man mener, at nogen i HK havde lovet at køre hendes pensionskrav mod LO. Og det gjorde formanden for HK da også. Men dette er imod reglerne i HK. Dette påpegede formanden for HK/Medier og Kommunikation efterfølgende. Altså tilsyneladende rent kammerateri og pamperi af værste skuffe.

  Den nyvalgte LO-formand udtalte til Ekstra Bladet, at »tiden er løbet fra den slags aftaler.....«. Alligevel ville han ikke afskaffe sin egen fede pensionsordning. Den lyder på 2/3 af årslønnen på godt 1 million kr. hvert år fra pensionering til død. Til sammenligning får almindelige LO-medlemmer kun 12-15 pct. af deres pensionsordning indbetalt af deres arbejdsgiver.

  Den 25. marts 2010 vandt hun sagen i Københavns Byret. LO blev dømt til at indbetale 5,7 millioner kr. på pamperens pensionskonto. Fra hendes 62´ år frem til hendes død skulle hun have 2/3 af næstformandslønnen på 800.000 kr. i pension. Et beløb, som står i skærende kontrast til den usle pension, som de betalende medlemmer bydes. I øvrigt kostede retssagen LO ca. 500.000 kr. LO-toppen var lamslåede over dommen. I retssalen ville de ikke give hånd og hilse på damen. De var nok sure over, at hun havde afsløret deres lille hemmelighed om de guldrandede LO-pensioner.
  Byretsdommen blev anket. I januar 2012 omgjorde Østre Landsret dommen, således at hun ikke får en krone i LO-pension. Desuden blev hun dømt til at betale sagens omkostninger på 550.000 kr. I april 2012 afviste procesbevillingsnævnet hendes anmodning om at føre sagen i Højesteret. I øvrigt er damen veninde med Gucci-Helle (A) (krage søger mage). Og vi har en enkelt opfordring:

  Meld dig ud af fagforeningen  Forgyldning af LO-pensionist
  Den tidligere LO-formand og nuværende pensionist scorer omkring 1,2 million kr. årligt ifølge Ekatra Bladet den 1. februar 2010. Hans LO-pension udgør ca. 548.000 kr. Dertil kommer fuld løn for en lang række bestyrelsesposter, som han beholdt efter fratrædelsen. De giver ca. 645.000 kr. Da en journalist ringede og spurgte til de mange penge, blev LO-pensionisten fornærmet. Han er uddannet blikkenslager. Han mener selv at være de mange penge værd. Bestyrelsesarbejdet har skam intet med hans tidligere job som LO-formand at gøre. Næeh, nej.
  De lavtlønnede medlemmer knokler pengene ind til LO. Den rige LO-pensionist skraldgriner hele vejen til banken. Velbekomme.  Nasserøven
  Under overenskomstforhandlingerne januar 2007 gav LO-formanden udtryk for, at det snart er slut med at nasse på fagforeningerne. Omkring 100.000 lønmodtagere er ikke medlem af noget fagforbund. De nyder de samme goder mht. løn, barsel, pension og uddannelse, som de betalende medlemmer (kilde: Berlingske.dk). De lokale forbund skal fremover bestemme, hvordan nasserøvene skal behandles. Jaså!
  LO-formanden får 1.6 million kr. i årsløn samt en fed pension. Han har et fedt kontor med udsigt over havnefronten. Gratis bil og fri telefon. Middage og rødvin samt rejser med hotelophold og sightseeing bliver betalt. Og hvem betaler formandens luksusliv? Det gør de lavtlønnede LO-medlemmer.
  Alle bør kunne se, hvem der er den største nasserøv på det danske arbejdsmarked!!!
  Vi opfordrer:

  Meld dig ud af fagforeningen

  Fagligt Fælles Forbund - 3F  Drukmåsforbundet - 3F
  Den 1. januar 2005 blev SID (Specialarbejderforbundet) lagt sammen med KAD (Kvindeligt Arbejderforbund i Danmark) til Fagligt Fælles Forbund (3F). Fusionen blev fejret på bedste pamperfacon allerede i september 2004. Der blev indkøbt nye faner og smarte lightere. Birthe Kjær og Erik Grip stod for underholdningen. Regningen for sammenlægningen kom til at lyde på ca. 33 millioner kr. Det var intet problem for de to forbund. Arbejderne betalte.
  Igennem 20 år afholdt SID årskongres i det SAS-ejede Falkoner-Center på Frederiksberg. Udgifterne til en enkelt kongres løb typisk op i 20 millioner kr. Fagforeningsledere fra hele landet blev inviteret til tre dages fest på forbundets regning. Kongresserne blev efterfølgende »evalueret« af fagforeningsbosserne på rejser betalt af Falkoner-Centret. Eksempelvis rejste 10 pampere til Tallinn og Skt. Petersborg på »evalueringsrejse« efter kongressen i 1998. Rejsen kostede 142.800 kr.
  I september 2007 afholdt 3F en ugelang kongres i Aalborg Kultur- og Kongrescenter. Den kom til at koste ca. 30 millioner kr. I perioden 2005-2007 mistede forbundet 40.000 medlemmer. Medlemstallet i 2007 var således reduceret til 359.955. I samme måned besluttede 3F af sparehensyn at ophøre med at yde økonomisk støtte til Socialdemokraterne på Christiansborg. Alligevel fyrede man 30 millioner kr. af på pampernes fest i Alborg. Og i 2011 brugte 3F fem millioner kr. på at vælte VK-regeringen.

  Hardy Hansen var i perioden 1979-1996 formand for SID. I 1984 meldte en københavnsk buschauffør sig ud af forbundet. Han ville ikke være medlem, når han var tvunget til at betale bidrag til Socialdemokratiet. Syv andre chauffører udmeldte sig efterfølgende af samme grund. Deres kollegaer krævede dem derfor fyret. Det nægtede HT (Hovedstadens Trafikselskab). Herefter startede busstrejkerne i 1985. Hardy Hansen udtalte på TV: »Der er ikke andet at gøre, end at fyre dem......« Den bemærkning kostede efterfølgende SID 20 millioner kr. i Arbejdsretten. Konflikten endte med, at de otte chauffører blev fyret.
  Hardy Hansen og forbundsbosserne blev så fortørnede over straffen, at de narrede SID´s hovedbestyrelse til at bevilge 180 millioner kr. fra strejkekassen til såkaldt »oplysningsarbejde«. Pengene, som blev bevilget uden budget og efterfølgende regnskab, skulle bruges til at vælte den Konservative Schlüter-regering. Reelt kender ingen til midlernes skæbne. I september 1994 blev Hardy Hansen medlem af Folketinget for Socialdemokraterne.

