www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
Radikale.dk

B. Det Radikale Venstre (©)

(Sitemap)

Den radikale sekt
Radikal politik
Margrethe den 3
Christian »Ellert«
Solcelle-Martin
Kaospiloten
Manu 3 kroner
Lårde-Mården
Håndtasken
Kongemageren
Mobil-Lone
Tykke-Klaus
Kvaje Bay
Radikalt tyveri
Eventyr
Kvajesager
Nazisme
Radikal Ungdom


Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 blev Det Radikale Venstre halveret fra 17 mandater til otte mandater i Folketinget. Dermed måtte S-R-regeringen afgive regeringsmagten til blå blok. Det lykkedes ikke spelthjernen at narre vælgerne.
Den radikale sekt
Håndtaskepartiet
I 1905 brød en gruppe utilfredse politikere ud af Venstre for at danne deres eget parti. Det Radikale Venstre blev herefter stiftet den 20. maj 1905. Nu skulle der føres blå politik for fuld udblæsning. Det kulminerede under 2. Verdenskrig med radikal tilbedelse af Hitler og nazisterne. Det endte som bekendt helt galt. Formentlig som en reaktion herpå besluttede man sig for at blive socialister. Det endte også galt. De radigale tosser kan simpelt hen ikke få tingene til at hænge sammen. Læs nedenfor.

Radikale politikere har sammenskruet en skør politisk sekt. Et komisk politisk trossamfund, hvor alle selvhøjtideligt mener at være bedre og klogere end alle andre mennesker. De er fornærmede på virkeligheden. De er fornærmede på alle andre politiske partier. De er fornærmede på de uforskammede vælgere. De vil hellere løse verdens problemer end danske problemer. De har på typisk sekterisk vis et enkelt altoverskyggende paranoidt fjendebillede. Nemlig Dansk Folkeparti.

Partiets politiske program er overordentligt landsskadeligt. I 1983 stod de i spidsen for at sammenskrue den mest lempelige udlændingelovgivning i verden. Loven blev vedtaget af alle folketingets partier bortset fra Fremskridtspartiet. Nu fik de såkaldt stakkels forfulgte flygtninge et retskrav på familiesammenføring. Danmark blev et tilflugtssted og fristed for udenlandske religiøse galninge, kriminelle psykopater, analfabeter, støvede huleboere, arbejdssky dovne tabere og tykke koner iført tøfler og gevandter med store børneflokke. En veritabel folkevandring fra visse lande tog sin begyndelse. »De beriger os.....!!« - blev der sagt til forsvar for den vanvittige lov. Op til 60 pct. af disse mennesker og deres efterkommere har aldrig tænkt sig at arbejde og forsørge sig selv. Hvorfor skulle de dog det? Pengene kommer jo alligevel flydende ind gennem brevsprækken. I 2015 blev landet udsat for muslimsk terror med drab og skyderi i gaderne. Politikerne måtte bevilge næsten en milliard kroner til forsvar mod de nye gæsters kriminalitet. Og politiet måtte opstille bevæbnede betjente til beskyttelse af Danmarks jøder. Læs under: Muhammedkrisen

Radikale politikere er jubeleuropæere. De ønsker stort set al dansk lovgivning lagt ind under EU-parlamentet og EU-kommissionen. Her sidder korrupte politikere og embedsmænd og befordrer svindel for 895 milliarder kr. årligt. I år 2000 forsøgte man at narre Danmark ind i den europæiske svindelvaluta EURO. Den tabersag hoppede den danske befolkning naturligvis ikke på. Håndtasken mødte efterfølgende op hos EU-vennerne i Bruxelles og græd som pisket. Læs: Håndtasken og EURO

Den bizarre landsskadelige tradition tog formentlig sin begyndelse under 2. verdenskrig. En kendt radikal politiker med en pædofil søn hjalp nazisterne med at besætte Danmark. En anden radikal politiker dyrkede privat venskab med topnazisten Werner Best. Det radikale forehavende mislykkedes naturligvis. I 1945 blev nazisterne og deres radikale håndlangere smidt ud. Læs: Nazisme

At stemme på Det Radikale Venstre er at spilde sin stemme. Mandaterne kan ikke bruges til noget som helst. Ingen ønsker i virkeligheden et samarbejde med dette skøre parti. Det ligegyldige håndtaskeparti skal hænges til tørre i skammekrogen for Danmarks skyld. Radikale politikere skal sidde på hænderne og græde sig i søvn i feberfantasier. Danmark undgår forhåbentlig herved at blive til grin i udlandet.


Splittelse - Ny Alliance
Den 26. april 2007 stillede den tidligere radikale kulturminister - hende med næsen - op til fotografering ved siden af statuen af fiskerkonen på Højbro Plads i København. Forinden havde hun bestilt et pressekorps. Fiskerkonen bærer et tørklæde. Og det gjorde den radikale politiker også. Hovedet var tildækket af et stramt tørklæde. Kroppen var indhyllet i en sort dragt.»Det afgørende er, hvad de siger, ikke hvad de har på hovedet......« - udtalte hun til medierne. Få dage forinden havde en politiker fra Dansk Folkeparti sammenlignet det muslimske tørklæde med det nazistiske hagekors. Anledningen var, at Enhedslisten havde opstillet en muslimsk kandidat til Folketinget. Læs under: Enhedslisten

Stuntet med tørklædet var tilsyneladende dråben, der fik bægeret til at flyde over. Den 7. maj 2007 meldte Naser Khader (tidl. formand for Demokratiske Muslimer) sig ud af Det Radikale Venstre efter 23 års medlemsskab. Sammen med en radikal og en konservativ EU-parlamentariker dannede han partiet Ny Alliance (NA) (det senere Liberal Alliance). Et par dage efter sluttede en folketingspolitiker fra Venstre sig også til det nye parti.

Ifølge Naser Khader så han TV-klippet med tørklædet under et ophold i Boston i USA. På hotellet AMERISUITES HOTEL sad han på værelset og zappede på TV´et. Tilfældigt så han derefter klippet fra Danmark på en arabisk kanal. Efterfølgende kontaktede danske TV-journalister det amerikanske hotel. Og hotellet nægtede at have sendt arabiske kanaler på det pågældende tidspunkt. Dansk TV nægtede desuden at have solgt klippet til udenlandske kanaler. Lørdag aften den 19. maj 2007 fastholdt Khader i en pressemeddelse, at han havde set TV-klippet i USA. På TV eller på internettet.
Det måtte siges at være en lunken start for det nye parti. Noget tyder på, at han lavede en »Stoltenberg«. Læs: Dagpenge-Svend

Det nye parti skulle være et midterparti med samarbejdsvilje til højre og venstre i dansk politik. Et såkaldt social-liberalistisk parti. Det første partiprogram gik ud på, at alle borgere maksimalt skal betale 42 pct. i indkomstskat. Det ville koste ca. 52 milliarder kr. Naser Khader blev formand for Ny Alliance. Den 25. juni 2007 afleverede det nye parti 21.516 underskrifter til Indenrigsministeriet. Det gav valgbarhed til Folketinget.
Læs: Liberal Alliance og liberalalliance.dk


Radikale vil afskaffe monarkiet
På landsmødet i weekenden 16-17 september 2017 i Nyborg besluttede Det Radikale Venstre at afskaffe kongehuset. Grundloven skal lige laves om først. Et klogt lille projekt med en fremtidig årlig besparelse på mindst 400 millioner kr.
Radikal politikØsteuropæiske psykopatbander er velkomne i Danmark
Som bekendt er radikale politikere euforiske EU-tilhængere. De er så forgabte i dette svindelforetagende, at de byder udenlandske tyve, røvere, voldtægtsmænd, mordere og muslimske terrorister hjerteligt velkomne i Danmark. Bare de kommer fra et EU-land.
På et tidspunkt indlemmede man de allerfattigste østeuropæiske lande i EU. Mærkværdigvis. De har intet positivt at tilbyde fællesskabet. Absolut intet. Deres tilstedeværelse medfører stærkt forøgede udgifter til bistand. Det mærker vi ikke direkte på vores krop. Hvad vi derimod mærker i uhyggelig grad, er en dokumenteret eksplosion i kriminalitet. Østeuropæiske psykopatbander vælter ind over grænserne. Læs: Østeuropæiske psykopatbander
I marts 2010 kommenterede en drabschef østeuropæernes kriminalitet efter et drab på en 42-årig norsk stewardesse. Hun blev tævet ihjel med et koben af en rumænsk tyv på Hotel SAS Radisson Blu i København. »Rumænerne er skrupelløse. De slår ihjel for et par hundrede kroner. Det er en helt anden kultur« - udtalte han på TV. Dagen efter truede den radikale næstformand drabschefen med politianmeldelse for racisme iht. straffelovens paragraf 266b. Han beklagede derefter udtalelserne. Den radikale politiker var tilfreds med undskyldningen. Hun afstod fra politianmeldelse af den erfarne efterforsker. I maj 2013 kvajede hun sig big time ved at søge efter ulønnet arbejdskraft på Facebook. Læs: Ulønnet arbejdskraft
Enhver normalt begavet person kan gennemskue drabschefens udtalelser. De var møntet på kriminelle rumænere og ikke en generalisering af et folk. Men sammenhængen var altså for kompliceret for næstformanden. Og det overrasker ikke nogen. Den radikale sekt består af mennesker med et betænkeligt forhold til intelligens.


Cykelhjelme
I Politiken den 24. september 2006 foreslog trafikordføreren fra Det Radigale Venstre, at det skal være lovpligtigt at bære cykelhjelm, når man cykler. Herved skulle man kunne undgå 900 årlige hovedskader. I første omgang skal loven omfatte de 0-15 årige. Forældrene skal idømmes bøde, hvis børnene ikke anvender hjelmen.
Dansk Cyklistforbund vender sig mod forslaget om tvang. De mener, at færre mennesker vil cykle, hvis hjelmen bliver lovpligtig.
Vi skal altså tvinges til at cykle rundt med en bananskræl på hovedet. Vi har et andet forslag. Alle Radikale politikere skal tvinges i psykiatrisk behandling.


Radikale Venstre hader dig
August 2005 fik de Radigale to store ideer, der vil genere en stor del af den danske befolkning. De ville have endnu flere af dine penge. Så kan de forøge U-landsbistanden og importere endnu flere flygtninge. Læs nedenfor:

 • De ville beskatte boligejernes fortjeneste ved bolighandel.
 • De ville afskaffe skattefradraget ved pensionsindbetaling. Politikerne vil gerne have, at vi sparer op til vores egen pension. Derfor er pensionsopsparing fradragsberettiget. Det vil Radikale Venstre afskaffe.


  Radikal politik
  Man skal være psykiater eller krisepsykolog for at forstå radikal politik. Det Radikale Venstre er forvirrede fjolsers parti. Radikale politikere er de eneste politikere, der står ved, at de ikke ved, hvad de vil. De er professionelt holdningsløse. De skifter mening hver anden dag. At forhandle med dem er som at fastgøre budding eller våd håndsæbe til en lodret væg. De har to ting tilfælles med Centrumdemokraterne. De hader den danske befolkning, og er sygeligt misundelige på Dansk Folkeparti.

  Det Radigale Venstre har gennem tiderne forsøgt at undergrave Danmark både politisk og militært. Under 1. Verdenskrig 1914-1918 leflede partiet med udenrigsminister Erik Scavenius i spidsen for den tyske kejser Wilhelm 2. Efterfølgende stod partiet for et stærkt ønske om dansk militær nedrustning under udenrigsminister P. Munch i perioden 1920-1940. Dermed kunne nazisterne uden besvær besætte Danmark i 1940 og hygge sig med den nazistiske radikale statsminister Erik Scavenius under samarbejdspolitikken. Efter 2. Verdenskrig forsøgte Det Radikale Venstre at få Danmark smidt ud af NATO ved at medvirke til den såkaldte »fodnotepolitik« sammen med Socialdemokratiet. Radikale toppolitikere samarbejdede hemmeligt med de østeuropæiske diktatorer for at afstemme dansk politik med kommunisterne. I 1970´erne og tiden herefter ønskede partiet at undergrave demokratiet ved at importere så mange muslimer som overhovedet muligt og derved indføre islam under sloganet »Danmark har brug for en anden vej« i juni 2006.
  Som enhver fornuftigt tænkende person kan forstå, så har Danmark ikke brug for denne skøre sekt. Det Radikale Venstre skal i demokratiets navn forblive i den mørke skammekrog uden for enhver indflydelse. Ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

  Hadet til Danmark og særhederne forsøger partiet ikke engang at skjule. De politiske mærkesager er kendetegnet ved, at de generer befolkningen mest muligt. Adolf Hitler kunne ikke have lavet et bedre program. Det er absolut uforståeligt, at nogen mennesker stemmer på dette mærkværdige trossamfund. Læs nedenfor:


  Radikale mærkesager:

 • Radikale Venstre vil afskaffe kongehuset
 • Boligejernes fortjeneste ved ejendomshandel skal beskattes
 • Skattefradraget ved pensionsindbetalinger skal afskaffes
 • Radikale Venstre hader Danmark og danske statsborgere
 • Radikale Venstre mener, at folkepensionisterne er en byrde for samfundet (ældrebyrden)
 • Radikale Venstre mener, at danske forbrugere skal betale Dankort-gebyr
 • Radikale Venstre mener, at danske lønmodtagere skal betale verdens højeste skat
 • Radikale Venstre mener, at Danmark skal betale verdens højeste U-landsbistand
 • Radikale Venstre mener, at Danmark skal modtage så mange »flygtninge« som muligt
 • Radikale Venstre mener, at kriminelle indvandrere er en berigelse for Danmark
 • Radikale Venstre er imod 24-årsreglen, og går således ind for tvangsægteskaber
 • Radikale Venstre var skyld i, at Danmark mistede det toldfrie salg
 • Radikale Venstre ønsker at afskaffe efterlønnen
 • Radikale Venstre er imod NATO

 • Margrethe den 3, undervisnings- og kirkeminister 1998-2001, økonomi- og indenrigsminister 2011-2014, partileder 2007-2014  Grønlænderen blev partileder
  I 2007 blev alle endelig trætte af partilederen håndtasken gennem 19 år. Den blev aldrig statsminister. Den kom aldrig til at »sidde ved bordet«. Hvem skulle overtage posten som partileder i den radikale sekt?

 • I august 2006 lavede analyseinstituttet VILSTRUP en meningsmåling om emnet for Politiken. Folk blev spurgt om deres valg blandt tre Radikale politikere:
  Naser Khader: 39 pct.
  Marianne Jelved: 27 pct.
  Margrethe Vestager: 19 pct.

 • I januar 2007 lavede MEGAFON en meningsmåling blandt partiets egne vælgere. Hvem skulle være partiets nye leder?
  Naser Khader: 39 pct.
  Marianne Jelved: 32 pct.
  Margrethe Vestager: 23 pct.

  Den 15. juni 2007 måtte Håndtasken erkende sin politiske klodsethed og fratræde partilederjobbet. Og hvem blev ny partileder? Det blev den 39-årige »grønlænder«. Det blev den sure, skolepigefornærmede og skinhellige person, der lå lavest i meningsmålingerne.

  Grønlænderen - alias Margrethe den tredje - kommer fra et præstehjem. Begge forældre er præster. I 1988 blev hun redaktør af partibladet Radikal Politik. I 1993 blev hun som den yngste nogensinde valgt til radikal landsformand. Efter valget i 1998 blev hun som 29-årig undervisnings- og kirkeminister i SR-regeringen (1998-2001).
  Den nye partileder tilhørte »venstrefløjen« i partiet. De støtter en socialistisk ræverød regering. Deres vigtigste mål går ud på at tage magten fra Dansk Folkeparti. Det kom til at koste på kvajekontoen. Centrumdemokraterne forsøgte sig med samme taktik i mange år. Som straf sendte vælgerne dem på røv og albuer ud af Folketinget.
  Ved folketingsvalget den 13. november 2007 blev Radikale Venstre halveret til 9 mandater i forhold til 17 mandater ved valget i 2005. Ved valget til EU-parlamentet den 7. juni 2009 fik partiet ingen mandater. Deres stemmer gik til SF´s kandidat. Grønlænderen magtede ikke at fastholde vælgerne med sin forfejlede og fornærmede taktik. »Det er oplyst enevælde - uden oplysning.....« - hviskede man frygtsomt og underkuet i folketingsgruppen.
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 mødtes Socialdemokraterne, Radikale og SF til regeringsforhandlinger på Hotel Crowne Plaza på Amager. Og nu ville grønlænderen være finansminister. Men Gucci-Helle (S) havde andre planer med den ministerpost. Margrethe d. 3 blev så frøkenfornærmet, at hun rejste sig op fra bordet og skred fra hotellet. Efterfølgende måtte hun nøjes med at blive økonomi- og indenrigsminister i S-R-SF-regeringen. Desuden kunne hun pynte sig med den falske titel »vicestatsminister«. Den titel eksisterer ikke i virkeligheden. Men den giver en ekstra sjat i lønningsposen. Læs: Vicestatsminister - den falske titel
  Når Margrethe d. 3 på et tidspunkt ryger ud af Folketinget, så har hun et højtlønnet job stående parat. Da hun blev valgt ind som folketingsmedlem for de radikale i 2001, var hun sekretariatschef i Økonomistyrelsen. Herfra fik hun orlov. Hun har altså ret til at genindtræde i jobbet.

  Søndag den 31. august 2014 tonede Margrethe d. 3 frem på TV med det største smil i verden. Hun skulle nu være EU-kommissær de næste fem år (2104-2019). »Jeg er ikke kandidat til nogen internationale topposter. Og i modsætning til Fogh så mener jeg det« - løj hun til Politiken i 2013. Lårde-Morden (R) overtog jobbet som partileder. Og hvorfor nu det gigantiske smil? Fordi hun nu skulle forgyldes i Bruxelles svarende til en årsløn på omkring tre millioner kr. for at varetage en underlig loppetjans som konkurrencekommissær. Nu skulle hun sikre »fair konkurrence« i EU. Det burde holde hende beskæftiget et par timer dagligt. Alle store og mellemstore europæiske erhvervsvirksomheder er nemlig involveret i ulovlig karteldannelse. Lønforhold nedenfor:

 • Årsløn som kommissær: 1.875.000 kr. med beskatning på 43 pct.
 • Skattefri indflyttergave på 312.500 kr.
 • Alle rejseudgifter og flytteudgifter til Bruxelles (indflytning og udflytning) betalt af EU.
 • Skattefrit årligt boligtillæg: 281.000 kr.
 • Skattefrit årligt repræsentationstillæg: 54.000 kr.
 • Skattefri udflyttergave: 106.000 kr.
 • Eftervederlag i tre år på 40-65 pct. af lønnen efter jobbets udløb efter fem år.
 • EU-børnecheck til hendes tre børn på over 100.000 kr. pr. år. indtil 26. år. Dertil kommer børnepension fra hendes ministertid under uld-i-mund (A) på årligt 46.500 kr.
 • Livslang pension som 65-årig på over en million kr. årligt med beskatning på kun 11,8 pct. Margrethe var en af de største fortalere for den hævede pensionsalder, som blev trukket ned over den danske befolkning. I hendes egen aldersgruppe kan folk nu først gå på folkepension som 69-årige. Men Margrethe kan lade sig pensionere meget tidligere med en årlig pension på 1.162.000 kr. resten af livet. Ministerpensionen giver hende livsvarigt 215.000 kr. årligt. Folketingspensionen giver årligt 229.000 kr. EU-pensionen på 718.000 kr. årligt (omregnet ift. alm. skattepct. på 50) med skat på kun 11,8 pct. bringer hendes pension op på over en million. For danske politikere gælder der et pensionsloft på 600.000 kr. Men det gælder ikke for EU-politikere. Det rene hykleri.  Ny radikal partileder

  Sådan ser man ud, når man ikke har forstand på politik
  (Håret er farvet)
  Margrethes valgkamp i 2015
  Efter at have fået job som konkurrencekommissær i EU i 2014 til en millionløn kvajede Margrethe d. 3 sig straks. I valgkampen op til folketingsvalget den 18. juni 2015 rejste hun hjem til Danmark for at føre valgkamp for Det Radikale Venstre. Eksempelvis deltog hun i partiets hovedbestyrelsesmøde på Hotel Nyborg Strand søndag den 31. maj 2015. Her udtalte hun sig i positive vendinger til medierne om lårde-Mårdens forslag om skattestigninger for boligejerne. Og det måtte hun ikke ifølge krystalklare EU-regler: »I respekt for uafhængighedsprincippet, der skal vejlede kommissærers arbejde, skal kommissærer afholde sig fra offentligt at komme med udtalelser på vegne af politiske partier og fagforbund, for hvem de er medlemmer«.
  Margrethe var så travlt optaget af at kigge på saldoen på sin bankkonto, at hun ikke havde opdaget de simple EU-regler. Og hendes valgkamp mislykkedes totalt. Det Radikale Venstre blev mere end halvveret efter folketingsvalget. Naturligvis. Tillykke til Danmark.


  Brugerbetaling i sundhedsvæsnet
  I juni 2013 sprang de radikale nisser op som trolde af en æske med forslag om at indføre brugerbetaling i det danske sundhedsvæsen. Nu skulle folk med en god indkomst selv betale sygehustransport, ambulante kontroller og behandlinger og sterilisationer mv. Forslaget blev vedtaget af partiets hovedbestyrelse.


  Twitter
  Grønlænderen bruger en stor del af sin arbejdstid på at chatte på Twitter via sin skatteyderbetalte iPhone. »En mand har truffet en beslutning for sin familie og hold. Uffe er dagens helt« - pladrede hun i november 2012. Helten var var den afgående kulturminister, som havde brugt 180.000 kr. på middage og underholdning på sin ægtemands arbejdsplads AFUK. Læs: Akademiet for Utæmmet Kreativitet


  Sådan er det jo.....
  Den 25. maj 2010 indførte VK-regeringen sammen med Dansk Folkeparti den såkaldte dagpengereform. Dermed reducerede man dagpengeperioden fra fire til to år. I løbet af 2013 ramte loven 30.000 arbejdsløse personer. De stod altså pludselig uden arbejdsløshedsunderstøttelse. I den anledning udtalte grønlænderen i august 2012:

  Sådan er det jo.....!!


  Grønlænderen har sit på det tørre. Hvis hun bliver arbejdsløs fra sit folketingsjob, så står der et fedt højtlønnet job parat som sekretariatschef i Økonomistyrelsen. Derfra fik hun orlov i 2001.


  Næse til grønlænderen i skattesag
  I perioden 2005-2010 opkrævede SKAT ulovligt 1,2 milliarder kr. for meget i ejendomsskatter fra befolkningen. Det vidste man godt i Skatteministeriet under skatteministrene »Kristian kedelig« (V) og traktor-Troels (V). Men fjolserne gjorde intet ved sagen. Grønlænderen arvede problemet som økonomi- og indenrigsminister efter folketingsvalget i september 2011.
  Under efterforskning af sagen i 2011-2012 fandt man ud af, at 3.000 grundejere ikke betaler ejendomsskat på grund af et hul i skattelovgivningen iht. det såkaldte forbedringsfradrag for ejendomme udstykket efter år 2000. Derfor fremlagde S-R-SF-regeringen et nyt skatteforslag (L 187) til afhjælpning af problemet i april-juni 2012. Grønlænderen styrede lovprocessen. Så gik det galt igen. Høringsfristen var på blot to døgn. I Folketinget blev der stillet 62 spørgsmål til lovforslaget. Dem besvarede hun med underlige arrogante »ikke-svar«. Formentlig fordi hun ikke havde sat sig ordentligt ind i sagen. Dermed kunne de andre politikere ikke vurdere forslaget og dets konsekvenser for befolkningen. Tidligt fik man mistanke om, at den nye lov ville forøge beskatningen med flere hundrede millioner kroner årligt for tusindvis af grundejere. Og det skete også. I 2013 fik 200.000 grundejere skattestigninger på mellem 50-100 pct. En landmand ved Silkeborg fik en stigning på 295 pct.
  I juli 2012 gav Folketingets Kommunaludvalg grønlænderen en stor »næse« (alvorlig kritik) for hendes håndtering af lovprocessen omkring skatteforslaget.


  Valgkamp 2011
  I valgkampen op til folketingsvalget den 15. september 2011 fik Radikale Venstre omkring to millioner kr. i støtte fra det private erhvervsliv. Det afslørede Berlingske efter aktindsigt i september 2012.

  Bidragsydere til valgkampen:
 • Dansk Industri (DI): 750.000 kr.
 • Dansk Arbejdsgiverforening (DA): 500.000 kr.
 • A.P.Møller-Mærsk: 450.000 kr.
 • Finanssektorens Forening: 200.000 kr.
 • Landbrug og fødevarers forening: 100.000 kr.
 • Danmarks Rederiforening: 25.000 kr.


