www.politikerlede.com
Start
Velkommen
Politikernes privilegier
Tyveri
Korruption
Fuprejser
Skattevanvid
Skattefrihed

Grundloven
Ytringsfrihed
Politi og domstole
Forsvaret
Janteloven
Menneskerettighederne

Folketingsvalg
Kommuner og regioner
Danske regeringer
Folketinget
Non governmental org.
Fagbevægelsen
Kongehuset
Religion
Debat

A. Socialdemokraterne
B. Det Radikale Venstre
C. Konservative Folkeparti
D. Centrumdemokraterne
F. Socialistisk Folkeparti
I. Liberal Alliance
K. Kristendemokraterne
M. Minoritetspartiet
O. Dansk Folkeparti
V. Venstre
Z. Fremskridtspartiet
Ø. Enhedslisten
Å. Alternativet

Europæiske Union
Amerikanske præsidenter

Spar penge
Konkurrenceloven
Polsk arbejdskraft

Kontakt
politikerlede.com

Skattefrihed (©)

(Sitemap)


Skattely
Nogle mennesker og erhvervsvirksomheder bryder sig ikke om, at skattevæsenet snuser rundt i deres pengesager. De placerer derfor deres formue eller indtægter i banker i såkaldte skattely. Eksempler nedenfor:

 • Staten Delaware, USA
 • Bahamas
 • Bermuda
 • De Hollandske Antiller
 • Cayman Islands
 • De Britiske Jomfruøer
 • Isle of man
 • Panama
 • Gibraltar
 • Jersey
 • Luxembourg
 • Lichtenstein
 • Schweiz

  Man skal være opmærksom på, at der kan være stor forskel på bankhemmeligheden mellem landene. For mere information kan man søge på internettet efter Tax Justice Network.  Danmark som skattely
  I 2010 lavede finansministeriet i Brasilien en liste over skattely. Danmark var med på listen. I København eksisterer 3-4 advokatkontorer, som tjener pengene på at fungere som adresser for »gennemstrømningsselskaber« for firmaer uden reel aktivitet. Store pengebeløb flyder gennem disse selskaber fra et land til et andet. Og i Danmark skal de kun betale et minimalt beløb i skat.
  I 2011 lavede Tax Justice Network en liste over skattely. Danmark havnede som nr. 49 efterfulgt af Botswana i Afrika. I 2004 lavede VK-regeringen en ny skatteregel, hvorved udbytteskatten ophæves for ejere af over 10 pct. af aktierne i holdingselskaber på betingelse af, at udbyttet udbetales til et andet EU-land eller et land med såkaldt dobbeltbeskatningsoverenskomst med Danmark. Danske regeringer med folketingets velsignelse sælger desuden store virksomheder fra dansk infrastruktur til udenlandske selskaber med overskuddene i skattely. Eksempler:

 • Dong Energy
 • Snapstinget
 • Vaccineproduktionen
  Danske banker hvidvasker penge
  Man skal henvende sig til en dansk bank, hvis man vil snyde, platte og bedrage. Bankfolkene står nemlig ivrigt parate med professionel hjælp i den slags situationer for at score en del af byttet. Finanskrisen i perioden 2008-2016 var i virkeligheden en bankkrise som konsekvens af bankernes vanvittige udlån og samarbejde med svindlere på boligmarkedet. I 2017 blev bankerne igen afsløret i et omfattende samarbejde med kriminelle personer.
  I marts 2017 dokumenterede læk af dokumenter til forskellige medier (Novaya Gazeta, Organized Crime and Corruption Reporting Projekt) en udførsel af mindst 140 milliarder kr. i 70.000 transaktioner fra op mod 500 personer fra Rusland til europæiske banker med henblik på »hvidvaskning«. Pengene stammende fra forskellige former for kriminalitet og korruption havnede i knap 2.000 britiske banker, knap 400 amerikanske banker og 1.700 danske banker. Danske Bank og Nordea skulle eksempelvis have hvidvasket omkring 7 milliarder kr. i perioden 2011-2014. Ifølge et interview i Berlingske med direktøren i Danske Bank opdagede man allerede i 2014 de mærkværdige transaktioner. Men man forholdt sig passive (og scorede gevinsten) uden at advare myndighederne. I 2012 havde den Estiske afd. af banken omkring 500 millioner kr. i overskud. Det faldt til 65 mio. kr. efter en oprydning i kundeportefølgen. I 2016 blev Nordea politianmeldt af Finanstilsynet i en stor sag om hvidvaskning. Men grådighed og egoisme forklædt i habitter er som bekendt mægtige modstandere.
  Skjulte penge tjent på kriminalitet kan hvidvaskes og dermed gøres legitime. Metoderne er i virkeligheden ganske enkle. Russerne havde oprettet skuffeselskaber i England. Disse selskaber udlånte fiktive penge til hinanden. En række russiske skuffeselskaber stillede garanti for de fiktive lån. Når et britisk selskab forlangte de udlånte penge tilbage, måtte de russiske selskaber som garantistillere betale pengene. De blev herefter indsat i bankerne Trasta Komerc i Letland og Moldincon i Moldova. For yderligere at sløre svindlen for de russiske myndigheder overførte man pengene til de ovennævnte europæiske banker inkl. de danske banker. Herfra overførte man pengene til skuffeselskaber i skattely i Panama og Seychellerne. Den snirklede pengestrøm havde nu placeret midlerne udenfor myndighedernes rækkevidde og skjult deres kriminelle oprindelse. Læs desuden om Panama-finten nedenfor.  Panama-finten
  Hvis man vil undgå beskatning af en flok penge i Danmark, så skal man bare hendende sig til NORDEA eller Jyske Bank. De kan mod betaling i deres såkaldte »private banking-program« oprette et skuffeselskab i eksempelvis Panama via det lokale advokatfirma Mossack-Fonseca. De indsætter en lokal bartender el. ekspedient som direktør for selskabet. Denne person underskriver herefter alle papirer. Nu køber man for pengene en flok navnløse ihændehaver-aktier. Dem investerer man i skuffeselskabet. Efterfølgende modtager man en hemmelig fuldmagt (power of attorney) over pengene. Denne fuldmagt er hemmelig for SKAT. I Panama har man nemlig ikke pligt til at udlevere den slags papirer til myndighederne. Herefter kan man læne sig tilbage og nyde renterne af aktierne. Helt anonymt uden om skattevæsnet.
  I april 2016 blev metoden afsløret af en whistle blower med læk af 11,5 millioner dokumenter fra det panamanske advokatfirma. Statsoverhoveder, kongelige, skuespillere, fodboldspillere og andet godtfolk benytter sig af finten. NORDEA havde omkring 369 skuffeselskaber liggende i Panama. Og nu rendte rotterne i panik rundt som hovedløse høns ude i stand til at finde deres redekasser. Den islandske præsident forlod eksempelvis et TV-interview i vrede over at være blevet afsløret i at have solgt et skuffeselskab i Panama til sin kone for 1 dollar for at undgå beskatning. Ca. 300 danske statsborgere kom nu i kikkerten hos SKAT. I 2013 blev omkring 123 milliarder kr. fra Danmark investeret i skattely i udenlandske skuffeselskaber. De fleste penge på verdensplan er skjult på Isle of Man og De Britiske Jomfruøer.  Skattefrihed for almindelige mennesker
  Man kan godt slippe for en del af verdens højeste skat som almindelig statsborger i Danmark. Nogle eksempler (kilde: Ekstra Bladet):

 • Fortjeneste ved salg af fast ejendom er skattefri
 • Hvis man udlejer sit sommerhus via et bureau, så er de første 20.000 kr. af lejeindtægten skattefri. Betingelsen er, at bureauet indberetter indtægterne til SKAT.
 • I en ejerbolig er indtægt fra udleje af et værelse skattefri op til 1/3 af ejendommens værdi. Man må altid beholde op til 24.000 kr. skattefrit. I en lejebolig kan man skattefrit udleje værelser op til 2/3 af den leje, som man selv betaler.
 • Fortjeneste ved salg af personlige ting er skattefri.
 • Gaver til familie er skattefri for modtageren inden for visse rammer. Forældre kan pr. 2012 forære hvert barn 117.400 kr. skattefrit pr. år.
 • Løn kan være skattefri ved arbejde i en periode uden for Danmark.
 • Uddannelse betalt af en arbejdsgiver er skattefri, hvis den ikke har rent privat sigte.
 • Penge udbetalt ved fratrædelse og jubilæum mv. er skattefri op til 8.000 kr.
 • Diæter udbetalt ved arbejdsrelaterede rejser over et døgn er skattefri. For kost er beløbet 455 kr. pr. dag. For logi er grænsen 195 kr. pr. dag (pr. 2012).
 • Visse poker-gevinster er skattefri. Mere information på SKAT´s website.
 • Honorarer op til 3.500 kr. årligt for arbejde i bestyrelser i eksempelvis boligforeninger er skattefri.