  I 1996 var der kampvalg til formandsposten i SID. Hardy Hansen pegede på Poul Erik Skov Christensen. Han blev efterfølgende valgt. Modkandidaten Villy Strube fra CO-Industri blev så fortørnet over nederlaget, at han begyndte at bedrage forbundet. Gennem seks år fabrikerede han falske regninger sammen med en personlig bekendt SID-leverandør med firmaet I. Service. Firmaet producerede lydbånd til SID´s ordblinde medlemmer. I CITY-2 gik indkøbte Strube og vennen rødvin, dagligvarer og el-artikler til privat brug. Vennen betalte regningerne. Efterfølgende indsendte han fakturaer på tilsvarende beløb til SID under påtegningen »serviceydelser« i forbindelse med to medieprojekter. Dem havde Strube fået bevilget hos SID. På denne måde lykkedes det ham at bedrage forbundet for ca. 1,2 millioner kr.
  Mandag den 15. oktober 2001 rejste han til Firenze i Italien med konen. Dagen efter ringede SID´s formand Erik Skov Christensen. Han beordrede ham straks hjem til København. TV-avisen var kommet i besiddelse af nogle papirer, der dokumenterede bedrageriet. Om onsdagen trak han sig fra alle sine poster. Forinden forsøgte han på et møde med SID-ledelsen at tilegne sig en favorabel fratrædelsesordning. Men det blev afslået. Fredag den 19. oktober 2001 tidligt om morgenen låste sønnen sig ind i barndomshjemmet i Fløng. Her fandt han Strube hængende i køkkenet.

  Poul Erik Skov Christensen var formand for SID i perioden 1996-2005 og formand for 3F i perioden 2005-2013. Han fik knap 1,2 million kr. om året i løn. Efter opsigelse som formand i 2013 som 61-årig arbejdede han som vellønnet konsulent for 3F i to år. Herefter hævede han pension på godt 384.000 kr. årligt.
  SID er hovedaktionær i byggefirmaet »J&B BYGGEENTERPRISE A/S«. Og Poul Erik Skov Christensen var tidligere bestyrelsesformand i firmaet. I 2002 blev det afsløret, at firmaet havde udført arbejde på hans hus i Frederikssund fem år tidligere. Da politiet gik ind i sagen, betalte han straks en byggeregning på 125.000 kr. Mange mente, at regningen burde have lydt på 405.000 kr. Efterfølgende gik han af som bestyrelsesformand for aktieselskabet (er det ikke mærkeligt??). Sagen var lige ved at koste ham formandsskabet. I øvrigt blev det afsløret, at han havde købt en AUDI A6 billigt som brugtvogn hos et SID-relateret firma. Og fået billige reseverdele og reparationer.
  Poul Erik Skov Christensen er i dag formand for 3F. En pamper af Guds nåde. I mangel på bedre.

  Når man læser om pamperiet i dette forbund, så forstår man bedre, at arbejderne bliver mobbet og truet til at melde sig ind.

  Plattenslageriet skal jo finanseres
  Kristelig - ikke hos os.....
  De såkaldte eksklusivaftaler er i dag ulovlige i Danmark. Men det forstår man ikke i 3F. Og hvorfor nu det? Fordi de fleste pampere i dette forbund har drukket hjernen væk. Som tykpandede primitive neandertalere går de rundt og truer, mobber og chikanerer folk til medlemsskab i 3F. Læs nedenfor.

 • I juli 2013 blev en 40-årig kvinde ansat som sommervikar i det østjyske rengøringsfirma Total Rengøring. Efterfølgende blev hun sendt ud at gøre rent hos 3F´s lokalafdeling i Vejle. Efter tre dage ringede 3F´s næstformand i byen til firmaet for at frabede sig hendes tilstedeværelse. »Hende kan vi jo ikke have til at gå her, når hun er Kristelig.....« - udtalte han. Kvinden havde fortalt om sit medlemsskab hos Kristelig Fagforening (KRIFA) til en medarbejder på stedet. Denne havde sladret til pamperne. Total Rengøring fyrede herefter kvinden (kilde: BT, sept. 2013).

 • I 2011 meldte en 47-årig smed og nogle få kollegaer på Højbjerg Maskinfabrik sig ind i Kristelig Fagbevægelse (KRIFA). De mente ikke at få nok for kontingentet hos 3F. Smeden blev herefter kaldt ind til »kammeratlig samtale« hos tillidsrepræsentanten. Denne truede med at stille sig op i kantinen og fortælle, at de udmeldte ikke længere var en del af fællesskabet. Efterfølgende mødte Dansk Metal Aarhus op på arbejdspladsen for at presse firmaet. Men ledelsen måtte henholde sig til gældende lovgivning om det ulovlige i eksklusivaftaler. Det forstod 3F-drukmåsene naturligvis ikke.
  Nu fik 3F og Dansk metal fabrikeret badges med påskriften »Jeg er medlem af den rigtige fagforening«. De blev uddelt på arbejdspladsen. De udmeldte fik forbud mod at deltage i julefrokosten og aktiviteter i »fiskeklubben«. Nogle ophørte med at hilse. På dette tidspunkt stak alle undtagen smeden halen mellem benene og genindmeldte sig i 3F.
  3F-tillidsrepræsentanten fortalte nu om sagen på en generalforsamling. I den anledning blev der sagt, at nu måtte man se på, hvad der skulle ske med smeden under en fyringsrunde. I september 2012 fik han en fyreseddel med begrundelsen »arbejdsmangel«.
  Da BT skrev om sagen i september 2013, nægtede tillidsrepræsentanten fejt at udtale sig. Og maskinfabrikkens ledelse svarede ikke på henvendelsen.

  Meld dig ud af drukmås-forbundet 3F
  Østeuropæisk arbejdskraft
  LO med de tusindvis af højtlønnede pampere er varme fortalere for EU med arbejdskraftens frie bevægelighed over landegrænserne. Men det varede kun til juni 2013. Her blev pamperne bag de store skriveborde ramt af virkeligheden.
  I perioden 2008-2012 steg antallet af østeuropæiske arbejdere i Danmark med 43 pct svarende til 54.523 registrerede arbejdstagere i 2012. Det kom helt bag på pamperne. »Jeg synes, at det er en katastrofe for det danske samfund, at man i så stor udstrækning bruger folk fra Østeuropa, for det betyder, at vi har dygtige danskere, som er blevet presset ud af arbejdsmarkedet og nu går ledige.....« - udtalte 3F-formanden til Ekstra Bladet.
  3F-formanden skal bare bede sine »stakkels« ledige medlemmer om at blive ædru og stå op om morgenen. Og så skal de lære at passe et arbejde i stedet for at ligge og nasse hjemme på sofaen.  3F-tillidsfolk truer de gule
  I 2006 blev fagforeningstvang og eksklusivaftaler gjort ulovlige af et bredt flertal i Folketinget i »loven om foreningsfrihed«. Efterfølgende flygtede folk væk fra fagforbundene under LO. I 2012 havde omkring 200.000 lønmodtagere meldt sig ind i en af de »gule fagforeninger«. Men virkeligheden var endnu ikke gået op for de tykke øldrikkende LO-snyltepampere.
  I marts 2012 oplyste Kristelig Fagbevægelse og Det Faglige Hus, at deres medlemmer på arbejdspladserne bliver chikaneret af tillidsfolk fra LO og især 3F. De prøver at fryse dem ud og mobbe dem væk fra arbejdspladserne. Deres navne bliver hængt op på opslagstavler i kantinerne. I mange tilfælde skulle tillidsrepræsentanter have fået navne og personnumre på medarbejdere udleveret fra virksomheder med henblik på konfrontation og rekruttering til LO.
  Hvis man bliver udsat for den slags chikane, så skal man naturligvis give igen af samme mønt. Man kan kun opfordre folk til at spare deres penge og gøre det mest fornuftige:

  Meld dig ud af LO
  3F ansætter folk uden overenskomst
  I 1994 ansatte SID-Vejle en socialrådgiver. Den 1. januar 2005 blev SID lagt sammen med KAD til Fagligt Fælles Forbund (3F). Socialrådgiveren fulgte med over i det nye forbund. Samtidig fik han konstateret en kræftsygdom. I 2007 efter 13 års arbejde i fagbevægelsen blev han fyret. Arbejdet i forbundet havde været »et helvede på jord«.
  Han blev ansat uden en overenskomst. Han måtte ifølge sin ansættelseskontrakt acceptere merarbejde og deltagelse i møder og konferencer uden for normal arbejdstid. Han måtte ikke søge medlemsskab i andre forbund end 3F. Da kræftsygdommen blev en realitet, gik det helt galt. En dag sad en tilfældig A-kassemedarbejder i strid med reglerne og læste hans fortrolige helbredsoplysninger på computeren. Det påtalte han over for sin chef. Så kørte tingene helt af sporet. Alle hans sagsmapper blev en dag hældt ud på gulvet ved receptionen. Forinden havde man brudt hans arkivskab op med et brækjern.
  I løbet af fire måneder havde han optjent 259 timers overarbejde. Det blev udbetalt med 15.000 kr. svarende til 58 kr. i timen. Han frabad sig det underbetalte beløb. Men pengene blev alligevel overført. Desuden snød man ham for feriepenge og pension. Herefter blev han fyret i 2007.
  Fyringen fik en masse medlemmer til at udtrykke mistillid til bestyrelsen i 3F-Vejle. Den aftrådte efterfølgende. Formanden og næstformanden undlod frivilligt at genopstille til det nye bestyrelsesvalg. De opsagde deres lønnede tillidsposter. Alligevel fik de hver en halv årsløn svarende til et samlet beløb på 540.000 kr. Et gyldent håndtryk, som almindeligvis kun gives ved en fyring. Alle måbede.
  Ved en civil retssag i juni 2010 blev den kræftsyge socialrådgiver tilkendt en erstatning på 178.495 kr. for usaglig fyring, manglende overarbejdsbetaling, manglende feriepenge og manglende pension. En kontorbestyrer blev indkaldt som vidne i sagen. Han skulle forklare, hvorfor han havde forfalsket et bestyrelsesreferat, der beskrev den uberettigede fyring som forhåndsgodkendt. Men før fremmødet i retten begik bestyreren selvmord (kilde: BT, november 2012).

  Det er velkendt, at fagbevægelsen ansætter egne medarbejdere uden overenskomst under slavelignende forhold. Hvis man beklager sig over svineriet, bliver man mobbet ud af jobbet. Pengene bruges til at finansere pampernes privilegier og umådeholdne druk. Fagbevægelsen er en ganske ubehagelig rotterede. I særdeleshed i Vejle. Læs nedenfor.  Restaurant Vejlegården
  I november 2011 overtog en restauratør Restaurant Vejlegården i Vejle. Efterfølgende tegnede han overenskomst med KRIFA (Kristelig Fagforening). I december 2011 varslede 3F konflikt mod stedet i utilfredshed over ikke at få overenskomsten. I foråret 2012 sendte de derfor de sædvanlige øldrikkende, pjækkende, tykke blokadevagter til restauranten. Nu skulle restauratøren tvinges over i 3F. På trods af, at fagforeningstvang i 2006 blev gjort ulovlig. Og på trods af, at man ifølge Grundloven har foreningsfrihed i Danmark.
  Restauratøren bøjede sig ikke for 3F´s mafiametoder. I marts 2012 udvidede pamperne derfor konflikten. Nu kunne han ikke få hentet skrald og modtage post. På trods af, at Post Danmark ifølge postloven har pligt til at udbringe posten. Tilsynet med dette påhviler Trafikstyrelsen. Men de overtrådte loven og forholdt sig passive. Arbejdsmarkedsstyrelsen forhindrede ham i at søge medarbejdere på det statslige jobnet.dk. Myndighederne tog altså parti i 3F´s favør. Diverse leverandører ophørte med at levere varer. Og i juli 2012 ville Vejle Folkeblad ikke længere annoncere med restaurantens »stegt flæsk med persillesovs«, fordi de HK-organiserede trykkere i JyllandsPostens trykkeri truede med at indstille arbejdet.
  Nu begyndte 3F-drukmåsene at sende trusselsbreve til restauratøren. »Du skal dø og brænde op i helvede, dit satans yngel. Skrub ud af vores land din skruebrækker. Dø, din beskidte abekat. Længe leve 3F..... At du vover at lave en magtdemonstration! At du vover at kalde det, du gør, demokratisk! At du vover overhovedet at udtale dig om fagforeningen, samfundet og vores normer. Hvor vover du, din skide abekat. Vi har kæmpet for det, vi har - og vi vil kæmpe med næb og kløer for at beskytte det mod skruebrækkere som dig. Du skal dø og brænde op i helvede din satans yngel.....« - lød det psykopatisk i nogle af de ni anonyme breve. Desuden modtog han en patron i et brev med ordlyden »her ligger Amin Skov død juli 2012«. Truslerne blev politianmeldt.
  Søndag den 22. juli 2012 og flere dage frem nedlagde nogle hackere websiderne tilhørende 3F, HK og LO. Det medførte en politianmeldelse. Pamperforbundene ville have lov til at blokere og lukke en restaurant. Men de hylede, klynkede og skreg i kor, da de selv blev blokeret. 3F-formanden udtalte i Politiken den 23. juli 2012, at »hvem er det lige, der betaler de der hackere for at lave de angreb? Det er jo ikke noget, man bare sætter sig til at gøre. Jeg beskylder dem ikke for noget, men jeg konstaterer bare, at SAXO BANK allerede har skudt penge i det her.....« Det fik banken til at anlægge en injuriesag, fordi 3F-formanden ikke ville tilbagekalde udtalelsen. HK-formanden udtalte til Politiken.dk, at »Hvis Inger Støjberg (V) ikke tager afstand fra det her, så er hun enten med i det, eller kender dem, der står bag....« Det fik komiske Inger til at true med en injuriesag.
  Den 15. august 2012 mødtes restauratøren, direktøren for Kristelig Fagforening, 3F-formanden i Vejle og 3F´s gruppeformand for hotel og restaurant i et forsøg på at løse konflikten. Restauratøren optog hemmeligt forhandlingerne på sin mobiltelefon. 3F-gruppeformanden lovede at annullere tre erstatsninssager for 3F-medlemmer mod Vejlegården, hvis han underskrev en overenskomst med 3F. En 26-årig kok ville dermed miste en mulig erstatning for ubetalt løn, feriepenge og pension på 128.002 kr. Og han var aldrig blevet orienteret om planen. Efterfølgende nægtede 3F-gruppeformanden at have lovet noget som helst!!! Sådan handler rigtige pampere. De ofrer den lille mand for at vedligeholde deres egne magtpositioner og privilegier.
  I november 2012 afslørede BT, at nogle af 3F´s medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer havde oprettet flere falske profiler på Facebook og Trustpilot. Her udtalte de sig til fordel for 3F´s holdninger. En 3F-kampagnekoordinator havde eksempelvis oprettet en falsk profil under en 71-årig dames navn og adresse i Risskov ved Aarhus. Hendes foto var tyvstjålet fra websitet homeexchange.com. 3F´s formand i Vejle afviste, at koordinatoren var ansat i forbundet. Selv om hun stod på lønningslisten.
  Natten til fredag den 21. december 2012 sad restauratøren og lavede regnskab i sin restaurant. Pludselig blev han efter eget udsagn slået ned af to ukendte mænd. Herefter udbrød en eksplosionsagtig brand i lokalerne. Efterfølgende blev han bevidstløs fundet uden for stedet og indlagt på Vejle Sygehus. Sydøstjyllands Politi sigtede ham straks for brandstiftelse. Hjemmeværnet måtte efterfølgende døgnovervåge stedet under de pågående tekniske undersøgelser. I februar 2013 gik Vejlegården konkurs. Lørdag den 11. maj 2013 åbnede stedet igen som et anpartsselskab med 36 investorer. Den tidl. restauratør blev ansat til at varetage den daglige drift. Og de røde 3F-drukmåse holdt sig væk. I juli 2013 frafaldt politiet sigtelsen om brandstiftelse uden at have fundet årsagen til branden.
  Vi gentager:

  Meld dig ud af 3F-drukmås-løgne-forbundet  3F hyrer Kaas og Mulvad
  Den 12. juni 2011 skrev Ekstra Bladet, at 3F i sommeren 2010 hyrede det private firma »Kaas og Mulvad« til at fremgrave smuds om VK-regeringen. Firmaet har specialiseret sig i at opspore »gode historier«. Nu fik de aktindsigt i dokumenter og bilag fra 19 ministerier. Papirerne blev herefter sendt videre til 3F. Her blev de gransket for uregelmæssigheder angående repræsentation, rejser, hotelophold mv. Efterfølgende forsøgte man at »plante« historierne i Ekstra Bladet. Ved at bruge det private firma som mellemled skulle ingen opdage, at fagforbundet stod bag aktionen.
  Eksempelvis var 3F meget interesseret i udgifter omkring regeringens såkaldte »Vækstforum«. Her havde politikere og erhvervsfolk spist og drukket rigeligt på skatteydernes regning. Læs: Vækstforum
  Da 3F blev konfronteret med afsløringerne, nægtede man ethvert kendskab til sagen. Ja, det hele var totalt latterligt. Og Gucci-Helle (S) og »slå først Frede« (S) kendte heller ikke til aktionen.  Avisannoncer
  Ifølge analyseinstituttet Gallup (januar 2011) brugte 3F i 2010 37,8 millioner kr. på avisannoncer. De hyppigste formål var formentlig at tilsvine VK-regeringen og reklamere for sig selv. Medlemmerne betalte - til ingen nytte.  Aalborg Portland tabte sag
  To procesoperatører på skifteholdsarbejde på Cementfabrikken Portland i Ålborg opsagde deres medlemsskab i 3F og meldte sig ind i Danmarks Frie Fagforening (DFF). Efterfølgende strejkede 400 ansatte på fabrikken. Og de to operatører blev forflyttet til rengøringsarbejde på dagholdet.
  DFF anlagde sag mod fabrikken for 1.1 million kr. på vegne af de to nye medlemmer. Sagen blev afgjort i Byretten i Ålborg den 21. december 2006. Fabrikken tabte sagen. Naturligvis. I marts 2007 blev fabrikken dømt til at betale hver af de to operatører en erstatning på 200.000 kr.
  De tykke svedige pampere i 3F har endnu ikke forstået budskabet. Fagforeningstvang er ulovlig. Hvornår vågner disse øldrikkende platugler op til det 21 århundrede? Vi opfordrer endnu engang:

  Meld dig ud af 3F
  SAS taber sag
  Den 29. januar 2007 viste DR-TV en udsendelse om en kvinde, som havde fået ansættelse på »SAS Ground Service«. Umiddelbart efter fik hun besked på at melde sig ind i 3F´s faglige klub. Men det ønskede hun ikke, idet hun var medlem af en anden fagforening. Når hun mødte på aften- og nattearbejde forsøgte tillidsmændene at presse hende til at tegne medlemsskab af 3F. Efterhånden lignede det ren chikane.
  Kvinden blev rost for sit arbejde. Men efter nogen tid blev hun pludselig fyret. Herefter havnede sagen i TV. En repræsentant for SAS påstod, at fyringen var et led i nedskæringer.
  Kvindens nuværende fagforening sagsøger nu SAS for 343.000 kr. for uberettiget fyring. Og vi opfordrer endnu engang:

  Meld dig ud af 3F
  3F er imod skattelettelser
  I slutningen af 2009 brugte 3F mange mange millioner kroner på en kampagne mod VK-regeringens skattelettelser i 2010. I helsidesannoncer til 30.000 kr. stykket i de store dagblade klynkede de over, at den danske befolkning slipper lettere i skat.
  I annoncerne kunne man eksempelvis læse, at Pia Kjærsgaard (DF) i 2010 vil få 41.000 kr. mere til sig selv. En folkepensionist vil kun få 220 kr. mere. De tykke vellønnede pampere i 3F vil få endnu flere penge ud af skattereformen. Men det stod der naturligvis ikke noget om.
  Hvis pamperne ikke vil modtage deres egne skattelettelser, så kan de jo bare donere pengene til deres lavtlønnede medlemmer. Eller til nødhjælpsorganisationerne. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Disse ynkelige hyklere.
  Handel og Kontor - HK  HK/Danmark
  367.000 handels- og kontorfunktionærer er organiseret i HK. I mange år var forbundets hovedsæde placeret i højhuset ved Langebro i København. Men det var ikke fint nok. Man byggede et helt nyt hovedkvarter. I 2002 flyttede HK 500 meter hen ad gaden til det nybyggede forbundshus i glas og stål på Weidekampsgade på Amager. 450 ansatte hygger sig på 14.000 kvm. Pamperpaladset har kostet 380 millioner kr. HK-formanden får en årsløn på ca. 1,2 million kr.
  I denne forbindelse bør man nævne, at kontorfunktionærerne er nogle af de lavest lønnede på arbejdsmarkedet. Medlemskontingentet er på 1.174 kr. om måneden (inkl. A-kasse og efterlønsbidrag). Men i pampernes hovedkvarter mangler der ingenting. I forhallen skulle der efter sigende stå et pornografisk kunstværk til adskillige millioner kr.
  De unge mennesker på arbejdsmarkedet vil ikke finansere HK-pampernes luksusliv. Folk er jo ikke dumme. I 2006 forlod 16.000 medlemmer forbundet. Det fører til, at de 20 landsafdelinger skæres ned til syv. Desuden kommer der en fyringsrunde på ca. 200 stillinger svarende til hver ottende medarbejder. På denne måde vil man spare 170 millioner kr. Det kommer selvfølgelig til at gå ud over »manden på gulvet«. De tykke pampere på flæsket bliver siddende bag deres store skriveborde og nyder udsigten over havnefronten.  HK-pamper til valgfest i USA
  I november 2012 sendte HK en forbundssekretær på »studietur« til USA. Læs: LO-pampere på studietur i USA
  Pamperen er i øvrigt gift med S-R-SF-regeringens handelsminister (SF).