  Afskaf efterlønnen
  I 2009-2010 var grønlænderen en af de ivrigste fortalere for at afskaffe efterlønsordningen for befolkningen. »Efterlønnen betyder, at raske erfarne medarbejdere trækker sig tilbage fra arbejdslivet - derfor vil vi afskaffe den...... Vi ønsker en anden prioritering end den, som efterlønnen er udtryk for......« - udtalte hun helligt. Men hvad med hende selv?
  Grønlænderen var undervisnings- og kirkeminister i SR-regeringen i perioden 1998-2001. På den gamle ordning modtager hun derfor efterløn som tidl. minister på 7.000 kr. pr. måned svarende til 84.000 kr. årligt resten af livet oven i sin almindelige folketingsløn. Desuden modtog hun eftervederlag som afgået minister på ca. 1,8 million kr.
  Ekstra Bladet spurgte hende, om hun ville fraskrive sig retten til ministerefterlønnen på 84.000 kr. årligt. Det ville hun ikke. Det var en del af den pakke, som hun sagde ja til!!!!

  Grønlænderen er en efterlønshykler  Arabisk DR-TV
  I november 2010 gik det helt galt for grønlænderen. Hun foreslog i ramme alvor, at man skulle oprette en arabisk nyhedskanal på Danmarks Radio. På denne måde kunne man supplere det verdensbillede, man får af at se TV-stationer som al-Jazeera og al-Arabiya. Som bekendt opfordrer disse kanaler til jødehad og terror mod vestlige lande. Efterfølgende måtte Venstres medieordfører gøre grønlænderen opmærksom på, at man allerede kan læse nyheder på fremmede sprog på DR´s website.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Den grønlænder. Den grønlænder. Vi ved ikke hvilken slags græs, hun ryger. Men det må være stærke sager. Hvorfor udsender de radigale ikke deres partiprogram på arabisk? Hvorfor er deres website ikke på arabisk? Ynkelige hyklere.


  Nytårsstævne 2010
  I weekenden 9-10 januar 2010 blev der afholdt radikalt nytårsstævne på Hotel Nyborg Strand på Fyn. Søndag den 10. januar blev stævnet transmitteret direkte på TV2-News. Den radikale sektleder sad i midten. Ved siden af sad Gucci-Helle fra socialdemokraterne og kavalergangen fra Det Konservative Folkeparti. Og nu skulle man tro, at mødet i det mindste noget af tiden drejede sig om den radikale sektleder. Men næeh nej.
  De to fremmede politikere førte ordet på partiets vegne. Når der blev stillet spørgsmål fra salen, så redegjorde de for radikal politik. Den radikale grønlænder sad totalt stum med et mærkeligt skævt udtryk i ansigtet. Efter mødet i salen interviewede TV2 Gucci-Helle. Men grønlænderen havde intet at sige.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Nu inviterer dette skøre parti fremmede politikere til at tale deres sag. Og hvorfor nu det? Jo. De har omsider indset, at »grønlænderen« ikke kan klare tingene. Hun fungerer bare som en slags pseudo-partileder. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


  Kryb for terroristerne
  Den 2. juni 2008 sprængte Al-Qaida en bilbombe foran den danske ambassade i Islamabad i Pakistan. Ni mennesker blev dræbt. Over 30 blev alvorgeligt kvæstet. Læs: Muhammed-krisen
  Efterfølgende brugte partilederen - alias »grønlænderen« - terrorangrebet på Danmark til at kritisere VK-regeringens »aktivistiske« udenrigspolitik. Hun mente således, at Danmark skal afstemme sine officielle udenrigspolitiske holdninger efter terroristernes ønsker. Samme fremgangsmåde anvendte Erik Scavenius over for Nazityskland under 2. verdenskrig.

  Den 28. juni 2008 afholdt Venstres Ungdom (VU) 100-årsjubilæum på Skamlingsbanken ved Kolding. I den anledning beskrev statsminister Fjogh samarbejdspolitikken med nazisterne under krigen. »Den form har arvtagere helt op i vor tid..... Senest så vi ånden fra Scavenius dukke op i kommentarerne til terrorbomberne mod den danske ambassade i Pakistan. Der var røster fremme om, at vi skulle tilpasse vores udenrigs- og sikkerhedspolitik under indtryk af terroristernes angreb på Danmark«.
  Den Radikale partileder mener, at vi skal lefle og krybe for terroristerne. Den radikale nazist Erik Scavenius ville være stolt.


  Forræderen
  Den 18. september 2008 gav partiets rets- og kulturordfører sin mening til kende om partilederen i en kronik i Berlingske Tidende. Det store valgnederlag med halvering af vælgertilslutningen ved valget den 13. november 2007 skulle være en konsekvens af et forræderi mod partiets principper angående 24-årsreglen og tilknytningskravet. Partilederen skulle under valget have opgivet modstanden mod disse regler og udvist mere interesse for ministerbiler end for indvandrernes problemer. Samme dag rejste retsordføreren til FN´s Generalforsamling i New York i tre uger. Grønlænderen var sur. Meget sur.
  Efterfølgende blev den hjemvendte retsordfører kaldt til skideballemøde. Og her krævede partilederen en undskyldning. Det nægtede han. Den 13. oktober 2008 meldte han sig ud af partiet for at blive løsgænger. Han havde ikke længere tillid til hende som person og som leder af partiet.
  Efterfølgende opstod en del ballade i partiets bagland. Man anklagede partilederen for ikke at kunne profilere partiets politik. Det gjorde hun så i weekenden 18-19 oktober 2008. Nu skulle man arbejde for et fremtidigt regeringssamarbejde med Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti. Men allerede tre dage efter fortrød hun sin udmelding. Nu skulle man blot invitere til samarbejde med Socialdemokraterne. Man ville dog ikke udelukke noget parti. »Hvis man ikke udelukker noget, så udelukker man ikke noget........« - udtalte hun til Jyllands-Posten.

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha! Alt er ved det gamle i dette skøre parti. De radigale er som våd håndsæbe. Eller som budding på en væg. Grønlænderen interesserer sig kun for ministerbiler. Det gør alle politikere. Det er en af grundene til, at de går ind i politik.


  Ministerpension til børnene
  Grønlænderen var undervisnings- og kirkeminister i perioden 1998-2001 i SR-regeringen. Dermed var hun som 33-årig berettiget til årlig livslang ministerpension på 85.133 kr. straks efter aftrædelse som minister. Hendes tre børn var hver især berettiget til årlig pension på 15.594 kr. til det 21. år. Ifølge Nordjyske i september 2011 var det helt fint med grønlænderen. »Det er jo sådan, det er......« - udtalte hun stolt.
  Denne vanvittige pensionsordning blev afskaffet i år 2000. Men grønlænderens børn fik altså skatteyderbetalt ministerpension til deres 21. år. I øvrigt får grønlænderen årligt 31.752 kr. i børnetilskud.
  Christian »Ellert«, udviklingsminister 2011-2013  Christian »Ellert«
  Det Radikale Venstre dannede regering med Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti efter folketingsvalget den 15. september 2011. Mandag den 3. oktober 2011 mødte Gucci-Helle (A) op på Amalienborg for at udnævne de nye ministre. De radikale ministre kom cyklende bortset fra udviklingsministeren. Han kom kørende i en Ellert (eldrevet bil). Nu skulle de rigtig vise deres klimavenlige storsind. Ikke et øje var tørt. Journalisterne var ved at falde over hinanden i benovlese. »Sådan er vi bare......« - smilede grønlænderen euforisk.
  Men det hele var hykleri og spil for galleriet. Udviklingsministeren bor på en gård med 60 tønder land uden for Ølstykke på Sjælland. Om morgenen spændte han en hestetrailer bag sin Citroën C5-stationcar. Herefter kørte han sin Ellert op i traileren. Derefter gik turen med den ekstra vægt bag bilen og dermed merforbrug af CO2 de 26 km. til Thorvaldsensvej på Frederiksberg. Her bakkede han Ellerten ud af traileren, og kørte fire km. til Amalienborg. Efter ministerudnævnelsen blev Ellerten atter bugseret op i traileren. Herefter gik turen tilbage til Ølstykke.
  God start. En rigtig god start for Christian »Ellert«. I november 2013 opsagde han sit ministerjob efter at have misinformeret offentligheden og Folketinget i GGGI-sagen. Herefter kunne han hæve eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.749.856 kr. Fest og glade dage hele vejen til banken.
  I 2012 var han så heldig at brække håndleddet og få armen i bandage. På samme tid brækkede FN´s generalsekretær Ban Ki-moon sit håndled. Det snakkede de meget om sammen til et møde. I 2014 udnævnte Ban Ki-moon ham derfor til leder af FN´s økonomiske kommission UNECE med titel af undergeneralsekretær. Så lidt skal der til for at kvalificere sig til et job i denne skatteyderbetalte super-pamper-organisation. Årslønnen på den rigtige side af en million betales af skatteyderne. Konen fik også et FN-bidrag og hver af børnene 18.000 kr. årligt i lommepenge. Udgifterne til flytning til Schweitz blev betalt. Og naturligvis 80 pct. af huslejen. I 2017 manglede Dansk Flygtningehjælp en kransekagefigur med den rette indstilling til skatteydernes penge. Valget faldt på Christian »Ellert«. Han takkede straks ja til jobbet som generalsekretær og den gode hyre.


  GGGI-sagen
  I oktober 2013 afslørede Ekstra Bladet, at bilags-Lars (V) som formand for Global Green Growth Institute (GGGI) gennem et års tid havde fløjet på 1. klasse på 14 rejser for godt en million kr. i perioden 2012-2013. I maj 2011 havde VK-regeringen doneret 90 millioner kr. til foretagendet. Nu nød den nye danske formand frugterne af bistandspengene. Han undskyldte sig med ukendskab til rejsereglerne. Men den gik ikke. De var blevet godkendt under hans formandsperiode i december 2012. Læs: GGGI
  Udviklingsministeren sad i bestyrelsen for GGGI i samme periode. Efter afsløringen af de dyre flyrejser bad Folketinget i et samråd ministeren undersøge, om han havde været bekendt med GGGI-rejsereglerne. Hans embedsmænd afviste, at dette skulle være tilfældet. Dette svar tilgik Folketinget. Flere gange benægtede han på TV og i medierne kendskab til reglerne. Han var altså ikke bekendt med formandens ret til at rejse på 1. klasse for bistandsmidler.
  Efterfølgende fandt man ud af, at han den 12. maj 2012 på et GGGI-bestyrelsemøde om budgetaftaler havde været med til at godkende formandens ret til disse luksusrejser. Det var før bilags-Lars (V) blev formand i juni 2012. Han havde altså misinformeret Folketinget. Og nu fandt man ud af, at embedsmænd i Udenrigsministeriet efter en grundig gennemgang af sagens akter siden den 6. november 2013 havde haft kendskab til bestyrelsesmødet med ministerens godkendelse af reglerne. Denne overordentlig kritiske viden gemte man af uforklarlige årsager i 14 dage. Onsdag middag den 20. november 2013 ringede direktøren for udviklingspolitik til ministeren under en rejse i Israel med oplysningen. Han valgte herefter straks at returnere til Danmark. Torsdag den 21. november opsagde han sit ministerjob. Tydeligvis følte han sig underløbet af sine egne embedsmænd. Hvorfor havde de i første omgang overset referatet fra GGGI-mødet? Og hvorfor havde de gemt på oplysningen i 14 dage?
  Folketinget iværksatte en undersøgelse af embedsmændenes rolle i sagen. Tre af dem (direktøren for udviklingspolitik, en kontorchef og den danske ambassadør i Seoul) kom nu i tjenestlige forhør. Fredag den 20. november 2013 blev direktøren forflyttet til andet job med mindre ansvar og lavere løn. Den 25. juni 2014 fik de alle tre kritik af forløbet for at have handlet forkert i sagen. Kontorchefen og ambassadøren beholdt deres job med en tjenstlig advarsel i bagagen. Den 45-årige Rasmus Helveg Petersen (R) (søn af Niels Helveg Petersen og MF´er siden 2011) overtog jobbet som udviklingsminister.  U-landshjælp til ballade og biler
  Knap havde Christian »Ellert« sat sig i ministerstolen, før han kvajede sig. »Vi skal have et skifte fra almisser og gaver til i langt højere grad at sikre borgernes rettigheder i de fattigste lande. I stedet for at give folk mad og arbejde skal vi styrke de fattigste menneskers muligheder for selv at kæmpe for deres rettigheder...... Hvor det kan lade sig gøre, skal vi dele rettigheder ud i stedet for mad for at hjælpe folk med selv at kæmpe for deres rettigheder gennem demonstrationer, kampagner, retssager eller aktindsigt i den offentlige forvaltning..... Du får ikke udvikling uden ballade......« - udtalte han i begyndelsen af oktober 2011. Desuden vil han lade modtagerne ar dansk U-landshjælp selv bestemme over pengene. »Vi skal ikke sidde i Danmark og beslutte, om de skal købe nye Mercedes-biler.....« - lød det fra Asiatisk Plads.

  I 2012 afslørede en rapport fra FN, at kun 30 pct. af bistandspengene til Somalia ender hos den trængende befolkning. 70 pct. af pengene havner i lommerne på korrupte politikere og embedsmænd. I 2010 gav Danmark 160 millioner kr. til landet. I 2011 var bistanden på 100 millioner kr. Og i 2012 eksploderede beløbet til 200 millioner kr. Eksempelvis gik nogle af pengene til det såkaldte »Rule of law - program« under FN. Et såkaldt polititræningsprogram. Efterfølgende blev der ikke udbetalt løn til politiet. Mange betjente tilsluttede sig derfor den muslimske terrororganisation Al Shabaab og piraterne langs kysten. I den anledning udbad Ekstra Bladet sig en kommentar fra ministeren. »Det er et urimeligt og useriøst angreb......!! - udtalte han til alles forbløffelse.

  I marts 2013 besluttede ministeren som den eneste i verden at yde U-landshjælp til Zimbabwe i Afrika. Nu skulle landets domstole opbygges for danske penge. Man havde nemlig lovet at vedtage en ny forfatning og igangsætte demokratiske reformer. Aben Mugabe havde på det tidspunkt regeret som drabsmand og diktator i 33 år. Gennem årene havde han pint og plaget befolkningen samt fordrevet og dræbt hvide landmænd med veldrevne landbrug. Nu forærede han dem til venner, bekendte og sorte badutspringere uden forstand på noget som helst.
  Christian »Ellert« er en forsigtig mand. Først skulle man sende en million kr. afsted til den bundkorrupte hotten-tot som en slags prøveballon. For at se, hvordan han ville bruge pengene. Hvis han bestod testen, så skulle der afsendes 180 millioner kr. i 2013, 200 millioner kr. i 2014 og 200 millioner kr. i 2015. Det er ikke løgn. Brug en million fornuftigt og få 480 millioner at more dig for!!!

  Går Christian »Ellert« ind for skatteyderbetalt støtte til terrorisme? Vil han finansere korrupte diktaturstater med dansk U-landsbistand? Selvfølgelig vil han det. Giv en tur på en kamel og en god middag med mavedans. Så ruller danske penge ned i lommen. Ligesom sin socialdemokratiske forgænger i embedet i 1993-1994 førte han sig nu frem som Afrika´s konge. Læs: Afrika´s dronning
  Solcelle-Martin, klimaminister 2011-2014, udenrigsminsiter 2014-2015  Folketingspolitiker ved en fejl
  I 2001 blev solcelle-Martin valgt ind i Folketinget fra Vestre Storkreds København for Det Radikale Venstre med 517 personlige stemmer. I partiet opstilles folketingskandidater sideordnet. Kandidater med flest personlige stemmer vinder valget. Men kredsen havde fået forkert information fra partiet. Dermed fik han også partistemmerne foran næsen på konkurrenten Charlotte Fischer. Hun fik 955 personlige stemmer - og burde dermed have vundet kandidaturet. Solcelle-Martin fik sit nye vellønnede job ved en fejl. Og han nægtede at overlade det til Fischer.
  I 2005 blev han efter reglerne genindvalgt i Roskildekredsen. I 2007 mistede han mandatet. I 2008 stiftede han miljøtænketanken Concito. Det kvalificerede ham åbenbart til et job som klimaminister i S-R-SF-regeringen efter folketingsvalget i sept. 2011. I januar 2014 blev han udenrigsminsditer i anledning af ministerrokaden efter Goldman Sachs-sagen. Efter nederlaget ved folketingsvalget i juni 2015 kunne han hæve eftervederlag på 108.000 kr. om måneden i 22 måneder. Kvajesager nedenfor.


  Private militære data udleveret til Islamisk Stat
  Efter henrettelsen af Saddam Hussein i 2006 dannede irakerne den nye terrororganisation »Islamisk Stat« (IS). Nu skulle islam udbredes til resten af verden ved hjælp af terror i enhver afskygning med tilfældige henrettelser, halshugninger, voldtægter, stening mv. Enhver iraker kender nogen fra Islamisk Stat. Hvis man er rettroende muslim, så er man også Islamisk Stat. Det samme gælder for medarbejderne hos de irakiske myndigheder og militær. Denne simple sammenhæng er åbenbar for folk, der har benene placeret på gulvet i den virkelige verden. Og lige netop her opstår problemerne for danske politikere og skrivebordsgeneralerne hos de danske militære myndigheder.

  I 2014 indledte USA en militær offensiv fra luften mod IS sammen med Storbritanien, Tyskland og Frankrig. Danmark under SR-regeringen besluttede i oktober 2014 at deltage i alliancen med syv F-16-kampfly. De første danske soldater ankom til al-Asad-basen i Irak i januar 2015. Umiddelbart forinden havde embedsmændene i Udenrigsministeriet under Martin Lidegaard (R) udleveret soldaternes privata data som navne, adresser, cpr-numre, foto, fingeraftryk og biometriske pasdata til den irakiske ambassade i København. I perioden 2014-2016 udleverede man totalt dumnaivt disse data på 400 danske soldater. Nu lå disse livsvigtige militære oplysninger og flød hos Islamisk Stat og deres medløbere. I juni 2016 havnede skandalen i medierne på initiativ fra »Centralforeningen for Stampersonel«. Herefter standsede Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) øjeblikkeligt den vanvittige praksis.

  Efter afsløringen i juni 2016 forsøgte medierne at få en kommentar fra de ansvarlige danske myndigheder. Men hverken udenrigsministeriet, forsvarsministeriet, FE eller forsvarsledelsen ville udtale sig om sagen. Og den ansvarlige udenrigsminister Martin Lidegaard (R) kendte absolut intet til sagen!!! Han sparkede som sædvanligt skandalen videre i systemet. Det er de andres skyld. Fejlen må ligge i Forsvarsministeriet. Her sad Nicolai Wammen (A) i 2014-15 som forsvarsminister og filede sine fine negle. I øvrigt udleverede amerikanerne naturligvis ikke data på deres soldater til irakerne.

  Sagen er et eksempel på typisk dansk dumnaiv adfærd og et bevis på den vanvittige administrative overbygning. Livsvigtige beslutninger drukner i et totalt skørt embedsmandsvælde under svage inkompetente ministre. I øvrigt måtte man efter et års tid returnere de danske F-16-fly til Jylland på grund af manglende vedligeholdelse. Flymekanikerne var nemlig blevet trætte. Nu stod de pludselig i en krigssituation med krav om udrykning døgnet rundt. Danskere er ikke vant til at arbejde så hårdt uden hvile-, frokost, ryge-, kaffe- og hyggepauser. Klynkende rejste de hjem til lille Danmark for at krybe i fosterstilling hos konerne.


  Solcelle-sagen
  VK-regeringen (2001-2011) og herefter S-R-SF-regeringen (2011-) profilerede sig euforisk på vedvarende såkaldt grøn energi for at reducere udledning af drivhusgasser og derved beskytte miljøet. Man lavede derfor en lukrativ ordning med solcelle-energi, hvorved produceret el blev fritaget for moms og afgifter. Man fik fradrag i skatten for udgifterne til håndværkerne. Desuden kunne man sælge den overskydende el til gunstige priser (nettomålerordningen). Etablering af nye små solcelle-anlæg eksploderede. Priserne faldt med over 50 pct. I 2012 havde 75.000 mennesker investeret i et anlæg. Statstilskuddet kom herved til at koste omkring to milliarder kr. De store udgifter kom helt bag på de »grønne« politikere. Ordningen var nu blevet en tikkende bombe under statskassen. Imens fablede klimaministeren videre, videre og videre om de fantastiske solcelle-anlæg. I august 2012 skyndte han sig at opsætte et anlæg til 82.000 kr. på taget af sin egen villa i Brønshøj. Og hvorfor nu dette hastværk?

  Den 15. november 2012 indgik S-R-SF-regeringen med klimaministeren i spidsen aftale med DF, V, K og Enhedslisten om regulering af tilskud og afregning i den såkaldte »solcelle-aftale«. Allerede eksisterende anlæg vil kunne køre på uændrede vilkår de næste 20 år. Det gjaldt også ministerens eget anlæg. Men vilkårene blev beskåret for nye småanlæg op til 400 kilowatt. Statstilskuddet blev overført til udbygning af de store anlæg. Men den 9. december 2012 blev ministeren af embedsmænd i ministeriet advaret om et »hul« i aftalen. Folk var begyndt at etablere veritable solcelle-parker med sammenkobling af mange små individuelle anlæg. På denne måde kunne man få tilskud og stadig sælge en masse overskydende el. Det var ikke aftalens mening. Og denne finte havde man ikke taget højde for i aftalen. Ministeren blev advaret i tre omgange. Men han forstod tilsyneladende ikke beskeden. Den 19. december 2012 blev loven vedtaget med »hullet«.
  Den 20. marts 2013 ændrede ministeriet teksten i loven, således at »hullet« blev lukket i et nyt lovforslag mht. senere vedtagelse i 2013. Nu havde han endelig forstået problematikken. Men han undlod at orientere forligskredsen og Folketinget. Det er jo ikke rart at indrømme en kvajesag!! »Sagen bør præsenteres som, at man med dette indgreb lukker et uforudset hul i lovgivningen.....« - skrev embedsmændene forud i en plan om at skjule fadæsen.
  Den 23. maj 2013 udtalte ministeren til Berlingske, at han ikke var blevet orienteret om »hullet« før vedtagelsen af loven i december 2012. Men den 28. maj 2013 måtte han på et samråd i Folketinget indrømme at have modtaget bilaget med advarslen før dette tidspunkt. Han havde altså begået en fejl. De allerede anlagte solcelle-parker vil komme til at koste statskassen op til 850 millioner kr. over de næste 10 år. Den 30. maj 2013 stod solcelle-Martin skoleret i Folketingets Klimaudvalg under en irettesættelse (næse). Han lagde sig fladt ned. Dermed undgik han en fyreseddel med Enhedslistens stemmer.

  Efterfølgende opdagede man endnu et »skattehul« i solcelle-loven. Man havde glemt at nævne solcelle-anlæg på taget af erhvervs- og landbrugsbygninger. Derved var de undtaget fra de skærpede regler. Derfor måtte ministeren igen lave loven om. Tirsdag den 11. juni 2013 fremsatte han et ændringsforslag, så kun husstande fremover får lov at opsætte solcelle-anlæg. Så gik det galt igen.
  Torsdag aften den 20.juni 2013 var han til samråd i Folketingets Energiudvalg. Her meddelte han, at han »ikke forventede en udbygning af taganlæg i meget betydelig størrelse«. Men da havde hans egen Energistyrelse i syv dage kendt til en allerede ganske voldsom og utilsigtet udbygning af taganlæg på erhvervsbygninger. Det havde embedsmændene tilsyneladende ikke orienteret ham om. Derved misinformerede han Folketinget. Under alle omstændigheder kom skatteyderne til at finansere solcelle-Martin´s solcelle-kvajesag. Sådan går det, når man bliver politiker ved en fejl.

  I sommeren 2013 havde Statsrevisorerne set på sagen. Den 24. juni 2013 bad de herefter Rigsrevisorerne om at undersøge det mærkelige forløb i perioden 2010-2013. Men det ønskede man ikke i S-R-SF-regeringen. Onsdag den 23. oktober 2013 modtog Folketingets formand (Mogens-momsfri) et brev fra Margrethe Vestager (R), Helle Thorning-Schmidt (A), Bjarne Corydon (A) og Annette Vilhelmsen (SF). De var stærkt utilfredse med, at undersøgelsen lagde op til »en meget vidtgående undersøgelse af det lovforberedende arbejde i ministerierne«. Man truede altså med en afvisning af et samarbejde med Rigsrevisionen. Ganske uhørt i et demokrati. Folketingets Præsidium afviste efterfølgende at blande sig i sagen. Rigsrevisionen kunne bare undersøge løs.

