www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com

I. Liberal Alliance (©)

(Sitemap)

Audi-Anders
Thyra blank
Ole-lukøje
Fru Bock
Neandertaler-Olsen
Khaderstrofen
Penge-Poulsen
Kvajesager


Liberablende Alliance, alias SAXO-Bank-partiet, fik 13 mandater i Folketinget ved valget den 18. juni 2015. En fremgang på fire mandater i forhold til valget i 2011.
Partiet består udelukkende af en flok sære afhoppere fra Det Radikale Vernstre. Den 28. august 2008 skiftede partiet navn fra Ny Alliance til Liberal Alliance (I / LA). En af medejerne af Saxo Bank donerede i 2009 500.000 kr til partiet. Samme person donerede tidligere 1 million kr. til Ny Alliance. I realiteten ejer han derfor partiet. Mange af partimøderne foregik da også i bankmandens luksusvilla i Holte. I 2010 blev banken af Finanstilsynet meldt til Bagmandspolitiet på mistanke om overtrædelse af lovgivningen om hvidvaskning af penge. Det blev han så fornærmet over, at han flyttede i skattely i Schweiz. Desuden afviste han nogen sinde igen at tale med pressen. Det løfte overholdt han naturligvis ikke. Dertil var selvhøjtideligheden og medieliderligheden for stor.
Den 28. november 2016 lykkedes det partiet at true sig ind i en ny VLAK-regering med dejlige ministerbiler til partilederen Audi-Anders og hans søster.Ministerposter i VLAK-regeringen:

Udenrigsminister: Anders Samuelsen
Indenrigs- og økonomiminister: Simon Amnitzbøll
Kultur- og kirkeminister: Mette Bock
Ældreminister: Thyra Frank
Transportminister: Ole Birk Olesen
Audi-Anders, udenrigsminister 2016
Anders 5 procent
I en del af 2015 og i hele 2016 optrådte partilederen for Liberal Alliance med trusler om at vælte V-mindretalsregeringen, hvis ikke den danske topskat blev nedsat med fem procent. I medierne førte han sig med jævne mellemrum totalt selvsikkert frem med kravet:

»Du kan jo se mig i øjnene og se, hvor stålsat jeg er.....« - udtalte han på TV i 2016.

»Det er de fem pct. jeg skal have. Ellers er der ikke nogen Venstre-regering længere. Man skal sætte en grænse et sted, og vores røde linje går her.....« - udtalte han i august 2016.

»Hvis det viser sig, at de ikke lever op til regeringsgrundlaget (red.: skattelettelser), kan vi ikke garantere regeringens overlevelse længere.....« - udtalte han til Berlingske i januar 2016.

»Vi ved til jul, om vi får valg eller reformer.....« - udtalte han i februar 2016.

»Hvis folk sidder på ministerposter kun for at administrere og ikke for at føre politik, så har de ikke fortjent at være der.....« - udtalte han til Jyllands-Posten.

Buldrende og oppustet af selvsikkerhed førte »Anders 5 procent« sig frem med sit ultimative krav om skattelettelsen. Alle forventede dermed et folketingsvalg efter vedtagelsen af Finansloven i efteråret 2016. Men »5 pct. manden« havde pustet sig op som en løve for at falde ned som et lam. Statsminister bilags-Lars (V) kaldte ham nemlig ind til en lille snak. Her aftalte man at danne en helt ny VLAK-regering i november 2016 med Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti med i alt 53 mandater. Og Anders 5 procent blev udenrigs- og vicestatsminster med plads i koordinationsudvalget. Desuden fik hans søster loppetjansen som kultur- og kirkeminister og Thyra blank en total loppetjans som ældreminister. »Der har reelt været et folketingsvalg. Nu har vi en ny situation.....« - udtalte Audi-Anders til medierne som en ynkelig bortforklaring på at være blevet købt med en ministerbil. »Min forventnig er ikke, at der kommer til at stå topskattelettelse på fem pct. i et nyt regeringsgrundlag.....« - udtalte han til Altinget til alles forbløffelse. Han rendte altså fra sit ultimative krav. Men nu fik han i det mindste sit højeste ønske opfyldt. En dejlig ministerbil med privatchauffør. Medierne idømte ham kælenavnet »Audi-Anders«. Han valgte dog en BMW og ikke en Audi formentlig for at slippe for mistanke om snydesoftware i en Audi. I øvrigt blev hans søster puttet ind som kultur- og kirkeminister og hans bror som medarbejder i partiets sekretariat på Christiansborg. Altså et regulært familieforetagende.
Efter et par uger som minister var han allerede verdensmester. »Uffe var en stor udenrigsminister og så videre. Men jeg synes selv, at jeg sætter mig som den måske fagligt mest kompetente i udenrigsministerstolen.....« - udtalte han storskrydende til Berlingske i slutningen af december 2016 til alles forbløffelse. »Jeg bøjer mig i støvet.....« - svarede Uffe-manden (verdens klogeste mand).

Audi-Anders blev købt med en ministerbil
Tyrkiet aldrig med i EU
I Danmark er der politisk tradition for at sammenligne sig med nabolandene. Med andre ord. Danske politikere tør ikke mene noget som helst uden meningsfæller uden for landets grænser. Den ynkelige lillebror-mentalitet har altid ligget som en tung dyne over dansk politik. Et enkelt eksempel.
I mange år forsøgte Tyrkiet med 80 millioner muslimer at opnå EU-medlemsskab. Med eksempelvis tossen Erdogan i spidsen forhandlede man siden 2005 om betingelserne. Men enhver idiot vidste, at et fuldt medlemsskab aldrig ville komme på tale. EU modtager ikke skøre korrupte bananrepublikker i medlemskredsen. Alligevel stillede man op til det sædvanlige EU-skuespil med tusindvis af spildte arbejdstimer, kollosale paiprbunker og hundredevis af ligegyldige møder. Og i Danmark var man helt med på noderne. I juni 2017 afviste VLAK-regeringen således at afbryde EU-forhandlingerne med Tyrkiet. End ikke en midlertidig afbrydelse kunne der blive tale om (kilde: Berlingske). I samme periode var der valgkamp i Tyskland. Så stillede mutter Merkel sig op i september 2017 og afviste et fremtidigt tyrkisk EU-medlemsskab.
Den store nabo Tyskland havde talt. Nu turde danske politikere pippe med i koret. Den danske udenrigsminister Audi-Anders (måske den mest kompetente nogensinde) ilede til møde i Udenrigspolitisk Nævn. Her kunne han stolt fortælle, at »det er regeringens holdning, at vi skal have sat en stopper for forhandlingerne med Tyrkiet.....!!!«
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Det er ikke regeringens holdning kære Audi-Anders. Det er Tysklands holdning. Det politiske lillebror-Danmark tør ikke have egne holdninger i sådanne udenrigspolitiske affærer.Skattelettelser opgivet i 2017
I 2016 proklamerede Audi-Anders med de stålsatte øjne fra trætoppen:

»Hvis LA ikke står fast på topskattelettelser nu, har vi ingen eksistensberettigelse som liberalt parti.....«

I november 2016 blev LA med sit ultimative krav derfor indlemmet i VLAK-regeringen. Og vupti. Godt tilbagelænet i ministerbilen opgav Audi-manden i august 2017 kravet om skattelettelser.Audi-Anders talte sort i Folketinget
»Audi-manden« fra trætoppen blev udenrigsminister i november 2016 i VLAK-regeringen. Ifølge eget udsagn »den måske mest kompetente udenrigsminister i Danmark nogensinde«. På Christiansborg blev hans kompetancer dog hurtigt sat på virkelighedens prøve. Ifølge politiske kolleger var en direkte dialog med ham næsten umulig på grund af hans afhængighed af et talepapir og rådgivning fra erfarne embedsmænd. I marts 2017 gik det helt galt i Folketinget. Her havde han sammenblandet sine talepapirer:

En socialdemokrat spurgte ganske enkelt: »Vil udenrigsministeren love, at regeringen forpligter sig til ikke at stemme på lande, der systematisk krænker grundlæggende menneskerettigheder, ved afstemninger om medlemskab af FN's organer med menneskerettighedsfunktioner?»