  Avisannoncer
  Ifølge Gallup (januar 2011) brugte HK i 2010 ialt 22,8 millioner kr. på avisannoncer. Det er ikke løgn. De lavtlønnede HK-medlemmer betalte.  HK ansætter folk uden overenskomst
  Fagforbundet HK har opdelt medlemmernes tilhørsforhold i ca. 600 lokale afdelinger landet over. I juni 2007 afslørede Ritzau, at 148 af disse afdelinger og a-kasser har lokalansatte uden en faglig overenskomst. Det skulle dreje sig om under 10 pct. af HK´s egne ansatte.
  Ja. Så kan hykleriet og fagforeningsidiotiet ikke blive større.  Diskrimination hos HK
  I Danmark har det siden 2004 været forbudt at søge efter medarbejdere i en bestemt aldersgruppe. Såkaldt »aldersdiskrimination« er ulovligt. HK har politianmeldt og ført mange sager for sine medlemmer på dette grundlag. Men når der skal ansættes folk i HK´s forbundshus, så gælder lovgivningen pludselig ikke.
  I Søndagsavisen den 3. marts 2007 bragte HK en jobannonce. Man søgte fem kokke og ernæringsassistenter i alderen 25-45 år til kantinen. Altså en ulovlig jobannonce.
  Da ulovligheden blev opdaget, gik næstformanden straks til bekendelse. HK betalte på eget initiativ en »bøde« på 6.000 kr. Pengene blev foræret til Røde Kors (kilde: Politiken.dk).  Ny HK-formand
  Formanden gennem 14 år i landets næststørste fagforening HK opsagde i november 2007 sit job. På en ekstraordinær kongres i Odense den 12. januar 2008 blev den nye formand valgt. Og det blev en mand - på trods af, at 75 pct. af forbundets medlemmer er kvinder.

  Den afgående formand fik 750.000 kr. i »farvel-penge« fra forbundet. Det svarer til tre kassedamers årsløn. Denne fratrædelsesordning kom helt bag på hovedbestyrelsen og forretningsudvalget. Man hørte først om sagen, da den blev offentliggjort i Ekstra Bladet den 13. januar 2008. »Der er ikke noget at få moralsk kvababbelse over. Jeg får det i hvert fald ikke selv......!« - udtalte eks-formanden til avisen.
  I øvrigt tiltræder han en vellønnet chefstilling i ALKA. Og gæt engang. Dette forsikringsselskab ejes af HK og flere andre fagforbund.

  Tingene går sin vante gang i fagbevægelsen. Pamperne scorer kassen. Medlemmerne betaler.  HK smed 10 millioner ud af vinduet
  I april 2010 stemte 64 pct. af de overenskomstansatte lønmodtagere ja til overenskomstforslaget. Det blev herefter vedtaget. Forinden havde HK-Privat brugt 10 millioner kr. af medlemmernes tvangsudskrevne kontingent på en nej-kampagne. »Det er gået som forventet. Vi er tilfredse med resultatet......« - udtalte man efterfølgende fra HK!!!!!!
  Tjah. Så kan alt lade sig gøre. ALT.


  HK-tillidsmænd beskyldt for tyveri
  Den 17. august 2011 fyrede et flertal af de fremmødte SAS-medarbejdere på en ekstraordinær generalforsamling i HK-Luftfart deres lokale formand gennem 17 år. De beskyldte ham for »økonomisk uredelighed«. En anden tillidsmand og kassereren røg samme vej. Efterfølgende fandt man ud af, at formanden og kassereren den 12. august havde fået overført 625.000 kr. fra fagforeningskassen til en advokat. Pengene blev herefter fordelt mellem de tre fyrede personer.
  Den 22. august indløste advokaten for de fyrede en check på 143.750 kr. for arbejde udført for fagforeningen. Det arbejde kunne man ikke genkende nogen steder. Kassereren skulle have tømt et sommerhus tilhørende HK-Luftfart for møbler og solgt dem på Lauritz.com for 16.200 kr. Formanden skulle have snydt med et PC-tilskud for 6.547 kr. I øvrigt fandt man flere udokumenterede udlæg.
  Et revisionsinstitut afleverede en rapport om sagen. Herefter fik de tre fyrede tillidsmænd en frist til 5. september 2011 til at tilbagebetale ca. 800.000 kr. til HK. I modsat fald ville de blive politianmeldt for underslæb, bedrageri og mandatsvig (kilde: Ekstra Bladet).
  Dansk Sygepleje Råd - DSR  Dansk Sygepleje Råd - DSR
  Der er 74.310 kontingentbetalende sygeplejersker og sygehjælpere i Dansk Sygeplejeråd. De betaler 1.062 kr. om måneden i fagforeningskontingent (inkl. A-kasse og efterlønsbidrag). Lønnen ligger i den lave ende. En typisk sygeplejerske får ca. 22.000 kr. i månedsløn. Efter skat og kontingent er der ca. 11.000 kr. tilbage at leve for.

  I Dansk Sygeplejeråd ser tingene helt anderledes ud. I 2003 solgte man det gamle forbundshus i Vimmelskaftet for 84 millioner kr. Det var ikke fint nok. I stedet købte man DFDS´s gamle hovedkvarter på Sankt Annæ Plads i København for 215 millioner kr. I 2004-2005 startede man så renoveringen af det nye forbundshus. Det kom til at koste over 225 millioner kr. Pengene blev hentet i sygeplejerskernes strejkekasse, hvor der nu er ca. 320 millioner kr. tilbage. I forbindelse med ombygningen blev to topchefer fyret pga. en budgetoverskridelse på 10 pct. svarende til 25 millioner kr. De to chefer fratrådte hver især med 1.5 års løn. Fyringen kostede således sygeplejerskerne 3 millioner kr.
  Det nye forbundspalads kom til at koste 435 millioner kr. Det er danmarksrekord i pamperi. 248 ansatte skal boltre sig på 14.000 kvm. Udgifterne til inventar beløb sig til 20 millioner kr. Kun det bedste var godt nok. Montana-borde. Montana-reoler. Montana-barstole. Louis Poulsen-lamper. Italiensk marmor på gulvet i underetagen. Fire pampere rejste til Italien med alt betalt for at studere marmortyper!!

  Der har været rejst megen kritik af det rekorddyre pamperpalads. Men det preller fuldstændig af på sygeplejerskernes formand. Hun har udtalt:

  »Vi kan jo ikke bo i Glostrup«

  Sygeplejerskernes formand - Connie Kruckow, alias »palads-Connie«, alias »money-Connie« - havde fornemmelse for luksus. I Kvæsthusgade ved siden af det nye forbundshus havde hun en privat lejlighed på 50 kvm. til rådighed. Den har kostet knap 1.6 millioner kr. Montana-møbler og Louis Poulsen-lamper. Fri udsigt til havnefronten. Hendes private bopæl ligger i Hillerød. Men det var altså for langt at køre hver dag.
  Hun tjente 1.5 million kr. om året svarende til 125.000 kr. om måneden. Den faste årsløn lød på 1.048.752 kr. Dertil kom en pension på 10.9 pct. svarende til 187.672 kr. om året. Fire bestyrelsesposter gav årligt 251.600 kr. (næstformand i Pensionskassen for Sygeplejersker, bestyrelsesmedl. i PKA Holding og A/S, bestyrelsesmedl. i Lån og Spar Bank, bestyrelsesmedl. i konferencecenter Kolding Fjord).
  Palads-Connie var også næstformand for forsikringsselskabet BAUTA. Det er søsterselskab til LB (Lærerstandens Brandforsikring). Dette selskab ejer en række dejlige lejelejligheder i Saga-karreen på Islands Brygge. Og der bor formandens søn!