  Man kan også kontakte en revisor eller en advokat med forstand på skattesnyd og sende pengene ud af landet i skattely. I 2017 havde omkring 160 danske familier gemt omkring 60 milliarder kr. af vejen på denne måde. Totalt set skulle 120 milliarder kr. være gemt væk i skattely fra danske statsborgere. Derved går statskassen årligt glip af 3-5 milliarder kr. Tallene stammer fra en høring på Christiansborg den 29. maj 2017 i anledning af data fra det såkaldte »Swiss-leak« i den schweiziske bank HSBC.  Pensionsordning i andre EU-lande
  En EU-dom fra 2007 giver danske statsborgere ret til at oprette en pensionsordning i andre EU-lande. Landet skal dog være godkendt af SKAT. Ved udbetaling af pensionen slipper man for at betale dansk skat af det opsparede beløb. Det danske skattetryk er blandt de højeste i verden. Der er således mange penge at spare.
  Hvis man flytter sin pensionsordning til Luxembourg, så skal beløbet være over 2,5 millioner kr. Efterfølgende kan man flytte sin adresse til landet og betale ca. 20 pct. i indkomstskat. I øvrigt kan kreditorer ikke gøre udlæg i en pensionsordning.  De multinationale selskaber
  I maj 2006 lavede analyseinstituttet VILSTRUP en undersøgelse for Enhedslisten. Resultaterne viser, at ca. 64 pct. af danskerne mener, at de multinationale selskaber skal betale mere i skat. De unddrager sig årligt skattebetaling for 7-14 millarder kroner.
  54 pct. af vælgerne hos Venstre, Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti går ind for højere skat til disse selskaber. 73 pct. af vælgerne hos Radikale Venstre og Socialdemokraterne har samme holdning. 82 pct. hos Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten mener det samme.
  Hvordan slipper disse selskaber for at betale skat af deres indtægt i Danmark? Det er meget simpelt. De benytter sig eksempelvis af »transfer pricing«. Afdelingen i Danmark hjemkøber varer til overpris i en afdeling i et andet land med lav eller ingen indkomstskat. Derved opstår et underskud i den danske afdeling. Og dermed skal den ikke betale skat. Overskuddet ender i den udenlandske afdeling. En anden metode går ud på at »overføre« et evt. overskud til en filial i et land, hvor skatten er lavere. Man sender filialen interne gebyrer eller intern provision mv. Det kaldes intern refusion af ydelser.  Den lovlige momsfidus
  I 2007 blev det godtgjort i Vestre Landsret, at det er lovligt at bestille en vare hos et firma i Danmark og derefter hente og betale varen hos et firma i Tyskland. Den tyske moms er på 19 pct. Den danske moms er 25 pct. Derved sparer man 6 pct. på varens pris. Det er desuden lovligt at bestille varen i Tyskland eller eksempelvis Polen og få en uafhængig vognmand til at fragte varen hjem til Danmark. Især lystbåde og autocampere handles på denne måde. Men alle varer inkl. byggematerialer kan indkøbes på denne måde med en besparelse på 6 pct. (kilde: URBAN).
  I øvrigt hviler betaling af moms til staten på ren og skær ærlighed. SKAT har ikke ressourcer til at kontrollere alle virksomheder for korrekt momsbetaling. Derved går staten årligt glip af mange milliarder kr. Det generer tilsyneladende ikke politikerne.  Køb af TV-medier
  En forretning har pligt til at anmelde en købers navn og adresse til licenskontoret. Derefter kommer licensopkrævningen på 2.150 kr. pr. år hvis man ikke i forvejen betaler medielicens.
  Nogle forretninger er mere nidkære end andre. FONA anmelder altid deres kunder. De er mere afslappede hos MERLIN og ZITECH. I øvrigt kan man jo altid spørge først og evt. handle et andet sted. Desuden er det ikke ulovligt at købe et TV til sin onkel A. Napoleon, Snevej 1, 1000 Antarktis. Så kan licenskontoret jo bare sende ham en regning på licensen.
  Læs i øvrigt om Danmarks Radio under tyveri og foretag afmeldelse af medielicens on-line hos dr.dk hvis du ikke længere har behov for at lide under tvangslicensen.  Skattefidus til brugtvognsforhandlere
  Danske brugtvognsforhandlere kan sælge deres biler til Østeuropa og få tilbagebetalt den registreringsafgift, der blev lagt på bilen, da den blev importeret til Danmark. Afgiften fastlagt af SKAT er tårnhøj svarende til ca. halvdelen af bilens markedspris. Der er således mange ekstra penge at tjene ved denne form for handel. Og det er fuldt lovligt (kilde: 24timer).  Slip for arveafgift
  Velgørende organisationer skal ikke betale statsafgift af penge arvet fra afdøde. Hvis man som arving henvender sig hos en sådan organisation, så kan man i mange tilfælde slippe for arveafgiften. Man donerer et bestemt beløb til pågældende organisation. Efter udfærdigelse af papirerne skal man ikke betale arveafgift af beløbet. Derefter deler man pengene i porten efter specifik aftale med den modtagende organisation. Metoden er lovlig (kilde: Avisen.dk). Der er utallige velgørende organisationer (Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors osv). Se i øvrigt: NGO  Skatteparadis i Singapore
  Hvis man vil investere penge i Asien, så bør man kigge på mulighederne i Singapore. Der er 10 års lokal skattefrihed for investeringer. For shippingsselskaber er den skattefri periode på 30 år. Desuden er der fuld bankhemmelighed. Danske virksomheder havde i 2005 investeret flere penge i Singapore end i Kina (kilde: Søndagsavisen).  Slip for ejendomsværdiskat
  Ejendomsmæglerne i Nordsjælland har fundet en ny fidus. Køb en ejerlejlighed. Betal hele prisen som et »indskud« og kald lejligheden en »andelsbolig«. Så slipper man for at betale ejendomsværdiskat. Det skal ejere af andelsboliger ikke betale. Det er helt lovligt (kilde: MetroXpress).  Skattefrit boligsalg
  Hvis man i forvejen har en bolig og yderligere køber et hus eller en ejerlejlighed som investering, så skal man betale skat af fortjenesten ved et eventuelt salg. Men det kan man let undgå. Man skal bare flytte sin folkeregisteradresse til den salgbare bolig i nogle få timer. Det er nok. Så slipper man for skatten. Og det er ikke ulovligt (kilde: Berlingske Tidende).  Skattefrie gaver
  Hvis man modtager gaver til en væsentlig værdi, så skal man opgive det på selvangivelsen til SKAT. Man bliver herefter beskattet af værdien af gaverne. Det har vi hidtil troet. SKAT har imidlertid ændret praksis på dette område. Gaver med en værdi på op til 50.000 kr. er skattefrie. Man behøver ikke oplyse gaveindtægten på selvangivelsen. Læs om dette under menupunktet: Det Radikale Venstre  Skattefrie penge til børnene
  Man kan skattefrit forære sit barn 40.000 kr. pr. år. Beløb over denne grænse beskattes med 15 pct. Hvis pengene gives til nærtbeslægtede, er skatten på 36.25 pct. (findes der virkelig mennesker med denne form for ærlighed over for SKAT?!).  Slip for kirkeskatten
  Den frivillige kirkeskat udgør knap 1 pct. af bruttoindkomsten. Det bliver til mange penge over en årrække. Hvis man vil spare disse penge, så skal man melde sig ud af folkekirken. Gør følgende:

 • Udfyld en udmeldelsesblanket til dit lokale kirkekontor (download i pdf-format). Man kan også møde op personligt på kontoret med din dåbsattest og foretage udmeldelsen.

 • Send den udfyldte blanket og din dåbsattest til kirkekontoret. Find adresse og telefonnummer i telefonbogen eller søg på kirkeministeriets websites: km.dk eller sogn.dk
  Kontoret sender dig herefter en kvittering og en ny dåbsattest. Desuden afmelder de medlemsskabet hos Folkeregistret, således at man slipper for kirkeskatten.  Valutabiler
  Biludlejningsfirmaer har lov til at udleje såkaldte »valutabiler« på billige langtidskontrakter. Bilerne er fritaget for den danske bilafgift på 180 pct. Ordningen er officielt forbeholdt udlændinge og udlandsdanskere. Man skal altså have fast bopæl i udlandet for at kunne leje en sådan bil.
  Mange danske statsborgere er nu begyndt at bruge ordningen, selvom de ikke bor i udlandet. Det skrev MetroXpress oktober 2006. Hos biludlejningsfirmaet skriver man blot under på, at man bor i udlandet. Eller også får man en bekendt udlandsdansker til at stå som lejer. Det er naturligvis ulovligt. Alligevel har man registreret en stor stigning af valutabiler. Det drejer sig ofte om luksusbiler som BMW, Mercedes og Audi. I 2006 var 8.000-9.000 biler registreret på denne måde. Det har nu fået SKAT til at undersøge, om der snydes med ordningen. Biludlejningsfirmaerne AVIS og EUROPCAR udlejer valutabiler.  Slip for skattegæld i København
  I forbindelse med sammenlægningen af TOLD og SKAT opstod der stor personalemangel i SKAT. Som konsekvens måtte man prioritere sagerne, således at der var en bundgrænse på 300.000 kr. for inddrivelse af skattegæld i København for resten af 2006 (kilde: Ekstra Bladet den 17. november 2006). Hvis man skyldte under 300.000 kr. i skat, så slap man måske for at betale pengene, med mindre man gjorde det frivilligt!
  Skyldnerne blev opdelt i tre grupper. »Rød gruppe« skyldte mere end 300.000 kr. Dem jagtede inddrivningskontoret. »Gul gruppe« holdt man øje med. »Grøn gruppe« slap for at blive kontrolleret. Medarbejderne kunne ikke overkomme at kigge på alle sagerne. Man skal dog være opmærksom på, at SKAT har tre år til at kigge på en skattesag, før restancen forfalder. Man er altså i farezonen i en årrække.  Offentlige skattelister i 2012
  I december 2012 under S-R-SF-regeringen blev selskabsskatten for firmaer i Danmark offentliggjort på SKAT´s website. Det medførte en del hylen, klynken og skrigen fra Dansk Industri. De sædvanlige slipseklædte spytslikkere fra Det Konservative Folkeparti mente sig sikre på, at erhvervslivet nu ville forlade landet.
  I 2011 betalte eksempelvis Coca-Cola Nordic Services, Nestlé Danmark, Vestas og NKT Holding ingen skat. Carlsberg betalte godt 13 millioner kr. i skat svarende til 6,9 pct. af en skattepligtig indkonmst på 189 millioner kr. Danisco betalte 237.500 kr. i skat svarende til 0,5 pct. af en indkomst på godt 50 millioner kr. Det er ikke løgn.
  Nu kan man let finde ud af, hvilke firmaer man vil boykotte på grund af dårlig moral omkring skattebetaling. Se skattelisterne på websitet: SKAT.dk  Selskabsskat
  I hvert år i perioden 2006-2008 betalte kun 50 pct. af danske virksomheder skat. Næsten en tredjedel betalte slet ingen skat i hele perioden. Statens skatteindkomst fra virksomhederne faldt fra 50 til 33 milliarder kr. (kilde: JyllandsPosten). I 2011 viste tal fra Skatteministeriet, at 40-50 pct. af danske virksomheder ikke betaler skat i et givent indkomstår (kilde: Ekstra Bladet). I 2012 oplyste Arbejderbevægelsens Erhvervsråd (AE), at 75 pct. af danske virksomheder ikke betaler skat i Danmark.
  I en undersøgelse af 3.000 virksomheders skatteregnskaber i starten af 2012 viste det sig, at staten går glip af 4,2 milliarder kr. årligt i skatter på grund af regnesjusk og forkert fortolkning af skattereglerne. En række virksomheder snyder i skat for 2,8 milliarder kr. årligt. Altså et samlet tab for statskassen årligt på syv millarder kr. (epn.dk).
  Man kunne også gøre sig bekendt med nogle af firmaerne i tabellerne nedenfor. De unddrager sig hvert år skattebetaling i Danmark for 7-14 milliarder kroner.