  I øvrigt sparer et solcelleanlæg ikke på udledningen af CO2. Når vi sparer på udledningen i Danmark, så køber andre europæiske lande bare vores overskydende CO2-kvoter. Dermed kan de forurene endnu mere. Sådan. Totalt EU-vanvid. Radikale politikere elsker det.
  Kaospiloten, kulturminister 2011-2012  Kaospilot som kulturminister
  Ved folketingsvalget den 15. september 2011 lykkedes det Morten Ø (R) at narre Margrethe d. 3 (R) til at ansætte grundlæggeren af Frontløberne (1982-1991) og iværksætteruddannelsen Kaospiloterne (1991-2006) i jobbet som kulturminister. Også kaldet »cirkusministeren« på Christiansborg. I perioden 2001-2005 var han medlem af Aarhus Byråd for de radikale. Ved folketingsvalget i september 2011 blev han radikalt medlem af Folketinget.
  I december 2012 efter kun 14 måneder i jobbet gik han af som minister på grund af kaos i ministeriet i den såkaldte AFUK-sag. Da havde han kun bedrevet en eneste ting. Nemlig at lægge Statens Kunstråd ind under Statens Kunstfond. Nu skulle fonden offentliggøre navnene på ansøgere, støttemodtagere og nuværende og tidligere medlemmer af fagudvalgene. For at undgå nepotisme, kammerateri og misbrug af skatteydernes penge. Resten af tiden i ministeriet havde han brugt på at arrangere spise- og hyggearrangementer for nye og gamle venner. På skatteydernes regning forstå´s. Tirsdag den 17. september 2013 forlod han partiet for at blive løsgænger i Folketinget i protest over topstyringen i partiet og løftebruddet om barselsorlov til mænd. Læs: Øremærket barsel til mænd
  Hermed hævede han et eftervederlag på 97.214 kr. pr. måned frem til sommeren 2014 oven i sin folketingsløn på godt 50.000 kr. om måneden samt sit skattefrie månedlige omkostningstillæg på knap 5.000 kr. Men det var ikke luksus nok til herren. I perioden 21. oktober til 17. november 2013 tog han en måneds orlov fra Folketinget for at lege delegeret på FN´s generalforsamling i New York. Naturligvis med fuld folketingsløn og eftervederlag på i alt 97.214 kr.

  I december 2013 stod kaospiloten i spidsen for at stifte det nye politiske parti Alternativet. I perioden 2013-2015 lykkedes det at narre lidt over 20.000 mennesker til at skrive under hos partiet med henblik på opstilling til Folketinget under liste Å til folketingsvalget i 2015. I et 54-siders partiprogram foreslog et partimedlem overdækkede cykelruter drevet af vindturbiner, så man altid cykler i tørvejr med vinden i ryggen. Det er ikke løgn. Til alles overraskelse kom partiet i Folketinget med ni mandater ved folketingsvalget den 18. juni 2015.


  Undersåtten
  Kaospiloten havde et stort nagende problem i forhold til kongefamilien. Han blev som kulturminister altid placeret længst væk fra dronning Margrethe under møderne. Sådan er det i de kredse. De mest ligegyldige undersåtter får en plads helt nede for enden af bordet. I egne øjne mente han sig berettiget til en plads på skødet af Margrethe.


  Change the Game
  I juni 2011 fik kaospilotens firma »Changing the Game« en kontrakt på 50.000 kr. med Københavns Kommune for at lave en workshop for det homoseksuelle miljø i hovedstadsområdet. Men i september 2011 efter folketingsvalget blev kaospiloten kulturminister. Da workshoppen blev afholdt den 8. oktober 2011 havde firmaet fået ny ejer uden kommunens vidende. Kaospiloten havde overgivet firmaet til sin veninde fra kaospiloterne. Det er i strid med aftalelovens bestemmelser. Der skulle have været forhandlet en ny kontrakt med det nye firma (kilde: BT).
  Efterfølgende bragte den nye kulturminister sit kaos med ind på Christiansborg. Læs nedenfor.


  Sjusk med bilagene
  Onsdag den 5. december 2012 gik kaospiloten af som kulturminister på grund af AFUK-sagen (læs nedenfor). Efterfølgende viste en rapport fra Rigsrevisionen, at der var totalt kaos i ministeriets bilag for rejser og repræsentation. I perioden januar-august 2012 havde man ikke afregnet moms i 25 tilfældige stikprøver af bilag. Flere bilag var ikke blevet betalt til tiden. I to ud af fem bilag var der ikke angivet deltagerkreds og formål. Og bilagene fremlagt for Folketinget den 2. december 2012 angående udgifterne fra AFUK-arrangementerne manglede moms (kilde: BT).


  Akademiet for Utæmmet Kreavitet - AFUK
  I november 2012 vedtog man Finansloven for 2013. I denne bevilgede man godt 15 millioner kr. over fire år til en ny treårig artistuddannelse på »Akademiet for Utæmmet Kreativitet« (AFUK) på Enghavevej i København. Her hygger man sig med klovneri, morskab, »nycirkus« og andre sære fænomener. Nu skulle skatteyderne betale for at uddanne cirkusartister med røde klovnenæser. Man måtte fjerne tilskuddet til Fregatten Jylland for at skaffe pengene. Årligt skal stedet optage ni nye elever. Det kommer til at koste 300.000 kr. pr. elev (inkl. 22.000 kr. årligt i egenbetaling) svarende til 900.000 kr. over tre år. Til sml. koster det ca. 800.000 kr. at uddanne en læge over 6,5 år. Nu begyndte medierne at interessere sig for det kostbare sære arrangement. Var der tale om en ordentlig omgang nepotisme?

 • BT fandt ud af, at kulturministeren var bestyrelsesformand for AFUK fra 2007 og op til udnævnelsen som minister i oktober 2011. Ministerudnævnelsen blev den 15. december 2011 fejret med en velkomstmiddag på skolen for 11 kulturordførere og 19 ansatte til en pris på 1.375 kr. pr. person svarende til 41.240 kr.

 • Den 20. januar 2012 holdt kulturministeren et møde med kultur- og fritidsborgmesteren (V) i Københavns Kommune. Produktionsskolen under AFUK ønskede nu at oprette en artistuddannelse på stedet. Uddannelsen ville koste anslået 15 millioner kr. Og disse penge ville man have fra kommunekassen.

 • Den 27. februar 2012 gav Statsforvaltningen Hovedstaden afslag på anmodningen om millionstøtte til artistuddannelsen. Samme dag inviterede kulturministeren 18 deltagere fra sit kulturteam på mad, vin og underholdning på skolen. Det kostede skatteyderne ca. 33.500 kr. svarende til 1.861 kr. pr. person.

 • Den 1. maj 2012 blev kulturministerens ægtemand ansat som skolesekretær på skolen uden opslag ud af tre ansøgere.

 • Dagen efter den 2. maj henvendte skolen sig til Kulturministeriet for at få et møde med kulturministeren om millionstøtte til den nye uddannelse. Nu ville man have staten til at betale for den nye artistuddannelse.

 • Den 22. juni 2012 holdt kulturministeren møde i sagen med beskæftigelses- og integrationsborgmesteren (R) og et radikalt medlem af Borgerrepræsentationen i København.

 • Den 13. september 2012 afsatte Københavns Kommune seks millioner kr. til artistuddannelsen for 2013.

 • Den 11. november 2012 vedtog S-R-SF-regeringen sammen med Enhedslisten af bevilge skolen de seks millioner kr. på Finansloven. Beløbet blev godkendt af Folketingets Finansudvalg med formanden - Håndtasken - i spidsen.

  I øvrigt fandt BT ud af, at en række embedsmænd blev bespist på skolen under Danmarks EU-formandsskab i første halvdel af 2012. Og 80 sportschefer fra EU nød et dejligt middagsarrangement for 88.125 kr. svarende til en kuvertpris på 1.100 kr. I perioden december 2011 - august 2012 brugte ministeren 181.625 kr. på at underholde gæster på i alt fem arrangementer på skolen. Nogle af disse blev bestilt direkte hos ministerens ægtemand på stedet.
  I weekenden 1-2 december 2012 udtrykte statsminister Gucci-Helle (A) og den radikale indenrigsminister og partiformand (grønlænderen) tillid til deres kulturminister. Dermed udstillede de deres egen uvidenhed. Igen og igen over for journalister og kollegaer bedyrede han aldrig at være blevet advaret om at afholde så mange arrangementer hos AFUK. Tirsdag aften den 4. december 2012 blev han kaldt i samråd i Folketingets Kulturudvalg. Efter at have stegt i tre timer med snesevis af »hvad er det nu, det hedder« - bortforklaringer, indrømmede han at være blevet advaret af en embedsmand før afholdelsen af et sjette arrangement hos AFUK. Så hævede man øjenbrynene. Komiske Inger (V) beskyldte ham for at have ført Folketinget bag lyset. Dagen efter onsdag den 5. december gik han af som minister. Det meddelte han på Facebook. Den 69-årige Håndtaske overtog jobbet. Efterfølgende blev Rigsrevisionen af Statsrevisorerne bedt om at lave en undersøgelse af Kulturministeriets dispositioner angående møder og repræsentation.
  Den afgåede kulturminister proklamerede, at han trak »folketingsstikket« ud i januar måned 2013. Han tog en måneds orlov for at se sin mand i øjnene. Og han ville selv betale orloven. »Selvfølgelig skal jeg ikke have løn, mens jeg er på orlov... det er for egen regning« - udtalte han på Facebook den 11. december 2012. Men det var løgn. Efter 14 måneder som minister fik han eftervederlag i 1,5 år svarende til godt 97.000 kr. pr måned. Også i januar 2013. I februar 2013 mødte han igen op på Christiansborg. Så slog han til igen. Nu kunne man få lov til at arbejde for ham gratis. »Jeg er på udkik efter fem begavede, sjove og handlingsorienterede aktivister? Min ambition er at lave et drømmehold på fem frivillige, der sammen med mig skal gå på opdagelse i mine tre politiske ordførerskaber.....!!!« - skrev kaospiloten på Facebook.
  I marts 2013 afgjorde Rigsrevisionen, at kaospiloten ikke var inhabil i forhold til at afholde ministerielle møder hos AFUK.

  Radikalt klovneri og trylleri - hokus pokus fili hankat  Prime Time Kommunikation
  Den 1. maj 2012 henvendte kulturministerens søn sig til Kulturministeriet i en mail for at høre, om »det på nogen måde var muligt« at få sin far til at kaste ministeriel glans over et nyt website med musik åbnet af Statsbiblioteket. Musiktjenesten var kommet i stand via firmaet Prime Time Kommunikation, hvor sønnen var ansat. Han havde desuden kontaktet en spindoktor i ministeriet samt sin far direkte angående ønsket. Denne hjalp herefter sønnen og dermed firmaet med at skabe opmærksomhed om projektet.
  Den 4. december 2012 søgte TV2 om aktindsigt hos Kulturministeriet for at få mere information om sagen. »Kulturministeriet er ikke i besiddelse af dokumenter mellem ministeriet og lobbyfirmaet prime Time......« - blev der svaret. Man afviste altså kontakten mellem sønnen og ministeriet. Dagen efter den 5. december 2012 gik faderen af som minister på grund af AFUK-sagen. Og så fremsendte ministeriet pludselig helt andre papirer til TV2. Disse dokumenterede angiveligt sammenhængen mellem kulturministerens støtte til projektet efter sønnens ønske. Ministeriet havde primært udleveret forkerte oplysninger (kilde: BT). Hvem stod bag dette bedrag??


  Scenekunstarrangementet IETM
  I perioden 1. oktober 2011 - 31. marts 2012 blev kulturministerens ægtemand ansat som medarbejder på løntilskud hos Dansehallerne på Carlsberg-grunden i København. I oktober 2011 blev kulturministeren udvævnt. Forinden havde han været bestyrelsesformand for AFUK (Akademiet for Utæmmet Kreativitet) på Enghavevej i København i perioden 2007 - oktober 2011.
  Torsdag den 29. marts 2011 stillede kulturministeren sig op og roste det internationale scenearrangement IETM til skyerne. Det stod hans mand bag som nyansat projektmedarbejder. Projektet blev støttet med et millionbeløb fra Statens Kunstråd og Region Hovedstaden (kilde: BT).
  Den 1. maj 2012 blev ministerens ægtemand uden jobopslag ansat hos AFUK. Herefter fik stedet godt 15 millioner kr. i statsstøtte til en ny artistuddannelse (læs nedenfor).
  Hvem taler om kammerateri?


  Ytringsfrihed i fodboldkampe
  Den nye kulturminister mente i januar 2012, at man i sportens verden må tolerere en vis grad af homofobi og racisme. »Der skal være en vis tolerance, hvor man forstår, at der kan ryge en finke af panden under særligt pressede situationer.....« - udtalte han til Ritzau.
  Så var fanden løs. Den sædvanlige flok af hændervridende modstandere af ytringsfrihed hylede op i medierne. Det gjorde ministeren så nervøs, at han efter et par dage trak udtalelsen tilbage. Herefter stak han af i en uge på ministerrejse til Kina. Der er heller ingen ytringsfrihed.
  Læs i øvrigt: Ytringsfriheden begrænses


  Skatteyderbetalt VL-fest på Det Kgl. Teater
  Den 30. marts 2011 inviterede teaterchefen på Det Kgl. Teater sin VL-gruppe på privat middag på skatteydernes regning Kilde: Ekstra Bladet, nov. 2012). Hvad havde kulturministeren at sige i den anledning? Intet. Læs: VL-fest på Det Kgl. Teater


  World Outgames 2009
  Efter folketingsvalget i september 2011 fik Danmark en kulturminister, alias kaospiloten, som i perioden 2007-2009 var direktør for sports- og kulturbegivenheden World Outgames 2009 i København (de homoseksuelles olympiade). Københavns Kommune støttede projektet med 23 millioner kr. På et tidspunkt fandt man ud af, at han havde brugt 9.000 kr. af midlerne på en rejse til Dallas i USA for at deltage i en venindes bryllup. Han havde ansat sin søn og personlige ven i projektet. Han ansatte en ven til at producere al grafisk materiale til en betaling på 94.660 kr. Det er ulovligt ifølge forvaltningsreglerne. Desuden ansatte han firmaet »Prime Kommunikation« til PR-opgaverne. Hans søn var ansat i samme firma. På Københavns Rådhus gik snakken om nepotisme, lovbrud og misbrug af offentlige midler. De konservative krævede ham fyret. World Outgames gav et underskud på fem millioner kr. (kilde: BT). Skatteyderne betalte.
  Manu 3 kroner, kirke- og ligestillingsminister 2011-2014, integrations- og socialminister 2014-2015  Indiske Manu
  Manu fra Punjab i Indien blev smidt ud af 2G i gymnasiet. Han kunne ikke gennemføre denne basale uddannelse, fordi han ikke kunne sidde stille. I stedet lykkedes det ham at få en titel som socialpædagog. Det kvalificerede ham til en plads i Københavns Borgerrepræsentation i 2002-2011 for Det Radikale Venstre. Desuden var han kommunal integrationskonsulent i perioden 1996-2007. Det job måtte han forlade på grund af dødstrusler. Ved folketingsvalget den 15. september 2011 blev han medlem af Folketinget og kirke- og ligestillingsminister i S-R-SF-regeringen. I dette ministerium behøver man ikke lave noget som helst.
  Straks efter tiltrædelsen som minister begyndte han at bruge løs af skatteydernes penge. Ministerkontoret på Christiansborg blev indrettet efter alle kunstens regler. Han fik et mødebord til 25.410 kr. fra Paustian. En trepersoners Daybed til 6.499 kr. fra Ilva til at hvile sig på på (tre personer??). Nye gardiner kostede 14.781 kr. Udgifterne løb op i ca. 120.000 kr. (kilde: Ekstra Bladet).
  I februar 2012 udtalte han til The Times of India, at han »føler sig beæret over at repræsentere både Danmark og Indien«. I 2014 havde de fleste politiske kollegaer fået nok. »Manu kan aldrig stoffet og virker ofte helt ukoncentreret..... han er uegnet til jobbet..... Manu ligger fladt, mens integrationsproblemerne vokser..... Manu vil hellere snakke om sine personlige problemer og skrive børnebøger end koncentrere sig om sine ministerpligter..... Manu betragter det hele som et show med sig selv som hovedperson. Han tager ikke ansvar og kommer ikke med ideer. Han er en katastrofe på den post..... han er doven og uduelig.....« - lød det fra kollegaer i regering og opposition ifølge Ekstra Bladet i august 2014.

  Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 røg han naturligvis helt ud af Folketinget. Det var han glad for. »Nu vil jeg skrive en ny børnebog.....« - proklamerede han stolt på TV. Og straks skyndte han sig at skrive sine erindringer i bogen »Manu«. Her tog han æren for som en »genistreg« at have sammenskruet loven om kirkelig vielse af homoseksuelle. Men det var løgn. Loven blev lavet på grundlag af en betænkning fra et bispeudvalg i 1997. »Bogen er skrevet for at promovere ham selv..... det kan dog undskyldes med, at han intet vidste om folkekirken og aldrig fandt ud af, hvad hans embede gik ud på.....« - udtalte Birthe Rønn Hornbech (V). Og nu hævede han eftervederlag på 98.000 kr. om måneden i 22 måneder. Men disse penge holder ikke længe uden uddannelse og et ordentligt arbejde. Derfor måtte Manu i februar 2016 helt ned på knæ med trusler om at genopstille til folketingsvalg. De radikale på Nørrebro opstillede ham derfor som kandidat til Folketinget. Men i marts 2016 meldte han sig forvirret ind hos Alternativet. Helt uden at orientere sine radikale venner i opstillingskredsen. Nu var han endelig blandt ligesindede. Efter valgnederlaget i 2015 udtalte han til Politiken:

  Jeg var ved at brække mig over mig selv.....  Manu 3 kroner på stoffer
  Indiske Manu lavede ikke dagens gerning i sin tid i det danske Folketing. Arbejdsdagen blev brugt på at skrive fjollede børnebøger hjemme i sofaen. Alligevel følte han sig stresset. Arbejdsbelastningen var for stor. Han kunne ikke sove om natten. I sin tid som socialminister (2014-2015) begyndte han derfor at tage et ulovligt stof. Via en bekendt anskaffede han sig »medicinsk« cannabis med det hallucinogene indhold THC (0,2 pct.) (kilde: Ekstra Bladet, okt. 2017). Efterfølgende »lettede det i hele kroppen«. Vi havde nu en minister gående rundt under påvirkning af et euforiserende stof. Det forklarer naturligvis en hel del ting. I juni 2015 blev han da heller ikke genvalgt til Folketinget.
  I marts 2017 besluttede forvirrede mennesker at give ham et job som bestyrelsesformand i Stressforeningen. Denne såkaldte non-profit-forening blev oprettet i 2011. Ifølge foreningens website skulle pengene komme fra medlemsbidrag, erhvervsdonationer og andre kilder. Mon ikke sidstnævnte »kilder« dækker over en dejlig snabel i statskassen? Altså endnu en skatteyderbetalt hyggeklub for arbejdssky elementer. Lige en tjans for cannabis-Manu.
  Hvilken forstand har Manu 3 kroner på stress? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha hya ha ha ha ha ha ha ha! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


  Tomme løfter til hjemløse
  Nogle mennesker gider ikke sørge for sig selv på trods af at have hele elefantsnablen godt begravet i statskassen. Onsdag morgen den 24. september 2014 var to af slagsen inviteret i Go´morgen Danmark for at drøfte deres hjemløshed med socialminister Manu-3-kroner. De to stakler krævede akut handling. Og ministeren kravlede straks helt op i trætoppen. »Hvis I har mulighed for det, og vi har et hul her i eftermiddag, tager jeg jer med op på Københavns Kommune, og så må vi snakke med borgmesteren, som jeg kender rigtigt godt. Så må vi sige, at vi har de her udfordringer. Min tilgang er, at der er ingen, der mod deres vilje skal være på gaden. Vi har et ansvar for hinanden« - lød det handlingskraftigt fra den radikale Manu på direkte TV. Han ville altså konfrontere socialborgmester Mikkel Warming fra Enhedslisten med et problem. Den slags gør man ikke i politik.
  Det blev ikke til et besøg på Københavns Rådhus. De to hjemløse kom i audiens hos Manu i Socialministeriet senere på formiddagen. Og dagen efter blev de inviteret ud i Griffenfeldtsgade på Nørrebro til et eller andet. Herefter skete der ikke mere i sagen. Ministeren krøb i flyverskjul på ministerkontoret med sine børnebøger. Velbekomme.


  Børnebøgerne
  Kirke- og Ligestillingsministeriet er Folketingets mindste ministerium med kun 69 ansatte. »Jeg havde som tommelfingerregel, at jeg brugte fire dage på Undervisningsministeriet og én dag på Kirkeministeriet.....« - udtalte Bertel-pis-mig-i-øret-bims (V) på et tidspunkt. Med andre ord. Kirkeministre har intet at lave. De scorer en fed løn for en loppetjans. »Jeg hoppede rundt og syntes, at det var superfedt.....« - udtalte Manu-3-kroner da også efter opringningen om jobtilbuddet fra Margrethe Vestager i september 2011. Og hvorfor var det så superfedt?
  Fordi den nye minister nu kunne skrive børnebøger i stedet for at gå på arbejde på Christiansborg. Tre børnebøger og en undervisningsbog blev det til i perioden 2011-2013. Den senest udkomne bog i september 2013 reklamerede han for med videoer på Facebook optaget på ministerkontoret. På ministeriets website uploadede han et »feed« med bogens omslag. I 2011 gav bøgerne 78.000 kr. i bibliotekspenge. I 2012 og 2013 steg fortjenesten til hhv. 106.535 kr. og 136.391 kr. Profitten på bogsalget er skjult i hans selskab »Magiske Bøger«. Sådan. Hygge derhjemme med bogskrivning og reklame på arbejdet på skatteydernes regning (kilde: Ekstra Bladet).


  Lukning af folkekirker
  I 2013 havde så mange mennesker meldt sig ud af Folkirken, at man overvejede at lukke 14 gabende tomme kirker i København. Dermed var der lagt op til et stort slagsmål med alle de mennesker, der hygger sig med at hente hele eller dele af deres indkomst i kirkerne. Præsterne, kordegnene, graverne, organisterne, sangerne, fløjtespillerne, rengøringsfolkene og menighedsrådene mv.
  Men kirkeministeren turde ikke tage slagsmålet. Ansvars- og beslutningsangst stak han halen mellem benene ved at overlade arbejdet til kulturministeren (håndtasken) med et sært argument om inhabilitet. Ifølge ham selv havde han tidligere udtalt sig om de kommende kirkelukninger. Det skulle altså forhindre ham i at gøre lidt nytte for sin løn og deltage i arbejdet!!!
  Vor herre bevares en bangebuks.


  Dødsstraf til homoseksuelle
  I DR2´s deadline onsdag den 14. marts 2012 udtalte kirke- og ligestillingsministeren, at »i hele verden bliver homoseksuelle rent faktisk forfulgt i en sådan grad, at man f.eks. i Uganda har indført dødsstraf.....«
  Men det var løgn. Der var tale om et lovforslag.


  Penge til fattige indiske børn
  I 2007 udgav forlaget Sesam børnebogen »Iqbal Farooq og kronjuvelerne« skrevet af indiske Manu. En del af overskuddet skulle doneres til et børnehjem i Indien.

  »For hver solgt eksemplar af bogen donerer Manu Sareen tre kr. til børnehjemmet Child Fund Association i Bangalore i Indien....« - skrev forlaget ved udgivelsen i 2007.

  »Jeg har sammen med mine børn samlet vores mønter fra ind- og udland sammen, og vi vil donere pengene til et indisk børnehjem her til efteråret. Jeg donerer i forvejen tre kr. af hver solgt eksemplar af min børnebog til børnehjemmet« - skrev han på websitet Stafet07 i 2007.

  »Jeg vil give så mange penge, at mit honorar ryger..... Jeg glæder mig til at aflevere penge til børnehjemmet i efteråret. Det er min måde at bekæmpe ulighed i Indien på.....« - udtalte han til Berlingske Tidende i maj 2008.