  Lønningerne til formanden, to næstformænd, 15 amtskredsformænd og formanden for de sygeplejestuderende løber op i 14 millioner kr. om året. Næstformændene får hver en årsløn på 928.206 kr. inkl. pension. Til sml. tjener en almindelig sygeplejerske ca. 292.000 kr. årligt. De lavtlønnede sygeplejersker betaler festen.
  1. næstformand i DSR har en 75 kvm. lejlighed med tagterasse til rådighed i Løngangsstræde 23 i København. Lejligheden er nyrenoveret. Den ligger tæt på Strøget med udsigt til byens tage. Sygeplejerskerne betaler huslejen. Næstformanden har privatadresse i Holbæk.
  2. næstformand har en lejlighed på 75 kvm. til rådighed på 2. sal i samme ejendom i Løngangsstræde. Sygeplejerskerne betaler huslejen.

  Et medlem af forbundets amtsbestyrelse foreslog, at formanden afleverer 30 pct. af lønnen til forbundskassen. Det blev diskuteret på kongressen i november 2006. Men det var formanden på forhånd imod. »Jeg er alle pengene værd« - udtalte hun til TV-avisen den 14. oktober 2006. Tværtimod havde hun planer om lønforhøjelse til forbundsledelsen. Hun ville selv have 164.000 kr. mere om året. Næstformændene skulle have 64.000 kr. mere og amtskredsformændene 13.000 kr. mere årligt. Det ville bringe den samlede lønudgift op på 15 millioner kr. om året. Resultatet af kongressen i Falkoner Center på Frederiksberg blev, at formanden beholdt sin tårnhøje løn frem til udløbet af sin valgperiode i 2008. I fremtiden skal lønniveauet desuden bestemmes af kongressen.
  I 2009 aftrådte den 55-årige palads-Connie efter ni år som formand. Som tak fik hun en 12 måneders aftrædelsesordning på ca. 1,5 million kr. Sygeplejerskerne betalte.

  Hvorfor finder sygeplejerskerne sig i disse højtlønnede pampere? Hvorfor melder de sig ikke bare ud af DSR?
  Dansk Lærerforening  Formandens millionhyre
  I Dansk Lærerforening har man valgt at lade formandens løn følge lønnen hos direktøren for Københavns Børne- og Ungeforvaltning. I perioden 2000-2011 eksploderede dennes årsløn 126 pct. til 1.647.901 kr. i 2011. Med pension bliver det til 1,9 million kr. årligt. Til sammenligning steg lønnen for en SOSU-medarbejder 40 pct. i samme periode.
  Nu syntes lærernes formand, at lønnen var blevet for høj. Søndag den 25. september 2011 stod han helligt frem i Politiken og TV2 med et løfte om at frasige sig 100.000 kr. af den store årsløn. På en stige i baghaven til millionvillaen plukkede han æbler, mens det hellige budskab blev serveret. Ikke et øje var tørt. Tænk, at formanden frivilligt ville gå ned i løn. En rigtig engel. Men der var noget, han ikke fortalte.
  Mandag den 26. september 2011 kunne B.T. fortælle, at samme formand sad i forskellige bestyrelser i kraft af formandsskabet. Eksempelvis sad han som bestyrelsesformand i Lån og Spar Bank og Lærernes Centralorganisation. Det gav et årligt honorar på 417.890 kr. Oven i den faste løn på 1,1 million kr. Altså en fin lille årsløn på 1.517.890 kr. (excl. pension). Det fortalte han ikke på TV. I andre fagforbund lægger formændene den slags penge i forbundskassen. Det er ganske almindelig kotyme, fordi bestyrelsesarbejdet består i at pille næse i nogle timer ved et par årlige møder. I øvrigt betalte forbundet hans udgifter til telefon, bredbånd og computer. I København havde han gratis rådighed over en dejlig lejlighed i Knabrostræde i den indre by. Forbundet ejer lejligheden.
  Journalisterne spurgte nu formanden, hvorfor han ikke frasagde sig bestyrelseshonoraret på 417.890 kr. Næeeh, nej. »Vi har behandlet det her på kongressen, så det er ikke mig, der afgør det...... Det er ikke mig, der afgør, hvordan vores lønsystem er brygget sammen......!!« - udtalte han.

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvis formanden kan frasige sig en del af lønnen, så kan han naturligvis også frasige sig et honorar.

  Pamper

  KRIFA, BUPL, De Gule, DJF, Malerne, VSL mv.  KRIFA - den religiøse sekt
  Kristelig Fagbevægelse (KRIFA) lokker nye medlemmer ind i A-kasse og fagforening ved at love billigt kontingent og uafhængighed af politiske partier. Man betaler tilsyneladende ikke skjult partistøtte hos KRIFA. Til gengæld finanserer man en forvirret religiøs sekt.
  Pr. 2011 havde forbundet ca. 185.000 betalende medlemmer og 700 ansatte. En stor del af kontingentet går til kirker og kristelig forkyndelse. Over tre år gav man 1 million kr. til en kristen organisation, der driver gadearbejde for børn i Honduras. Hver dag bruger de ansatte 20 minutter på andagt og morgenbøn. Næsten alle medlemmer af hovedbestyrelsen og ledelsen er involveret i kristeligt arbejde via Indre Mission, menighedsråd, bibelcamping, KFUM, KFUK og Kristendemokraterne. I flere år har ledelsen hygget sig på udviklings-seminarer i USA hos menigheden Willow Creek. Udgifterne betales af medlemmernes kontingent. Den administrerende direktør med en årsløn på 1,67 million kr. er medlem af Kronjyllands Valgmenighed med rod i Indre Mission og Luthersk Missionsforening. Her er kvindelige præster og homoseksualitet forbudt. Desuden mener man at kunne helbrede sygdom ved bøn.
  I 2004 brugte KRIFA knap 5,8 millioner kr. på at markedsføre sig selv. I 2010 var dette beløb eksploderet til 20,8 millioner kr. svarende til 4,5 pct. af indtægterne på 466 millioner kr. Pengene bruges eksempelvis til sponsorater for håndbold- og fodboldklubber som Randers HK, Randers FC, FC Midtjylland, AGF, Esbjerg Ishockey, Sønderjyske E og AG København.
  KRIFA ejer i øvrigt Krifa Holding med 14 underselskaber. Her bedrives konferenceaktivitet, ejendomsudlejning og jobformidling. I 2010 havde man en omsætning på 194 millioner kr. og et overskud på 5,4 millioner kr. Samme år havde KRIFA et overskud på 49 millioner kr. (kilde: Ekstra Bladet, august 2011).
  Disse religiøse pampere har altså behov for at inddrive en masse penge for at finansere egen luksus og egne interesser. Og hvordan gør de det? Det gør de blandt andet ved at bondefange folk til at melde sig ind i sekten. Læs nedenfor.  KRIFA bondefanger ældre dame
  Ved indmelding i en klub præsenterer foretagendet naturligvis regler og betingelser for medlemsskab over for det nye medlem. Sådan undgår man misforståelser og senere ballade. Men sådan fungerer tingene ikke hos KRIFA. Her lokker man betalende kunder ind i butikken uden at informere om selv de mest basale regler. Sådan finanserer man sit eget pamper-luksusliv.
  I 45 år i perioden 1969-2014 knoklede to søstre for en bondemand i Vestbjerg i Nordjylland. Fra tidlig morgen til sen aften i 350 dage om året passede de 220 svin og 48 kreaturer med mugning af afføring, malkning, fodring mv. En enkelt weekend om måneden holdt de fri. Lønnen lå langt under mindstelønnen på ca. 50 pct. af tariffen for ufaglærte landbrugsmedhjælpere. I 2013 arbejdede de til 69,52 kr. i timen. Til gengæld fik de lov at bo gratis i et faldefærdigt hus på ejendommen. Bondemanden havde adskillige tillidsposter i landbrugs- og slagterisektoren. Han gjorde ikke noget ulovligt. Man kan frit aftale den slags arbejdsforhold med folk.
  I 1998 meldte den yngste 43-årige søster sig ind hos KRIFA for at sikre sig mod arbejdsløshed. Desuden meldte hun sig ind i efterlønsordningen. Frem til 2014 kostede det hende omkring 300.000 kr. med 192.000 kr. mv. i kontingent og 100.000 kr. til efterlønsordningen. I april 2014 døde den 97-årige bondemand. Så stod den yngste 59-årige søster uden arbejde og naturligvis uden uddannelse. Hun havde knoklet for den samme bondemand siden sit 16. år. Hun meldte sig derfor arbejdsløs hos KRIFA for at få understøttelse. Så modtog hun et brev fra KRIFA:

  »Dit arbejde har ikke været udført på almindelige lønvilkår og kan derfor ikke bruges til at opnå dagpengeret«


  KRIFA ville ikke udbetale dagpenge på trods af et 16-årigt medlemsskab med betaling af fuld kontingent. Ifølge A-kassens regler lå hendes 2013-indtægt på knap 98.544 kr. under grænsen for retten til dagpenge. Desuden kunne hun ikke få efterløn. Den er afhængig af dagpengeretten. Hokus pokus. KRIFA scorede 300.000 kr. af hendes møjsommeligt sammensparede penge.
  KRIFA-bondefangeriet havnede naturligvis i medierne. Og formanden var helt kold. »Det er statens regler, og de er ens for alle A-kasser..... vi kan ikke lovligt yde dagpenge med baggrund i hendes løn..... hun tjener simpelt hen alt for lidt.....« - udtalte han til Ekstra Bladet. De indbetalte kontingenter på 300.000 kr. ville han ikke tilbagebetale. Men måske de 100 kr. i månedlig administrationsgebyr på samlet 19.200 kr. for 16 år som »et plaster på såret«.
  Efter noget betænkningstid kom KRIFA´s advokater, advokaten for den afdødes bo og landbrugsmedhjælperen frem til et forlig. Hun kunne få dagpenge med tilbagevirkende kraft fra sin meddelelse om arbejdsløshed den 1. november 2014. Dermed fik hun straks udbetalt ca. 130.000 kr. svarende til løn for 1.924 timer. Naturligvis.

  Det lyder som en historie fra en bananrepublik. Hvorfor får man lov at indbetale kontingent til fagforening og A-kasse uden at blive informeret om reglerne? Svaret er naturligvis enkelt. Pamperne vil score pengene. Bondefangeri eller ej. Vi opfordrer:

  Meld dig ud af KRIFA-sekten
  BUPL truer forældrebestyrelse
  I foråret 2013 opdagede forældrebestyrelsen i vuggestuen Trekløveret i København, at lederen fik en månedsløn på 63.500 kr. (inkl. pension). Det er 10-12.000 kr. over normen for kommunens niveau for en sådan stilling. Lederen havde indkøbt varer i modstrid med stedets instruks. Hun havde ansat to svigerdøtre som vikar i direkte strid med kommunale regler om nepotisme. Med andre ord. Hun holdt en gigantisk privat fest på skatteydernes regning.
  Nu varslede bestyrelsen naturligvis en justering af lederens løn samt en foreløbig hjemsendelse under sagens efterforskning. Herefter truede BUPL dem med et sagsanlæg i millionstørrelsen. Fagforeningen forsvarede altså brud på kommunale regler. I oktober 2013 indgik man forlig, hvorefter bestyrelsen gik i opløsning. Det lykkedes tilsyneladende at skræmme forældrene (kilde: BT, nov. 2013).  BUPL fyrer de ældre
  I 2007 lavede Folketinget en lov mod aldersdiskrimination. Det betyder, at det er ulovligt at fyre folk på grund af deres alder. Loven blev til efter mangeårigt pres fra danske fagforeninger. Men hvad gør pamperne selv med deres ældre medarbejdere?
  Pædagogernes fagforening BUPL nedlagde i oktober 2008 18 stillinger i deres københavnske hovedkvarter. Man lavede aftrædelsesordninger med fem ansatte. Og man fyrede fem andre. De var alle trofaste medarbejdere i aldersklassen 58-65 år. Pamperne nægtede at have taget hensyn til deres alder. HK og Journalistforbundet overvejede efterfølgende at anklage BUPL for brud på lovgivningen.
  Alt er ved det gamle i pamperpaladserne. Man laver ulovligheder og tager røven på de mennesker, der betaler kontingentet.  Dansk Metal mobber smede
  I 2011 meldte 5-7 smede på en maskinstation i Aarhus sig ud af fagforbundet Dansk Metal og ind i Kristelig Fagbevægelse. Deres fagforeningskontingent var blevet for højt i forhold til lønnen. Umiddelbart efter blev en af smedene kaldt til kammeratlig samtale hos tillidsrepræsentanten. Han ville stille sig op i kantinen og fortælle, at udbryderne ikke længere var en del af fællesskabet blandt de 200 medarbejdere. På et senere tidspunkt mødte repræsentanter fra Metal Aarhus op hos firmaets ledelse for at drøfte tingene. Men firmaet nægtede at blande sig i sagen.
  Nu mødte de andre medarbejdere op med badges med påskriften »Jeg er medlem af den rigtige fagforening«. Fiskeklubben og julefrokosten blev forbeholdt LO-medlemmer. Efterhånden blev presset så belastende, at de 5-7 smede genindmeldte sig i Metal (kilde: BT).
  Samme gamle historie. De tykke Metal-drukmåse har ikke fattet, at eksklusivaftaler er ulovlige. I 2012 opgjorde Kristelig Fagbevægelse, at omkring 13 pct. af alle lønmodtagere uden for LO har følt sig presset eller chikaneret på arbejdspladsen. Vi gentager:

  Meld dig ud af fagforeningen  Det Faglige Hus
  Den gule fagforening »Det Faglige Hus« havde i 2011 ca. 90.000 kontingentbetalende medlemmer. Formanden (stifteren) var glad. Han fik mindst 1,2 million kr. i årsløn. Den 1. oktober 2011 købte han for 6,9 millioner kr. en 584 kvm. stor strandvejsvilla med havudsigt på Hjerting Strandvej nord for Esbjerg.
  I 2013 kan forbundets 170 medarbejdere flytte ind i et nyt arkitekttegnet palæ til ca. 100 millioner kr. ved Esbjerg Lufthavn (kilde: Ekstra Bladet, oktober 2011). Medlemmerne betaler - og knokler.  Den Faglige Klub anklaget for terrorstøtte
  I januar 2011 blev talsmanden for Den Faglige Klub sigtet for brud på terrorlovgivningen ved i december 2007 at have erklæret at ville støtte FARC i Columbia med 100.000 kr. Sagen skal føres i Københavns Byret.  FOA og PenSam
  Fagforbundet FOA (Forbundet for Offentligt Ansatte) har lavet sit eget pensionsselskab PenSam. Her tvinger man lavtlønnede pædagogmedhjælpere, portører, sygeplejere, SOSU-assistenter mv. til at deponere deres pensionsopsparing. Og hvorfor nu det? Jo - så kan forbundet ansætte egne folk i vellønnede stillinger på fine kontorer på pensionskundernes bekostning. Der sidder pamperne og forvalter de ca. 300.000 medlemmers surt opsparede penge. Eksempelvis er FOA-formanden (Dennis Kristensen) næstformand i PenSam. En loppetjans til formentlig 300.000 kr. årligt.

