www.politikerlede.com
Svinet
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com
SF.dk

F. Socialistisk (kapitalistisk) Folkeparti (©)

(Sitemap)

Socialistiske principper
Villy Sleepingvalley
Mögungen (albue-dværgen)
Røde Ole / Guldet fra Moskva
Reklame-Krag
Ida Auken
Vilhelmsen
Pia Olsen Dyhr
Jonas Dahl
Holger klog
Kamelen
Den store rorgænger
Kvajesager


SF blev mere end halveret fra 16 til syv mandater i Folketinget ved folketingsvalget den 18. juni 2015. Stalins røde lakajer befandt sig nu i frit fald mod bunden.

Tillykke til Danmark
Stalins lakajerAksel Larsens røde lejesvende
SF blev stiftet i 1959 af Aksel Larsen (1897-1972) fra DKP (Danmarks Kommunistiske Parti). Tre år forinden den 6. november 1956 var der debat i Folketinget. Her forsvarede han i heroiske vendinger Sovjetunionens invasion af Ungarn den 4. november 1956. I en kort periode likviderede den røde hær omkring 40.000 ungarere i Budapest. Nu roste han psykopaten Stalin til skyerne over for en målløs forsamling i tinget. Statsminister H. C. Hansen beskyldte ham for »altid at sjoske efter Moskva« og udtalte, at »kommunister bør udvises overalt, hvor de dukker op«. Herefter blev der holdt et minuts stilhed for ofrene. Senere aflyste man alle møder med Aksel Larsen og kommunisterne. Ruder blev knust og kommunistbøger afbrændt foran hovedkvarteret i Dr. Tværgade i København. I rottereden i Aarhus blev en håndgranat kastet gennem en rude. Og »Land og Folk« måtte køres ud under politibevogtning. Aksel rejste altid på 1´ste klasse hos DSB. Før ankomst til en station med det arbejdene folk satte han sig ofte ind på 2. klasse for ikke at forarge sine trosfæller og afsløre sit hykleri.
I 1960 røg kommunisterne på røv og albuer helt ud af Folketinget med kun 1,1 pct. af stemmerne. Så måtte Larsen opfinde det nye parti SF for at kunne opretholde den høje løn, pensionen og de skatteyderbetalte privilegier. Senere endte partiet som et mærkværdigt sammenrend af VAP, KAP, SAP, VS, TIS, PIS, PRUT, FUP og en gammel rødnæset russisk lakaj. Læs: Den stoooooooore rorgænger


Den umulige røde opgave
De røde lakajer sidder med en dårlig sag. Ondskabens ideologi er blevet umoderne. Vor tids unge mennesker er veluddannede og oplyste. De gennemskuer straks den socialistiske falskhed og alle de naive tåbelige ideer. Unge moderne mennesker har vænnet sig til demokrati, frihed og velfærd. Hvorfor skulle de gå ind for en tåbelig forskruet ideologi gående ud på undertrykkelse og tyveri at hårdtarbejdende menneskers penge? Socialismen har bragt verden tre ting:

Krig, død og fattigdomDet røde program
Politikerne fra SF har de samme grundholdninger som kommunisterne fra Enhedslisten. De tilbeder det gamle sovjetdiktatur, hvor man forfulgte og myrdede befolkningen og satte systemkritikere i fængsel. De tilbeder psykopaten Josef Stalin, der myrdede over 42 millioner sovjetborgere heriblandt millioner af jøder. De tilbeder det gamle østeuropæiske STASI, der terroriserede befolkningen i Østtyskland.

I 2003 ville SF afskaffe kapitalisme og erhvervslivets ejendomsret. Produktionsmidlerne skulle overføres til staten. Lige som i det gamle gode Sovejetunionen. Det kunne man læse på partiets website. Men i 2010 var de marxistiske slagord blevet fjernet. Forsvundet op i den blå luft. Og hvorfor nu det? Fordi nu ville Villy Sleepingvalley have sin egen ministerbil. Nu drømte han om at sidde i lædersædet og vinke ud til undersåtterne.

Lakajerne sidder med himmelvendte øjne og præker lighed og solidaritet. Humane holdninger og respekt for de svage. I virkeligheden går de ind for en ondskabsfuld sadistisk ideologi. Et psykopatisk politisk system gående ud på at afskaffe ytringsfrihed, demokrati og frihed.

SF er et stivfrossent træt gammelmandsparti. De naive holdninger om fællesskab og fælleseje kan ikke realiseres i en moderne verden. Folk er simpelt hen blevet for kloge og veluddannede. I stedet for har de indført de socialistiske principper i deres ægteskabelige forhold. I SF har alle været gift med alle og bollet med alle. Føj for den lede. SF fører sig frem med »social retfærdighed«. På almindeligt dansk betyder dette:

SF vil afskaffe frihed og stjæle dine penge

SF og Enhedslisten har naturligvis ingen politisk indflydelse. De skøre holdninger kan ikke omsættes til noget fornuftigt i den virkelige verden. Ingen vil spilde tid på at samarbejde med disse fjolser. De er i virkeligheden deres egne værste fjender. De har isoleret sig i en gammel socialistisk isenkræmmerbutik, hvor alle går rundt og taler med sig selv og skumler langs panelerne med sorte rande under øjnene. De vil helst sidde på deres kontorer og drikke socialist-kaffe og tælle penge. Deres eneste politiske formål er at blive genvalgt, så den dovne skatteyderbetalte luksustilværelse med evindelige ligegyldige diskussioner kan fortsætte. Velbekomme.


Rødt censur på internettet
Efter mordforsøget i januar 2010 i Viby på en af Muhammedtegnerne foreslog retsordføreren i SF i ramme alvor, at man indfører censur på internettet. Det skal gøres ulovligt og dermed strafbart at besøge websites, der beskæftiger sig med terror eller blot nævner terrorrelaterede ord og sætninger. En stor del af befolkningen skal sættes i fængsel. På denne måde vil hun forhindre terror.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Man skal besøge Socialistisk Folkeparti for at høre de mest vanvittige og tåbelige forslag. Med sådanne fæhoveder som politikere behøver de borgerlige partier ikke frygte socialisterne. De gør sig selv totalt overflødige til stor morskab for alle. Tak for god underholdning. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


Ligestilling i SF
De røde lakajer i SF praler af at kæmpe for ligestilling mellem kønnene. På mindste foranledning popper de op i medierne og skriger om uretfærdighed og forbedring af reglerne om sikkerhed i jobbet for gravide og kvinder på barsel. I sommeren 2011 i Fagbladet 3F hvæsede SF´s ligestillingsordfører:

»Det er helt uacceptabelt, at denne form for diskrimination finder sted. Krisetid tilsidesætter ikke lov og orden. Ikke mindst i en krisetid bør man lære at behandle folk anstændigt......«

Ifølge de generelle regler i dansk lovgivning har en kvinde ret til fire ugers graviditetsorlov og 14 ugers barselsorlov. Umiddelbart herefter har både far og mor ret til op til 32 ugers orlov. Hvis en arbejdsgiver fyrer en gravid eller en kvinde på barsel, så skal man kunne dokumentere, at fyringen ikke sker på grund af graviditet og barsel. Det er næsten umuligt. Sådan er lovgivningen lavet for at beskytte disse kvinder. Hvordan forvalter de hellige røde lejesvende de regler, som de selv har været med til at indføre?
Efter folketingsvalget den 15. september 2011 mistede SF syv mandater i Folketinget. Dermed blev deres årlige skatteyderbetalte partistøttepenge reduceret med 3,3 millioner kr. (fra 12,4 millioner kr. i sidste valgperiode til 9,1 milllioner kr. i aktuelle valgperiode). Og dermed skulle der spares gennem en fyringsrunde blandt partiets 51 ansatte. Ialt 19 medarbejdere fik en fyreseddel. Og hvem stod i første række til fyring? Det gjorde en højgravid webredaktør og to politiske rådgivere på barselsorlov. Partiledelsen forsøgte at lokke dem til fratrædelse med 4-6 måneders løn. De tre kvinder henvendte sig straks til deres fagforbund. Efterfølgende indgik man forlig om fratrædelse med et års løn og opefter ifølge anciennitet. I øvrigt fyrede man også en medarbejdervalgt tillidsmand.
I november 2011 gik man i gang med at annoncere efter ulønnede praktikanter til folketingsgruppen til varetagelse af kontakt med medierne, udvalgsforberedelse, research mv. Man lokkede med et dagligt gratis måltid mad i Snapsetinget (kantinen).
Medierne forsøgte at få en kommentar fra Villy Sleepingvalley, som nu var blevet udenrigsminister. Man forsøgte at få partiets tyrkiske ligestillingsordfører til at kommentere sagen. Og partiets gravide sundhedsminister forsøgte man at få i tale. Men alle gik i flyverskjul. Ingen kommentarer. Partiet kæmper for de svage. Praler af at bekæmpe fattigdom. Det gælder bare ikke, når de selv skal betale. Hvad kalder man sådanne ynkelige typer:

Ræve røde hyklere
Mærkesager for SF:
 • SF tilbeder ondskabens ideologi - socialismen
 • SF tilbeder Karl Marx, Lenin og psykopaten Josef Stalin
 • SF mener, at al din ejendom skal gives til Socialistisk Folkeparti
 • SF mener, at alt hvad du tjener, skal betales i skat
 • SF mener, at lille Danmark skal forsørge resten af verden
 • SF tilbeder svindelfabrikken EU
 • For få år siden gik SF ind for socialistisk diktatur som styreform i DanmarkBesøg: liberator.dk

Villy Sleepingvalley, udenrigsminister 2011-2013, partiformand 2005Villy Sleepingvalley
Den 28. april 2005 valgte Socialistisk Folkeparti ny formand. Det blev folkekapitalisten Villy Sleepingvalley (alias Villy Søvngænger). Han ligner en, der har været udsat for et alvorligt socialt nederlag.
Efter folketingsvalget den 15. september 2011 blev han udenrigsminister i S-R-SF-regeringen. Hans eneste betingelse for jobbet var lovning på oprettelse af en Afghanistan-Irak-kommission til undersøgelse af Danmarks deltagelse i Afghanistan- og Irak-krigen under VK-regeringen. Nu skulle tæppet rives væk under tidl. statsminister Fjogh (V). Kommissionen blev oprettet i juni 2012. Tre år efter i 2015 havde man endnu ikke holdt et eneste møde. Og da havde man oparbejdet udgifter på i alt 13,3 millioner kr. I marts 2015 forlod kommissionens formand jobbet. Læs i øvrigt: Kommissionerne
I øvrigt påstod Sleepingvalley at have overtaget et »håndværkertilbud« fra VK-regeringen på grund af et underskud på de offentlige finanser på 95 mia. kr. Loppetjensen som udenrigsminister blev nu delt op på fire forskellige ministerier med fire nye ministre (udenrigsminister, europaminister, eksport- og udenrigshandelsminister og udviklingsminister). Og hvorfor nu denne minister-overflod? Den afgående minister kloge-Åge (K) havde været mutters alene om jobbet. Nu skulle opgaven fordeles på fire højtlønnede ministre med en mindre hær af spindoktorer og embedsmænd. Hvad var årsagen? Ganske enkelt. Sleepingvalley magtede ikke opgaven. Desuden taler han ikke engelsk. Nu skulle Danmark gøres til grin i hele verden med en politisk undermåler rekrutteret fra de røde lakajer.
I december 2011 var han på en forsigtig hyggetur i USA. Torsdag den 15. december 2011 deltog han i et pressemøde med den amerikanske udenrigsminister Hillary Clinton. I den anledning udtalte han, at »I am a great bewonder of american culture......« Om den netop overståede krigsindsats i Libyen lovede han, at Danmark også i fremtiden ville deltage »on the hard side of the military missions......« Desuden kunne han meddele, at »Danmarks forhold til EU er vigtigt for os begge......!!!!«
Se i øvrigt youtube.com:

Villy Sleepingvalley taler engelsk
Sleepingvalley i USA


Den 22. oktober 2013 fik Sleepingvalley en blodprop i hjertet siddende i sin ministerbil nogle få minutter fra Rigshospitalet. Herefter tog han sygeorlov frem til december 2013. Her måtte han kaste håndklædet i ringen. Han fratrådte jobbet som udenrigsminister og folketingsmedlem. Det gav et eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.924.842 kr. Jobbet som udenrigsminister blev overtaget af Holger klog (SF). Men pensionisttilværelsen er ikke nem uden skatteyderbetalte privilegier. I oktober 2016 stillede han op som kandidat for SF til regionsrådsvalget i 2017 for Region Syd.
Ja, ja, ja. Tårnhøj løn, hus og luksusbil. Dejligt kontor på Christiansborg. Ministerbil og privatchauffør. Gratis transport med DSB. Og en fire dages arbejdsuge. De socialistiske politikere lever det fede liv. De hårdtarbejdende vælgere finianserer de røde lakajers fest.


Løgnen om billig kollektiv transport
Før, under og efter folketingsvalget i september 2011 lovede Sleepingvalley billigere kollektiv transport. På meterstore bannere på busserne i København kunne man se ham med jakke og grøn T-shirt love »40 pct. billigere tog- og buskort i København«. Hvad skete herefter? Læs: Løgnen om billigere kollektiv transport


Ikke flere støttepædagoger til Sleepingvalley
Da Sleepingvalley overtog udenrigsministerposten efter folketingsvalget i september 2012, måtte man opdele jobbet i fire ministerier. Han magtede ikke hele opgaven. Desuden fik han lov til at ansætte to støttepædagoger. Efter opsigelse af jobbet som partiformand i september 2012 magtede han endnu mindre. Nu ville han have endnu en støttepædagog (partiets tidl. pressechef). Men det forhindrede den nye partiformand - Wilhelmsen. Efterfølgende forbarmede man sig over ham. Herregud - manden kan jo ikke. Røde Ole´s (erhvervsminister 2011-12) tidligere rådgiver (en 41-årig journalist) fik lov til at nurse Sleepingvalley.
Helt ærligt. Hvad skulle manden selv lave for sin høje løn? Køre i ministerbil og dase på udenlandske hoteller. Lige som ferie-Lene fra Det Konservative Folkeparti.


Sleepingvalley´s afgang som formand 2012
I sommeren 2012 begyndte SF´s skatteminister (barneministeren) og hans allierede (sundhedsministeren) at planlægge Villy Sleepingsvalley´s afgang som partiformand. De spredte rygter om ham som en håbløs ikke tilstedeværende formand, som aldrig tog beslutninger. På trods af at han selv havde hentet de unge mennesker ind som ministre (børnebanden).
Om morgenen kl. 09:00 fredag den 7. september 2012 meddelte Sleepingvalley partiet sit exit som partiformand. Flere i folketingsgruppen samt partiets bagland hørte nyheden i medierne. »Far er ikke sur..... jeg fortsætter som udenrigsminister.....« - udtalte han. Dermed kvajede han sig big time. Den nyvalgte partiformand bestemmer nemlig suverænt over fordelingen af ministre. Sleepingvalley risikerede at ryge ud på r.. og albuer. Da den nye formand blev valgt lørdag den 13. oktober 2012, fik han nådigst lov at forblive på sin ministerpost og forblive på en plads i Sikkerhedsudvalget.


De tykke venstrepolitikere
Fredag den 22. juni 2012 lavede S-R-SF-regeringen ny skattereform med Venstre og Det Konservative Folkeparti. Derved blev støttepartiet Enhedslisten forbigået. Aftenen efter lørdag den 23. juni skulle Villy Sleepingvalley forklare slagets gang på DR Nyheder. Han udtalte blandt andet:

»Til gengæld må man sige modsat, at Venstre jo er kravlet ned fra træet i en hastighed, hvor det godt kan overraske, at korpulente folk - som nogle af dem, der forhandler for Venstre er - kan kravle så hurtigt ned fra et træ.....«

Så blev der ballade. Han måtte ikke gøre nar af de overvægtige middagsherrer i Venstre. Landsforeningen for overvægtige mente, at han kørte hetz mod de tykke (hvorfor taber de sig ikke bare??). Læs i øvrigt: De tykke toldere
SF´s støtte til skattereformen vakte stor vrede i partiets bagland samt hos Enhedslisten. De røde hylede, klynkede og skreg. Og hvorfor nu det? Fordi reformen reducerede en smule i velfærden til gengæld for nogle få skattelettelser for lav- og mellemindkomstgruppen. Altså lidt flere penge til almindelige flittige arbejdende mennesker. Socialisterne i SF´s bagland ville have haft skattelettelser til arbejdsløse, kontanthjælpsmodtagere og folk på andre former for overførselsindkomst. Altså dem, der ligger og dovner den hjemme i sofaen og lader sig forsørge af andre.


SF-formand i luksusbil
Villy Sleepingvalley boede i mange år i et slags bofællesskab i en landsby uden for Kolding. I tre år kørte han rundt i en stor fed luksusbil af mærket Rover 620 TI 2.0. Bilen med dyre lædersæder kører 100 km/t på 7,1 sek. med en topfart på 230 km/t. Den blev erhvervet i 2004 for 95.000 kr. Det er et hurtigt greb i lommen for en socialist.
Til Ekstra Bladet den 10. december 2006 udtalte han: »Jeg ved godt, at det er det, man kan kalde en blærerøvsbil. Men jeg har det sådan, at når jeg kører, så vil jeg køre ordentligt«. Bilen kører kun 12 km. pr. liter benzin. Men det var intet problem for formanden. Skatteyderne betaler hans fede årsløn på 647.624 kr. Dertil kommer alle de »fede ben«.
Den vinrøde luksusbil blev i september 2007 sat til auktion på bedste kapitalistiske facon på Lauritz.com for en vurdering på 60.000 kr. Den blev solgt for 48.000 kr.


Løgnen om privatfly til en formue
I februar 2012 holdt Villy Sleepingvalley ferie med familien på Tenerife. Midt under ferien den 15. februar lejede Udenrigsministeriet et privatfly for 269.814 kr. til transport af Sleepingvalley mellem Tenerife og Strausbourg. Her skulle han på baggrund af Danmarks EU-formandsskab deltage i to debatter i EU-parlamentet som stedfortræder for EU´s udenrigsrepræsentant Catherine Ashton.
På et tidspunkt blev BT bekendt med de store udgifter til privatflyet. De søgte om aktindsigt i bilagene. »Der er tale om en akut opstået formandsskabsforpligtelse..... Af logistiske årsager er rutefly ikke muligt.....« - lød beskeden fra Udenrigsministeriet. Men det var løgn. En talsmand for Catherine Ashton kunne fortælle, at man allerede den 8. februar havde informeret Udenrigsministeriet om mødet. Altså i god tid en uge før mødet. Efterfølgende kunne en af Sleepingvalleys støttepædagoger pludselig fortælle, at man havde fravalgt et almindeligt rutefly (til knap 3.000 kr., red.), fordi det ville have lagt beslag på for lang tid af hans ferie i forhold til mødets længde!!!
S-R-SF-regeringen havde i ugen forinden forgæves forsøgt at fjerne to helligdage eller to feriedage fra befolkningen. En måned efter luksusturen i privatflyet fyrede man 50-60 ældre medarbejdere i Udenrigsministeriet. Men afkortning af ferietid skulle altså ikke gælde Udenrigsministeren. Hvad kaldes det?

HykleriSF er brokkerøvenes tumleplads
Ved folketingsvalget den 15. september 2011 fik Socialistisk Folkeparti 9,2 pct. af stemmerne. I marts 2012 var vælgertilslutningen faldet til 5,9 pct. (Megafon). Det fik Leninisterne, Trotskisterne og Stalinisterne i partiet til at brokke sig gevaldigt. De mente, at udenrigsminister Villy Sleepingvalley havde skylden for nedturen. I B.T. og Ekstra Bladet lørdag den 31. marts 2012 gav han sin mening om gammelkommunisterne:

SF er brokkerøvenes tumleplads


For en sjælden gangs skyld må man give Sleepingvalley ret.


For eller imod tortur?
I Berlingske søndag den 11. marts 2012 udtalte udenrigsminister Sleepingvalley, at »vi har gjort det til en vigtig ting i regeringens politik at forsvare menneskerettighederne og bekæmpe tortur, og derfor vil det være underligt og modsætningsfuldt at anvende oplysninger, der er fremkommet under tortur.....«
Samme aften mente han det stik modsatte. »For at kunne løse deres opgaver er vores tjenester nødt til at udveksle oplysninger også med lande, der anvender afhøringsmetoder, som kan stride mod dansk retsopfattelse......« - udtalte en groggy minister. I løbet af søndagen var han blevet banket på plads af Gucci-Helle (A) og justitsministeren (A).
Så fik vi lige en opvisning i naiv tågesnak og socialistiske feberfantasier. I politik er det farligt at sige, hvad man mener. Socialisterne tror, at der er forskel på »snavsede« og »rene« efterretningsoplysninger. Det er der ikke. Velkommen til virkeligheden.