Den måske mest kompetente udenrigsminister i Danmarkshistorien svarede: »Tak til spørgeren. HDP medformand Figen Yüksekdag er blevet fritaget sin status som medlem af det tyrkiske parlament. Det kommer efter en fængselsdom..... Nu bliver jeg lidt forvirret. Har vi fat i det rigtige? Prøv lige at spørge igen.....«

Audi-Anders rodede nu febrilsk rundt med sine papirer på pulten. Herefter stormede han ud af Folketinget for at finde det rigtige talepapir. Den måske mest kompetente udenrigsminister.....? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! I det mindste laver Audi-manden noget god underholdning for sin løn.Audi-Anders skælder ud på Trump
I juli 2017 lagde den amerikanske præsident Donald Trump et gammelt videoklip ud på Twitter med ham selv i hovedrollen som en vindende wrestler med et CNN-logo som overskrift. Så måtte »den måske mest kompetente udenrigsminister Danmark har haft« træde i akut aktion. Audi-Anders satte sig derfor til computeren søndag den 2. juli 2017 for at opdrage den amerikanske præsident. »Jeg synes, at @realDonald Trump fra NU skal stramme op, fokusere på kampen for frihed og udvise respekt for præsidentembedet«.
Uuuuuuuha, uuuuuuuuha. Mon Trumpen nu sad og rystede i bukserne i det ovale kontor over den gøende loppe med stålsatte øjne fra Danmark? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


Den digitale ambassadør
Få måneder efter at være blevet udenrigsminister i VLAK-regeringen fik Audi-Anders en revolutionerende idé i januar 2017. Nu skulle Danmark beriges med en »digital ambassadør«. Nu skulle der oprettes et fedt ben for en højtlønnet person med et dejligt kontor i Udenrigsministeriet. Her skulle vedkommende sidde og hygge sig foran computeren og holde øje med Google og Apple. Det er ikke løgn.
Kun fantasien sætter grænsen for fede ben. Hvad med en ambassadør for Danmarks fugle og frøer? En ambassadør for befolkningens sexliv? Eller en ambassadør for skøre ideer?De andre er tøsedrenge
I januar 2016 anbefalede Vederlagskommissionen lønforhøjelse på 15 pct. til folkeingspolitikerne og 30,5 pct. til landets borgmestre. I en tid med finanskrise og pengemangel på grund af indvandring af omkring 20.000 muslimske bekvemmelighedsflygtninge alene i 2015. Det turde de fleste politikere alligevel ikke godkende. Bortset fra partiledelsen i Liberal Alliance. »Jeg er omgivet af en flok tøsedrenge i de andre partier.....« - udtalte en skuffet Audi-Anders på Facebook.Landsmødet 2014
I weekenden den 5-6 april 2014 holdt Liberal Alliance landsmøde i København. Partileder Audi-Anders havde forfattet et langt talepapir. »Stigende ulighed vil være et sundhedstegn.....« - stod der på side 13. Men den sætning blev udelukket i hans tale til forsamlingen. Det undrede medierne sig over. Turde manden ikke stå ved sine meninger? TV2 News spurgte ham flere gange efter talen. Efter flere ynkelige krumspring gik han til bekendelse ved at gentage »ulighed kan være et sundhedstegn« tre gange på direkte TV.
I 2005 forsøgte socialministeren fra Venstre sig med samme mening. Hun blev omgående banket på plads af Fjogh (V). Den slags siger man ikke højt i et socialdemokratisk beskyttet værksted som Danmark. Læs: Socialministeren ønskede større ulighed

I øvrigt ønskede Audi-Anders medlemskontingentet forhøjet med det dobbelte fra 300 kr. til 600 kr. årligt. Man enedes om et kontingent på 400 kr. pr. år. Stigningen vakte en del utilfredshed blandt de fremmødte. Landsmødet kostede omkring en million kr.

Lige et par sandheder. Der er ulighed i alle samfund. Lande med størst ulighed har den højeste vækst og det højeste bruttonationalprodukt. Desuden den højeste bevidsthed omkring demokrati. Ulighed er således en forudsætning for civilisation og velfærd. De rigeste og mest veluddannede trækker niveauet op i enhver sammenhæng. Folk på overførselsindkomst hjemme på sofaen bidrager jo ikke med noget som helst andet end udgifter. Denne simple sandhed er ilde hørt. Ganske enkelt fordi de fleste mennesker ikke har tænkt tingene ordentligt igennem.

Stigende ulighed vil være et sundhedstegnLandsmødet 2011
I weekenden 5-6 marts 2011 holdt Liberal Alliance landsmøde på Tivoli Hotel Congress Center ved havnefronten i København. Det lykkedes dem at afholde et landsmøde helt uden politisk indhold. Den TV-transmitterede taletid brugte Audi-Anders på at ævle og bævle om sig selv. De 1.000 fremmødte medlemmer måtte i over en time høre på mærkelige historier fra hans barndom og ungdom i Horsens samt hans tidligere erfaringer i Det Radikale Venstre. Efter hver enkelt historie skulle der klappes og grines. Det vidste tilhørerne bare ikke. Herefter underholdt den tidligere kuglestøder og dansemus (Vild med dans i DR), alias neandertaler-Olsen, og den tidligere plejehjemsforstander Thyra-blank forsamlingen med naiv livserfaring.
Leje af lokaler, frokost, middag og underholdning kom til at koste ca. en million kr. Men det var bare et greb i lommen. I 2010 fik partiet 6,5 millioner kr. i partistøtte af Saxo Bank, A.P.Møller-Mærsk, Dansk Arbejdsgiverforening, Ole Vagner Holding Aps., Industriens Arbejdsgivere i København og Provinsindustriens Arbejdsgiverforening.

Efter landsmødet gik Audi-Anders totalt verbalamok på medierne. Journalisterne havde kritiseret partiets folketingskandidater for at være hentet ind i partiet udelukkende på grund af deres »kendis-faktor«. Og han gik nærmest i mental koma over, at DR afslørede hans pjækkeri fra møderne i Horsens Byråd. Her havde han i 2010 et fravær på knap 60 pct. Han havde nemlig ikke tid. Han skulle nemlig holde politiske foredrag rundt omkring i landet. Mod betaling. Hokus pokus. Han skældte og smældte:

»I bedriver Se og Hør - jornalistik......«

»Du er komplet til grin..... Danmarks Radio er til grin med sådan et indslag, som dette her...... Det er en institution for røde lejesvende......«

»Det er det dummeste indslag, jeg har set på TV2 nogensinde......«

»Det passer ikke, det er noget I har konstrueret......«
(om hans pjækkeri på 60 pct. af byrådsmøderne i Horsens).

»Vend lige siden til, så jeg kan se, om du har vat i ørerne......«

Desuden beskyldte han TV2´s Henrik Qvortrup for at have et overforbrug af kokain......!!!

Den 16. april 2011 udtalte en tidligere venstrepolitiker om partilederen i Ekstra Bladet: »Han har udvist en adfærd, som rejser tvivl om hans personlighed. Den mand lider af storhedsvanvid, ganske enkelt. Det er det samme, du kan se med politiske diktatorer......«
Lars Løkke på værtshus
I marts 2011 på partiets generalforsamling i Nordjylland stillede et folketingsmedlem fra partiet forsamlingen et spørgsmål:

»Så I Lars Løkke med Obama forleden? Hver anden gang, man ser Løkke på TV, ligner han én, der lige er blevet slæbt ud fra et værtshus.......«

Læs i øvrigt: BadeklubbenLøgnen om håndvasken
I august 2010 blev partileder Audi-Anders afsløret i at lyve. I en annoncekampagne fortalte han, at hans håndvask var gået i stykker. Den tilkaldte blikkenslager brugte tre timers arbejde på reparationen. Med en timepris på 1.000 kr. og 250 kr. i moms måtte han betale 1.250 kr. svarende til at skulle tjene ca. 3.000 kr. for at betale reparationen.
Efterfølgende indrømmede han, at det »bare« var et tænkt eksempel. Han indrømmede altså at have løjet.Partilederens boligfusk
Audi-Anders har folkeregisteradresse i Horsens (en by i Jylland). Dermed disponerede han vederlagsfrit over en af Folketingets lejligheder i en ejendom på Tordenskjoldsgade i København. Og hævede naturligvis skattefrit det dejlige boligtillæg på 30.000 kr. årligt. Andre politikere med lejlighed i samme ejendom begyndte på et tidspunkt at undre sig over strømmen af fremmede mennesker til og fra partilederens lejlighed. Og den problematik havnede naturligvis i medierne.
Det viste sig, at Audi-Anders udlånte lejligheden til familie, venner og bekendte. En flok pjatbørn fra Liberal Alliances Ungdom havde holdt en abefest i lejligheden. Under ophold i København boede han selv hos en kæreste et andet sted. Det er på kanten af reglerne omkring boligordningen. Og nu krøb han i flyverskjul over for journalisterne. Onsdag den 25. januar 2015 blev sagen behandlet i Folketingets Præsidium. Han slap tilsyneladende med skrækken med en indskærpelse af reglerne. Hans storesøster og partifælle kom ham nu til undsætning. »Dyneløfteri.....« - hvæsede hun til Ekstra Bladet. På samme møde behandlede man en anden boligsag. Læs: Kollerup-fintenKoldbøtte-Anders
I april 2009 på partiets landsmøde udtalte LA-formanden højt og helligt, at »jeg kan love 100 pct., at når Liberal Alliance efter næste valg sidder på de afgørende mandater, så vil de blive brugt til effektivt at blokere for, at Pia Kjærsgaard og hendes proselytter får ministerposter.....«
Søndag den 23. juni 2013 havde han skiftet mening. Til Berlingske foreslog han DF-formand Tulle som minister i en V-DF-regering. »Jeg har ikke noget problem med, at de får ministerposter.....« - udtalte han til avisen. Hva´ ba´!!!