  Skattefri / næsten skattefri virksomheder
  (Kilde: Enhedslisten.dk / Ekstra Bladet)
  Georg Jensen (Investcorp.)
  Hjem-Is (Nestlé)
  A.T. Kearney International A/S
  Christian Berner AB
  A/S Dansk Shell
  Acadia Pharmaceuticals Inc.
  Accor Hotels Danmark
  Acer Computer BV.
  Aalesundfisk AS
  AGCO International Limited
  Agfa Gevaert A/S
  Ahlsell Danmark A/S
  Tesab AB
  Adecco Sa
  Ajilon Danmark A/S
  Akzo Nobel A/S
  Alcatel Space Denmark A/S
  Aldi Holding Aps
  AL-KO Ginge A/S
  Hutha Holding GmbH/WEBA Holding GmbH
  AL-KO Geräte GmbH
  Alstom Power NV
  Antonio Merloni Group Spa
  Amdocs Denmark Aps
  American Express Holding AB
  Armada Shipping A/S
  AM Hvidevarer A/S
  Anker Systems A/S
  Ansaldo Invest Denmark A/S
  Anixter Europe Holdings B.V.
  Arcade Music Company A/S
  Attendo Systems A/S
  Atuakkiorfik A/S
  Gores Technology Group
  Finmeccanica
  Compact Music GmbH
  Marico Holding BV
  Assocated Weavers International NV
  AT & T Global Network Holding LLC
  AUC Unicom A/S
  Aviation Assistance A/S
  Aviation Lease & Finance A/S
  Avnet Applied Computing A/S
  City Sjukgymnastik i Östersund AB
  Nunatta Naqiterivia A/S
  Office Line Mac & Carry AS
  Stena Metall A/S
  Burgess Aviation Group A/S
  Averhof & Co A/S
  AWL Holding AB
  AxFlow Holding AB
  Azlan Group Ltd
  The Body Shop Ltd
  Babcock & Wilcox Denmark Holdings Inc.
  CSM N.V
  Basf Druck Systeme
  Betech Data Development A/S
  WTE Wassertechnik GmbH
  Bankeryds Maskin AB
  Blockbuster Inc.
  Blom ASA
  BMC Nordic A/S
  Bong Ljungdahl AB
  Bosal Holding NV
  Bose Products Bv
  Bossard International AG
  Bravida AB
  LIFTON Industries PLC, London
  Bridgestone Europe SA
  Brio AB
  Brother Holding Ltd
  Bennett BTI Nordic B.V.
  Canal Digital AS
  Canal Digital Danmark Holding A/S
  Domicor Holdings B.V.
  Candyking International Ab
  Canon Danmark Holding A/S
  Artema Medical AB
  Carepartner Sverige AB
  Carestel BV
  Cargill Holdings Denmark ApS
  Cargill Inc
  Carrilion Rail Sverige AB
  Carlo Gavazzi Holding AG
  United Technologies Holding SA
  Akzo Nobel A/S
  Caspari Inc.
  Cebec Ruwvoeders B.V
  Tiphook Holdings 2 B.V.
  Compass Group Danmark A/S
  Nord Mills AB
  CFS B.V.
  Checkpoint Holland Holding B.V.
  Choice Hotels Scandinavia ASA
  GeoPost (Central Europe) GmbH
  CIS Credit International Services A/B
  Wärtsilä Danmark A/S
  Clipper Group Ltd.
  Coca-Cola
  Confex AS
  Scribona Danmark A/S
  Connex AB
  Control Techniques Ltd.
  CC&CO Holding ApS
  Cramo AB
  Joint Stock Company Nafta Moskva
  DaimlerChrysler Danmark A/S
  Kamps AG
  Danka Danmark Holding A/S
  NCC Construction Danmark A/S
  Spira AB
  EngrosPartner International AS
  Aage V Jensen Charity Foundation
  GKN Automotive GmbH
  Bettis Corporation
  Systemair AB
  Bcom3 Holding Denmark ApS
  Tele 2 Sverige AB
  Deutz A.G.
  Diesel SPA
  Lonasime S.A.
  Dunlop Hiflex Scandinavia A/S
  Dunlop Hiflex Holdings A/S
  Dynea B.V.
  Ecolean Holding S.A.
  Eilersen Sencor SA
  Elgiganten
  Elmo Leather AB
  Eniro AB
  S. Abdon Holding B.V.
  Esprit Europe Holdings
  Essilor International S.A.
  E-TRADE Nordic AB
  Compass Group Danmark A/S
  ExecuJet (Irland) Ltd.
  Ocean Overseas Investment
  ExxonMobil Luxembourg et Cie
  Fair Finansiel Ireland LdT.
  FFE Minerals Corporation
  S.A.T.S Danmark A/S
  FIAT finance Netherlands B.V.
  Findus Sverige AB
  Firesafe AS
  Fischer International GmbH & Co Kg
  Venator Group Inc.
  The Readers Digest Association Inc
  A/S Kjøbenhavns Ejendomsselskab
  Koninkijke Frans Maas Groep N.V
  Freudenberg Danmark A/S
  Gardena Holding AG
  Gasell Profil AB
  GC Pan European Crossing Holding B.V.
  GE Capital Information Technology Inc
  Geberit Beteiligjugs GmbH & Co. KG
  The Gillette Company
  Glamox ASA
  Aliaxis Glynwed Holding
  Deroma s.p.a
  Güde Heimwerker-Handels GmbH
  Hama GMBH & Co
  Hamburg-Mannheimer Versicherungs-AG
  Harman Internationel Industries Inc
  Harman Consumer Manufacturing A/S
  Heléns Rör AB
  A/S Kjøbenhavns Ejendomsselskab
  Hemtex AB
  Houghton Plc
  SBS Broadcast Danmark A/S
  Hunkemøller BV
  Hvidbjerg I A/S
  Hydri Texaco
  Montra Foundation
  IFS Danmark A/S
  IFS Nordic AB
  IIttala OY AB
  IKON Office Solutions Inc
  Indiska Magasinet AB
  Infocare ASA
  Intrum Justitia BV
  APV Overseas Holding Ltd.
  Invita Køkkener A/S
  Veidekke ASA
  Beaufoer Ipsen SA
  Dansk Udviklingsfinansiering A/S
  Iveco S.p.A.
  Jackstädt GmbH
  Japan Photo Holding Norge AS
  JM AB
  Jouan SA
  Lycos Europe N.V.
  Jungheinrich AG
  TEM AG
  Kemira Growhow Holding A/S
  Kinnarps AB
  Eastman Kodak Internat. Capital Co Inc
  KVRM Holding Sverige AB
  Minolta GmbH
  JUMPtec AG
  Cavagna Group International B.V.
  Kraft Foods Danmark Holding A/S
  KSB Aktiengesellschaft
  Kverneland Holding (DK) A/S
  KVH Industries Inc
  Lemminkäinen OYJ
  Lønne Scandinavia AS
  Man Nutzfahrzeuge AG
  MAN Roland Druckmaschinen AG
  Maral hf. hofdabakka 9, IS-112
  Markedskraft AS
  Massive International Nv
  Mars Incorporated
  Maxygen Inc.
  McDonalds Restaurants Operations Inc.
  Mettler-Toledo GmbH
  Mexx Group BV
  Mitsubishi Motors Europe B.V.
  ExxonMobil Co Inc
  Moeller Electric Northern Europe AB
  Monsanto Company
  Motorola International Corporation
  Müller Martini Holding AG
  My Travel Holdings Denmark A/S
  Prefit NV
  NCR Dutch Holdings B.V.
  Hjem-Is-Europa A/S
  Zoegas Kaffe AB
  In Nigth Holding gmbh
  Network Appliance Global Ltd.
  GEA PT Industriebeteiligungs-GmbH
  Norsk Hydro Danmark A/S
  Kelloggs Company
  Rautaruukki Holding Danmark A/S
  NCC Roads AS
  Stormbull Industrier AS
  Norway Seafoods Denmark A/S
  Brugman International B.V.
  Norway Seafoods AS
  Gestetner Holding BV
  OEM International AB
  Oriflame Holding Too Ltd.
  Oxild International Ltd.
  Stora Enso Holding A/S
  Matsushita Electric Europe Ltd.
  Euroc Beton Holding A/S
  BEPHA GmbH
  Pharma-Vinci Holding A/S
  Laboratorios Colombia Europe SL
  Pilkington International Holdings B.V.
  Corporate Express Denmark A/S
  Plüss-Staufer AG
  Hexagon Automation AB
  Kessing Capital International N.V.
  Procter & Gamble
  Protect Data AB
  Proton Industries AB
  Q8
  SBS Radio A/S
  Ragn-Sells AB
  Fort Europe A/S
  Würth Holding GmbH
  Reflexite Corporation Inc
  Research International Sweden AB
  NCC Construction Danmark A/S
  Robuschi SpA
  Rocla OYJ
  Ruwel-Werke GmbH
  Myers Industries Inc.
  Sats Holding AB
  Sanofi Synthelabo S
  DIM S.A.
  Savo AS
  Mitise AS
  Scania Danmark A/S
  Stena Metall A/S
  Modern Times Group MTG A/S
  Compass Group Danmark A/S
  Sensormatic B.W.
  Servisair Holdings B.V.
  Silicon Graphics World Trade B.V.
  Kongsberg Maritime AS
  Royal Auping International B.V.
  SlipNaxos AB
  SNT Scandinavia A/S
  Sodexho Scandinavian Holding AB
  Song Networks B.V.
  Sonic Innovations, Salt Lake City >
  SPSS Inc.
  New Bridge Holding BV
  SAAB Danmark A/S
  Statoil Detaljhandel Skandinavia AS
  Rautaruukki Holding Danmark A/S
  Stena Metall A/S
  Stena Line Scandinavia AB
  Stepstone ASA
  Steria
  Stora Enso Holding A/S
  Nordea Bank Danmark A/S
  Nibe Industrier AB
  Südpack Europe AG
  FLOWIL International Lighting B.V.
  Synflex International GmbH
  Saab Automobile AB
  Tara Meats Limited
  Tarkett Sommer A/S
  Tech Data AG
  Tektronix Beaverton Oregon INC
  Telenor Business Solutions AS
  Teliasonera Danmark A/S
  Tetra Laval Holdings BV
  Twentse Graveerindustrie BV
  Sygen International Inc.
  The Stadium Sverige AB
  Thorn Lighting International Holding
  Thorn Nordic Holdings B.V.
  Tibnor AB
  Tie Rack Ltd
  Alcro-Beckers AB
  Tip Overseas Holding B.V.
  Tiscali International B.V.
  Gebr. Titgemeyer GmbH & Co KG
  Torda Ink Holding AS
  Towers and Co. Ltd.
  Toyota Truck Norge AS
  Transcom AB
  Trapeze Software Inc.
  NWT Sveden Ab
  G. & L. Beijer A/S
  Tupperware International Holdings B.V.
  MTV Produktion A/S
  TV 1000 AB
  Tyco Holding III (Denmark) ApS
  United Parcel Service Inc
  Underwriters Laboratories Inc.
  Vald. Birns Jernstøberi A/S
  Quality Air Gmbh
  Gesipa Blindniettechnik GmbH
  Marga B.V.
  Unitor ASA
  UVX Scandinavia AB
  UCS Systems Limited
  Doro AB
  V. Fraas A G. CO.
  Valtech S.A.
  Modern Times Group MTG A/S
  Markeds- og Mediainstituttet AS
  VSM Group AB
  Josef Wagner AG
  Tenneco Holdings Danmark ApS
  WCB Ice Cream
  Whirlpool International Bv
  Wihlborgs Fastigheter Ab
  Willett Holding B.V.
  Wolford AG
  MFS Globenet Inc.
  Xerox Ltd
  Xyron Inc.
  Yahoo Inc USA
  Norsk Hydro Danmark A/S
  DAF Trucks Danmark A/S