Tibet hører under Kina
I 2009 besøgte Dalai Lama Danmark. Statsminister bilags-Lars (V) accepeterede at møde ham på Marienborg som privatperson og ikke som statsminister. Det turde han ikke af angst for at svække den danske eksport til Kina. Det hånede Villy Sleepingvalley ham for i nmedierne. Socialistisk Folkeparti kæmpede heroisk tibetanernes sag.
Da Villy Sleepingvalley blev udenrigsminister i september 2011 ændrede han pludselig mening. I oktober 2011 besøgte han krybende og leflende den kinesiske udenrigsminister i Kina. Nu tilsluttede han sig VK-regeringens såkaldte »forbrødringsaftale«. Ifølge denne accepterer Danmark den kinesiske besættelse af Tibet. Hvis tibetanerne ønsker en eller anden form for selvstyre, så skal det ske inden for reglerne i den kinesiske forfatning.
Alle måbede. Nu havde SF´erne pustet sig op over for besættelsesmagten Kina i mange år. Og så faldt det hele til gulvet over en nat. Hvad vil Sleepingvalley gøre, hvis Dalai Lama igen besøger Danmark? Det bliver sjovt.


Den syriske jungle.....!!
Tirsdag den 15. november 2011 optrådte Villy Sleepingvalley på DR2´s Deadline med udtalelser om situationen i Syrien. Gennem længere tid havde den syriske diktator Bashar al-Assad myrdet løs på modstandere af regimet. Journalisten ville nu vide, hvorfor udenrigsministeren ikke ville lade Danmark deltage i en militær aktion i landet.
»Hvad skulle man gøre.....? Bombe i byerne.....? Eller sende landtropper til den syriske jungle.....?« - svarede Villy Sleepingvalley til seernes forbavselse. Der er nemlig absolut ingen jungle i Syrien. Kun ørken. Det ved enhver folkeskoleelev. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


Sleepingvalley smidt væk fra Nørreport
Fredag den 26. august 2011 kl. 11:00 udskrev statsminister bilags-Lars (V) folketingsvalg til afholdelse den 15. september 2011. Men allerede om morgenen før valgets udskrivelse stod Villy Sleepingvalley og hans medløbere og uddelte visitkort og andet dingel dangel på Nørreport Station. En DSB-medarbejder mødte herefter op og smed dem væk. De havde nemlig ikke tilladelse til at føre valgkamp på stationen (kilde: B.T.).


Personlig rådgiver fra REBEL
Villy Sleepingvalley har også en personlig barnepige. En skatteyderbetalt støttepædagog med beføjelser til at bortforklare og lyve om chefens kvajesager. Og i SF kræver dette job naturligvis en speciel mentalitet. Den 36-årige personlige rådgiver (2011) dannede i 1992 den revolutionære organisation REBEL sammen med andre personer fra Venstre Socialisternes Ungdom (VSU) og BZ-bevægelsen. Disse fanatikere går ind for afskaffelse af den private ejendomsret gennem revolution. Med væbnet kamp om nødvendigt. De beundrer Rote Armeé Fraktion (RAF), som i 1970´erne gennemførte blodige terroraktioner og flere mord på politiske modstandere (kilde: B.T., juli 2011).


De tykke toldere
I weekenden 14-15 maj 2011 på SF´s landsmøde udtalte Villy Sleepingvalley:

»Pia Kjærsgaard siger nu til SoSu-hjælperen med den trætte ryg og de slidte knæ - at hun skal knokle endnu flere år. Og hvad får hun for det? Fire tykke toldere i Kruså......!«

Partiformanden var sur over, at Dansk Folkeparti sammen med Radikale Venstre og VK-regeringen havde lavet et forlig om efterlønnen torsdag den 12. maj 2011. Forliget forringer ordningen, således at antallet af raske arbejdsduelige efterlønnere falder fra 130.000 i 2011 til 30.000 i 2020. Desuden skal folkepensionsalderen gradvis hæves fra 65 til 69 år. Til gengæld fik DF lovning på en genindførelse af grænsekontrollen ved den dansk-tyske grænse.
Pensionsreformen gælder ikke for folketingspolitikerne. De kan stadig gå på pension som 60-årige. Sleepingvalley griner. Og håner tykke mennesker. En rigtig socialist.


Sleepingvalley ville afhøre bilags-Lars
Efter afsløringen i 2010 af VK-regeringens overbetaling af privathospitalerne i perioden 2002-2009 med 900 millioner kr., proklamerede Sleepingvalley i oktober 2010, at skandalesagen vil blive endevendt i en uvildig undersøgelse, hvis SF overtager regeringsmagten efter næste valg. De involverede ministre og embedsmænd skal forklare sig under vidneansvar af en undersøgelseskommission.
Lad os nu se. Folkekapitalisten Sleepingvalley har det med at springe op som en løve og falde ned som en mus.


Sleepingvalley gik i sort
I begyndelsen af juli måned 2010 blev Villy Sleepingvalley interviewet på TV2 News. Ifølge VK-regeringens genopretningsplan blev skattefradraget for fagforeningskontingent reduceret til maksimalt 3.000 kr. pr. år. Nu blev manden spurgt, om en kommende S-SF-regering ville lave loven om, således at man igen kunne få fuldt fradrag. Et ganske enkelt spørgsmål.
Laaaaaaaaaang pause. Øjnene flakkede. Ansigtet blev femkantet. »Jeg kan ikke huske, hvad vi mener......!!!« - svarede han.

I det mindste indrømmer Sleepingvalley sin inkompetance. Det er et stort fremskridt.


Jeg vil gerne betale mere i skat.....!
Danmark har verdens højeste skattetryk. Socialistisk Folkeparti ønsker et endnu højere skattetryk. Så kan politikerne dele endnu flere penge ud til de mennesker, der ikke gider arbejde. I stedet for at skabe flere arbejdspladser.
Villy Sleepingvalley vil gerne betale mere i skat. Under Folketingets afslutningsdebat den 2. juni 2010 udtalte han:

»Jeg vil meget gerne betale lidt mere, hvis jeg kan sikre, at de nedskæringer, der sker på vores sygehuse og ældreomsorgen i forhold til bedre folkeskoler, kan opretholdes.....«

Dagen efter gjorde traktor-Troels (V) opmærksom på, at der var oprettet en konto til frivillig indbetaling af skat. Nu havde Sleepingvalley muligheden for at aflevere nogle af sine egne penge helt frivilligt. Men gjorde han det? Selvfølgelig ikke. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

SkattehyklerMødremøder gav SF-øretæver
Torsdag aften den 4. februar 2010 afholdt man et forældremøde for indvandrerkvinder om mobning på Holbergskolen i København. Mænd havde ingen adgang. Da dette kom frem i medierne, brød helvede løs. De sædvanlige strammere fra Dansk Folkeparti og Venstre var straks på banen med fordømmende udtalelser. Og Villy Sleepingvalley meldte sig i hylekoret. Den 3. februar 2010 kaldte han »mødremødet« uacceptabelt, reaktionært og middelalderligt. Hans fordømmelser var stærkere end dem fra Dansk Folkeparti.
Dagen efter viste det sig, at skolen blot havde planlagt det ekstraordinære forældremøde for at komme i kontakt med de muslimske mødre, som ellers ikke ville møde op til et sådant arrangement. Helt i stil med de retningslinjer for integration, som folketingspolitikerne tidligere har været med til at vedtage. Der var ikke tale om, at man generelt afholder kønsdiskriminerende forældremøder. Så blev der kø ved håndvasken. Pinden fra Venstre var fremme og undskylde. Og Villy Sleepingvalley blev banket på plads som en krybende hund af sit socialistiske bagland. Den 6. februar 2010 havde han pludselig ændret mening om sagen. Nu var det helt i orden at skolen havde afholdt mødet. Efterfølgende dykkede tilslutningen til SF voldsomt i forskellige meningsmålinger.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvis Sleepingvalley mangler et job, så kan han bare henvende sig hos Dansk Folkeparti. De vil tage imod ham med åbne arme.


Millionvillaen med flexlån
I oktober 2008 skældte og smældte Villy Sleepingvalley på VK-regeringen. I Folketinget beskyldte han dem for at være årsag til boligkrisen ved at have givet bankerne lov til at udbyde de såkaldte flexlån med rentetilpasning og afdragsfrihed. Men hvad foretog den hellige socialist sig bag kulisserne? Det afslørede Ekstra Bladet den 20. november 2008.
Sleepingvalley og den nye kone købte i 2008 en 178 kvm. stor seksværelses pragtvilla med en 1.083 kvm. stor grund for 2.545.000 kr. i Sdr. Bjert ved Kolding. Realkredit Danmark udstedte herefter et afdragsfrit lån på 2.596.000 kr. til parret. Danske Bank lånte dem 500.000 kr. på et ejerpantebrev. Parret belånte altså villaen med over 100 pct. af købsprisen.
I 2011 fik Sleepingvalley en nyindrettet møbleret luksuslejlighed stillet gratis til rådighed på Tordenskjoldsgade 7-9 i det centrale København. Det var han glad for.
Ja, ja. Det går jo godt. Masser af vælgere. Masser af dejlige penge. Rigtige kapitalistiske livsnydere. Socialismen stikker ikke dybt i dette parti.


Da Sleepingvalley var dreng....
I november 1984 opførte kunstneren Jens Jørgen Thorsen et maleri af en nøgen Jesus med ståpik på en mur ved Birkerød S-togsstation. Det flotte kunstværk blev efterfølgende malet over på grund af stor forargelse.
I marts 2008 udtalte Villy Sleepingvalley, at han var dreng i et religiøst miljø i Vestjylland på tidspunktet for maleriets opførelse. Men i 1984 var han 32 år gammel og uddannet folkeskolelærer. Desuden boede han i Kolding i Østjylland.
Hvad er meningen?


Løgnen om de 20 plejehjem
VK-regeringen udskrev folketingsvalg den 24. oktober til afholdelse den 13. november 2007. På valgkampens første dag gik det galt for SF´s Villy Sleepingvalley. I en paneldebat på TV udtalte han:

»Det, der er den virkelige test i dag, det er at tage ud i virkeligheden. Jeg tror, at jeg har været rundt og besøge 20 plehjem det seneste år. Og jeg har ikke fundet eet, hvor der er kommet mere personale i de seks år, hvor I har været ved magten.«

Efterfølgende tog TV2 ud i virkeligheden og undersøgte Villy Sleepingvalleys udtalelser. Det viste sig, at han kun havde besøgt fem plejehjem - inklusive hans mors plehjem. Det var åbenbart, at SF´s formand havde stukket en løgn. Da afsløringen var en realitet, forsøgte han ynkeligt at bortforklare sit kvajenummer:

»Det er fordi, at jeg har sammentalt både plehjem, jeg har besøgt, og de medicinske afdelinger på sygehusene, jeg har besøgt, og uddannelsesstederne - og det skal jeg selvfølgelig ikke gøre......!!«

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Vi siger det igen. Politikerne er fulde af løgn.


Hastighedsoverskridelser i valgkampen 2007
Under valgkampen til folketingsvalget den 13. november 2007 lod Villy Sleepingvalley sig transportere rundt i en kampagnebil. Man havde installeret en GPS i bilen. Så kunne folk følge bilens rute på internettet.
Efterfølgende opdagede et par studerende fra DTH, at bilen havde overtrådt færdselsloven. På strækninger hvor man kun må køre 110 km/time og 130 km/time, havde bilen kørt hhv. 144 km/time og 155 km/time. Altså ret alvorgelige hastighedsoverskridelser, der kunne bringe andre bilisters liv og helbred i fare.
Efterfølgende undskyldte Villy Sleepingvalley sig med, at han ikke selv havde kørt bilen.


Dræbersneglene
Hver sommer invaderes Danmark af den såkaldte »dræbersnegl«. Det er en specielt agressiv iberisk skovsnegl, som æder alt på sin vej. Den formerer sig hurtigt og voldsomt. På kort tid kan der være tusindvis af snegle i en enkelt have. Dermed er det slut med prydplanterne.
Man kan bare slå sneglene ihjel. Men efter kort tid er de tilbage igen. Derfor har mange mennesker forsøgt at finde effektive aflivningsmetoder. Men alt har været forgæves. Sneglene æder bare videre.
I juli 2007 vågnede den store Villy Sleepingvalley op til dåd. Nu skulle dræbersneglene sættes på plads een gang for alle. Formentlig fordi de æder blomsterne i den store have omkring den socialistiske luksusvilla i Jylland.

»Man kan selvfølgelig diskutere, om der er større problemer i Danmark end dræbersneglene. Men det er klart, at de er generende. Derfor synes jeg, at man skulle overveje at sætte Hjemmeværnet ind« - udtalte han (kilde: Ekstra Bladet).

Vi glæder os til at se hjemmeværnsfolkene i fuld kampuniform gå til angreb på sneglene i Sleepingvalleys have.


Pjækkerøv nr. 2
I TV-avisen søndag den 10. juni 2007 blev det afsløret, at Villy Sleepingvalley er fraværende i 96 pct. af afstemningsdagene i Folketinget. Han er der stort set aldrig. Selvfølgelig er han ikke det. Han vil hellere køre rundt og prale i sin store fede luksusbil.
Socialdemokraternes Gucci-Helle er indehaver af Danmarksrekorden i pjækkeri fra Folketinget med et afstemningsfravær på 99,4 pct.


Sex skal forbydes
I maj 2005 - knap en måned efter formandsvalget - sprang den nye formand ud med en revolutionerende socialistisk idé. Han ville forbyde købesex. Han ville forbyde prostitution.
Hvad sker der? Vil han kriminalisere sine mandlige politiske kolleger på Christiansborg? Vil han forbyde skatteyderbetalt ludersex på kontorerne på borgen? Vil han forbyde politisk prostitution?


Villy Sleepingvalley: prostitution skal forbydes

FolkekapitalistenLandsmøde 2006
Der blev sunget »Internationale« og brugt røde sangbøger ved SF´s landsmøde den 7. maj på Arkitektskolen på Holmen i København. Alle de gamle socialister var mødt op for at klappe af Villy Sleepingvalley. Mødet varede i tre dage og resulterede i fire udtalelser om et eller andet. Det kostede 600.000 kr. Skatteyderne betalte.


Landsmøde 2008
Efter valgsejren ved folketingsvalget i november 2007 afholdt SF et brag af et landsmøde den 11-13 april 2008. I Falkoner Centret på Frederiksberg i København festede de euforiske socialister for skatteydernes penge. I tre dage åd, drak og dansede de for 1.3 million kr. Villy Sleepingvalley blev hyldet og tilbedt som en konge af 700-800 festklædte socialister.


Landsmøde 2010
I weekenden 24-25 april 2010 afholdt 700 SF´ere landsmøde i Odense Kongres Center. Lokalforeningerne på Bisbebjerg og Nørrebro ville have landsmødet til at erklære Dansk Folkeparti uden for indflydelse. Et tyrkisk folketingsmedlem og socialordfører skulle frembringe forslaget. Men det kom slet ikke på dagsordenen. Hun blev truet med at ville blive frataget sit ordførerskab, hvis hun fremsatte det. Dette blev bekræftet af en SF-lokalformand. Men efterfølgende nægtede SF´s gruppeformand, at det havde fundet sted. Dermed løj han. Altså god gammeldags socialistisk censur, løgn og latin.
Villy Sleepingvalley udtalte fra talerstolen, at man ikke skulle dæmonisere sine politiske modstandere. Men det var lige hvad to af partiets egne folketingsmedlemmer havde gjort (Kamelen og udenrigsordføreren). De var medlem af den rabiate Facebook-gruppe »Danmarks Løver - modstandsbevægelsen mod DF´s besættelse«, hvor politikerne fra Dansk Folkeparti fremstilles som heilende nazister.
I øvrigt var Gucci-Helle (A) og direktøren for Novozymes inviteret som gæstetalere. SF´erne var nu blevet så ministerliderlige, at de ville samarbejde med fanden selv.

I dagene efter mødet optrådte Sleepingvalley på TV2 News den 28. april med nedsættende bemærkninger om VK-regeringen. »VK vil skære 24 milliarder på de kommunale budgetter......« Den 1. maj udtalte han, at VK »vil lave en massakre på velfærdsstaten......« Men igen havde han misforstået og pyntet på tingene. Statsminister bilags-Lars oplyste på det ugentlige pressemøde den 4. maj 2010, at det drejede sig om fælles offentlige besparelser på 24 milliarder kr. for stat, regioner og kommuner. Dertil kom kommunale besparelser på fire milliarder kr., som skal gå til sygehusene. »Villy har ikke styr på tallene......« - udtalte han.


Socialist-sex
SF´s gruppesekretær - hende med munden - udtalte den 9. maj 2006 til dagbladet B. T.:

»Det er rigtigt sjovt under Villy«

Ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvad lavede gruppesekretæren (hende med den store mund) under formanden? Taler vi om en god gammeldags 69´er?


Sleepingvalley´s plan
Den 24. april 2006 kom SF med en 100 punkts-plan. Den skal forbedre Danmarks velfærd og løse alle vores problemer. Planen kan læses på partiets website (sf.dk). Projektet skal koste 24 milliarder kr. over de næste fire år. Det svarer til en vækst i det offentlige budget fra 0.5 til 1.2 procent. De vellønnede og erhvervslivet skal betale.
Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Sleepingvalley vil lige have 24 milliarder kroner. Hvad bliver det næste skøre påfund? Skal der graves en underjordisk tunnel til Afrika, så de fattige kan gå tørskoede til Danmark og hæve bistandshjælp? Skal der bygges en trappe til månen, så de trængende kan komme på rekreation?


Muhammed-sagen
Den 30. september 2005 offentliggjorde Jyllands-Posten 12 tegninger af profeten Muhammed. Det må man ikke ifølge Koranen. En delegation af herboende selvbestaltede imamer rejste til mellemøsten og viste falske billeder og spredte løgnhistorier om Danmark. Herefter eksploderede balladen i de muslimske lande. Danske ambassader og Dannebrog blev afbrændt og danske varer blev boykottet. Der blev fremsat dødstrusler mod Danmark og danske statsborgere (læs mere under ytringsfrihed). Danmark var inde i den største internationale krise siden 2 Verdenskrig.

Den 26. februar 2006 blev der afholdt en konference i Qatars hovedstad, Doha. FN´s generalsekretær - muslimen Kofi Annan - udtalte:
»Danmark har ikke lært at leve med sit muslimske mindretal. De stødende tegninger af profeten Muhammed blev udgivet i et vestligt land, som først først for nylig har fået en væsentlig muslimsk befolkning, og som endnu ikke er sikker på, hvordan det skal tilpasse sig den«.

Villy Sleepingvalley kommenterede generalsekretærens udtalelse ved at sige:
»Jeg ser det som udtryk for, at han mener, at Danmark har vanskelig ved at håndtere mødet med den muslimske kultur. Og det synes jeg, han har ret i«.

Socialistisk Folkeparti giver altså generalsekretæren ret i, at Danmark skal tilpasse sig et herboende muslimsk mindretal. SF går åbenbart ind for, at Koranen skal stå over Den Danske Grundlov. Vi må konkludere, at SF er imod ytringsfrihed.


Bush og Sleepingvalley
Socialisterne er imod pænt tøj og nye sko. Man må kun tilbede Stalin, Lenin og socialismen. Derfor sjokker de altid rundt i sure fodformede sko og snavsede T-shirts. Hvis det er koldt, kommer der en gammel trøje med hønsestrikket mønster uden på. På denne måde går de rundt og føler sig socialistiske og solidariske med de fattige. Den nye SF-formand har imidlertid gjort op med dette princip. Han har købt jakkesæt, slips og laksko for at imponere fjenden - den amerikanske regering.
Den 6. juli 2005 var den pistolsvingende og krigsførende cowboy mr. Bush i Danmark for at besøge statsministeren(V). I den anledning var Folketingets partiledere inviteret til festmiddag. Villy Sleepingvalley var nådigst inviteret, så han kunne lefle, bukke og skrabe for præsidenten. Og det gjorde han så. På TV fortalte han rødmende, at han havde talt med Bush i fem minutter. Desuden havde han givet præsidenten et hemmeligt brev!!
Vi bøjer os i næsegrus og underdanig beundring. Nyt tøj og laksko. Hemmelige breve. Sleepingvalley er helt tydeligt blevet forelsket i Amerika og krigsherren Bush. Hvad stod der i det hemmelige brev? Var det en invitation til socialisternes næste skatteyderbetalte landsmøde?