 • I september 2010 lavede Berlingske Tidende en opgørelse over 30 danske pensionsselskabers afkast til medlemmerne. Det viste sig, at PenSam var det dårligste med et afkast på 2,7 pct. over 10 år. Til sammenligning havde ATP et afkast på 6,9 pct.

 • I 2012 fik PenSam alvorlig kritik af Finanstilsynet for »at have opnået et afkast, der er markant lavere end gennemsnittet for livsforsikringsselskaber og tværgående pensionskasser«.

 • I april 2013 beskrev Ekstra Bladet, hvordan en typisk kunde i PenSam kan stå tilbage med kun halvdelen af sine opsparede penge ved pensionsalderen. Resten af pengene er gået til administrationsomkostninger (fede lønninger) og fejlslagne investeringer. En kunde havde gennem 12 år opsparet 220.000 kr. til pensionen. I 2013 var der kun 107.000 kr. tilbage. En anden kunde havde opsparet 451.000 kr. I 2013 var der kun 359.000 kr. tilbage. »Det er tyveri ved højlys dag.....« - udtalte førstnævnte kunde. Naturligvis. Den rene og skære underskudsforretning. Penge ud af lommen til pampernes fede lønninger og luksusliv. Man ville få mere ud af sine penge ved at gemme dem under hovedpuden.
  »Er det en god forretning.....?« - spurgte Ekstra Bladet PenSam´s højtlønnede direktør. »Ja, det er det da..... der er tale om en arbejdsmarkedspensionsforsikringsordning og ikke en bankbog.....« - udtalte hun. Mon hun selv har sine pensionspenge stående i PenSam? Naturligvis ikke.

  Hvorfor er FOA´s pensionsselskab det dårligste? Det har sin ganske naturlige forklaring. Man har fyldt PenSam op med inkompetente højtlønnede pampere. Folk uden den mindste forstand på økonomi og finansiel investering. En rød partibog og FOA-medlemsskab er adgangsbillet til ansættelse. Når man fører pampervælde og fagforeningsfuskeri ind i en sådan virksomhed, så går det naturligvis galt. Men det tog pamperne helt roligt i mange år. Medlemmerne var nemlig underlagt tvungent medlemsskab. Først i 2012 varslede man frivilligt valg af pensionskasse. Det skulle efter planen ske i 2013. Vi vil se det, før vi tror det. Hvorfra skal pamperne så »stjæle« deres penge??  De gule fagforeninger
  Tusindvis af lønmodtagere har igennem de seneste år meldt sig ind i de såkaldt gule fagforeninger. Det blev muligt efter opgøret med eksklusivaftalerne. Kontingentet er typisk lavere end i de gamle veletablerede fagforbund. Men de færreste havde vel forestillet sig, at pamperiet er nøjagtigt det samme. Og man skal huske på, at disse forbund bare er private virksomheder med et eneste formål. Nemlig at tjene penge.
  I 2011 kunne Ekstra Bladet afsløre, at direktøren i Kristelig Fagbevægelse (Krifa) får en årsløn på 1, 67 million kr. Forbundet var på dette tidspunkt i gang med at bygge et hovedkvarter i Aarhus til 147 millioner kr. Arbejdsløshedskassen for Selvstændige (ASA) købte i 2002 et kontorhus på Frederiksberg i København til en vurdering på 106 millioner kr. (2011). Formanden for Det Faglige Hus i Esbjerg får ca. 1,6 million kr. i årsløn. Dermed scorer disse pampere mere i løn end deres kollegaer i de »røde« fagforbund (gennemsnitlig årsløn ca. 800.000 kr.).
  Ja. Og vi gentager:

  Meld dig ud af pamperbevægelsen
  Dansk Jernbane Forbund
  I april-maj 2007 oprettede Ekstra Bladet og TV3 et rengøringsselskab. Formålet var at afsløre »sort« arbejde. KK Rengøring fik sit eget website med telefonnummer og e-mail. Derefter begyndte kunderne at henvende sig.
  Formanden for Dansk Jernbaneforbund ringede selv til det fiktive rengøringsfirma. Og han protesterede ikke over aftalen om »sort« arbejde. Fruen tog imod, da rengøringsfolkene ankom til parrets hjem. Herefter blev der ydet »sort« rengøring.
  Ekstra Bladet kontaktede efterfølgende formanden efter hans 1. maj-tale i Fælledparken. »Jeg har sgu aldrig fået udført sort arbejde« - udtalte han. Derefter nægtede han at se avisens dokumentation (kilde: Ekstra Bladet, 6. maj 2007).
  Mon ikke Dansk Jernbaneforbund skulle kigge lidt nærmere på deres formand!!  Malerforbundets næstformand får bøde
  I 2005 skrev malerforbundets næstformand på forbundets website, at »erhvervstop udnytter illegale østarbejdere«. Forbundet mente, at firmaet benyttede sig af illegal polsk arbejdskraft. En advokat fra selskabets bestyrelse blev nævnt ved navn (kilde: Jyllands-Posten 7. juli 2006).
  Advokaten anlagde sag for æreskrænkelse mod næstformanden. Og denne tabte sagen ved Københavns Byret i juli måned 2006. Han blev idømt 15 dagbøder á 500 kr. og en erstatning til advokaten på 10.000 kr.
  Nu spørger vi: Hvem kommer til at betale fagforeningsbossens kvajebøde på ialt 17.500 kr.? Vi har en lumsk mistanke.
  I øvrigt henviser vi til menupunktet: Polsk arbejdskraft  En mand mister sit arbejde
  En vægter hos Falck Securitas fyldte 67 år i juli måned 2006. Manden ønskede at fortsætte sit arbejde. Og Falck ønskede at beholde ham. Men hans fagforening sagde nej. Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Landssammenslutning (VSL) afviste at dispensere fra reglen om, at vagter skal ophøre med at arbejde, når de fylder 67 år. Fagforeningens argumenter lyder, at vagter ikke er stærke nok, når de når pensionsalderen. Formanden for ÆLDRESAGEN kaldte det aldersdiskrimination.
  Fagforeningen VSL tvinger altså en mand på pension. Han er ikke stærk nok. Mon ikke pamperne i denne hyggeklub skulle komme ud i den virkelige verden. En vagt skal kunne se ud ad øjnene og ringe til politiet på sin mobiltelefon. Intet andet.
  Konklusionen må være:

  Meld dig ud af VSL - og behold dit arbejde


  Tilbage til top