  Skattefri virksomheder (Årsregnskab 1998, 1999, 2000)
  (Kilde: dr.dk)
  3 C Communications A/S
  A Post Euro Express A/S
  A. Holthe Danmark A/S
  A. Junk og Co ApS
  A.C.Z. Ingeniører & Entreprenører A/S
  A.K.L. Holding A/S
  A.T. Kearney A/S
  A/S A. Hagstrøm
  A/S af 10/5 1956
  A/S af 13. November 2000
  A/S af 16. December 1992
  A/S af 26.10.1983
  A/S af den 1. Januar 1995.
  A/S Christian Berner
  A/S Coches Invest
  A/S Det Kjøbenhavnske Reassurance-Compagni
  A/S European Agroindustial Development Co.
  A/S H. S. Hansens Fabrikker
  A/S Kontorservice
  A/S Midtfinans
  A/S Novisi
  A/S Opnæsgaard I
  A/S Opnæsgaard II
  A/S PSH Holding
  A/S Segalit af 1/4-1987
  A/S Victory Hire Limited
  AB Ejendomsaktieselskabet Thisted
  Abbott Laboratories A/S
  ABC Hansen Ukraine A/S
  ABN Nr. 192 ApS
  ABS Pumper A/S
  Acadia Pharmaceuticals A/S
  ACE Contractors A/S
  Acer Scandinavia A/S
  Action International A/S
  Adaytum Software A/S
  Administrationsselskabet Bredgade 26 ApS
  ADM-Udvikling A/S
  ADP Dealer Services Denmark ApS
  AFA JCDecaux A/S
  A-Fish, Skagen A/S
  African Services DK A/S
  Afviklingsselskabet af 5. Juli 2001 ApS
  Agfa-Gevaert A/S
  Agrometer A/S
  Akademisk Forlag A/S
  Aker Inspection And Consulting Danmark ApS
  Aktieselskabet af 15. Marts 1999
  Aktieselskabet af 3. November 1971
  Aktieselskabet af 31. December 1990
  Aktieselskabet af 31. Maj 1997
  Aktieselskabet Christian Christensen & Co., Holstebro
  Aktieselskabet Dansk Gærings-Industri
  Akzo Nobel Chemicals ApS
  Akzo Nobel Inks A/S
  Alba A/S
  Albert Sounit Holding ApS
  Alcro - Beckers Danmark A/S
  Alexander Binzel Skandinavia A/S
  Alfax, Sydjydsk Tørrestation A/S
  Allan Nielsen Holding ApS
  Alpha Shipmate ApS
  Alstom Danmark A/S
  Alstom Signaling A/S
  Alt Om København A/S
  Alto International A/S
  Alumeco A/S
  AM Hvidevarer A/S
  Amazing Music World A/S
  AMC-Schou A/S
  Amdahl Danmark Computer Systems A/S
  Amerada Hess Energi ApS
  American Express Corporate Travel A/S
  Animarine Of Scandinavia ApS
  Anixter Danmark A/S
  Anpartsselskabet af 1.februar 1993
  Anpartsselskabet af 16. November 2000
  Anza Invest A/S
  ApS BMOK 57
  ApS Gleisdreieck, Lybeck
  ApS KBUS 8 Nr. 4222
  ApS KBUS 8 Nr. 4238
  ApS Nørresundby BVH II
  ApS PSE Nr. 644
  ApS SM Nr. 37
  Aqua System A/S
  Arcadia Group (Denmark) ApS
  Arepa A/S
  Argus ApS
  Arjo Ergonor A/S
  Arkivrommet Recall A/S
  Arktis Parsifal ApS
  Arla Foods Holding A/S
  Arla Foods Ingredients AMBA
  Arla Foods International A/S
  Armada Shipping A/S
  Aronda af 6/3 1998 ApS
  Arriva Person- og Handicapservice A/S
  Art Link Denmark A/S
  Asgaard Development A/S
  Asgaard Finans A/S
  Ashbury Scandinavia ApS
  Assidomæn Skov og Træ A/S
  Associated Weavers International Scandinavia ApS
  Astral Kopi A/S
  ASX 8547 ApS
  Atlantic Telecom ApS
  Atopos - Selskab For Ide og Udvikling A/S
  Attendo Care A/S
  Attendo Systems A/S
  Attila Sport A/S
  Auticon ApS
  Avnet Nortec A/S
  AVS Danmark ApS
  AWL Kemi ApS
  Axel Toft Grovvarer A/S
  Axel Toft Holding ApS
  AxFlow A/S
  Azlan Scandinavia A/S
  B & N Holding A/S
  B & S International Engineers And Contractors A/S
  B To B Commerce ApS
  Backupcentralen A/S
  Bakemark Danmark A/S
  Baltec Associates ApS
  Bantread International A/S
  Bates Gruppen A/S
  Baugur Danmark ApS
  Bausch & Lomb Danmark A/S
  Bavarian Nordic A/S
  Bax Global A/S
  BB Electronics Invest ApS
  BBDO Danmark A/S
  BD Industriværktøj A/S
  BE Stål & Metal A/S
  Beckmann & Jørgensen A/S
  Beijerinvest ApS
  Bejoken ApS
  Belmay Denmark A/S
  Bemito ApS
  Bernina Nordic A/S
  Besigtigelseskontoret af 1914 A/S
  Best Buy Interactive A/S
  Betech Data A/S
  Betty Barclay Danmark ApS
  Beyer Development ApS
  Beyersdorf Rengøringsselskab ApS
  BF-Consult ApS
  Bilco Tanktransporter ApS
  Biosoil Danmark A/S
  Bitte Kai Rand & Co. A/S
  Bjerg Holding ApS
  Blockbuster Video Danmark A/S
  Blominfo A/S
  Blue Water Middle East A/S
  BM Leasing A/S
  BMC Software A/S
  Bodum (Skandinavien) A/S
  Bodum Form ApS
  Bodum Træ A/S
  Bol ApS
  Bombardier Transportation Denmark A/S
  Bonita International Holding ApS
  Bonnier A/S
  Bonpof A/S
  Borealis N.V. (Belgium) ApS
  Borum Østergaard Svineproduktion A/S
  Bosal Sekura Industries A/S
  Bova Danmark A/S
  BPS Nord ApS
  Brdr. Christensens Haner A/S
  BRFholding A/S
  Brother International (Danmark) A/S
  Bruhn Newtech A/S
  Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement A/S
  Brüel & Kjær Vibro A/S
  Bryel Acoustics ApS
  B-Sats ApS
  Buch Knudsen Holding A/S
  BV Film ApS
  Bülow & Nielsen Enfamiliehuse A/S
  C. Olsen Finans A/S
  C.W. Obel Finans A/S
  Cabing ApS
  CAG LAN International A/S
  Calib ApS
  Caloca A/S
  Campbell-Ewald ApS
  Canal Digital Danmark A/S
  Canal Digital DTH Danmark A/S
  Candy Hoover A/S
  Cappuccino Fashion A/S
  Caravell A/S
  Carborundum Slibematerialer DK A/S
  Cardiac Science International A/S
  Carestel A/S
  Cargill A/S
  Carl F. Petersen Holding A/S
  Carta Booz Allen & Hamilton A/S
  Cascade Computing A/S
  Casco A/S
  Catamaran Brokers Consultants ApS
  CC&CO Ejendomme A/S
  CC&CO Holding ApS
  CDA A/S
  Cecil ApS
  Cellbes Postordre ApS
  Cellucap Melco Manufactoring A/S
  CelTor Biosystems A/S
  Central Trailer Rentco A/S
  Centralkøkkenet, Staldgade, København A/S
  Cerwin-Vega Europe ApS
  CFS Nordic A/S
  Champion Holding A/S
  Charlottenlund Invest A/S
  CHD Ejendomme 2 A/S
  CHD Finans ApS
  CHD Invest A/S
  Checkpoint Systems Danmark A/S
  Choice Hotels Denmark A/S
  Chronopost International Denmark ApS
  CIS Danmark A/S
  Cisco Cable Products And Solutions A/S
  Cits Travel Denmark A/S
  City TV A/S
  Claire Retail A/S
  Claris A/S
  Clausen Byggematerialer ApS
  Clipper Invest A/S
  Coca-Cola Nordic Beverages A/S
  Color Hotel Skagen A/S
  Color-Bird A/S
  Comerx ApS
  Comfort Hotel Atlantic A/S
  Comfort Hotel Rossini A/S