I april 2014 kvajede han sig igen. Den socialdemokratiske transportordfører søgte en praktikant til ulønnet arbejde på Christiansborg. Det kaldes »social dumping«. »Hos LA kunne vi aldrig drømme om at bede vores praktikanter arbejde gratis. Sådan er vi ganske enkelt ikke.....» - pralede han på Facebook. Det skulle han ikke have gjort. I 2011 søgte LA en ulønnet praktikant i 37 timer pr. uge til LA-sekretariatet. Opslaget kunne i 2014 stadig læses på partiets website.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvad kaldes det?

Ynkeligt hykleriMedieforskrækkelsen
Efter Ny Alliances landsmøde den 24-25 maj 2008 i Knebel på Mors blev partilederen Audi-Anders sur på journalisterne. Han var ikke tilfreds med de stillede spørgsmål. Han foreslog derfor folketingets præsidium at afholde en konference om journalisternes arbejdsmetoder og omgangstone med politikerne på Christiansborg. Det blev naturligvis ikke til noget. I Danmark har vi en fri presse og ytringsfrihed ifølge Grundloven.
Må vi foreslå, at politikerne afholder en konference om inkompetente, løgnagtige, drukfældige og dovne politikere.Det ulovlige byggeri
Formanden Audi-Anders for Liberal Alliance blev den 7. oktober 2008 truet med politianmeldelse af Silkeborg Kommune for at have påbegyndt et byggeri uden byggetilladelse på 191 kvm. på sin nabogrund. Fundament og kælder var allerede anlagt, før byggeriet blev standset. Efter kommunens vurdering var byggeriet i strid med planloven.
Til alles overraskelse besluttede politikerne i Silkeborg Byråd efterfølgende at blande sig i sagen. De gav tilladelse til byggeriet med den begrundelse, at landsbyens oprindelige identitet allerede var brudt. Og dette brud drejede sig om samme persons allerede opførte hus fra 2001. Det ligger tilbagetrukket fra vejen til forskel fra alle de andre huse i området (kilde: Ekstra Bladet).
Det er godt at have politiske venner de rigtige steder.Blowjobbet
Fredag den 21. november 2008 var partileder Audi-Anders paneldeltager ved et debatmøde i København om Mellemøstens reaktion på Muhammedtegningerne. En 32-årig mødedeltager henvendte sig til ham med ordene: »du snakker om ytringsfrihed, og at man skal finde sig i hån, spot og latterliggørelse. Så hils din mor og sig, at hun er god til at give blowjob«.
Bemærkningen fik Audi-Anders til at gå amok. Han rejste sig op og skreg »så er det ud«. Efterfølgende politianmeldte den 32-årige mødedeltager ham for trusler. Partilederen skulle nemlig have sagt: »Jeg skal nok få fat i dig.........«
Et blowjob af partilederens mor. Javel, ja. Sådanne ting kan jo ske for enhver. Og manden har jo en pointe. Ytringsfrihed går begge veje. Under forudsætning af at man ikke har noget i munden!
Thyra blank, ældreminister 2016Thyra blank
Thyra med en kampvægt på lidt over 100 kg. blev landskendt i sit job som forstander i perioden 1988-2011 på det private plejehjem LOTTE på Frederiksberg (ejet af OK-fonden). Her hyggede beboerne sig i stor tilfredshed med god mad, store cigarer, rødvin, Bailey og cognac til kaffen. I medierne førte hun sig scenevant frem med fremvisninger af den selvfølgelige luksus. Men hun glemte at fortælle, at plejehjemmet bare sendte regningerne for de dejlige ydelser videre til kommunen. Herved fik man omkring 25 pct. mere i kommunalt tilskud end de andre plejehjem i området. Den sag blev afsløret i december 2016. Det ville koste ekstra 22,7 milliarder kr. at bringe landets øvrige plejehjem op på samme luksusniveau. I øvrigt havde hun givet neandertaler-Olsen gratis kost og logi på en madras i plejehjemmets kælder.
På grund af kendisfaktoren blev hun valgt ind som folketingsmedlem for Venstre i perioden 2011-2015. I juni 2013 undrede Politiken sig over hendes manglende tilstedeværelse som højt betalt MF´er i det politiske liv på Christiansborg. »Jeg kan lige så godt sige det: Hvis jeg tager ude på Plejehjemmet Lotte, hvor min mor er, og hjælper hende på toilettet, så har jeg gjort mere, end jeg nogle dage gør på Christiansborg.....« - udtalte hun til avisen. Og dermed fortalte hun naturligvis sandheden om vores »travle« folketingspolitikere. De laver ikke dagens gerning for deres løn. Læs: Ugeplan
Ved folketingsvalget i juni 2015 røg hun ud af Folketinget. Men i november 2016 ved dannelsen af VLAK-regeringen blev hun hentet ind som ældreminister for Liberal Alliance. Nu skulle hun agere blød politiker med en god jysk profil for en årsløn på 1,2 million kr. for partiet. Hun fik et dejligt kontor og en sekretær til deling med sundhedsministeren. Det endte galt allerede et par dage efter udnævnelsen. I øvrigt fik hun Ridderkorset i 2009 og Ridder af Dannebrogsordenen i 2008.


Hvad lavede ældreministeren?
I forsommeren 2017 begyndte Ekstra Bladet at interessere sig for Thyra Blanks arbejdsbelastning i de første 200 dage som ældreminister på Christiansborg. Rendte hun stresset rundt med sveden haglende under et ubærligt arbejdspres som talskvinde for landets ældre? Eller hyggede hun sig med ingenting for den fede hyre i ministeriet?
Aktindsigten afslørede, at hun siden november 2016 ikke havde fremsat et eneste lovforslag. På intet tidspunkt havde hun repræsenteret regeringen i EU-sammenhænge. I flere tilfælde havde hun bedt andre ministre repræsentere sig i i åbne samråd om ældrepolitiske spørgsmål. I tre projekter (demenshandlingsplanen, indsatsen mod konkurser i ældreplejen, reduktion af papirarbejdet for de varme hænder) havde hun bedt sundhedsministeren, innovationsministeren og Kommunernes Landsforening hjælpe sig med arbejdet. Ifølge hendes aktivitetskalender havde hun i 12 dage besøgt plejehjem og hospitaler. Desuden var natmad på Marienborg og optrædener i Folketinget indskrevet som arbejde. En ganske mærkværdig arbejdsindsats på 45 dage ud af 200 dage for årslønnen på 1,2 million kr.
Efterfølgende skete der noget mystisk i ministeriet. Ældreministerens aktivitetskalender med i alt 45 arbejdsdage var pludselig blevet opgraderet med 27 dage til i alt 72 dages arbejde. Eksempelvis var interviews på TV og radio blevet til 12 arbejdsdage. Embedsmændene havde sandelig lagt hovederne i blød. Total panik i ministeriet. Nu skulle man opfinde mærkværdigheder til retfærdiggørelse af den fede hyre og ministerpensionen. Ikke nogen let opgave.