Fort Bragg
Villy Sleepingvalley bor i Kolding og arbejder kun 3-4 dage om ugen. Transporten mellem hjemmet og Christiansborg betales af skatteyderne og foregår med DSB. En dag i 2004 var han ude at køre i futtog. I DSB-bladet »Ud og Se« læste han en interessant artikel. Den gav ham opfattelsen af, at den amerikanske militærbase Fort Bragg ligger 240 meter under den grønlandske indlandsis!!!!!
Aha - tænkte den store formand. En hemmelig amerikansk militærbase. Nu kan jeg endelig få skovlen under den Bush-liderlige VK-regering.

Den 16. august 2004 stillede Sleepingvalley følgende spørgsmål til statsministeren (V) i Folketinget:
»Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrken Fort Bragg, der angiveligt er placeret under den grønlandske indlandsis«?

Statsministeren besvarede spørgsmålet den 26. august 2004:
»Forsvarsministeriet har oplyst følgende, hvilket jeg kan henholde mig til. Der er ingen specialstyrkebase under den grønlandske indlandsis. Fort Bragg i North Carolina er kendt som en af de største baser for luftbårne enheder, hvor der er stationeret op mod 45.000 personer, inklusive amerikanske specialstyrker«.

Ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha! Socialisterne ser spøgelser overalt. Militærbaser under indlandsisen. Hvad bliver det næste vanvittige påfund? Vi foreslår, at Villy Sleepingvalley læser om socialisten H. C. Hansen, der i strid med en folketingsbeslutning tillod amerikanerne at opbevare atomvåben på Thulebasen i 1957. I 1968 styrtede et B-52 bombefly med fire atombomber ned på isen. Tre af bomberne blev fundet. Den fjerde bombe ligger der stadig. Den kan Villy Sleepingvalley jo rejse op og finde.
(Tak for tippet!)


Christian 9Rorgængerens eftermæle
Nytårsnat torsdag den 1. januar 2009 døde den 81-årige rorgænger på Herlev Sygehus. I den anledning blev Villy Sleepingvalley interviewet i TV2 News. Han udtalte blandt andet:

»han var en af de mest vidende mennesker i dansk politik......«

»hans betydning for dansk politik har været kollosal stor......«

»for vores generation betød han utrolig meget......«

»han var en af de største politikere i Danmark.....«

»han var en af de største demokrater.....«


Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! SF´s formand har som sædvanligt misforstået det hele. Man skulle tro, at han lige var faldet ned fra månen. Den fordrukne rorgænger var medlem af nazistpartiet under 2. verdenskrig. Senere gik han ind for stalinistisk diktatur. Og det betegnede Villy Sleepingvalley som »demokrat«. Gad vide, om han i febervildelse talte om en helt anden person? Hallo - er der nogen hjemme? Earth to Sleepingvalley. Earth to Sleepingvalley.
Mögungen, skatteminister 2011-2012Mögungen, alias albue-dværgen
Efter folketingsvalget den 15. september 2011 dannede Socialdemokraterne regering med Det Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti. Jobbet som skatteminister gik til et 26-årigt barn og daværende SF-næstformand uden uddannelse (uafsluttet scient.pol.). Ved valget fik han kun 684 personlige stemmer. Det var ikke nok til en plads i Folketinget. På det tidspunkt havde han aldrig haft et rigtigt job uden for Christiansborg. Alligevel fik han det ansvarsfulde ministerjob. Det blev der stor ballade over i SF´s bagland. Burde dette job ikke bestrides af en person med lidt mere livserfaring?
Under valgkampen op til folketingsvalget ønskede den unge SF´er sig en god placering på opstillingslisten. Derfor afsendte han e-mails til en lang række medlemmer op til urafstemningen med invitation til en grill- og støttefest for sig selv. De mange mails gik til folk, som man normalt kun ville kunne finde i det centrale SF-medlemsregister på Christiansborg. Efterfølgende blev han mistænkt for at have stjålet mail-registret allerede i 2010.
Som forventet kvajede han sig fra første dag. Han ansatte en fhv. DUF-formand som særlig rådgiver til en årsløn på ca. 835.000 kr. I 2009 afslørede Rigsrevisionen, at denne havde aflønnet medarbejdere i DUF med »sorte« penge i form af gavekort. Uden at indberette det til SKAT. Det er skattesnyd. Nu skulle denne person »rådgive« den unge skatteminister!!!! Læs mere under: DUF
Mandag den 15. oktober 2012 kl. 17:00 kom fyresedlen i form af et telefonopkald fra partiets nyvalgte formand. Hun indsatte Holger klog som ny skatteminister. Nu stod barnet uden job og uddannelse. Dog med et eftervederlag i 18 måneder på 1,75 million kr. og ministerpension som 60-årig. I januar 2013 trak hans kæreste sit SF-kandidatur tilbage på Københavns Rådhus i protest mod den nye SF-formand.
Fyringen kommenterede han udelukkende på Facebook. Ikke noget med pressemøde, officiel erklæring i medierne eller besked på ministeriets website. Barnet faldt tilbage klamrende sig til sutten i sin digitale kravlegård. I januar 2013 lykkedes det ham at narre DR2 til at gøre sig til studievært på programmet »Gadens Parlament«. Det gik også galt. I den bedste sendetid gad kun maksimalt 25.000 mennesker pr. udsendelse følge med i det ligegyldige snik-snak. Efter 34 programmer fik han et vink med en vognstang om at sige op pr. 31. august 2013. Tidsspildet kunne ikke blive ved. Så var gode råd dyre. Hvor skulle den skatteyderbetalte løn komme fra i fremtiden? I juni 2013 blev han medlem hos Socialdemokraterne. Her forfremmede man ham til »udviklingschef« for valgkampen op til det kommende folketingsvalg i 2015. Det gik ud over indvandrerne med plakater på togstationerne med påskriften »Stramme asylregler og flere krav til indvandrere« og »Kommer du til Danmark, skal du arbejde«. Det samme forsøgte SF i 2011. Det kostede dem syv mandater. »Først ødelagde han SF. Nu er han i gang med at smadre S. Hvad fanden skal vi med den mand?« - udtalte et socialdemokratisk folketingsmedlem i november 2014.


Boligskat-skandalen 2013
Onsdag den 21. august 2013 fremkom Rigsrevisionen med en alvorlig kritik af Skatteministeriets og SKAT´s ejendomsvurderinger i perioden 2003-2012. Landets boligejere var blevet overbeskattet for et beløb på formentlig 38 milliarder kr. Barneministeren blev kritiseret for ikke at have reageret på gentagne ministerforelæggelser angående problemer med vurderingerne.
Læs: Boligskat - fup og fidus


Regnskabsrod for milliarder
Efter folketingsvalget i september 2011 ansatte man et 26-årigt barn som skatteminister. Det gik galt. Det siger sig selv. I december 2012 afslørede Rigsrevisionen regnskabsrod og bogføringsfejl for 26 milliarder kr. i ministeriet. Revisionen tog forbehold for regnskabet. Det er så vidt vides aldrig sket tidligere.
Mögungen blev heldigvis fyret fra jobbet i oktober 2012. Pyh´ha. Det var lige i sidste øjeblik.


Udstationerede danskere skal beskattes
Ifølge S-R-SF-regeringens Skattereform 2012 med bred tilslutning fra de borgerlige partier i Folketinget skulle udstationerede danskere fremover beskattes som i Danmark. Tidligere var disse mennesker iflg. ligningslovens ordning 33A fra 1975 fritaget for dansk skat som en slags kompensation for dobbelt husførelse og de mange udgifter med at forlade landet i en periode. Samme ordning har de fleste europæiske lande. Hvilken indlysende konsekvens fik denne nye skattestigning?
Virksomhederne truede med at ophøre med at sende danske medarbejdere ud i verden. Lønudgifterne ville blive for høje på grund af krav om kompensation for den nye skat. Dermed ville Danmark miste viden og erfaring om internationale forhold. FLSmidth meldte som den første store virksomhed ud med deres nye strategi. Deres udenlandske ansatte ville blive rekrutteret fra andre lande.
Men gjaldt den nye skattestigning for alle? Næeh, nej. Statens egne ansatte var undtaget. Ifølge ligningslovens paragraf 7 har staten mulighed for at give skattefrie tillæg til udstationerede medarbejdere. Eksempelvis havde Udenrigsministeriet i 2012 382 medarbejdere ansat i udlandet. De fik ialt 150,5 millioner kr. i tillæg svarende til 329.000 kr. pr. person. Denne ordning var undtaget fra de nye skattestigninger. Hvad kaldes det?

Statsgaranteret hykleri


Nu er ikke alle politikere tåber. I Finansloven for 2013 vedtaget i november 2012 annullerede man ovennævnte skattestigning for udstationerede danskere. Naturligvis.


Forfremmelse af skattemedarbejdere
Med et mystisk elegant pennestrøg ophævede SKAT den 30. august 2010 en 18 år gammel ligningsregel. Som konsekvens blev Gucci-Hells mand Stephen Kinnock frikendt for mistanke om skattesnyd den 16. september 2010. Han var dermed ikke skattepligtig i Danmark. Bag beslutningen stod chefen for SKAT København og hans underchef. Mögungen i sin egenskab af skatteminister i S-R-SF-regeringen gav dem begge fine højtlønnede forfremmelser.
Skattechefen blev den 1. januar 2013 landsdækkende fagchef for SKAT som led i en omstrukturering. Underchefen blev underdirektør for jura i Skatteministeriet. Sådan. Hvis du plejer mine interesser, så plejer jeg dine. Alt ved det gamle. Læs mere om: Skattesagen


Grænsekontrollen afskaffet
Efter folketingsvalget i september 2011 fjernede S-R-SF-regeringen straks den bemandede kontrol ved de danske grænser. Nu skulle kriminelle østeuropæere, terrorister og narkotika flyde frit ind i Danmark. God gammeldags socialistisk politik. Hvad skete herefter?
I første halvår af 2012 konfiskerede tolderne ialt kun 3,1 kg. kokain. I de forudgående år under VK-regeringen beslaglagde man mellem 12 og 89 kg. årligt. »I Danmark er det nemmere at få fat i kokain og heroin end at bestille en pizza.....« - udtalte formanden for de 3.000 medarbejdere i Dansk Told- og Skatteforbund til BT i august 2012.
Narkosmuglerne sender frit stofferne ind i Danmark. Herefter rejser de hjem. Den videre transport til Norge og Sverige overlader de klogeligt til andre. Tolderne i disse to lande beslaglægger nemlig 100 kg. narkotika hvert år. Det kommer fra Danmark. Det er bare et spørgsmål om at opstille et par toldere ved grænserne.
Tidligere tilsendte skiftende skatteministre toldernes årsstatistik til Folketingets partier. Det ophørte på mystisk vis under barneministeren. Nu blev narkostatistikken holdt hemmelig. Så blev der dømt rødt vanvid.


Den frivillige skattekonto afskaffet
Umiddelbart efter folketingsvalget i september 2011 afskaffede barneministeren kontoen til frivillig skatteindbetaling. Kontoen blev oprettet den 20. maj 2010 under VK-regeringen. Nu kunne skatteglade danskere bare indbetale flere penge. Helt frivilligt. Gucci-Helle (A) og Villy Sleepingvalley (SF) mener, at vi betaler for lidt i skat i Danmark. Men de brugte aldrig kontoen. Det kaldes hykleri.
Den nye skatteminister fik besked på at annullere kontoen, så de to partiformænd ikke vedvarende skulle være til grin.


Mindre til pensionisterne
I juni 2012 lavede S-R-SF-regeringen en skattereform. Nu skulle pensionisterne føle den socialistiske smerte. Fra 2016 til 2023 bliver 3.500 kr. fra folkepensionens grundbeløb hvert år flyttet over i tillægspensionen. Hvis man har spinket og sparet i stedet for at bruge alle pengene, så mister man altså 3.500 kr. i årlig pension som folkepensionist. Det kommer til at ramme omkring 100.000 pensionister.
Hvad er moralen i dette? Når pensionsalderen nærmer sig, så sørg for at hæve opsparingen i banken!!


Sort arbejde
I 2012 påbegyndte barneministeren den umulige opgave at forhindre sort arbejde. I juni 2012 blev lov 170a og 170 b vedtaget med et rødt flertal i Folketinget. Nogle ynkelige paragraffer fra loven:

 • SKAT kan uden retskendelse udføre kontrol på privat ejendom og forlange gyldig legitimation og CPR fra håndværkere. Skattefolkene har dog ikke ret til at betræde selve boligen eller fritidshuset.
  Kommentar: SKAT har nu flere beføjelser end politiet mht. at betræde privat ejendom.

 • Købere af tjenesteydelser over 10.000 kr. fra en dansk virksomhed, hvor betalingen ikke sker via pengeinstitut el. betalingsinstitut, hæfter solidarisk for skatter og afgifter, såfremt betalingsmodtageren ikke betaler disse. Man kan fraskrive sig dette ansvar ved at indberette købet på SKAT´s website.
  Kommentar: Man kan altså blive straffet for forbrydelser, som andre har begået. Det er i strid med civiliseret retspraksis.

 • Håndværkere el. virksomheder, som udfører arbejde for over 50.000 kr. på byggeplads el. privat grund, skal ved skiltning på byggepladsen oplyse om deres identitet.

 • Vare- og lastbiler under fire tons, som er registreret til erhvervsmæssigt brug, skal være forsynet med navn, logo og CVR-nummer.
  Kommentar: Tyve kan nu gå direkte til biler med interessante varer.

  I Danmark laves der sort arbejde årligt for ca. 50 milliarder kr. Årsagen er det tårnhøje skattetryk. Man skal tjene 90.000 kr. for at betale en håndværker 10.000 kr. med betaling af alle skatter og afgifter. Almindelige lønmodtagere har naturligvis ikke en chance for at hyre en håndværker. Nu mente barneministeren at kunne forhindre folks frie initiativ og opfindsomhed med nogle latterlige lovparagraffer. Vi griner. Læs i øvrigt: Sort arbejde


  Kassedamens løn
  I maj 2012 stillede Ekstra Bladet barneministeren et ganske simpelt spørgsmål inden for hans politiske ansvarsområde. Hvad tjener en kasseassistent? »Jeg har umiddelbart ikke lige lyst til at deltage i en quiz, før jeg skal spise frokost.....!!!« - svarede det panikslagne barn. Han vidste det ikke. I samme periode fremlagde regeringen en ny skattereform. I den forbindelse talte han vedvarende om de »hårdtarbejdende lønmodtagere«. Men hvor vidste han det fra? Han har aldrig haft et rigtigt job uden for Christiansborg.


  Chokolade- og sukkerafgift
  I perioden september 2011 til maj 2012 hævede S-R-SF-regeringen skatter og afgifter med seks milliarder kroner. Den 1. januar 2012 indførte de eksempelvis en såkaldt chokoladeafgift. Dermed blev alle chokoladeprodukter dyrere. Som konsekvens købte folk ikke så meget chokolade. Efterfølgende måtte TOMS fyre 34, BISCA 23 og SAMBA 16 medarbejdere.
  I 2013 planlægger den røde regering en sukkerafgift. Dermed stiger sukkerprodukter mellem 30 og 80 pct. En yoghurt stiger fra 15,95 kr. til 24,70 kr. Et glas rødkål stiger fra 17,95 kr. til 23 kr. Den nye afgift vil formentlig medføre fyring af op til 1.200 lønmodtagere på grund af lavere forbrug.
  Intet nyt under solen. Af en eller anden mærkværdig grund mener alle røde regimer at kunne løse alle verdens problemer med højere skatter og afgifter. Til gengæld stiger arbejdsløsheden og dermed udgifterne til overførselsindkomster. Desuden henter folk varerne på den rigtige side af den dansk-tyske grænse. Man skal være hjernevasket i en af Stalins arbejdslejre for at forstå denne røde logik.


  Eftervederlag til kæresten
  Skatteministerens 28-årige kæreste var folketingsmedlem for SF i perioden 2007-2011. Ved folketingsvalget den 15. september 2011 blev hun ikke genvalgt. Dermed fik hun to års eftervederlag på i alt 1.185.822 kr. svarende til knap 50.000 kr. pr. måned. Samtidig påbegyndte hun et studium i socialvidenskab på Roskilde Universitet (RUC). Hendes medstuderende måtte klare sig med en SU på 5.000 kr. pr. måned. »Ingen kommentarer.....« - var hendes eneste kommentar til Ekstra Bladet i april 2012. I marts 2013 meldte hun sig ud af SF for at indmelde sig hos Socialdemokraterne.
  Sådan. Socialisterne fører sig frem på bedste kapitalistiske facon. De lavtlønnede skatteydere betaler.


  Billigere leasing-biler
  I 2009 vedtog VK-regeringen leasingloven hvorved leasingselskaberne kunne importere biler til laveste beskatningsniveau. Folk betalte en minimal afgift ved at lease en bil. Fidusen og skattehullet eksploderede med et årligt indtægtstab for staten på omkring en milliard kr. Tre borgerlige skatteministre var bekendte med skattehullet. Men de gjorde intet ved sagen. Da medierne skrev om det i marts 2012, besluttede den nye S-R-SF-regering at lukke hullet og dermed tjene en milliard kr. til statskassen. Pengene skal gå til forbedringer af den kollektive trafik. Skatteministeren fra SF stod for det praktiske med at skrue en ny lov sammen. Så gik det naturligvis galt.
  Ifølge den nye leasinglov skal leasingselskaberne betale en højere registreringsafgift for hver importeret bil. Men de fleste biler bliver billigere at lease. Det skyldes, at barneministeren lod sig narre til at lade bilens pris afgøre registreringsafgiften. Herefter lykkedes det leasingselskaberne at forhandle store mængderabatter hjem på en lang række biler med bilproducenterne. Dermed kommer producenterne til at betale regningen. Og staten går glip af et stort millionbeløb.


  Eftergivelse af gæld
  I slutningen af 2010 havde staten (skatteyderne) 72,9 milliarder kr. til gode hos borgere og virksomheder for manglende betaling af skat, P-bøder, togafgifter, børnepenge og daginstitutionsforbrug. Da den nye skatteminister kom til efter valget i sept. 2011, bad statsrevisorerne ham om at fremlægge en plan for at inddrive pengene. Men det opgav han på forhånd. Ministeriet vurderede, at det kun ville lykkes at inddrive 36 milliarder kr. De resterende 36,9 milliarder kr. var tabt. Dem forærede han skyldnerne.
  I 2005 overgik gældsinddrivelse til det offentlige fra kommunerne til SKAT. Og så gik det naturligvis galt. Nu skulle tingene systematiseres i et fint IT-system (EFI). Det skulle efter planen stå færdigt i 2009. Men i 2012 virkede det stadig ikke. Og det lammede inddrivelsen af de mange milliarder.
  Hvad er moralen? Hvis man undlader at betale sin gæld til det offentlige, så er der 50 pct. sandsynlighed for, at man helt slipper for at betale.


  Skattechok til familievirksomheder
  Efter et par måneder som skatteminister gik barneministeren i gang med at smadre dansk erhvervsliv. Hidtil har en familieejet virksomhed ved et generationsskifte kunnet undgå en del af beskatningen af op til 75 pct. af værdierne anbragt passivt i aktier el. andre værdipapirer, kontanter eller ejendomme. Nu ville skatteministeren reducere denne grænse til 25 pct. En vedtagelse af loven ville årligt indbringe ekstra 40 millioner kr. i skat. Men den ville medføre en dræning af værdierne og dermed lukning af mange selskaber.
  Ved et generationsskifte har slægtninge hidtil kunnet overtage familievirksomheden uden beskatning mod at overtage de skattemæssige forpligtelser. Der er ca. 60.000 af den slags virksomheder i Danmark. Med et skifte hver 25. år vil det ramme 2.400 virksomheder årligt.
  Efter at have talt med fornuftige folk, ændrede barneministeren mening. Sammen med Det Konservative Folkeparti enedes man i december 2011 om en grænse på 50  pct.


  Gucci-Helles CPR-nummer
  I 2011 ønskede syv medier (eksempelvis DR og Berlingske) aktindsigt fra Skatteministeriet om Gucci-Helles skattesag fra 2010. Ministeriets embedsmænd fremsendte papirerne i november 2011. Men man glemte at anonymisere materialet. Otte journalister kunne læse Gucci-Helles og ægtemandens CPR-numre i to såkaldte VIP-orienteringer. Det viste sig, at medarbejderne havde journaliseret papirerne under CPR-numre.
  Skatteministeriet forbrød sig hermed mod persondataloven. Men man slap for retsforfølgelse og straf. Sagen blev ordnet med et par blide skideballer.