  Manu førte sig næstekærligt frem over for de fattige gadebørn på det indiske børnehjem. Ikke et øje var tørt. Gavmildheden var samtidig god reklame for bogen. Hvis man køber et eksemplar, så støtter man de fattige børn. I 2012 var der solgt 7.831 bøger. Det skulle give 23.551 kr. til børnehjemmet. Han får 10-12 pct. af salgsprisen på ca. 150 kr. pr. solgt bog. Dermed havde han i 2012 haft en omsætning på 1.175.000 kr. og tjent 117.500 kr. før skat. Men hjemmet havde kun fået 2.000 kr. i 2009 - to år efter udgivelsen af bogen. Herefter ophørte donationerne. Det afslørede BT i april 2012 efter kontakt med børnehjemmet.
  Da BT begyndte at spørge ind til sagen den 30. marts 2012, forsøgte Manu ynkeligt at smøre problemet af på TV2-værten Divya Das. »Jeg kan ikke huske, hvor mange penge de har fået, men de har i hvert fald fået pengene. Det er ikke mig, der kender børnehjemmet, det er Divya Das og hendes far. Jeg har givet hende pengene. Så den er helt hjemme. Du kan tage det helt roligt.....« - forsøgte han sig panisk med en nødløgn. BT kontaktede herefter TV-værten (af indisk oprindelse). Hun bekræftede at have fået et mindre beløb, som hun havde overbragt sin far. Men i øvrigt måtte hun henvise til Manu Sareen.
  Stillet over for afsløringen gik kirkeminister »Manu 3 kroner« efterfølgende til bekendelse. Løgnen virkede ikke. »I dag kan jeg konstatere, at jeg har begået fejl i sagen.....« - udtalte han. Herefter skyndte han sig at donere 21.000 kr. til de 80 fattige børn.
  Begået fejl i sagen. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Der er ikke begået nogen fejl. Der er begået grådighed, hykleri og falsk markedsføring.


  Hospitalsudstyr til Indien
  I 2012 kunne man på websitet desinet.dk læse, at Manu havde skaffet 60 hospitalssenge, som skulle doneres til fattige, syge indere. Nu indsamlede man penge til transporten af hospitalsudstyret til Indien:

  »Kære alle, jeg har fået overdraget 60 hospitalssenge, madrasser, operationsudstyr, børnetøj m.m fra Hillerød Sygehus. Det er velfungerende udstyr, som jeg vil sende ned til et hospital i Indien. Der er mange mennesker, som virkelig har brug for hjælp..... Det skal sendes afsted i en container fra Danmark, men transporten koster ca. 20.000 kr. Jeg håber, at du har lyst til at hjælpe med et beløb, stort som småt, så vi kan få hospitalsudstyret sendt ned til Indien«.

  Websitet blev lanceret i 2007. Et indsamlet beløb over 20.000 kr. ville blive doneret til Child Fund Association. Men i 2012 var der kun indsamlet 8.000 kr. Af disse penge blev 5.800 kr. tilbagebetalt til donorerne. Resten blev givet til fattige indere via nogle templer. Men hospitalsudstyret kom ikke til Indien. Det havnede i Libanon via organisationen Nørrebronx. Og selve indsamlingen var ulovlig. Man havde ikke søgt om tilladelse hos politiet (kilde: BT, april 2012).


  Dommedagstrusler
  Kirkeminister Manu går ind for kirkelig vielse af homoseksuelle. Søndag den 25. marts 2012 udtalte han i en artikel i Søndagsavisen:

  »I diskussioner med visse højrefløjspræster har jeg fået at vide, at vi - regeringens medlemmer - vil blive straffet på dommedag, hvis lovforslaget bliver fremsat«.

  I dagene forinden offentliggørelsen af artiklen havde ministeren og hans støttepædagog (spindoktor) fået læst artiklen op i telefonen. Begge accepterede ordlyden. Den 27. marts 2012 blev han kontaktet af B.T. Avisen ønskede oplysninger om de præster, som havde fremsat dommedagstruslerne. Men det kunne de ikke få. Det hele var løgn og fri fantasi. Efterfølgende beklagede han artiklen over for landets biskopper.
  Må vi henvise kirkeministeren til paragraf 8 i de ti bud.


  Udmeldelse af folkekirken
  Under valgkampen op til folketingsvalget i september 2011 truede Manu med at melde sig ud af folkekirken, fordi homoseksuelle ikke kan få en kirkelig vielse. Men det blev ved truslerne. Da ministerbilen, luksuskontoret og den fede løn og pension dukkede op i horisonten, ændrede han mening. Han blev i folkekirken. Og satte sig til rette i den bløde læderstol i kirkeministeriet.


  LEGO er kønsracister
  I december 2011 lancerede LEGO legetøjsserien »Lego Friends« med lyserødt design for piger. Det fornærmede nogle forvirrede amerikanere. Derfor fornærmede det også den nye ligestillingsminister. »Kritikken retter sig mod, at legetøjet er kønsstereotypt. Her er jeg enig. Det er ærgerligt, at LEGO´s unikke og inspirerende legetøj nu er med til at tegne så tradiotionelle kønsroller, som de gør med Lego Friends.....« - skrev han på Facebook i januar 2012. Men han var ikke fornærmet ret længe. Dagen efter mente han det modsatte. Nu var det nye pigelegetøj helt i orden!! Nogen havde tydeligvis hvisket ham kloge ord i øret.
  LEGO laver også legetøj for drenge. BR-legetøj sælger kønsspecifikt legetøj til børn i alle aldre. Forretninger verden over sælger tøj, sko, ting og sager rettet mod et bestemt køn. Er Manu også fornærmet over det? Vi er personligt fornærmede over at skulle finansiere uduelige ministre.


  Integrationskonsulenten
  I 1996 fik Manu 3 kroner som socialpædagog et job som integrationskonsulent hos Etnisk Konsulent-team i Københavns Kommune. Her skulle han sidde i den såkaldte Sociale Døgnvagt og rådgive børn, unge og voksne i akutte krisesituationer. På et tidspunkt henvendte en afghansk pige fra 9. klasse sig til døgnvagten efter at have fået tæsk og modtaget dødstrusler gennem en længere periode af et familiemedlem. Og Manu 3 kroner havde vagten. »Du ved jo, hvordan vores kultur er. Af og til siger vi nogle ting, som vi ikke mener. Og det virker voldsomt, men så går det over.....« - udtalte Manu til den kriseramte pige (kilde: Ekstra Bladet, nov. 2016). Farvel og tak. Pigen blev senere tvangsfjernet fra familien. Og Manu måtte i 2006 forlade jobbet på grund af dødstrusler. Nogen var tydeligvis blevet utilfredse med hans indsats. Han blev senere minister for integration, børn og sociale forhold for en kort periode (2014-15). Det var også for stor en mundfuld. Efterfølgende blev han degraderet til kirkeminister. Her skal man ikke lave noget som helst andet end at hæve den fede løn. »Jeg har tavshedspligt.....« - lød svaret fra Manu som kommentar til sagen til Ekstra Bladet i nov. 2016.
  Morten Ø, videnskabs- og uddannelsesminister 2011-2014, skatteminister 2014, økonomi- og indenrigsminsiter 2014-2015  Lårde-Mården (spelthjernen)
  Den krøltoppede ungersvend med de hyperaktive øjne og 1.000 daglige ideer blev videnskabs- og uddannelsesminister efter folketingsvalget i september 2011. Herefter gik han under øgenavnet »skødehunden« under vingerne på Margrethe den 3. På Christiansborg blev parret kaldt »damen med hunden«. I januar 2014 blev han skatteminister efter regeringsrokaden efter Goldman Sachs-sagen. I august 2014 blev han partileder og indenrigs- og økonomiminister efter Margrethe´s tiltrædelse som EU-kommissær. Samme år måtte man bruge knap 3,3 millioner kr. på to støttepædagoger for at styre »skødehunden«.
  Han var ni år om at færdiggøre sin kandidatgrad i statsvidenskab (cand.scient.pol.) i Aarhus. Det resulterede i en ordentlig SU-regning til skatteyderne. Men samme luksus undede han ikke andre studerende. I februar 2013 var han foregangsmand for at beskære SU-ydelsen svarende til to milliarder kr. årligt. Det gav ham øgenavnet »lårde-Mården«. Han har aldrig haft et rigtigt job udenfor Christiansborg bortset fra et konsulentjob i administration. Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 blev partiet halveret fra 17 til otte mandater i Folketinget. Spelthjernen gik nu i gang med at køre partiet helt i sænk. Med et eftervederlag på 108.000 kr. om måneden i 22 måneder.


  Bryllupsfesten på Københavns Rådhus
  I weekenden 26-27 august 2017 holdt den radikale beskæftigelses- og integrationsborgmester stor bryllupsfest for 350 gæster i »festsalen« (den store sal) på Københavns Rådhus. Leje af denne sal koster 65.000-100.000 kr. for almindelige mennesker. Men borgmesteren betalte primært ikke en øre for at leje stedet. Og det var helt i orden med lårde-Mården. Han deltog nemlig gladeligt i festen. Sagen blev efterfølgende afsløret af BT. Så forsvarede han brudens dispositioner. »Som altid har du styr på det hele Anna. De kan rende og hoppe.....« - udtalte han til medierne uden at have sat sig ordentligt ind i sagen. Efterfølgende afslørede man den samme radikale borgmester i at have blandet sig i rammebetingelser for kommunalplanen og fremskyndet en byggesag for en bekendt. Så eksploderede sagen for alvor i medierne lige op til kommunalvalget sidst i november 2017. Nu havde grønskollingen uden den nødvendige dømmekraft kvajet sig big time. Totalt rød i hovedet måtte han på TV og mene det modsatte. Læs: Beskæftigelsesborgmester ragede til sig


  EU-afstemninger skal forbydes
  I marts 2017 gik det helt galt for lårde-Mården. Den engelske befolkning havde stemt sig ud af svindelforetagendet EU (Brexit). Derfor åbenbarede lården sammen med Alternativet og SF et forslag om, at danskerne i al fremtid skal forhindres i at stemme om EU-medlemsskabet. Læs: Danskerne må ikke stemme om EU-medlemsskabet


  SKAT totalt ligeglade med spelthjernen
  I februar 2014 blev lårde-Mården skatteminister i S-R-regeringen. Så ville krøltoppen demonstrere sin handlekraft. I marts 2014 gav han SKAT besked på at tilbagebetale ejendomsskat til de tusindvis af boligejere, som havde fået medhold i diverse klagesager. Nu skulle SKAT desuden nedsætte deres alt for høje ejendomsvurderinger. Men direktionen hos SKAT var totalt ligeglade med spelthjernens ordre. De placerede sagen nederst i en skrivebordsskuffe for at beskæftige sig med vigtigere ting. Nemlig at inddrive endnu flere ukorrekte ejendomsskatter. Det afslørede Politiken i maj 2015.
  Så måtte skattedirektøren forklare sig på TV. Og der var ingen dårlig samvittighed eller beklagelse at hente fra den kant. SKAT havde bevidst valgt at nedprioritere skatteministerens ordre. I det private erhvervsliv medfører den slags en øjeblikkelig fyreseddel og bortvisning fra arbejdspladsen. Men ingen danske politikere tør tage den slags beslutninger. Slet ikke den drivvåde nybegynder af en socialdemokratisk skatteminister i maj 2015.
  Læs desuden: Boligskat - fup og fidus


  Gå på pension som 68-årig
  I april 2015 udtænkte spelthjernen et nyt revolutionerende forslag. Nu skulle folkepensionsalderen hæves til 68 år. Gennemsnitslevealderen var nemlig steget en lille smule gennem en årrække. Nu skulle hårdtarbejdende folk fortsætte knokleriet frem til 68-årsalderen for at forsørge de dovne politikere. På trods af en konstant dansk arbejdsløshed på 120.000 - 140.000 gennem alle årene.
  Det skøre radikale forslag vakte end del debat på eksempelvis Facebook. Spelthjernen (lårde Mården) kan nemlig hæve sin folketingspension som 60-årig ifg. reglerne fra før 2007. Skulle politikernes pensionsalder også hæves til 68 år? »Radikale Venstre ønsker at hæve pensionsalderen, fordi vi lever længere. Der er brug for, at vi bliver et år længere på arbejdsmarkedet. Hvis vi gør det, så skal det gælde alle. Også politikere.....« - lød det herefter fra den radikale sekt. Og den besked vakte naturligvis yderligere hovedrysten blandt folk. Politikerne skal pensioneres som 61-årige. Den arbejdende befolkning skal knokle syv år mere. Rent hykleri.

  Politikerne bliver betalt for at være fæhoveder  Spelthjernen i Mellemøsten for skatteyderpenge
  I 2014 væltede det ind i Danmark med 12.000 syriske og irakiske unge mænd på flugt fra hjemlandets værnepligt. Den slags folkevandringer medfører i Danmark ret til familiesammenføring. Derved bliver 12.000 mand til 25.000 mennesker på bistandshjælp på få år. I 2015 kom der en regning på 9,5 milliarder kr. for de 12.000 »flygtninge«. Den økonomiske byrde kan et lille land som Danmark ikke blive ved med at bære. Derfor bebudede statsminister Gucci-Helle (A) asylstramninger i sin åbningstale i Folketinget i oktober 2014. Men som bekendt mener Radikale Venstre, at Danmark skal modtage alle verdens fattige mennesker. Og nu fik lårde-Mården (spelthjernen) med de vilde øjne en fantastisk idé. Nu kunne han kombinere radikal politik med en dejlig ferie. Han ville til Mellemøsten for at lave et mediestunt og forsvare partiets politik. Og samtidig få en på opleveren. På skatteydernes regning - naturligvis.
  I Udenrigsministeriet undrede man sig over rejseplanerne. Hvilken politisk interesse kunne lårde-Mården som indenrigs- og økonomiminister have i at rejse til Mellemøsten?? Han burde ikke rejse som minister og lade regningen på 70.000 kr. for ham selv og to embedsmænd gå til skatteyderne. Han burde rejse som partileder og lade Radikale Venstre betale. »Jeg vil klart mene, at det henset den manglende relevans i.f.t. ØIM´s (læs: Økonomi- og Indenrigsmin.) ressort vil være mest relevant, hvis han rejser som partileder« - skrev en chefkonsulent i en mail. »Hverken han el. ledelsen har stærke holdninger som ressortkontor, men vi mener personligt, at det ville give mest mening at rejse som partileder.....« - skrev en anden embedsmand. »Det er vurderingen, at det ville være mest relevant at rejse i egenskab af partileder« - skrev en sekretær endelig til Økonomi- og Indenrigsministeriet (kilde: Ekstra Bladet).
  Men hos Det Radikale Venstre er man ikke vant til at betale regningere selv. I uge 51 i december 2014 rejste lårde-Mården til Jordan og Libanon for at kigge på flygtningelejre. Selv om han absolut intet havde med den slags at gøre rent politisk som økonomiminister. Efter hjemkomst til Danmark optrådte han selvsikkert som ekspert i forhold til flygtningesituationen i Mellemøsten. »Vi skal ikke regne med, at de syriske flygtninge vender hjem igen lige med det samme.....« - kunne han oplyse befolkningen om i eksempelvis DR2´s Deadline. Det lille ligegyldige mediestunt kostede skatteyderne 70.000 kr.
  Den adfærd var de ikke glade for hos Socialdemokraterne. Her havde man i længere tid forsøgt at opbygge en stram holdning til flygtningepolitik før det kommende valg i 2015. »Hans lille radikale spelthjerne må være brændt sammen..... hvis det er et forsøg på at træde i karakter som leder, så fremstår han mere som Vilhelmsen end som Vestager.....« - udtalte en socialdemokrat på Chrsitiansborg.


  Lårde-Mården ønsker skattesnyd
  I 2013 modtog SKAT 9.750 henvendelser fra private og virksomheder om sort arbejde og socialt bedrageri. I 2010 modtog man 5.500 henvendelser. Af samme grund har SKAT oprettet en specialafdeling på 100 medarbejdere til efterforskning og inddrivelse af skyldig skat. I 2014 ville man derfor oprette en digital tjeneste med mulighed for anonym indberetning af skattesnyd. Planen var godkendt af skatteministeren fra SF.
  I januar 2014 blev lårde-Mården (med de 1.000 daglige ideer) skatteminister. Så blev den digitale løsning annulleret efter ordre fra den nye uerfarne minister. Skattesnyderne og bedragerne skulle fredes!!!! Det er ikke løgn.

  Radikale Venstre ønsker skattesnyd  Hurtig uddannelse - ikke hos mig
  I november 2012 ville uddannelsesminister lårde-Mården have de studerende til at skynde sig med uddannelserne. I Danmark finanseres læreanstalterne nemlig af skatteyderne. En uddannelsestid over normen betyder større (unødvendige) udgifter. »Jeg forventer ikke, at vi kan komme ned på fem år i snit for et studie normeret til fem år. Men når gennemsnittet på nogle universiteter er over syv år, mens det på andre som i Aalborg er 5,1 - så kan vi arbejde med landsgennemsnittet..... Uddannelsen er ikke en privat sag i Danmark, men noget vi betaler over fællesskabet.....« - udtalte han til Politiken.
  Lårde-Mården holdt et såkaldt fjumreår efter gymnasiet. Herefter var han ni år om at færdiggøre sin kandidatgrad i statsvidenskab på universitetet (normeret tid: 4,5 år). Men nu skulle andre studerende altså opføre sig helt anderledes. Hvad kalder man det?

  Hykleri  Tvungen barselsorlov - ikke hos mig
  I S-R-SF-regeringsgrundlaget fra september 2011 skulle der arbejdes for tre måneders tvungen barselsorlov til mænd. I oktober 2012 blev uddannelsesminister lårde-Mården selv ramt af regeringsgrundlaget. Hans kone fødte en søn. Gik faderen på tre måneders barsel? Næeh, nej. Officielt holdt han 14 dages barsel. Alligevel arbejdede han og deltog i møder på Marienborg i anledning af formandsskiftet hos regeringspartneren SF. Hvad kaldes det?

  Hykleri


  Læs mere om hykleriet: Barselsorlov til mænd


  SU-rytterne
  Unge mennesker tilmeldt en erhvervsuddannelse kan hæve op til 5.662 kr. pr. måned svarende til 68.000 kr. årligt i Statens Uddannelsesstøtte (SU). Når de bliver trætte af en elevplads eller bliver smidt ud, så kan de bare skifte til en ny. Så hæver de SU igen. Dette SU-rytteri kan fortsætte livet ud inden for uddannelserne til eksempelvis tømrer, kok, frisør, slagter og frisør. Man har eksempler på elever med over 40 uafsluttede uddannelsesforløb og forløb på syv år, der burde have varet 20-60 uger.
  Uddannelsesminister lårde-Mården kunne godt se problemet i 2012. Men han ville ikke foretage sig noget over for det åbenlyse misbrug af SU-reglerne. Det kom først i februar 2013. Da planlagde man beskæring af SU-ydelsen med to milliarder kr. årligt samt skærpelse af kravene om at gennemføre påbegyndt uddannelse. De studerende græd og klynkede.


  Forkælede danske unge
  Tal fra Uddannelsesministeriet viste i 2012, at danske unge i gennemsnit er 28 år ved endt kandidatgrad fra universitetet. Teoretisk skulle de kunne færdiggøre deres videregående uddannelse som 25-årige fem år efter endt studentereksamen. I andre europæiske lande bliver man typisk kandidat i 23-årsalderen. Men altså ikke i Danmark. Og hvorfor nu det?
  Fordi danske unge i overdådig forkælelse har vænnet sig til skatteyderbetalt forlænget studietid, sabbatår og mærkelige undskyldninger for ikke at lave noget på studiet. Det koster årligt samfundet milliarder af kroner i spildt Statens Uddannelsesstøtte (SU). Hvis de dovne unge færdiggjorde deres uddannelse et år tidligere, så ville man spare fire milliarder kr. årligt svarende til en stigning i BNP på 0,5 pct.
  I Norge har man gjort SU lånebaseret under studiet med konvertering til stipendium ved færdiggjort uddannelse. Det fjerner en del af evighedsstudenterne. Men lårde-Mården var i 2012 ikke meget for den model. Naturligvis ikke. Skatteyderne betaler.


  Nyuddannede lærere er inkompetente
  I perioden 2009-2012 måtte Københavns Kommune returnere 97 nyuddannede lærere til lærerhøjskolerne til supplerende kurser, fordi de ikke kunne deres stof. Det kostede 400.000 kr. årligt plus udgifter til vikarer. Tendensen ses også i andre regioner i landet (kilde: Politiken). I øvrigt var der i samme periode et frafald af elever på læreruddannelsen på gennemsnitligt 39 pct. Eksperter og politikere var forvirrede. Det er vi ikke.
  Folkeskoleelever må ikke længere have lektier for derhjemme. Og de må ikke få karakterer i skolen. Det er for stort et traume. Gymnasieelevers færdigheder må ikke bedømmes individuelt. De bliver bedømt gruppevis, så de dovne og dumme kan skjule sig. Så får de ikke så stort et traume. Når disse forkælede unge uden basale intellektuelle færdigheder havner på en videregående uddannelse, så går det naturligvis galt. Nu klapper fælden. Nu skal der bestilles og læres noget. Det er de ikke vant til. En tredjedel falder fra. De resterende slæber sig lige akkurat gennem den afsluttende eksamen. Når de pludselig står alene i den virkelige verden med krav om faglighed og daglig arbejdstid, så går det for alvor galt. Ingen har nogen sinde fortalt dem, at man skal lære noget for at kunne bestride et job. Læs i øvrigt: Den lektiefri skole
  Hvad har lårde-Mården af forslag?


  Muhammedkrisen
  Under Muhammedkrisen i 2005-2006 ville lårde-Mården fordømme Jyllands-Posten for at have offentliggjort 12 tegninger af profeten Muhammed. Han ville undskylde den grundlovssikrede ytringsfrihed over for muslimerne. Men den gik ikke. »Vi skriver 2005 - ikke 750.....« - lød beskeden fra mere modne folk i partiet. Som en pryglet hund krøb han tilbage i hullet.
  Fænomenet Håndtasken, kulturminister 2012-2015, økonomiminister 1993-2001  Håndtasken
  Nu bliver det sært. Overordentligt sært. Det ligegyldige radikale invandringsparti blev i 19 år regeret enevældigt af »håndtasken«. Den er skolelærer af uddannelse og tidligere gårdvagt i Jyllinge. I perioden 1993-2001 lykkedes det partiet at narre sosserne til at give den et skatteyderbetalt job som økonomiminister i SR-regeringen. Befolkningen blev herefter vidne til et absurd religiøst teater. På interne møder og sammenkomster i partiet kiggede håndtasken fra bordenden stift og alvorligt ud over brillekanten. Alle blev belært i et stille, giftigt, snerpet tonefald. Omkring bordet sad radikale politikere som forskræmte piskede hunde og dukkede sig. Den sorte bog blev taget frem, hvis nogen mente noget forkert. Det var klogest at holde mund og nikke. På den måde levede partimedlemmerne forknyttede, angste og underkuede i mange år.
  Som partileder tjente håndtasken godt 930.361 kr. om året. Efter at have været medlem af Folketinget i over 20 år går der årligt 329.000 kr. ind på kontoen i folketingspension. Dertil kommer ministerpensionen på ca. 22.600 kr. pr. måned svarende til 271.200 kr. årligt. På denne måde får håndtasken ca. 600.000 kr. om året ved pensionering til sin død. Disse penge er landets fattige pensionister med til at betale. De får ca. 70.000 kr. årligt i pension. Som tak kalder håndtasken dem for »ældrebyrden«. Læs: Ældrebyrden
  Den 6. december 2012 blev håndtasken kulturminister efter kaospilotens afgang. Herefter skete der absolut intet nyt på det kulturelle område frem til S-R-regeringens afgang efter folketingsvalget den 18. juni 2015. Herefter hævede hun eftervederlag på 98.000 kr. om måneden i 18 måneder.


  Ingen sex-chikane hos mig
  Stik imod enhver anstændighed og forskellige regler søger politikerne vedvarende ulønnede praktikanter på Christiansborg. Arbejdet tæt på de vidunderlige politiske kendisser bærer lønnen i sig selv. Dermed kan politikerne selv hygge sig for pengene. I februar 2017 udgav en ung pige en bog om sine oplevelser som praktikant på Christiansborg. Her beskriver hun hele svineriet med intriger, politisk sabotage af oppositionen og sex-chikane. Eksempelvis skulle Inger Støjberg (V) have opfordret parktikanterne til at formulere paragraf-20-spørgsmål til politiske modstandere udelukkende for at lægge beslag på deres tid. Og Søren Pind (V) skulle med sit ene øje gentagne gange have udsat hende for visuel sex-chikane. Stakkels pige.
  Så kom håndtasken stormende frem fra flyverskjulet allerede før bogens udgivelse. »Jeg har aldrig mødt sexisme i mit politiske liv. Jeg har ikke mødt den sexistiske kultur, som hun beskriver......« - kunne hun snerpet oplyse som forsvar for sine kolleger.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ingen har altså nogen sinde udsat håndtasken for sex-chikane i hendes politiske liv. Stakkels håndtaske. Hun er ellers ikke kendt for at afvise personalegoder. Ingen yderligere kommentarer herfra.