  Compact Data A/S
  Compass Group International Danmark A/S
  Compuware A/S
  Concept Partners ApS
  Confex Danmark A/S
  Consilium Marine A/S
  Control Data Systems A/S
  Control Techniques A/S
  Cool Sorption A/S
  Cosmo Cosmetics ApS
  Cranswick ApS
  Crest Computer Denmark A/S
  Critical Path A/S
  Cross Pharma A/S
  Crown Cork Co. Scandinavia A/S
  Cryptomathic A/S
  Cubic Transportation Systems (Nordic) A/S
  Cuprinol ApS
  D.F.N. Olie Aktieselskab
  Dafra-Lines A/S
  Dahl Invest International Holding A/S
  DaimlerChrysler Distribution A/S
  Dale Carnegie Denmark A/S
  Daloc Danmark A/S
  Dampskibsselskabet Norden A/S
  Dan Cake Services ApS
  Dan Fugt Holding A/S
  Danbyg (UK) A/S
  Dan-Contact A/S
  Dandeltaco A/S
  Dane-Elec DK ApS
  Dangro Invest A/S
  Dangaard Electronics Holding A/S
  Danholz A/S
  Danholz Finans ApS
  Danionics A/S
  Danish Energy Systems A/S
  Danish Industrial Equipment A/S
  Danish Match Design A/S
  Danish Partners ApS
  Danish Re Underwriting Agencies ApS
  Danish West Africa Service LTD A/S
  Danish-Portuguese Cattle Breeding A/S
  Danjeans A/S
  Danka Danmark A/S
  Danka Danmark Holding A/S
  Dannebrog Rederi A/S
  Danomat & ID-Foto A/S
  Danpo A/S
  Danpork Australien Holding A/S
  Danren Holding A/S
  Dansikring Holding A/S
  Dansk Centralagentur DCA A/S
  Dansk Hydraulik Industri A/S
  Dansk Inveco A/S
  Dansk Miljø Energi Finans ApS
  Dansk Skovkontor A/S
  Dansk Transport-Forlag A/S
  Dansk Unicardan A/S
  Dansk Vægtkalibrering A/S
  Danspeak Technology A/S
  Dansteel Engineering A/S
  Danvent A/S
  Danvægt A/S
  Danvægt Finans A/S
  Danwear A/S
  Danzas Aei Intercontinental A/S
  Danzas ASG Eurocargo A/S
  Danzas ASG Eurocargo Holding A/S
  Dasena Agencies P/S
  Datagrossisten Holding A/S
  DAT-Schaub Holding A/S
  DDC International A/S
  De Fælles Olielagre A/S
  De La Rue Cash Systems A/S
  Decorona A/S
  Ded af 17. August 2001 ApS
  Delphi Economics A/S
  Delsey A/S
  Delta Dansk Elektronik Lys & Akustik
  Delta Scandinavia A/S
  Delta System DK A/S
  Den Permanente A/S
  Den-Tec ApS
  Designor A/S
  Det Danske Mobiltelefonkompagni PCN A/S
  Det Internationale Uldsekretariat ApS
  DFDS Baltic Line A/S
  DFDS Polen A/S
  DFDS Seaways A/S
  DFF-Fonden
  DFG Holding A/S
  DGT-Volmatic A/S
  Diessel Mobile Electronics A/S
  Digiquant A/S
  DIM A/S
  Dimension - Polyant ApS
  DKT Frigorent A/S
  DLG Service A/S
  DMI - Dansk Medicin Information A/S
  DNS A/S
  Dotzero Holding A/S
  Doubleclick Danmark A/S
  Drewsen Specialpapir Skandinavien A/S
  DSKT 1 A/S
  DSND Oceantech Danmark ApS
  DTM Denmark A/S
  Dura Holding A/S
  Dynatech A/S
  Dynatech Holding ApS
  Dynaudio Acoustics A/S
  DZ Invest A/S
  Døjholt Svineproduktion K/S
  E. Blomberg & Co. Holding ApS
  E.H. Rasmussens Fond
  EAC Technical Marketing Ltd. ApS
  ECI Satellite Communication A/S
  Ecostyle A/S
  Edel Records Denmark A/S
  EDI Europe ApS
  EDS Danmark A/S
  EET Nordic Holding ApS
  Egebjerg Maskinfabrik A/S
  Egon Sørensen International ApS
  Eilersen Electric Digital Systems A/S
  Ejendomsaktieselskabet Fåborg Fjord
  Ejendomsaktieselskabet Ibstrup-Parken I
  Ejendomsaktieselskabet Sønderborg
  Ejendomsanpartsselskabet Nybrogade 24
  Ejendomsselskabet 27. November 1990 A/S
  Ejendomsselskabet af 20. August 2001 A/S
  Ejendomsselskabet af 30.12.1993 A/S
  Ejendomsselskabet Brogade, Odense A/S
  Ejendomsselskabet Fabriciusstrasse A/S
  Ejendomsselskabet Holbækhavn ApS
  Ejendomsselskabet Holmens Kanal A/S
  Ejendomsselskabet Kløverparken ApS
  Ejendomsselskabet Lupinvej 11 A/S
  Ejendomsselskabet Stationsparken 37 ApS
  Ejendomsselskabet Svenstrup Syd, Aalborg K/S
  Ejendomsselskabet Århus A/S
  Ekamant Danmark ApS
  Ekato Nordic ApS
  Elap A/S
  Elgiganten Invest A/S
  Elmo Leather A/S
  Elprint ApS
  Elvstrom Sails Holding ApS
  Ementor Solutions A/S
  Emeritus ApS
  EMG Records Denmark A/S
  EMTS A/S
  Entertainment Publications Denmark A/S
  Erhvervsflyver Uddannelsen ApS
  Erik Conradsens Vognmandsforretning Rødding A/S
  Erni Fisk ApS
  Esbjerg Havnesilo A/S
  ESHAcold Danmark A/S
  Esprit De Corp. Danmark A/S
  Eterra Field Service ApS
  Etrade Bank Danmark A/S
  E-Træ & Bygningsartikler A/S
  Eurest A/S
  Euro Health Group A/S
  Euro Leasing af 25. Februar 1998 ApS
  Eurocis Holding A/S
  Eurocomputer A/S
  Euro-Port A/S
  Europæisk Handels Compagni A/S
  Eurosites A/S
  Eurotrust A/S
  Exaktor Belysning A/S
  Execujet Scandinavia A/S
  Exel (Denmark) A/S
  Expo Interiør A/S
  Extrudan-Surgery ApSF & H A/S
  F. Uhrenholt Meat A/S
  F.M.J. A/S
  Facilicom International A/S
  Fair Forsikring A/S
  Falconbridge Greenland A/S
  Fiat Automobiler Danmark A/S
  Fibertex A/S
  Filofax A/S
  Fineproducts A/S
  First Group Consulting A/S
  First Rent A Car Danmark A/S
  Fishinsea-Denmark A/S
  Flachsmann Scandinavia Aktieselskab
  Flex-Food ApS
  Flo Optik ApS
  FLS Aerospace (DK) A/S
  FLS Aerospace Holding A/S
  Fluke Danmark A/S
  Fogal Østergade 2 ApS
  Fontager ApS
  Food and Invest-12/9 1989 A/S
  Force Technology
  Forlaget Det Bedste ApS
  Forlaget Skandinavisk Press A/S
  Formica Psm A/S
  Forsikringsselskabet Hafnia Liv III A/S
  Fotoknudsen A/S
  Fotoquick A/S
  Fournais Handels og Ingeniørfirma A/S
  Fox Film ApS
  FR af 13. August 1999 A/S
  Frank Intra Print A/S
  Frans Maas Danmark A/S
  Fredericia Auto Import A/S
  Frederiksgade 11 ApS
  Freeport Film A/S
  Frej ApS
  Fremad Russia ApS
  Fremantle Productions Denmark ApS
  Freudenberg Simrit A/S
  Friends Of Seafood A/S
  Friluftsbolaget i Danmark ApS
  Frima Vafler A/S
  Friskies Danmark A/S
  Full Circle Products A/S
  Fun Tex Clothing Co. ApS
  Furuno Holding Danmark A/S
  G. & L. Beijer A/S
  G.T. Mandl & Co. A/S
  Gallery Nordic A/S
  Gallus Scandinavia A/S
  Garban-Intercapital Scandinavia A/S
  Gasell Profil A/S
  Gasmotorselskabet ApS
  Gate Eleven A/S
  Gate Gourmet Western Europe Limited A/S