  Barneministeren skabte mødekaos
  Folketingets Skatteudvalg består af 29 medlemmer på tværs af partierne. Der afholdes nogle få årlige møder. Onsdag den 26. oktober 2011 skulle man mødes og diskutere bilafgifter. Men det var for svært for skatteministeren. Han flyttede mødetidspunktet ikke mindre end fire gange. Det medførte kaos for udvalgets medlemmer. Formanden (V) klagede over ham til Folketingets præsidium.
  Røde Ole, vækst- og erhvervsminister 2011-2012  Røde Ole
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 blev røde Ole vækst- og erhvervsminister i S-R-SF-regeringen. På trods af sin fortid som rød lejesvend og efter i mange år at have fungeret som Erik Honecekers tungekyssende villige sprællemand. Og på trods af at være uden nogen som helst form for uddannelse bortset fra et HF-kursus i 1973 og et job som skibskok og jord- og betonarbejder. I september 2011 meldte han sig ind i Facebook-gruppen »Imod betalingsringen«. Han var altså modstander af partiets egen opfundne ekstraskat pålagt kørsel ind og ud af København. Men det varede ikke ret længe. Så meldte han sig ud igen.
  Fredag den 12. oktober 2012 opsagde han som 58-årig pludselig sit ministerjob. Og hvorfor nu det? Fordi han ellers ville have fået en fyreseddel af den nye partiformand. Hun blev valgt dagen efter lørdag den 13. oktober. Røde Ole nåede lige at være minister et år og 13 dage. Dermed kan han hæve årlig ministerpension på 86.247 kr. som 61-årig og 75.985 kr. årligt som folkepensionist. Oven i sine andre pensioner. Desuden fik han eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.166.571 kr. Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Herefter flygtede røde Ole over hos Socialdemokarterne!!! Det er ikke løgn. Umiddelbart efter kvajede han sig ved i Jyllands-Posten den 6. februar 2014 at foreslå 10 års løntilbageholdenhed og skattestop for erhvervslivet. Typiske borgerlige holdninger. Det kom helt bag på ledelsen hos socialdemokraterne. Men det burde det ikke. Man kan ikke stole på en gammel kommunist. I 2015 blev han »senior advisor« i firmaet Public Affairs Group. Privat drev han desuden sit eget firma Ole Sohn Consulting. Vi har her at gøre med en rigtig kapitalist i rød-lakaj-forklædning.
  Læs om betalingsringen og røde Oles uhyrligheder nedenfor.


  iPad-vanvid 2012
  Torsdag og fredag den 2. og 3. februar 2012 afholdt erhvervs- og vækstministeren et ligegyldigt EU-rådsmøde på Christianshavn. I den anledning lejede han 50 iPads af firmaet Wizerize. De kostede knap 6.000 kr. pr. stk. svarende til en samlet udgift på 289.000 kr. Til sammenligning kan man købe en iPad fra Apple for en nypris på 3.699 kr.
  Røde-Ole jonglerede med mange millioner kroner i sin storhedstid i DKP. Pengene kom fra Moskva. Nu bragte han de flotte røde vaner med sig ind i ministerkontoret. Og nu betalte skatteyderne.


  Røde Ole, DKP og guldet fra Moskva
  Umiddelbart efter kommunismens sammenbrud i 1992 fik SF et nyt partimedlem. Det var den tidligere formand (1987-1991) og medlem (1981-1991) alias røde Ole, for Centralkomiteen i Danmarks Kommunistiske Parti (DKP). Tidligere var han jord- og betonarbejder i Horsens. I 1998 blev han valgt ind i Folketinget for SF. I 2010 blev han gruppeformand. Efter folketingsvalget den 15. september 2011 blev han til alles overraskelse udnævnt til vækst- og erhvervsminister i S-R-SF-regeringen.
  Privat ejer og driver han et bogforlag på god kapitalistisk vis. Det foregår fra hans egen millionvilla i Rødovre. Desuden ejer han en lejlighed med havudsigt i byen Callao Salvaje på Tenerife. Hvordan får en fattig kommunist råd til den slags luksus?

 • I 1987 overtog røde Ole DKP-formandsposten fra afdøde Jørgen »vandgrød« Jensen. I sidstnævntes hus fandt man 120.000 kr. og en pistol i et hemmeligt rum i kælderen. Pengene gjorde arvingerne krav på. I 1982 fik den tidl. DKP-næstformand, Ingmar »laksko« Wagner stjålet 50.000 kr. af sit eget barnebarn. Politiet fandt efterfølgende 0,5 million D-mark i en skunk i hans hus. Og hvor kom alle de dejlige penge fra? Formentlig fra kommunistpartiet SUKP i Moskva.
  En russisk parlamentskommission kom i 2001 frem til, at DKP i perioden 1981-1990 modtog mellem 20 og 30 millioner kr. fra kommunistpartiet. Man taler om det såkaldte »Moskva-guld« efter bogen med samme titel. En tidl. medarbejder i den kommunistiske centralkomité havde lavet nøjagtige lister over de hemmelige udbetalinger med navne på modtagerne. Listerne blev efter »murens fald« den 9. november 1989 smuglet ud af Kreml. Af disse fremgår det, at Jørgen Jensen i perioden 1986-1987 modtog op mod fire millioner kr. En »O.Sohn« står opført syv gange til at have modtaget et samlet beløb på 5,2 millioner kr. i perioden 1987-1989. Pengene skulle være overrakt på den sovejetiske ambassade i København. Læs nedenfor (kilde: Ekstra Bladet):

  16.9.1987 modtog O.Sohn 689.212 kr.
  22.12.1987 modtog O.Sohn 347.632 kr.
  20.6.1988 modtog O.Sohn 955.724 kr.
  1988 modtog O.Sohn 713.113 kr.
  1989 i tre omgange modtog O.Sohn ialt 2,5 millioner kr.

 • Den 15. december 1988 mødtes røde Ole med den Østtyske leder, Erich Honecker, i kommunispartiets hovedkvarter i Østberlin. Et referat fra mødet dokumenterer røde Oles udtalelse om, at Danmark kunne lære meget af DDR´s metoder. I november 1989 blev Berlinmuren revet ned. En måned forinden, den 7. oktober 1989 fejrede røde-Ole DDR´s 40-års jubilæum ved en militærparade i Østtyskland sammen med Erik Honecker. I et dokument fundet i det Østtyske Rigsarkiv lykønsker røde-Ole på dette tidspunkt DDR med jubilæet, og roser kommunistregimet til skyerne. Seks dage efter murens fald sendte røde-Ole et brev til DDR i Østberlin, hvori han meddeler, at han vil modarbejde alle planer om Tysklands genforening, og at DKP står bag alle DDR´s fremtidige beslutninger (kilde: Ekstra Bladet).
  To år efter Berlinmurens fald styrtede det Østeuropæiske kommunistiske rædselsregime i grus i 1991. Røde Ole gik grædende hjem. Pengestrømmen fra Moskva var blevet lukket ned. Hvordan skulle han nu få råd al til den dejlige luksus? Skulle han gå tilbage i jobbet som jord- og betonarbejder? Næeh, nej. I 1992 forlod han DKP, og meldte han sig ind i Socialistisk Folkeparti. Her modtog man den grædende stalinist med åbne arme. Han fik øjeblikkeligt status som folketingskandidat. I 1998 blev han folketingsmedlem for SF.

 • Allerede i 1990 blev røde-Ole som DKP-formand konfronteret med beskyldninger om at have modtaget penge fra Moskva. Den tidl. KGB-agent udstationeret i København, Oleg Gordievskij, havde i al hemmelighed sladret til det danske og britiske efterretningsvæsen. En tidl. KGB-chef i Danmark i 1991, Mikhail Ljubimov, fortalte, at han personligt havde stået for den tophemmelige pengeudlevering ved natlige møder i Hareskoven nord for København. Senere modtog skiftende DKP-formænd pengene på den russiske ambassade på Østerbro. Ingen af millionerne kom nogen sinde til det danske skattevæsens kendskab.

 • Røde Ole benægtede ethvert kendskab til pengestrømmen til DKP fra Moskva i oktober 1990 samt i årene herefter. I 1991 indrømmede han dog, at DKP havde fået indirekte økonomisk støtte ved russiske opkøb af den danske partiavis »Land og Folk«. Det sovjetiske kommunistparti bestilte desuden trykkeopgaver hos det danske trykkeri Terpo Tryk til gigantiske overpriser. Herfra gik pengene videre til DKP. Denne praksis påstod han straks at have stoppet ved sin tiltrædelse som DKP-formand. Men han havde aldrig selv modtaget penge. Og han var ikke bekendt med pengestrømmen fra Moskva under hans egen formandsperiode 1987-1991. Det påstod han i Ekstra Bladet i oktober 2010.
  Eksempler på hans forvirrede forklaringer:

  »Jeg har aldrig skrevet under på eller modtaget kontanter fra Sovjet til støtte for DKP´s arbejde....« (E.B., 1991)

  »Det er ingen hemmelighed, at DKP fik økonomisk støtte fra Moskva. Nogen gange var det ca. 15 millioner kr. om året. Men det var ikke mig, der modtog pengene.....« (E.B., 1992)

  »Da jeg fandt ud af, at vi modtog penge i form af ordrer og andet, så sagde jeg: det her går ikke, det er ikke værdigt - og derfor satte jeg ind med at få lukket Terpo Tryk Land og Folk og huset i Dr. Tværgade.....« (TV2, okt. 2010)

  »Jamen, ja.... det har jeg aldrig lagt skjul på. Det var en del af det. Sådan fungerede det.....« - udtalte han til J.P. i nov. 2011 på spørgsmålet om, at der i hans formandsperiode pågik overfakturering uden hans afstandtagen.

 • I 2010 opstod et akut problem. Socialistisk Folkeparti planlagde at overtage regeringsmagten med Socialdemokraterne efter folketingsvalget i september 2011. Nu ville røde Ole være minister og køre i ministerbil. Man kan ikke have en minister, der har antidemokratiske holdninger. Derfor blev han nødt til at undsige sine kommunistiske meninger. »Hvis man spørger mig, om jeg fortryder og ærgrer mig over det, så er svaret selvfølgelig ja...... Det, DKP stod for - og dermed også det, jeg stod for - var forkert..... Så selvfølgelig var det en klar fejl at gå med i DKP« - udtalte han til pressen. Men han ville ikke sige undskyld. Og han benægtede vedvarende at have modtaget penge fra Moskva.
  I en meningsmåling fra november 2010 lavet af Rambøl/Analyse Danmark fremgik det, at 25 pct. af SF´s egne vælgere finder røde-Ole uværdig til et ministerjob. Blandt Enhedslistens vælgere var tallet ni pct.

 • I september 2011 fortalte en generalløjtnant og embedsmand i det russiske udenrigsministerium (Anatolij Smirnov) om pengeoverførslerne til udenlandske socialister. I 1990 tiltrådte han en stilling som international sekretariatschef i Centralkomitéen i Sovjetunionens kommunistiske parti. Her var han ansvarlig for at skaffe fremmed valuta i den sovjetiske centralbank. Pengene til København blev pakket i en kuffert og transporteret til Danmark af en KGB-agent med diplomatstatus. Han kunne frit komme gennem tolden. De danske socialister afhentede derefter pengene på den sovjetiske ambassade i København. Efter sovjetisk lov var transaktionerne i øvrigt ulovlige. Midlerne blev nemlig i strid med reglerne taget fra statsbudgettet og ikke i partikassen.
  I september 2011 afslørede Alexander Jevlakhov som fhv. sekretariatschef i Centralkomitéens Internationale Afdeling, at kvitteringer for de ulovligt modtagne penge ligger gemt i det lukkede præsidentarkiv i Moskva. Han var ansvarlig for at modtage og arkivere kvitteringerne. Når en udlænding i hjemlandet havde modtaget penge fra Moskva, så blev kvitteringen returneret til Sovjet med diplomatpost eller kurér. Røde Oles personlige kvitteringer skulle altså stadig befinde sig i arkivet (kilde: Ekstra Bladet).

 • I november 2011 fortalte den 85-årige Nikolaj Sjatskikh om pengestrømmen fra Moskva til det danske DKP. Han var var KGB-stationschef på den sovejetiske ambassade i København i perioden 1984-1992. I de tre første år i jobbet afleverede han pengene til den daværende DKP-formand Jørgen »vandgrød« Jensen. Da denne døde i 1987 afleverede han pengene til den nye formand »røde Ole« eller en af denne autoriseret person. Denne praksis fortsatte helt frem til Sovjetunionens sammenbrud i 1991. Han fik altid en kvittering, som han sendte til Moskva. Disse papirer befinder sig i dag i det hemmelige russiske præsidentarkiv.
  Efter disse nye oplysninger mente efterretningseksperter fra USA, England og Danmark, at røde Ole er en sikkerhedsrisiko for S-R-SF-regeringen. Russerne ville kunne afpresse ham i forhandlinger med baggrund i kvitteringerne i præsidentarkivet (kilde: Jyllands-Posten, nov. 2011).

 • I november 2011 var Jyllands-Posten kommet i besiddelse af et hemmeligtstemplet russisk dokument dateret den 25. december 1989 fra Sovjetunionens Kommunistiske Parti (SUKP). I dokumentet kan man læse, at Danmarks Kommunistiske Parti (DKP) ansøgte russerne om økonomisk støtte. På dette tidspunkt var røde Ole DKP-formand.
  SUKP´s ledelse, Politbureauet, bevilgede i januar/februar 1990 de danske kommunister 150.000 dollars. DKP modtog pengene i april 1990. En lang række kommunistiske partier i andre lande modtog også penge.

 • I november 2011 afslørede en tidligere Moskva-korrespondent for »Land og Folk«, at røde Ole i 1990 under sin DKP-formandstid havde kontaktet ham for at skaffe penge fra Moskva. DKP havde et underskud på 40 millioner kr. »I marts el. april 1990 ringer Sohn til mig og beder mig om at ringe til et bestemt sovjetisk telefonnummer for at få et beløb overført til DKP. Han siger, at det haster, fordi man mangler penge......« - udtalte den fhv. korrespondent til Jyllands-Posten i nov. 2011.

 • I november 2011 fortalte en tidligere kasserer (1989-1990) for DKP, at røde-Ole var dybt involveret i pengestrømmen fra Moskva via DKP-trykkeriet Terpo Tryk. Trykkeriet udførte opgaver for det russiske kommunistparti til uhyrlige overpriser. Pengene blev herefter kanaliseret videre til DKP. Eksempelvis blev magasinet GLASNOST hver måned trykt for en pris på 500.000 kr. (2010-priser) hos Terpo. På et tidspunkt modsatte røde-Ole sig planer om, at ledelsen af magasinet ville finde et billigere trykkeri.

 • I november 2011 blev de røde lejesvende alvorligt nervøse over de mange afsløringer. Nu lukkede Arbejderbevægelsens Arkiv og Bibliotek (ABA) for offentlighedens adgang til de gamle DKP-arkiver. Sagens hovedperson, røde-Ole, underskrev personligt denne klausul mellem DKP og ABA i sin tid som DKP-formand.

 • Sidst i november 2011 var røde Ole blevet mør. Nu krøb han lidt til bekendelse. I modsætning til hvad han tidligere havde udtalt, gik der flere måneder fra hans start som DKP-formand, før han besluttede sig for at sætte en stopper for pengestrømmen fra Moskva. På TV2 News mandag den 21. november 2011 indrømmede han at have bedt russerne om penge. Hans løn blev delvist finanseret af disse midler. Læs også: ulvenole.dk

 • Tirsdag den 6. december 2011 forklarede røde Ole til Ekstra Bladet, at det sovjetiske Politbureau i 1990 godkendte og efterfølgende sendte 350.000 dollars (2,4 millioner kr.) til Terpo Tryk i København. Men en konsulent ansat til økonomisk oprydningsarbejde i trykkeriet i perioden 1989-1990 afviste dette. Han havde aldrig set skyggen af pengene. Hvor blev de mange penge af?

 • I begyndelsen af decemeber 2011 lagde røde Ole sig fladt ned på sin socialistiske ryg. Nu fortrød han sin socialistiske fortid. »Jeg har fortrudt det og ærgret mig over det lige siden......« - udtalte han til B.T. fredag den 9. december 2011. »Jeg vil gerne opfordre alle, der var med dengang til at stille deres viden til rådighed......« - udtalte han desperat til Berlingske. Han opfordrede altså alle de røde lejesvende til at bekende deres synder.

 • I december 2011 fortalte røde Oles tidligere tolk, Vadim Seletskiy (fhv. medarbejder i centralkomiteen i det russiske kommunistparti, SUKP) at røde-Ole i april el. maj 1990 under et besøg i Moskva bad om at få et tilgodehavende på 500.000 dollars til Terpo Tryk udbetalt. Seletskiy spurgte om sagen hos chefen for Pravda, Vladimir Sterlikov. Denne vendte tilbage med besked om, at folk højere oppe i systemet ville rykke Terpo Tryk op på »listen« mod at få en belønning på 50.000 dollars. »Det er o.k. - bare det bliver gennemført......« - skulle røde Ole have svaret. Da Terpo Tryk fik pengene fra Moskva i juni 1990, betalte røde-Ole ikke den lovede returkommission. På trods af adskillige rykkere. Hver gang lovede han at betale. Men pengene kom aldrig. Dermed bragte han Sterlikovs liv i fare som kontaktperson. Episoden skulle være bekræftet af en lektor (Anatolij Tjekanskij) og en professor på handelshøjskolen i København.
  »Jeg har ingen erindring om det......« - udtalte røde Ole som sædvanligt i en kommentar til Jyllands-Posten.

 • Valen Falin, den sidste chef (1989-1991) for økonomisk støtte til udenlandske kommunistpartier i den internationale afd. i kommunistpartiets centralkomité, påstod i Jyllands-Posten den 18. december 2011, at røde Ole kendte alt til pengeoverførslerne til DKP fra Moskva. I håndskrevne bogføringsprotokoller fra 1987-1989 står »O. Sohn« opført som adressat og således modtager af de kontante penge. »Selvfølgelig vidste formanden det......« - udtalte russeren.
  »Jeg har ikke været involveret i eller været vidende om sorte penge i form af kontanter.....« - udtalte røde-Ole i JP om de nye oplysninger (kilde: Jyllands-Posten).

 • I december 2011 afslørede B.T., at DKP i 1990 fik en statslig eksportkredit på to millioner kr. I ansøgningen til staten var prisen på ordren skruet kunstigt op. Pengene ville blive udbetalt, hvis det sovejetiske kommunistparti ikke kunne betale for trykning af magasinet Glasnost. Ordren blev givet til Ekksskolens Trykkeri via DKP´s Terpo Tryk. Russerne kunne efterfølgende ikke betale for trykningen af en eller to udgivelser svarende til mellem en halv og en million kr. Disse penge fik DKP herefter fra staten.
  Forældelsesfristen mhp. strafansvar efter afgivelse af vildledende og urigtige oplysninger til staten i en ansøgning om eksportkredit er fem år. De røde lakajer slap for straf.

 • Under den kolde krig i 1980´erne registrerede Politiets Efterretningstjeneste (PET) ulovligt i tusindvis af politisk aktive personer fra venstrefløjen i deres arkiver. Det blev afsløret sidst i 1990´erne. Det medførte en undersøgelse af forholdene af den såkaldte PET-kommission. Men forinden destruerede PET i al hemmelighed tusindvis af dokumenter. Eksempelvis blev røde Oles sagsmappe destrueret. Det var vel nok heldigt!!

 • I 2012 bad fire danske historikere udenrigsminister Sleepingvalley om hjælp med at få adgang til det lukkede russiske præsident-arkiv. Der skulle man kunne finde oplysninger om DKP´s modtagelse af penge fra Moskva. Men Sleepingvalley ville ikke hjælpe.

 • I november 2012 interviewede Jyllands-Posten den 82-årige russiske Vladimir Versjinin. Han havde i slutningen af 1980´erne håndskrevet de protokoller, der omhandlede udbetalingerne af mindst 5,2 millioner kr. til DKP. Pengene var ifølge papirerne blevet udbetalt til O. Sohn. Men sidstnævnte nægtede at kommentere sagen.

  Er det rigtigt, hvad vi har hørt:

  har røde Ole tungekysset med Erik Honecker?  Den røde skattespekulant
  Socialistisk Folkeparti jager de stygge onde kapitalister. De bredeste skuldre skal betale mere i skat. I Kalundborg Folkeblad den 25. marts 2011 udtalte SF´s næstformand røde-Ole, at »vi vil bede banker, multinationale virksomheder og skattesnydere om at betale mere i skat, som vi kan bruge til at sikre en fagligt stærk folkeskole.......«. Men hvad gør manden selv?
  I 2010 udkom røde-Oles private selskab Forlaget Sohn Aps. med et overskud på 219.033 kr. Heraf hævede han kun 96.600 kr. til sig selv. Og hvorfor nu denne beskedenhed? Hvorfor netop 96.600 kr. Fordi han slap med at betale 28 pct. i skat. Hvis han hævede et større beløb, så var skatten på disse penge ifølge reglerne røget op på 42 pct. De resterende 122.433 kr. puttede han i firmaets pengetank. Den indeholdt pr. 2011 ca. 1,5 million kr. I 2011 betalte forlaget intet i selskabsskat.
  Hvad kalder man dette fænomen?