Thyra totalt blank som ældreminister
Mandag den 28. november 2016 blev Thyra udnævnt til ældreminister med en årsløn på 1,2 million kr. i VLAK-regeringen. Allerede første dag gik det galt. På vej fra Statsministeriet til Amalienborg med Audi-Anders under armen mødte hun TV2. »Regner du med at få flere penge til de ældre« - blev hun spurgt. »Det håber jeg.....« - svarede hun rapt. Det skulle hun ikke have gjort. Dagen efter måtte hun korrigere udtalelsen. »Jeg er ikke altid sikker på, at det er pengene, der betyder noget. Der skal tales meget mere om værdier.....« - lød det nu i en total kovending.
Dagen efter tirsdag den 29. november gik det galt igen. Man havde planlagt et åbent samråd i Sundheds- og Ældreudvalget for at drøfte eksempelvis antipsykotisk medicin til demente ældre medborgere. Og i den sammenhæng var man spændte på en udmelding fra den nye ældreminister. Men hun mødte ikke op. I stedet måtte den nye sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) tage debatten. Efterfølgende fik ældreministerens embedsfolk skylden for ikke at have orienteret hende om mødet.
Et par dage efter gik det galt igen. TV2 havde afsløret ganske urimelige forhold for de ældre på flere af landets plejehjem. Under totalt uværdige forhold lod man de ældre ligge i tisbleer og afføring i sengen hele dagen. Imens sad medarbejderne og hyggede sig med kaffe i personalerummene. Desuden bruger de meget af arbejdstiden på registrering af ligegyldige ting. Eksempelvis skal de dagligt indtaste en aktivitetsplan for hver beboer. Et tidspunkt for ankomst på værelset hos den ældre skal registreres. Og efterfølgende skal et tidspunkt for afslutning indtastes. Altså totalt tidsspilde for travle mennesker. Et bevis på at man har ansat en hær af overflødige kontornussere og opfindere af nonsens i den sektor. Søndag den 4. december 2016 blev den nye ældreminister på direkte TV2 bedt om at kommentere uhyrlighederne. Så fik vi en demonstration i utilstrækkelighed. »Så må de kommuner, hvor det ikke fungerer, simpelt hen finde ud af, hvordan de kan gøre det her bedre..... ansvaret ligger hos kommunerne.....« - udtalte hun tydeligt nervøst. En ganske overraskende tom holdning hos en nyudnævnt minister efter flere år i Folketinget og en uddannelse som sygeplejerske og tidl. forstander for et plejehjem. Som om hun aldrig havde tænkt over tingene.
Så er det med at komme i arbejdstøjet og knokle for pengene. Lige som alle os andre på arbejdsmarkedet.


Jeg elsker at skrive af.....
I Danmark har politikerne på grundlag af lovgivning ansat en hær af embedsmænd til at skubbe papirer rundt på tusindvis af skriveborde på tusindvis af offentlige kontorer. Her sidder det såkaldte embedsværk i et halvskørt bureaukrati og opfinder mærkværdige ting for at kontrollere og chikanere hårdtarbejdende mennesker. Eksempelvis skal man på offentlige institutioner lave såkaldte arbejdspladsvurderinger (APV). I stedet for at passe det egentlige arbejde skal i hundredevis af medarbejdere bruge tusindvis af timer på at udfylde vanvittige skemaer om alt mellem himmel og jord til ingen verdens nytte. Det opfatter mange mennesker naturligvis som det rene tidsspilde. Eksempelvis på landets plejehjem.
I perioden 1988-2011 var Thyra blank leder på plejehjemmet LOTTE på Frederiksberg. Og hun var tilsyneladende også irriteret over at skulle bruge tid på APV´erne. I bogen »Livsglæde og stjernestunder« fra 2010 skriver hun blandt andet:

»Jeg er med på, at man ikke skal skrive af efter naboplejehjemmet, for det opdager de i kommunen. Derfor skriver jeg af efter et plejehjem i en jysk kommune, hvor jeg har en klog kollega. Hvad han ikke kan lave på papir! Jeg beundrer den mand. Og som får det til at fylde.
Det foregår normalt på den simple måde, at han sender sine papirer over til mig, og så ændrer jeg logoet øverst. Jeg har kun glemt det en enkelt gang, hvilket skabte forvirring i kommunen.
Det tog min dygtige kollega og flere af hans kolleger tre måneder at lave en APV, som de kunne godkende i kommunen. Det tog os to en halv time at skrive den af. Vi tilføjede en kælder, for det havde de ikke derovre. Det endte med at være småpinligt, for arbejdstilsynet kom faktisk, og der var ikke det rum eller det hjørne, som de ikke studerede med lup. Selv vores toiletbrætter.
Jeg kunne ikke lade være med at sige til dem, at jeg tror, at de har den rigtige størrelse, for det er sjældent, at der ligger noget ved siden af. Til sidst bad de om vores APV-rapport, hvorefter de sagde: ”Thyra Frank, dette er den bedste APV, vi nogensinde har set”. Jeg stod der med hektiske røde kinder og sagde: ”Mine ord om igen”.
Ingen tvivl om, at der skal være kontrol og dokumentation. Det, jeg stiller spørgsmålstegn ved, er mængden. Vi skal hele tiden spørge os selv, om det her nu også er nødvendigt. Hvis man er et ærligt menneske og står ved sig selv, bliver man nødt til ind imellem at bøje reglerne, men jeg ved såmænd ikke, hvilke regler jeg bøjer, for jeg sidder ikke og læser i regelværket. Jeg bruger bare min sunde fornuft«


»Jeg elsker at skrive af. Der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken en gang til......« - udtalte Thyre blank til Dagbladet Ringsted i 2006. I januar 2017 var hun blevet ældreminister. Så kom udtalelserne flyvende som en boomerang lige tilbage i hovedet på hende. Havde hun begået dokumentfalsk?
Ole-lukøje, transportminister 2016Den arrogante transportminister
I november 2016 skaffede Audi-Anders sin partifælle Ole-lukøje et job i VLAK-regeringen som transportminister. Så skulle den loppetjans være hjemme. Jobbet går traditionelt ud på at klippe snore på nye motorveje i Jylland og ellers nyde livet skjult og godt på ministerkontoret. Og naturligvis tage sig en hyggetur i ministerbilen med privatchauffør for at kigge lidt ud på de hårdtarbejdende skatteydere. Lige en tjans for lukøjet i det dejlige ministerkontor. Det gik naturligvis galt.
Efter nogle få uger måtte andre partiers trafikordførere gå fra møderne som store spørgsmålstegn. Den nye minister optrådte forvirret, uprofessionelt og totalt arrogant. »Han er ualmindelig arrogant og usympatisk. Jeg vil i realiteten kalde ham et dumt svin.....« - udtalte en politiker til Ekstra Bladet i marts 2017.Ole-lukøje vildledte Folketinget
I 2016 ville Banedanmark nedlægge nogle jernbaneoverkørsler i Sønderjylland for at spare penge på vedligeholdelse. Dermed skulle områdets store langsomtkørende landbrugsmaskiner sendes ud på store omveje på motorvejene. Det bekymrede den lokale befolkning og Tønder Kommune. Folketingets Transportudvalg bad derfor transportministeren om en redegørelse om sagen. Den afleverede han til udvalget den 3. maj 2017. »Politiet har været hørt og har godkendt projektet iht. færdselsloven 24. november 2016« - stod der blandt andet i redegørelsen. Men det var løgn. Den 24. marts 2017 afleverede politiet et brev til Banedanmark og Vejdirektoratet med en advarsel om at nedlægge to af overkørslerne ud fra en »sikkerhedsmæssig vurdering og stor risiko for trafikulykker.....« Politiet havde i november 2016 udelukkende givet samtykke til nedlæggelse af vigepligtstavler mv. med ikke udtalt sig om trafiksikkerhed. Dermed blev Trafikudvalget vildledt.
Så måtte Ole-lukøje ud med en forklaring. »Jeg noterer mig, at der tilsyneladende er sket en beklagelig misforståelse i kommunikationen mellem Banedanmark og politiet omkring nedlæggelsen af to jernbaneoverkørsler ved hovedvej A11. Jeg har derfor bedt Banedanmark sætte nedlæggelse af overkørslerne i bero.....« - lød undskyldningen. Han sparkede altså ansvaret nedad i systemet.