  GE Capital Information Technology Solutions A/S
  GE Frankona Reinsurance Holding ApS
  Geberit A/S
  Gecco Holding ApS
  Geelmuyden.Kiese A/S
  Gemini Networks Holding ApS
  Genmab A/S
  GEO
  Geologistics Invest A/S
  Georgia-Pacific Scandinavia A/S
  Global One Communications A/S
  GM Group A/S
  Go Golf ApS
  Golf Hotel Læsø A/S
  Great Dane International ApS
  Greenland Prime Contractor ApS
  Grey Global Group Nordic ApS
  Group-8 ApS
  Grov-Kleinsmedes & Maskinbyggeres Aktieselskab (G.K.M. A/S)
  Grundfos Management A/S
  Grøndansk ApS
  Gulan ApS
  H. George Caspari Scandinavien ApS
  H. Jensen Asfalt A/S
  H. Remmen Holding A/S
  H.K. Larsen A/S
  Habo Danmark A/S
  Hagen International A/S
  Hagesholm Multisite K/S
  Hagmans Kemi A/S
  Hamaphot ApS
  Hammarplast A/S
  Handels & Investeringsselskabet af 1.8.1995 ApS
  Handelsselskabet RFSU ApS
  Hansen & Klein Insurance Management Ltd. A/S
  Hapimag Danmark A/S
  Hard Rock Cafe (Denmark) A/S
  Harman Consumer Manufacturing A/S
  Harman Consumer Scandinavia A/S
  Hasbro Scandinavia A/S
  Hearing Instrument Manufacturers Software Associati-on A/S
  Heifa A/S
  Helene ApS
  Helens Rør A/S
  Helge Høgberg Danmark ApS
  Helweg-Jørgensen A/S
  Hercules Denmark A/S
  Hercules Estates A/S
  Herman Gotthardt A/S
  Herredsvejen Ejendoms A/S
  Heto-Holten A/S
  Hexal Scandinavia A/S
  Hiflex Denmark A/S
  Hiflex Scandinavia A/S
  Hilti Danmark A/S
  Hingeballelundgård A/S
  Hird A/S
  HL Marketing ApS
  HMJ Consult ApS
  HML Holding APS
  Hobart Foster Scandinavia A/S
  Hogia Data ApS
  Holmsø Holding ApS
  Honline A/S
  Horizontal A/S
  Hostaphan Norden A/S
  Hotel Føroyar P/F
  Hotel Maribo Søpark ApS
  Hotel Nilles Kro ApS
  Hotel Sønderborg Holding ApS
  House of Wine ApS
  Hovedstadens Media Consult A/S
  HST Padborg A/S
  HTL Faaborg Leather A/S
  Hugin Online A/S
  Hvidbjerg Vinduet A/S
  HWB Holding A/S
  Hydro Agri Danmark A/S
  Hydro Aluminium Hydro Trans A/S
  Hyggemad ApS
  Haagen-Dazs Denmark A/S
  IBP Scandinavia A/S
  Icon Medialab A/S
  ID Invest ApS
  Ifco Systems Skandinavien A/S
  IKON Office Solutions A/S
  Implant Innovations Europe ApS
  Incat Danmark ApS
  Indiana Tube Danmark A/S
  Indisk Center - India Center ApS
  Indiska Magasinet ApS
  Inexa Danmark ApS
  Inface Company A/S
  Infocare Denmark A/S
  Initus A/S
  Innoscan Computing A/S
  Innovation & Co. A/S
  Inogal ApS
  Inside Technology A/S
  Inside Technology Sales ApS
  Integra Trading ApS
  Integris A/S
  Intelligent Handbook ApS
  Interal A/S
  International Masters Publishers A/S
  International Plantations And Finance (Denmark) A/S
  Intersport Detail A/S
  Intra Development A/S
  Intramed A/S
  Invensys Process Systems A/S
  Investeringsselskabet Lunamar A/S
  Investors In Industry, Anglo-Danish ApS
  Ipotex ApS
  IPS Ventilation A/S
  Ipsen Scandinavia A/S
  Irma A/S
  Ishøj Corrosion Control A/S
  ISS Seniorservice A/S
  IST-International Software Trading ApS
  IT 2000 A/S
  IT Factory A/S
  Italien Invest af 9/6 1981 ApS
  Italiensk Vinhus af 1994 ApS
  Iveco Danmark A/S
  Iwotech A/S
  J.H. Schultz Data A/S
  J.P.H. Holding ApS
  JAC Scandinavia A/S
  Jacob Holm & Sønner A/S
  Jacob Holm Industries A/S
  Japan Photo Danmark A/S
  Jens F.A. Thiele Holding A/S
  Jensen Glas og Porcelæn ApS, Butik Nr. 1
  Jensen Industrial Group A/S
  JM Danmark A/S
  John Christensen A/S
  Johs. Lunde Padborg A/S
  Jungheinrich Danmark A/S
  Just Betzer Film ApS
  K/S Difko LXVI
  K/S Marianne III A
  K/S Marianne III B
  K/S Marianne III C
  K/S Marianne III D
  K/S Marianne III E
  K/S Marianne III F
  K2-Consult A/S
  Kappa Packaging Danmark A/S
  Karen og Poul F. Hansens Familiefond
  Karl Dungs A/S
  Karl Storz Endoskopi Danmark A/S
  Kello Retail A/S
  Ken Holding A/S
  Kenting Drilling ApS
  Kenwood A/S
  Kerr-Mcgee International ApS
  Kerr-Mcgee Overseas ApS
  KG Hansson Spedition ApS
  Kims Asia P/S
  Kinnarps A/S
  Klitten ApS
  KM 639 ApS
  KM Holding A/S Skive
  Knauf Danmark ApS
  Knud Hansen A/S
  Knud Hjorth Petersen Holding ApS
  Knuthenborg Multisite A/S
  Koba Holding ApS
  Kodak A/S
  Kodak Polychrome Graphics A/S
  Komfort Møbelfabrik A/S, Randers
  Kommunikationsanpartsselskabetaf Den 2/4 1990
  Komplementarselskabet Erhvervsinvestering XXVII ApS
  Kongsdal Multisite A/S
  Konzept Int. ApS
  Kores Nordic Danmark A/S
  Korsnas Bates A/S
  Kosan Teknova A/S
  Kraft Foods Danmark ApS
  Kreatina A/S
  Kristensen Group A/S
  Krüger International Consult A/S
  Krüger Off-Shore A/S
  KSB A/S
  Kuben A/S
  Kunde Gruppen ApS
  Kuoni Danmark A/S
  Kurland ApS
  Kurt Beier A/S
  Kurt Kellermann ApS
  Kusters Campen A/S
  Kverneland Group Danmark A/S
  Kverneland Holding (DK) A/S
  Kverneland Kerteminde A/S
  Kvik Retail A/S
  Kvisgaard Holding A/S
  Københavns Lastvognscenter A/S
  L & P Denmark ApS
  L.K. Holding DK ApS
  L.L. Legal Language Services (Europe) ApS
  L.P. Weidemann A/S
  Labkemi Denmark A/S
  Labofa A/S
  Labotek A/S
  Lagercrantz A/S
  Landmann Danmark A/S
  Langley Travel Denmark ApS
  Larco A/S
  Larmi Erhverv A/S
  Lars Christensen Chemicals Holding A/S
  Lars Johansson Shipping, Skagen ApS
  Lars Svendsen Holding ApS
  Larsen Sommerhusferie A/S
  Lauenborg Vejle A/S
  Lauritzen Kosan A/S
  Leasing og Investeringsselskabet af 1/10-2000 A/S
  Lemminkainen A/S
  Lex Invest A/S
  Lexicon ApS
  Licentia Group A/S
  Lift-Truck ApS
  Lindorff A/S
  Lindos Leisure ApS
  London Town ApS
  Long Distance International Denmark ApS
  Luna Værktøj & Maskiner ApS
  Lunelle Scandinavia A/S
  Lyngsø Marine A/S
  Lønne Scandinavia A/S
  M & K A/S
  MacCoy A/S
  Maersk Air A/S
  Maersk Broker K/S
  Magnetic Danmark A/S
  Maitland Holdings (Europe) ApS
  Malaco Danmark A/S
  Malcolm Holding A/S
  Malerfirmaet PLL ApS
  Malthe Winje Automation A/S
  MAN Last og Bus A/S
  Man Roland Danmark A/S
  Manpower A/S
  Marcom Markedsføring & Kommunikation 2 ApS