  Ynkeligt hykleri

  Reklame-Krag, sundhedsminister 2011-2014  Reklame-Krag
  Efter folketingsvalget den 15. september 2011 blev den unge og uerfarne Krag sundhedsminister i S-R-SF-regeringen. På trods af at være uden nogen som helst form for uddannelse bortset fra en studenterhue og et job som pædagogmedhjælper og kassedame i Netto. En påbegyndt universitetsuddannelse blev aldrig færdiggjort. Hun har altid et bredt smil klistret fast i ansigtet.
  Ministerlokaler, sekretariat og kontor til departementschefen i ministeriet i Holbergsgade tæt på Christiansborg blev indrettet med møbler fra Paustian og Illums Bolighus for 749.756 kr. Heraf kostede indretningen af ministerens kontor og hvilerum 222.898 kr. Intet problem. Skatteyderne betaler.
  I september 2012 gik Villy Sleepingvalley af som partiformand. Og nu stillede Krag op til posten. Flankeret og støttet af partiets skatteminister (barneministeren). I den anledning drog hun på tur rundt i landet for at reklamere for sig selv i debatter med modkandidat og partifælle Annette Vilhelmsen. Søndag den 23. september 2012 var der således debat i Herning og Holstebro. Køreturen fra København foregik i den magelige ministerbil. En milliondyr BMW 730 LD. Men den måtte de jydske partifæller ikke se. Bilen blev parkeret langt væk fra debatstedederne, så ministeren kunne komme gående og blande sig solidarisk med de fodformede SF´ere. Rød stue. Velbekomme.
  Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Så flygtede hun over til Socialdemokraterne. »Endnu en rotte forlader skuden.....« - skrev Villy Sleepingvally´s ekskone på Facebook. Nu kunne hun hæver eftervederlag i 18 måneder svarende til en mindre formue på 1.749.856 kr. I april 2014 søgte hun en ulønnet praktikant til 37 timer om ugen til skrivning af taler og deltagelse i møder. Det kaldes »social dumping«.


  Afskaf sundhedspersonalets tavhedspligt
  I november 2013 satte S-R-SF-regeringen med sundhedsministeren i spidsen et lovforslag i høringsfase gående ud på at afskaffe sundhedspersonalets tavshedspligt over for politiet. Ifølge forslaget skal en hvilken som helst tykpandet betjent uden dommerkendelse kunne møde op på eksempelvis et hospital og læse folks sygejournaler og andre personlige data. Det er ikke løgn.
  Giv politiet samme ret på Christiansborg!!


  Bliv opereret af en cykelsmed.....
  Ifølge Sundhedsloven kan en privatpraktiserende speciallæge ansætte personale uden nogen form for uddannelse til at hjælpe sig med patientbehandling. Lægen bestemmer selv arten af opgaverne. Det kan være vaccinationer, undersøgelser, kontroller, spiralopsætninger og endda operationer. I 2013 fik Ekstra Bladet kendskab til en klinik i Hvidovre, hvor graviditetsscanningerne blev varetaget af en pædagogmedhjælper. En patient blev opereret i øjet ef en SOSU-assistent. Hos en praktiserende læge i Esbjerg fungerede en russisk kvinde uden lægeautorisation som børnelæge. På denne måde kan lægen score endnu flere penge.
  »Det er godt nok.....« - udtalte sundhedsministeren til Ekstra Bladet i juli 2013. Vi går ud fra, at ministeren vil være tilfreds med at få sit syge barn undersøgt og behandlet af eksempelvis en cykelsmed??


  Stigende tandlægepriser
  Den 1. januar 2013 gennemførte sundhedsministeren, at man kun får statsligt tilskud til en enkelt årlig tandrensning. Det svarer til en merudgift på ca. 124 kr. med to årlige tandrensninger. Fra samme dato steg lønsumsafgiften for tandlægerne. Det er en vanvittig afgift på tandlægens egen løn og personalets løn. Den regning sendes videre til patienterne svarende til en årlig ekstraregning på 20 kr.
  Den 15. juli 2013 steg prisen for et kontrolbesøg hos tandlægen fra 122 kr. til 214 kr. for folk over 26 år og fra 71 kr. til 214 kr. for folk mellem 18-25 år. Stigningerne skulle give staten en merindtægt på 120 millioner kr. Pengene var øremærket til af finansere S-R-SF-regeringens sundhedsudspil med mindre ulighed i sundhedssektoren.
  Ministerens afgiftsstigninger kom til at koste folk mindst 226 kr. mere om året. De socialt dårligst stillede har også de dårligste tænder. Dermed forringede hun vilkårene for sine kernevælgere.


  Ingen medicinalaktier til læger
  I februar 2013 fremsatte sundhedsministeren det hidtil mest vanvittige forslag. Nu måtte landets læger ikke længere købe aktier hos medicinalindustrien. Og hvorfor nu det? Fordi patienterne skal kunne være sikre på lægernes uafhængighed. Nu ville SF-ministeren bestemme, hvordan en bestemt erhvervsgruppe bruger deres egne penge. Det er ikke løgn. Det svarer til, at man forbyder piloter at eje aktier hos flyproducenter. Eller forbyder togchauffører at købe aktier hos producenter af tog. Eller forbyder soldater at købe aktier hos våbenproducenter. Eller forbyder politikere at købe aktier i det hele taget, fordi de lovgiver om forholdene hos erhvervslivet. En total vanvittig tankegang.
  Hvordan vil man håndhæve en sådan ordning? Skal alle landets 10.000 læger have deres privatøkonomi gransket af et økonomisk politi? Hvordan vil man forhindre læger i at investere i medicinalfirmaer gennem investeringsforeninger med spredte porteføljer? Og hvordan vil man straffe læger, der bruger deres egne penge, som de vil?

  Når folk, som ikke er vant til det, begynder at tænke - så går det altid galt  PCB på hospitalerne
  Poly-Chloreret-Biphenyl (PCB) er en af de farligste miljøgifte med fare for skader på lever, skjoldbruskkirtel, immunsystem og hormonbalancen. Desuden er det potentielt kræftfremkaldende. Derfor er stoffet blevet forbudt at anvende i EU. Men i perioden 1950-1977 blev det anvendt i byggematerialer i stor stil. Eksempelvis på landets sygehuse. Herfra kan det fordampe og indåndes af mennesker.
  Landets regioner har ifølge PCB-handlingsplanen vedtaget i Folketinget i 2011 pligt til at identificere PCB-holdige bygninger og fremkomme med en plan for håndtering af problemet. Men det gør regionerne ikke. Det afslørede BT i december 2012. PCB skulle være til stede på 11 ud af 14 hospitaler undersøgt med tilfældige stikprøver. På Farsø Sygehus i Nordjylland viste en stikprøve i 2011 en PCB-værdi 360 gange højere end den tilladte grænseværdi fra Miljøstyrelsen. »Jeg forventer, at regionerne lever op til deres ansvar.....« - udtalte sundhedsministeren.
  Man altså blive alvorligt syg af at indånde luften på landets hospitaler. Velbekomme.


  Retspsykiatrisk afd. i Risskov
  I november 2012 beskrev BT i en række artikler flere fangeflugter fra det retspsykiatriske hospital i Risskov ved Aarhus. Hospitalet opbevarer nogle af landets farligste forbrydere. De kan ikke kan opbevares i et almindeligt fængsel på grund af psykisk sygdom. Hospitalsledelsen havde kun indrapporteret tre fangeflugter samme år. Men i december 2012 havde der været i alt 27 fangeflugter fra stedet. Det indrømmede man hårdt presset af BT´s artikler. Og det måtte offentligheden ikke vide. Tilsyneladende for at undgå dårlig omtale af hospitalet i medierne. Læs om uhyrlighederne nedenfor.

 • Nogle af stedets ansatte oplyste i december 2012 BT om en bevidst ledelsesstrategi gående ud på at skjule de mange flugter. Vold mod de ansatte blev ligeledes underrapporteret. Efter en flugt den 7. december 2012 havde medarbejderne fået besked på at holde mund over for medierne. Det er stik imod regionens regler om ytringsfrihed om forholdene over for pressen. Chefen for psykiatriområdet i Region Midtjylland indskærpede herefter de ansattes ytringsfrihed og deres pligt til at gå videre med sådanne problemer. Men det forstod cheferne ikke. I februar 2013 politianmeldte hospitalsledelsen en eller flere medarbejdere for at lække ledelsens forsøg på at skjule tre flugter på fem dage i november 2012 foretaget af en grønlandsk drabsmand. Tre dage efter belønnede man ham med udgang.

 • I flere år havde nogle medarbejdere klaget til ledelsen over nogle af plejernes ydmygende og til tider voldelige behandling af de psykiatriske patienter. De var blevet slået, sparket og spyttet på. Nogle måtte lade vandet i fastspændt tilstand. En plejer havde fået besked på at smutte, hvis hun ikke kunne lide lugten i bageriet efter at have klaget over forholdene.
  En patient med Tourettes Syndrom var tilsyneladende blevet overmedicineret til døde. Gennem længere tid var han af flere plejere blevet sparket, slået og tvangsmedicineret for at få ro i vagtperioden. Man havde spyttet på ham og spyttet i hans mad. Man havde presset hans hoved ned i en spand, hvori han havde tisset. En plejer havde givet ham et blåt øje. En anden plejer havde taget nøgenbilleder af ham. Den 17. maj 2013 faldt han om med hjertestop. De pårørende blev efterfølgende nægtet aktindsigt i sagen (kilde: BT, maj 2013). Det er ulovligt iflg. Sundhedslovens paragraf 45. Iht. denne skal man efter anmodning udlevere afdødes oplysninger angående sygdomsforløb mv. til de efterladte pårørende. Dette blev da også fastslået af Patientombuddet.

 • I oktober 2013 erkendte en 28-årig SOSU-assistent at have stjålet 2,5 millioner kr. fra en psykisk syg patient på hospitalet. Under sin tidligere ansættelse skulle han have solgt narko til patienterne (kilde: BT).

 • To tidl. medarbejdere kunne fortælle, at der på afdelingen mangler kontrol med udleveringen af medicin. Som konsekvens stjæler nogle af medarbejderne Kodimagnyler, sovemedicin og beroligende medicin fra medicinskabet. Det har medført et misbrug blandt nogle ansatte og et massivt medicinsvind.

 • I 2012 syntes en mellemleder på hospitalet, et en bestemt sygeplejerske fik for lidt i løn. Han pressede derfor lønkontoret til at skrive nogle ekstra beløb på lønsedlen. Hvis de ikke ville makke ret, ville han gøre det selv. Det var blevet til 40.000 kr. i løbet af de første måneder af 2012. Det øvrige personale begyndte at undre sig. En plejer skrev derfor anonymt om sagen til afdelingsledelsen, hospitalsledelsen, tillidsfolkene og psykiatriledelsen i Region Midtjylland. På et efterfølgende personalemøde påstod mellemlederen, at der blot var sket en fejl. Den løgn godtog den øverste chef i regionsgården (kilde: BT).

 • Sundhedsministeren henviste til, at oplysning om fangeflugt er regionens ansvar. Alligevel måtte hun sammen med justitsministeren i samråd om sagen foranlediget af retsordføreren fra Dansk Folkeparti i februar 2013. Efter mødet lovede hun at følge udviklingen tæt og om nødvendigt gribe ind. I maj 2013 udkom regionens rapport over forholdene på hospitalet. Den beskrev en subkultur af truende adfærd, en hård tone og vold mod patienterne begået af omkring 10 personer blandt medarbejderne. Og ledelsen havde kendt til dette problem i årevis. Ministeren krævede nu yderligere handling.
  I oktober 2013 blev to medarbejdere fyret. Syv fik skriftlige advarsler. Og en enkelt vikar blev opsagt. Men ledelsen slap fri. »Vi har indskærpet over for ledelsen, at man straks skal gribe ind, hvis man observerer upassende sprogbrug og adfærd. Og så må vi løbende holde øje med, hvordan kulturen på stedet udvikler sig, og om ledelsesdelen udvikler sig tilfredsstillende.....« - udtalte Region Midtjyllands cheflæge (kilde: BT).

 • I 2004 overfaldt en 24-årig herboende muslim en 57-årig kvinde på Rydevænget i Hasle ved Aarhus. I et buskads mishandlede han hende seksuelt med en gren. Herefter forsvandt han. Stærkt blødende råbte kvinden om hjælp. Gerningsmanden vendte derfor tilbage og slog, sparkede og trampede på hende, indtil hun blev tavs. Efterfølgende måtte hun tilbringe fem uger i respirator.
  I 2005 blev han idømt forvaring på ubestemt tid på Retspsykiatrisk Hospital i Aarhus. Søndag den 10. november 2013 flygtede han fra stedet ved at klatre over et hegn. Hospitalsledelsen gav Østjyllands Politi besked på, at han ikke var farlig!!! Derfor blev offentligheden ikke informeret og advaret. Den opgave påtog blandt andet Ekstra Bladet sig tre dage senere.

  Ministeren fik i virkeligheden en enkel opgave. Et sådant galehus burde sættes under øjeblikkelig administration vha. udefra kommende faglige kompetente personer. Stupide medarbejdere havde tydeligvis overtaget magten over den inkompetente ledelse på stedet.


  Fup med brystimplantater på Glostrup Privathospital
  I 2011-2012 reklamerede Glostrup Privathospital med billige brystimplantater på websitet sweetdeal.dk. Det var ejet af hospitalet og Berlingske Media. Når interesserede kvinder mødte op på hospitalet for at høre nærmere om sagen, så blev de lovet de velkendte engelske Nagor-kvalitetsproteser. Når de efterfølgende mødte op til operationen, så blev de forundersøgt og markeret på brysterne af en sygehjælper. Under fuld narkose blev der herefter indsat billige sydkoreanske Unigel-proteser. Herved tjente hospitalet ikke under 500.000 kr. på rent fup. Det afslørede Ekstra Bladet i oktober 2012.
  En af medejerne af hospitalet (tidl. hoflæge for kronprinsesse Mary) kunne ikke se problemet. Det kunne Sundhedsstyrelsen heller ikke!!! Unigel-protesen var jo CE-godkendt. »Sundhedsstyrelsen har ikke fagligt belæg for at mistænke, at der foreligger en sundhedsfaglig risiko ved anvendelsen af Unigel-brystimplantaterne... Implantatet fra den sydkoreanske producent er CE-mærket og ikke farligt.....« - blev der udtalt.
  Torsdag den 25. oktober 2012 afslørede det britiske Daily Telegraph, at deres journalister havde fået det tjekkiske ITC (CE-godkendelses-firma) til at godkende et fiktivt metal-hofteimplantat, som er ulovligt at anvende i flere EU-lande. Implantatet har skadet og invalideret tusindvis af patienter. Nu blev det CE-godkendt af firmaet uden nogen som helst form for dokumentation for patientsikkerhed. »Vi er på producenternes side..... vi er ikke på patienternes side.....« - udtalte firmaet. Samme firma godkendte ovennævnte Unigel-implantat fra Sydkorea. Et veritabelt svindelfirma dannede altså grundlag for Sundhedsstyrelsens vurdering af plattenslageriet på Glostrup Privathospital. Umiddelbart efterfølgende kunne Ekstra Bladet ikke vride eller hale en kommentar ud af Sundhedsstyrelsen. I december 2012 gik hospitalet konkurs. Berlingske Media lovede herefter økonomisk kompensation til de 500 kvinder, som havde været naive nok til at betale penge forud.

  Den 11. december 2012 havde en 48-årig kvinde fået tid til en kosmetisk øjenlågsoperation på Glostrup Privathospital. Hun havde betalt 12.000 kr. forud. Dagen før operationen gik hospitalet konkurs. Dermed ville hendes penge være tabt. Hospitalet ændrede nu navn til Plastikkirurgisk Klinik i Glostrup. En af hospitalets ejere ringede hende op med et forslag. Hvis hendes praktiserende læge skrev en henvisning på operationen, så ville det offentlige betale. Konkursen omfattede nemlig kun selvbetalere. Sådan blev det. Lægen skrev efterfølgende en henvisning på indgrebet, som ikke er tilskudsberettiget fra det offentlige. Hospitalet modtog herved betaling på i alt 24.000 kr. (kilde: Ekstra Bladet). Ren svindel med skatteydernes penge.
  Med effekt fra januar 2013 skærpede Sundhedsstyrelsen reglerne. Før indsættelse af brystimplantater skal patienten skriftligt gøres bekendt med implantatets type. Hvis behandleren får en påtale eller kommer under skærpet tilsyn, så kan styrelsen annullere vedkommendes tilladelse til at foretage kosmetiske indgreb.


  Positiv særbehandling af Jehovas Vidner
  Jehovas Vidner spiser med velbehag store røde bøffer med masser af blod. Men de vil ikke modtage blod som tansfusion i relation til en operation. Det er et frit valg. Derfor må lægerne i nogle tilfælde aftså fra at operere. Herefter sender man dem til behandling i udlandet på skatteydernes regning. I 2011-2012 kostede det 1.257.744 kr. i ekstra udgifter for tre patienter.
  Når andre patienter fravælger en specifik behandling på et offentligt sygehus, så må de selv betale for behandling på et privathospital eller et hospital i udlandet. Der er såleds positiv skatteyderbetalt særbehandling af Jehova´erne. Sundhedsministeriet har siden 2001 tolket lovgivningen på denne måde (kilde: BT, april 2012).
  Det er naturligvis ikke rimeligt. Hvis man ikke vil tage imod behandling på et offentligt sygehus, så må man til lommerne. En hurtig lille opgave for SF´s sundhedsminister.


  Lægehelikopteren
  Den 28. april 2010 indviede Bertel-pis-mig-i-øret-bims (V) som sundhedsminister den nye akutlægehelikopter som forsøgssordning i halvandet år for Region Sjælland og Region Hovedstaden. Helikopteren har hjemsted i Ringsted og drives af FALCK. Den årlige udgift på ca. 23 millioner kr. blev betalt af TRYGFONDEN i forsøgsperioden. Efter planen skal skatteyderne fremover finansere ordningen - hvis den er til gavn for patienterne.
  Umiddelbart efter indvielsen begyndte Dansk Sundhedsinstitut og Rigshospitalet at evaluere projektets effekt på dødeligheden af de transporterede patienter i forhold til dødeligheden af en sammenlignelig patientgruppe transporteret med ambulance. Hvis man ikke kan måle en bedre overlevelse hos patienterne i forsøget, så vil pengene jo være spildte. I november 2011 forelå den fortrolige primære rapport. Den havnede hos Ekstra Bladet. Man kunne eksempelvis læse (kilde: Ekstra Bladet, feb. 2012):

  »Den kliniske evaluering har imidlertid ikke kunnet påvise signifikant reduktion i dødeligheden for nogen af de tre patientgrupper ved sammenligning af de patienter, der blev behandlet og fløjet med akuthelikopteren med dem, der blev kørt med ambulance...... Samlet set er det således ikke på baggrund af den foreliggende evaluering entydigt, at etableringen af akutlægehelikopteren kan betragtes som effektiv ressourceanvendelse«.

  Rapporten blev sendt til TRYGFONDEN og FALCK. Den planlagte offentliggørelse i december 2011 blev udsat. Først den 20. januar 2012 blev offentligheden præsenteret for rapporten. Og nu var konklusionen blevet ændret. »Samlet set viser analysen, at en akutlægehelikopter kan indgå som et meningsfyldt supplement til det eksisterende præhospitale beredskab« - stod der kryptisk. Og på TRYGFONDENS website kunne man læse, at »akutlægehelikopteren redder liv.....«

  Trygfonden ville ikke indrømme at have smidt pengene ud af vinduet. Og Falck vil score de mange dejlige millioner fremover. Noget tyder på, at skatteyderne bliver taget økonomisk ved næsen ved en permanent akutlægehelikopter. Sundhedsministeren har et problem.
  I øvrigt kan helikopteren på Sjælland ikke flyve i dårligt vejr og om natten. Det kan lægehelikopteren i Jylland. Sådan er der så meget, man ikke forstår.