  Jeg håber, og håber ikke, at Bondo vinder.....
  I februar-marts 2013 fremlagde S-R-SF-regeringen sin folkeskolereform. Den gik ud på at få lærerne til at bruge deres arbejdstid på at undervise børnene. Det ville de ikke. Nu havde lærerstanden gennem de sidste 30 år oparbejdet en paradisisk tilværelse med en sammenlagt ugentlig arbejdstid på 15 timer. Til fuld løn. Alle lærere kunne blive hjemme i sofaen, med mindre andet var aftalt med skolen. I 2013 gik danske folkeskoleelever 1.300 timer mindre i skole end i 1960. I 2013 brugte en typisk lærer kun 39,6 pct. af arbejdsugen på 37 timer på at undervise. Resten af tiden gik med frikvarterer, pauser, frokost og forberedelsestid. De yngre uerfarne lærere underviste mest. De ældre erfarne lærere underviste mindst. Efter 60-årsalderen underviste man stort set ikke, men brugte tiden på at hygge sig på lærerværelset iht. til en seniorordning. Denne inkluderede desuden 28 ekstra årlige fridage. Arbejdsåret var på kun 200 arbejdsdage (normalt 227 dage). Hertil kom tre måneders sommerferie og en uges vinterferie mv. Ca. 25 pct. af de unge kom ud fra folkeskolen som analfabeter. Nu ønskede politikerne at gøre op med dette vanvittige dagdriveri. Så blev der ballade med Danmarks Lærerforening. Formanden (Bondo) gjorde den nødvendige reform til et overenskomstspørgsmål. Nu ville lærerne have alle arbejdsdagens opgaver indskrevet i overenskomsten. Regionerne repræsenteret ved KL lavede lock-out af lærerne tirsdag den 2. april 2013.
  Så trådte håndtasken som kulturminister og gammel skolelærerinde i karaktér. Hun brugte mange af sine bedste år som gårdvagt i en folkeskole i Jyllinge. Så nu holdt hun med lærerne. »Alle er imod ham (læs: Bondo). Så jeg håber, at han vinder.....« - udtalte hun i sin tale på en konference på Copenhagen Business School torsdag den 7. marts 2013. Hun gentog udtalelsen i et svar på et spørgsmål fra salen efter talen. To dage tidligere gav hun udtryk for sin støtte til lærerstanden under et møde i Publicistklubben i Berlingske Media.
  Så blev håndtasken banket på plads af partiledelsen. Sent torsdag den 7. marts 2013 trak hun udtalelserne tilbage på Facebook. Nu var hendes støtte til lærerstanden bare udtryk for »satiriske indslag«!!! Det er ikke løgn.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Satiriske indslag. Var den 67-årige håndtaske nu ved at være senil??
  Den 25. april 2013 greb S-R-SF--regeringen ind med et lovindgreb til implementering i august 2014. Nu blev lærerne (og håndtasken) banket på plads ved at retten til at lede lærernes dagligdag overgik til skoleledelserne. Naturligvis.
  Læs i øvrigt: Blå Bjarne ville stoppe DR-udsendelse om lærerkonflikt


  Jeg vil være statsminister!

  Jeg vil sidde ved bordet - jeg vil være statsminister - jeg holder måske med Bondo!!!!  Statsministerdrømme
  Håndtasken svævede rundt i en håbløs drømmeverden. Efter valgnederlaget i 2001 blev det virkelig slemt. Og de andre radikale politikere luskede bare med på galskaben. De turde ikke andet. Nu havde håndtasken udviklet en bizar fantasi, som naturligvis aldrig gik i opfyldelse:

  Håndtasken ville så forfærdelig gerne være statsminister


 • Under valgkampen op til folketingsvalget i februar 2005 fik vi bevis for håndtaskens hallucinering. »Ja, jeg kan sagtens se mig selv som statsminister.....« - udtalte den på TV den 22. januar.

 • Den 7. april 2006 var der gruppemøde på Christiansborg hos Det Radikale Venstre. Håndtasken havde en vigtig ting af fortælle. Socialdemokraterne havde netop fået de dårligste meningsmålinger siden 1903 med en vælgertilslutning på kun 19 pct. Derfor var det ikke realistisk at pege på Gucci-Helle (A) som statsministerkandidat ved det kommende valg i 2009. Nu fremsatte håndtasken endnu en gang sit latterlige ønske om at blive statsminister.
  Mødedeltagerne blev tavse. Nogle skulede nervøst til hinanden. Enkelte smilede forsigtigt. Var det en vittighed? Et morsomt indfald? Nej. Håndtasken ville være statsminister!!!!

 • I maj 2006 udtalte partilederen i Socialistisk Folkeparti - Villy Sleepingvalley: »Den radikale leder er en politisk nymfoman«.

 • På det radikale landsmøde den 16-17 september 2006 på Hotel Nyborg Strand fastholdt håndtasken sin fantasi. Som en vækkelsesprædikant skuede hun ud over forsamlingen. Fra talerstolen lød det ultimative krav: »Vi vil sætte os for bordenden og pege på mig selv som forhandlingsleder og statsministerkandidat«.
  Få sekunders tavshed. Var det en vittighed? Nej. Herefter rejste de radikale undersåtter sig op og klappede som pisket. I næsten 10 minutter bragede bifaldet løs i religiøs ekstase. Håndtasken hævede armene over hovedet i triumf.

 • Den 23. september 2006 bragte Berlingske Tidende et interview med dagpenge-Svend (A). Avisen spurgte: »Har de (læs: Radikale) fået storhedsvanvid«? Han svarede: »Jeg bruger ikke de ord. Men det er klart, at det udfordrer folks humoristiske sans, og alle tænker på konen og æggene. Og folk har måske svært ved at tage det helt alvorligt«.

 • I november 2006 udkom en bog - »Borgens Dronninger« - skrevet af journalisten Gunilla Roijer. Hun interviewede forskellige ligegyldige politikere på Christiansborg. I bogen udtaler håndtasken, at den nye strategi med hende som statsministerkandidat kan ende rigtigt galt: »Det kan gå galt. Men hvis det går galt, så er det mig, der skal tage skraldet«.
  Bogens forfatter spørger: »Går du så som leder«? Håndtasken svarer: »Ja, så går jeg. Det er klart«.

 • Sidst i november 2006 begyndte man forsigtigt at erkende nederlaget. Håndtasken havde gjort partiet totalt til grin med sit krav om at blive statsminister. Nu lød beskeden: »Partiformanden vil ikke stå fast på det ultimative krav om at blive statsminister«.

 • Fredag den 15. juni 2007 måtte håndtasken endelig erkende sit nederlag. Den afgav posten som gruppeformand og partilederjobbet til »grønlænderen« - kronprinsessen gennem mange år. Det blev en festdag i Danmark. Nu måtte landet da være i sikkerhed.

  Håndtasken som statsminister. Det kan ikke blive mere skørt. Danmark ville blive til grin i hele verden. Nordmænd og svenskere ville klaske sig på lårene af grin. Det er lige til et nummer i en sommerrevy.
  Den radikale partileder mistede tydeligvis jordforbindelsen. Vælgerne grinede. Kollegerne grinede. Oppositionen og journalisterne grinede. Alle grinede. Det blev efterhånden direkte pinligt. Og partifællerne turde ikke sige fra.


  Den Radikale sekt
  Det gik efterhånden op for de klogeste Radikale partimedlemmer, at den var helt gal. I januar 2007 skrev den tidligere formand for de radikale i København i partibladet »Radikal Politik«:

  »Radikale Venstre minder på tre punkter mere om en sekt end om et politisk parti. De har en fejlfri leder, der ikke må kritiseres. De har en kultur, hvor politiske modstandere betragtes som dårligere mennesker. Og de afviser enhver mulighed for dialog med de »ikke troende«.
  De tre forhold fik mig til at indse, hvorfor nogle opfatter de radikale som selvgode, bedrevidende, frelste, elitære og uden kontakt med virkeligheden«
  .

  Så kan det ikke siges meget bedre.  Håndtasken!

  Hvad er ligheden mellem håndtaskens mund og en hønserøv?  Jeg vil sidde ved bordet
  Håndtasken ville være statsminister. Den ville også »sidde ved bordet«. Dette underlige ønske blev fremsat igen og igen i medierne. Hvorfra stammer denne sære formulering? Har Håndtasken et problem med at sidde ved borde? Fik hun aldrig lov til at »sidde ved bordet« i lærerværelset som gårdvagt? Fik hun aldrig lov til at sidde med ved bordet som barn?


  Håndtasken hader Danmark
  Radikale politikere i almindelighed og håndtasken i særdeleshed hader Danmark. Derfor ønsker de at »sælge« landet ved at oversvømme os med muslimske fundamentalister. Under SR-regeringen i rædselsperioden 1993-2001 væltede det ind i landet med fremmede. Over 23.000 asylansøgere og familiesammenføringer blev det til hvert år. Der var ingen kontrol med tingene. Det er ingen hemmelighed. Denne strategi hedder »den anden vej«. Da VK-regeringen fik regeringsmagten i 2001 faldt tallet efterhånden til 6.000.
  Under den tyske besættelse under 2. verdenskrig lavede Radikale Venstre det samme nummer. Den Radikale udenrigsminister aftalte Danmarks besættelse med nazisterne på det såkaldte »Rostock-møde«. Til gengæld gik hans pædofile søn fri for straf i et tysk fængsel. Dette landsforræderi forsøger politikerne at bevare som en hemmelighed. Læs om Radikale politikere og nazisterne nedenfor.


  100 års fødselsdag
  Den 21. maj 2005 fejrede Radikale Venstre 100 års jubilæum. Håndtasken blev kørt rundt i triumftog i en veteranbil. Taler og fester blev afholdt. Rødvin og øl blev drukket. Håndtryk, blomster og interviews blev givet. Alle Radigale klappede hinanden på ryggen. Erik Scavenius og den tyske besættelsesmagt kunne ikke have lavet et bedre arrangement.
  Hvem betalte festen?


  Radikale Venstre hader Danmark!  Den anden vej
  Radikale politikere mener, at muslimske fundamentalister er en berigelse for Danmark. Derfor vil de gerne importere endnu flere til landet. Når muslimerne derefter stemmer på Det Radikale Venstre, så kan håndtasken blive statsminister. Denne plan hedder »den anden vej«.

  Den 10. august 2006 arresterede britisk politi 24 pakistanske muslimer i London og Birmingham. Flygtninge og indvandrere med britisk statsborgerskab. Syv muslimer blev anholdt i Pakistan. Gennem flere måneder menes de at have planlagt et veritabelt massemord. 10 fly fra de amerikanske selskaber Continental United og American Airlines mellem England og USA skulle springes i luften over forskellige storbyer. Sprængstoffet skulle bringes om bord på flyene i form af dagligdags produkter som acetone, brintoverilte, afløbsrens og desinficerende væsker. Disse skulle herefter blandes og bringes til eksplosion, når flyene var i luften. På denne måde skulle 5.000-6.000 mennesker dræbes i Allahs og profetens navn den 22. august. Det er datoen for profeten Muhammeds himmelfærd.
  Naboerne til de anholdte muslimer var rystede og chokerede. De havde levet i fred og fordragelighed med de formodede terrorister. Disse var ganske almindelige venlige mennesker med almindelige jobs. Amerikanske aviser skrev, at terrorplanerne var blevet finanseret med 50 millioner kr. af den nødhjælp, der var blevet indsamlet til ofrene fra den pakistanske jordskælvskatastrofe i 2005.

  Nu kunne vi godt tænke os at høre håndtaskens kommentar. Hvorfor skal Danmark oversvømmes med muslimer? Lad os nu få en officiel forklaring.


  Den farlige mand
  Søndag den 12. marts 2006 bragte Berlingske Tidende et interview med håndtasken. Den udtalte til avisen:

  »Fogh er en farlig mand, når han bruger sine evner til at splitte Danmark«.

  »Han stiller sig op som Vor Herre, der kommer med bombastiske og kryptiske beskeder til befolkningen, som skaber stor splittelse. Det er dybt beskæmmende for Danmark, at statsministeren agerer så konfrontatorisk og sætter lus i skindpelsen for at maksimere sine stemmer. Det er helt exceptionelt, det hører slet ikke til i denne del af verden«.

  I artiklen betegner håndtasken statsministeren som »uværdig« og »arrogant«, samt at han er en »dyb, dyb ulykke for Danmark«.

  Den 28. april 1940 bragte POLITIKEN en hyldest til nazisterne og en voldsom kritik af englænderne i en lederartikel. Overskriften på artiklen var: »Churchill er en farlig mand«. Chefredaktøren for avisen var på dette tidspunkt den Radikale nazist Erik Scavenius. Den 8. juli 1940 blev han udenrigsminister i den tyskervenlige danske regering som førte aktivt samarbejde med nazisterne og opfordrede til stikkeri og anholdelse af frihedskæmperne (læs nedenfor).
  Nu ved vi, hvorfra håndtasken hentede sin inspiration. Churchill var en farlig mand. Anders Fogh er en farlig mand. Det Radikale Venstre flirtrer stadig med nazistiske principper. Isolationen i det politiske venteværelse har sat sig på nerverne. Det har vi set frem til længe. Vi vil feste og danse i en uge, når disse ynkelige amatører også taber næste folketingsvalg. Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha!


  Muhammed-sagen
  Den 23. februar 2006 hørte vi håndtasken skælde ud i TV-avisen (DR1). Den ønskede en uvildig undersøgelse af VK-regeringens håndtering af Muhammed-krisen. Den udtalte, at

  »Vi er nødt til at undersøge, hvorfor Danmark er havnet i den største krise siden 2 Verdenskrig«.

  Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha! Vi kan godt forklare håndtasken, hvorfor Danmark er havnet i denne ligegyldige ballade. Det er fordi Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre importerede 200.000 muslimer til Danmark under deres regeringstid i perioden 1993-2001.


  Terrorrisme
  Radikale politikere bruger enhver lejlighed til at beskylde andre politiske partier for brud på menneskerettighederne. Håndtasken stod med hønsemund og himmelvendte øjne og kritiserede VK-regeringens udlændingepolitik og kaldte den fremmedfjendsk. Når terrorister bomber, lemlæster og dræber uskyldige mennesker i Europa, så hører vi ingen ting fra håndtasken.
  Man må spørge:

  Går håndtasken ind for terrorrisme?


  Det Radikale Venstre og Socialdemokraterne mener, at kriminelle indvandrere er en berigelse for Danmark. Disse to partier stod for importen af disse mennesker i 1980´erne og 90´erne. I dag udgør indvandrene knap 10 pct. af den danske befolkning og koster samfundet over 40 milliarder kr. om året. 60-70 pct. af dem er arbejdsløse eller på overførselsindkomst. I flere fængsler udgør indvandrene 60-70 pct. af de indsatte. I visse folkeskoler udgør indvandrene 80-90 pct. af eleverne. I visse boligområder udgør indvandrene 90 pct. af beboerne.
  Hver eneste dag man åbner en avis, er der begået et nyt drab. En ny voldtægt. Et nyt knivstikkeri. Indvandrerbander hærger visse bydele. Projektilerne fløjter om ørerne, når man kører igennem Nørrebro i København. Brandfolk skal have politibeskyttelse for at udføre deres arbejde. Alle normale mennesker kender problemerne.
  Vi spørger. Hvad har håndtaskepartiet og sosserne tænkt sig at gøre? Det er jo dem, der har skabt problemerne. Så må de vel også kunne løse dem. Vi venter spændt.
  Læs mere om denne problematik på flg. websider:


  Websites for Radikale politikere
  mogenscamre.dk
  dendanskeforening.dk
  enough.typepad.com
  siad.dk
  balder.org
  islaminfo.dk
  aarhus-mod-moskeen.dk
  iszlamterror.blogspot.com
  zombietime.com  Ældrebyrden
  Radikale politikere hader mennesker over 62 år. Håndtasken opfandt derfor et nyt ord for at håne pensionisterne. Det blev til »ældrebyrden«. De radikale fjolse mener altså, at pensionisterne er en byrde for samfundet.
  Hændervridende eksperter påstår, at der bliver flere ældre og færre unge i Danmark. Det skulle betyde, at de unge får svært ved at finansere folkepension til de ældre i de kommende år. Derfor er radikale politikere nogle af de varmeste fortalere for afskaffelse af efterløn og folkepension. Men disse planer gælder ikke for politikerne. Det kaldes i folkemunde:

  Plattenslageri


  I 1997 ejede folk over 60 år knap 60 pct. af den samlede nettoformue i Danmark (penge i bankerne, boligværdi mv.). I 2012 var dette tal steget til 75 pct. (kilde: Arbejderbevægelsens Erhvervsråd). Pensionisterne har altså opbygget den formue, som holder hjulene i gang med forbrug, skatter og afgifter. Pensionisterne finanserer Christiansborg. De finanserer Det Radikale Venstre. Og de betaler håndtaskens privilegier, vederlag, efterløn og folkepension.
  Vi er vidne til typisk radikal nedladende, hyklerisk tankegang. Politikerne i Det Radikale Venstre lider af et behandlingskrævende had til Danmark. Når de har afskaffet folkepensionen, hvordan skal pengene så bruges? Skal der bygges muslimske templer og anlægges muslimske gravpladser? Skal pengene finansere muslimske terrorister? Skal alle pengene sendes til Muhammedanien? Eller vil de radikale politikere bare stoppe pengene i lommen?


  Håndtasken og bankerne
  Bankerne lovede, at brugen af Dankortet ville være gratis. Det Radikale Venstre er varme fortalere for, at vi skal betale Dankortgebyr. Umiddelbart virker dette dybt bizart. Hvorfor går et politisk parti ind for, at bankerne skal berige sig på bekostning af borgerne? Forklaringen er enkel. Bankerne har købt Det Radikale Venstre. Læs nedenfor:

 • Håndtasken fik i år 2000 et Rolex-ur til 122.200 kr. af Mærsk Mc-Kinney Møller (medejer af Danske Bank)
 • Håndtasken har aktier for 75.000 kr. i A. P. Møller (medejer af Danske Bank)
 • Håndtasken har aktier i Roskilde Bank (som krakkede i august 2008)
 • Det Radikale Venstre er afhængig af valgkampspenge fra bankerne

  Den 23. februar 2005 kunne man læse i Ekstra Bladet, at Det Radikale Venstre modtog 190.000 kr. fra Finansrådet under valgkampen i 2005. Finansrådet er bankernes organisation. Den 26. februar kunne man læse, at partiet desuden modtog 100.000 kr. fra A. P. Møller. Han er største eneaktionær i Den Danske Bank. I august 2008 krakkede Roskilde Bank. Derved tabte håndtasken formentlig et sekscifret beløb på sine bankaktier.

  Radikale politikere får pengegaver fra bankerne. Herefter forsøger de samme politikere at indføre Dankortgebyr, så bankerne kan score kassen. Sammenhængen er indlysende for enhver.
  En grusom fækal stank breder sig i vore næsebor. Hvorfor lader et politisk parti sig købe af bankerne? Og hvordan bruger de Radikale politikere bankernes pengegaver? Bliver der købt nye carporte? Har de Radikale politikere været på skiferie? Blev der købt nye møbler til den store herskabslejlighed i Store Kongensgade? Er der tale om korruption?
  Læs mere om Dankort-skandalen under: Konservative Folkeparti


  Rolex-uret
  Den 28. oktober 2000 blev håndtasken (daværende økonomiminister i SR-regeringen) hentet i limousine i København. Herefter steg hun op i et privatfly og fløj til det Mærsk-ejede Lindøværft i Odense sammen med Mærsk Mc-Kinney Møller. Formålet var at døbe det nybyggede containerskib »Carsten Mærsk«. For denne lille tjans fik håndtasken et guldur af typen »Rolex Yacht Master« af hr. Møller. Uret havde en værdi på ca. 122.000 kr. Da B.T. afslørede sagen i maj 2009 forklarede håndtasken sig. Jo, jo. Jeg har skam betalt skat af urets værdi. Bla, bla, bla.....
  Ifølge Personalestyrelsens regler må en minister ikke modtage gaver for en værdi større end 500 kr. Det er for at undgå korruption. Nu forstår vi bedre, hvorfor håndtasken altid går bankernes ærinde. Det betaler sig.

  De fleste politikere kan købes for nogle få tusinde kroner  Radikalt underskud
  Håndtasken var økonomiminister i SR-regeringen i perioden 1993-2001. På et tidspunkt blev den interviewet af nogle journalister. Den udtalte, at Danmark havde et »mindre underskud« end visse andre lande. En af journalisterne spurgte derefter om underskuddets art. Var det underskuddet på statens finanser eller underskuddets på handels- og betalingsbalancen? Det vidste håndtasken ikke.
  Tjah. Der findes mange slags underskud. Der findes også mentale underskud. Det ved man alt om hos de radikale fjolse.


  Håndtasken

  Hvad er ligheden mellem håndtaskens mund og en hønserøv?  Håndtasken og EU
  Radikale politikere er euforisk begejstrede for svindelforetagendet EU. De er fuldstændigt forgabte i dette skatteyderbetalte franske fupnummer. Når håndtasken taler om EU, så skinner dens øjne i religiøs fanatisme. Om natten drømmer den sig tilbage til sin storhedstid som økonomiminister i SR-regeringen (1993-2001). Og hvorfor nu det? Fordi den fik lov til at »sidde ved bordet« med de andre skatteyderbetalte jubel-europæere. Den drømmer om de skatteyderbetalte luksusmiddage, hvor den rødmende sad i nærheden af den franske Solkonge. Den drømmer om de skatteyderbetalte hotelophold med roomservice og dyr rødvin. Håndtasken levede det gode EU-nasseliv på skatteydernes regning.
  Den danske folkeafstemning om EU-forfatningstraktaten blev aflyst den 17. juni 2005. Frankrig og Holland stemte nej til traktaten. Håndtasken vraltede rundt som en høne, der ikke kunne finde sin redekasse. Den græd sig i søvn. Den forstod ikke, hvorfor befolkningerne opførte sig så forkert. De franske og hollandske befolkninger måtte være dumme og uintelligente.
  I juli 2013 gik det op for de naive danske politikere, at EU er ved at underminere det danske velfærdssystem. Nu kunne en EU-borger plukke jordbær i Danmark i sin sommerferie og dermed få ret til 20 sociale ydelser. Læs: Fri adgang til danske velfærdsydelser

  EU-eufori bør klassificeres som en sygdom  Håndtasken og EURO´en
  Op til folkeafstemningen om EURO´en i år 2000 forsøgte politikerne at skræmme befolkningen fra vid og sans. Vi ville ryge lige lukt i helvede efter et nej. Hundredetusindvis af folk ville miste deres arbejde. Folkepensionen ville blive afskaffet. Boligejerne ville gå fallit og lejere ryge på gaden. Radikale politikere med håndtasken i spidsen var de mest jubeleuforiske fortalere for den franske fupvaluta. I sin egenskab af økonomiminister truede håndtasken med fattigdom, større arbejdsløshed og international isolation efter et nej. Som bekendt gik det lige modsat.
  Den 28. september 2000 stemte befolkningen naturligvis »nej« til EURO´en med et flertal på 53,2 pct. Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha! I Bruxelles filmede medierne håndtasken gående forvirret, smågrædende og snøftende rundt blandt de andre EU-politikere. Nu undskyldte hun den danske befolknings opførsel!!!! Det er ikke løgn. På TV så vi hende med tårerne løbende ned ad kinderne omstimlet af en flok andre EU-fæhoveder. De prøvede tydeligvis at trøste hende. Et ganske uoverkommeligt perverst projekt.
  Efterfølgende klarede Danmark sig krystalklart bedre på alle økonomiske områder end EURO-landene. Under den såkaldte finanskrise i 2007-2012 undgik Danmark de økonomiske tæv, som EURO-landene måtte lide. Naturligvis. Den franske fupvaluta er intet værd. Og radikale politikere er inkompetente. I øvrigt stemte svenskerne også nej til EURO´en i september 2003. Det var lige ved at bringe statsminister Göran Persson i en dyb depression. Formentlig gik han nu rundt og græd sammen med håndtasken. Man skal være født med pandelampe og en meget stram hjelm for at forstå denne radigale EURO-adfærd. Er der en psykolog eller en psykiater til stede?