  Marel Scandinavia A/S
  Margibell og Ludvig Bechsgaards Fond
  Mariager Energi A/S
  Marioff ApS
  Marline ApS
  Marwi International A/S
  Massive Belysning A/S
  Matchwork World Wide A/S
  MBM - Modern Cash Handling A/S
  McDonald's Danmark A/S
  Meco Pak (DK) ApS
  Medarbejder Holding England ApS
  Media 2000 A/S
  Medimatic A/S
  Medis-Danmark A/S
  Meditronic ApS
  ME-FA A/S
  Melitta Scandinavia A/S
  Meltex A/S
  Mentor Communications ApS
  Mermaid Holding A/S
  Mermaid Technology A/S
  Merry Film A/S
  Metalco, Dansk Metal Center A/S
  Metro Cash & Carry Danmark ApS
  Metroberg A/S
  Metsa Timber Danmark A/S
  Metso Minerals (Denmark) A/S
  Mettler-Toledo A/S
  Mexx Danmark A/S
  MH Holding A/S
  MHS Holding ApS
  Midtbolig A/S
  Milliken Denmark A/S
  MindShare A/S
  Minit Denmark A/S
  Mitsubishi Motor Sales Danmark A/S
  MMM-Danmark A/S
  Mobital.net ApS
  Mogenstrup Konference & Golf Hotel ApS
  Moltzau Tankskibsrederi, Dansk-Norsk Aktieselskab
  Momentum Industrial Maintenance Supply Danmark A/S
  Momentum Investments ApS
  Mondosoft A/S
  Montra Hotel A/S
  Mortana ApS
  Motorola A/S
  Motovario Scandinavia A/S
  MTU Telecom A/S
  MTV International A/S
  MTV Produktion A/S
  Munklinde Multisite A/S
  MXK A/S
  Müller Martini A/S
  Mørch & Sønner A/S
  N. Erlands Petersen Trading A/S
  NAD Electronics A/S
  NAF A/S
  Nassau Assurance A/S
  Nature's Own ApS
  Nawi ApS
  NCR Danmark A/S
  Neckermann Danmark ApS
  Nefab Danmark A/S
  Nellemann International Holding ApS
  Nestle Danmark A/S
  Net Danmark Express A/S
  Netshop A/S
  Nettopharma A/S
  Netup Consult A/S
  Nikosped A/S, International Spedition og Transport
  Nina ApS
  Niro A/S
  Noack ApS
  Nordan A/S
  Nordfarer A/S
  Nordic Liner Agencies A/S
  Nordic Venture Capital A/S
  Nordisk Aviation Products A/S
  Nordisk Kartro Aktieselskab
  Nordisk Kellogg's A/S
  Nordisk Kommunikation Holding ApS
  Nordisk Lyddæmper Service A/S
  Nordisk Simplex A/S
  Nordpartner A/S
  Norfolkline A/S
  Norfrig International A/S
  Norlax A/S
  Norpharma A/S
  Norsk Hydro Danmark A/S
  Norwegian Oil Trading Denmark ApS
  Notox A/S
  Novozymes Bioindustrial A/S
  NRG Danmark A/S
  NT Konsulent I Virksomhedsledelse, Revision og Data Statsaut. Rev. ApS
  NTN Danmark A/S
  NTU Holding ApS
  Nyati DK ApS
  O + R Inktchemie ApS
  O.C. Huset A/S
  Odder Parkhotel ApS
  Olsten Personale A/S
  Omnicare Clinical Research A/S
  Omni-Pac ApS
  Ondeo Degremont A/S
  OOCL (Scan-Baltic) A/S
  Orange A/S
  Orienttæpper i Nærum ApS
  Orkla (DK) A/S
  Oscar A/S
  Otin ApS
  Otter-Skandinavia ApS, Brovst.
  Otto Ohl Moms og Faktureringsanpartsselskab
  Oxoid A/S
  P & O Ferrymasters A/S
  P. Jahn General Products Limited A/S
  P/F Beta
  Pace Scandinavia A/S
  Pacific West ApS
  Paddy Go Easy ApS, Esbjerg
  Pakk-DK ApS
  Palm Tree Holding ApS
  Panasonic Danmark A/S
  Panpaulig A/S
  Papyrus A/S
  Patientlink A/S
  Paul Larsen Rønne A/S
  PAW af 1997 ApS
  PBH Nr. 21.470 ApS
  PBH Nr. 22.503 ApS
  Pedershaab A/S
  Peek Trafik A/S
  Peerless Fabrikkerne A/S
  Pemco Chemicals ApS
  Pentre Group A/S
  Pepperl + Fuchs A/S
  Peppe's Pizza Danmark ApS
  Peptech (Europe) Holding A/S
  Permobil Danmark A/S
  Peter Nyborg Holding A/S
  Petroleum Import ApS
  Pharmacodane ApS
  Phillips Petroleum Sisimiut A/S
  PIJ af 1. April 1993 A/S
  Plus Office A/S
  PM International ApS
  POB Krydsordsforlag/Keesing A/S
  Pol-Dan ApS
  Pora Invest II ApS
  Powerlab A/S
  Praxis Herning ApS
  Premiair A/S
  Prepan Danmark A/S
  Prepan Grønland ApS
  Prestige Danmark ApS
  Principal Hotels Investments A/S
  Prodana Seeds A/S
  Prodir ApS
  Projektselskabet af 18/6 1997 ApS
  Property Invest ApS
  Proton Finishing Brøndby A/S
  PSP Grænsespedition ApS
  Pulawski Trade ApS
  Puratos Denmark A/S
  Pyramid Pet Equipment ApSQuality Hotel Australia A/S
  Quality Hotel Brøndby Park A/S
  Quality Hotel Herning A/S
  Rahms Grafisk ApS
  Randstad Scandinavia Holding A/S
  Raol Vejmarkering A/S
  Ratin A/S
  Rationel Vinduer A/S
  Rautaruukki Holding Danmark A/S
  Reca Danmark A/S
  Rederiet Holship ApS
  Rederiet M.H. Simonsen ApS
  Refa Danmark A/S
  Reflexite Europe A/S
  Regn ApS
  Rejseadministrationen ApS
  Remmen Hotels ApS
  Rems Danmark A/S
  Ren Jord A/S
  Research International A/S
  Resinex Danmark A/S
  Restaurant Sømærket Skagen ApS
  Retech Refrigeration Technologies ApS
  Rexam Holding A/S
  RG Capital International A/S
  Robinson Webster (Denmark A/S)
  Rockfon A/S
  Rockwool A/S
  Rockwool Investment A/S
  Rolko Scandinavia ApS
  Rothenberger Scandinavia A/S
  Roulunds Braking China A/S
  Royal Auping Scandinavia A/S
  Royal Greenland Production A/S
  Royal Greenland Seafood A/S
  RS Radio-Parts A/S
  Ruwel-Danmark A/S
  Rømø Fiskeriselskab 1 ApS
  Rømø Fiskeriselskab 2 ApS
  Raaco International A/S
  S Reg. A/S
  S. A. Håndstrikkegarn A/S
  S. Clasen Byggematerialer ApS
  S. Oliver Scandinavia ApS
  S.A. Transport og Handel ApS
  SAF Oerlikon A/S
  Safety 4 A/S
  Safety Covers ApS
  Sandella Danmark A/S
  Sandtaget A/S
  Sanofi-Synthelabo A/S
  Sanovo International A/S
  Saremo Hotels Germany A/S
  SAS Flight Academy (Denmark) A/S
  SAS International Hotels Management A/S
  Savcenter A/S
  SAVO A/S
  Saxo K/S
  Saxotech A/S
  SBS Broadcast Danmark A/S
  Scan Tag Systems ApS
  Scana DK Holding ApS
  Scana Godtkjær & Armatur A/S
  Scanaviation A/S
  Scanbox Racking A/S
  Scancar Holding A/S
  Scandecor A/S
  Scandinavian Africa Safaris ApS
  Scandinavian Boardroom Advisors K/S
  Scandinavian Business Centres ApS
  Scandinavian Fittings & Flanges ApS
  Scandinavian Hospital Equipment Association A/S (i likvidation)
  Scandinavian IT Group A/S
  Scandinavian Manufactrust ApS
  Scandinavian Records ApS
  Scandlines Food A/S
  Scania Danmark Holding A/S
  Scanpol International ApS
  Scanteam Danmark A/S
  Scan-Thor Holding ApS
  Scanview A/S
  Scarlett A/S
  Schur International A/S