  Reklame for medicinalindustrien
  Tirsdag den 27. december 2011 optrådte SF´s sundhedsminister, alias reklame-Krag, på forsiden og side 2 i en reklameavis for sukkersygeprodukter. Hun havde skrevet lederen til avisen. Ved siden af denne kunne man se en helsidesannonce for blodsukkermålere til sukkersygepatienter. Reklametryksagen var lavet af Berlingske Media for B.T. og Berlingske Tidende.
  Da Ekstra Bladet forsøgte at få en kommentar til ministerens reklamefremstød for et medicinalfirma, var hun på »juleferie«!! Og hendes presserådgiver kaldte det noget »pjat«. Men allerede dagen efter var ministeren kommet hjem fra ferie. Og nu meddelte hun via samme presserådgiver, at hendes medvirken i bladet var en »beklagelig fejl«.
  Ida Auken, miljøminister 2011-2014  Nytårstaffel 2012
  Den 1. januar 2012 var S-R-SF-regeringens ministre til nytårstaffel hos dronning Margrethe på Amalienborg. Beskæftigelsesministeren var iklædt en flot grøn kjole. Den havde hun købt i en genbrugsbutik. Før middagen blev hun interviewet af Danmarks Radio. Journalisten spurgte, om hun havde forberedt sig på at møde dronningen. »Nu skal vi jo faktisk se dronningen temmelig meget i vores arbejde. Måske også mere, end jeg synes, at vi skulle bruge al vores tid på......« - svarede hun på direkte TV. Hun havde en god grund til at ytre sin frustration. Læs: Statsrådet

  Respekt


  Udtalelsen gav parabol-Pia (DF) anledning til at kalde miljøministeren »uopdragen«. Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Dermed mistede hun sit ministerjob og ministerbilen. I fornærmelse kvitterede hun ved at melde sig ind hos Det Radikale Venstre. Efter at have været minister i ca. to et halvt år kunne hun nu hæve eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.749.856 kr. Skatteyderne betaler.


  Fusk med olieudslip i Nordsøen
  Boreplatformene i Nordsøen udleder olie i vandet ved ophentning af olien. Der er særlige regler og grænser for det tilladelige olieudslip. Men det fuskes der med i stor stil (kilde: Politiken).

 • Den 3. oktober 2011 skrev en laborant på en Mærsk-boreplatform til Miljøstyrelsen for at udbede sig detaljer om udledningstilladelsen. Laboranterne på platformene havde i længere tid følt sig presset til at kassere vandprøver med højt olieindhold. Derved skjulte man udslippene. Forgæves havde de forsøgt at få klare retningslinjer fra deres overordnede om problematikken. Nu udbad de sig styrelsens holdning dertil.

 • Den 10. oktober 2011 sladrede en embedsmand i styrelsen til Mærsk om laborantens henvendelse. Angiveligt for at advare om en kommende negativ presseomtale.

 • Den 13. oktober 2011 udbad Mærsk sig aktindsigt i laborantens henvendelse og styrelsens svar.

 • Den 8. november 2011 bevilgedes aktindsigten. Mærsk fik desuden udleveret laborantens navn og adresse!!!

 • I november 2011 skrev laboranten direkte til miljøministeren om fuskeriet. Herefter blev hun indkaldt til et møde i styrelsen. Man informerede hende afslutningsvis om, at Mærsk ville blive informeret om mødet.

 • I januar 2012 besluttede miljøministeren sig for at stramme vilkårene for olieudslippene fra platformene. Tilsyneladende på baggrund af laborantens afsløring af fuskeriet.

  Miljøstyrelsen udleverede en whistleblower til arbejdsgiveren. Ganske utroligt. Efterfølgende måtte hun opsige sit job. Det var takken for at afsløre miljøsvineri hos Mærsk. Hvad kan man lære af denne sag? Man skal samle så meget dokumentation som overhovedet muligt. Herefter skal man henvende sig med materialet til et af de store dagblade. Eksempelvis Ekstra Bladet. Lad Miljøministeriet passe sig selv.
  Vilhelmsen, social- og integrationsminister 2013-2014, vækst- og erhvervsminister 2012-2013  Partiformand Annette Vilhelmsen
  Den 7. september 2012 smed daværende partiformand Villy Sleepingvalley håndklædet i ringen. Han magtede ikke længere at være både udenrigsminister og partiformand. Sidstvævnte post kom derfor i valg. Det vandt Annette Vilhelmsen den 13. oktober 2012 med 66 pct. af stemmerne i kamp mod sundhedsministeren reklame-Krag (SF). Efter folketingsvalget den 15. september 2011 blev hun medlem af Folketinget for SF. I perioden 2001-2011 var hun SF-medlem af Kerteminde Byråd.
  Efter nogle få måneder kvajede hun sig. I Kerteminde Avis mente hun at vide, at erhvervslivet i samarbejde med de borgerlige partier modarbejdede S-R-SF-regeringens krisepolitik. »De borgerlige partier og deres støtter i erhvervslivet har en interesse i, at det ikke skal lykkes for den røde regering..... de har ganske enkelt gjort sig skyldige i at puste krisen kunsigt op..... vores initiativer får ikke lov til at komme i gang.....« - lød det fra erhvervslivets egen minister. Men det mente hun ikke længe. Allerede dagen efter trak hun sine meninger tilbage i en pressemeddelelse. »Mine udtalelser om årsagen til lav vækst og arbejdsløshed var desværre uklare....« - lød det kryptisk. Hun nægtede at være blevet banket på plads. Uklare meninger. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!
  Ved regeringsrokaden den 9. august 2013 blev hun social- og integrationsminister. Torsdag den 30. januar 2014 gik hun af som partiformand og trak SF ud af regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Efter sin korte ministertid i perioden 2012-2014 kunne hun nu hæve eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.749.856 kr. Det kan man komme langt for på Fyn. Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 røg hun helt ud af Folketinget. Tømrersvenden fra Odense »vikaren fra helvede« overtog hendes plads på Christiansborg. I 2017 blev han ophøjet til politisk ordfører. Så kastede Wilhelmsen i fornærmelse håndklædet i ringen og meldte sig helt ud af SF.


  Goldman Sachs fældede SF
  I 2014 havde inkompetente skiftende ministre, dårlige chefer og en doven bestyrelse ladet det statsejede energiselskab DONG ENERGY oparbejde en gæld på over 33 milliarder kr. Nu skulle der indføres ny kapital for at redde stumperne. I juni 2013 rejste finansminister blå Bjarne (A), alias Cory-Dong, derfor til England med alt betalt for at deltage i et Bilderberg-møde i Hertfordshire nord for London. Mødet var sponsoreret af den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs. Banken var en af hovedskurkene bag den amerikanske finanskrise. Flere af bankens operatører deltog i mødet. Og hvorfor nu det? Fordi danske skatteydere nu skulle levere en hurtig skattefri gevinst til bankens aktionærer. Få måneder efter i september 2013 besluttede finansminister »blå Bjarne« sig for at sælge 19 pct. af aktierne med en værdi på otte milliarder kr. i DONG ENERGY til Goldman Sachs. Det var 50-60 pct. under aktiernes reelle værdi. Handlen blev godkendt torsdag den 30. januar 2014 i Finansudvalget. Aktierne blev solgt til et mystisk skuffeselskab i Luxembourg med underfirmaer i Delaware i USA og et skattely-selskab på Caymann Islands i Caribien på adressen Ugland House. Det er et femetagers hus med 18.000 skuffeselskaber. På denne måde kunne Goldman Sachs holde et kommende overskud på investeringen skjult for skattevæsenet. Nu havnede en del af DONG ENERGY altså i skattely. Banken kunne høste et kommende overskud ved den planlagte børsnotering i 2017-2018. Men et underskud blev forhindret med en såkaldt »put option« ved at banken kunne tilbagesælge aktierne til den danske stat med en bonus på 500 millioner kr. Altså en total »win-win-situation« betalt af de danske skatteydere. Den amerikanske Sachs-direktør fik samme år en løn på 126 millioner kr. Læs i øvrigt: Goldman Sachs-sagen

  Den danske befolknings el-selskab skulle nu sendes i skattely hos nogen af verdens værste kapitalister. Det gik op for alle efter Ekstra Bladets afsløringer i januar 2014. Så blev der ballade i Socialistisk Folkeparti. Statsminister Gucci-Helle (A) havde beordret partiformand Vilhelmsen til at sørge for, at alle stemte for salget sammen med den øvrige regering, Venstre, Konservative og DF. I modsat fald måtte SF forlade regeringen. Onsdag aften den 29. januar 2014 mødtes SF´s ministre og folketingsgruppen derfor i DGI-byen i København. Så blev der mobbet, råbt, fornærmet, talt nedladende, tudet og smidt med lort. Flere var imod salget til Goldman Sachs. Dagen efter torsdag den 30. januar 2014 stemte alle alligevel for salget i Finansudvalget. Herefter trak Vilhelmsen sig fra SF-formandsskabet på grund af gårsdagens fornærmelser og meddelte partiets afgang fra regeringen. Mandag den 3. februar 2014 dannede Socialdemokraterne ny regering med Det Radikale Venstre.
  Reklame Krag og røde Ole flygtede over til Socialdemokarterne. Ida Auken flygtede over til Det Radikale Venstre. Vilhelmsen tog toget tilbage til Fyn. SF var i frit fald.

  Hurra, hurra, hurra!!!  Satspuljer og »Stemmer på kanten«
  Det er dejligt at give gaver - især når andre betaler. Danske politikere elsker defor at forære skatteydernes penge væk. Tidligere skulle man kende en politiker på Christiansborg for at gøre sig forhåbning om en gave. Pengene blev bevilget under hemmelige møder som mærkværdige lokumsaftaler. Derfor besluttede man på et tidspunkt at oprette de såkaldte »satspuljer« for at stille alle modtagere lige. Årligt forærer Socialministeriet således 2,5 milliarder kr. til 10.000 projekter. Man kræver nu godkendelse af en begrundet ansøgning som betingelse for udbetaling af penge. Men den slags pjat gider man ikke beskæftige sig med hos SF. Her er man vant til at begunstige kammeraterne. Læs nedenfor.

  Den 13. august 2013 afsatte social- og integrationsministeren en 1 million kr. fra en satspulje til socialt udsattes valgdeltagelse op til kommunalvalget i november 2013. Samme måned deltog integrationsministeren i arrangementet »Brugernes Bazar« i Odense. I den anledning lovede hun euforisk at støtte »Huset Zornig« med et eller andet obskurt projekt ved navn »Stemmer på kanten« med alle puljens penge på en million kr. »Der er en million til dig.....!!« - udtalte hun på gågaden til fru Zornig dokumenteret på direkte TV.
  Nu begyndte medierne at undre sig. Rejste ministeren rundt i landet og delte skatteydernes penge ud efter forgodtbefindende? Efterfølgende viste det sig, at hun bevilgede beløbet uden en foreliggende ansøgning og hele 18 dage før udløbet af den officielle ansøgningsfrist. Hun havde altså tilsidesat de ganske almindelige bevillingsregler. Det må man ikke ifølge Forvaltningsloven. Nu brændte det socialistiske lokum. »Vi regner med at få pengene.....« - udtalte Zornig i medierne tirsdag den 3. september 2013. Den 5. september forhøjede ministeren derfor puljen med en million kr. Og nu instruerede ministeriet uopfordret »Huset Zornig« i at lave en ansøgning med korrekte kriterier ved at sende to embedsmænd på hjemmebesøg. Der forelå herefter en ansøgning, der passede med kravene for tildeling af penge. Den 18. september 2013 mødte Zornig op hos ministeren til et »hilse-på-møde«. Mødet var hemmeligt uden referat. Dagen efter den 19. september 2013 fik huset Zornig den lovede million. Ud af 36 andre ansøgere måtte 19 nøjes med at dele den anden million. Men de havde jo heller ikke haft ministeriets embedsmænd på besøg for at hjælpe med at udfylde papirerne!!
  I medierne forsøgte ministeren sig med en undskyldning om »misforståelser« og en uheldig sammenblanding af »pulje og kampagne«. I november 2013 i Folketingssalen meddelte hun, at Huset Zornig var blevet tildelt pengene »på lige vilkår« med andre ansøgere. Onsdag den 11. december 2013 måtte hun i tre timer forklare sig i Folketingets Socialudvalg. Her gentog hun påstanden om »fuldstændig lige vilkår« for alle ansøgere og undskyldte sig i øvrigt med begåede »fejl«. Tilsyneladende havde hun løjet over for Folketinget. Det er strafbart ifølge Ministeransvarlighedsloven. Samrådet endte med en ligegyldig »næse« til ministeren og ikke en fyreseddel. Det kunne hun takke Enhedslisten for. Efterfølgende blev der blev iværksat en advokatundersøgelse af sagen. I juni 2014 tildelte socialminister Manu-3-kroner sin departementschef en tjenstlig advarsel og to medarbejdere tjenstlige tilrettevisninger.
  Søndag den 22. december 2013 påstod em medejer af Huset Zornig i JyllandsPosten, at millionstøtten hele tiden havde været planlagt. »Sandheden er jo, at det hele tiden var underforstået fra ministeriets side, at vi skulle have den million. Alt det andet med ansøgningen var bare en bureaukratisk detalje, der skulle overtsåes, så vi kunne få pengene« - udtalte han. En udtalelse, der bestyrkede mistanken om ministerens misinformation af Folketinget.

  I marts 2016 idømte Nykøbing-Falster Byret Zornig-ægteparret en bøde på i alt 45.000 kr. for menneskesmugling. Under den muslimske folkevandring fra Mellemøsten til EU i 2015 havde de ulovligt transporteret en syrisk familie til Sverige i deres bil. Ifølge Udlændingeloven er det ulovligt at transportere personer uden gyldig opholdstilladelse. Nu stod de klynkende frem i medierne i fornærmelse over at skulle have egne penge op af lommen. Det gør man ikke i de kredse. Og straks stod en folketingspolitiker fra Enhedslisten klar og tilbød at finansere en del af ulovlighederne. Formentlig med partistøttepenge. Det er ikke løgn.

  Søndag den 23. februar 2014 afslørede Politiken efter aktindsigt, at Socialministeriet i 2013 havde afsat 12 millioner kr. til projektet »Civilsamfundet Bygger Bro« til at styrke integration af flygtninge og indvandrere. Midlerne kunne officielt søges af alle frivillige organisationer helt el. delvist involveret i arbejde med integrationsindsatser. Men embedsmænd i ministeriet bekendtgjorde kun puljen over for de fem organisationer Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp, Center for frivilligt socialt arbejde, FriSe og Bydelsmødrenes Landsorganisation. Ud af disse fik Røde Kors og Flygtningehjælpen penge efter forudgående aftale og hjælp med at udfylde ansøgningerne. Altså procedurer i strid med reglerne og formentlig helt ulovligt i forhold til Forvaltningsloven.


  Jeg mener ikke noget om hellig krig
  Onsdag den 14. august 2013 opfordrede en dansk repræsentant for salafisterne til hellig krig i Syrien på You Tube. Andre danske muslimer skulle rejse til landet og deltage i kampen mod det syriske styre. Nu skulle islam og sharia-lovgivning udbredes til resten af verden. I den anledning blev den nyudnævnte integrationsminister bedt om en kommentar. Men det var ikke hendes opgave. »Integrationsministeren tager sig af at forebygge, at sådanne budskaber opstår.....« - lød det fra en af hendes støttepædagoger. Ministeren ville altså ikke udtale sig. Den slags sorterede under Justitsministeriet.
  Dagen efter opdagede ministeren et kontor med fine embedsmænd i Integrationsministeriet. De arbejder med radikalisering af minoriteter - herunder muslimer. Så ville ministeren pludselig udtale sig. »Jeg tager kraftig afstand fra både tankegangen bag og opfordringen til, at unge danskere skal deltage i hellig krig. Det er aldeles uacceptabelt« - lød det ydmygt fra en støttepædagog fra Christiansborg.
  Læs i øvrigt: Salafisterne
  Pia Olsen Dyhr, transportminister 2011-2014  Løftebrud om billetpriser
  I valgkampen op til folketingsvalget i september 2011 lovede den kommende transportminister at reducere prisen på bus- og togkort i Københavnsområdet med 40 pct. »Det kan godt være, at det tager tre måneder, men vi vil så hurtigt som muligt sætte prisen ned på den kollektive trafik. Du må ringe til mig om fire måneder og skælde mig ud, hvis billetterne ikke er blevet billigere.....« - udtalte hun euforisk. Hvad skete efter ministerudvævnelsen? Billetpriserne steg, steg, steg og steg. Det hele var løgn.
  Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Dermed kunne damen hæve eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.749.856 kr.
  I februar 2014 valgte man mærkværdigvis damen til ny partiformand og politisk ordfører uden nogen modkandidater.
  Jonas Dahl, skatteminister dec. 2013 - januar 2014  Jonas hvem??
  Denne totalt ukendte SF´er blev skatteminister i S-R-SF-regeringen efter Holger klog den 12. december 2013. Nu spankulerede han rundt i ministeriet i fint jakkesæt og slips og studerede alle sine undersåtter. Hjertet svulmede af stolthed. Og se den fine ministerbil. Men lykken varede ikke længe. Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Så røg ministerbilen. I den efterfølgende weekend gik han ned med en depression.
  Efter kun 49 dages arbejde kunne han hæve eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.749.856 kr. Ganske utroligt.
  Holger klog, skatteminister 2012-2013, udenrigsminister 2013-2014  Holger klog
  Partiformanden gennem 14 år (1991-2005), alias Holger klog, trak sig fra partiets vellønnede formandspost i februar 2005. Den 7. maj 2005 proklamerede han i medierne, at han ville have en retrætepost som parlamentsmedlem i EU. SF var i mange år modstandere af EU og NATO, fordi det vil umuliggøre en socialistisk revolution i Danmark. Denne holdning ændrede sig i takt med, at Holger blev ældre. I 1993 var han med til at sammenskrue Danmarks fire EU-forbehold vedtaget ved en folkeafstemning. Efterfølgende accepterede han tilslutning til den såkaldte Edinburghtraktat. Socialistisk Folkeparti tilbeder nu EU og alt dets svindel og uvæsen:

  Holger og konen går ind for Unionen


  Tirsdag den 16. oktober 2012 blev han udnævnt til skatteminister i S-R-SF-regeringen af den nyvalgte partiformand (Annette Vilhelmsen). Desuden blev han medlem af Økonomi- og Koordinationsudvalget. Det kom mere bag på ham selv end på alle andre. Vilhelmsen meldte sig nemlig ud af SF i syv år i 1990´erne på grund af hans accept af EU og Edinburghtraktaten. Den afgående 27-årige skatteminister (mögungen) røg helt ud af Folketinget. Den 12. december 2013 blev han udenrigsminister efter Villy Sleepingvalley (SF). Det var en kort fornøjelse. Torsdag den 30. januar 2014 forlod SF regeringen på grund af Goldman Sachs-sagen. Hermed scorede Holger et eftervederlag i 18 måneder svarende til 1.924.842 kr.
  Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 blev han som 65-årig genvalgt til Folketinget med kun 20 stemmer foran sin modkandidat. På det tidspunkt havde han nydt 28 dejlige skatteyderbetalte år på Christiansborg.


  Skatteankenævn
  Når man klager over sin ejendomsskat, så tilgår klagen primært et af landets lokale Skatteankenævn. Her sidder nogle mennesker uden faglige forudsætninger og afgør sagerne. Efterfølgende kan man klage over afgørelsen til Landsskatteretten. I 2012 forkastede denne instans 817 ud af 1.049 af ankenævnenes afgørelser svarende til 78 pct. I 2011 underkendte retten 92 pct. af ankenævnets afgørelser i København. Man kan altså ikke stole på nævnenes afgørelser.
  I foråret 2013 forsøgte S-R-SF-regeringen at afskaffe Landsskatteretten og dermed borgernes retssikkerhed på dette område. Det lykkedes ikke. I november 2013 i ly af kommunalvalget forsøgte de sig igen. Nu fremsatte skatteminister Holger klog (SF) et lovforslag, hvorefter befolkningen skal miste retten til at anke afgørelser i vurderingssager til Landsskatteretten. Desuden skal folkene i ankenævnene udpeges politisk. Man lagde nu op til et krystalklart brud på borgernes retssikkerhed på boligskatteområdet. Men røde lakajer ser verden på hovedet. »Det bidrager til, at borgerne kan få en hurtigere afklaring, og det er dermed en styrkelse af borgernes retssikkerhed.....« - udtalte røde Holger til alles forbløffelse. Man måtte naturligvis opgive det vanvittige forslag.

  I 2013 brød formanden for ankenævnet i København sin ubetingede tavshedspligt ifølge oplysninger fra Skatteministeriet. I marts 2013 skulle han have videregivet fortrolige oplysninger om to skatterådgivningsfirmaer til en journalist på Berlingske. Formentlig for at skabe et mere positivt billede i offentligheden af ankenævnet. I 2011 blev 92. pct. af hans afgørelser underkendt i Landsskatteretten. Det har sin naturlige forklaring. Manden er nemlig udpeget til jobbet af Enhedslisten. De vil som bekendt forhøje indkomstskatten til 150 pct. Efter at have indrømmet ulovligheden blev han politianmeldt af de to rådgivningsfirmaer. Holger klog holdt hånden over ham ved at lade ham fortsætte i jobbet på trods af den alvorlige forseelse (kilde: Ekstra Bladet).