Ole-lukøje og post-skandalen
Den 19. december 2016 landede en veritabel lortesag på lukøjets skrivebord. Skiftende uduelige transportministre og inkompetente chefer havde kørt det danske postvæsen totalt i sænk. I 2009 under VK-regeringen lagde man Post Danmark sammen med det svenske Posten AB til PostNord. Syv år efter i 2016 havde fjolserne i den danske afdeling fucket det hele op med et underskud på 1,9 milliard kr. Nu var egenkapitalen forsvundet og pengekassen tom med en mangel på 5,5 milliarder kr. Og svenskerne med et pænt overskud i deres egen afdeling ville ikke finansiere det danske fallitbo. Den alvorlige situation blev fremlagt for ministeren på et møde med PostNord. Man foreslog nu en reduktion på 4.000 stillinger af medarbejderstaben for at spare penge. Av for s.... Nu havde jeg det lige så hyggeligt her på kontoret med julepynt og masser af tid til at ringe til kæresten derhjemme. Herefter arkiverede han tilsyneladende sagen bagerst i nederste skuffe for at koncentrere sig om juleforberedelserne. Problemerne blev nemlig beskrevet indgående i adskillige medier i januar og februar 2017. Men ingen hørte et eneste ord fra den ansvarlige minister.
Først i februar 2017 knap to måneder efter transportministerens møde med PostNord gik sagens alvor op for de andre partiers transportordførere. Forbløffede blev de nu orienteret om sagen. Og hvad skyldtes forsinkelsen? »Der bliver ikke sat tal på. Det er bare en løs besked.....« - forklarede ministeren på TV2 onsdag den 8. marts 2017 angående mødet i dec. 2016. Men det var løgn. I referatet fra mødet i ministeriet oplyser PostNord, at »hvis transformationen gennemføres, vil det medføre et negativt cash flow i Post Danmark på ca. 2 mia. SEK i transformationsperioden samt omstruktureringsomkostninger på ca. 3,5 mia. SEK til ansatte på særlige vilkår, dvs. i alt omkostninger på ca. 5,5 mia. SEK. PostNord oplyste videre, at PostNord har analyseret koncernens økonomi, og resultatet er, at PostNord ikke vil kunne finansiere alle transformationsomkostninger. PostNord vil alene kunne finansiere det løbende negative cash flow på ca. 2 mia. SEK.« De væsentligste tal blev altså lagt krystalklart frem for Ole-lukøje. Trafikordføreren Bodega-Kim fra Dansk Folkeparti kaldte nu lukøjet »arrogant« med en slet skjult trussel om at hælde ham ned af brædtet. Det fik Audi-Anders til at true med at forlade regeringen.
Tirsdag den 14. marts 2017 måtte ministeren forklare sig på et krisemøde i Transportministeriet. Nu viste det sig, at han rettidigt havde informeret de andre partiers ordførere men ikke transportordførerne om problemerne. Den slags mennesker taler åbenbart ikke med hinanden. Det medførte en »næse« (irettesættelse) fra Folketinget. Læs i øvrigt: Dansk Telegraf og Postvæsen
Fru Bock, kultur- og kirkeminister 2016Bock´en fra DR
I november 2016 puttede Audi-Anders som udenrigsminister sin søster ind som kultur- og kirkeminister i VLAK-regeringen. Det er en veritabel loppetjans i landets andet mindste ministerium. Der er absolut intet at lave på kontoret. Det gav et dejligt frirum til at nyde millionerne fra tiden i Danmarks Radio.
Den 15. januar 2008 blev hun ansat som programdirektør på DR. Naturligvis til en tårnhøj løn inkl. diverse privilegier traditionen tro i dette licens- og skatteyderbetalte foretagende. Efter 23 måneder i november 2009 opsagde hun selv sit job. Så stod DR-bestyrelsen tilsyneladende uden nogen begrundelse parat med en stor pose licenspenge til damen. I perioden den 1. januar 2010 til 31. december 2010 forærede man hende 2.016.699 kr. inkl. pension. Det afslørede Ekstra Bladet efter aktindsigt i august 2017. Efterfølgende henvendte man sig til DR-bestyrelsersformanden for en kommentar. »Det bliver et venligt nej tak.....« - udtalte denne fra sit flyverskjul. Nu ville han ikke risikere sit job ved at kritisere sin tidligere medarbejder med det nye job som kulturminister.
I august 2017 afslørede Ekstra Bladet også DR for at have ansat en »mangfoldighedskonsulent« til over to millioner kr. om året. En ganske uforståelig disponering. I hele sommerperioden i 3-4 måneder sendes næsten udelukkende genudsendelser hos DR. Hvad h...... skal man med en sådan konsulent? Det fik politikerne til at tale om nedskæring af DR-budgettet med 25 pct. og en skattefinansieret licens. Uhyggelig tale for den højrøvede sammenspiste luksusfamilie i DR-byen. Læs: Mangfoldighedskonsulenten
Neandertaler-OlsenNeandertaler-Olsen
Efter folketingsvalget den 15. september 2011 kom neandertaler-Olsen i Folketinget for Liberal Alliance. Hans eneste kvalifikationer var at kunne kaste med en kugle og at have deltaget i TV2-programmet »Vild med dans«. Et påbegyndt universitetsstudium i USA blev aldrig færdiggjort. Evnerne rakte ikke. Efter kort tid gik det naturligvis galt.
Under et åbent samråd i Udvalget for Udlændinge- og Integrationspolitik på Christiansborg i december 2011 faldt han i søvn for åben TV-skærm. Snorksovende drømte han sig tilbage til stenalderbopladsen, hvor han gik rundt med kølle og slæbte kvinderne ved håret. I folketingssalen tager han sig også ofte en »morfar«. I 2014 havde han stemt forkert i alt seks gange ved at trykke på den forkerte knap under afstemninger (kilde: Parlamentet.dk). »Det skyldes mine tykke kuglestødsfingre.....« - forsøgte han sig. I øvrigt går neandertaler-Olsen i figursyede jakker og puster brystkassen op for at se ud som stærk mand. Ja, så skulle befolkningen også opleve det. En neandertaler på Christiansborg. Man skal være født med stærke nerver for at kunne acceptere denne tegneseriefigur i et politisk parti.


neandertaler-Olsen

neandertaler-Olsen på arbejde
Den hjemløse neandertaler
Som nyvalgt folketingsmedlem for Liberal Alliance i september 2011 havde neandertaler-Olsen ikke arrangeret sig med et bosted i København. På plejehjemmet LOTTE på Frederiksberg forbarmede Thyra sig over ham. Hun gav ham lov til at overnatte på hjemmet på en madras i kælderen. Desuden blev han trakteret med diverse måltider. Ganske gratis. »Det var ikke fast..... måske tre gange eller sådan noget.....« - udtalte han til Ekstra Bladet i 2016. Og det var en klar overtrædelse af reglementet for plejehjem ifølge et medlem af Omsorgsudvalget i kommunen. Man må naturligvis ikke bare indrette hotel for venner og bekendte i andres ejendom. Men nu havde neandertaleren fået smag for gratis kost og logi.
I april 2012 blev neandertaleren afsløret i gentagne gange i perioden september 2011 - april 2012 at have overnattet på en luftmadras på sit kontor på Christiansborg. »Jeg har sovet herinde på kontoret mange gange, og jeg har en luftmadras, som jeg puster op.....« - udtalte han stolt til Jyllands-Posten. På kontoret havde han installeret et tøjskab med toilettaske. På trods af, at folketingets sikkerhedschef havde informeret ham om, at man ikke må overnatte og indlogere sig på stedet. På trods af, at det var en klar overtrædelse af brandreglementet. Efterfølgende kritiserede Folketingets Præsidium hans brug af Christiansborg som overnatningssted. Og nu forklarede han i Ritzau, at han kun havde gjort det meget sjældent. I 90-95 pct. af tiden havde han sovet hos sine svigerforældre. Altså en helt anden forklaring. Formentlig havde han sparet omkring 14.000 kr. ved at bruge Christiansborg som gratis hotel.
Folketingspolitikere med bopæl uden for Sjælland får et årligt skattefrit boligtillæg på 71.573 kr. til køb eller leje af en bolig i hovedstaden. Disse penge påstod han at have frabedt sig. Efter afsløringen kom en sær undskyldning om, at han påtænkte at flytte adresse fra Aarhus til København. Det havde bare »trukket ud«.Neandertaler-Olsen på offentlig forsørgelse
Liberal Alliance fører sig frem med firkantede synspunkter om, at enhver skal klare sig selv. Neandertaler-Olsen i særdeleshed. I nedladende vendinger bruger han enhver anledning til at forhåne folk på offentlig forsørgelse. Læs nedenfor (kilde: Ekstra Bladet, juli 2013):

 • »Jeg har kvalme over den her kollektiviserende næstekærlighed, som venstrefløjen gør sig til fortaler for..... det er utroligt nemt at være gavmild for andre folks penge..... når man kigger på de overførselsindkomster, vi har i Danmark, så er de nogle af de mest gavmilde i verden.....« - udtalte han i en debat i DR-P1.

 • »Det er da et fuldstændigt vanvittigt system, hvor de mennesker, der godt kan klare sig selv, også får en check.....« - udtalte han i Clement Søndag om børnechecken.

 • »Vi skal lave reformer af vort kontanthjælpssystem, så forskellen på at være på overførselsindkomst og i et lavtlønsjob bliver lidt større.....« - udtalte han til Ritzau.

