www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
didda.dk

Kontakt Politikerlede.com (©)

(Sitemap)

Hvem er vi?
Dette website beskæftiger sig med politikernes inkompetance, løgne og plattenslageri. Vores frisure, hårfarve og skonumre kan være ligegyldige. Vi er ikke ude i noget mystisk ærinde om anarki, utopi eller revolution. Det skal man overlade til tosserne i Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti. Vi er bare frustrerede over de mange skatteyderbetalte selvhøjtidelige middagsherrer på de mange mystiske kontorer i statsadministrationen. Vi kan ikke fordrage politiske plathøvle, klamphuggere, fusentaster og selvbestaltede åndsfyrster. Vi hader stupide belærende eksperter. Vi foragter latterlige, selvglade smagsdommere og deres hjemmelavede nonsens udbasuneret i medierne. Vi er trætte af at finansere det overvægtige kommunale og statslige bureaukrati. Vi er trætte af verdens højeste energiafgifter. Verdens højeste moms. Verdens største offentlige sektor. Og hvorfor skal den danske befolkning lide under verdens højeste skattetryk?

Hvorfor skal det være en straf at være dansk?Kontakt os
Ifølge Grundlovens §77 og Menneskerettighedernes artikel 19 har enhver ret til at offentliggøre sine synspunkter under ansvar i forhold til den øvrige lovgivning. Dette er især relevant for ansatte i den offentlige sektor, hvor det største misbrug af skatteydernes penge finder sted. Læs: Offentliges ansattes ytringsfrihed

Send os din mening via e-mail og dit indlæg vil kunne læses under Debat efter godkendelse. Henvendelser med ulovligt, injurierende og racistisk indhold samt hade-mails bliver ignoreret. Afslørende og følsomme oplysninger vil naturligvis blive behandlet med diskretion.


Ophavsret
 • Alt litterært og grafisk materiale på dette website tilhører Politikerlede.com og er beskyttet af straffelovens bestemmelser om ophavsret. Vær opmærksom på, at brud på ophavsretten kan medføre erstatningskrav og i skærpende tilfælde give op til et års fængsel.
 • Hvis du vil citere, kopiere eller på anden måde gengive materiale fra Politikerlede.com, så skal du indhente tilladelse. Undladelse af dette vil være brud på ophavsretten. Kontakt webmaster på e-mail: resort@ofir.dk
 • Du kan frit henvise og linke til vores website.
 • Sæt gerne vores banner på dit eget website.
 • Fra Politikerlede.com henvises og hyperlinkes til andre websider. Disse fremmede websider er ikke underlagt vores kontrol, hvorfor vi ikke under nogen omstændigheder eller på noget tidspunkt kan gøres ansvarlige for indhold og links på disse. Politikerlede.com har ingen økonomisk interesse i andre websider og er ikke involveret i politiske partier/foreninger. Politikerlede.com udsender ikke noget nyhedsbrev.
 • Og sidst men ikke mindst: Politikerlede.com fører ikke privat korrespondance med læserne. Vi har også andre gøremål her i livet.  Tak for besøget.


  Sov godt!
  Søg på Google:
  Google


  Bliv klogere
  Prøv opslag i de elektroniske ordbøger nedenfor:


  Online Reference
  Dictionary, Encyclopedia & more
  Word:
  Look in: Dictionary & thesaurus
  Computing Dictionary
  Medical Dictionary
  Legal Dictionary
  Financial Dictionary
  Acronyms
  Idioms
  Wikipedia Encyclopedia
  Columbia Encyclopedia
  by:  Tilbage til top
 • <