  Støttepædagog »gik selv«
  Efter folketingsvalget i september 2011 mødtes Socialdemokraterne, Radikale Venstre og SF på Hotel Crowne Plaza på Amager for at danne regering og lægge strategien. Man aftalte blandt andet øremærket barsel til mænd. Desuden aftalte man mundtligt, at partiernes respektive spindoktorer ikke måtte genere de andre regeringspartier. Den slags aftaler kræver disciplin i rækkerne. Og det er ikke noget unge uerfarne hanekyllinger forstår.
  Socialdemokraterne med beskæftigelsesministeren (A) i spidsen løb fra løftet om barsel til mænd i september 2013. Det blev man sure over i SF. Da Holger klog blev skatteminister i oktober 2012, fulgte der en ung støttepædagog med i pakken. Han blev også sur. Onsdag den 18. september 2013 kontaktede han derfor forskellige medier med tidligere citater fra socialdemokratiske toppolitikere om løftet om barsel. På denne måde ville han bringe sosserne i miskredit og føre sin helt egen indenrigspolitik. Men den hoppede Jyllands-Posten ikke på. De offentliggjorde den luskede plan fredag den 6. september 2013. Så blev man sure hos Socialdemokraterne. Holger klog fik besked på at fyre sin støttepædagog. Det ville han ikke. Men efter et par vink med en vognstang, blev han sparket ud af ministeriet - angiveligt efter eget ønske!!!
  I oktober 2013 viste det sig, at Skatteministeriet fortsatte med at udbetale hans løn frem til marts 2014. Et beløb på omkring 500.000 kr. Det var der tilsyneladende ikke hjemmel til i reglerne. Holger klog ville ikke kommentere sagen.

  I januar 2013 henvendte en journalist fra Jyllands-Posten sig til Skatteministeriet for at få en kopi af den kommende produktionsplan. Det ville samme støttepædag ikke være med til. Hans plan var fodre planen i små bidder til forskellige medier. Journalisten truede med at klage til Ombudsmanden. Det fik støttepædagogen til at true med, at deres samarbejde ikke ville blive det samme fremover. Ombudsmanden udtrykte efterfølgende kritik over ministeriet og støttepædagogen. I september 2013 fik Jyllands-Posten hævn.
  Læs i øvrigt: Spindoktorer, rådgivere mv.


  Boligskat-skandalen 2013
  I oktober 2012 blev Holger klog udnævnt til skatteminister. Nu skulle han rigtigt hygge sig og blære sig med sin stooooore politiske erfaring. I ministeriet svævede han let og elegant over sagerne - indtil onsdag den 21. august 2013. Den dag glemmer Holger ikke.
  Rigsrevisionen fremkom med en rapport. Den kritiserede SKAT og Skatteministeriet for at have overbeskattet landets boligejere for omkring 38 milliarder kr. i perioden 2003-2012. Myndighederne var i adskillige tilfælde blevet advaret om fejlene. Men ingen havde foretaget sig noget i den anledning. Nu arvede Holger en veritabel møgsag. Han startede ud med at afvise nogen som helst tilbagebetaling. Klagefristen var jo overskredet!! Efterfølgende ændrede han mening. »Vi har fundet en løsning, så vi vil kunne betale pengene tilbage til de mennesker, der har betalt for meget i enten ejendomsværdiskat eller grundskyld på baggrund af 2011-vurderingerne.....« - udtalte han i oktober 2013. Altså et løfte om tilbagebetaling tre år tilbage. Der ventede boligejerne en tilbagebetaling på 1,2 milliard kr. Men løfterne var et forsøg på at bondefange folk. Overbeskatningen i 2003-2011 ville ikke blive kompenseret. Og de forkerte vurderinger fra 2011 fik først effekt i 2013 i skatten ifølge reglerne. Desuden ville fejlvurderingerne fortsætte frem til 2015 indtil vurderingen i 2016. Dermed fik kompensationen en meget begrænset effekt uden at komme i nærheden af den samlede overbeskatning på ca. 38 milliarder kr.
  Ejendomsvurderingerne blev nu suspenderet midlertidigt frem til 2015 med henblik på at opfinde et helt nyt digitalt vurderingssystem. Det gik også galt. Allerede i september 2014 måtte man forlænge suspenderingen og dermed de forkerte vurderinger frem til 2017, fordi det nye system ikke fungerede.
  Læs: Boligskat - fup og fidus


  Skatteminister i stormvejr
  Der er forskel på folk i skattemæssig sammenhæng. Hvis man har politisk magt og er »noget ved musikken«, så tør SKAT´s medarbejdere ikke tage ordentlig fat. Uanset skattereglerne. I Camilla-sagen blev et ægtepar idømt fængsel og millionbøde i en sag sammenlignelig med Kinnock´s skattesag. Men Kinnock blev pure frikendt. Tilsyneladende fordi han er gift med statsminister Gucci-Helle (S). Det gik op for offentligheden efter en række avisartikler i 2013. Læs: Der er forskel på folk
  En sådan forskelsbehandling er overordentlig svær at bortforklare for en skatteminister. Der er mange hensyn at tage. Man skulle nødig træde kollegaer og magtfulde folk over tæerne. Den 22. maj 2013 var skatteministeren indkaldt til en hastedebat om sagerne i Folketinget. Derfor havde embedsmændene i ministeriet forud udstyret Holger med standardsvar på 88 mulige kritiske spørgsmål fra den politiske opposition. Så kunne han bare lire remsen af. Det afslørede BT efter aktindsigt.
  Vor herre bevares.


  KGB
  Holger klog blev formand for SF i 1991. I årene forinden dyrkede han venskab med en mandlig bekendt med et job som sekretær på den russiske ambassade. Det kan man undre sig over. Hvordan kommer en sådan forbindelse i stand? Hvem tog initiativet til bekendtskabet?
  Umiddelbart før han blev partiformand i 1991, afbrød han det russiske bekendtskab efter et tip om, at russeren var KGB-agent. Jaså. Hvad var problemet med bekendtskabet? Var det KGB? Eller var det den vellønnede formandspost? Holger klog og Den Store Rorgænger havde åbenbart fælles interesser. Hvor mange flasker Vodka og russiske cigaretter ligger der på lager hjemme i kælderen?
  Læs i øvrigt: Guldet fra Moskva


  Næstformand i Præsidiet
  Efter folketingsvalget den 13. november 2007 blev Holger klog næstformand i Folketingets Præsidium. Dermed fik han en gratis fuldt møbleret lejlighed stillet til rådighed på Christiansborg. Selv om han bor få kilometer derfra i Valby. Men han brugte ikke lejligheden. Det gjorde derimod hans datter. Hun brugte den til opbevaring af forskellige personlige effekter. Skatteyderne betalte.
  Kamelen (alias »Oliver«)  Facebook
  Kamelen var i 2010 ligestillings- og menneskerettighedsordfører for SF. Og så skulle man tro, at manden havde en lille smule indsigt i demokratiske rettigheder. Men sådan hænger tingene ikke sammen.
  Manden var på Facebook medlem af hadegruppen »Danmarks Løver - modstandsbevægelsen mod DF´s besættelse«. På websitet blev DF-politikerne fremstillet med hagekors som heilende nazister. Ukvemsord og nedsættende slagord føg rundt på siden. I april 2010 oprettede han selv en hadeside på Facebook mod Dansk Folkeparti. På gruppen »Stop Dansk Folkeparti« kunne man læse, at det hverken er realistisk eller formålstjenligt for den danske venstrefløj at samarbejde med DF.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Den stakkels kamel. SF samarbejdede i forvejen med Dansk Folkeparti. Og det kommer partiet også til i fremtiden. Ved folketingsvalget den 15. september 2011 smed vælgerne kamelen helt ud af Folketinget. Naturligvis. Læs om paki´ens kvajesager nedenfor.


  Kniv med i flyet
  Fredag den 20. januar 2012 skulle kamelen til Wien i Østrig på weekendtur med nogle venner. Men allerede i Kastrup Lufthavn gik det galt. Security fandt en kniv i hans håndbagage. En såkaldt Leatherman. Den blev konfiskeret. Og det var kamelen højest utilfreds med. Han ville have kniven med i flyet!! Efterfølgende blev han sigtet i henhold til knivloven. »I stedet burde jeg være sigtet efter idiotparagraffen......« - udtalte han til Ekstra Bladet den 21. januar 2012.
  Der må man for en gangs skyld give kamelen ret. Man burde have sigtet ham efter idiotparagraffen. Den store idiotparagraf.


  Kamelen i partiledelsen....
  Under valgkampen til folketingsvalget den 15. september 2011 udnævnte kamelen sig selv til at være en del af ledelsen i Socialistisk Folkeparti. »Jeg er jo en del af partiets ledelse, og jeg synes, det er afgørende, at vi fortæller befolkningen, hvilke visioner vi har.....« - udtalte han i et interview til Berlingske Tidende fredag den 2. september 2011. Efterfølgende afviste SF ethvert kendskab til hans position i partiledelsen. »Han er hverken en del af landsledelsen eller gruppebestyrelsen......« - udtalte partiets pressechef. Men kamelen holdt fast i sin selvopfundne status. »De, der sidder i folketingsgruppen, er en del af SF´s ledelse......« - udtalte han til Altinget.dk.
  Så fik vi også en opvisning i pakistansk kultur. Ude i ørkenland kan man udnævne sig selv til profet, hersker og konge efter at have taget et weekendkursus og et par sug af piben med sjov tobak. Kamelens nye lederskab vakte megen morskab i SF. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Hvad bliver det næste? Udnævner kamelen sig selv til konge af Danmark??? Så får han problemer med prinsgemal Henrik.


  Kamelen i bizar boligsag
  Den 1. december 2006 lejede det pakistanske folketingsmedlem fra SF - »kamelen« - en 202 kvm. stor 2-etagers lejlighed i Fiolstræde i centrum af København. Huslejen var 14.000 kr. om måneden. Lejekontrakten lydende på et halvt år med udløb den 31. maj 2007 blev underskrevet af lejer og udlejer. Kamelen var blevet skilt. Derfor var der behov for en hurtig bolig. Ifølge udlejeren græd han af glæde, da lejekontrakten blev underskrevet.

  Ejeren af lejligheden havde forgæves haft lejligheden til salg. Sammen med sin hustru og deres nyfødte barn havde de købt hus i Birkerød. Derfor besluttede de at fremleje lejligheden i et halvt år. Men i maj 2007 krævede kreditforeningen, at lejligheden blev solgt. Og det passede fint med, at kamelens lejekontrakt udløb den 31. maj. Men de skulle blive klogere. Nu fik de en lektie i pakistansk kultur.

  Pludselig den 10. maj 2007 anlagde kamelen fra SF retssag mod ægteparret. En sådan sag har en gennemsnitlig ventetid på ca. 14 måneder. I ventetiden kan fogeden ikke sætte en lejer på gaden. Han kunne dermed blive boende i lejligheden. Og pludselig hævdede han, at lejekontrakten lød på to år. Da Ekstra Bladet bad ham fremvise en to-årig lejekontrakt, svarede han: »Jeg forholder mig til, hvad boligadvokaten råder mig til. Jeg har ikke yderligere kommentarer .......!!«
  Fogeden ville altså ikke gribe ind og sætte folketingsmedlemmet ud under en verserende retssag. Imens var ægteparrets økonomi ved at blive problematisk. De kunne ikke sælge en lejlighed med en person, der ikke ville flytte.

  Onsdag den 6. februar 2008 politianmeldte lejlighedens ejer kamelen for økonomisk bedrageri og dokumentfalsk. Ifølge Ekstra Bladet skulle folketingspolitikeren have underskrevet sig med ejerens navn - Oliver - i en række e-mails. Desuden skulle han have modtaget penge i ejerens navn. Dette var sket ved at fremleje et værelse i den store lejlighed.
  Eksempelvis havde han udlejet et værelse til en ung kvindelig udvekslingsstudent fra Slovenien. Ved fremvisning af lejligheden skulle han i døråbningen have præsenteret sig som ejer af denne i ejerens navn. Da studinen accepterede værelset, kunne hun ikke få en lejekontrakt på lejemålet. Og efter indflytning rendte kamelen konstant inde på værelset for at forhindre, at hun åbnede vinduet. Det kostede for meget på varmeregnskabet. Da hun brokkede sig over renderiet, smed kamelen hende på gaden allerede fem dage efter indflytningen. Desuden beholdt han hendes depositum på 3.000 kr. med henvisning til den manglende lejekontrakt!! Senere fik hun dog 1.000 kr. retur (kilde: EB, 12. og 14. feb. 2008).

  Den 14. marts 2008 oplyste han til Ritzau og Politiken, at striden om lejemålet var ophørt. Men dette var ikke i overensstemmelse med sandheden ifølge Ekstra Bladet. Lejlighedens ejer afviste disse udsagn. Sidst i marts 2008 ophævede han dog retssagen og lovede at fraflytte lejligheden. Københavns Politi afviste endvidere at rejse sigtelse for dokumentfalsk mod ham.

  Den 31. marts 2008 fraflyttede kamelen lejligheden. Og han efterlod sig en ren svinesti. Der var malet ind over bindingsværk og vinduer. Malerarbejdet var fulde af »helligdage«. Stikkontakter var revet ud af væggene. Og væggene i opgangen var hullede efter en tilsyneladende hårdhændet flytning. Oprydning efter svineriet kostede ejeren et femcifret beløb. Lejligheden blev i 2007 vurderet til seks millioner kr. I 2008 var vurderingen faldet til 4,2 millioner kr. Ejerens advokatomkostninger i sagen beløb sig til ca. 60-70.000 kr.

  Enhver idiot kan se pointen i denne vanvittige sag. Hvorfor satte de røde lakajer i SF ikke kamelen på plads? Han kunne jo bare have lejet et værelse i en af socialisternes millionvillaer. Eller også måtte han flytte tilbage til Pakistan. Der vil hans bizarre adfærd være helt normal.


  Eksamenssnyderi
  Onsdag den 13. februar 2008 kunne Ekstra Bladet afsløre, at SF´s folketingspolitiker med Pakistansk oprindelse snød til eksamen på medicinstudiet. Han påbegyndte medicinstudiet på Københavns Universitet som 18-årig i 1988. Ved afslutningen af 3. semester i 1990 blev der gruppevis afleveret i alt seks skriftlige biofysikopgaver til eksamen. En af grupperne fik pludselig besked på, at deres opgave ikke var blevet modtaget. Ved et tilfælde fandt de ud af, at en gruppe på to studerende havde afleveret en opgave fuldstændig identisk med deres. Den ene af disse var omtalte politiker. Og han indrømmede herefter at have hugget deres opgave og underskrevet den med sit eget navn.
  Indrømmelsen blev gentaget over for universitetes dekan. Og denne takserede eksamenssnyderiet med en studieforlængelse på et halvt år. Efterfølgende blev han uddannet som læge i år 2000. Altså et studieforløb på 12 år (normeret studietid: 6,5 år).

  Mandag den 18. februar 2008 blev kamelen frataget sine hverv som ligestillings- og sundhedsordfører i SF. Meningen var, at han skulle få orden i sine sager. Omkring den 1. april 2008 fik han ordførerskaberne tilbage. Var det en aprilsnar?


  Kamelen oprettede fupgruppe
  Den 18. juli 2010 afslørede en læserbrevsskribent i Ekstra Bladet, at kamelen havde oprettet en gruppe ved navn Kvindehandel A/S på internettet. Formålet skulle være at bekæmpe bagmænd i den danske sex-industri. Pludselig modtog skribenten en mail fra kamelen med blandt andet flg. ordlyd: »I dag indtil kl. 12 har I magt til at vælge jeres repræsentanter til Folketinget efter næste valg. Et meget afgørende valg......!«
  Det lyder som noget, der kunne være foregået i Pakistan.
  KGB´s villige lakaj  Den store rorgænger
  Denne røde lejesvend blev medlem af Danmarks Kommunistiske Parti (DKP) i 1945. Efterfølgende stiftede han SF den 22. november 1958 sammen med Aksel Larsen. Han var SF-partiformand i perioden 1974-1991 samt medlem af Folketinget i perioden 1966-1998. I en årrække blev der sagt og skrevet meget om »rorgængeren« med det tynde fipskæg og den fedtede tweed-jakke. I mange år var han socialisternes eneste ideolog og lederskikkelse. Desuden havde han en forkærlighed for vodka og andre lignende væsker. Det udnyttede KGB.

  I 1960´erne skulle et medlem af SUF (Socialistisk Ungdoms Forum) have lavet et kartotek over formentlig 2.000 danske politifolk. Det fik PET til at iværksætte en overvågning med senere afsløring af spionagelignende aktiviteter.
  I december 1963 ankom tredjesekretæren Viktor Lipskij til den russiske ambassade i København. Han påbegyndte en lang række kontaktforsøg blandt ligesindede - herunder personer i ungdoms- og studenterorganisationer i Danmark. Ofrene blev indfanget med fester, gratis vodka og russisk kaviar. Det var lige noget for de fattige socialister. I 1965 lykkedes det russeren at indfange det 15 år yngre SUF-medlem i København. De afholdt møder på ambassaden, på restauranter og på SUF´erens kollegieværelse på Nørre Allé. En del af aktiveterne blev overvåget af PET. Og de fandt ud af, at SUF´eren blev hvervet til at etablere kontakt mellem russeren og især danske ungdomspolitikere.
  På et tidspunkt skulle »den store rorgænger« være gået i nettet. KGB overtog herefter kontakten med denne med servering af gratis middage og store mængder vodka på diverse restauranter. Han skulle desuden have modtaget gaver og ukendte pengebeløb. Under kodenavnet »Paul« og »Zeus« udviklede kontakten sig til utallige »venskabsbesøg« i Sovjetunionen og Østtyskland. I perioden 1973-1976 skulle han have afsløret fortrolige oplysninger fra Folketingets Udenrigspolitiske Nævn over for KGB. På det tidspunkt var han SF-formand. Endvidere mente KGB at have påvirket ham til at fremme russiske synspunkter i den offentlige debat angående indkøb af F16-fly, regimet i Vietnam, NATO-holdninger og opstilling af missiler i Europa.

  Rorgængerens næse blev rødere og rødere. De mange middage med vodka og KGB-folk tog på helbredet. Da kommunismen kollapsede i Østeuropa med Berlin-murens fald i 1989, blev nogle af de gamle STASI-arkiver tilgængelige for offentligheden. I 1990 resulterede dette i en beskyldning for spionage til fordel for den sovjetiske efterretningstjeneste. Rorgængeren benægtede vedvarende anklagerne med et skulende, vredt og arrogant ansigtsudtryk. Han indrømmede dog venskabelig omgang med folk fra den russiske ambassade. PET frafaldt til sidst anklagerne af mangel på beviser. Han døde i Herlev den 1. januar 2009.

  Da den såkaldte PET-kommission blev offentliggjort i juni 2009, fremgik det af arkiverne, at rorgængeren i to tilfælde havde udleveret oplysninger fra Udenrigspolitisk Nævn til KGB. Desuden havde han enkelte gange udleveret oplysninger om ambassadeindberetninger til russerne. Det kaldes spionage til fordel for en fremmed magt.

  Ovennævnte SUF-medlem blev senere medlem af Skatterådet som skatteekspert. Han benægtede også alle anklager om spionage.


  Den gamle nazist
  Under den tyske besættelse af Danmark i perioden 1940-1945 var »den store rorgænger« medlem af nazistpartiet. Det forsøgte han at lyve sig fra i ni år. Totalt ynkeligt.

  Den 26. august 1977 udtalte han: »Det er det rene vanvid og pure løgn. Jeg har aldrig været nazistmedlem......«

  Den 31. oktober 1977 indrømmede han så det tidligere medlemsskab af nazistpartiet til Ekstra Bladet. Men »jeg var ikke nazist - blot spion......«

  Den 22. november 1985 udtalte han til Næstved Tidende: »Det var et fantasifuldt forsøg på at udspionere nazisterne......«

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha! Den store rorgænger var nazist. Det beviser socialisternes sande mentalitet. De er ekstremister. De føler sig tiltrukket af ekstreme holdninger og handlinger. Nazisme eller socialisme. Det er totalt ligegyldigt. Bare de får tilfredsstillet deres ekstreme medfødte tilbøjeligheder. Velbekomme.
  Kvajesager  SF forsvarer Facebook i skattely
  Ved enhver given lejlighed håner og kritiserer de røde lakajer de stygge kapitalister med penge i skattely. »Og skyr ingen midler for at bekæmpe skattely.....« - kunne man i 2017 læse på partiets website. Men hvad gør de røde soldater selv? Det afslørede Ekstra Bladet i august 2017.
  Partiets gruppeformand måtte indrømme at have brugt 12.000 kr. årligt i 4-5 år på at propagandere rød politik på Facebook. Og partiets øvrige politikere brugte også sitet til at reklamere for Stalins ideer. På SF-websitet opfordrede man desuden læserne til at »følge Pia på Facebook«. Dermed støtter Socialistisk Folkaparti et erhvervsforetagende i totalt skattely. I 2016 omsatte Facebook omkring 600 millioner kr. alene på det danske marked i reklameindtægter. Overskuddet havner i skattely. Hvad kalder man det?