  Søndag den 14. juli 2013 afslørede Ekstra Bladet neandertaler-Olsens ynkelige dobbeltmoral med hensyn til offentlig forsørgelse. Ifølge hans eget udsagn modtog han i perioden 2002-2008 i sin tid som kuglestøder 60.000 kr. årligt fra Team Danmark for udgifter til træningslejre og udstyr. Dansk Atletik Forbund kunne desuden oplyse, at han i perioden 2004-2008 fra forbundet modtog ca. 738.000 kr. i støtte til træning, konkurrencer mv. Støtten i perioden 2002-2004 kunne ikke oplyses. Den fine herre modtog altså i hundredetusindevis af kroner i offentlig forsørgelse. Pengene kommer nemlig fra Kulturministeriets puljemidler fra Danske Spil. Herfra flyder de videre til Team Danmark med et årligt beløb på 116 millioner kr. til fordeling mellem et stort antal idrætsorganisationer. Formanden i Team Danmark pr. 2013 var overborgmester i København. Også kaldet bingo-Frank (A).
  I 2013/2014 udkom neandertalerens anpartsselskab »Steel Balls Unlimited« fra 2009 med et underskud på 6.242 kr. og en gæld på 123.000 kr. Det blev derefter tvangsopløst i CVR-registret. Han kunne altså ikke selv klare sig i det private erhvervsliv og under ikke sine medmennesker nogen form for offentlig forsørgelse. Men han modtager gerne selv store formuer fra det offentlige. Hvad kalder man det?

  Ynkeligt hykleri

  Khaderstrofen  Ny Alliance (Khaderstrofepartiet)
  Den 26. april 2007 stillede den tidligere radikale kulturminister - »hende med næsen« - op til fotografering ved siden af statuen af fiskerkonen på Højbro Plads i København. Fiskerkonen bærer et tørklæde. Og det gjorde den radikale politiker også. Hovedet var tildækket af et stramt tørklæde. Kroppen var indhyllet i en sort dragt. »Det afgørende er, hvad de siger, ikke hvad de har på hovedet......« - udtalte hun til medierne.
  Få dage forinden havde en politiker fra Dansk Folkeparti sammenlignet det muslimske tørklæde med det nazistiske hagekors. Anledningen var, at Enhedslisten havde opstillet en muslimsk kandidat til Folketinget (læs under: Enhedslisten). Nu demonstrerede den radikale »næse« sit forsvar for det kvindeundertrykkende muslimske tørklæde på Højbro Plads.

  Stuntet med tørklædet var tilsyneladende dråben, der fik bægeret til at flyde over. Den 7. maj 2007 meldte Naser Khader - tidl. formand for Demokratiske Muslimer - sig ud af Det Radikale Venstre efter 23 års medlemsskab. Sammen med en radikal og en konservativ EU-parlamentariker dannede han partiet Ny Alliance (NA). Et par dage efter sluttede en folketingspolitiker fra Venstre sig også til det nye parti.

  Ifølge Naser Khader så han TV-klippet med tørklædet under et ophold i Boston i USA. På hotellet AMERISUITES HOTEL sad han på værelset og zappede på TV´et. Tilfældigt så han derefter klippet fra Danmark på en arabisk kanal.
  Efterfølgende kontaktede danske TV-journalister det amerikanske hotel. Og hotellet nægtede at have sendt arabiske kanaler på det pågældende tidspunkt. Dansk TV nægtede desuden at have solgt klippet til udenlandske kanaler. Lørdag aften den 19. maj 2007 fastholdt Khader i en pressemeddelse, at han havde set TV-klippet i USA - enten på TV eller på internettet.
  Tjah. Det måtte siges at være en lunken start for det nye parti. Noget tyder på, at han lavede en »Stoltenberg«. Læs: dagpenge-Svend

  Det nye parti skulle være et midterparti med samarbejdsvilje til højre og venstre i dansk politik. Et såkaldt social-liberalistisk parti. Partiprogrammet gik i første omgang ud på at modarbejde Dansk Folkeparti. Det samme forsøgte Centrumdemokraterne at gøre. Derved røg de som bekendt ud af Folketinget.
  Desuden ønskede NA at alle borgere maksimalt skulle betale en flad indkomstskat på 42 pct. Det ville koste ca. 52 milliarder kr. I valgkampen op til folketingsvalget i november 2007 afholdt NA et vælgermøde sammen med Dansk Folkeparti. En kvinde i salen spurgte Khader om den flade skat. Hun ville vide, hvad den kom til at betyde for en ganske almindelig lønmodtager. Herefter zoomede kameraet ind på Khader. Han så forvirret ud. Hvad mente damen? Hun gentog spørgsmålet. Khaders øjne blev stive af skræk. Det var helt tydeligt, at han ikke kunne svare på det enkle spørgsmål. Der blev helt stille i salen. Damen gentog spørgsmålet for tredje gang. Nu krummede alle tæer. Pia kjærsgård (DF) hviskede til ordstyreren, at nu ville hun ikke deltage mere. »Jeg forstår ikke spørgsmålet.......« - afsluttede Khader. Totalt pinligt. Khader blev klædt af for åben skærm. Stod tilbage som et totalt fjols.

  Naser Khader blev formand for Ny Alliance. Den 25. juni 2007 afleverede det nye parti 21.516 underskrifter til Indenrigsministeriet. Det gav dem valgbarhed til Folketinget. I adskillige meningsmålinger stod partiet efterfølgende til at få 22 mandater i Folketinget ved et valg. Men ved folketingsvalget den 13. november 2007 blev det kun til fem mandater svarende til 96.852 stemmer. Det gav partiet knap 2,4 millioner kr. om året i skatteyderbetalte partistøttepenge.
  Læs websitet: nyalliance.dk

  Mandag den 5. januar 2009 forlod Khader partiet og blev løsgænger i Folketinget. Hans forklaring lød, at han er »liberal« og ikke »liberalist«. Han mente dermed, at partiet var blevet for liberalistisk. Det skulle være grunden til hans exit. Han var sandelig ikke blevet smidt ud. Overhovedet ikke. Og dermed fik vi en af hans sædvanlige halve løgne.
  I oktober 2008 fik han nemlig at vide på et partimøde, at man planlagde at vælte ham som partiformand på grund af de vedvarende dårlige meningsmålinger, som lå under spærregrænsen. Man tilbød ham flere aftrædelsesordninger. Eksempelvis EU-parlamentet og et lederskab for den internationale konference for ytringsfrihed. Men det afslog han. Desuden afviste han at gå frivilligt. Kl. 18:30 søndag den 4. januar 2009 fik han så en SMS-besked fra Samuelsen. Beskeden var, at han ville blive »kuppet« på det næste gruppemøde. Derfor valgte han at komme fyringen i forkøbet ved at forlade partiet dagen efter. Men hele denne forhistorie fortalte han intet om til medierne. Da han skulle interviewes om sagen i DR-byen mandag aften, nægtede han at være i stue sammen med Samuelsen. I marts 2009 meldte han sig ind i Det Konservative Folkeparti og blev medlem af folketingsgruppen.

  Tjah. Det måtte jo gå sådan. På Christiansborg er det velkendt, at manden er luddoven. Han sætter sig ikke ind i sagerne. Kommer for sent til møderne. Stiller sig kun meget nødigt op på folketingets talerstol. Med andre ord. Totalt uegnet til politisk arbejde. Læs nedenfor.  Khaders sorte arbejde
  Under valgkampen til folketingsvalget den 13. november 2007 kom formanden for Ny Alliance ind i alvorlige beskyldninger om sort arbejde. Læs nedenfor.

 • Torsdag den 1. november 2007 bragte SE & HØR en artikel om Naser Khader. Ifølge bladet skulle en anonym håndværker have fortalt, at partilederen i august-september 2007 havde fået udført sort arbejde for 80.000 kr. Et hold håndværkere på offentlige sygedagpenge havde i dag- og aftentimerne bygget et hegn og en skydeport af lærketræ på hans privatadresse på Frederiksberg. De havde udført arbejdet til ca. 180 kr. i timen. Pengene var i to omgange blevet udbetalt kontant til håndværkerne i tusindkronesedler. Til sammenligning koster en almindelig »hvid« arbejdstime i Københavnsområdet ca. 450-500 kr.
  Naser Khader havde placeret byggeordren hos en af sine bekendte. Denne mand var journalist og bagsideskribent på Ekstra Bladet. Han drev desuden et firma ved navn »De Hellige Håndværkere Aps«. Tilbuddet på ordren modtog Naser via SMS. Og de sygemeldte håndværkere skulle derefter være blevet ansat i journalistens firma på fiktive ansættelseskontrakter. Papirerne skulle bruges, hvis der opstod »problemer«.
  Ifølge Politiken den 8. november 2007 stammede materialerne til porten fra et smedeværksted. Og smeden modtog ikke betaling for sit arbejde fra »De Hellige Håndværkere«. Han måtte hyre en advokat for at inddrive regningsbeløbet på ca. 22.346 kr.

