www.politikerlede.com
Svinet
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
Minoritetspartiet.dk

M. Minoritetspartiet (©)

(Sitemap)

Minoritetspartiet kom ikke i Folketinget ved valget den 8. februar 2005. Det havde vi heller ikke forventet. Godt nok har vi demokrati her til lands. Men der må da være en grænse for storby- og landsbytossernes adgang til Folketinget. Ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!Det mærkelige sammenrend
Det bizarre parti
Navnet »Minoritetspartiet« siger alt om dette besynderlige fænomen. Et sammenrend af bitre tabere og snuskede stalinister med fedtede fuldskæg, sure piber og udtrådte fodformsko. Desuden observerede man flere ubestemmelige grumsede typer. De var et bizart komisk indslag i den mere perverse form for politisk underholdning. Moské var bistandshjælp deres eneste drivkraft. Man kunne blive topkandidat hos minoristerne ved at stille sig op på talerstolen og råbe:

ky-ke-li-kyhhhh!

Minoritetspartiet ville ikke forholde sig til nogen som helst politiske spørgsmål. Bortset fra at alle verdens tabere skulle forsørges i Danmark. Under alle omstændigheder var deres anstrengelser heldigvis totalt spildte. Alle var ligeglade.
Minoritetspartiets politikAlle de andre er racister
Folkene i Minoritetspartiet mente, at alle andre politikere og størsteparten af befolkningen er racister. Ved mindste kritik af deres skøre meninger blev man kaldt racist. Denne sære paranoia dannede grundlag for hele deres kortvarige eksistens. Uden Dansk Folkeparti ville der ikke være opstået noget Minoritetsparti. I virkeligheden stod Minoritetspartiet i stor gæld til Pia Kjærsgaard. På et eller andet tidspunkt bliver de nødt til at falde på knæ og takke pianisterne.


Det religiøse helvede
Minorister beskæftiger sig ikke med den virkelige verden. De lever i et obskurt forskruet univers med dæmoner og spøgelser. Denne bizarre drømmeverden kræver en alternativ form for intelligens. Derfor har frihed og ytringsfrihed trange kår blandt disse halenegere. I virkeligheden ønsker de at indføre et vanvittigt religiøst voldsdiktatur. Det kan ikke blive mere bizart. Når disse fedtede fuldskæg sidder hjemme i deres små lejligheder, så trækker de et lagen for vinduet og lumrer rundt på internettet for at blive fornærmede. På mindste anledning politianmelder de folk for racisme.
Det eneste positive man kan sige om MinoritetspartietDe var modstandere af svindelforetagendet EU.
Tilbage til top