  Socialistisk hykleri  Misbrug af EU-midler til valgkamp
  Søndag den 25. maj 2014 var der valg til EU-parlamentet. I den anledning havde SF i dagene forud bragt en række annoncer i flere store dagblade med sloganet »Der er brug for Margrethe Auken i EU«. Og den slags koster penge. SF hentede midlerne hos Europa-nævnet. Ifølge nævnets tilskudsregler må pengene kun anvendes til folkeoplysning og ikke til personfremmende kampagner. Det sked de på i SF.

  »Jeg synes, at der tegner sig et meget alvorligt billede. Der er jo tale om tyveri og underslæb af offentlige midler.....« - udtalte formanden for Liberal Alliance. Han overvejede at politianmelde sagen (kilde: BT).

  SF fik sin kandidat valgt ind i parlamentet. Europa-nævnet vil gennemgå bilagene ved regnskabsaflæggelsen i marts 2015.


  Christiania-sagen
  »Hende med munden« blev valgt ind i Folketinget for SF i 1994. I perioderne 2001-2005 og 2011-2012 var hun formand for Folketingets Retsudvalg. I 2012 gik det galt.
  Sammen med justitsminister Bødeskovl (A) konstruerede hun løgne for at forhindre Pia Kjærsgaard (DF) i at deltage i et besøg på Christiania den 29. februar 2012. Løgnene blev herefter serveret for medlemmerne af Retsudvalget, Folketinget, Statsministeriet, medierne og befolkningen. Da medierne afslørede sagen i efteråret 2013, gik hun i totalt flyverskjul uden at bidrage det mindste med opklaringen. Det endte med justitsministerens (A) fyreseddel den 10. december 2013. Hun flygtede derfor over hals og hoved væk fra udvalget. I stedet blev hun belønnet med et job som formand for SF´s folketingsgruppe og næstformand for Folketingets Præsidium. Ganske utroligt. En dokumenteret løgner skulle nu sidde og regere i præsidiet. »Hun er ikke værdig til at sidde i Folketingets Præsidium med den sag i bagagen« - udtalte Peter Skaarup (DF) til Ekstra Bladet søndag den 19. januar 2014. Umiddelbart efterfølgende den 22. januar tog hun »sygeorlov« fra Folketinget på ubestemt tid på grund af stress. Det varede indtil den 1. oktober 2014. Herefter var hun ikke længere stresset over at have løjet over for sine kollegaer. Læs i øvrigt: Pjækkerøvene og Christiania-sagen
  I øvrigt synes hun, at »det er rigtigt sjovt under Villy.....!!«. Læs: Socialist-sex


  8.000 kr. for en parkeringslicens
  Op til kommunalvalget den 19. november 2013 gik det galt for SF´s miljøordfører i Københavns Borgerrepræsentation. Hun foreslog i ramme alvor en stigning på 1.000 pct. for en parkeringslicens i det indre København. Prisen skulle stige fra knap 700 kr. til 8.000 kr. årligt. SF-ledelsen tog straks afstand fra det vanvittige forslag.
  Alt undskyldt. Der skal jo også være plads til nogle storbytosser i politik.


  SF´er hylder nazismen
  I 2012 skrev en muslim i Danmark et indlæg på Facebook. »Trist, at Hitler ikke udryddede alle zionister, inden han begik selvmord. Hvor gør det mig ondt, at hele verden holder kæft. Men jeg er sikker på, at alle, der holdt kæft, nok skal få det tilbage på den ene eller anden måde..... Ja, jeg hylder Hitler for hans folkemord.....« - stod der nazivenligt på siden.
  Så gik den muslimske formand for Den Dansk-palæstenensiske Venskabsforening i aktion. Han blev i 2009 opstillet som SF-kandidat til EU-parlamentet. »Giv den/dem hele armen. Sådan som tingene er nu, er det full scale krig. Og krigen udkæmpes - demokratisk vel at mærke - også herhjemme. Den pro Israel lobby ved endnu ikke, hvad der rammer den.....« - lød det fra den såkaldte Mellemøsten-ekspert, som fejt flygtede fra sine egne muslimske landsmænd i Libanon i 1987 på grund af Israels invasion i 1982 (kilde: BT, 22. november 2012).
  Sådan. En muslimsk SF-ekstremist er opstillet til EU-parlamentet for Danmark. Læs i øvrigt: Den gamle nazist


  Ministeriet for livsanskuelser
  Søndag aften den 22. januar 2012 på TV2 Nyhederne foreslog SF´s gruppeformand, at man omdøber Kirkeministeriet til »ministeriet for livsanskuelser«. Senere samme aften fastholdt hun trodsigt forslaget på Facebook. Andre religioner skulle have samme status som kristendom i ministeriet. Disse trossamfund (islam, hindu, buddisme mv.) hører ellers under Socialministeriet. Det skulle laves om. Men allerede dagen efter mente hun det modsatte. Der skulle alligevel ikke ændres ved Kirkeministeriets navn. Det havde SF-ledelsen med barneministeren i spidsen beordret hende til at meddele Ritzau.
  Samme gruppeformand havde ønsket jobbet som kirkeminister op til folketingsvalget i september 2011. Men det fik hun ikke. I stedet hånede hun den nye kirkeminister Manu Sareen fra Det Radikale Venstre.


  De fattige, der forsvandt....
  Socialister ser stakkels fattige mennesker overalt. De er en del af deres medfødte naive verdensbillede. De fattige danner grundlaget for socialisternes frelste selvforståelse og politiske holdninger. Men det gik helt galt i november 2011. De kunne ikke finde nogen fattige i Danmark!!!!
  En nyvalgt folketingspolitiker fra Liberal Alliance havde på Facebook skrevet, at »der ikke findes fattige i Danmark.... og jeg brækker mig over dem, der påstår det modsatte..... det er en hån mod de millioner af mennesker verden over, som sulter, at snakke om fattige i Danmark......« Så øjnede SF´s tyrkiske socialordfører en chance for at profilere sit hellige menneskesyn. Nu skulle den liberale politiker trynes. Hun inviterede ham til samtale med »de fattige«. Nu skulle han konfronteres med virkeligheden og tabe ansigt under massiv mediedækning. Det accepterede han. Han krævede blot adgang til de relevante tal før samtalerne.
  SF´eren gik nu i gang med at finde fattige mennesker. Det burde være en smal sag. Ifølge socialisterne er der tusindvis og atter tusindvis af fattige i Danmark. Og sidst i november 2011 havde hun så fundet den fattige Carina. Som enlig mor på kontanthjælp gennem 20 år, boligsikring og børnepenge med ialt 15.728 kr. udbetalt om måneden måtte hun være velegnet til formålet. Efter betaling af faste udgifter var der 5.031 kr. tilbage til mad, tøj og fritidsfornøjelser. Altså en rigtig fattig person i socialisternes øjne.
  Den »fattige« Carina havnede nu i medierne. Og ingen andre end socialisterne kunne få øje på hendes fattigdom. B.T. inviterede herefter de to politikere til samtale om Carina med telefonisk diskussion med læserne. Og så meldte SF´s socialordfører afbud via e-mail!!! Hun kunne ikke deltage. Næeh, nej. Hun var forhindret. Men det varede ikke længe. Så gav partiledelsen hende besked på at møde op. Efterfølgende indrømmede hun at have lavet en »professional fejl«. Carina var ikke fattig. Og så opgav hun at finde fattige mennesker i Danmark. SF´s skatteordfører (BMW-ordføreren) blandede sig også i fattigdomsdebatten. Fra folketingets talerstol udtalte han, at »de aller dårligst stillede har ikke råd til at have bil - de har ikke en BMW at køre rundt i......«
  En professionel fejl. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Disse tossede socialister. Læs i øvrigt: Fattigdom

  I weekenden 1-2 november 2014 var der Outlet-messe i Bella Center i København. SF´s tyrkiske folketingspolitiker havde udprintet gratis billetter fra internettet. Familien mødte nu op ved indgangen. Husbonden skulle dog lige tilbage til bilen på parkeringspladsen for at hente noget. Vagtpersonalet bad derfor SF-politikeren gå indenfor og vente. Manden ville efterfølgende blive lukket ind fra en anden kø. Men det nægtede damen tiltagende arrigt og ophidset trods gentagne henvendelser. Til sidst måtte vagterne true med at ringe efter politiet!!
  Efterfølgende offentliggjorde hun mærkværdigvis episoden på Facebook. »Ingen får særbehandling. Bare fordi du er politiker, kan du ikke springe køen over.....« - udtalte messens direktør derefter til Ekstra Bladet. Og nu havde SF-politikeren forhåbentlig lært en lille lektie fra virkeligheden. Man skal højere op på den politiske rangstige for at få VIP-behandling!!

  Ved folketingsvalget den 18. juni 2015 røg hun helt ud af Folketinget. Naturligvis.


   Folketingskandidat gav sin mand formue
  I februar 2006 skrev et bestyrelsesmedlem i Enkefru Plums Støttefond til direktøren for fonden og foreslog at bevilge 100.000 kr. til et filmprojekt fra gruppen 440Hz. Den 12. september 2006 skrev samme person indstillingen til pengene til 440Hz. Samme person var med til at stemme for bevillingen 12 dage efter. Pengene blev udbetalt til gruppen i 2007.
  I september 2011 opstillede nævnte bestyrelsesmedlem og repræsentant for Mellemfolkeligt Samvirke som folketingskandidat for Socialistisk Folkeparti. Så blev det afsløret af B.T., at hendes ægtemand var med i gruppen 440Hz, da de 100.000 kr. blev bevilget i 2006. Men det havde hun ikke fortalt de andre bestyrelsesmedlemmer. Hun var altså inhabil. Det er ulovligt iht. dansk lovgivning.
  Alt er ved det gamle i SF.


  SF´s fup-borgmester
  Ifølge den kommunale valglov skal en byrådspolitiker have bopæl i den kommune, hvor vedkommende er valgt. Ifølge CPR-loven skal man have folkeregisteradresse på den adresse, hvor man overnatter regelmæssigt. Alle kandidater opstillet til valg i kommunernes byråd skriver under på, at disse simple formalia er overholdt. I modsat fald er man ikke opstillingsberettiget som kommunalpolitiker. Og hvad har det med Socialistisk Folkeparti at gøre?

  Fredag den 20. maj 2011 afslørede Ekstra Bladet SF´s 57-årige borgmester gennem 13 år (1998-2011) i Københavns Borgerrepræsentation i at have snydt med sin adresse. Gennem tre måneder havde de observeret hans tilstedeværelse på en adresse på Frederiksberg. En morgen stod de klar på fortovet. »Hvor bor du, Bo.......?« - spurgte de ham. Så faldt hammeren.
  Det viste sig, at han havde folkeregisteradresse i en 57 kvm. andelslejlighed på Sundbyvester Plads i Københavns Kommune. Men i virkeligheden boede han hos sin kæreste i en 147 kvm. stor lejlighed på Schønbergsgade i Frederiksberg Kommune. Dermed forbrød han sig mod CPR-loven og valgloven. Og dermed kunne han ikke være Teknik- og Miljøborgmester (2009-2011) på Københavns Rådhus.
  »Det er sløseri..... jeg var ikke klar over, at at reglerne er så restriktive, som de er - det er jeg så klar over nu......« - udtalte han ynkeligt til journalisterne. Desuden påstod han, at han kun havde boet hos kæresten på Frederiksberg i et år. Men en nabo kunne fortælle, at han havde boet der i mindst tre år. Det var velkendt i kvarteret. Altså også i sin tid som Børne- og Ungeborgmester (2006-2009). På hans Facebook-profil kunne man se feriebilleder med kæresten helt tilbage fra 2008. Og i sommeren 2009 skrev kæresten til Frederiksberg Kommune, at hun ikke længere er enlig forsørger til sine to børn. Det tyder på, at han ikke opfyldte betingelserne for at opstille til kommunalvalget i november 2009. På kandidatlisten stod hans adresse nemlig opført som Sundbyvester Plads. Ekstra Bladet fik aktindsigt i hans taxa-bilag for de sidste fem år. Det viste sig, at han i multiple tilfælde havde haft udgifter til hyrevogn på en strækning fra rådhuset på 1,5-1,8 km. Denne afstand svarer til en køretur til adressen på Frederiksberg. Den ældste regning var fra den 21. september 2007. Nu forsøgte han tilsyneladende at lyve sig ud af snyderiet.
  Efter afsløringen forlod han straks borgmesterjobbet. Formentlig efter direkte ordre fra partiledelsen på Christiansborg. »Jeg beklager, at jeg har sovet mere hos min kæreste, end jeg må ifølge loven.....« - udtalte han fornærmet. En uge efter, den 25. maj 2011, ringede han til Frederiksberg Kommune for at melde flytning og tilmelde sig adressen på Frederiksberg. En sagsbehandler spurgte om hans hovedophold de sidste 4-6 uger. Dertil svarede han, at han havde boet lige meget i sin lejlighed i København og hos kæresten på Frederiksberg. Den løgn godtog kommunen. Han blev herefter registreret som Frederiksbergborger gældende fra den 26. maj 2011. Og dermed reddede han sit eftervederlag på 728.408 kr. og sin årlige pension på 369.749 kr. som 60-årig. Hvis han havde fortalt sandheden, så kunne kommunen have annulleret eftervederlaget og pensionen. Han løj sig altså til en formue.
  Knapt nok havde han forladt borgmesterkontoret, før der stod et job parat i Kulturministeriet. I oktober 2011 blev han puttet ind i et job som projektleder hos Det Danske Filminstitut til en årsløn på 550.000 kr. Dermed kom hans løn det første år op på ca. 1,3 million kr. (inkl. eftervederlag). Dertil kommer en årlig pensionsordning på 83.000-91.000 kr. Skatteyderne finanserer socialistens luksusliv.

  Torsdag den 26. maj 2011 flyttede den fhv. borgmester officielt ind hos kæresten på Frederiksberg. I august 2011 afviste Borgerservice i Frederiksberg Kommune at gøre »videre« ved sagen efter en »grundig undersøgelse«. Ekstra Bladet kunne dog ikke få oplyst, hvordan undersøgelsen var foregået. Men man havde intet foretaget sig for at kontrollere tilflytningsdatoens rigtighed. Man havde blot godtaget oplysningerne i telefonsamtalen. Det indrømmede kommunen i oktober 2011. Det fik gruppeformanden i Liberal Alliance til at indklage sagen for Indenrigsministeriet.
  I øvrigt lavede hans forgænger i jobbet fra Venstre et lignende snydenummer med sin adresse.

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Den gik ikke.


  SF ønsker bimbo-kvote
  I januar 2011 foreslog SF´s ligestillingsordfører, at der skal lovgives om kønsfordelingen i bestyrelserne i børsnoterede danske selskaber. Der skal være mindst 40 pct. kvinder i bestyrelserne. Kønnet - og ikke kompetancerne - skal altså kvalificere folk til et job. Og det var rent hykleri. I ordførerens valgkreds i Kolding pr. 2011 var der kun to svarende til 25 pct. kvinder ud af otte bestyrelsesmedlemmer.
  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!


  Dødstrusler
  Den 18. marts 2006 blev en 18-årig mand varetægtsfængslet i hemmelighed i Byretten i Odense. Han havde afsendt en dødstrussel i en e-mail til partiet Venstre fra en computer i Ungdomshuset i Nørregade. I mailen skulle han have truet statsminister Anders Fogh Rasmussen på livet: »Fogh er død, inden der fra dags dato er gået ni dage«. (Ritzau).
  Ifølge Ekstra Bladet 26. marts 2006 er den anholdte medlem af Socialistisk Folkepartis Ungdomsorganisation (SFU) samt Antiracistisk Netværk Odense (ARNO). Han skulle være indædt modstander af IRAK-krigen og meget hadefuldt indstillet over for VK-regeringen og statsministeren. Den 28. marts 2006 fik han 60 dages betinget fængsel for at have skrevet omtalte mail.
  Ak ja. Disse gode socialister. De kan ikke skjule deres sande intentioner. Den unge mand har en stor fremtid foran sig i Socialistisk Folkeparti eller Enhedslisten. Han bliver en god partisoldat. I øvrigt minder vi om, at SFU modtog over 2,4 millioner kr. i støtte fra tipsmidlerne i 2005 (se under: røveri).


  Prostitution
  Et kvindeligt nyvalgt folketingsmedlem fra SF er imod købesex. Hendes politiske mål er at kriminalisere prostitution. Ifølge Ekstra Bladet den 12. oktober 2005 skulle hun have udtalt:

  »Jeg er slet ikke i tvivl om, at flere af mine mandlige kolleger i Folketinget bruger prostituerede, og jeg er heller ikke i tvivl om, at det spiller ind, når de skal tage stilling til emnet.
  For selvfølgelig er det også et ideologisk spørgsmål. Det handler om menneskesyn. Om lighed og ulighed mellem mennesker i samfundet. De borgerlige har jo den grundholdning, at hvis bare man har penge, så skal man kunne få«.


  SF har nu fået en sex-ordfører. Hun antyder altså, at borgerlige politikere går på bordel. Hvorfra stammer hendes viden? Har hun selv gået til hånde i et horehus??


  Fritænkerforeningen
  Den 2. august 2005 fik en repræsentant for SF en stor idé. Hun ville lave en socialistisk hemmelig »fritænkerforening«. Det er ikke løgn.
  Alt skulle være hemmeligt. Ingen andre end socialisterne måtte få kendskab til tankerne. Journalister måtte ikke komme til møderne. Højrefløjspartierne og befolkningen skulle holdes i nervøs spænding over de hemmelige fritanker.
  Hvor holder denne hemmelige forening sine møder? Hvor bliver de hemmelige tanker opbevaret? Og hvorfor må andre ikke få glæde af tankerne? Er socialisterne ved at lægge skumle planer? Er de ved at planlægge en revolution? Vil de tilrane sig al magt, således at de kan leve i sus og dus på skatteydernes bekostning?
  En sidste ting. Socialisme går ud på ensretning og solidaritet. Ingen må være bedre end andre. Ifølge socialismens grundlov er det ulovligt at tænke selvstændige tanker. Lenin og massemorderen Stalin har jo tænkt alt det, der skal tænkes.


  Diæt-sagen
  SF er varme fortalere for EU. Det er fordi, det åbner mulighed for at berige sig på skatteydernes bekostning. I 1996 blev deres svindel optaget med »skjult« kamera.
  Når politikerne går til møde i EU-parlamentet, så skriver de sig på en mødeliste udenfor salen. Underskriften udløser et skattefrit mødediæt på 1.600 kr. Det britiske ITV havde en fredag opstillet et kamera uden for parlamentssalen. Hvad skete? Politikerne skrev sig på mødelisten og forlod hastigt parlamentsbygningen. Herefter skyndte de sig til lufthavnen for at komme hjem.
  En af diætsvindlerne kom fra Danmark. Han var parlamentsmedlem for Socialistisk Folkeparti i perioden 1984-1995. I 1996 kom han igen i parlamentet som erstatning for Lilli Gyldenkilde. Efter afsløringen forsøgte han ynkeligt og løgnagtigt at bortforklare sit fuskeri. Han skulle hjem til sin søns fødselsdag. Han havde været på arbejde siden kl. 07:00 om morgenen. Alle de andre gør det også!!!! På landsdækkende TV så vi ham sprælle ynkeligt foran kameraet. På intet tidspunkt gav han udtryk for dårlig samvittighed eller indrømmede svineriet. En rigtig socialist.
  Diætsvindleren blev Socialdemokrat og tabte senere sit mandat til Gucci-Helle (A). Efterfølgende fik han en loppetjans som EU-rådgiver for partiet. Han sluttede altså af med snablen nede i partikassen.
  Der sidder tusindvis af højtbetalte EU-rotter og gemmer sig i træværket. Når de først er kommet ind, så får man dem aldrig ud igen. De fusker, fupper, fifler og svindler med skatteydernes penge. I EU er det helt legalt. Alle gør det. Skatteyderne betaler.
  Det eneste positive russerne har sagt om SF  Nyttige idioter.


  Tilbage til top