  Da chefredaktøren på SE & HØR ringede til Naser Khader for en kommentar, svarede denne: »Du må citere mig for een ting. Du er et svin, et svin, et svin.....!« Udtalelsen kunne man efterfølgende høre og se i Danmarks Radio. »Han kan ikke dokumentere, at der er nogen, der har arbejdet for mig sort.....« - udtalte han desuden på TV.
  Naser Khader skulle endvidere have ringet til en af direktørerne i SE & HØRS´s moderfirma Aller-Press. Han forsøgte tilsyneladende at få chefredaktøren for bladet fyret.

  Ifølge Naser Khader og den statsautoriserede revisor for firmaet »De Hellige Håndværkere« skulle der ikke være tale om sort arbejde. Det skulle de angiveligt kunne dokumentere med relevante fakturaer. Hele sagen eksploderede alligevel i medierne. Og Naser Khader truede chefredaktøren med retssag. Efterfølgende blev bladet indberettet til pressenævnet. Nævnet frikendte bladet i februar 2008.

 • I SE & HØR den 8. november 2007 fremkom nye belastende beskyldninger om sort arbejde hos Naser Khader. En 30-årig håndværker havde fortalt bladet, at han under valgkampen til folketingsvalget i 2005 havde udført sort snedkerarbejde i ægteparrets lejlighed på Steen Blichersvej på Frederiksberg. Aftalen var blevet lavet med Nasers kæreste. Hun skulle have forlangt alt arbejdet til 6.000 kr. udført uden regning og moms. Men dette frarådede håndværkeren med henvisning til hendes arbejde som jurist og Nasers politikerstatus. Man enedes om, at 2.000 kr. skulle udbetales »sort«. Resten af beløbet på 4.000 kr. skulle være på regning med moms. Naser Khader skulle angiveligt have været til stede under samtalen. Arbejdet blev herefter udført.

  Da SE & HØRS journalist opsøgte Naser Khader for en kommentar på torvet i Hillerød, greb de tilstedeværende PET-agenter ind og forhindrede dette. Politiet blev altså brugt til politisk arbejde. På et andet tidspunkt spurgte en af bladets journalister, om det kunne passe, at Khaders rengøringshjælp gennem de sidste to år havde arbejdet sort. Det ville manden ikke svare på.

 • Pludselig i 2012 ville Khader have sit navn renset for sort snak. Nu anlagde han erstatningssag på 100.000 kr. mod Se og Hør i Byretten i København. Tirsdag den 18. december 2012 blev han tilkendt en tortgodtgørelse på 25.000 kr. Bladet skulle endvidere betale hans advokatomkostninger på 20.500 kr. og offentliggøre dommen i næste udgave af bladet.
  Se og Hør måtte ifølge dommen ikke skrive, at han havde fået udført sort arbejde. Men dommen afklarede ikke, om der havde været udført sort arbejde. Det må være en lunken sejr for Khader. Mistanken klistrer stadig til ham.

 • Forbrød formanden for Ny Alliance sig mod skattelovgivningen? Under alle omstændigheder mistede han totalt besindelsen. Han kaldte chefredaktøren et svin og forsøgte at få ham fyret. Sådan gør man nemlig i hans muslimske hjemland. Hvad ville der være sket på Christiansborg, hvis denne muslim havde taget en kritisk beslutning i en presset situation?? Og hvis han er uskyldig som nyfalden sne i anklagerne om sort arbejde, hvorfor lagde han så aldrig de relevante fakturaer frem i medierne???  Khaders ikke-eksisterende mindefond
  Gennem flere år rejste formanden for Ny Alliance rundt i landet og afholdt foredrag. Tusindvis af kroner fik han for sin ulejlighed. Og pengene gik ifølge ham selv til en mindefond til ære for hans far. Fonden skulle udbetale midlerne til fattige palæstinensiske børn og familier. Jyllands-Postens »Ytringsfrihedspris« på 50.000 kr. skulle ligeledes være gået til fonden.
  På TV den 27. februar 2007 udtalte han: »Jeg har for nogle år siden sammen med en advokat oprettet en mindefond for min far, hvor pengene går til hans gamle landsby i Pælastina....«. På hans private website kunne man desuden læse, at »når foredragene eller undervisningen er for en offentlig virksomhed eller institution, sår går honoraret til min fars mindefond....«

  Den 3. november 2007 afslørede Nyhedsavisen, at den såkaldte mindefond aldrig er blevet oprettet hos Civilstyrelsen. De indsamlede 200.000 kr. blev bare indsat på en lukket konto i en bank. Nasers Khaders arbejdsløse onkel på Vestbredden fik dog ifølge avisen ca. 1.000 dollar fra kontoen. Khader blev efterfølgende konfronteret med oplysningerne. Og så lød forklaringen, at han venter med at oprette fonden, indtil han har sammensparet 250.000 kr. Det skulle åbenbart være minimumsgrænsen for en sådan fond.

  Naser Khader samlede altså penge ind til en fond, som ikke eksisterede. Så ved vi det.  Khader løj for os
  Den oprindelige mening med Ny Alliance var at skabe et midterparti i dansk politik. Yderfløjene skulle stækkes. Dansk Folkeparti skulle have deres inflydelse begrænset. Men strategien ændrede sig. Efter et weekendmøde mellem folketingsgruppen og storkredsformænd i slutningen af januar 2008 stod det klart, at man fremover ville støtte de borgerlige partier.
  Gitte Seeberg var ikke mødt op. Et partimedlem spurgte Naser Khader, om hun var enig i denne strategi. Og det bekræftede han. Efterfølgende viste det sig, at hun ikke var enig. »Han løj for os......!« - blev der udtalt. Den 29. januar 2008 meldte Gitte Seeberg sig ud af Ny Alliance og blev løsgænger i Folketinget. I den forbindelse er det interessant, at hun hævede løn som både MF´er og medlem af Europaparlamentet.
  Penge-Poulsen  Penge-Poulsen fra Røde Kors
  I november 2007 fik Ny Alliance et medlem fra Røde Kors Danmark. Den 64-årige generalsekretær siden 1993 meldte sig ind i partiet. Han blev opstillet som folketingskandidat i sin fødeegn Sydjylland.
  Allerede få timer efter nyheden kvajede han sig. Det viste sig, at han havde taget orlov med fuld løn under valgkampen til folketingsvalget den 13. november 2007. Røde Kors skulle altså financere arbejdet med partiet. Da Ekstra Bladet henvendte sig til ham torsdag den 25. oktober, kunne han ikke se noget problem i dette. »Hvem skulle ellers betale hans afdrag på huset.....?! - udtalte han. To timer efter skiftede han mening. Da kontaktede han avisen og meddelte, at han gav afkald på sin løn under den ca. tre uger lange valgkamp. »Penge og løn interesser mig ikke......« - udtalte han (generalsekretæren fik ca. 90.000 kr. inkl. pension i månedsløn fra Røde Kors).

  Generalsekretæren blev valgt ind i Folketinget for Ny Alliance. Og dagen efter valget den 14. november blev han opsagt af Røde Kors. Det var organisationen nødt til. Han ville nemlig ikke selv sige op. Efterfølgende forsøgte han alligevel at få to års orlov. Men det ønskede organisationen ikke at diskutere. Manden var jo ikke længere ansat. Ifølge ansættelseskontrakten mente han derfor at have krav på en godtgørelse på to millioner kroner svarende til to års løn for uberettiget afskedigelse.
  Der blev opstillet et økonomisk krav over for den tidligere arbejdsgiver. Efter et møde med advokaterne valgte Røde Kors den 6. december 2007 at give ham et gyldent håndtryk på 750.000 kr. for at undgå en retssag. Pengene blev indbetalt på hans pensionsordning. Dermed er de skattefrie indtil en senere udbetaling.
  Sagen vakte en storm af kritik mod den tidligere generalsekretær. Hundredevis af partimedlemmer meldte sig ud. Og partiets ledelse opfordrede ham til at frasige sig pengene eller donere dem til en humanitær organisation. Men det afviste den velhavende penge-Poulsen. »Men så går Røde Kors ud og fortæller, at det er negrenes penge, og hvad ved jeg......« - udtalte han til JydskeVestkysten den 11. december 2007.

  Penge-Poulsen valgte selv et nyt job som folketingspolitiker. Det giver en startløn på knap 604.000 kr. om året. Det kan man vist ikke kalde en fyring. Alligevel forlangte og fik han 750.000 kr. af Røde Kors. Disse penge skulle nødlidende mennesker have haft. Men det ragede manden en fjer. Penge-Poulsen med det sleske smil er en rigtig politiker. Rage til sig. Rage til sig.