  SDI Media Denmark A/S
  Sea Food Trade Padborg A/S
  Seaplane Holding A/S
  Seceuro ApS
  Second Holding A/S
  Secus Technologies A/S
  Select Service Partner Denmark A/S
  Selskabet af 13. Marts 2002 A/S
  Selskabet af 14. September 1964 A/S
  Senior Engineering Denmark A/S
  Sensormatic ApS
  Servisair Danmark A/S
  Sever A/S
  Sextus Stålmontage A/S
  SFK-Danfotech Holding ApS
  SFK-Technology A/S
  SGD-Bera A/S
  Shipco Transport Holding A/S
  Sicpa Denmark A/S
  Siemens Building Technologies A/S
  Siemens Business Services A/S
  Sigma Admit A/S
  Sigma Coatings A/S
  Silhouette Scandinavia A/S
  Silicon Graphics A/S
  Silverrock Holding ApS
  Simonsen Danmark A/S
  Simrad Shipmate Development ApS
  Simrad Støvring A/S
  Sintex A/S
  Sirius Data ApS
  Skagen Fishing Network A/S
  Skagens Museums Forlag ApS
  Skandia Link Livsforsikring A/S
  Skandia Ørredeksport A/S, Lunderskov
  Skandinavisk Autolak ApS
  Skandinavisk Dybtryk A/S
  Skandinavisk Sikkerhedstjeneste SST ApS
  Skanska Facilities Management A/S
  Skanska Jensen Holding A/S
  Skanska Projektudvikling A/S
  Skanska Stålteknik A/S
  SKM Danmark A/S
  SLG Danmark A/S
  SLG Holdings A/S
  Slipnaxos-Winterthur A/S
  Small Shops Danmark A/S
  SMC Pneumatik A/S
  Smith & Lundberg ApS
  Soft-Core Dental Production ApS
  Solid Hus A/S
  Sonic Innovations A/S
  Sonofon A/S
  Sonofon Service A/S
  Sony Software (Nordic) ApS
  Sorin Biomedica Danmark A/S
  Spielbank Bad Neuenahr Ålborg A/S
  SPSS A/S
  SSL Healthcare A/S
  Statoil A/S
  Steel Building System Denmark A/S/Ltd
  Stelform A/S
  Stema Engineering A/S
  Stena Line Denmark A/S
  Stena Line Denmark Holding A/S
  Stena Line Denmark Hotels A/S
  Stena Line Denmark Services ApS
  Steno International ApS
  Stentoft Svineproduktion A/S
  Stepstone A/S
  Still Scandinavia A/S
  Stinnes Danmark A/S
  Stora Enso Dalum A/S
  Stora Enso Træ A/S
  Strandgade Holding A/S
  Strandhotellet Gl. Skagen ApS
  Strangko AMS Liberty A/S
  Stratos International A/S
  Street One ApS
  Strix Television A/S
  Structural Bioinformatics Advanced Technologies Aktieselskab
  Stylefair Scandinavia ApS
  Stærk Design ApS
  Sun Chemical Inks A/S
  Sunds Knitwear A/S
  Svedbergs I Danmark A/S
  Svendborg Importfirma A/S
  SW Møbel ApS
  Sydjydsk Ejendomsaktieselskab
  Sylvania A/S
  Synkron A/S
  SystemIntegration ApS
  Søholm Invest A/S
  Søhøj Ejendom A/S
  T & E Real A/S
  T.H. Thomsen International Handelsaktieselskab
  T.K. Boesen Holding ApS
  TAM Skandinavien ApS
  Tanfield Farming Invest ApS
  Tarantula Asia ApS
  Tech Data Denmark A/S
  Tefal Danmark A/S
  Tekst & Tryk A/S
  Tele Jack ApS
  Tele2 A/S
  Telectronics Scandinavia ApS
  Teleglobe Danmark A/S
  Telegroup Network Services Danmark ApS
  Teleinstrument A/S
  Teraline ApS
  Terra Seafood Danmark ApS
  Tetra Pak Filtration Systems A/S
  Textil Basen ApS
  TGI Scandinavia A/S
  The Nuance Group (Denmark) A/S
  The Nuance Group Service A/S
  The Pig Improvement Company, Denmark A/S
  The Stadium Denmark A/S
  Thermo Team Denmark A/S
  Thor Rederi A/S
  Thor Repro A/S
  Thorn Danmark A/S
  Thorn Lighting A/S
  Tie Rack (Denmark) A/S
  Time/System Danmark A/S
  Time/System Holding 2 A/S
  Tip Trailer Rental A/S
  Titan Sales & Management Holding ApS
  Titan Textiles Machines A/S
  TK Development Romania A/S
  TLBS Nye Markeder ApS
  TN-Entreprise Søllerød A/S
  TNT Norden A/S
  TOAB Miljø ApS
  Todoka Trading A/S
  Tokheim Scandinavia A/S
  Topdanmark Invest A/S
  Topsil Semiconductor Materials A/S
  Torda ApS
  Towers Thompson A/S
  TPL af 31/12 1998 A/S
  Trailers International A/S
  Transcom Danmark A/S
  Transcor Baltic A/S
  Trapeze Software Europe A/S
  Trekroner Livsforsikring A/S
  Trio Sport International A/S
  Træff Holding Danmark A/S
  TT Byggestyring af 11. Marts 1999 A/S
  Tubex-Danmark A/S
  Tuchenhagen Flow Components A/S
  Tupperware Nordic A/S
  Turn-Over Scandinavia ApS
  TV & Filmsupport ApS
  TV 1000 A/S
  TV Fynboen A/S
  TV Shop A/S
  TVDanmark A/S
  TVDanmark Interactive A/S
  TW01 A/S
  Tyrkiet Eksperten ApS
  U.P.S. Danmark A/S
  Udgiverselskabet af 17/9 1981 ApS
  Ul International Demko A/S
  Ultrafilter A/S
  Uni-Data Logistica A/S
  Unilever Danmark A/S
  United Biscuits Nordic A/S
  United International Enterprises (Denmark) A/S
  Unitor Denmark A/S
  update.com software Denmark ApS
  Valhal Boligideer ApS
  Vallø Saft A/S
  Valsemøllen af 1899 A/S
  VAM-2000 ApS
  Vanaheim ApS
  Vanco ApS
  Venfisk A/S
  Ventelo Telecommunications Danmark A/S
  Ventosa A/S
  Verity Danmark ApS Industrivej 30 2605 Brøndby
  Vestergård Svineproduktion A/S
  Viasat A/S
  Viasat Sport A/S
  VICH 3125 A/S
  Victoria Film Rights A/S
  Vinding Finans ApS
  Ving A/S
  Vink Nordic Holding A/S
  Virgin Records Denmark ApS
  Vitakraft Danmark A/S
  Vogue A/S
  Voith Danmark A/S
  Volare Danmark A/S
  Vooruit Holding A/S
  Wagner Spraytech Scandinavia A/S
  Warner Music Holdings Denmark A/S
  Waste-Tech ApS
  Watergroup-Rauschert A/S
  WCB Ice Cream A/S
  Weber Marking Systems A/S
  Weco-Transport A/S
  We-Ha Kosmetik Werner Petersen A/S
  West Industriservice ApS
  Westfalia Separator A/S
  Whelen Engineering Denmark A/S
  Whirlpool Nordic A/S
  Widex China Holding ApS
  Wihlborgs A/S
  Willbrandt Gummiteknik ApS
  Wisebead-Seaborne A/S
  Wolford Scandinavia ApS
  Woodmancott Fonden
  WPKS Nr. 1 A/S
  Waagan Invest Danmark A/S
  Xerox A/S
  Xyron Europe A/S
  Yahoo Danmark ApS
  Yapon Danmark A/S
  York Refrigeration, Foundry ApS
  Zantingh Energi Systemer A/S
  Zenitel Denmark A/S
  Zentropa Rights ApS
  ZT Investments ApS
  Zurel Danmark ApS
  ZYXEL Communications A/S
  Ø. S. Invest A/S
  Ørskov Christensens Finansieringsselskab ApS
  Ørstedgaard Svineproduktion K/S
  Østhavn Konsortiet A/S
  Østjysk TV ApS
  Østjyske Distriktsblade A/S
  Aabenraa Lastvognscenter A/S
  Århus Neo-Kopi ApS
  Aarhus Oliefabrik (Havnen) A/S

  Tilbage til top