  Håndtasken kørte over for rødt lys
  Torsdag den 23. oktober 2008 cyklede håndtasken ind mod Kgs. Nytorv ad Store Kongensgade på sin gamle sorte damecykel. I lyskrydset Dronningens Tværgade - Store Kongensgade kørte hun over for rødt lys kl. 15:40.
  Kongemageren og hans afkom, udenrigsminister 1993-2000, økonomiminister 1988-1990  Kongemageren og Muhammed
  Så kom kvajeturen big time endelig til den tidligere radikale udenrigsminister (SR-regeringen 1993-2000). Lad hans talrige gamle kvajenumre og selvsmagende fodnoter være unævnte for øjeblikket.
  Den 30. september 2005 offentliggjorde Jyllands-Posten 12 tegninger af profeten Muhammed. Det må man ikke ifølge terroristhåndbogen Koranen. I december 2005 rejste herboende muslimer og selvbestaltede imamer til mellemøsten og viste falske billeder og spredte løgnhistorier om Danmark. Herefter blev danske ambassader og Dannebrog afbrændt i arabiske lande. Der blev udstedt dødstrusler mod den danske befolkning og de 12 bladtegnere. Og danske varer blev boykottet. Læs: Ytringsfrihed
  Hvad gjorde det radikale folketingsmedlem kongemageren? Den 16. februar 2006 holdt han møde med de imamer, der havde fabrikeret løgnhistorierne og dermed startet hadet mod Danmark og afbrændingen af ambassaderne. Mødet blev refereret i den Saudi-Arabiske avis AL WATAN. Ifølge avisen skulle han have angrebet tonen i dansk udlændingedebat og kritiseret dansk indvandrerpolitik. Han skulle have udtalt:

  »at der i de seneste fem år har eksisteret et ondskabsfuldt angreb på muslimerne«.
  »at disse forsmædelige tegninger imod islam er et led i dette angreb«
  .

  Kongemageren havde selvfølgelig ret til at have sin egne holdninger. Men nu gjorde han knæfald for en lov-religion gående ud på at afskaffe ytringsfrihed og demokrati og dræbe alle vantro. Nu talte han fundamentalisternes sag og deres krav om at bestemme, hvad der skal skrives og menes i danske aviser. Han forhånede, underkendte og tilsvinede Danmark i den arabiske verden. Umiddelbart efter 2. Verdenskrig brugte man et andet udtryk for den slags mennesker. Det skal vi undlade at nævne.
  Siden 2001 hævede han livslang årlig ministerpension på 275.835 kr. (2014) svarende til 23.000 kr. om måneden. Dertil kom folketings- og folkepension. Øgenavnet »kongemageren« fik han for sin indsats med at hælde statsminister Anker Jørgensen (S) ned af brædtet til fordel for efterfølgeren Poul Schlüter (K) og for sin andel i at gøre Poul Nyrup Rasmussen (S) til statsminister i stedet for Svend Auken (S). Lørdag den 3. juni 2017 døde han 78 år gammel under ferie i sit dejlige sommerhus på Langeland.


  Kongemageren tilsviner Danmark

  Kongemageren  Skattefrie gaver til fars dreng
  Kongemageren (læs ovenfor) har en søn. Sønnen var folketingsmedlem og finans-, sikkerheds- og forsvarsordfører for Det Radikale Venstre (website). I efteråret 2005 deltog han i TV3-programmet »DE FANTASTISKE 5«. Det handler om fem bøsser, som »styler« en kendt person. I den anledning modtog han gaver for ialt ca. 50.000 kr. Men i strid med reglerne opgav han ikke gaverne til skattevæsnet på selvangivelsen for 2005. Det afslørede Ekstra Bladet den 12. maj 2006.
  Den gaveglade politiker forsvarede sig med uvidenhed. Han troede, at gaverne var skattefrie. Ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha! Så har vi også hørt den bortforklaring. Det Radikale Venstre havde en finansordfører med 50.000 skattefrie kroner i lommen. Efter afsløringen informerede han sin lokale skattemyndighed om gaverne. Og i juli 2006 fik han svar fra SKAT. Ifølge afgørelsen skulle han ikke skatteansættes af værdien af gaverne på 50.000 kr. Halløjsa. Javel, ja.

  Konklusionen for alle andre må være, at gaver med en værdi på op til 50.000 kr. er skattefrie. Der gælder selvfølgelig samme regler for befolkningen som for fars dreng. Man behøver ikke at oplyse gaveindtægten til SKAT på selvangivelsen. Vi takker for den nye praksis. Dejligt med skattefrihed.


  Fars dreng vraget som næstformand
  Den 15. juni 2007 fik Det Radikale Venstre ny partileder. Det blev den sure og fornærmede grønlænder (se ovenfor). I den anledning opstillede fars dreng til posten som næstformand. Men han blev ikke valgt. Det blev kun til tre forkølede stemmer. De kom fra ham selv, hans far (kongemageren) og C. Fischer. Det blev han så sur over, at han forlod gruppemødet i utide. Efterfølgende blev der naturligvis smilet og grinet i smug omkring bordet.


  Fars dreng på skatteyderbetalt bolleferie
  Den 23-27 maj 2008 rejste fars dreng med fem andre folketingsmedlemmer til Berlin for at deltage i NATO´s parlamentariske forsamling. I flere dage skulle de overvære en lang række vigtige møder. Fars dreng medbragte sin nye kæreste (en kendt TV-vært) på turen. Herefter gik det løs med gåture, shopping, sightseeing og værtshusbesøg på Simon Dach Strasse. »Ham så vi ikke meget til......« - udtalte flere af de andre danske deltagere. I en mail til »SE og HØR« udtalte Valérie Geffroy fra NATO, at »han optræder ingen steder over delegationsmedlemmer, som rent faktisk var til stede ved møderne i Berlin......« Det eneste møde, der blev beæret med den radikale politiker, var middagen hos den danske ambassadør i byen.
  Fars dreng tog tilsyneladende på skatteyderbetalt bolleferie i Berlin. Da afsløringen var en realitet i »SE og HØR« under overskriften »Statsbetalt elskovsferie«, forlangte han et dementi. Det fik han ikke. I stedet klagede han over bladet til Pressenævnet. Her afviste man klagen i oktober 2008. Naturligvis. Den kærkomne afsløring af misbrug af statsmidler blev formentlig lækket til bladet af den såkaldte »tys tys-kilde« hos NETS. Læs: NETS, PBS og IBM helt uden datasikkerhed


  Fars dreng i EU-parlamentet
  I perioden 1998-2009 var fars dreng medlem af Folketinget for Det Radikale Venstre. Men det blev ikke rigtigt til noget bortset fra et par ligegyldige ordførerskaber. I slutningen af juni 2009 tog han endelig konsekvensen af sine manglende politiske evner ved at meddele sin fratrædelse som folketingsmedlem. Ifølge reglerne skal Folketingets formand meddele en sådan fratrædelse fra talerstolen. Og det kunne først ske ved førstebehandling af Finansloven den 8. september 2009. Derfor fik fars dreng en månedsløn fra Folketinget på 53.132 kr. for august måned. Uden at være til stede og uden at arbejde for pengene. Den 1. august tiltrådte han som direktør i Foreningen af Danske Interaktive Medier. Det gav en månedsløn på ca. 100.000 kr.
  Men der er barskt og koldt ude i den virkelige verden med krav om at bestille noget for lønnen. Det er ikke noget for politikere. I 2013 stillede han op som partiets kandidat til EU-parlamentet. Den 25. maj 2014 blev han valgt ind i parlamentet for fem år med en dejlig høj løn for en minimal arbejdsindsats. »Han sidder der i parlamentet som en anden budding.....« - udtalte SF´s parlamentsmedlem Margrethe Auken i Politiken i oktober 2014. Og det var ingen underdrivelse.
  I februar 2015 var der i EU-parlamentet en overordentlig vigtig afstemning om europæisk bekæmpelse af terrorisme. Fars dreng havde tidligere gjort sig til talsmand for betydningen af en fælleseuropæisk indsats på dette område. Men så blev han ramt af konflikten mellem arbejde og dovenskab. Som den eneste danske EU-parlamentariker blev han væk fra afstemningen. I stedet for rejste han på skiferie i Italien. Her sad han på Facebook og kritiserede blandt andet Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti for at »mangle fornemmelse for ansvar og sagens alvor« (kilde: Ekstra Bladet). Selv om Messerschmidt mødte op til afstemningen om resolutionen. Denne blev i øvrigt vedtaget med et pænt flertal.

  Fars dreng gad ikke passe sit arbejde  Kongemageren forlod Folketinget
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 forlod kongemageren Folketinget. Det gav et årligt eftervederlag frem til 2013 på 593.000 kr. Herefter hævede han 575.000 kr. årligt i folketings- og ministerpension frem til sin død i 2017. Skatteyderne betaler.
  Mobil-Lone (website)  Mobil-Lone
  Råddenskaben vælter frem. Mobil-Lone er gift med Socialdemokraten Uld-i-mund. Han var statsminister i perioden 1993-2001. I sin egenskab af fin statsministerfrue fik mobil-Lone i perioden 1995-2001 stillet en mobiltelefon gratis til rådighed af Statsministeriet. I oktober 2005 afslørede Ekstra Bladet, at mobilregningen for nævnte periode kom op på 113.000 kr. Ægteparret forsvarede sig med, at Statsministeriet tvang dem til at modtage og bruge telefonen!!!!! Den havde vi ikke set komme. Bortforklaringen kan ikke blive mere sindssyg.

  Mobil-Lone skylder skatteyderne 113.000 kr.


  Mobil-Lone var miljøminister i tre år i VKR-regeringen i perioden 1988-1990. Af denne grund går der godt 10.000 kr. ind på kontoen pr. måned svarende til 120.000 kr. årligt i ministerpension resten af livet. Oven i hendes almindelige folketingsløn på ca. 700.000 kr. årligt.


  Statsministerfruen
  Den Radigale mobil-Lone er gift med Socialdemokraten Uld-i-mund. Tjah. Vi forstår det heller ikke. Da han blev statsminister i 1993 ville mobil-Lone have sin egen skatteyderbetalte »statsministerfruebil«!! Det er ikke løgn. Hun mente, at det var nødvendigt for transporten mellem boligen på Frederiksberg og den officielle statsministerbolig på Marienborg. Fin og mægtig som en dronning ville hun sidde i en limousine til en mindre formue og vinke ud til undersåtterne. Heldigvis er der enkelte fornuftige folk i Statsministeriet. Lederen af ministersekretariatet forhindrede den absurde plan. Naturligvis. Skatteyderne skal ikke finansere ministerægtefællernes private transport.

  Marienborg Slot var ikke fin nok til den fine statsministerfrue. Et helt nyt gårdanlæg blev anlagt. Nye kostbare brosten på gårdspladsen. Renovering af hovedtrappen. 15 store teracotta-krukker med buksbom. Pileflethegn til 700-800 kr. pr. meter. Nye parkeringspladser til fine gæster. Desuden blev masser af møbler skiftet ud med et dyrt arkitekttegnet møblement. Regningen på 3 millioner kr. blev betalt af skatteyderne. Efter ordre fra statsministerparret blev de tre fløje i hovedbygningen desuden renoveret for 9,5 millioner kr. Mobil-Lone blandede sig i selv den mindste detalje. Som en renæssancedronning stod hun og dirigerede slagets gang. Intet var for stort. Intet var for småt. Pengevineri og arrogance for fuld udblæsning.

  Dette overstiger vores evner. Vi vil gå på biblioteket og låne en bog om psykologi. Vi vil især interessere os for afsnittet om personlighedsforstyrrelser - herunder narcissisme.


  Radikale Venstre går fra forstanden
  Den 2. februar 2005 kunne man i TV høre den radigale mobil-Lone foreslå, at sigtede i voldtægtssager skal dømmes skyldige i voldtægt, indtil de selv har bevist deres uskyld. Du læste rigtigt. Tilsvarende kunne man påstå, at de radikale politikere er en flok psykisk syge voldspsykopater, indtil de selv har bevist det modsatte.
  Mobil-Lone går altså ind for omvendt bevisbyrde. Man er skyldig, indtil man selv har bevist sin uskyld. Det middelalderlige forslag er totalt skørt. Det ville være et brud på civiliseret retspraksis og medføre stribevis af justitsmord. I civiliserede lande er man uskyldig, indtil anklagemyndigheden har bevist skylden. Sådan foregår tingene i et retssamfund.
  Endnu engang fik vi bevis for, at radikale politikere er en flok forvirrede amatører. Hver eneste gang de åbner munden, går det galt. De praler af at have mange veluddannede mennesker blandt deres vælgere. Det afspejler sig bestemt ikke i folketingsgruppen. Hvordan kunne en ellers erfaren politiker komme med sådan en brøler i valgkampen op til folketingsvalget den 8. februar 2005? Nåeh, jo - hun er gift med Uld i mund fra Socialdemokratiet. Så forstår vi. Der bliver ikke brugt meget tid på lagengymnastik i det ægteskab. Derfor hamrer bizarre seksuelle fantasier vedvarende rundt i hovedet på mobil-Lone. Læs mere nedenfor.


  Mobil-Lone vil forbyde købesex
  De radigale seksuelle feberfantasier fortsætter. Mobil-Lone vil forbyde prostitution i Danmark. På et tidspunkt ville hun starte en annoncekampagne, der skulle fortælle mænd, at det er forkert at købe sex. I den forbindelse ville hun lige have 4 millioner kr. af statskassen.
  Videns- of Formidlingscentret for Socialt udsatte har beregnet, at 14 pct. af alle mænd køber sex. 92 pct. af kunderne skulle være gifte mænd. Tallene er selvfølgelig forkerte. 94 pct. af alle mænd har købt sex - på et eller andet tidspunkt.

  Det er med prostitution som med skøre politikere - det hører aldrig op. Mobil-Lone er gift med Uld-i-mund (A). Derfor får hun aldrig noget af det frække. Så skal andre heller ikke lege grisebasser. Sex skal derfor forbydes. I øvrigt kan vi oplyse mobil-Lone om, at alle mænd betaler deres koner og kærester for sex. Nye gardiner, opvaskemaskiner, sofaer, kjoler og tasker. Det er betaling for sex og således prostitution i parforholdet. Når far får god sex, så falder der noget ekstra godt af til mor på shoppingsturen. Så enkelt er det.

  Efter et mangeårigt ægteskab med fedtmulen Uld-i-mund har mobil-Lone fået stodderangst og sexforskrækkelse. En ganske kedelig tilstand, som vi gerne medvirker til at afhjælpe. Hvis hun vil have en god tur i høet, så skal hun skrive til os. Vi skal nok klare den sag. Ganske gratis. Det vil spare skatteyderne for 4 millioner kr.

  I øvrigt var der pr. 2010 ialt 5.521 aktive prostituerede i Danmark. Af disse arbejdede 3.317 på en sexklinik og 1.141 på gaden. Ca. 2.500 var udlændinge. Af disse kom 1.000 fra Øst- og Centraleuropa, 900 fra Asien og 300 fra Afrika. Der var ca. 500 bordeller (kilde: Servicestyrelsen).  mobil-Lone Uld-i-mund
  Ægteparret med skatteyderbetalt pension på en million kr. årligt
  Fuprejserne
  I 2006 deltog mobil-Lone i 13 udvalgsrejser. Det kostede skatteyderne 154.000 kr. Derved kom den radikale politiker ind på en suveræn førsteplads. Til sammenligning rejste en politiker fra Enhedslisten for kun 800 kr. i samme periode. Ialt 124 folketingsmedlemmer deltog i gennemsnit på tre rejser ud af 73 udvalgsrejser i 2006. Det afslørede Ekstra Bladet den 7. april 2007.
  Rejserne gik til eksempelvis Afghanistan, Mexico, USA, Finland, Belgien og Tyskland. Da avisen spurgte, hvilket udbytte hun havde fået af rejserne, kunne hun ikke svare specifikt. »Det er jo alt sammen noget, du bruger i det daglige arbejde« - udtalte hun.
  Ja. Det er alt sammen noget forbandet svineri med skatteydernes penge. Mobil-Lone rejste så meget i 2006, at hun stort set aldrig passede sit højtlønnede arbejde i Folketinget. Læs mere om fuprejserne under: Fuprejser


  Rolex-uret
  I 1997 mødte mobil-Lone op på det Mærsk-ejede Lindøværft i Odense sammen med sin mand - statsminister uld-i-mund (A). På det tidspunkt var hun medlem af EU-parlamentet. Hun døbte herefter et nybygget Mærskejet containerskib. For den lille tjans fik hun et guldur af typen »Rolex Yacht Master« af hr. Møller. Uret har en værdi på ca. 122.000 kr.
  Sagen blev afsløret at B.T. i maj 2009. Mobil-Lone bedyrede, at hun skam havde betalt skat af gaven. Partilederen - Håndtasken - fik et lignende guldur fot at døbe et Mærsk-skib i år 2000 (læs ovenfor).
  Det Radikale Venstre går altid bankernes ærinde. Sammenhængen er klar for enhver.


  Mobil-Lone på pension
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 forlod mobil-Lone Folketinget. Det gav hende i alt fire millioner kr. i eftervederlag og pension i perioden 2012-2014. Herefter hæver hun skatteyderbetalt folketings-, minister- og EU-pension på i alt 438.000 kr. årligt frem til sin død.
  Tykke-Klaus fra Bornholm (website)  Tykke-Klaus
  I 1963 kom tykke-Klaus til verden på Bornholm. I 1992 blev han skuespiller. Den 1. januar 2002 blev han af en eller anden bizar grund valgt ind i Københavns Borgerrepræsentation. Det førte til et job som teknik- og miljøborgmester i perioden 2005-2009 og beskæftigelses- og integrationsborgmester i perioden 2009-2010.
  Den 29. november 2010 blev en festdag i København. Da meddelte tykke-Klaus, at han pr. 1. januar 2011 havde fået et nyt job som leder af det danske kulturinstitut i Bruxelles i Belgien. Jobbet havde han fundet ved at surfe tilfældigt på internettet. Nu skulle han formidle dansk kultur over for Belgien, Holland og Luxembourg. Med andre ord - han skulle intet lave. I december 2010 forærede han medarbejderne i forvaltningen en julegave. De fik hver en skatteyderbetalt opvaskebørste produceret af »Blindes Arbejde«. Mange af børsterne blev leveret tilbage, da han lod sig hylde ved en afskedsreception på rådhuset den 17. december 2010. Efterfølgende fik han 455.000 kr. i eftervederlag ifølge reglerne efter fem år som borgmester. Og hvorfor flygtede han væk fra rådhuset? Fordi han havde kvajet sig big time for mange millioner kroner i den såkaldte Farvergade-sag.
  Efter en perlerække af mærkelige kvajesager som lokalpolitiker måtte Tykke-Klaus endelig erkende, at evnerne ikke stod mål med ambitionerne. Den gik ikke i Danmark. Det bizarre skuespil blev gennemskuet. Nu måtte han tage sit snavsetøj med til Bruxelles. Det fik han ellers vasket på skatteydernes regning på Københavns Rådhus. I april 2013 meldte han sig ud af partiet. Naturligvis. Læs om alle kvajesagerne nedenfor.


  Den beskidte vagina
  En medarbejder i forvaltningen i Københavns Kommune skrev den 8. juni 2005 et læserbrev i Politiken om en kommunalpolitiker fra Det Radikale Venstre. Denne politiker ville gerne være overborgmester i København. I sin egenskab af skuespiller medvirkede han desuden i TV-serien »Langt fra Las Vegas«. På TV kunne man se ham rende rundt og råbe:

  »Gå ud og vask din beskidte vagina«

  Den radikale politiker blev nu fornærmet over læserbrevet. Han skrev derfor en e-mail til læserbrevsskribentens chef i kommunen for at advare ham om denne medarbejder med et »lemfældigt forhold til sandheden«. Efterfølgende forfattede han en mail i en truende tone til medarbejderen. Denne følte sig naturligvis truet på sin karriere og sit levebrød. Sagen havnede i medierne. Den 16. august 2005 hørte vi den radikale politiker forsvare sin handling på TV. Umiddelbart efter bankede nogen ham på plads. Den følgende dag måtte han offentligt undskylde det hele med et løfte om, at det forhåbentlig aldrig vil ske igen.
  Som sagt. Politikerne fra Det Radikale Venstre er en flok forvirrede inkompetente amatører. Det kan kun gå galt. Tykke-Klaus´s politiske kollegaer rådede ham til at give en undskyldning i omtalte sag. Formentlig forstod han ikke selv hvorfor. Hvis sagen ikke var blevet offentliggjort på TV, så var den kommunale medarbejder bare blevet trynet (og formentlig afskediget).
  Tykke-Klaus ligner en overvægtig skaldet kæmpebaby med Harry Potter-briller. Han bliver bare større og større. Gør befolkningen en stor tjeneste. Gå tilbage på teatret og spil klovn.


  Tykke-Klaus blev borgmester
  Efter kommunalvalget den 15. november 2005 fik København en teknik- og miljøborgmester, der render rundt på TV og råber: »Gå ud og vask din beskidte vagina«. Op til kommunalvalget fik han tre lyse ideer:

 • Muslimer skal have SU (Statens Uddannelsesstøtte), hvis de vil til Danmark og læse til imam!!!!!!
 • Flere buske i Københavns bøsseparker.
 • Købesex blandt de 40.000 kommunalt ansatte i København skal forbydes.

  Tykke-Klaus skal gå foran med et godt eksempel. Hold nu op med at luske rundt i buskene i H. C. Ørstedsparken.


  Stigende afgifter
  Taksterne for renovation er steget med ca. 100 pct. over de sidste fem år i Københavns Kommune. Pr. 1. januar 2006 planlægger kommunen og Københavns Energi at forhøje priserne for vand, afløb, varme, gas og el. Prisstigningerne bliver formentlig 10-20 pct. Jaså.
  Tykke-Klaus fra Det Radikale Venstre tiltrådte som teknik- og miljøborgmester den 1. januar 2006. På samme tidspunkt steg afgifterne i hans resortområde. Den nye borgmester startede med at kvaje sig fra første dag. Han ved ikke, at der er afgifts- og skattestop i Danmark. Er der ikke nogen, der kan tage den nye borgmester på knæet og fortælle ham lidt om politik. Er han ude at plante buske i en eller anden park?


  Tykke-Klaus og gadens helte
  I den indre by i København bliver der hver dag året rundt fjernet ca. 20 tons affald. December 2005 foreslog den nye teknik- og miljøborgmester, at man opretter et gadefejerkorps under betegnelsen »Gadens Helte«. Korpset skal bestå af arbejdsløse indvandrere under aktivering.
  I april 2007 blev rengøringskorpset tilsyneladende en realitet. »Gadens Helte« bliver iklædt veste med påskriften »Det er en kunst at holde byen ren«. Ialt 25 »helte« vil blive indsat til rengøring under store arrangementer og begivenheder på større steder. Frem til år 2009 er der i budgettet afsat ca. 90 millioner kr. til rengøring af København.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Det her skal nok blive sjovt. Indvandrerne vil ikke feje gade. Det har de folk til. De vil køre i BMW og arbejde sort. Vi venter spændt på den næste kvajesag.


  Bøssernes by
  Maj 2006 kom tykke-Klaus med et nyt kvajeforslag. København skal markedsføres som europæisk bøsse-hovedstad. I samme periode fremsattes forslag om genåbning af 10 af byens mest uhumske og ildelugtende offentlige toiletter. De svinske lokummer stinker af gammelt pis på 100 meters afstand.
  Bøsse-hovedstad og genåbning af gamle urinaler. Hvad går teknikborgmesterens plan ud på? Hvad skal der foregå i de skumle gamle lokummer?  Bøsse- og teknikborgmester (110 kg.)

  Jeg har haft 110 forskellige......!!  København er en losseplads
  Det måtte jo ske. Efter at den Radikale teknik- og miljøborgmester overtog jobbet i november 2005, er København blevet en veritabel losseplads. Beskidte pizzabakker, ispapir, plastickrus og aviser flyder i et tommetykt lag rundt i gaderne. I Nyhavn kan man knapt nok komme frem for ildelugtende skrald. Rotterne piler i flokkevis rundt langs husmurene om natten. I TV2 søndag den 30. juli 2006 blev adskillige turister interviewet om svineriet. De gav samstemmende og undskyldende udtryk for skuffelse og væmmelse over København. Mange turister har klaget til »Wonderful Copenhagen« over svineriet.
  Den ansvarlige teknikborgmester tykke-Klaus (alias »den talende skraldespand«) er ligeglad. Ifølge Ekstra Bladet den 31. juli 2006 skulle han have udtalt:

  Folk er nogle uopdragne svin


  (PS: Borgmesteren har ret. Hvem er årsagen til svineriet i gaderne? Det er møgsvinene.)


  Operaen og løgnen
  I oktober måned 2006 blev der afholdt et møde på Københavns Rådhus. Mødedeltagerne var teknik- og miljøborgmester tykke-Klaus (R), Hoteldronningen (overborgmesteren)(A) og pengefonden Realdania. Fonden tilbød København kvit og frit 525 millioner kr. til en gangbro fra Kvæsthuskajen over havneløbet til Operaen på Holmen. Desuden skulle nogle af pengene bruges til et underjordisk parkeringsanlæg i Kvæsthusområdet samt en lille park. På denne måde ville man kunne komme fra centrum af byen til Operaen på få minutter. Problemet med de vanskelige adgangsforhold til stedet ville være løst.