  Den 31. december 2007 modtog penge-Poulsen Ekstra Bladets »nytårstorsk« med 2.870 stemmer. Torsken kunne ikke umiddelbart overrækkes. Han befandt sig i Nordnorge med familien. Men han gav udtryk for glæde og stolthed over kvajeprisen.
  Denne mand vil altid være stolt - ligegyldigt hvad.

  I januar 2008 tog kvaje-Bay den grådige penge-Poulsen i forsvar i en lederartikel i Politiken. Hun skrev blandt andet:
  »Det bør ikke give anledning til forargelse, at Røde Kors har betalt sin generalsekretær en ordentlig løn, inklusive en fratrædelsesgodtgørelse. Når det åbenbart alligevel gør det, er det, fordi det stadig er den barmhjertige samaritaner, der er vores humanitære forbillede......«
  Ja, ja. Krage søger mage. Kvajehovederne tager hinanden i forsvar. Klik på linket og læs om kvaje-Bay.

  Den 24. maj 2008 afholdt Ny Alliance partiets første landsmøde i Knebel på Mols. Partiet var nu nede på 1.8oo medlemmer (sml. med 18.000 medlemmer i 2007). I den anledning udtalte penge-Poulsen om Dansk Folkeparti:
  »Vi har fået et antimuslimsk parti, der ikke viger tilbage for at udslynge nedværdigende bemærkninger om menneskers nationalitet, etniske tilhørsforhold eller dyrke hadet mod religiøse grupper med metoder, der godt kan sammenlignes med de metoder, som blev anvendt mod jøderne i tredivernes Tyskland........«
  Dagen efter udtalte lederen for Dansk Folkeparti til Ekstra Bladet:
  »Det må være træls for partiet at slæbe rundt på Jørgen Poulsen. Han er ikke rigtig vel forvaret i sit hoved, når han kan udtale sig sådan om Dansk Folkeparti.....«
  Ingen modsagde chefpianisten.
  Tirsdag den 24. juni 2008 blev penge-Poulsen ekskluderet af folketingsgruppen for illoyalitet. Naturligvis. Han opretholdt dog sit partimedlemsskab et par dage. Mandag den 30. juni meldte han sig frivilligt ud af partiet. I august 2008 meldte han sig ind i Det Radikale Venstre med ordene »jeg er kommet hjem.......!« Han blev straks radikal ordfører for gyldne fratrædelsesgodtgørelser.

  I 2008 fik Røde Kors ca. 10 pct. færre indsamlere end året før. Derved kom der færre penge i kassen. Ingen har været til mere skade for Røde Kors end penge-Poulsen.
  Kvajesager  Nyt partimedlem tog partikassen
  Midt i juni 2009 fik Ny Alliance et nyt folketingsmedlem. Det var den lille afhopper fra Det Radikale Venstre. Stifteren af det såkaldte Borgerligt Centrum. Efterfølgende blev han truet med advokat og politianmeldelse af sin partiorganisation for at have taget partikassen, regnskabet, medlemskartoteket, underskrifterne til opstilling til Folketinget og forskelligt løsøre med over i Ny Alliance. Desuden havde han nedlagt det nystiftede parti i strid med partiets vedtægter.
  I juli 2009 blev han politianmeldt for underslæb.  Hykleriet om rene straffeattester
  I juli 2010 søgte Ny Alliance folketingskandidater i syd- og sønderjyllands storkreds med »rene straffeattester og en god samvittighed«. En af partilederne var tidligere retsordfører i Det Radikale Venstre. Da tordnede han imod erhvervslivets krav om ren straffeattest hos medarbejderne som en forhindring for kriminelles mulighed for at komme i arbejde og påbegynde uddannelse.
  I Ny Alliance mener man altså, at der skal gælde eet sæt regler for erhvervslivet og et andet sæt regler for politiske partier. Det kan man kun undre sig over. Partiet finanseres af Saxo Bank, som i 2010 blevt politianmeldt af Finanstilsynet på mistanke om hvidvaskning af penge. Midler, som kan bruges til eksempelvis terror.

  Har de hykleriske partiledere rene straffeattester?  Vejret er for dårligt til færdselsregler....!!!
  Den 5. juni 2011 blev en klog 69-årig professor medlem af Folketinget for Ny Alliance i sin egenskab af suppleant for en afgående politiker (V). Den kloge mand blev landets dyreste politiker. Han havde nemlig allerede meddelt sin afgang fra Folketinget efter det kommende folketingsvalg i 2011. Dermed fik han kun maksimalt fem måneder som politiker og kun 12 mødedage i Folketinget. Med folketingsløn, omkostningstillæg og eftervederlag scorede han derved godt 899.000 kr. svarende til knap 75.000 kr. pr. mødedag. Uden at røre en finger. Ved siden af sin overlægeløn (kilde: Ekstra Bladet).

  I januar 2011 blev den »kloge« professor taget af politiet for at køre over for rødt lys på en motorvej. Men han ville ikke betale bødeforlægget på nogle hundrede kroner. Derfor måtte han møde op i Lyngby Byret den 1. juni 2011. Få dage før sin tiltrædelse som folketingspolitiker. Forklaringen lød, at vejret på grund af snefygning var så dårligt, at færdselsreglerne ikke kunne gælde......!!!!!!
  Så må der måbes. Ifølge den kloge professor skal man blæse på færdselsreglerne i dårligt vejr. Kør bare over for rødt lys. Dem, der har grønt lys, gør det samme. Det gør ingen ting. Det er jo dårligt vejr. Man kan sagtens blive folketingspolitiker med en sådan tankegang. Men professor????


  LA med 243 km. i timen.....
  Den 23. oktober 2012 var spidskandidat og lokalpolitisk leder for LA i Fredericia til et møde i Tyskland. På motorvejen fotograferede han speedometeret i sin Mercedes med sin mobiltelefon. Billedet blev efterfølgende lagt på Facebook. Her kunne man se speedometernålen stå på 243 km/timen.
  Sagen kom til mediernes kendskab i september 2013. Så tak han sig fra kandidaturet til det kommende byrådsvalg i november 2013. Naturligvis. Ingen partier kan være tjent med en person, som sætter andre menneskers liv og helbred i fare. Farvel og tak.


  Viceborgmester tiltalt for magtmisbrug
  I 2014 efterforskede Haderslev Politi en lokal mælkeproducent for at benytte vand fra en forurenet brønd i sin produktion. Så gik Haderslevs viceborgmester fra Liberal Alliance i aktion. I et brev på kommunens vegne til politiet bad han dem om at standse efterforskningen. Det er ikke løgn. Nu førte han sig frem som en diktator i en bananrepublik hævet over al lovgivning.
  På et tidspunkt blev sagen kendt i lokale politiske kredse. Så anmeldte den lokale formand for Socialdemokraterne viceborgmesteren til politiet. Han blev efterfølgende tiltalt for magtmisbrug med en strafferamme op til to års fængsel. »Jeg har været lidt for effektiv og lidt for langt fremme i skoene.....« - udtalte han til medierne (kilde: TV2 Nyhederne).
  Dette mærkelige parti slipper aldrig af med landsbytosserne.


  Spekulation i el-biler
  På et tidspunkt blev el-biler næsten helt fritaget for afgifter for at fremme »grøn energi«. Men det fik en ende den 1. januar 2016. Herefter skal der betales fuld afgift på den slags biler. Den sag var naturligvis blevet debatteret bag lukkede døre på Christiansborg uden befolkningens vidende. Den endelige beslutning blev taget den 9. oktober 2015 mellem Venstre, DF, Socialdemokraterne og Radikale Venstre. Og hvad er nu problemet i det?
  I november 2015 afslørede Ekstra Bladet, at der i indkørslen til privatboligen i Vanløse hos finansordføreren i Liberal Alliance holdt to kostbare el-biler af mærket TESLA. Den ene bil af mærket S85 var indkøbt til en pris på 639.000 kr. i sommeren 2013 helt uden afgift iflg. gældende regler. Den anden TESLA P90D til en indkøbspris på mindst 930.000 kr. var købt i 2015 lige inden de nye afgiftsregler trådte i kraft. Med den nye afgift pr. 1. januar 2016 koster en sådan bil ca. 1.750.000 kr. Og så var der naturligvis grundlag for at spekulere i salg af bilen med en dejlig skattefri gevinst. Det er ikke forbudt. Men overordentlig betænkelig adfærd af en folketingspolitiker med fortrolig forhåndsviden om de nye regler. »Det ville være rigtigt fedt, hvis man kunne score en halv million på det her, men jeg tror ikke på det.....« - udtalte den lalleglade politiker til Ekstra Bladet.
  I bankverdenen kaldes den slags for »insider-handel«. Det er strafbart med risiko for en tur bag tremmer.
  Tilbage til top