  Overborgmesteren (A) førte ordet på sin sædvanlige selvsikre og nedladende facon. Tykke-Klaus sad genert med hovedet og Harry Potter-brillerne nede mellem skuldrene. Med store forskrækkede øjne fulgte han samtalen. Men han sagde ingenting. Det havde han ikke fået lov til. Desuden turde han ikke. Overborgmesteren afviste fondens pengegave til over en halv milliard. Hun ville have færgefart over havnen til Operaen. Realdania sagde farvel. Sagen var afsluttet. Borgerrepræsentationen havde ikke været indblandet på demokratisk vis. Politiske kolleger var ikke blevet informeret. Alt var foregået i hemmelighed.

  På et møde i teknik- og miljøudvalget i starten af november 2006 blev tykke-Klaus spurgt, om der havde været et gavetilbud om en gangbro til Operaen. Det benægtede han. Og dermed løj han første gang. Flere oppositionspolitikere var efterfølgende fremme på TV og kommentere løgnen. Og tykke-Klaus blev interviewet i TV-avisen den 15. november. Han nægtede at være blevet spurgt direkte om fondens gave. Og han nægtede at have løjet. Dermed løj han tilsyneladende for anden og tredje gang.

  Oppositionen har mistet tilliden til tykke-Klaus. De mener, at han har et lemfældigt forhold til sandheden. Medlemmerne i teknik- og miljøudvalget vil nu forlange alle papirer på bordet i fremtidige sagsgange. Man stoler ikke længere på den Radikale borgmester. Når han kan lyve om 525 millioner kroner, så kan han også lyve om andre ting. Som konsekvens vil sagsbehandlingen i mange tilfælde blive forlænget. Det har man beklaget. Men sådan må det være.

  Tjah. Det måtte gå galt. Overborgmesteren (A) har taget tykke-Klaus under sine skørter. Hun kører ham rundt som en stor overvægtig sprællemand. Hun klapper ham som en artig skødehund, når han snakker hende efter munden. Han laller inkompetent rundt med sine store Harry Potter-briller og fægter med armene. I virkeligheden har han ikke en kæft forstand på tingene. Det er ynkeligt absurd teater. Vi glæder os til at beskrive hans næste kvajesag. Der kommer flere. Mange flere.


  Teknik- og bøsseborgmester
  Teknik- og miljøborgmesteren i København har nu gjort sin homoseksualitet til et offentligt anliggende. I portrætbogen »Toastmasteren«, som udkom i november 2006, fortæller han om sit promiskuøse bøsseliv. I aldersperioden 15-32 år førte han sirligt en scorebog over sine seksuelle homofile erobringer. Ialt 110 forskellige mandlige sexpartnere skulle være beskrevet med navn, adresse og særlige kendetegn. Desuden fik de point på skalaen 1-5. De fleste skulle være scoret i H.C. Ørstedsparken og på Diskotek PAN. Desuden beskrives en tårevædet barndom med tre lesbiske søstre og en mandehadende mor. Disse barndommens traumer skulle være årsagen til hans homoseksualitet (kilde: Ekstra Bladet).
  Okay. Vi har intet imod homoseksualitet. Og vi har intet imod homoseksuelle politikere. Men hvorfor skal deres pikslikning og røvpuling gøres til et glansnummer? Hvorfor skal vi evig og altid høre om hvinende bøsser, der springer ud af skabene? Det er totalt sygt.
  I øvrigt kunne vi godt tænke os at vide, om borgmesteren - buskenes herre - er »mand« eller »dame«. Og hvilke planer har han for H.C. Ørstedsparken. Skal der plantes flere buske? Eller bygges billige bøsseboliger? Desuden må vi foreslå, at han bliver testet for HIV-smitte!


  Ægtemanden
  Den homoseksuelle teknik- og miljøborgmester i København er gift med en mandlig landskabsarkitekt. Januar 2007 blev det afsløret, at borgmesterens egen forvaltning var i gang med at ansætte borgmesterens mand. Han skulle fungere som konsulent i et workshop-projekt til en aflønning på 50.000-100.000 kr.
  Borgerrepræsentationens Radikale og Socialdemokratiske politikere forsvarede ansættelsen i DR-TV den 22. januar 2007. Men den underlige ansættelse havnede i byrådssalen på foranledning af Dansk Folkeparti. Om aftenen den 25. januar 2007 besluttede Borgerrepræsentationen, at ansættelsen var i orden.
  Det bliver bare ved med tykke-Klaus´s kvajeri. Han sammenblander nu sin homoseksualitet med sit politiske arbejde. Det er helt ude i hampen. Hvorfor smider man ikke denne katastrofe på porten? Giv ham et job som toiletvagt i H.C. Ørstedsparken.


  Kaos i Teknik- og Miljøudvalget
  Der opstod store problemer i Teknik- og Miljøudvalget på Københavns Rådhus efter at tykke-Klaus blev borgmester. Det skrev Politiken.dk den 12. februar 2007. Stemningen og arbejdsmiljøet blev ødelagt. Samarbejdet fungerede ikke mere. Avisen forsøgte at få en kommentar fra den Radikale politiker. Men han var på ferie.
  En DF-politiker fra udvalget udtalte:

  »Jeg har siddet i Borgerrepræsentationen i 20 år, og jeg har aldrig oplevet så dårlig en stemning i et udvalg, som den, der nu er i Teknik- og Miljøudvalget. Det er borgmesteren, der ikke kan styre møderne. Han bliver sur over, at folk stiller spørgsmål. Han bliver decideret arrig og snerrer af folk. Og det smitter altså«.

  Selvfølgelig kan borgmesteren ikke styre tingene. Han er skuespiller og vant til at springe rundt på en andenrangsscene og spille klovn.


  Danmarks dyreste borgmester
  Et borgmesterjob på Københavns Rådhus giver en årsløn på ca. 800.000 kr. Men det er ikke nok til tykke-Klaus. I perioden 1. januar 2006 - juni 2007 brugte han ca. 1.3 million kr. i repræsentationsudgifter. Eksempelvis indkøbte han en borgmesterbil af mærket »SAAB 9-5 Sport Sedan Bio Power« til 833.000 kr. Ialt 42.000 kr. blev brugt på specialdesignede takkekort. En personlig coach blev belønnet med 15.000 kr. Udgifter til blomster beløb sig til 6.000 kr. Og Bovlams sminke kostede 1.500 kr.
  Til sammenligning brugte overborgmesteren (A) på samme rådhus kun 245.000 kr. i nævnte periode. Borgmesteren i Århus brugte ca. 300.000 kr. Dermed er han Danmarks dyreste borgmester. Han holder tilsyneladende en gigantisk fest på skatteydernes regning. Og det ses. Han bliver tykkere og tykkere. Flere byrådspolitikere har nu udbedt sig en forklaring på det store beløb.

  I begyndelsen af sin embedsperiode i november 2005 på Københavns Rådhus trampede tykke-Klaus, alias ædedolken, rundt som en overfodret elefant i en glasbutik. I juni 2007 fandt revisionen ud af, at han fuldstændig ustyrligt havde indtaget luksusmiddage på diverse restauranter til kuvertpriser på over 1.500 kr. Regningerne blev sendt videre til skatteyderne. »Jeg kendte ikke de uskrevne regler......« - udtalte han løgnagtigt efter afsløringen. Desuden påstod han, at mange af de andre byrådspolitikere i virkeligheden har et lige så stort forbrug. De skjuler bare udgifterne.
  For at undgå en sag om misbrug af offentlige midler tilbagebetalte han foreløbig ca. 11.000 kr. af egen lomme (kilde: Ekstra Bladet).


  Borgmesterbilerne
  Tykke-Klaus elsker skatteyderbetalt luksus. I 2006 købte han således en borgmesterbil af typen »SAAB 9-5 Sport Sedan Bio Power«. Bilen kunne køre på rapsolie. Så ikke et øje var tørt. Men herefter opstod problemerne. Rapsolien kunne ikke skaffes i Danmark. I marts 2008 blev den nye bil derfor solgt for 355.000 kr.
  En ny borgmesterbil til 463.446 kr. blev købt. En »Toyota Prius Hybrid« til benzin og el. Du betaler.


  Bøsseborgmesteren på skatteyderbetalt cykeltur
  Det er blevet populært blandt danske politikere at cykle rundt i Frankrig under det årlige Tour de France i juli måned. Lalleglade vælter de rundt i fuld cykeluniform. Pressen er til stede for at få billeder og interviews om ligegyldige ting. Derved gør politikerne reklame for sig selv. Et sådant arrangement er helt igennem en privat fornøjelse. Det skal derfor betales af egen lomme. Naturligvis.
  I juli 2009 havde et dansk sodavandsfirma arrangeret en sådan cykeltur til Paris. Det kostede 10.000 kr. at deltage. Overskuddet blev givet videre til Børnecancerfonden. Flere folketingspolitikere deltog. Og de betalte selvfølgelig udgifterne af egen lomme.
  Teknik- og miljøborgmesteren fra København - tykke-Klaus - deltog også. Og han inviterede endda to embedsmænd med på turen. Den ene af disse brugte anledningen som privat ferie. Den anden afviklede angiveligt noget »flekstid«. Tykke-Klaus købte også to sponsorater til 40.000 kr. hos sodavandsfirmaet. Og skatteyderne kom til at betale udgifterne på ialt 70.000 kr. Efterfølgende blev tykke-Klaus og en forvaltningsdirektør interviewet om sagen. Og de syntes, at det var helt i orden, at skatteyderne betalte for deres private fornøjelser. Argumentet lød, at de udbredte kendskabet til København som en »cykel-by«. Det er ikke løgn.
  Da en konservativ byrådspolitiker truede med at lade kommunens ombudsmand undersøge sagen, tilbagebetalte tykke-Klaus omgående 10.000 kr. til kommunekassen. De to embedsmænd forholdt sig tavse.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Denne ynkelige politiske platugle. Hvorfor holder han sig ikke til »buskene« i H.C. Ørstedsparken? Det er det eneste, han kan finde ud af.


  Tykke-Klaus ansatte sin mand
  I sin tid som teknik- og miljøborgmester i perioden 2006-2009 ansatte tykke-Klaus sin mand, som er landskabsarkitekt, til flere opgaver i kommunalt regi svarende til en udgift for skatteyderne på 337.123 kr. (kilde: MetroXpress). Da sagen blev afsløret i juli 2010, forsvarede han sig med at have forladt lokalet, da beslutningen skulle tages. Men den går ikke ifølge flere forvaltningseksperter. Ifølge forvaltningsloven må man som chef ikke lade sine underordnede ansætte sine pårørende. Men det vidste tykke-Klaus ikke. Naturligvis gjorde han ikke det.


  Rod i forvaltningens økonomi
  I juli 2009 fremkom en rapport om Københavns bygge- og teknikforvaltnings økonomi lavet af revisionsfirmaet Deloitte. Man »konstaterede alvorgelige problemer i økonomiadministrationen i borgmesterens forvaltning.....«. Tingene sejlede. Der var ikke styr på bilagene. Regninger var ikke blevet betalt. Regnskabsrodet havde stået på i hele borgmesterens funktionstid. Efterfølgende måtte overborgmesteren på TV love, at der nu skulle ryddes op.
  I 2008 var borgmesterens regninger på det kommunale kredit- og benzinkort gennemgående blevet betalt for sent. Det medførte, at man måtte betale adskillige rykkergebyrer og strafrenter. Nogle Statoil-regninger blev eksempelvis betalt syv måneder for sent. I perioden januar-juni 2009 måtte forvaltningen betale 245.000 kr. i gebyrer for regninger, som blev betalt for sent. I juli 2009 lå der 980 ubetalte regninger for ialt 25 millioner kr. Udstedte P-afgifter helt tilbage fra 1999 svarende til et beløb på 109 millioner kr. var aldrig blevet inddrevet.
  I april 2010 fik Miljøforvaltningen en ny alvorgelig påtale af revisionsfirmaet Deloitte for elendig økonomistyring. Det viste sig, at man over flere år havde brugt 100 millioner kr. på konsulentbistand for at rydde op i rodet. Uden at det fik nogen synderlig effekt. Ca. 40 pct. af alle bilag var ikke blevet bogført korrekt. Man havde ikke levet op til kasse- og regnskabsregulativet.
  Selvfølgelig opstod der kaos i forvaltningen, da tykke-Klaus blev bygge- og teknikborgmester. Hvem havde regnet med andet?


  Tykke-Klaus samarbejder med Dansk Folkeparti
  Under valgkampen i København op til kommunalvalget den 17. november 2009 garanterede bygge- og teknikborgmester tykke-Klaus, at man under ingen omstændigheder ville samarbejde med Dansk Folkeparti. De skulle holdes udenfor inflydelse. Det var det vigtigste valgløfte.
  På valgnatten gik det op for de Radikale, at de havde mistet vælgertilslutning. Dermed stod de til at miste posten som bygge- og teknikborgmester. Dansk Folkeparti fik fire mandater i Borgerrepræsentationen. Derfor stod valget mellem en borgmesterpost til DF eller Konservative. Og så gik der panik i tykke-Klaus. I al hemmelighed luskede han ud af mødeværelset. Pludselig stod han i døren hos Dansk Folkeparti. Og så lavede han en aftale med dem om, at han kunne beholde sit borgmesterjob mod at give dem inflydelse i en masse udvalg. De Konservative mistede deres borgmesterpost. Og tykke-Klaus kunne beholde sin fede borgmesterløn på ca. 700.000 kr. årligt. En af de Radikale politikere forlod rådhuset i vrede.


  TDC betalte fodboldbilletter
  Den 18. februar 2010 var beskæftigelses- og integrationsborgmester tykke-Klaus i Parken og se fodboldkampen mellem F.C.København og Olympique Marseilles. Der blev drukket fadøl og spist en god middag.
  I maj 2010 afslørede B.T., at TDC via en chef i afdelingen for »public affairs« havde betalt billetten, fadøllene og middagen. TDC-chefen er en personlig bekendt af tykke-Klaus. Denne var ikke at træffe for en kommentar. En pressechef kunne dog oplyse, at borgmesteren »syntes, at det var fedt...... det havde han det godt med......!!«
  Vi henviser til straffelovens bestemmelser om bestikkelse: Korruption


  Tykke-Klaus i betalt dobbeltrolle
  Ved kommunalvalget den 17. november 2009 blev tykke-Klaus beskæftigelses- og integrationsborgmester. Men efterfølgende blev han ved med at føre sig frem i miljøpolitiske emner i udlandet. Det afslørede B.T. den 13. juli 2010 efter aktindsigt i rejsebilagene. Og hvorfor skulle manden nu gøre det? Fordi det gav en masse gratis rejser til eksotiske destinationer. Læs nedenfor.

 • Den 13. april 2010 rejste han otte dage til Wellington i New Zealand. NZILA (New Zealandske Landskabsarkitekter) inviterede og betalte. Turen var kommet i stand på foranledning af hans mand, som er landskabsarkitekt. Flyveturen på businessclass kostede 36.000 kr. Opholdet på luksushotellet The Museum Hotel, restaurationsregninger og diverse andre udgifter blev betalt. I alt kostede turen ca. 50.000 kr.
  Tykke-Klaus optrådte med en times foredrag om København som cykelby på konferencen. Altså et emne, der var hans daværende job som beskæftigelsesborgmester helt uvedkommende. Udgifterne til de følgende feriedage blev betalt af NZILA. Det er et brud på lovgivningen iflg. en lektor i forvaltningsret på Århus Universitet. Efter et besøg hos landets klimaminister returnerede han til Danmark den 21. april.
  En professor fra Copenhagen Business School udtalte chokeret: »Jeg har aldrig hørt noget lignende. Det siger da sig selv, at man ikke kan blive ved med at repræsentere byen (København, red.) på et område, som man ikke har noget med at gøre......«

 • Den 25-26 januar 2010 rejste han til en konference i Berlin betalt af det tyske miljøministerium.

 • I maj 2010 rejste han tre dage til Dunkerque i Frankrig til en konference om miljøbevidste byer.

 • I første halvår af 2010 foretog han otte betalte udlandsrejser. Fem af disse var hans borgmesterjob helt uvedkommende.

 • I perioden 2005-2010 rejste han i alt 48 gange til udlandet med alle udgifter betalt af enten Københavns Kommune eller arrangøren. Turene gik til eksempelvis Island, Japan, Spanien, Cannes i Frankrig, Norge, Tyskland og England. Regningen til skatteyderne for denne rejseiver lyder på ca. 250.000 kr.

  Tykke-Klaus førte sig frem i udlandet på en anden borgmesters politiske område. Han modtog gaver fra udenlandske givere. Ifølge B.T. syntes han, at det var helt i orden. Han havde fået lov af »direktionen«. Den rigtige miljøborgmester fra SF havde ingen kommentarer (han turde ikke udtale sig).

  Nu kan det ikke blive mere sindssygt  Farvergade-sagen
  For at få arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere i arbejde har man landet over igangsat såkaldte »kommunale aktiveringsprojekter« (også kaldet pipfugle-kurser). Her sidder voksne mennesker med fødderne i koldt vand og pipper som fugle. De bliver bedt om at finde deres indre hund og identificere sig med Adolf Hitler. Sådanne vanvittige ting koster en masse penge. Staten refunderer 65 pct. af udgifterne under forudsætning af, at deltagerne møder fysisk frem mindst 25 timer ugentligt.
  I København hørte aktiveringsprojektet under den radikale beskæftigelses- og integrationsborgmester »tykke-Klaus«. Så gik det naturligvis galt. Man afholdt pipfugle-kurserne i et hus i Farvergade. Her skulle 700 arbejdsløse møde frem mindst 25 timer ugentligt for at udløse statstilskuddet på 65 pct. Men der kom højest 40 personer dagligt i maksimalt 1,5 time. Alligevel hævede kommunen det fulde statstilskud. Allerede i 2008 advarede en kontorchef beskæftigelsesforvaltningen om den forkerte praksis. Men ingen reagerede. I efteråret 2010 fik medierne så færten af snyderiet. Arbejdsmarkedsstyrelsen anklagede herefter kommunen for at have begået ulovligheder. Staten krævede hundredevis af millioner kr. tilbagebetalt. Farvergade-skandalen var en realitet.
  I kommunen opstod der nu kø ved håndvasken. Den ansvarlige borgmester tykke-Klaus stod med udsigt til personligt ansvar, straf og ydmygelse. Han luskede derfor hjem og tændte computeren. På internettet fandt han tilfældigt et jobopslag fra Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles. Den 1. januar 2011 tiltrådte han som leder af instituttet. Han flygtede væk fra Danmark og skandalen. Overborgmester teflon-Frank (S) var ikke så heldig. Han måtte nu sidde og svede med sagen.
  I december 2010 afgjorde Arbejdsmarkedsstyrelsen (AMS) endeligt, at Københavns Kommune havde overtrådt loven ved i flere år at have hjemtaget højeste refusion på 65 pct. fra staten ved aktivering af ledige i det såkaldte »Farvergadeprojekt«. Staten krævede tilbagebetaling af 390 millioner kr. for perioden 2008-2009. Og man tilbageholdt 60 millioner kr. i refusion. Så sagsøgte kommunen mærkværdigvis styrelsen for de 60 millioner. Teflon-Frank mente at have overholdt alle regler!!! Det er ikke løgn.
  I november 2012 afgjorde Østre Landsret, at Arbejdsmarkedsstyrelsen havde ret. Kommunen fik ikke de krævede 60 millioner kr. I 2014 afgjorde Højesteret, at Københavns Kommune havde snydt sig til refusion for 95,7 millioner kr. Desuden blev kommunen dømt til at betale advokatomkostninger på 5,9 millioner kr. samt sagsomkostninger på 1,5 millioner kr. for landsretssagen. Dertil kommer udgifter til sagen i Højesteret.

  Tykke-Klaus blev et dyrt bekendtskab for de københavnske skatteydere

  Kvaje Bay, udviklingsminister 2000-2001  Alle fattige til Danmark!

  Alverdens fattige mennesker skal forsørges i Danmark  Kvaje-Bay
  Den blonde fiskerdatter fra Tejn på Bornholm var i de første 20 år af sit liv aldrig uden for øen. Herefter flyttede hun til København og begyndte at læse ling. merc. i spansk og engelsk. Desuden meldte hun sig ind i Det Radikale Venstre.
  Studierne blev delvist finanseret med et job som studentermedhjælper hos den radikale Bernhard Baunsgaard. Et lignende job fik hun herefter hos håndtasken i perioden 1987-1992. I 1994 blev hun assistent for Mobil-Lone i EU-parlamentet i Bruxelles. Studiet som linc. merc. blev aldrig fuldført.

  I december 2000 blev hun pludelig forfremmet fra ministersekretær til udviklingsminister for Det Radikale Venstre i SR-regeringen (1998-2001). Så opstod det første problem. Hun smykkede sig med en falsk akademisk titel. I sit CV på sit website betegnede hun sig som »ling. merc«. Men dette sprogstudium havde hun aldrig færdiggjort. Hun løj sig til en titel.

  Efter et par måneder gik det naturligvis galt igen. Den nye minister foreslog, at hele verdens befolkning skulle have et retskrav på at blive forsørget i Danmark, hvis de levede under fattigdomsgrænsen i deres hjemland. Det ville formentlig betyde, at 700-800 millioner mennesker skulle forsørges af 1 million danske skatteydere. På TV så vi ministeren forelægge det vanvittige forslag med store uskyldige øjne. Ekstra Bladet gav hende øgenavnet kvaje-Bay. Forslaget medførte øjeblikkeligt en veritabel medie-storm. Efterfølgende måtte hun stå skoleret i Folketinget og undskylde sin naivitet. Ingen af de andre Radikale politikere kom hende til hjælp. Alle dukkede sig. Alle gemte sig. Naturligvis. Vi tvivler på, at kvaje-Bay selv forstod, hvad der foregik.

  Efter udnævnelsen til minister købte hun sammen med sin mand et treetagers hus med en stor grund i Tisvilde i Nordsjælland. Straks herefter indhegnede ægteparret hele ejendommen med et to meter højt jernbeslået skæmmende plankeværk. En handling, som undrede mange. Ministeren ville have alverdens fattige mennesker til Danmark. Men hun indhegnede selv sin ejendom, som var det en rockerborg.

  Da SR-regeringen tabte valget i november 2001, blev kvaje-Bay rådgiver for FN´s flygtninge-højkommissariat i Geneve (UNHCR). Herefter hørte vi ikke mere til fænomenet.

  UPS. Vi sad og så DR2-udsendelsen Temalørdag den 11. juni 2005. Frem på skærmen kom kvaje-Bay. Direkte adspurgt mente hun stadig, at alle verdens fattigdomsflygtninge skal forsørges i Danmark. Hun ville ikke sige nej, hvis nogen tilbyder hende et job i dansk politik. Milde Moses. Her gik vi og troede, at Danmark var i sikkerhed.

  UPS. I TV2-Lorry den 25. februar 2007 dukkede kvaje-Bay igen op på TV-skærmen. Hun fortalte, at hun sidder i redaktionsledelsen på dagbladet Politiken. Desuden vil hun ikke nødvendigvis afvise et tilbud om et ministerjob. Himmel og hav. Holger Danske rører på sig under Kronborg. Danmark er i fare.

  HOVSA. Den 1. august 2013 tiltrådte kvaje-Bay et job som FN-repræsentant for »Save the Children« og direktør for organisationens kontor i Geneve i Schweitz. Alle europæere gik i dækning.
  Radikalt tyveri  Den Sociale Pensionsfond
  Enhver kriminalitet blegner i forhold til politikernes tyveri fra Den Sociale Pensionsfond. I perioden 1968-1971 dannede Det Radikale Venstre regering med Det Konservative Folkeparti og Venstre. De Radikale havde statsministerposten. I 1970 lavede disse tre partier loven om Den Sociale Pensionsfond. Det var en tillægspension for folke, enke- og invalidepensionister. Folk indbetalte 1-2 pct. af deres årsindkomst til staten. De indbetalte midler skulle efter planen danne en pengetank, som kunne supplere pensionen og forsøde livet for pensionisterne. Pengene skulle komme til udbetaling i årene 1975, 1981 og 1985.
  Men pensionisterne fik aldrig deres penge. Politikerne stjal dem. De begyndte uden lovhjemmel at bruge renterne af pensionisternes penge til det almindelige statslige driftsbudget. I 1998 lavede man en ny lov, der gav politikerne hjemmel til også at bruge af selve fonden. Den udgør i dag ca. 153 milliarder kr.
  Vi har været vidne til et politisk tyveri og et gigantisk fupnummer i milliardklassen. Man lovede en befolkningsgruppe en tillægspension, og tvang dem til at indbetale deres penge. Herefter stjal man pengene. En gruppe mennesker fik fri proces til at føre retssag mod politikerne. Det kunne de have sparet sig. Domstolene dømmer aldrig mod det politiske system. I juni måned 2004 afgjorde Østre Landsret, at politikerne har ret til at konfiskere pensionisternes penge. Uhyggeligt. Løgn og bedrag bliver lovliggjort af en domstol.
  Vi har svært ved at finde ord for vores foragt. Politikerne kan være glade for, at de bor i et land, hvor folk finder sig i at blive fuppet.


  Politikerne stjal pengene!  Et lille eventyr  Banker køber Radikale Venstre
  En kold decemberaften havde fem fine herrer sat hinanden stævne i en lille hyggelig lejlighed i den indre by. Udenfor hylede den kolde vind. Sneen satte sig på de små ruder. Indenfor i den gode varme sad de fem velklædte mænd og nød den lune ret. De kendte hinanden. Stemningen var munter og afslappet. Rødvinen var dyr og god. Der skulle lægges en plan.
  Aftenen skred frem og snevejret tog til. Vinduerne duggede. Flere havde løsnet slipset og nød en cognac. Et par gode cigarer blev røget. De fem mænd talte venligt med dæmpede stemmer til hinanden. De var blevet enige. Forretningerne skulle sikres. Et politisk parti skulle købes. Ikke et stort parti. Ikke et lille parti. Men et parti af passende størrelse, der kunne tale og forsvare bankernes sag.
  Det var blevet sent. Det stormende snevejr lavede hvirvler i den tomme gade. De fem mænd nød en whisky og talte om andre ting. Gode ting. Dyre ting. Efter en lille stund trykkede de hånd og sagde farvel. Fem mørkeblå biler kørte diskret gennem snedriverne i den kolde natsorte gade. Lyset i den lille lejlighed blev slukket.
  Et tykt hvidt tæppe indhyllede landet. Alt var tyst, og alle mennesker sov. I Dronningens by var en forlovelse blevet til. Dæmonerne festede i den kolde sorte nat.
  Kvajesager  Rohdehovedet fra Venstre
  I december 2015 havde Rohdehovedet fra Venstre kvajet sig så meget gennem en længere årrække, at ingen fornuftige personer i partiet længere tog ham alvorligt. Hvad skulle han nu gøre for at sikre sin skatteyderbetalte luksustilværelse uden at røre en finger? I en sådan situation melder man sig ind i trossamfundet »Det Radikale Venstre«. Her er der altid plads til endnu en politisk desperado. I december 2015 meldte Rohdehovedet sig ind hos de radikale. På det tidspunkt var han EU-parlamentsmedlem. Nu gik øvelsen for de radikale ud på at holde ham langt væk fra Christiansborg. Det bliver ikke let. Velbekomme. Læs i øvrigt: Rohdehovedet


  Skær bare i børnenes kønsorganer
  Jøder og muslimer skærer dele af deres børns kønsorganer. I den forstand har de meget tilfælles på det perverse seksuelle område. »Jeg er for den religiøse og kulturelle frihed til at lade sit drengebarn omskære.....« - skrev en radikal politiker fra Auken-klanen på Facebook i 2015. Hun går altså ind for frihed til at skamfere børnenes kønsorganer. Læs i øvrigt: Omskårne drenge bliver måske autister


  Spejlblank radigal politiker samler på kvajesager
  Nogle politikere skaber sig en karriere på faglig dygtighed. Nogle møver sig frem ved at spytslikke og fedte for de rigtige mennesker. Andre snuser rundt i den politiske rendesten efter afgnavede æbleskrog for at manifestere sig. I sommertidens »agurketid« får de herefter en journalistelev til at frembringe det i medierne. Læs om »den spejlblanke« nedenfor.

 • I januar 2002 gik Danmark med i krigen i Afghanistan for at fjerne Taliban-regimet, ødelægge al-Qaida og fange Osama Bin Laden. Alle tre formål blev opfyldt. I 2013 skulle de sidste danske soldater trækkes ud fra landet. Den 12 år lange krig havde da kostet 43 danske soldater livet samt adskillige sårede og lemlæstede. Forsvarsordføreren fra Det Radikale Venstre så nu sin chance for at score nogle billige points fra rendestenen ved at rakke ned på soldaternes indsats. »Vi kunne ikke nedkæmpe Taliban, og det var en illusion at tro, at vi på 10 år kunne forvandle et ekstremistisk samfund til et demokrati..... vi sendte vores soldater ud på en umulig opgave.....« - udtalte hun i sommerferien i juli 2013 på TV.
  Det Radikale Venstre sammen med et bredt folketingsflertal vedtog at sende danske soldater til Afghanistan. Nu menet partiet, at hele indsatsen var spildt. De 43 unge soldater døde forgæves. »Hun må have fået hedeslag.....« - lød det diplomatisk fra forsvarsledelsen. I øvrigt kostede den danske krigsindsats ca. 15 milliarder kr. Altså spildte penge ifølge Det Radikale Venstre.

 • I marts 2010 kvajede den »spejlblanke« sig ved at true med at politianmelde en drabsefterforsker for at påpege den stigende kriminalitet blandt tilrejsende østeuropæere. Læs: Østeuropæiske psykopat-bander er velkomne i Danmark

 • I maj 2013 søgte den radikale spejlblanke forsvarsordfører en medarbejder til sit kontor på Christiansborg til 15 timer pr. uge - uden løn. Og uden mulighed for at kunne meritere opholdet til et uddannelsesforløb. »At booste mit arbejde som folketingspolitiker og debattør. Det vil sige at gøre alt det, som jeg selv gør i dag, men som jeg godt kunne bruge et par ekstra øjne og hænder til.....« - skrev hun i det mærkværdige »jobopslag« på Facebook.
  En masse mennesker kritiserede opslaget. Skulle hun nu have en slavelignende medarbejder til at varte sig op ganske gratis? Så havnede sagen i medierne. »En spejderleder får da heller ikke løn.....!!« - proklamerede hun herefter arrogant. »Det er helt fint.....« - udtalte en anden forvirret radikal politiker. Det er ikke løgn.
  Hvert eneste år får de politiske partier millioner af kroner i skatteyderbetalt partistøtte. Pengene skal eksempelvis bruges til aflønning af kontorpersonale. Alligevel søger partierne hvert år ulønnet personale med største selvfølgelighed. Ren og skær udnyttelse af unge mennesker. Læs: Ulønnet arbejdskraft
  I det hele taget må man undre sig over, at nogle mennesker vil arbejde ulønnet for andre. Det er helt ude af trit med almindelige arbejdsmarkedsprincipper. Hvad siger fagbevægelsen? Og hvad siger SKAT?

 • I 2014 var det blevet tid til at kvaje sig lidt igen. Nu var »den spejlblanke« blevet gravid med kæresten. I foråret 2014 dødfødte hun Olga seks måneder henne i graviditeten. Det sker for mange kvinder hver eneste dag. Efterfølgende blev hele historien udbasuneret på de sociale medier, radio og TV. »Jeg skreg, da jeg så hende.....« - fortalte hun offentligheden om sit mest private liv. Og så gik det ud over stepperne med bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. bla. Hun forsøgte altså at skabe medynk og score stemmer på et dødfødt barn. Perverst og usympatisk.

 • I 2015 gav »den spejlblanke« på Facebook udtryk for, at Israel er et racistisk apartheid-regime, der laver etnisk udrensning af palæstinenserne. Mon ikke det er i strid med Straffelovens paragraf 110e om forhånelse af fremmede nationer?

 • I 2015 væltede det ind over Europas og især Italiens grænser med tusindvis af fattige velfærdsturister fra Afrika. Menneskesmuglerne søsatte dem i rustne plimsollere hvoraf flere forliste. Thailand og Australien oplevede samme fænomen. Nu ville verdens fattige ind i de forjættede lande, hvor hårdtarbejdende mennesker kunne forsørge dem med kontanthjælp, boliger og velfærd. Så vågnede man op i Bruxelles. EU kan ikke forsørge og huse 950 millioner fattige afrikanere. Det kan selv et barn forstå. Fornuftige EU-politikere krævede militær indgriben over for smuglerne. I en meningsmåling fra analyseinstituttet Wilkes gik 60 pct. af den danske befolkning ind for at sende afrikanerne retur til Afrika. Så førte den radikale udenrigspolitiske spejlblanke ordfører sig frem igen på Facebook. »Til det er der bare at sige: Et flertal af danskerne lider åbenbart af bekvemmelighedsegoisme. Danmark! Jeg gider ikke tale dig efter munden længere. Det her er bare for sølle.....« - kunne man læse.
  Hvis den radikale spejlblanke desperado ønsker flere udenlandske kriminelle analfabeter i Danmark, så kan hun jo selv tilbyde at huse et par stykker af dem. Det sker naturligvis aldrig. Det er en ganske gratis omgang for de »humanistiske hyklere« at være hellige i denne sammenhæng.

 • I april 2016 var »den spejlblanke« i Deadline for at udtrykke sin angst for indvandrerfjendske politiske partier. Det fik formanden for det nye parti »Nye Borgerlige« til at svare igen. »Shit - hun er spejlblank. Hun er mere bange for demokratiske partier end for Islamisk Stat« - kunne man læse på Facebook. Ekstra Bladet skrev herefter et par linjer om sagen. Det fik »den spejlblankes« ægtemand til at kalde chefredaktøren for en »klam pikspiller«. Avisen forsøgte efterfølgende at få flere detaljerede oplysninger. »Det er han da garanteret..... jeg tør da vædde på, at han er en pikspiller.....« - kunne han oplyse. Sikke et ægteskab. Konen er spejlblank. Manden kalder andre mennesker for pikspillere.


  A. C. Normann
  A. C. Normann (MF 1950-1972) var folketingspolitiker for Det Radikale Venstre og fiskeriminister i regeringen Kampmann (1960-1962), regeringen Krag (1962-1964) og regeringen Hilmar Baunsgaard (1968-1971). En tilsyneladende fin og hæderlig mand, der elskede at sidde i Folketinget og lave regler for andre mennesker. Men hvad havde han gang i, når han var ude på sin egen private boldbane?
  Den 11.oktober 1971 på vej til Christiansborg var han skyld i en trafikulykke efter en overhaling i sin bil på den forkerte side af dobbelt optrukne linjer. To unge mennesker mistede livet. Tre andre blev alvorlig kvæstet. Efterfølgende blev han frataget sin politiske immunitet af Folketinget. Året efter blev han idømt 30 dages fængsel for groft uforsvarlig kørsel og uagsomt manddrab. Den 23. november 1972 blev han fundet uværdig til at sidde i Folketinget med 88 stemmer for og 70 stemmer imod. Vennerne forsøgte altså at beskytte ham. Han døde i 1978.


  Forskelsbehandling på sygehusene
  Der er lange ventelister på udredning og behandling på landets sygehuse. Og problemet er voksende. Hvordan tænker en Radikal politiker i denne situation? Hvordan vil en typisk Radikal politiker løse problemet?
  Man indretter ventelisterne således, at overvægtige, alkoholikere og storrygere kommer bagerst i køen. Det er deres egen skyld. Hokus pokus. Syge mennesker skal forskelsbehandles. Nogle patienter er altså bedre end andre.
  Dette vanvittige forslag kom fra en kvindelig Radikal politiker for nogle år siden. Det beviser den forskruede tankegang hos disse sære politikere. Forslaget bringer tankerne tilbage til nazisternes behandling af minoriteter under 2 verdenskrig. Læs: Radikal fortid


  Undervisningsminister med luksuslejlighed
  I 1996 ønskede Lærerstandens Brandforsikring (LB) at oprette et dansk skolemuseum. Undervisningsministeren (1993-1998) fra Det Radikale Venstre bevilgede dem et årligt statstilskud på 800.000 kr. Museet har siden været på finansloven.
  Efter den store bevilling fik ministeren tilbudt en 168 kvm. herskabslejlighed på Vester Voldgade ved Rådhuspladsen i København. Idet ministeren ikke ønskede at fraflytte sin adresse i Holbæk, gik lejligheden til hans yngste datter. Huslejen var under 6000 kr. om måneden. Ministerens datter boede i lejligheden i syv år (kilde: Ekstra Bladet 5.1.06).
  Direktøren for Lærerstandens Brandforsikring blev fyret fra sit job i november 2005. Det viste sig, at adskillige af forsikringens 500 lejligheder var udlejet til bestyrelsesmedlemmer, venner og bekendte. Direktøren havde selv en kæmpelejlighed i hjertet af København samtidig med, at han boede i Haderslev. På C. F. Richsvej på Frederiksberg havde han købt en villa for 2,8 millioner kr. af forsikringen og videresolgt den for ca. 7 millioner kr.
  Tjah. De har rigtig "hygget" sig i Undervisningsministeriet og forsikringsselskabet. Den Radikale minister afviser, at der skulle være en sammenhæng mellem herskabslejligheden og bevillingen til skolemuseet. Ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha! Tror han, at vi er idioter? Skatteyderne har altså været med til at finansere en privat luksuslejlighed. Den tidligere politiker blev meldt til politiet af »Komiteen mod Magtmisbrug og Korruption«. Er han korrupt? Døm selv.


  Forskelsbehandling på sygehusene
  Der er lange ventelister på udredning og behandling på landets sygehuse. Og problemet er voksende. Hvordan tænker en Radikal politiker i denne situation? Hvordan vil en typisk Radikal politiker løse problemet?
  Man indretter ventelisterne således, at overvægtige, alkoholikere og storrygere kommer bagerst i køen. Det er deres egen skyld. Hokus pokus. Syge mennesker skal forskelsbehandles. Nogle patienter er altså bedre end andre.
  Dette vanvittige forslag kom fra en kvindelig Radikal politiker for nogle år siden. Det beviser den forskruede tankegang hos disse sære politikere. Forslaget bringer tankerne tilbage til nazisternes behandling af minoriteter under 2 verdenskrig.
  Radikal fortid  Det Radikale Venstre og nazisterne
  Vi vil ikke rode op i sur gammel historie. Et par uhyggelige fakta bør man dog vide. Det Radikale Venstre holder fanerne himmelhøjt i diskussioner om menneskerettigheder. Ingen andre partier er så gode som dem. Ved landsmøderne underholder de forsamlingen med sammenligninger af politiske modstandere med nazister. I den forbindelse vil vi henlede opmærksomheden på følgende beretning:

 • Den Radikale udenrigsminister, dr. Peter Munch, i Staunings socialdemokratiske-radikale regering i 1940, havde et enebarn med homoseksuelle og pædofile tilbøjeligheder. Han skulle have været uterlig over for en mindreårig tjenestekarl på sin gård i Nordsjælland. Derfor blev han i al hemmelighed sendt til udlandet. I Tyskland blev han efterfølgende anholdt på et pædofilt mødested i bydelen Sankt Pauli i Hamborg. Det var alvorligt. I nazi-Tyskland kunne homoseksualitet medføre dødsstraf. Nazisterne opdagede efterfølgende, at den fængsledes far var udenrigsminister i Danmark.
  Udenrigsminister Munch blev inviteret til Tyskland. Det tyske rejsepas blev udstedt af den tyske delegation i København. Den 17. marts 1940 fløj dr. Munch i et tysk fly til Rostock i Tyskland for at mødes med nazisten Heinrich Himmler. Herved kom »Rostock-mødet« i stand.
  Under mødet foreslog Heinrich Himmler, at Danmark kun skulle yde symbolsk modstand ved en tysk invasion. På denne måde ville Danmark ikke tabe ansigt, og man kunne undgå ødelæggelse af landet. Peter Munch tog planen med hjem til den danske Rigsdag. Denne havde i januar måned samme år besluttet, at landet skulle forsvares med alle midler. Men den 9. april 1940 invaderede nazisterne Danmark. Og de mødte kun symbolsk modstand. Tyske krigsskibe landsatte tropper ved en totalt tom Langelinjekaj i København. Og dr. Munch´s fængslede søn undgik tiltale og straf. Han returnerede stille og roligt til Danmark.
  Nazisterne fik Danmark. Og dr. Munch fik sin søn uskadt tilbage. Han døde efter krigen i januar 1948. Sønnen fik senere sin faders dagbøger og notater udleveret fra Rigsarkivet. Siden har ingen set dem. Og de optegnelser, der måtte være tilbage i arkivet, er lukkede for offentlig adgang.

  Læs mere om ovennævnte beretning i Galsters bog: »Den 9. april - en sand myte«, 1990, Dansk Historisk Håndbogsforlag. Læs mere om »Rostock-myten« på flg. links:

  http://home20.inet.tele.dk/osc/kf/balling.htm
  http://www.npi-news.dk/page148.htm
  http://www.frikorps-Danmark.dk/Rostock.htm

 • Under 2. verdenskrig stod Det Radikale Venstre for aktivt samarbejde med nazityskland. Partiet opfordrede til stikkeri og anholdelse af frihedskæmpere, sabotører og spioner. Ved besættelsen den 9. april 1940 vedtog Folketinget straks, at dansk politi skulle samarbejde med nazisterne. Den 28. april 1940 blev diplomaten Erik Scavenius fra Det Radikale Venstre dansk udenrigsminister på foranledning af Thorvald Stauning (S) i samlingsregeringen. Samme job havde han haft under 1. Verdenskrig. Da havde han held med at holde Danmark ude af krigen. Scavenius opdyrkede herefter et fortroligt venskab med den herboende nazistiske topchef Werner Best. I den anledning udtalte han:

  »Ved de store tyske sejre, der har slået verden med forbavselse og beundring, er en ny tid oprunden i Europa, der vil medføre en nyordning i politisk og økonomisk henseende under Tysklands førerskab. Det vil være Danmarks opgave, herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt samarbejde med stortyskland«.

  I øvrigt var Scavenius særdeles dameglad. På et tidspunkt giftede han sig med en 27 år yngre korsetiere. Og han gik ikke af vejen for at give sin sekretær i ministeriet en tur på skrivebordet (den slags foregår også nu om dage).

 • Under den tyske besættelse af Danmark i 1940-1945 arbejdede op mod 100.000 danskere direkte for tyskerne. Mange arbejdsløse blev tvunget til Tyskland som bygningsarbejdere ved at man nægtede dem økonomisk understøttelse, hvis de nægtede. Alt sammen med regeringens velsignelse.

 • Under nazisternes besættelse af Danmark kæmpede 800-900 modstandsfolk mod besættelsesmagten (ca. 170.000 tyske soldater i Danmark). De var ofte medlemmer af kommunistpartiet. Det Radikale Venstre ville have modstandsfolkene anholdt. Partiet og Socialdemokraterne indførte derfor Kommunistloven i 1941. Efterfølgende kunne danske betjente jagte og anholde frihedskæmperne under påskud af kommunisme.
  Ca. 7.000 danske statsborgere kæmpede sammen med nazisterne mod russerne ved Østfronten. Det var tilsyneladende helt fint. Man forstår godt, at de gamle arkiver fra krigen er fortrolige og utilgængelige for offentligheden. Sandheden er nok, at nazismen havde rodfæste langt ind i den danske regering og befolkning. Eksempelvis indledte op mod 50.000 danske kvinder kæresteforhold til tyske soldater med op mod 12.000 »tyskerbørn« til følge. Indtil august 1943 var dansk fiskeri og landbrug leverandør af 10 pct. af nazi-Tysklands fødevarebehov. A.P. Møller solgte via et datterselskab våben til nazisterne. Alt dette var kendt i udlandet. Som amerikanerne siger:

  Læg dig ned som en dansker......


 • Christian Frederik von Schalburg (søn af en dansk far og en russisk mor) meldte sig hos Waffen SS i Tyskland kort tid efter nazisterne besættelse af Danmark den 9. april 1940. Han blev herefter leder af »Division Wiking« bestående af de danske »bloddrenge« fra NSU (National Socialistisk Ungdom). Gruppen kæmpede mod kommunisterne under »Frikorps Danmark« på Østfronten. Den 2. juni 1942 døde han efter at have trådt på en landmine i Demjanskkedlen under fremrykning mod russerne. Han blev efterfølgende mindet i København med deltagelse af statsminister Buhl og udenrigsminister Erik Scavenius. Kong Christian X meldte afbud. Officielt på grund af sygdom. Han var personlig ven med Schalburg.

 • I 1949 var Radikale Venstre imod, at Danmark blev medlem af NATO. I 1980´erne stod partiet for den såkaldte »fodnotepolitik« sammen med Socialdemokratiet. Det var ved at koste os NATO-medlemsskabet.
  Under »den kolde krig« i efterkrigstiden hyggede Radikale toppolitikere sig med de Østeuropæiske kommunistiske diktatorer. Man afstemte dansk udenrigspolitik med kommunisternes ønsker. Disse venskabelige forbindelser er tilsyneladende dokumenteret i gamle KGB-arkiver.

  Man har svært ved at finde ord. De radikales veje er uransagelige. Det ene øjeblik sælger de Danmark og samarbejder med de tyske nazister. Det andet øjeblik lefler de for østeuropæiske kommunistiske massemordere. Nu forstår vi bedre, hvorfor sandheden om nazisternes besættelse af Danmark aldrig er dokumenteret i officielle historiebøger. Datidens radikale og socialdemokratiske politiske »højforræderi« skal selvfølgelig skjules. I historisk perspektiv virker det som om, at Det Radikale Venstre går ind for antidemokratisk virksomhed.
  Den 4. maj 2005 undskyldte statsministeren (V) i TV den danske samarbejdsvenlige politik under besættelsen. I den forbindelse har vi ikke hørt eet eneste ord fra Det Radikale Venstre. Håndtasken var fuldstændig tavs. Og hvorfor nu det? Fordi de ikke vil have de groteske sandheder frem i lyset. De vil undgå, at kommende generationer skal vide, at Det Radikale Venstre og Socialdemokraterne begik højforræderi ved at planlægge Danmarks besættelse med nazisterne.
  Radikal Ungdom (RU)  Ingen skydevåben til politiet
  Som bekendt skal man besøge Det Radikale Venstre og deres naive medløbere for at blive godt underholdt med skøre og vanvittige forslag. I oktober 2015 havde formanden for Radikal Ungdom drømt nye tanker. Nu skulle politiet fratages deres skydevåben for at give muslimske terrorister frit spil.
  »Når jeg cykler forbi den jødiske synagoge i København, gør det mig ikke tryg, at der stadig - næsten et år efter angrebet på Krudttønden - står politifolk med automatgeværer så store som børnehavebørn og skuler til forbipasserende.....« - udtalte han til Politiken.

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Betjentene skuler naturligvis på formanden. Radigale mennesker kan ikke skjule deres dårlige samvittighed over at lefle for terroristerne.


  Radikal Ungdom håner Muhammed
  I oktober måned 2006 havde Radikale politikere travlt med at fordømme Dansk Folkeparti. På et sommermøde den 5. august 2006 havde de unge mennesker i DFU (Dansk Folkepartis Ungdom) moret sig med at forhåne og tegne profeten Muhammed. Løjerne blev afsløret på en video. I maj-udgaven af Dansk Folkeblad, som udgives af Dansk Folkeparti, havde man bragt en anmeldelse af bogen »Profetens harem - fra en religionsstifters kærlighedsliv«. Desuden bragte man en tegning fra bogen. Den forestiller Muhammed ved siden af sin 9-årige hustru. Artiklen blev offentliggjort på partiets website. Radikale politikere var forargede. Fordømmelsen væltede ned over Dansk Folkeparti.
  Efterfølgende viste det sig, at Radikal Ungdom (RU) havde moret sig med at håne muslimerne på nøjagtig samme måde. I april måned 2006 blev der afholdt et introduktionskursus for nye Radikale medlemmer i København. Her skulle de undervises i Radikale holdninger under indtagelse af behørige mængder alkohol. I flere timer morede man sig med at tegne Muhammed på en tavle. Profeten måtte eksempelvis lide den tort at blive tegnet som en stol. »Det var fandeme sjovt......« - udtalte en af deltagerne efterfølgende til pressen. Forhånelserne foregik på samme tid som Muhammedkrisen (læs under: Ytringsfrihed).
  De unge mennesker i RU blev efterfølgende indkaldt til kammeratlige samtaler. Men ingen af de Radikale toppolitikere var meget for at kommentere racismen i deres eget parti.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha! Disse Radikale hyklere. Disse skinhellige fæhoveder. Vedvarende gør de sig selv til grin. Konstant må vi more os over deres tåbelige opførsel. Tak, tak og atter tak for den gode underholdning.


  profeten Muhammed

  Radikal humor

  Det eneste positive man kan sige om den radikale sekt  Håndtaskens mund ligner en hønserøv. Og kvaje-Bay vender ikke tilbage. Desuden blev billedpornoen frigivet i 1969 under en radikal statsminister (respekt).

  Tilbage til top